Advertentie

De VS-verkiezingen krijgen écht nog een staart..!


x

De VS-verkiezingen krijgen écht nog een staart..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

In Arizona in de stad Phoenix, is de forensische controle van maar liefst 2,1 miljoen stembiljetten van de presidentsverkiezing van 3 november 2020 in volle gang. Deze controle vind plaats in het Veterans Memorial Coliseum, De raad van toezicht van Maricopa County riep al maanden om een diepgaand forensisch onderzoek van de stembiljetten in dat grote en belangrijke graafschap in Arizona. De bestuursleden van Maricopa County beweerden en beweren, dat alles in orde is en gegaan volgens het boekje, maar ze staan in ieder geval niet toe dat iemand in de buurt van ‘hun’ stembiljetten kwam. Zij hebben na de verkiezingen wekenlang met stembiljetten gerommeld voordat zij de verkiezingsuitslag formeel vaststelden.

Maar ondanks hun pogingen om een controle van de resultaten van Maricopa County te voorkomen, vind de forensische audit plaats. Het onderzoek wordt en werd vanuit 9 verschillende hoeken live uitgezonden op de site AZAudit.org. De MSM/Big Media zal het niet melden en overal ter wereld, zal ‘Big Tech’ (Google, Facebook e.d.) het verhaal censureren als het door alternatieve media wordt gerapporteerd. Volgens velen, was het de hele dag ‘VERKIEZINGSFRAUDE’ wat de klok sloeg..! De FBI wil het niet onderzoeken, maar dit proces is niet meer te stoppen..

Wat is de kern van het verhaal
Buiten de verdachte houding van het bestuur van Maricopa County, speelt er iets essentieel diepers..
Uitvinder en data analist Jovan Hutton Pulitzer heeft een gepatenteerd proces, waarmee hij frauduleuze stembiljetten kan identificeren. Dat gebeurt op basis van het gebruikte papier, de vouwen in het papier, de inkt op de formulieren en andere verborgen kenmerken. Met andere woorden: Pulitzer kan dus frauduleuze stemmen identificeren!

, wat uiteindelijk zal resulteren in de juiste resultaten van de verkiezingen van 2020 wanneer alleen geldige stemmen worden meegeteld. De camera’s van het colosseum hebben zaterdag gezien hoe de verkiezingsmedewerkers de stembiljetten afzonderlijk scanden in ultraviolet licht. Het lijkt erop dat de verkiezingsmedewerkers de stembiljetten aan een forensisch onderzoek onderwerpen. Er is een online-camera, die deze medewerkers toont.

Afgelopen december gaf Jovan Hutton Pulitzer een presentatie voor de ‘Economic War Room’, over hoe hij en zijn bedrijf veel soorten verkiezingsfraude kunnen opsporen met een eenvoudig onderzoek van de fysieke stembiljetten. Dat kan, door ze door forensische machines te halen die zijn ontworpen om fysieke handtekeningen op de stembiljetten op te sporen. Pulitzer heeft meer dan 200 octrooien en zijn patenten worden gebruikt op 12 miljard (!) ‘handheld’-apparaten over de hele wereld. Tijdens zijn presentatie in december, beschreef Pulitzer hoe het scannen van stembiljetten onder een vooraf bepaalde lichtbron zal aantonen of een stembiljet echt of frauduleus is.

Besef dat voor het aantonen van verkiezingsfraude in dit 2-partijen systeem in de VS, het niet noodzakelijk is, om uit te zoeken hoe de Democraten de verkiezingen hebben gestolen. Wat duidelijk is, uit veel video-opnames etc., is dat het gaat om een massale diefstal van de uitslag en dat Democraten er alles aan hebben gedaan om de aardverschuiving van president Trump en het Amerikaanse volk te stelen. In dat kader had Trump volstrekt gelijk en zo is later ook gebleken, dat het oorspronkelijke script om het e.e.a. voor elkaar te krijgen, was gebaseerd op GELEIDELIJKE FRAUDE van het invoeren van valse stemmen.

Maar wat bleek? De cijfers pro-Trump bleken ZO HARD TE STIJGEN, dat van een geleidelijke ‘verwatering’ van zijn stemmen, geen sprake meer kon zijn, waarop besloten werd IN ÉÉN KEER EEN GROTE HOEVEELHEID PRO-BIDEN-STEMMEN IN TE VOEREN. (kijk naar de plotselinge hoeveelheid Democratische stemmen met de blauwe lijn!)  Dat was het moment ook, waarop Donald Trump en zijn team besloten de persconferentie te geven, die we allemaal nog op het netvlies hebben staan. En dus is het verhaal hierboven uiterst SIMPEL: men hoeft alleen maar genoeg frauduleuze stembiljetten te identificeren om te bewijzen dat president Trump de verkiezingen heeft gewonnen. En dan -logischerwijze- zal dit verhaal in Arizona als een dominosteen werken, die de hele DOMINO-DAY zal inluiden..!

Het grafiekje hierboven is van de stemming in Georgia, waar Republikeinen op deze verkiezingsavond te horen kregen, dat ze naar huis moesten gaan, er werd een waterleidingbreuk gemeld en nadat iedereen de zaal had verlaten waar de stembiljetten werden geteld, werden speciale stembiljetten voor Joe Biden van onder de tafel vandaan gehaald en in de tabulatoren geramd. Pulitzer zou met deze stembiljetten in Atlanta kunnen beginnen en in een mum van tijd 10.000 frauduleuze stembiljetten vinden en de staat alsnog naar Donald Trump verplaatsen..!

