Advertentie

BBC: twijfel over aanslag Parijs in beeld..?!


xBBC live the storry

x

Brengt BBC de twijfel over aanslag Parijs in beeld..?

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Zijn het de journalisten in de wereld die het verder verdommen hun monden te houden..? Is het omdat er nu één ‘schaap’ over de dam is, dat anderen ook durven uitspreken, dat de keizer in zijn blote kont loopt en helemaal geen ‘nieuwe kleren’ aan heeft..? Wat bezielt de BBC om ineens deze korte clip uit te zenden, via haar YouTube-kanaal, over het VALSE VLAG-KARAKTER van de ‘moord’ in koelen bloede op de politie-man-op-het-trottoir, die tijdens de gebeurtenissen vorige week zou zijn geliquideerd..?

Of worden we in de maling genomen en is deze BBC-reportage een nepperd..? We houden daar ook rekening mee. Desinformatie presenteert zich dan ook op deze manier..? Desalniettemin menen we er goed aan te doen, je deze info toe te spelen..

Maar hoe het ook zij, aan duidelijkheid laat dit korte clipje niets te raden over.. DE TWIJFEL IN DIT FILMPJE wordt sowieso als vraag op de burelen van de autoriteiten (en BBC!) neergelegd. Want als staatsomroep BBC dit verhaal op deze wijze brengt, of zou brengen, dan is er wel degelijk wat heftigs aan de hand..!! Een verhaal dat geraffineerd op de bureaus van de heren politici hoor te liggen. Een deel hiervan weet van de hoed en de rand en houdt zijn mond. Een ander deel weet niet precies hoe het allemaal zit, maar houdt dus ook de mond.

En de WARE SCHULDIGEN?
Nu het balletje aan het rollen is gebracht, middels dit filmpje, vragen we ons af, hoe dit verder zal aflopen. Zeker nu ballistische experts, buiten dit filmpje ook om, hebben verklaard, dat de ‘shooting’, zoals we die op het filmpje kunnen zien, volledig ongeloofwaardig is, om het op zijn zachtst te zeggen..!! Laten wij het dan gewoon op zijn hardst zeggen: deze ‘shooting’ is KEIHARD bewijs van de amateuristische wijze waarop deze VALSE VLAG-OPERATIE in elkaar is gezet..!

Wordt ongetwijfeld vervolgd. Hier is deze vermeende reportage van de BBC, waar we over spreken:

x

Wat in ieder geval zeker is..

Deze reportage van SKY-NEWS, waarin een reporter zich verspreekt.. In het verhaal van de reporter is er plotseling de bloedplas op de grond.. Want dat zien we in de officiële versie: ER IS GEEN BLOED.. Hoe dit kan, verklaart de reporter vervolgens zelf..!

‘You can see the blood on the ground, which was put there to…

because of the blood that was shared on this spot yesterday’

x

x

TIP:
heb je ons hele verhaal gelezen over onze vraagtekens bij dit ‘event’,

Zoniet, klik HIER voor het artikel over de dag van de aanslag.

Over vooral de ongeloofwaardige, slordige opzet van deze valse-vlag-aanslag

 

~~~~~~~~~~~~~~~~
NASCHRIFT
~~~~~~~~~~~~~~~~

BBC-VERHAAL LIJKT DOORGESTOKEN KAART!
VRAAGTEKENS WIE HIER ACHTER ZITTEN

(klik voor hele verhaal op originele link)

fake BBC site

 

48 gedachten over “BBC: twijfel over aanslag Parijs in beeld..?!

  1. Maar de streep staat toch al gemarkeerd op de grond , waarom dan ook nog de schoen ? Het lijken ook wel blanke mensen te zijn onder de bivakmuts.

  2. Ik weet niet met welke snelheid het autootje is komen aanrijden…
   Een schoen is in eerste instantie in de verte beter te zien dan een zwarte streep als merkteken.
   Misschien een verklaring?

