Advertentie

Wat écht achter de schermen gebeurt ..? En wie is Trump?


x

x

Wat speelt zich werkelijk achter de schermen af..?

x
En wie is Trump?

x
2018 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Programma’s als Mind Fuck, waarin illusionist Victor Midst laat zien hoe eenvoudig het is om mensen in een andere waarheid te laten geloven, zijn het bewijs hoe we op grote schaal ook écht worden bespeeld. Niemand heeft het in de gaten en zelfs mensen die claimen volledig wakker te zijn blijken vaak door deze technieken op een fout spoor gezet te worden. Het is dus belangrijk dat we zelf steeds meer onze eigen onderzoeken starten en juist die berichten onderzoeken, die door de media als ‘NEP’-nieuws worden gelabeld. Op deze manier komen we beetje bij beetje steeds meer te weten over de krachten achter de schermen die nergens voor terugdeinzen om zichzelf verborgen te kunnen houden.

Zo zijn zowel Poetin als Trump, die door de media neergesabeld worden als uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede, meer dan de moeite waard om een dieper onderzoek naar te doen. Want stel je nou eens voor dat het juist deze twee presidenten zijn, die bezig zijn de gehele mensheid te bevrijden van die machten achter de schermen. Wat dan? Is dit niet een dieper onderzoek waard?

Een van de eenvoudigste manieren, die al sinds o.a. Alexander de Grote en Genghis Khan ingezet werden om de publieke opinie te bespelen, is het creëren van angst door middel van valse vlag operaties.

Ole Dammegard
Een van de mensen die het meeste onderzoek heeft verricht naar Valse vlag aanvallen is de Deen Ole Dammegard. Hij begon in 1983 onderzoek te doen naar de moorden op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Vervolgens onderzocht hij de moord op Olof Palme en praktisch alle aanslagen die hierna volgden. Hij ontdekte dat bij iedere aanslag niet alleen vaak dezelfde acteurs worden ingezet maar ook hetzelfde scenario wordt afgedraaid waarin wordt aangegeven waar en wanneer de volgende aanslag zal plaatsvinden.

Volgens Dammegard heeft dit laatste te maken met het feit dat de verantwoordelijken achter de aanslagen sterk in karma geloven. Wordt een aanslag niet op tijd gestopt dan voelen zij zich niet schuldig en verantwoordelijk voor de eventuele slachtoffers. Dan heeft het systeem gefaald op tijd in te grijpen. Angst blokkeert je rationele denken waardoor het heel gemakkelijk wordt je om de tuin te leiden.

Alle oorlogen zijn door de geschiedenis heen door de zelfde machten, de ‘Deep State’ om deze reden gecreëerd. De grootste misdaden vinden plaats vlak voor onze neus en maar heel weinig mensen zien wat er werkelijk gebeurt. Velen die het in de gaten hadden zijn uit de weg geruimd om te voorkomen dat zij hun mond zouden gaan openen.

De Deep State
Deze geheime staat, is in alle lagen van de maatschappij geïnfiltreerd. Het zijn de ongekozen volksvertegenwoordigers die zich over het algemeen gigantische salarissen toe-eigenen. Denk bijv. aan de Europese Unie, de VN, de WHO, de Farmaceutische Industrie e.d. die elkaar allemaal de hand boven het hoofd houden waardoor het zo moeilijk is ze effectief aan te pakken. Het zijn de bestuursleden van de grote Multinationals die steeds meer bepalen hoe we leven, hoe we eten, hoe we ons kleden etc.

Het is de Deep State die de zogenaamde ’terroristische’ regimes omver werpt om daar vervolgens hun eigen marionetten in het zadel te helpen. Denk hierbij bijv. aan Afghanistan, Irak, Iran, Libië, Syrië, Venezuela e.a.. Ze genereren hun vermogen uit de drugshandel en zoals nu steeds meer duidelijk aan het worden is, in de handel van kinderen, die jaarlijks ruim US$ 60 miljard opbrengt..!! De kinderen worden gebruikt als seksslaaf, de organenhandel, rituele offers en de drug Adrenochrome.

Adrenochrome is een chemische stof die door het menselijk lichaam wordt geproduceerd wanneer adrenaline (of epinefrine) oxideert of “de lucht raakt”. Het wordt geproduceerd wanneer het lichaam op de een of andere manier getraumatiseerd is, bijvoorbeeld door marteling of extreme angst. Wanneer een stimulus die extreme angst zou veroorzaken aan een mens wordt geïntroduceerd, vooral wanneer iemand heel jong is, is de geproduceerde adrenaline krachtiger dan de gemiddelde volwassene.
Vanwege zijn psychoactieve eigenschappen wordt Adrenochrome in verband gebracht met geneesmiddelen voor mind-ontrols. Denk aan MK Ultra. Het extractieproces wordt uitgevoerd door de persoon te doden en het adrenochrome te oogsten vanaf de basis van de nek en de wervelkolom met een naald.
(HIER)

Het is shockerend als je ontdekt dat praktisch alle organisaties die onder Nationale en Internationale vlag varen en zogenaamd het beste voor hebben met kinderen, deel uitmaken van deze pedofiele netwerken. Denk hierbij aan Unicef, Fosterkids, Internationale militaire missies, de NAVO, het Rode Kruis, Planned Parenthood e.a. Ambassades en missieposten wereldwijd worden gebruikt om handelswaar gemakkelijk over de grenzen heen te sluizen.

Een recent voorbeeld is Peter Dalglish, de oprichter van Street Kids International en adviseur van de WHO en meerdere NGO’s, waaronder de VN-HABITAT in Kabul. Hij werd in maart gearresteerd voor pedofilie in Nepal en 25 dagen lang vastgehouden in een diepgaand onderzoek door het Central Intelligence Bureau in Kathmandu. Kijk naar deze lugubere informatie over deze verborgen ’trading’…

#PEDOVORE: THE HORROR IS SYSTEMIC & GLOBAL

Begin april is er een rapport verschenen dat 45% van de militairen die door militaire rechtbanken zijn berecht vast zitten wegens kinderhandel en kindermisbruik. Vele militairen die omgekomen zouden zijn in de strijd tegen de zogenaamde terroristen, blijken vermoord te zijn door hun eigen mensen om te voorkomen dat zij hun mond zouden gaan openen. (HIER)

Na rampen, tijdens oorlogen worden kinderen bewust van hun ouders gescheiden. Sinds 2011 zijn de organen van meer dan 18.000 Syrische kinderen geroofd. En de mainstream media is stil geweest. Niemand doet er iets aan om het te stoppen. Mensenhandel, Satanisch ritueel misbruik, orgaanroof brengt teveel geld op. Dit is puur kwaad en de mensen die hier achter zitten zijn psychopaten van de meest zieke soort. Eva Bartlett en Liz Crokin zijn 2 journalisten die hier al jaren onderzoek naar doen en die door de Main Stream Media volledig worden genegeerd.

