Advertentie

Officiële documenten: Israël voorkennis Hamas-aanval..!


De achilleshiel van deze hele VALSE-VLAG-operatie, ligt vanzelfsprekend bij het ontmaskeren van HAMAS als het ‘brein’ achter deze lugubere aanval van 7 oktober 2023.. Besef daarbij, dat als financier/mede-oprichter van deze Palestijnse terroristische bevrijdingsbeweging in 1987,  Israël en haar geheime diensten nog een GROTE (zo niet doorslaggevende) ROL hebben in deze club.

HAMAS werd opgericht/gefinancierd als tegenhanger/tegengif tegen de Palestijnse bevrijdingsbeweging ‘Al Fatah’ (HIER) van Yassar Arafat, heeft Israël natuurlijk dit ‘belang’ nooit losgelaten. Waarom zouden ze ook. Eerder nog zou je denken, dat ze ook HAMAS zouden hebben vernietigd, maar niks is minder waar…!!

Eerder in verschillende artikelen hebben we al informatie geplaatst over deze link met Israël die voor weinigen bekend is.. (Dit hele verhaal is vergelijkbaar met de rol van de MOSSAD in de zg. ‘honey trap’ die werd geconstrueerd via Jeffrey Epstein, om bekende wereldburgers te compromiteren en chanteren!)

Daarom is dátgene wat nu aan info vrij komt, een essentieel onderdeel van de ontmanteling van de zionistische agenda van LIKUD-leider Netanyahu, die kennelijk ook liever de vlucht naar voren neemt, met het BLIJVEN VOEREN VAN OORLOG, om zichzelf ‘uit de wind’ te houden. Maar kijk hieronder naar nieuwe FEITEN, die regelrecht wijzen naar deze zelfingenomen gladde ‘politicus’.. De vraag is of hij zich überhaupt nog ‘uit de wind’ kan houden.

* * *

Het Israëlische mediabedrijf ‘Haaretz’ meldt:

Officiële documenten onthullen:
Israël had voorkennis had
van de Hamas-aanval van 7 oktober 2023!!

2024 © WantToKnow.nl/be
*

Het Israëlische mediabedrijf Haaretz meldt dat officiële documenten onthullen dat Israël voorkennis had van de Hamas-aanval van 7 oktober. De link voor dit artikel (HIER) leid je ernaar toe. Dit bevestigt wat wij hier vanaf dag 1 (7 oktober 2023) al meldden! Maar er zit meer achter het verhaal. Israël wist het niet alleen van tevoren, Israël nam ook deel aan de aanval op zichzelf. Verscheidene functionarissen van de Israëlische inlichtingendienst en commandanten van delen van de barrière die Israël van Gaza scheidt, hebben duidelijk gemaakt dat het onmogelijk is om de barrière zelfs maar te naderen, laat staan te penetreren, zonder ontdekt te worden.

WANT: om de Hamas-aanval van 7 oktober te laten slagen, moesten de alarmen van de barrière worden uitgeschakeld en de patrouilles worden teruggetrokken. Er was ook sprake van de betrokkenheid van de neo-conservatieven van de VS bij het Biden-regime. Het was een samenzwering met drie doelen:

    1. Netanyahu’s juridische en politieke problemen oplossen met een crisis;
    2. een definitieve oplossing voor het Palestijnse probleem bewerkstelligen en
    3. de oorlog uitbreiden naar Libanon, wat zou leiden tot de zo gewenste aanval op Iran. Waarom werden anders onmiddellijk Amerikaanse vliegdekschepen, gevechtsvliegtuigen en troepen ingezet in het gebied? Zeker niet om Israël te helpen in Gaza..!

Het mediabedrijf HAARETZ meldt de inhoud en het bestaan van een nog nooit eerder vertoond IDF-document, dat opzienbarende nieuwe details onthult over de operationele plannen van Hamas om Israël binnen te vallen. Het rapport schetst zelfs de orders van Hamas om tussen de 200 en 250 Israëli’s te gijzelen..! We weten inmiddels dat deze gijzelaars de ‘blijvende motivatie’ voor Netanyahu vormen, om de oorlog maar voort te laten duren en Gaza tot één kerkhof te transformeren..

Volgens een rapport dat maandagavond 17 juni werd gepresenteerd door ‘KAN’, de openbare omroep van Israël, begon het document, dat is gebaseerd op informatie van de Eenheid # 8200 van de militaire inlichtingendienst, dat circuleerde op 19 september, minder dan drie weken voor het bloedbad van 7 oktober 2023.

De anonieme bronnen die ‘KAN’ het document bezorgden, beweren ook dat de inhoud ervan, onder de aandacht werd gebracht van ten minste enkele hoge ambtenaren van de inlichtingendienst, maar blijkbaar werd genegeerd! Dit memo benadrukt de mate waarin het Israëli Defense Force (IDF), in het bijzonder de ‘Gaza Divisie’ ervan, op de hoogte was van een mogelijke aanval op de zuidelijke grensgemeenschappen van Israël.

