Advertentie

Notre Dame, hoe bizar is dit..??


x

x

Notre Dame, hoe bizar is dit..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Nee, dit ga je niet op het nieuws horen.. Waarom niet? Tja, vertel het maar.. Het is kennelijk téveel afkomstig uit de ‘conspiracy’-hoek.. Ook al spreek je gewoon over het quoten van een interview van een gerenommeerd architect op de Franse Tv. Toch maar niet doen, deze man op het nieuws in Nederland. En dus.. Dus doen de ‘alternatieve media’ het maar weer. Waar we het over hebben? Deze uitspraak van Benjamin Mouton, de voormalige hoofdarchitect van de kathedraal (2000-2013), die op de Franse Tv-nieuwszender LCI zijn twijfels uitsprak, over de manier waarop het vuur om zich heen sloeg…

En hoewel volgens ‘de media’ vrij kort na de brand, al berichten naar buiten kwamen, dat er waarschijnlijk geen sprake is geweest van brandstichting, blijven er gewoon nog veel vragen onbeantwoord. En dit verhaal is preciés de essentie van de twijfel. De voormalige architect gelooft niet dat kortsluiting de brand kan hebben veroorzaakt. Benjamin Mouton, die het brandbeveiligingssysteem van de Notre-Dame kent, meldde in dit Tv-gesprek, dat het interieur van het bouwwerk voornamelijk bestond uit oud eikenhout, dat volgens hem zonder aanmaakhout heel lastig vlam vat.

“Dus u zegt eigenlijk dat dit soort hout niet zo brandt als op de Tv-beelden te zien was?” vroeg de presentator. En ja, de architect herhaalde in andere woorden, wat hij had gezegd: “Probeer 800 jaar oud eikenhout maar eens te verbranden, dat is niet gemakkelijk,” zei Mouton. “Je zou heel veel aanmaakhout nodig hebben. Ik ben stomverbaasd.”

Vreemd is dan ook dat een agent van de Franse politie, die -zo verluidt- ‘anoniem wil blijven’, vorige week donderdag (3 dagen ná de brand) tegen persbureau AP had gezegd, dat de brand in de Notre-Dame vermoedelijk is veroorzaakt door kortsluiting in de bedrading. Dus geen officiële woordvoerder, maar een ‘agent die anoniem’ wil blijven..??
Maar ook deze kletskoek wordt door architect Mouton vervolgens naar het land-der-fabelen verwezen: “In de jaren negentig is de complete bedrading in de Notre-Dame vervangen,” benadrukte hij, “Het is dus niet mogelijk dat er kortsluiting is ontstaan.”

Hij voegde daaraan toe, dat indertijd ook alle brandbeveiligingssystemen zijn vernieuwd..! “In de kathedraal waren 24 uur per dag twee toezichthouders, die in de gaten hielden of er ergens een alarm afging,” zei Mouton. “En als er iets gebeurde werd gelijk de brandweer gebeld,” klonk het. “Dus, ik ben nogal verbijsterd,” aldus Mouton. Dat is natuurlijk groot nieuws, zéker als je kijkt wat er tot nu in het nieuws is gekomen. Niet meer dan wat gegis over de mogelijke oorzaken.

Kijk naar het Franstalige interview met deze Benjamin Mouton. Zij gezichtsexpressie spreekt ook boekdelen..

“Want u zegt dat deze kerk niet zo brandt?”
“Ah nee. Je weet dat eikenhout van achthonderd jaar oud, heel moeilijk is, om er daar een paar van te verbranden. Dat heb ik nog nooit geprobeerd, maar kwalitatief oud eikenhout, daarvan is duidelijk dat je er veel klein aanmaakhout voor moet gebruiken, om tot zo’n brand te komen. Ik weet niet of er zoiets aanwezig was en ik denk dat ik vooral verbaasd ben.”
“En waar leidt deze reflectie van u naar toe?”
“Waar deze reflectie naar leidt, dat is niet een hypothese, maar dat ik maar wil zeggen, hoe dit zo snel gegaan kan zijn, dat het niet zo snel zou gegaan kunnen zijn. Dat ik verbaasd raak door al de gissingen, rondom Notre Dame. En net voor ik met pensioen zou gaan. In de jaren 2010 hebben we alle elektrische installaties van Notre Dame opgeknapt. Dus er is ook geen mogelijkheid van kortsluiting; we hebben ook renovaties naar hedendaagse normen uitgevoerd. Zelfs zeer vergaande, met alle detectie en brandbeveiliging van de kathedraal.