Het is de Deep State die praktisch alle nieuwskanalen van de Main Stream Media en de Sociale Media als Google, Facebook, Twitter en Youtube in handen heeft. Ze bespioneren ons, tappen onze gesprekken af en kopen en verkopen onze gegevens. Hiermee proberen ze de echte waarheid steeds verder in te dammen door alle mensen dezelfde kant op te laten kijken. (HIER) en (HIER op wanttoknow.nl)

De sluwste dief schept zélf de gelegenheid..!
Grote sportevenementen worden opgezet zoals voetbalkampioenschappen, Olympische Spelen, Wimbledon e.d. om de massa af te leiden. Door alle SMART- technologieën is de Artificiële Intelligentie momenteel al zover gevorderd dat als we niet massaal wakker worden, we binnen 13jaar volledig vervangen zullen zijn door robotten.

Volledige ontsporing en zichtbaarheid..
De wandaden van de Deep State begonnen onder Obama en Hillary Clinton gigantische vormen aan te nemen, met de valse vlag aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi (Libië) in 2012 als een van de grote dieptepunten. Die aanval was puur en alleen als doel had het goud van kolonel Moammar al-Qadhafi (HIER)i te kunnen stelen die hiermee de Afrikaanse landen had willen bevrijden van de Rothchildbanken van het IMF. Libië, wat een van de landen was met de hoogste en gelukkigste levensstandaard, veranderde van de ene op de andere dag in een verwoeste staat waar momenteel openlijk slaven worden verkocht.

Hetzelfde scenario hebben we zien afspelen in Irak en momenteel in Syrië. Al deze landen werden door de media afgeschilderd als totalitaire regimes waar de bevolking onderdrukt zou worden met als doel de Deep State toestemming te verlenen deze landen binnen te vallen en volledig te plunderen.

Wat belangrijk is hier aan te merken is dat de VS feitelijk over 2 legermachten beschikt. Het ene ‘officiële’ leger wordt aangestuurd door het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van Defensie. Het andere leger wordt door de CIA of de Deep State geleidt… (Kijk HIER ook eens)

Het leger dat aangestuurd wordt door het Pentagon, wordt geleid door militairen die het hart op de juiste plek hebben zitten en het Amerikaanse volk dienen. Zij zagen hoe de VS steeds meer veranderde in een totalitaire plunder en politiestaat waar,als er niet gauw werd ingegrepen, dit de vernietiging zou kunnen worden van niet alleen de Amerikaanse bevolking maar van de hele wereld.

De Deep State heeft als voornaamste doel een Nieuwe Wereld Orde op te richten waarbij 90% van de wereldbevolking dient te worden vernietigd. Dit staat letterlijk beschreven in 8 talen op de Georgia Guidestones (zie afbeelding), waarop vermeld staat, dat de wereldbevolking dient te worden terug gebracht naar 500 miljoen. Vergeleken met de 7 miljard mensen die op dit moment op de Aarde leven, zijn dat 6,3 miljard mensen, die het veld dienen te ruimen, in de ogen van deze ‘visionairs’.. De nieuwe religie moet het Satanisme gaan worden. Kijk wat er in maart 2017 gebeurde, toen het Vaticaan Lucifer openlijk als de god van de nieuwe wereld Orde verklaart.

Grote veranderingen achter de schermen..??
Het eerste plan wat de militairen hadden om hun land te redden was een militaire coup te gaan plegen en de top van de Deep State gevangen te nemen. Denk hierbij aan Obama, Hillary Clinton, Podesta, Lynch, de Bush presidenten en nog vele anderen die allemaal denken boven de wet te kunnen staan. Dit zou echter wereldwijd teveel opschudding en onbegrip hebben opgeroepen omdat de media hier hun grote vijand zou gaan worden. Het diende dus op een legale wijze te gebeuren.

Vervolgens werd Trump door hen benaderd, met de vraag of hij bereid zou zijn met de presidentsverkiezingen mee te doen waarbij hij volledig gesteund zou gaan worden door het Pentagon. Dat hun keuze op Trump viel had te maken met het feit hij op geen enkele wijze verbonden was met de pedofielen van de Deep State en daardoor onchantabel. Voor de wereld kwam deze keus als een volslagen verrassing maar in werkelijkheid lijkt Trump de juiste man op de juiste plek hoe vreemd dit ook mag klinken.

Baron Trump’s Marvellous Underground Journey…!!
In 1893 is er een serie kinderboeken geschreven met als titel ‘Baron Trump’. (HIER) Het verhaal gaat erover, dat Baron opgroeit in Trump Castle en zijn vader wordt onverwachts president die de VS gaat bevrijden. Dit komt overeen met wat er zich momenteel in het echt aan het afspelen is. De jongste zoon van Donald en Melania Trump heet Barron die is opgegroeid in de ‘Trump Tower’ en tegen alle verwachting in werd zijn vader in 2016 tot de 45ste president van de VS gekozen.

De presidenten Eisenhouwer en Nixon hebben beide contact gehad met reizigers uit de toekomst. De informatie die uit deze ontmoetingen naar voren is gekomen staan beschreven in een tijdscapsule die verstopt is in het Witte Huis. Kijk ook eens naar de artikelen over tijd- en Marsreizen hier op de site: HIER en HIER.

Nixon wilde net als JFK de macht van de CIA terugdringen en de geheime ruimtevaartprogramma’s openbaren Dit resulteerde in het beruchte Watergate schandaal dat door de CIA was gecreëerd om Nixon te kunnen afzetten. Nixon wist in 1970 al dat Trump in de toekomst president zou gaan worden en heeft hem hiervan in 1987 via een brief op de hoogte gebracht waarna een hechte vriendschap tussen de 2 heren is ontstaan.

Ook in de film ‘Back to the future’ en de ‘Simpsons’ wordt er een verwijzing gemaakt dat Trump president zou gaan worden. Kijk eens naar deze video van de kennelijk profetische zieners, de makers van de Simpsons..

19e-eeuwse gravure voorstellende Baphomet

Dat Trump niet een ordinaire maffiabaas is die aan de macht kwam blijkt uit onlangs verschenen stukken, die schrijven over het geheime genootschap Plus Ultra. (HIER) Dit genootschap is ontstaan in de 11de eeuw, de tijd dat de Tempeliers naar Jeruzalem vertrokken om de pelgrims te beschermen. Bij aankomst schijnt het overgrote deel van de Tempeliers zich bekeerd te hebben tot Baphomet (Satan).

Tot dan toe hadden ze de leer van EASU (Jezus) gevolgd wat in het echt niet om 1 persoon ging zoals ons in de Bijbel wordt wijsgemaakt maar om een leraar van de oorspronkelijke kennis van de mens. (HIER)

Een klein deel van hun bleef trouw aan de oorspronkelijke leer en werd vanaf dat moment door de eeuwen heen vervolgd en dus gedwongen in het geheim te werken. Dit werd de Plus Ultra. President Trump lijkt nauw verbonden te zijn met de Plus Ultra. (HIER)

Het satanisme van Baphomet vindt zijn oorsprong in het vroege Babylon, het gebied waar we nu Irak, Iran en Syrië op de kaart terugvinden. Ligt hier een link met wat er zich op dit moment aan het afspelen is in het Midden Oosten? Waarom willen ze zonodig dat de regimes van deze landen afgezet worden? Waarom komen er steeds meer gruwelijke bewijzen aan de oppervlakte over de handel in kinderen als seksslaaf, donormateriaal en andrenochrome?

Tijdens oorlogen worden ouders en kinderen bewust gescheiden. Zou dit een bewuste reden hebben? De 3de wereldoorlog waar ze steeds mee dreigen is in het echt allang gaande en blijkt een oorlog te zijn tussen de goddelijke krachten van onze oorsprong en Satan. We dienen massaal wakker te worden en te realiseren welke krachten hier spelen.