Pennsylvania
Vrachtwagenladingen met stembiljetten zouden van New York naar Pennsylvania zijn vervoerd, ook deze werden ‘geteld’ terwijl Republikeinen met geweld uit het gebouw werden verwijderd, ondanks gerechtelijke bevelen dat zij de hertellingen moesten kunnen zien. Er zijn genoeg frauduleuze stembiljetten in Philidelphia om de verkiezingen naar Donald Trump te leiden. De oud-president heeft 80.000 stembiljetten nodig om deze staat ALSNOG te winnen. Hij stond 700.000 voor op de verkiezingsavond. Er zijn zeker meer dan 80.000 frauduleuze stembiljetten in Philadelphia, zo wordt aangenomen.

Al met al is het heel duidelijk, dat als je de valseverkiezingen niet kunt bewijzen, dat dit niet betekent, dat ze niet vervalst zouden (kunnen) zijn..!! Het enige is dan natuurlijk ALSNOG de bewijzen verzamelen en presenteren..!!

Het verhaal van klokkenluider Jesse Morgan
Wellicht weet je dat er verschillende klokkenluiders geweest zijn, die hebben gemeld, inzake deze verkiezingsfraude. Een van hen, zegt getuige te zijn geweest van transport van naar schatting 144.000-288.000 ingevulde stembiljetten over drie staatsgrenzen op 21 oktober, een week voor de verkiezingen. Deze informatie werd bekend gemaakt tijdens een persconferentie van het Amistad Project van de Thomas More Society, een nationale organisatie voor constitutionele geschillen. Uiteraard heeft deze info de MSM niet bereikt..!

Dit Amistad Project meldt dat zij verklaringen onder ede heeft, waarin staat dat het gaat om meer dan 300.000 stembiljetten in Arizona, 548.000 in Michigan, 204.000 in Georgia, en meer dan 121.000 in Pennsylvania. Hun bewijsmateriaal toont aan dat USPS-medewerkers in meerdere staten illegale pogingen hebben gedaan om de verkiezingen in ten minste drie van de zes ‘swing states’ te beïnvloeden. Dit zijn staten die, zoals je weet, bij elke presidentsverkiezingen, DE SLEUTELstaten zijn, waar de cruciale beslissingen vallen.

De verklaringen van de klokkenluiders gaan onder meer over mogelijk honderdduizenden ingevulde stembiljetten die over drie staatsgrenzen zijn vervoerd, en over een aanhangwagen met stembiljetten die in Pennsylvania is verdwenen. Volgens een verklaring van advocaat Phil Kline: “130.000 tot 280.000 ingevulde stembiljetten voor de algemene verkiezingen van 2020 werden verscheept van Bethpage, NY, naar Lancaster, PA, waar die stembiljetten en de trailer waarin ze werden verscheept verdwenen.”

Vrachtwagenchauffeur Jesse Morgan was aanwezig op de persconferentie en sprak 9 minuten over zijn ongelofelijke beproeving. Morgan was belast met het afleveren van ingevulde stembiljetten in Pennsylvania vanuit de staat New York. Dit was natuurlijk een explosieve getuigenis. Jesse Morgan:

“In totaal zag ik 24 ‘gaylords’, of grote kartonnen containers met stembiljetten, in mijn trailer geladen worden. Deze gaylords bevatten plastic trays, ik noem ze totes of trays met stembiljetten op elkaar gestapeld. Alle enveloppen hadden hetzelfde formaat. Ik zag dat de enveloppen een retouradres hadden… Het waren complete stembiljetten.”

Jesse Morgan verklaarde dat hij urenlang in Harrisburg heeft gezeten en toen hem werd verteld dat hij moest vertrekken, wilde de supervisor van het postkantoor hem geen bon geven of een overwerkbon zodat hij betaald kon worden. Jesse zei dat de manager-supervisor “een beetje onbeleefd” was. Jesse’s getuigenis onthulde dat werknemers van het postkantoor betrokken waren bij de samenzwering om de stemmen te stelen.

Jesse Morgan, een vrachtwagenchauffeur bij USPS subcontractor zegt dat hij achterdochtig was over zijn lading van 288.000 VOLLEDIG INGEVULDE stembiljetten: “Ik reed complete stembiljetten van New York naar Pennsylvania. Ik wist het niet, dus besloot ik mijn mond open te doen.” pic.twitter.com/YYIiZL1V55

– Team Trump (@TeamTrump) 1 december 2020

Zorgen voor toegang en bescherming van deze controle-groepen.
Vanzelfsprekend zullen de staten moeten zorgen voor beveiliging van de mensen die de stembiljetten tellen en van de stembiljetten zelf. De VS als rechtstaat moet hiertoe in staat zijn, aangezien dit een zaak van nationale veiligheid is. De stembiljetten moeten worden beschermd tegen nog meer misbruik en verraad van de Democraten en als het leger daarvoor moet ingrijpen, dan is dit dé aanleiding..!

Maricopa County in Arizona is dus voorlopig de focus waar we ons op moeten richten, want er hoeven maar 10.000 frauduleuze stembiljetten te worden geïdentificeerd om ook deze staat omver te werpen. Er zijn talloze gevallen van fraude in deze provincie en daarom verhinderen de Democraten met geweld dat het team van Donald Trump toegang krijgt tot de stembiljetten. Naar ons idee, zal het niet lang duren om 10.000 frauduleuze stembiljetten ook in deze provincie te identificeren.. En dan is het wachten op… DOMINO-DAY..

* * *

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.