Ook met het element van twee getuigen/bewakers, die met hun inspanningen het mogelijk maakten, om een eerste begin van brand te detecteren. We zijn er dus permanent, dag en nacht. Zij zijn er om te controleren en zodra er iets niet in orde is, dan de brandweer te bellen, zodra de twijfel is gerezen.  Maar alles is mogelijk, alles is mogelijk. Ik zie goed de noodzaak van dit soort kolossale renovaties en dan weet je dat het is zoals bij al deze historische monumenten, vooral deze Notre Dame, binnen een normatief technisch controle kader. 

Daar bedoel ik mee, dat ik nog steeds heel verbaasd ben, dat tijdens de dertien jaar dat ik de hoofdarchitect van het gebouw was, geen kennis had van twee uitbraken van brand, dat deze nooit gebeurd zijn. Ik ben blij dat de restauratiewerkzaamheden van een historisch monument dat dateert vanuit zoveel eeuwen geleden, eigenlijk de kwetsbaarheid van het monument benadrukt. Een van de problemen die zich daarbij ook voordoet, is het toezicht op dit soort werk/sites..”

Om eens te kijken, wat dat ‘oude eikenhout’ voor brandbaarheids-eigenschap heeft, is het natuurlijk essentieel dat dit filmpje bekend wordt.. Hoe is het mogelijk nietwaar..? Een bloedhete gasvlam, op één plekje en dat 5 minuten lang..!! Hier het fragment:

En zo werken de MSM om jou/de publieke opinie een loer te draaien..!!
De mainstream media staan onder controle van een elite; eigenaars van de grote persmedia, zijn op de vingers van 2 handen te tellen. En kijk wat ze presteren.. Bijvoorbeeld met dit bericht. Je hebt hierboven gelezen en gezien, hoe de architect zijn woorden zorgvuldig kiest. En dan een paar dagen later, worden de woorden van Mouton weer volledig uit hun kader getrokken.. Door nota bene The New York Times.. Het verhaal is dan, dat de architect en anderen ‘zich hadden vergist in de snelheid waarmee het vuur om zich heen kon grijpen’… Maar aan de gasvlam te zien hierboven, hebben de ‘nieuwsmakers’ van de NewYorkTimes zich lelijk gebrand aan hun manipulatieve teksten..

The architect who oversaw the design of the fire safety system at Notre Dame acknowledged that officials had misjudged how quickly a flame would ignite and spread through the cathedral, resulting in a much more devastating blaze than they had anticipated.

The system was based on the assumption that the ancient oak timbers in the cathedral’s attic would burn slowly, leaving ample time to fight a fire, said Benjamin Mouton, the architect who oversaw the fire protections.

vertaald:

‘De architect die leiding had over het brandbeveiligingssysteem van de Notre Dame, bevestigde, hoe ambtenaren zich misrekend hadden, over de snelheid waarmee een vuurtje zich kan vormen en verspreiden door de kathedraal. Waarbij het resultaat is, dat er een veel grotere verwoesting plaats vindt, als waar ze zich op hadden voorbereid.
Het systeem was gebaseerd op de aanname dat de oude, eiken balken in het dak van de kathedraal, langzamer zouden branden, waarbij er tijd genoeg zou zijn om het vuur te bestrijden. ‘ Aldus Benjamin Mouton, de architect verantwoordelijk voor het brandvoorzorgssysteem.

Bizarre filmopname van de ‘flash’..
En dan is er de opname van de figuur, die boven op de stijger op het dak van de Notre Dame aanwezig is. Even voor de brand uitbrak. Deze opname is gemaakt met een still-camera, die op een ander gebouw staat en feitelijk 24/7 opnames uitzendt, voor hen die een actueel beeld van Notre Dame (of andere monumentale panorama’s) willen zien. Beelden die continue te zien zijn op internet Kijk zelf:

23 gedachten over “Notre Dame, hoe bizar is dit..??

 1. Ik ga er van uit dat het gehele gebouw volhing met camera’s. Als er in Nederland nieuwbouw wordt gezet dan komt de bouwplaats al vol te staan camera’s. Als je een gebouw als de Notre Dame gaat renoveren dan hang je dat helemaal vol met camera’s. Je wilt niet dat een van je medewerkers schade veroorzaakt of dat een onderaannemer schade in jouw schoenen probeert te schuiven. Ik er ook vanuit dat dit een harde eis is van de verzekeraar. Voor een project als deze kan je geen standaard CAR-verzekering afsluiten.