We hebben het aan zowel aan Poetin als Trump te danken, die op hun beurt weer nauw samenwerken met Assad in Syrië, dat we nog steeds een grote kans maken ons zelf te kunnen bevrijden van dit Satanistisch juk. Deze Satanisten willen onder het mom van de ‘Nieuwe Wereld Orde’ en Agenda 21, een wereld creëren waar geen plek meer is voor de huidige mens.

De Rothschilds organiseerden een ‘sponsoring’-banquet voor (hun) democratische presidentskandidaat Hillary Clinton, waarbij deelname een bijdrage vereiste van US$ 100.000 perpersoon, De puppet en haar master… In dit geval Evelyn de Rothschild, de broer van Jakob Rothschild.

De Deep State begint stevige scheuren te vertonen.
Achter de schermen hebben al talloze arrestatie plaatsgevonden van pedofielen in steeds hogere posities. Er zijn bijna 30duizend arrestatiebevelen uitgeschreven . Om hun eigen straf te verminderen zijn er steeds meer arrestanten bereid namen vrij te geven van hun opdrachtgevers. Zo heeft de eerder genoemde Peter Dalglish vlak voor zijn arrestatie banden vrijgegeven uit het zwarte web waarop te zien is hoe Hillary Clinton en anderen kinderen gruwelijk verminken en vervolgens te vermoorden. (HIER)

Peter Dalglish werd al een jaar gevolgd door de legers van Trump in Nepal. Dalglish was zich hier van bewust en hoopte met de vrijgave van de tapes de Deep State te kunnen chanteren om zodoende zijn eigen arrestatie te voorkomen. Op 20 april verscheen er een belangrijke link die Obama in een ander daglicht zet. (HIER) Het is moeilijk te begrijpen voor de meeste mensen dat de westerse politieke en financiële instelling is gekaapt door religieuze fanatici die proberen hun interpretatie van de Bijbelse profetie uit te voeren met de moord op 90% van de mensheid en de slavernij van de overlevenden.

Desondanks is er een overweldigend bewijs dat laat zien dat dit precies is wat er aan de hand is. De Deep State is echter volledig afhankelijk van onze energie. Het wordt verkregen uit het werk wat we leveren, het geld wat we uitgeven en waar we ons geloof aan hechten. Als we dit goed tot ons door laten dringen dan wordt het ineens duidelijk hoe we ons hieruit zouden kunnen bevrijden. We dienen onze energie voor onszelf te gebruiken en dit niet langer af te geven aan het systeem.

Het systeem dient te worden uitgehongerd door ze niet langer te voeden en toestemming te verlenen datgene te doen waar ze mee bezig zijn. Dit is veel eenvoudiger dan je denkt. Hoe zouden we dit kunnen we doen? Hieronder een aantal mogelijkheden:

 • Stoppen met (intensief) televisie kijken. Hierdoor worden we dagelijks gehersenspoeld en onder hypnose gebracht. Spendeer dus geen geld en energie aan televisiekijken, kopen of ondersteunen van programma’s.
 • Stoppen met het spelen van videogames die net als televisiekijken een soort zombie van je maken. Ze voorzien het systeem van energie waardoor ze je beter onder controle kunnen houden.
 • Stoppen met eindeloos sportprogramma’s kijken op TV en het kopen van bier wat hier aan verbonden is. Het is een totale verspilling van waarde en energie die het slavensysteem ondersteunt.
 • Stoppen met het kopen van merkkleding en make-up. Zij voeden het controlesysteem, doordat jij UIT je kracht gaat en probeert te voldoen aan ‘een ander (beeld)
 • We zouden de huidige wegwerpmaatschappij kunnen steunen, door de kleine ambachtswinkels die kwaliteit leveren te steunen met onze aankopen .
 • Stoppen met het uit eten gaan in dure sterren-restaurants.
 • Gameshows en reality-TV laten verdwijnen, net als de nepwereld van Hollywood die niets met waarde en respect te maken hebben.
 • Stoppen met het eten kopen bij fastfood restaurants. Deze maken je bewust ziek. Het voedsel zit vol E-nummers en heeft geen enkele voedingswaarde. Tip: Ga uit eten in locale restaurantjes die hun eigen maaltijden serveren.
 • Stoppen met o.a. SMART-phone-technologieën en kant-en-klare producten. Tip: Stop juist nieuw energie in onderlinge verhoudingen en leer kinderen zich zelfstandig te kunnen redden. Leer ze kamperen, koken, creatief zijn, hun eigen voedsel te verbouwen etc.
 • Stop met de aankoop van gloednieuwe auto’s. De autofabrikanten en oliemaatschappijen maken deel uit van het Deep State-programma dat ‘vrije energie’ al bijna een eeuw verborgen voor ons houden..!
 • Zorg voor liefde en harmonie in je leefomgeving. Het systeem doet er alles aan om conflicten te veroorzaken waardoor er een negativiteit ontstaat waar het zich mee kan voeden.

Ik kan nog talloze andere voorbeelden opnoemen van activiteiten die we dagelijks onbewust doen om het systeem onnodig te voeden. We dienen dit met zijn allen te gaan doen..! Ik roep iedereen op, om hier nog meer manieren-van-aanpak aan toe te voegen. Manieren die ons kunnen helpen onszelf te bevrijden zonder dat dit problemen in ons leven zal veroorzaken. Geef het systeem niet langer toestemming. Doe datgene wat nodig is om te overleven. Als we dit massaal doen droogt het systeem binnen de kortste keren volledig op en zullen we weer vrij zijn.

Harriet Algra
(April 2018)

www.totalhealthfoundation.nl

* * *

x

49 gedachten over “Wat écht achter de schermen gebeurt ..? En wie is Trump?

  1. “Met een eigen jargon (uitschelden, haten, beschuldigen, niet differentiërend en lekker verdelen: of je bent with us or not) en mediakanalen (Breitbart) spreken de vertegenwoordigers (niet van mij) van deze internetcultuur zich al grappend, provocerend, treiterend en trollend uit, om zich zo af te zetten tegen de gevestigde orde en daarmee de vrijheid van meningsuiting veilig te stellen (nou, als het zo door gaat is het binnenkort afgelopen met deze vrijheid, wat gedeeltelijk al is ingegaan)”

   Zijn dat allemaal volgers die blijkbaar niet doorhebben dat ze samen met elkaar een tool voor JUIST de deep state zijn?
   Plutocracy, zeer interessante docu:
   http://metanoia-films.org/plutocracy/
   Wellicht wil zich Trump hiermee bezig houden, de kans acht ik echter klein.

  2. Goede video Cozmic, ik ga hem vanavond helemaal bekijken en als ik van de week tijd heb zal ik proberen er een nl ondertiteling onder te zetten. Bedankt.