  3. En het is uiteraard niet toevallig dat er net een camera klaar staat op het juiste moment en de juiste positie.
   Denk ook even aan JFK Zapruder…

 1. Het is inderdaad vreemd dat de BBC nu ineens vraagtekens zet bij het neerschieten van deze agent en zich afvraagt of Parijs een valse vlag operatie is.
  Eerder is gebleken dat de BBC geen moeite heeft met het verwijderen van een filmpje welke nota bene door haar eigen Rusland reportster Olga Ivshina was gemaakt.(dame in blauw truitje dat een jachtvliegtuig had gezien bij MH 17).
  Nu de BBC het neerschieten van deze agent openlijk in twijfel trekt zal dit zeker gevolgen hebben.
  Wat kan hier de bedoeling van zijn?
  Als in Frankrijk bekend wordt dat alles wat zich vorige week daar heeft afgespeeld opgezet is kan men er donder op zeggen dat daar het een en ander gaat gebeuren.
  Op het nieuws is al gezegd dat Frankrijk tienduizend militairen en politie heeft ingezet omdat ze zo aanslagen zouden willen voorkomen.
  Of is dit ook weer opgezet omdat men onlusten verwacht nu dit bekend is gemaakt door de BBC?

 2. Het is een desperate poging om de hoax te ont-hoaxen. De “aanslag” zelf is zo nep als een paashaas. Door een spoofing “BBC” site te maken en een nep-onthulling te plaatsen hopen de mislukkelingen van de CharlieHebdo “aanslag” hun geknoei te dekken. Niet voor mij hoor! Dit laat alleen zien hoe grandioos mislukt is deze valse vlag.

  1. maar goed de reporter liegt er niet om…

   en de feiten van de beelden zonder bloed het hoofdschot zonder letsel ook niet.

   Verder wordt alles als de wiedeweerga verwijderd, dat zegt eigenlijk alles.
   Alleen een leugen verdraagt geen daglicht.

  1. Het is geen kritiek Guido.
   Begrijpelijk dat je het als authentiek zag. Het lijkt op een counterreactie om de waarheidsbeweging in een kwaad daglicht te stellen.
   Belangrijk wordt het om de aankomende anti-terror wetgeving in de gaten te houden. Hier kan wel eens een onaangename verrassing tussen zitten.

 3. hier wie er zijn overleden: http://www.liveleak.com/view?i=945_1420748117
  Twelve people were shot and killed in the attack on the Charlie Hebdo satirical newspaper on Wednesday. Eight were staff members, two were police officers, one was a visitor and a another a cleaner. Here is a brief word about each of them.

  Maintenance man Frédéric Boisseau, 49, a father of two, was in the reception area, where he was the first to fall.

  Franck Brinsolaro, 48, a married father of two children, was a police officer assigned to protect Charlie Hebdo editor Stephane Charbonnier.

  Cartoonist Jean Cabut, pen-name Cabu, used to draw for another French satirical magazine, ‘Hara Kiri’. He said: “Each religion is an ideology. We can criticise all ideologies. I don’t see why we can’t. So we keep doing it.”

  Cabu, 67, was true to his equal opportunity principle of critical observation, for instance caricaturing an average French brother-in-law as racist, sexist and vulgar — one of his most popular characters, Mon Beauf.

  Elsa Cayat, 56, contributed to the newspaper as a psychiatrist and psychoanalyst. Her work appeared every second week, under the heading ‘Charlie Divan’ or ‘Charlie on the couch’.

  Editor Stephane Charbonnier said he could never give up the freedom of speech: “If you start saying, ‘yes, I’m scared,’ it’s over; you stop publishing, stop debating, stop the presses, stop freedom of the press.” The 47-year-old had no wife or children. A French Communist Party supporter, he had a section in the paper entitled ‘Charb n’aime pas les gens’ (Charb does not like people). When it was firebombed in 2011, he was one of three on staff to get police protection.

  Philippe Honoré, cartoonist, 73, did most of his work in Charlie Hebdo and the publications Lire and Les Inrockuptibles.

  Economist Bernard Maris, 68, sometime alternative globalisation advocate, felt the left in France is weak; he mixed with the Greens and was on the Bank of France governing board.

  Ahmed Merabet was a local police officer, 42. He was wounded by the first gunfire outside the building and was then shot at point-blank range.

  Mustapha Ourrad, of Algerian origin, 60, worked as a copy editor.

  Michel Renaud, 69, in the travel industry and local political communication, was visiting Charlie Hebdo that day. A trained journalist who began in radio, he co-founded Rendez-vous du Carnet de Voyage, a biennial expo.