 2. Op deze beelden is eerst iemand te zien die over de “balustrade” loopt.
  Ook lijken deze beelden iets duidelijker te zijn waardoor het lijkt of er ook nog een persoon aan de rechterkant op de vloer ligt die ook iets doet voor de flits te zien is zeg maar.
  https://www.youtube.com/watch?v=16nOejGNf58 Het lijkt erop dat er meerdere personen aanwezig waren op het moment van de flits. De persoon die over de balustrade loopt heeft daar een wit kledingstuk over zwarte kleren wat doet denken aan vermomming.Deze personen moeten toch op de één of andere manier boven zijn gekomen zonder op te vallen.Waren zij verkleed als geestelijke? Ik beweer dus niets maar vraag me alleen een paar dingen af.

  1. Zojuist heb ik op internet gekeken en tot mijn verbazing zag ik dat het AD,hln.be,Linda,msm.com en metro alle vijf met dezelfde tekst begonnen namelijk:
   bouwvakkers-negeerden-rookverbod-notre-dame…..
   Geeft dit niet aan dat zij allen precies schrijven wat hen door gegeven wordt zonder journalistiek onderzoek te doen?
   Feit blijft wel dat wanneer een gasbrander na vijf minuten nog geen brand veroorzaakt een sigaret dat zeker ook niet zal doen.
   Waarom kwamen ze zo snel met de mededeling dat het mogelijk kortsluiting was?
   Waarom geen open onderzoek naar mogelijke brandstichting?
   Gaan ze later wanneer eventueel toch blijkt dat het brandstichting was zeggen dat ze bang waren christenen tegen moslims op te zetten,of bang waren voor onlusten?

 3. Arnold2 : 2 – 1 :
  De brandende sigaret … het heeft nog lang geduurd maar ze zijn er mee daar. Ik had reeds in een andere reactie verwezen naar het feit dat naast de kortsluiting , de smeulende sigarettenpeuk de dooddoener is bij brandonderzoeken. Er is ook nog de blikseminslag, maar in het geval van de Notre Dame was dit natuurlijk te absurd geweest. Ik zie de ganse discussie over de oorzaak, een middel om de vissen te verdrinken wat de opdrachtgevers en uitvoerders betreft. Zoals gewoonlijk bij een dergelijke false flag , zie ik een spoor naar Tel Aviv, met hulp in dit geval , van Franse collaborateurs en dito verraders. Israël wil Frankrijk straffen voor de pro – Palestijnse politiek.

  De verraders willen de aandacht van de gele vesten afleiden en “en passant” de Notre Dame ombouwen tot een loge tempel. Dat er daar plotseling grote sponsors opdoken , is m.i. dan ook geen toeval. Afgezien van het voormelde, dienen dergelijke false flags o.a. ook bij te dragen tot het verscherpen van de conflicten tussen de Islam en de niet Islam wereld. Christchurch in N.Z. en enkele dagen geleden in Sri Lanka passen daar ook in. Het toppunt is dat in de betrokken landen, men aan de “top” weet wat er werkelijk gaande is, maar men zwijgt… waardoor de false flag het conflict tussen de Islam en de rest nog aanwakkert. Niemand durft het aan om de “olifant in de kamer” te benoemen. Dit laatste zie ik als het grootste probleem en gevaar.

 4. Misschien handig om dit verhaal inderdaad eens vaker mee te nemen. Afgelopen zaterdag Christopher Bollyn het verhaal van de Zionistische Mossad zeer uitgebreid horen vertellen en alle smeerpijperij-zaken die zij uithalen.. Dit plaatje is daarbij ongetwijfeld het fundamentele thema/Leitmotiv..