  3. Wow, dat is een maand werk denk ik, maar wel veel goede info.

   Ik vraag me wel eens af waarom die 300 miljoen Amerikanen nog steeds niet massaal wakker zijn, alle info rechtstreeks in hun moerstaal, ze hoeven er geen enkele moeite voor te doen om het juist te interpreteren, zij snappen beter dan elke buitenlander wat de context is van dergelijke berichten/artikelen. Maar ja, vooral veel zwaar gelovigen die het verdommen om verder te kijken dan de preekstoel waarop een zalvende sukkel hen staat te vertellen hoe ze moeten leven en waar ze op moeten letten. En daarom dus helemaal idolaat zijn van een Bush, een Obama, een Hillary, enz. want dat zijn ook gelovige mensen denken zij. Ja, ja, natuurlijk beweert al dat politieke schorem dat ze christelijk zijn, als ze vertellen dat ze dagelijks satan aanbidden stemt niemand meer op hen.

  4. Je schrijft daar een hekel punt Paul. Afgelopen zondag bij de 9/11-meeting/symposium is Karel van Wolferen in gesprek met George van Houts, terwijl Barbara Honegger en Richard Gage op de eerste rij wachtten op hun beurt voor optreden. Er was simultane vertaling en beiden hoorden het gesprek over geo-politiek van de heren Van Wolferen/Van Houts.

   Richard Gage EN Barbara Honegger verklaarden in hun presentaties, dat ze allerlei dingen hadden gehoord, die ze ‘nog niet wisten’.. Nou, zóveel had VW nou ook niet meegedeeld. Het ging over NATO en over de imperialistische politiek van de VS etc. Ergo, Amerikanen zijn gewoon niet op de hoogte wat zich buiten de landsgrenzen afspeelt. Ook al ben je nog zo ontwikkeld en intelligent..

   De conclusie is dus vrij simpel imo. De media in de VS zijn VOLLEDIG geprogrammeerd om totaal gefocust te blijven op eigen land en ontwikkelingen aldaar te manipuleren in het motto: ‘Goodmorning, this is the News and today this is what we want you to believe’…

  5. Ja, ik heb dat soort zaken wel vaker gehoord, Amerikanen hebben allemaal wel een beetje het idee dat hun land de trend zet en dat ze zich niet op de hoogte hoeven te stellen van wat buitenlanders over de wereldpolitiek en -problemen melden.

   Natuurlijk zijn de gevestigde media door en door corrupt en dat zie je nu ook weer met Q anon, de Amerikaanse fact checkers beweren doodleuk dat het allemaal om complottheorieën gaat. Net als Nu.nl hier voor Nederland wel eens zal uitmaken wat het echte nieuws is en wat niet. De slager die zijn eigen vlees keurt!

   Maar ik doelde eigenlijk op de alternatieve media in Amerika (en ook daarbuiten, maar daar kijken ze blijkbaar al helemaal niet naar), ze krijgen alle info in hun moerstaal aangeboden, wat ze evt. niet snappen kunnen ze weer op andere websites vinden, en omdat zij heel goed de context van een verhaal begrijpen (iets waar wij nog wel eens moeite mee hebben omdat we het moeten omzetten naar een andere taal) hebben ze veel eerder door wat nu wel of niet vergezocht is. Maar misschien zijn wij in Nederland wel verwend met een Internet dat overal bereikbaar en heel snel is. Ik zie ze in de VS vaak klooien met een telefoonverbinding voor Internet die vanwege de grote afstanden in hun land een zwak signaal heeft en regelmatig wegvalt. Dan ga je geen lange video’s en uitgebreide artikelen bekijken.

  6. Zelfs, en nu VOORAL, in de alternatieve media is het oorlog. Toen bleek dat Q geen LARP was begon het getrek en getreiter. Een X aantal kanalen begonnen Q te bashen, anderen als Alex Jone$ gingen geraffineerder te werk. AJ ging eerst een stuk mee en nam Dr. Cor$i in de arm om de postings te ontcijferen en claimde ook zijn eigen Q te hebben. Gaandeweg ging Corsi de ontcijferingen opzettelijk verkrachten en Q ongeloofwaardig maken. Tot ze de tijd rijp achtten om Q met de grond gelijk te gaan maken. Q was ze voor en gooide ze een bot met cayennepeper toe waar ze direct op hapten en zich stevig in verslikten.
   Blijkbaar staat er dusdanig veel op het spel dat zelfs de best vermomde mollen hun ware gezicht gaan laten zien.

  7. Zoals ik bij het UFO-fenomeen ook altijd heb gezegd, de onderzoekers die het meest worden aangevallen door de gevestigde orde, die moet je volgen, die vertellen iets dat zeer dicht bij de waarheid zit. Ook Q heeft daar nu mee te maken, maar is ze te slim af. Zoals Q vandaag de dag veel zegt: de aanvallen zullen alleen maar toenemen, maar stay TOGETHER, WWG1WGA (Where We Go One, We Go All)! en Trust The Plan!

 1. Juist, een artikel naar mijn hart! Dank Harriet.

  Ik heb het altijd al vreemd gevonden dat een man (Trump) die ONZE taal spreekt, werd en wordt afgedaan als een insider van de Deep State. We roepen al jaren om ‘geen woorden, maar daden’ als het gaat om het aanpakken van de diepgewortelde corruptie van de Deep State (illuminatie, corrupte elite, cabal, hoe je het ook noemen wilt) op onze planeet en dan komt er eindelijk een president die dat tijdens de verkiezingen belooft en ook DAADWERKELIJK uitvoert als hij gekozen is, en weer is de massa van mening dat hij het niet echt meent, ondanks dat de bewijzen dat hij daadwerkelijk doet wat hij heeft beloofd, er wel degelijk zijn. Alleen moet je om dat te willen zien NIET op de corrupte gevestigde media wachten totdat zij de positieve zaken van Trump brengen, want dat zullen ze NOOIT doen omdat zij in handen zijn van hetzelfde schorem dat tot de Deep State behoort.

  Ik heb vorige maand een korte video met daarin de krachtige beloftes van Trump in de verkiezingstijd van een Nederlandse ondertiteling voorzien:

  Trump doet wat hij beloofd heeft!
  https://www.youtube.com/watch?v=2eBtz8C_dY8

  En iedereen die nu roept dat ze er niets van hebben gemerkt nu hij aan de macht is, die hebben niet goed gekeken, die hebben niet zelf de moeite genomen om eens naar andere bronnen van nieuws te zoeken die duidelijk de prestaties van Trump voor het voetlicht brengen. En ja, natuurlijk worden die bronnen door trollen, betaald door de Deep State, als bedrog aangemerkt. Maar kijk eerst eens zelf naar een dergelijke bron, het zal je verbazen hoe accuraat het allemaal is en welke zeer, zeer schadelijke informatie voor de Deep State er door die bron wordt vrijgegeven. Dus zou die bron dan deel uitmaken van de Deep State? Kom, denk na!

  Ik heb het dan over ‘Q’, iedereen heeft er wel over gehoord, de meesten vaak in negatieve zin. Maar als je kijkt naar de bijzondere en ALTIJD accurate informatie die hij geeft, dan zal je dat verbazen. En wil je blijven geloven dat Q in opdracht van de Deep State werkt, ook dat maakt in het geval van zijn informatie niets uit. Q verschaft informatie die vernietigend is voor de Deep State. Ik volg het nu een tijdje en het is zeer overtuigend wat hij zegt en brengt. Ik weet zeker dat iedereen die het een week volgt, HEEL anders over Trump (en Q) gaat denken dan hij/zij nu voor mogelijk houdt.