  Cartoonist Bernard Verlhac, also known as ‘Tignous’, 57, a father of four, contributed to social and political commentary in the publications Marianne and Fluide Glacial as well, and illustrated for role playing games.

  Cartoonist Georges Wolinski, 79, often focused on women, and drew for many other publications — one of France’s most prolific illustrators. “Humour must be free to address all subjects. We must not shrink from anything but being nasty. We’re fierce but we’re not vicious.”
  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=945_1420748117#FXo0OLBVAdkt16hZ.99

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2902337/First-picture-inside-blood-stained-Charlie-Hebdo-newsroom-Chilling-image-reveals-aftermath-Paris-massacre-left-12-people-dead.html

 4. De mensen die zijn overgebleven na de slachting bij charlie hebdo, gaven als commentaar dat de mensen die daar voor aan liepen, allemaal wel eens door ze waren getekend en geplaatst, en dat als dit het plaatsen van caricaturen in de landen van die gasten zou zijn gebeurd de hele charlie hebdo in de gevangenis was beland, mooi commentaar vind ik, die ontkracht ook meteen het hele zich toe eigenen, ze waren wel heel blij met de enorme republikijnse opkomst, vooral als betoon aan de omgekomen charlie hebdo aanhangers.

  1. Jenne. volledig met u eens. Het gaat om het plaatje net of ze zo eensgezind waren.
   Waarschijnlijk laten sommigen van hen vandaag weer hun onderdanen elkaar afmaken.(Israëli,s de Palestijnen).
   Dit was echt wel het toppunt van hypocriet zijn.

  1. “fake of niet het gaat om de boodschap”

   Inderdaad persoonlijk heb ik er hartelijk om moeten lachen de hele wereld heeft nu dezelfde info gezien zal wij zoekers het gezien hebben, maar omdat het “jasje van bbc” eromheen zat het als acceptabele waarheid aanvaardde. Terwijl de feiten de feiten bleven!

   Dat an sich zegt dus al zoveel!

   Moet nog even verder zeken er wordt gesproken dat niemand de straat herkent! (green screen? )

   http://journal-neo.org/2015/01/13/paris-terror-the-smell-of-false-flag/

   Verder ga aub op zoek naar ambulance beelden ik heb er weinig gezien en die ik zag: GEEN BLOED heb een persoon op een brancard plaatje gezien verder niets. Wil niet zeggen dat er vuur is maar het onderzoeken waard??

   verder zijn er veel speculaties over de fake bbc website. Het vermoeden blijft bestaan dat het wel degelijk een link heeft met de echte bbc.

  2. Hoi Eh nou eh, hier is een artikel van DWN. Ze schrijven dat geen enkele van de leiders tussen de mensen stond. Hun ‘mars’ was in een zijstraat opgenomen. De mensen achter de regeringsleiders waren beveiligers.
   http://twitter.com/ianbremmer/status/554633676785729536/photo/1
   Dat is ergens begrijpbaar maar waarom wordt het niet vermeld, zoals b.v. de deutsche presseagentur (dpa) een opmerking onder de opnames van de daders zet, van ‘we kunnen niet voor de echtheid garanderen’.
   Zo gezien moet men ook niet verbaasd zijn dat mensen die verder denken ook wantrouwen. Te recht blijkt. Het is net met een kind, als het toch zeker heeft gezien/gehoord wat er gebeurde en een volwassene zegt, dat het niet zo was, dan wordt een kind onzeker. Het vertrouwd niet meer op de eigen waarneming.
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/13/trauermarsch-der-staatschefs-in-paris-war-inszenierung-auf-nebenstrasse/

  3. Iemand in mijn omgeving zei iets om over na te denken
   “Francois Hollande stond ter plekke tussen de ambulances, een veiligheidsdienst zou dit nooit toestaan bij dreiging!”

   …. eens!!
   Monika dank je voor die linkjes.

 5. Het Vaticaan

  De grote vraag is : Wie zijn onze meesters en waarom is de wereld ten prooi gevallen onder One World Order die gebukt gaat onder dood, verderf en constante armoede, oorlog en geweld?