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Ka-IzNeW0M0
   Nederland heeft ook steun gegeven aan “terroristen” rebellengroepen of hoe men ze ook wil noemen.Wanneer men naar de video kijkt en hoort en ziet wie er allemaal op de hoogte waren vind ik de gevolgen veel teveel tekort schieten want Rutte zit er bv nog steeds en welke maatregelen zijn genomen ivm bv het OM?
   De tweede kamer “oppositie” zou een controlerende functie hebben maar lijken te goed gelovig te zijn geweest en natuurlijk de VS wilde Assad weg hebben en dan doe je gewoon wat zij willen.Hier ging het om steun aan terroristen maar eerder heeft Nederland ook steun gegeven bij de inval in Irak wat bewezen onterecht was,wat voor gevolgen heeft dat gehad voor hen die die inval steunden?
   Er zijn foto’s waarop bij een tent de Turkse en IS vlag te zien zijn en bekend is ook dat Turkije zaken deed met terroristen ivm olie (De Russen hebben die convooien wel aangevallen).
   De VS,Frankrijk en de Engelsen hebben in Syrië aanvallen verricht zonder dat er bewijs was geleverd dat Assad achter gifgasaanvallen zat.
   Tel daarbij op de toespraken over zionisten van Christopher Bollyn en die toespraak van Zbigniew Brzezinski met de Mudjihadeen en natuurlijk de foto’s van hoge lieden uit de VS die met terroristen op de foto staan en alle alarmbellen zouden toch moeten afgaan?

  2. Ah,..ik snap het! Het waren wéér die dansende Israëliers die nog wat termiet over hadden van hun vorige ‘sessie’ wat eveneens door de MSM is verdraaid qua waarheid.
   Oh, nee ik maak een denkfout. Het flitsje is natuurlijk het triggersignaal wat vooraf ging aan het starten van de brand zoals dat recentelijk ook gebeurde met de woningen in CA, Usa.
   Het zijn gewoon brandbakenplaatsers voor precisiebranden! Dom, dom, dom, dat ik daar niet eerder aan dacht. Niet het hele gebouw in vlammen (steen wil sowieso moeilijk branden) maar wel een groot deel van het dak. Genoeg voor ontzetting en een schok onder de bevolking maar genoeg om het gebouw te ontchristelijken en te vervormen naar een V.M. plek. Daarom kon ook een ‘mooie’ reden gevonden worden om de relieken van Christus te verwijderen!!

  3. Volgens de protocollen van Sion zal de politiek zichzelf buitenspel zetten waarna zij die over alles en iedereen willen heersen als redders naar buiten zullen treden.
   Het vreemde in dit geval is dat het lijkt of politici gewoon ongestraft kunnen doen wat zij willen zonder dat het consequenties voor hen heeft.
   Dit lijkt mij alleen mogelijk wanneer de zogenaamde “waakhonden” die kennelijk poedels zijn geworden hun werk niet naar behoren doen.
   https://wordthettochnoggezellig.wordpress.com/2016/01/16/de-nederlandse-politiek-is-door-en-door-corrupt/
   Citaat:In 2010 stortte een bedrijf dat adviezen geeft over corporate finance een donatie van 100.000 euro in de campagne kas van het CDA.Dit leidde tot een klein relletje zonder consequenties.Donaties aan politieke partijen zijn in Nederland niet verboden maar cadeautjes die hoger zijn dan 4.538 euro moeten gemeld worden in het jaarrapport van de partij.Het CDA hield het steekgeld buiten de boeken en beloofde de suikeroomanonimiteit.De Christendemocraten overtraden ongegeneerd de wet en nog steeds weten we niet wie deze weldoener is geweest.Wat we wel weten is dat Jan Peter Balkenende na de verkiezingsnederlaag van 2010 in dienst trad als raadsman bij Ernst&Young,een accountantskantoor dat bedrijven adviseert over belastingontduiking.(Einde dit stukje citaat maar een eindje verder staat) Ook de rechterlijke machtknijpt als het nodig is een oogje dicht.Rechters zijn verplicht om hun bijbaantjes te melden,maar van 39 rechters weten we dat zij hun nevenfuncties niet hebben opgegeven (einde citaat).
   Balkenende heeft zijn handtekening gezet onder het Lissabonverdrag ondanks dat Nederland in meerderheid Nee had gezegd.Hij gaf ook toestemming voor de inval in Irak.
   De Balkenende norm is naar hem vernoemd en betekend dat bepaalde lieden niet meer dan de minister president mogen verdienen meen ik en dan gaat juist deze persoon advies geven hoe bedrijven de belastingen kunnen ontduiken.Daarbij komt dan ook nog dat zijn partij donaties verzwegen heeft,maar goed ook Pechtold D66 had nogal moeite met het melden dat hij van een kennis een huis had gekregen.
   Waarom wordt er niet op getreden tegen dergelijke personen die toch een voorbeeldfunctie hebben of gehad hebben en waarom worden rechters niet uit hun ambt gezet wanneer ze in de fout gaan?Dan heb ik het nog niet eens over achterkamertjespolitiek waar veel lobbyisten het gesprek aangaan met ministers en andere leiders.Wanneer partijen donaties verzwijgen zouden ze dan eventuele pogingen van lobbyisten wel melden wanneer die geld willen geven om iets voor elkaar te krijgen?
   In Frankrijk hebben we het geval gehad met La Farge die gewoon zaken deed met IS omdat ze in het land waar IS de dienst uitmaakte wilden blijven zaken doen.
   Corruptie,list en bedrog dat lijkt politiek te zijn en dat roept de vraag op waarom wij met elkaar dit blijven accepteren?Waarom laten we dergelijke lieden de dienst uitmaken terwijl het er voor Jan met de pet alleen maar op verslechterd? Dit is geen oproep tot wat dan ook maar het zijn wel dingen die ik niet kan begrijpen.