  Ik volg zelf dagelijks:

  The Patriot Hour: https://www.youtube.com/channel/UCwJq9pqEEUr5_OmwBWQxDKA

  SpaceShot76: https://www.youtube.com/channel/UCKpH2KFEngc9Csp2i71znYA

  Total Eclipse: https://www.youtube.com/channel/UC4tTzgvR7ft5_oHZRx7vA2A

  JustInformed Talk: https://www.youtube.com/channel/UCm5CkXzGXb-A2XX0nuTctMQ

  McAllisterTV: https://www.youtube.com/channel/UCQTqnnPetWFbDN1nJ6hq0eg

  Maar er zijn nog veel meer, kies wat je aanspreekt.

 2. Ex-medewerkster NOS Journaal komt met boek over de kruistocht tegen Trump

  Ik citeer van https://www.ninefornews.nl/medewerkster-nos-journaal-boek-trump:

  Hoe kunnen we ons als mens ontwikkelen als propaganda wordt verheven boven feiten? Op die vraag probeert Janneke Monshouwer een antwoord te geven in haar nieuwe boek ‘Trump, grondwet & wereld’.

  Monshouwer, die vele jaren meewerkte aan de totstandkoming van het NOS Journaal, begon tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 aan dit boek toen ze met grote verbazing en afschuw zag hoe de berichtgeving werd verdraaid.

  Donald Trump uitte zijn intenties, zoals: een onafhankelijk onderzoek naar 9/11, de oorzaak van onophoudelijke oorlogen en vluchtelingen en de rol van een Groter Israël, zaken die anderen liever verbergen. Ook werd helder dat Trump door spindoctors werd neergezet als clown, een gestoorde en een vrouwenhater.

 3. Als ik zou moeten kiezen tussen Trump en Poetin, dan is dat een hele makkelijke keuze…en dan wordt het Poetin!!!
  Waarom? Omdat Poetin intellect en diepgang heeft, Trump lijkt dom daar tegenover, oftewel ‘boerensluw’ en dat stinkt altijd een beetje naar oplichterij.
  Als je het met een zalm wilt vergelijken….Trump is de (genetische) kweekzalm, die lui rond doppert, en altijd te vreten krijgt, fatsig vlees…Poetin is de wilde zalm. 🙂
  En daarmee ben ik geen communist (het arme broertje van het zionisme), ik laat me toch niet in een hoekje duwen…nee ik wil een betere wereld en die kan alleen maar komen, als het ‘kwade’ de grens gewezen krijgt!
  Het stop-lijstje hierboven ben ik doorgelopen, en stel vast dat ik al heel lang geleden met alles gestopt ben, oftewel nooit aan begonnen was…

  1. Ik geloof beslist dat Poetin een zeer goede leider is en door de Deep State heel geniepig in een kwaad daglicht wordt gesteld, want conflicten en oorlogen levert de Deep State vele en vele miljarden op.

   Maar de Deep State stelt ook Trump in een kwaad daglicht. Trump wil wel degelijk wereldvrede, kijk hoe hij de kwestie met Noord Korea heeft opgelost en dat zal met Iran hoogstwaarschijnlijk ook gaan gebeuren. Als Israel (lees de zionist Netanyahu) tenminste geen roet in het eten gooit door zelf bommen te gaan gooien! De Deep State heeft er alle belang bij gehad om de dreiging van Noord Korea en Iran in stand te houden, vandaar dat geen enkele voorganger van Trump enige moeite heeft gedaan die dreiging weg te nemen. Ook Obama zit net als Bush en Clinton vuistdiep in de Deep State en deed ook mee aan de kwaadaardige satanische rituelen met kinderen.

   Als je kijkt naar wat Trump in de bijna anderhalf jaar dat hij aan het bewind is tot stand heeft gebracht, dan kun je hem moeilijk dom noemen, maar zoals ik al schreef, mensen moeten hun ‘nieuws’ over Trump niet in de gevestigde media zoeken, want dan hebben ze een volkomen verkeerd beeld van hem. Ook afgaan op je ‘gevoel’ is volkomen fout.

   Overigens weet ik zeker dat Trump en Poetin op dezelfde lijn zitten en contact met elkaar hebben over hoe ze met Syrië en Iran moeten omgaan om dat tot een goed einde te brengen. Hetzelfde als Trump contact met China, Japan en Zuid Korea heeft gehad over Noord Korea.

  2. Paul, ik denk dat Q Anon het probleem is en niet de oplossing. Ik ben al jaren buiten het reguliere en je kunt nu zien, dat er een negatieve kracht is die verdeling heet en haar ‘vruchten’ afwerpt.
   Als je denkt dat Trump en Poetin hetzelfde willen, dan kan ik je daarin niet volgen.
   Over NK, deze ‘leider’ daar (bezoeker van dezelfde kostschool in Zwitserland als de rest van de elite) hoort bij de plutocratische VS, hij speelt een rolletje en dient alleen om Trump een ‘goede reputatie’ te geven, zoals dat hij voor vrede zou staan, maar ondertussen wel met zijn raar buitenlands beleid voor botsingen in de rest van de wereld zorgt.

  3. mc, dat Trump en Poetin op één lijn zitten maak ik onder andere op uit het feit dat Trump absoluut contact met Poetin moet hebben gehad voordat hij de zogenaamde vergeldingsaanval op Syrië uitvoerde. Natuurlijk was die vergeldingsaanval iets heel anders dan wij allemaal in eerste instantie dachten, daarover vind je op WTK een artikel. Ook met Aassad moet Trump vooraf contact hebben gehad.

   Verder is twee dagen geleden bekend geworden dat Irak, in samenwerking met de VS, vijf ISIS kopstukken heeft opgepakt. Zoals je weet was het Obama’s en Hillary’s opzet om ISIS heimelijk te steunen, maar Trump wil ze wel degelijk oppakken. Dat is wat Poetin ook wil, dus weer een aanwijzing dat Trump en Poetin dichter bij elkaar staan dan we momenteel nog denken.
   https://www.washingtonpost.com/world/middle_east/a-deputy-to-baghdadi-is-among-5-key-isis-members-arrested-by-iraqi-forces/2018/05/10/da94f37a-5466-11e8-a6d4-ca1d035642ce_story.html?noredirect=on&utm_term=.7743068ec5d0

  4. Paul, nee heb ik niet, ik heb losse vage dingen gelezen, waar ik helaas niet getriggerd werd om me verder ermee bezig te houden.
   Het laat veel te veel ruimte voor eigen invulling, eigen interpretatie, opgezet dat het altijd past. Veel is al bekend en ook gescreend van wat ik al ‘weet’, Merkel kind van Hitler? voor mij onzin. Ook tegen het Iran, tegen alles waar Trump toevallig ook tegen is. Heel subtiele ‘zaadjes inplanten’… Vergeet niet, Trump weet wat de meesten denken door zijn geheime diensten als FB en google, daarop speelt hij in. Hij houdt van chaos (staat ook op het dollarbiljet), hij is ‘gelovig’…ik denk dat je beter de bijbel kunt lezen. ;-))
   Ja, politici praten met elkaar, dat noem je diplomatie…dat hebben we voor en tijdens iedere oorlog gehad! Hitler praatte en bezocht ook van alles en iedereen, helaas zonder succes.
   Ja, ik weet dat de ’terroristen’ werden gesteund door de VS, en dat is al eeuwig zo, niet pas sinds Obama en Clinton. Vlak na w.o. 2 (Korea) en zo bleef het de afgelopen 70 jaar. Dat het daar, überhaupt in de wereld, zo een zooitje is, komt ook door de VS (Angelsaksen) en Israël…
   Papier is geduldig, ik weet niet op dat allemaal heeft plaatsgevonden, nu in het Irak. Ik weet wel dat er meer dan 600 mensen zijn gewond geraakt in de Gazastrook, gisteren of zo, waaronder 150 door kogels van scherpe munitie, ook een journalist van de dpa werd in zijn been geraakt.
   Israël blijft maar doorgaan, met ene Trump als bully. En deze landen blijven maar met hun vingers op andere wijzen. Wanneer is het genoeg?
   Ik vertrouw geen politici, en al helemaal niet Amerikaanse politici…