  Er zijn vele samenzweringstheorieën en internet junkies die dezelfde vraag te stellen, beantwoorden met halve waarheden als het Scull en Bones die de wereld bestuurt. Of ze zeggen dat het de Illuminati bankiers of de Bilderbergers of de joodse Mossad of de CIA en het gaat maar door en door.

  Maar helaas , ze missen allemaal het echte teken.

  Natuurlijk zijn er de poortwachters in de media, die er door het Vaticaan en de Jezuïeten geplaatst zijn, inclusief Alex Jones, waarvan het belangrijkste doel is om de jezuïet en Vaticaan historische en hedendaagse agenda uit het zicht van het publiek te houden.

  Het is hun taak deze groep huurmoordenaars te verbergen en ons de indruk te geven ons te onderwijzen en zich neer te zetten als grote denkers. Om op die manier de ware agenda van het Vaticaan de jezuïetenorde en de politieke agenten die over de hele wereld werkzaam zijn te verbergen.

  De wetenschappelijke Jezuïeten basis is de Universiteit van Georgetown, op een steenworp afstand van het Witte Huis. Naar grote waarschijnlijkheid komen alle politieke en buitenlands beleid besluiten daar vandaan. De Patriot Act, vreemd genoeg geschreven vóór 911, werd aan de Georgetown geschreven door één jezuïet opgeleide juridisch hoogleraar.

  Het is goed om terug te gaan in de geschiedenis terug naar de jaren 1920 en `30, het opsporen van de biografie van de jezuïet en politieke spion Edmund Walsh, de vader van de School of Foreign Service, in de plaats Georgetown, waar de meeste, zo niet alle van onze belangrijkste buitenlandse diplomaten door jezuïeten zijn opgeleid .

  Dan natuurlijk komen we bij de grote namen in de regering, de rechtspraak en de media en opnieuw zult u talloze verbindingen naar het Vaticaan en de jezuïetenorde vinden. De kerk heeft altijd met een verborgen agenda gewerkt om het gewone volk arm en onwetend te houden.

  Het is triest dat het Vaticaan de Katholieke kerk het gewone volk misleid en bedrogen heeft ten diensten van hun eigen macht en rijkdom te samen met de elite . De wereld had er veel beter en mooier uit kunnen zien als zij nooit deze macht uit hadden kunnen voeren. Alle religies zijn verzinsels om macht over het volk te hebben en te houden.

  Onze heersers, meesters en eigenaren komen nog steeds uit Rome !!

 6. op he moment dat ik tv aan zetten , en de zag aanslag zag vroeg ik mij af , als iemand je beschiet en er is nergens bloed te zien , is dit voor mij opgezet plan ,om de politiek weer een rede te hebben om weet ik niet wie aan te vallen , niet alle mensen die de islam geloof aanhangen zijn terroristen , net zo goed als een katholiek geen terrorist is ,amerika betaald is toch om dit te kunnen doen , vind het een vreemde wereld , je kunt niet een hele bevolkinssgroep uit sluiten , overal waar dan ook ter wereld kom je extremisten tegen , maar niet een hele bevolkingsgroep , als er gedeeld word in eer;lijkheid kan he vrede geven op aarde zo is dat voor mij

  1. Bedankt Delo, stomme s 😉 http://www.youtube.com/watch?v=KKy-lQbTDGA

   Jeetje, nu dat bekend is dat ze in een hele andere straat liepen. Men lette op de beveiligers, belangrijk achter Nethanjahu, en dan dat rare gezwaai van o.a. Merkel, de instructies om langzamer te lopen…aan de hand van een draaiboek en zien doen we acteurs. LOL.