  4. https://nos.nl/artikel/2282062-onvrede-bij-om-onderzoek-naar-geheime-liefdesrelatie-legt-meer-problemen-bloot.html
   Citaat: “In de organisatie bestond de indruk dat voor hoge functionarissen andere normen golden”,zegt Van der Burg.(einde citaat).
   Hoe durft iemand die zo “hoog” op de ladder staat binnen deze organisatie dat te zeggen? Volgens de wet zou namelijk iedereen gelijk moeten zijn ,en hij zou dat als geen ander moeten weten lijkt mij.
   Dat zelfs mensen die hoge functies bekleden in bepaalde gevallen onschendbaarheid gegeven wordt deugd naar mijn mening ook niet,want dan geeft men min of meer toestemming om “foute” dingen te doen wetende dat het toch geen gevolgen zal hebben.
   (Zo wordt dronken achter het stuur zitten waarbij auto’s geramd worden mogelijk niet bestraft bij personen met onschendbaarheid).
   Udo Ulfkotte schreef hier ook over toen hij het had over motoronderdelen die een journalist in een vliegtuig van een diplomaat mee kon laten nemen zonder gecontroleerd te worden.(Ook hier wordt misbruik gemaakt lijkt mij).
   Nou is het algemeen bekend natuurlijk dat bepaalde lieden zich meer dan anderen voelen omdat ze een hoge positie bekleden wat we ook vaak in het bedrijfsleven terug zien,maar vraag niet hoe ze een dergelijke positie hebben bereikt want dan bestaat de kans dat ze door de mand vallen,en het jou erg lastig gaan maken.

 5. Ik weet ’t en ’t stuit mij ook tegen de borst. Ik hoor in gedachte alweer de zuchtende nederlandse stem die zegt,”ach, je doet er toch niks tegen” en “ze doen toch wat ze willen”.
  De typisch vernederlandse slappe ruggegraatloze houding die niet schijnt te zijn veranderd en er was toen de moffen in ’40 binnenvielen.
  Het verzet kwam niet op gang, tot grote ergernis van de geallieerde strijdmachten. Slechts 5 à 6% nam uiteindelijk deel aan enige vorm van weerstand. Maar in het zicht van de naderende Canadezen rees het aantal ‘verzetshelden’ met de dag. Totdat Wilhelmina het in haar kop haalde te landen op Walcheren en daarmee een coup d’etat pleegde maar kon rekenen toegejuicht te worden door een domme dweepzuchtige ruggegraatloze laffe massa. Daardoor kon het tot dan toe wettelijke gezag (volgens de militaire regelgeving is het strijdende aandeel van de binnenlandse strijdkrachten en/of leden van het verzet de vigerende autoriteit wanneer de bezetter de capitulatie heeft getekend) zich niet laten gelden want de domme dweepzieke massa holde alweer hard achter de monarchie aan zonder het verzet te erkennen.

  Denk je nu echt dat er in dit land iets als een Nexit tot stand zal komen?
  Vernederlanders laten zich zooo makkelijk op de kop schijten en gaan binnenkort weer koning plofkop aanbidden met z’n vette dochter die een exorbitant bedrag dagelijks krijgt als zakgeld.

  1. Ik neem aan dat de architecten en uitvoerende ambachtslieden uit de 12e eeuw voornamelijk vrijmetselaars waren. Misschien niet van die klootzakken die het vandaag de dag zijn in de hogere loge’s. De kerkvaders zelf konden behalve de relimagie zelf helemaal niks.