  5. Als die aanval op Syrie idd bewust is gefaked, dan is het verhaal volgens mij nogal duidelijk. Gaat het preciés de kant op die Paul duidt. Ik kan het niet geloven ook en ben zeker uiterst voorzichtig. Hulp komt nooit van ‘boven’.. Onszelf ontkrachten, doordat we (voor de zoveelste keer) onze kracht uit handen geven, of onbenut laten, omdat we geloven dat een andere macht het klusje wel zal klaren, is natuurlijk de les die we al aeonen hebben voorgeschoteld gekregen..

  6. Ik vertrouw ook geen enkele politicus en wat betreft Trump ben ik ook niet helemaal overtuigd dat hij degene is die de wereld gaat redden. Maar wat ik tot nu toe van hem heb gezien dat doet me beslist goed. Hij houdt waarschijnlijk voor veel lieden van de Deep State (ook Netanyahu) de schijn op dat hij met hen samenwerkt en doet wat zij willen, maar het kan wel eens een spel van hem zijn.

   We kunnen echter niet ontkennen dat er heel wat mensen zijn die bij de Amerikaanse geheime diensten, het leger en de overheid werken, die het meer dan zat zijn om de Deep State op hun wenken te bedienen. Ook die mensen hebben doorgekregen dat zij en hun families gewoon bij de 99% hoort die er nooit beter van zal worden. Ook zij hebben gemerkt dat het dagelijkse leven nagenoeg onbetaalbaar aan het worden is en veel van hen hebben familie verloren in de achterbakse oorlogen die na 9/11 door de Deep State werden opgestart. Dat zijn de mensen die Wikileaks in het geheim al die documenten en informatie hebben gestuurd en dat zijn ook de mensen die Trump steunen en beschermen in zijn strijd tegen de Deep State. Maar… we moeten nog een paar jaar (hopelijk minder) afwachten. Van Obama dachten we ook dat dat DE man was, maar helaas, dat was hij beslist niet.

  7. Goed verhaal Paul. Het verschrikkelijk egoïsme dat deze club en ws. de hoogste leiding uitstraalt, in de vorm van onmenselijkheid, barbaarsheid en dus liefdeloosheid, zal velen niet wel-gevallen..
   Kijk eens naar dit verhaal van de slachtoffers van de RADIO-ACTIEVE straling van de aanslagen van de WTC-gebouwen. Je gelooft toch niet dat mensen, die ook maar iets weten over de achtergronden, wat nog onbekend is, hun mond blijven houden..? https://apunked.wordpress.com/overview-of-the-evidence/

   In dat kader kan ik een ontwikkeling, zoals die met ‘Q-Anon’ me wél en zelfs heel goed voorstellen!! Daarnaast staat regelmatig in de ‘Constitution’ dat burgers zich mogen beschermen tegen geweld tegen de democratie van buitenaf EN ‘DOMESTIC’, dus van BINNEN-UIT.
   (Overigens de reden dat de gun-control er moet komen voor deze roversbende. Ze zijn doodsbenauwd voor al die burgers met ‘army-assault’-wapens. Lafaards -> true character..!)
   En is inderdaad Obama een volstrekt ander verhaal. Drijvend op het eeuwenoude sentiment (=ENERGIE) van de onderdrukte slaaf/zwarte in de VS. Nu was er plots dat ‘ventiel’ waar al die energie door naar buiten kon. Zoveel krediet door diens huidskleur alleen al.. En de Deep State lag ongetwijfeld kronkelend over de grond te rollen van vermaak, toen ze deze ‘black boy’ opnieuw misbruikten voor dit diepe sentiment, deze energie te ‘mijnen’..! Weer 8 jaar gewonnen..

   Maar.. ‘end of the story’ gewoon precies hetzelfde verhaal als ELKE president ná Kennedy, toen -met diens smerige moord- de feitelijke revolutie plaatsvond..

  8. Inderdaad Guido, als je ALLE feiten van 9/11 op een rij zet, dan heb je voldoende bewijs om de Deep State members elk voor duizenden jaren op te sluiten en wel zo dat zelfs het stof dat daarna van ze overblijft niet over de wereld waait.

   Wat Obama betreft, Q gaf een week of wat geleden een voorzetje door een foto van hem samen met een meisje te posten en vroeg de Anons om te gaan graven. Die gingen op zoek en kwamen tot schokkende verbanden, zowel van wie dat een dochter was en met wie de moeder omging, wie haar oma was, alsook wat die pleister om Obama’s vinger te betekenen heeft in relatie tot satanische praktijken:
   https://www.neonrevolt.com/2018/04/20/wendy-nixon-digs-we-got-your-number-bho-greatawakening-qanon-pizzagate-pedogate

   Wat wapens betreft, heeft Trump onlangs (4 mei) het volgende gezegd:

   President Donald Trump on Friday declared that gun owners’ rights are “under siege,” pledging that his administration will work to protect them in an address at the National Rifle Association’s annual convention.

   “Thanks to your activism and dedication, you have an administration fighting to protect your Second Amendment, and we will protect your Second Amendment,” Trump told a raucous crowd of NRA members in Dallas, Texas. “Your Second Amendment rights are under siege, but they will never, ever be under siege as long as I’m your president.”
   https://www.politico.com/story/2018/05/04/trump-nra-convention-gun-rights-569671

   Trump heeft al vaker gezegd dat Amerikanen het recht hebben een wapen te hebben om daarmee zichzelf te kunnen verdedigen. Weer iets dat lijnrecht ingaat tegen wat de Deep State zo graag ziet gebeuren: alle wapens inleveren.

 4. Ik twijfel nog steeds over of Q nu echt is of niet. Soms ben ik de twijfel voorbij zoals afgelopen week toen Israël vlak na de aankondiging van Trump uit het nucleair akkoord te stappen, Syrië bestookte met raketten en vermoedelijk licht nucleaire wapens.

  Dan denk ik, waarom moet dit en wat bereiken de witte hoede hiermee?

  Toch zit er een redelijke redenering in de verhaallijn van Q die Noord Korea en Syrië met elkaar verbindt op basis van wapens die zij verkregen hebben van de deepstate door bemiddeling van Obama en de zijnen om een valse vlag aanslag te ontketenen waarbij de Russen aangewezen zouden kunnen worden als daders. Dit bleek ook de bedoeling te zijn geweest tijdens de aanval op Hawaii.