 7. Ervan overtuigd dat ook dit weer in scene is gezet vallen mij een aantal dingen op(de aanslagen in Parijs).
  1.De nadruk wordt nogal gelegd op moslim en men laat uitdrukkelijk de joden weer als slachtoffer fungeren is dit terecht nee want er waren meer fransen het slachtoffer dan joden dus waarom zegt men dan niet dat dit een aanslag op het franse volk was?
  2.Datgene wat op de top in Parijs is besloten is u wel bekend meer samenwerking veiligheidsdiensten en koppelen computers.
  In Belgie willen de politie agenten nu hun wapens mee naar huis nemen ondanks dat dit een aantal jaren verboden werd omdat er teveel ongelukken gebeurden.
  In Nederland gaan er al stemmen op om de politie zwaardere wapens te geven zogenaamd omdat men met een pistool niets zou uitrichten tegen iemand met een machinepistool dat is natuurlijk grote onzin want als de agent goed richt doet de kogel precies hetzelfde als een kogel uit een zwaarder wapen.
  Ook zou een agent eerder moeten kunnen schieten want nu moet een agent eerst stop politie zeggen voor hij mag schieten en een terrorist die als martelaar wil eindigen zou hier geen gehoor aan geven omdat hij toch wil overlijden en als martelaar wil eindigen.
  Een belangrijk detail is wanneer een agent zegt stop of ik schiet dan doet hij dat meestal na/bij een achtervolging stopt de dader niet dan mag een agent na de tweede keer stop te hebben gezegd schieten wat betekend dat beiden bedenktijd hebben dus als men nu zegt dat een agent sneller moet kunnen schieten is er dus ook geen bedenktijd meer.
  3.Als men ziet wat er nu in Frankrijk gebeurd waar men nu overal gewapende militairen ziet lopen dan moet dat bij de mensen een bepaald gevoel van aan de ene kant veilig en aan de andere kant dreigend geven wat niet prettig is.
  Volgens mij zijn we op weg naar een Europa waar straks de politie met machinegeweren loopt en als zij dan ook nog sneller mogen schieten zal dat de burgers een angstig gevoel geven omdat iedereen dan weet dat een vergissing zo is gemaakt en zij dus ook slachtoffer kunnen worden.
  Dan kunnen we dus dezelfde taferelen als in Amerika krijgen waar ze bij het minste schieten en geen verantwoording hoeven af te leggen.
  En dat is nu precies de bedoeling de bevolking onderdrukken en angst inboezemen.
  Daar de aandacht van velen alweer een beetje van het gebeurde in Parijs aan het afnemen is ben ik er dan ook vrijwel zeker van dat er binnenkort nog iets gaat gebeuren met de bedoeling dat de mensen om meer veiligheid zullen gaan vragen en dus met de (voorop geplande) maatregelen vlugger zullen instemmen.

  1. De eerste gevolgen van de top in Parijs afgelopen weekeind zijn (tenzij ik me vergis)al uitgevoerd in Duitsland is een Nederlander van Turkse komaf opgepakt omdat hij op een Amerikaanse lijst staat.

 8. De BBC website was echt, niet nep. Alle mensen die samenwerken met de elite moeten zowel leugens als de waarheid vertellen. De zogenaamde fakewebsite was de waarheid, mainstream was de leugen. Let er maar eens op, dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt.

 9. Engeland is sinds twee jaar in oorlog met verschillende landen,waaronder o.a de usa, dit word uitgevochten door middel van Haarp,( het vreemde weer in engeland de laatste paar jaar) en andere economische of zogenaamde terroristische aanslagen.
  Oorlog op de manier zoals die in 40-45 werd gestreden, laten ze hier in het westen niet toe..de hoofdreden is dat alles anders totaal instort, en dan valt er niets meer te overheersen.
  Waarom denk je dat Engeland niet “mee deed” met de euro…zij wisten toen al wat er zou gaan gebeuren, *(agenda 21).

  1. linkjes over Engeland USA please please please?
   Dat is heel interessant!
   Alvast dank. 🙂

 10. het schijnt een gewoonte te zijn om na elke aanslag, door middel van vage filmpjes en halve verklaringen de schuld te schuiven op het liefst de joodse gemeenschap. Sommige gaan zelfs zo ver dat ze durven te beweren dat de holocaust door de joden zelf is gecreëerd om zodoende de Israëlische staat te verwezenlijken. Het anti semitische is kennelijk nog steeds niet verdwenen.