Het document, getiteld ‘Detailed End-to-End Raid Training’, heeft in opzienbarende details, beginnend met een beschrijving van een reeks oefeningen uitgevoerd door de HAMAS-elite Nukhba eenheden, in de weken voorafgaand aan de publicatie. Het memo meldt:

“Om 11 uur ’s ochtends werden verschillende compagnieën geobserveerd die samenkwamen aan het begin van de trainingssessies, niet voor het gebed en de lunch. Om 12 uur werden uitrusting en wapens uitgedeeld aan de terroristen, waarna een oefening van het hoofdkwartier van de compagnie plaatsvond. Om 14.00 uur begon de inval.”

De doelwitten die in het document beschreven worden – het hoofdkwartier van de IDF-commando’s en controle, synagogen op de basis, het hoofdkwartier van het squadron, het communicatiehoofdkwartier en de vertrekken van de soldaten – komen sterk overeen met de locaties die in de vroege ochtenduren van 7 oktober door Hamas-troepen werden aangevallen.

Volgens dit document kregen de Nukhba-eenheden een bevel dat als volgt luidde: ‘Doorzoek het gebied wanneer je vertrekt en laat geen documenten achter.’ KAN meldde ook dat Hamas-commando’s oefenden in het infiltreren van een nagebouwde buitenpost van de IDF, waarbij bases aan de grens met Gaza werden gesimuleerd. De oefening werd uitgevoerd door vier compagnieën van de terreurgroep, die elk een andere buitenpost kregen toegewezen. Het is MEER DAN ONWAARSCHIJNLIJK dat de inlichtingendiensten van IDF en MOSSAD GEEN notie hadden van deze bewegingen..

Het oefenen met deze glides is kennelijk de IDF-inlichtingendiensten ook ontgaan..??

De doelwitten die in het document beschreven worden, zoals het hoofdkwartier van de IDF-commando’s en IDF-controle, synagogen op de basis, het hoofdkwartier van het squadron, het communicatie-hoofdkwartier én de vertrekken van de soldaten, komen sterk overeen met de locaties die in de vroege ochtenduren van 7 oktober door Hamas-troepen werden aangevallen..!!

Een van de meest schokkende delen van het memo..
Een van de meest schokkende delen van het IDF rapport betreft de instructies met betrekking tot het nemen van gijzelaars, waarvan het aantal wordt geschat op 200-250, schrikbarend dicht bij de werkelijke 251 mannen, vrouwen en kinderen die door Hamas gevangen werden genomen.

Volgens de inlichtingenbrief kregen Hamas-terroristen de opdracht om ontvoerde Israëli’s te zoeken naar telefoons, aangezien het gijzelaars verboden was om hun familie te informeren over hun toestand. En ze kregen de opdracht om gijzelaars naar een andere locatie te brengen als het duidelijk werd dat Israël ontdekte waar ze gevangen werden gehouden. Ze kregen ook de opdracht om te dreigen met het doden van gijzelaars als middel om ontsnappingspogingen af te schrikken.

Hoewel het document nooit eerder vertoonde details bevat, is het slechts een van een lange lijst van rapporten die wijzen op de mate waarin militaire functionarissen werden gewaarschuwd voor de plannen van Hamas om Israël aan te vallen. In juli 2023 waarschuwde een onderofficier van de militaire inlichtingendienst (onderofficier) haar commandanten dat Hamas van plan was een bloedbad aan te richten in de grensgemeenschappen van Gaza.
Deze onderofficier schreef drie documenten in de zes maanden voorafgaand aan de aanval van 7 oktober, waarin ze waarschuwde dat Hamas een reeks trainingsoefeningen had voltooid waarin een aanval op kibboetsim en buitenposten van de IDF aan de Israëlische kant van de grens werd gesimuleerd.

Dit is in aanvulling op de vrouwelijke waarnemers die bijna een jaar voor 7 oktober verdachte activiteiten aan hun superieuren meldden met betrekking tot de voorbereidingen van Hamas in de buurt van het grenshek, waaronder drone-activiteit, pogingen om beveiligingscamera’s uit te schakelen, uitgebreid gebruik van bestelwagens en motorfietsen, en zelfs repetities voor het beschieten van tanks.

Veel van de overlevende waarnemers hebben gezegd dat hun herhaalde waarschuwingen aan dovemansoren gericht waren bij hun bevelhebbers. HOE IS DIT MOGELIJK? Niet zo moeilijk toch; het enige antwoord is dat moest gebeuren want stond te gebeuren..!!

Zoals Kan meldde, kondigde de IDF eerder deze maand aan dat het begin juli zal beginnen met het onderzoeken van haar fouten in de aanloop naar 7 oktober. Volgens de IDF-leiding zullen de onderzoeken zich richten op militaire eenheden waarvan wordt aangenomen dat ze een rol hebben gespeeld in het negeren van de voorbereidingen van Hamas en het onderschatten van het vermogen van de groep om een grootschalige aanval uit te voeren, met een focus op het grensbeleid dat helemaal teruggaat tot 2018.

Een handvol hoge officieren heeft al aangekondigd dat ze van plan zijn ontslag te nemen zodra de oorlog voorbij is. Hoewel veel Israëlische burgers en wetgevers ook extra onderzoeken hebben geëist naar het politieke beleid dat heeft bijgedragen aan 7 oktober, hebben premier Benjamin Netanyahu en zijn coalitieleden erop aangedrongen dat die onderzoeken wachten tot het einde van de oorlog in Gaza.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.