  Toch kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat er veel cirkelredeneringen zijn die niets toevoegen dan louter verwarring. Als mens hoop ik natuurlijk dat Q echt is en dat de elite voor eens en altijd van deze aardkloot weggevaagd worden. Als scepticus vrees ik dat het ook hier gaat om afleiding van dat ene grote doel van de Rothschilds, een Groot Israël!

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/sociopol_russia151.htm

  1. Ik denk niet dat de White Hats iets met de aanval van Israël te maken hadden. Ook zij zullen Nethanyhu dat niet in dank afnemen. Maar Israël is de kern van de Deep State, niet het volk, maar wel de oorlogszuchtige, zionistische mannetjes zoals Nethanyahu en dus tracht ook hij de corrupte lijn voort te zetten door maar meteen raketten op Syrië af te vuren en een valse vlag te creëren door daarna raketten op zijn eigen land te droppen en daar Iran weer de schuld van te geven zodat hij meteen opnieuw in de aanval kan gaan, wellicht in de hoop eindelijk die derde wereldoorlog voor elkaar te krijgen.

   Q heeft in zijn berichten laten weten dat na Iran, Israël aan de beurt is, niet door bommen en granaten van Trump, maar met degelijke onderhandelingen en wellicht het afzetten van Netanyahu, tenzij hij meewerkt.

   Oké, ik geef toe, ik heb de wijsheid niet in pacht en kan niet voor 100% beweren dat Q echt is, dat kan niemand, maar vooralsnog reageert Trump exact zoals Q het vooraf laat weten. En om dat iets beter te kunnen begrijpen is het zaak om Q een tijdje te volgen en niet af te gaan op de geschiedenis waarbij Amerika (lees de Deep State) inderdaad de grote bemoeial was en overal conflicten opstartte, voornamelijk met landen die men eerst rijkelijk van Amerikaans wapentuig had voorzien.

  2. Conspiracy?
   “Nieuw Israël in Midden-Europa tot 2030 Joodse politici en invloedrijke joodse kringen in de VS en Groot-Brittannië zijn van plan om alle Israëliërs in 2030 te verplaatsen van het Midden-Oosten naar Oost-Centraal-Europa. Volgens dit plan zullen de Israëliërs – ongeveer 9 miljoen mensen – gefaseerd verhuizen naar Hongarije, Polen, West-Oekraïne en Slowakije. Reden Watertekort!
   En dat zal blijkbaar in het geheim plaatsvinden. De Amerikaanse president Donald Trump steunt officieel een plan om een nieuw rijk in Midden- en Oost-Europa te stichten – de zogenaamde Drie-Merea Zone. Deze zone moet alle landen tussen de Oostzee, de Adriatische Zee en de Zwarte Zee omvatten. Polen, West-Oekraïne, het voormalige Tsjecho-Slowakije, Hongarije, gedeeltelijk Roemenië (Besarabië) en Kroatië behoren tot de “zone met drie zeeën”. Waar gaat het bij deze zone eigenlijk om? Volgens officiële bronnen zou deze megamaat West-Europa van Rusland moeten scheiden om een Russische dreiging voor West-Europese landen tot een minimum te beperken. De buffergastoestand wordt sterk geïndustrialiseerd en onafhankelijk van West-Europa en Rusland.
   De werkelijke reden voor de voorgenomen oprichting van deze megastaat lijkt echter iets heel anders. De joodse staat zal de komende jaren naar Midden- en Oost-Europa worden verplaatst en Donald Trump en de sterke joodse lobby in de VS lijken dit onheilspellende plan te steunen.”

   https://dieunbestechlichen.com/2018/03/entsteht-in-polen-ein-neues-israel-geheime-hintergruende-und-verschwoerungen/

 5. De VS kan niet zomaar ‘lelijke dingen’ doen, dus net als bij John Perkins hitmen werk, is niet de VS als staat in de oliebusiness, oftewel de NSA/CIA, maar een ‘neutrale’ onderneming…zodat niet de VS/NSA/CIA in verdacht komen.
  De VS kan dus via de CIA nog steeds involveren en schuift het straks op de ‘deep state’ daarin kan je natuurlijk van alles ‘kwijt’ en de rest blijft ‘schoon’.

  1. MC, ‘DÈ VS’ bestaan niet..! Net zo min als ‘Israël’.. Of ongeacht welk land. (Kijk bij Israël heel duidelijk naar Zionisten en Joden, waarbij Joden ook Zionisten kunnen zijn en niet-Joden ook staatsburgers van Israël. Om het verhaal lekker verwarrend te maken/laten zijn..) Het zijn de mensen/burgers (vaak aan de (politieke/militaire leiding) die een land inhoud geven. De naam en vorm (Verenigde Staten van Amerika) is een lege zak. Zo blijkt steeds meer; keer-op-keer. En het gevecht gaat -hoe symbolisch?- juist om die lege zak als vormkracht/collectieve groepsenergie.

   Maar ik geloof wel dat er heel diepe gevechten plaatsvinden, tussen machten=krachten-achter-de-schermen. Daarbij kan geen van beiden naar ‘buiten’ treden om zaken bekend te maken. Het publiciteitsspel zal veel, heel veel onrust teweeg brengen. Bovendien wordt het dan schaken op het zichtbare schaakbord, en is elke strategie weg.

   Maar dat die CIA, zéker van ná Bush (sr.) als directeur, de ‘uitvoerende macht’ is, is duidelijk. Daarmee is het feitelijk begonnen. EIGEN fondsen werven, via narcoticahandel, via diens booreiland ZAPATA-oil. Een VOLLEDIG eigen en AUTONOME organisatie. Ook weer bedekt met ‘brave burgers’ die ervoor gewerkt hebben en nu achteraf over ‘de CIA’ spreken, terwijl ze van dit verhaal geen donder weten/wisten.
   Het is dus geld/fondsen beheren en VOLLEDIG gedekt zijn door wetgeving. Gewoon een keiharde staat-in-de-staat, die officieel werkt in het belang van de VS. Maar vooral, dát met schijt aan welke president die er zit. UFO-files? Gaat u niets aan ‘mr. president’.. Staatsgeheim..
   Kennedy wilde hen ontkrachten.. En toen.. History.

   Maar wist je..? Nu zijn ze in het bezit van nucleaire Polaris-kernraketten en onderzeeboten van de meest geavanceerde klasse; dat had toch niemand kunnen denken?? De valse-vlag KERNAANVAL op Hawaï onlangs, is in dit kader één van de zaken die ze gepland hadden, om rotzooi te trappen..! Zie het artikel (HIER) op de site erover, met VEEL info, die ik niet wist voordien..
   Dus ja, een HEEL VRUCHTBARE grond voor ECHTE patriotten/militairen om hun land terug te (gaan) pakken..!

   Overigens is deze George Bush sr. de ENIGE ex-CIA-directeur die gebruik maakte van het RECHT om NA diens dienstverband, ALLE stukken te blijven ontvangen die binnen de CIA als beleidsstukken passeeren..! Een van de grootste misdadigers ter wereld. (Tip: zoek ook eens op Bush en David Icke..!)