  1. Vraagje aan EJR, de eerste 2 voorletters zijn trouwens mijn bij geboorte gegeven 2 voorletters, bent U ‘Joods’, of vindt U dat u ‘Joods’ bent, zo jah, op wat voor gronden? is het een geloof of een ras of een aantekening in een paspoort of of of een politieke beweging of of, jah wat is het eigenlijk????!! Goed artikeltje Sun !

   en is het misschien een idee om DAT RACISME dan maar eens te bewijzen met de nieuwste DNA analyses, wedden dat er weinig ‘joden’ overblijven in het laboratorium…. Trix laat het niet doen, en U laat het vast en zeker niet doen, maar de bevolking mag het straks wel verplicht laten doen, voor onze ‘Veiligheid’ zeker? Ik heb begrepen dat de Nederlandse ambtenaren vlak voor wo2 vreselijk hun best hebben gedaan om een database aan te leggen…. En nu ben je op grond van wat woestijn textiel ineens een ‘Islamiet’, is dat een Ras, als ik de Televaag mag geloven wel.

  2. EJR, voor velen is het onbegrijpelijk wat de feitelijke waarheden zijn omtrent de Joden.
   Neem Guido’s antwoord ter harte, en ga je verdiepen in het Zionisme.
   Het is erger dan je denkt…

  3. Beste EJR, Joodse gemeenschap, nou mijn beste heb in Amsterdam gewoond geleefd zaken gedaan, sommige Amsterdammers waren vreselijk aardig, en sommige waren gewoon klerelijers zo als dat hete, en daar waren waarschijnlijk ook wel mensen onder die dachten Jood te zijn, wij hadden het er nooit over, een enkele keer, we leefden te samen, en ik denk dat we soms gewoon hele warme gevoelens hadden onderling.
   En natuurlijk was er soms iets droevigs te voelen, bij overlijden en zo, stonden ook wij met een hoed op soms op Muiderberg, dat heet respect, maar de meeste Amsterdammers leefden kei en keihard want er was tijd in te halen, en hety leven was goed en heel zoet, je likte je vingers er bij af.
   Ik ga verder niet uitleggen wat ik weet Joden- Zionisten- en Goyim haters,
   dat moet je maar zelf ontdekken.
   Amsterdam was Mokkum, vol Amsterdammers, heb er de mooiste jaren van mijn leven door gebracht tot mijn 40 igste, daar na banneling all over the world.
   Vriendelijke Groet Jenne

  4. Hyper Alert, 18.2

   Er bestaat ook dit, waar mijn vader heel kwaad over is geworden om dat hij veel Joden in de oorlog van de dood heeft gered! moeder Suze en dochtertje Claire in huis en enz.
   Ik mocht niet met mijn vriendjes in de voetbalclub MAACABIE spelen, om dat later bleek, bij navraag, ik werd beschouwd niet Joods te zijn, wat dit dan ook betekend.

  5. Wanneer leren we nou eens dat we allemaal behoren tot het mensheid. Die stomme onderscheiden tussen wat je geloofd. Het klinkt mij net zo debiel in de oren als iemand die mij met een stalen gezicht zegt dat ie timmerman is.Hij doet het werk maar is het niet hij is mens( en voor wie nog een stapje verder kijkt is ie ziel in een menselijke gedaante)

 11. Beste GUIDO.J, je spreekt van Zionisme en Judeaïsme, Joden wil je niet benoemen, waarom Joden zijn een volk in vele facetten, en ook vele afkomsten, en waarom verholen dat zij de Joden althans een deel van hen het Zionisme hebben bedacht, gecreéerd en uitgevoerd, en Judeaïsme is gelijk aan Jodendom gedeeltelijk ook weer, je kunt met mensen nooit generaliseren, om dat het mensen zijn op de eerste plaats met al hun wonderen en gebreken.
  Groet Jenne