 6. Rob.
  Wie een klein beetje zoekt kan genoeg zaken vinden die niet deugen aangaande ons koningshuis.
  Zo heeft Margriet via de kamer van de toenmalige koningin geprobeerd de belastingen te omzeilen.We hebben genoeg niet deugende zaken gehad met betrekking op hun huizen in het buitenland,zo zou bv de open verbinding naar zee in Griekenland alleen tot stand kunnen gekomen zijn door medewerking van corrupte ambtenaren en ook het hek rond dat huis zou betaald zijn door de Nederlandse belastingbetaler.De rol van het koningshuis bij de Bilderbergers wat opgericht is met medewerking van een koningshuis lid.Bernhard jr die honderden huizen heeft wil zelfs de belastingbetaler voor zijn formule1 hobby laten betalen enz.
  Ik ga niet beweren dat ze daar alleen maar zitten om hun zakken te vullen maar het lijkt er wel op.Nu is er ook weer veel ophef over zaken bij het OM,waar ze de nadruk leggen op een relatie tussen twee mensen,maar er is natuurlijk veel meer aan de hand.Je hoeft alleen maar te kijken naar hoge koppen die de hand boven het hoofd gehouden wordt en niet vervolgd worden (meestal onder de noemer gebrek aan bewijs).Eerder hadden we bedrijven die handelden in giftige stoffen waar weinig of niets aan gedaan werd,Demmink,de aanschaf van politie auto’s waar ook het één en ander niet klopte enz.
  Ook in de politieke arena is veel mis zo worden de Groningers telkens mooie beloften gedaan terwijl er verder niets gebeurd ivm aardbevingsschade.FvD heeft nu ook problemen.2010 heeft het CDA 100.000 euro ontvangen en niet in de boeken gemeld.Ze zeggen het volk te vertegenwoordigen maar dat doe je niet door referendums af te schaffen maar juist naar mensen te luisteren.Wanneer je het volk vertegenwoordigd waarom dan zoveel achter gesloten deuren regelen? Waarom wordt van een NEE toch een JA gemaakt (Lissabonverdrag,en natuurlijk het Oekraine gebeuren) enz.
  Ook in Frankrijk heeft Macron nu kennelijk een door de MSM verzwegen probleem.
  https://www.investmentwatchblog.com/suicide-rate-doubles-in-france-among-police/
  Citaat: The French police are now protesting after 28 officers have committed suicide so far in 2019.This is double the amount recorded at the same time last year.While the press tends to focus on complaints of a lack of resources,unpaid overtime,and inefficient management,they are NOT speaking about the social isolation the police are starting to experience as they defend the government against the people.(einde citaat).
  Dit maakik eruit op:
  1.De franse politie begint te protesteren nadat 28 collega’s zelfmoord hebben gepleegd.
  2.De press waarbij ik ervanuit ga dat de MSM bedoeld wordt hoor je daar NIET over.
  3.Waar heeft die MSM het wel over? onbetaald overwerk,inefficient manegement e.d
  De situatie dreigt kennelijk te ontstaan dat de politie de kant van het volk kan gaan kiezen ipv het “government” te blijven verdedigen en dat is precies waarom de EU een Europees leger wil hebben want dan staan Fransen niet tegenover Fransen maar kunnen ze lieden van buitenlandse afkomst die wel bereid zijn geweld tegen de Fransen te gebruiken inzetten,dat geldt dan natuurlijk ook voor andere landen.
  En wat doet Macron? https://nos.nl/artikel/2282052-macron-doet-toezeggingen-maar-verdedigt-zijn-hervormingen.html
  Kennelijk denken ze dat iedereen achterlijk is of zo en gaan ze gewoon op de oude voet verder.