  1. De Joden zijn GEEN volk en GEEN ras. Judaisme is een religie
   Zionisme maken een klein gedeelte uit van de mensen die zich Joden noemen.
   Deze zijn secular en in wezen atheisten. Het een en ander is bizar. Zo heb ik nooit van een Christelijke atheist gehoord. Het Zionisme werd gecrieerd om een land voor de Joden te realiseren.
   “The Invention of the Jewish People” by Prof. Shlomo Sand, University of TelAviv.
   Hij schreef ook: “The Invention of the land of Israel” Shlomo Sand.
   Na de creatie van Israel werd het Zionism overbodig. Maar ze hebben nog steeds de leiding in Israel. Een klein gedeelte van de Joden zijn Zionisten. Dan hebben we ook nog Christelijke Zionisten. Deze zijn hoofdzakelijk geintereseerd in de Israeli Real Estate (land). Het is hun overtuiging dat alle Joden, met name die in Israel, bekeerd moeten worden to het Chistendom en dan zou Jesus terug komen en hebben we de “rapture” (ken geen vertaling in het Nederlands) waarbij alle Christenen worden opgenomen naar de hemel en alle onbekeerde Joden onmiddelijk naar de hell gaan. Geweldig vind je niet?
   Judaism is een religie net zoals het Christendom is of Hinduisme of Islam. Het is niet Anti-semitisme dat een dreiging is voor het Jodendom maar het Zionisme. Het Zionisme staat volkomen haaks op alle religieuze tenets van het Joodse geloof. Ik twijfel er dus niet aan dat deZonisten via Mossad een hand hadden in deze false flag operaties, Charlie Hebdo en de Joodse Delicatessen zowel als in Denemarken. Deze false flag incidenten hebben 2 doelen. 1. De Muslims te beschuldigen en 2. DeJoden zo bang te maken dat ze Frankrijk verlaten en naar Israel verhuizen Hiervoor gebruiken ze “patsies” die dan prompt worden dood geschoten want dode mensen kunnen niet praten. Netanyahu staat voor een verkiezing en heeft $40 miljoen uit getrokken om Europese Joden naar Israel te trekken.. Obama kan hem niet luchten of zien. En de “Speaker of the House: John Boehner heeft achter de rug van Obama Netanyahu uitgenodigd om both houses Congress en de Senate toe te spreken.Dit ging tegen alle protocol in en is nu een groot schandaal. In Israel wordt Netanyahu erg becritiseerd vanwege deze blunder.
   Er is dus een heel groot verschil tussen Zionisme en Judaisme (gelovige Joden die hun religie aanhangen).Hoop dat die een beetje duidelijk Nederlands is.

 12. Het is niet God geweest maar de Joden die de Bijbel geschreven hebben en zich tot het uitverkoren volk hebben benaamd .
  God heeft echt geen voorkeur, een mens wel in dit geval voor zijn eigen Ego, genaamd zichzelf en zijn eigen volk .

  1. Beste Walter, voordat je een oordeel velt omtrent het hoe en waar omtrent de bijbel, raad ik je aan om de docuus eens te volgen van Walid Shoebat.
   Overigens is een verhaal over bv Abraham al zo’n ruim 6000 jaar oud, dus waar heb je het over.

  2. Hi Walter,

   Als je alle religies in de regio destijds bestudeerd dan leer je dat ze allemaal “het uitverkoren volk” waren. Dus dat the Bijbel het zegt, betekend op zich weinig als men het ziet in context “of the times”

  3. Klopt!
   http://www.answering-islam.org/Dutch/green/watzegtdekoranoverdejoodseenchristelijkegeschriften.htm

   http://www.ontdekislam.nl/forum/viewtopic.php?t=70713

   http://www.uwkeuze.net/Artikelen/Verrijk%20uw%20kennis/Citaten%20uit%20de%20Talmoed.html

   De Bijbel een boek vol geweld: http://www.debijbelzegt.nl/geweld.htm

   De Koran tegen geweld
   http://www.islam-koran.net/page/islam-geen-terrorisme

   De bijbel Het Nieuwe Testament is door de Illuminatie geschreven.
   Wist je dat Jezus niet geboren is op 25 december want het hele verhaal klopt niet met de Bijbel want toen was het regenseizoen.
   Kerstmis is een heidense feestdag en is pas later in de Bijbel opgenomen. Wist je dat de Kerken vol staan met Illuminati dingen.
   En de Koran is het enige boek dat nooit veranderd is. De Bijbel heeft veel spreuken die elkaar tegenspreken, de Koran geen enkel. De Koran staat vol met wetenschap de bijbel niks.
   http://www.aljazeerah.info/Islamic%20Editorials/2007/September/The%20Scientific%20Evidence%20That%20God%20Exists%20and%20the%20Holy%20Qur'an%20Is%20His%20Message%20to%20Humanity%20By%20Hassan%20Ali%20El-Najjar.htm

   ook zijn er veel Koran mirakels gebeurd:
   https://www.youtube.com/watch?v=2ekIMXhEYh8

   En wist je dat bij tsunami’s alles met de grond gelijk gemaakt was behalve moskeeën.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.