  1. Deze week krijgen velen stembiljetten in huis voor de EU verkiezingen in de veronderstelling dat deze gebruikt gaan worden natuurlijk.
   Waarom zou men gebruik van deze stembiljetten maken wanneer je weet dat de hele EU in Brussel voor vooral de midden en laagste inkomensgroepen alleen maar ellende heeft gebracht en geld heeft gekost terwijl de banken en multinationals met hun aandeelhouders er telkens beter van geworden zijn?
   1. De EU is NIET democratisch gekozen maar door……geinstalleert.
   2.Ze willen belastingen rechtstreeks naar Brussel.
   3.Ze spreken over een Europees leger.
   4.Tot nog toe hebben ze alleen maar blijk gegeven achter dictatoriale maatregelen te staan.(Hierbij moet ik bv denken aan de aanstelling van Selmayer door alleen Juncker).
   5.Nederlandse boeren en vissers zijn een doorn in hun oog net als alles wat een concurrent kan zijn van de grote jongens die zij wel alles gunnen.
   6.Politici komen in de problemen omdat ze gelijktijdig EU wetgeving maar ook landelijke wetgeving moeten naleven en dat werkt niet.
   7.Gebleken is dat velen bij de EU inklokken en weer weggaan waarvoor ze erg rijkelijk beloond worden.
   Net als bij de meeste verkiezingen wordt gevraagd te stemmen terwijl de meeste mensen niet weten wat daar gebeurd en wie wat doet (als ze al iets doen) maar waar stemt u dan eigenlijk op/voor?
   Wanneer politiek open en duidelijk bedreven zou worden dan kan iedereen zien wat er gebeurd waardoor democratisch stemmen zin heeft,nu gebeurd veel achter gesloten deuren waardoor de meeste mensen niet weten waar de politiek mee bezig is laat staan dat de mensen die gaan stemmen dan weten waar ze voor/op stemmen.

 7. Ik ben ervan overtuigd dat de EU een voortzetting is van het nazi regime maar in plaats van tanks zijn het nu de economische manipulaties die het wapen zijn.
  Tegelijkertijd met de het ontstaan van de Bilderbergers is ook het plan, EU gelanceerd.
  Hoe dat precies werkt legt Tony Gosling exact uit.
  Deelnemen aan de verkiezingen is die teringzooi erkennen!
  https://www.youtube.com/watch?v=DsxxlpLccE8

  1. Arnold 2 : 9 :
   Een link met een video waarin de “ontploffing” van het dak te zien is… er zijn ook vertraagde beelden in deze video van de “ontploffing” :
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Nbg56_XlApk
   Ik voeg ook de analyse bij, deze is echter in het Frans, ik begrijp dit maar heb echter niet de wetenschappelijke kennis om dit op zijn juiste waarde in te schatten.
   “Frédérique Moebius
   Gepubliceerd op 27 apr. 2019
   ANALYSE TECHNIQUE DE L’INCENDIE ET CONCLUSIONS. En Février dernier la charpente a été traitée, (voir le reportage sur A2) contre les insectes avec un gel. Elle ne l’avait jamais été depuis plus de 800 ans. L’entreprise qui a « désinsectisé » à du faire preuve de talent car il a fallu pulvériser à 15 m. Pulvériser du gel à 15 m de haut n’est pas à la portée de tout le monde. Suite à ce traitement le bois change de couleur et devient un peu couleur acajou. Le 15 avril la charpente prend feu et brûle en faisant un bruit très important pour un feu de bois situé en hauteur. Ce bruit gêne les reporters les obligeant à s’éloigner pour faire leur travail. Assez significativement le feu augmente au moment où les pompiers sont intervenus comme si l’eau activait les flammes. La charpente est en chêne ors le chêne sec ne fait pas de flamme, il rougeoie d’où l’intérêt d’un tel bois pour les cheminée car c’est un feu qui dure très longtemps : une buche de chêne peut tenir facilement un feu toute la nuit. Il m’est arrivé de faire tenir 12 heures une bonne bûche dans ma cheminée. Des vidéos de bonne foi (non truquées) (caméra Survey) montreront par la suite une personne sur le toit de la cathédrale s’activant avec du feu sous forme d’éclairs ou au moins de grosses lueurs très brèves et jaunes-orangées comme seront les flammes de la charpente ensuite, après le départ des ouvriers. Puis cette personne disparait. L’entreprise, qui a désinsectisé a été bernée en répandant non pas un produit désinsectiseur mais un produit pyrotechnique qu’on lui a obligatoirement fournit car elle n’est pas en mesure de le produire sur le plan chimique. Le produit de type « thermite » est composé d’oxyde de fer et d’oxyde d’aluminium ce qui donne la couleur acajou obtenue après la pulvérisation et la couleur des flammes jaunes-orangées de l’incendie. Depuis Février le produit sans doute associé à une colle a séché et s’est solidifier sur les poutres comme une pâte devenue très fine, une sorte de vernis, sauf que ce n’était pas du vernis…. Le 15 avril, il ne suffisait plus que d’un vrai « pot thermique » générant une chaleur intense de 2200 degrés pour percer la toiture par sa très forte température et allumer ainsi toute la charpente pré-imbibée située nécessairement juste en dessous du toit. Le pot thermique c’est la personne vue sur le toit avec des flammes jaunes-orangées qui met le feu. En fait toute la charpente était un pot thermique avec cette fausse désinsectisation. Pour avoir montré aux vidéos des éclairs ou des flammes orangées-jaunes le pot thermique initial a été allumé classiquement avec du magnésium par la personne sur le toit, la toiture est en plomb donc aucun problème de perçage. Après l’amorçage sur le toit le feu a gagné toutes les parties pulvérisées pendant la fausse désinsectisation. Sous l’action des lances incendies le feu augmente dans un 1er temps car l’eau active ce type de pyrotechnie avec des crépitements intenses et même de petites explosions. Si l’eau active ce genre de feu c’est en raison de l’extrême chaleur produite. En effet l’eau se catalyse au-dessus de 1100 degrés libérant ainsi ses deux gaz : l’Hydrogène et de l’Oxygène d’où les flammes sur un bois qui d’ordinaire n’en fait pas, flammes dues à l’Hydrogène et à l’Oxygène. C’est deux gaz : H² et O s’additionnent à l’oxyde de fer et à l’oxyde d’aluminium augmentant la combustion. Un pot thermique est capable de détruire un char, c’est pour ça qu’il a été inventé. En produisant une chaleur de 2200 degrés ils placent au double de la valeur de sa catalyse (séparation en gaz) l’eau, dont la catalyse est à 1100 degrés, c’est pourquoi la charpente a fait comme un feu de paille sous les lances à incendie, les pompiers ne sachant pas à quel genre de feu ils avaient à faire. Il s’agit donc d’un attentat grandiose, soigneusement calculé et qui ne peut être l’œuvre que d’esprits pervers de la pire espèce venant d’un État et non pas d’un simple quidam ou terroriste primaire, et sans doute tout cela est-il au profit d’intérêts commerciaux voulus par des salopards ignobles. “(=einde tekst).
   Ik kan er uit afleiden dat het dak gebinte behandeld geweest is met een brandbaar product . Na het inwerken van dit product was er enkel nog een vlampunt nodig om de explosieve ontbranding te veroorzaken. Deze ontbranding werd dan blijkbaar nog versterkt door het contact met het bluswater.

  2. Sub Rosa.
   Helaas kan ik geen frans waardoor ik geen notie heb van wat er geschreven staat.
   De explosie die in uw verwijzing duidelijk zichtbaar is lijkt ontstaan te zijn op dat zichtbare plateautje wat deel van dat torentje uitmaakte waardoor de vraag ontstaat of daar iets gelegen heeft of aangebracht is wat die explosie heeft doen plaatsvinden.
   Bij de reacties die ik tegen kwam bij de verwijzing in 9 zag ik dat er in Oekraine ook een kerkje in brand heeft gestaan en ook daar lijkt het begonnen te zijn bij/op het dak.
   https://www.sott.net/article/411309-Temple-of-the-Moscow-Patriarchate-burned-down-in-Kharkov-Ukraine
   Nou hoeft dat natuurlijk niets te betekenen te hebben maar branden op ongeveer hetzelfde tijdstip in verschillende kerken roept toch vragen op vooral ook omdat het lijkt dat er een oorlog gevoerd wordt tegen bepaalde geloven.In Duitsland hebben we natuurlijk kristalnacht gehad waar synagogen vernield zijn of in vlammen opgingen.
   We weten dat zionisten het joodse geloof misbruiken en dat joden mogelijk het slachtoffer geweest kunnen zijn,en nu lijkt het erop dat andere geloven hetzelfde lot te wachten staat.
   Hayo Mayer zij het al eerder noem zionisten wat het zijn nazi’s.Dat is waar ik aan moet denken en is niet meer dan mijn mening kijk op dit gebeuren.

 8. Wéér hebben ze het over thermiet wat in gelvorm aangebracht zou zijn op de balken en maar een flits nodig heeft om tot ontbranding te komen. Zogenaamd aangebracht ter bestrijding van schadelijke insecten zoals boktor o.i.d.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.