  2. Guido, ja de mensen maken het systeem…terwijl met een juiste psychologische aanpak, men hele mensen kan besturen doordat men hun foute info geeft. Ik blijf erbij, er zijn machten, die onze krachten/goedheid willen blokkeren. En ene Q is ook maar een tool.
   Ik vertrouw Trump (de VS, ook als zakvorm) niet! Ik heb ook Obama nooit vertrouwt…er is te veel gebeurd in loop van de laatste eeuw, ik zou gek zijn, als ik oorlogsmisdadigers zou vertrouwen. Dan zou ik aan het Stockholmsyndroom lijden. 😉
   En ja de mensen (waar dan ook) kunnen/willen er vaak niets aan doen, en als ze iets doen, dan wordt het zo gespeeld alsof de ‘verzetlingen’ terroristen/lastige burgers zijn, die al gauw door de ‘systemlingen’ vervolgd/lastig gevallen worden.
   Ik vertrouw mezelf en mijn ‘gevoel’, ook kan ik het niet beredeneren, en ik weet het verschil tussen gewone joden en de zionisten bende. Maar ook daar zit het zo in elkaar, dat de zionisten vinden, dat alleen een kritiekloze jood betreft Israël, een goede jood is. Dat is totalitair.
   Btw Duitsland, is ook geen land, maar een Finanzagentur Bundesrepublik Deutschland. Zie je de gelijkenissen…wie heeft dat verzonnen…
   …en het cirkeltje blijkt weer rond.

  3. Hallo mc, hoe ouder ik wordt hoe meer ik aan mijn moeder en vooral grootmoeder moet denken, dit soort mensen wisten heel goed wat er te koop was in de wereld, ook hoe de mensen, het individu in elkaar stak, mijn grootmoeder zei altijd, je kan ze wel “”voor de kop kieken maar niet er in””, doe je leven op de beste manier, die jouw het beste past mc, de mensen willen niet geholpen zijn, ach ik ben geen bijbel man, maar het staat er allemaal geschreven, George Orwell deed het nog is dunnetjes over, maar ze luisteren niet, groet Jenne

  4. Hoi Jenne, gisteren was ook moederdag, wellicht daarom!
   Hoop dat je goed gaat. Groetjes.

 6. Even simpel gezien, dit prachtige uitgebreide artikel, doet er niets aan af, of toe, onze beschaving – samenleving – wordt van binnen uit opgevreten en kapot gemaakt, hoe en waar en door wie doet niets terzake, het totaal beeld is dat de meeste mensen op hun eigenwijze hun kop in het zand steken, en zich dagelijks laten misbruiken, in het vertrouwen ja in wat ?!, sodomie viert hoogtij, onze oude waarden worden af gedaan als niet juist en slecht, het komt steeds dichter bij, moet mijn schoondochter die filosofie onderwijst op een lyceum, dagelijks begeleiden vanwege, zich misdragende Allah Akbar figuren, ze is angstig en bang en zij niet alleen, er wordt openlijk gedreigt, als wij niets ondernemen, creéeren wij iets wat wij zeker niet willen, een nieuw soort facisme, de philosophie van Sartre l’existentialisme die van het l’etre humain is dood helaas, ik heb er lang in gelooft dat wij ons leven zelf konden bepalen, maar helaas de omstandigheden zijn er niet meer voor aanwezig, groet prettige zondag Jenne

 7. In het kort er wordt ons steeds opnieuw en overal ook daar waar je het niet verwacht zand in de ogen gestrooid !, ook hier en daar, helaas er zijn erg weinig doeners, groet Jenne

 8. Trump had in het begin enkele goede gedachten en hij heeft ook enkele zinnige zaken gezegd, maar toen hij zich van bij de start omringde met roofdieren van de Deepstate, was het om zeep. Recent kwamen daar nog 2 zwaargewichten bij : Bolton en Pompeo!!
  Hij wordt ook gechanteerd door de Mossad. Hij zat immers ook in de “lolita express” van Jeffrey Epstein. Hij stapte uit het Iran akkoord onder druk van enkele van zijn sponsors, waaronder Adelson uit Las Vegas.
  In plaats van “drain the swamp” zit hij er nu zelf volop in. Hij zit ook opgescheept met een Congres dat bevolkt is door een aanzienlijk deel met de dubbele Israëlische – USA nationaliteit en voor wie geldt : Israël First. Bovendien zijn deze ook “sayanim”.
  Een bron met de lijst van de congres leden en een vertaling van de oorspronkelijke Duitse tekst uit een Zwitsers blad :
  http://www.golfbrekers.be/dubbele-nationaliteit-welke-loyaliteit-in-amerikaans-congress/
  met citaat :
  “Ned vert.: “De politiek van de VSA staat onder de Israëlische voogdij en de Amerikanen worden geregeerd volgens de realiteit van Tel Aviv, wat opnieuw bewezen wordt door het opblazen van het nucleair akkoord met Iran. Wat vele Amerikanen echter niet weten is dat de VSA door Israël geregeerd worden, want bijna alle belangrijke politieke beslissings-dragers bezitten een Israëlisch paspoort en zijn derhalve Israëlische staatsburgers. 89% van alle senatoren en volksvertegenwoordigers in de VSA bezitten een dubbele nationaliteit van Israël en hebben een Israëlisch paspoort, zoals aangetoond wordt in de lijst. Eigenlijk zit de regeringszetel der VSA niet in Washington, maar wel in Tel Aviv, in de Knesset, en is de president der Amerikanen slechts een marionet der Israëliers.”
  Geen verdere commentaar nodig. De hetze tegen Trump is te herleiden tot een strijd tussen clans binnen de Zionistische en Illuminati wereld :
  Een bron :
  https://www.henrymakow.com/2018/05/iran-deal-illuminati-zionism.html
  met citaat :
  “American politics today are defined by two versions of the Jew World Order,
  Zionism (nationalism) on the Right and Communism (globalism) on the Left….
  The only reason Americans got an alternative to Clinton was due to this schism in World Jewry between Communists and Zionists. …” Ik verwijs naar de volledige tekst.
  Dit conflict is niet recent maar gaat terug tot Stalin:
  https://www.henrymakow.com/2018/03/Jewish-Schism-Over-Trump%20.html
  met titel :
  “Hatred of Trump Reflects Century-Old Jewish Schism”
  De tekst in de link geeft ook een beeld over de gebeurtenissen in het verleden.
  In dit alles is Trump een pion op het schaakbord, zoals zovelen anderen.
  De enige oplossing is een staatsgreep door Trump met behulp van de Marines, en waarbij dan de Augias stal onmiddellijk wordt uitgemest.. maar dit lijkt mij momenteel volledig uitgesloten.

  1. Toch zou ik even afwachten Sub Rosa met het hopen op een staatsgreep, het zou zomaar kunnen dat er een totaal verkeerd beeld van Trump is ontstaan door voornamelijk de berichten in de gevestigde media die UITSLUITEND negatief over Trump zijn. Wat Israël betreft, misschien heeft Trump daar ook nog wel een appeltje mee te schillen, net als hij Noord Korea eindelijk zover heeft gekregen te stoppen met dreiging.

   Wat betreft de namen die je noemt (roofdieren noem je ze), ook daar heeft Q een plausibele verklaring voor gegeven, Trump laat dergelijke figuren in hun functie of geeft ze een functie waardoor ze zichzelf ontmaskeren door dingen te doen die de Deep State kunnen ontmaskeren. Tevens geeft hij dit soort mensen de kans het gevoel te hebben dat ze wellicht toch niet ontslagen of gearresteerd zullen worden als ze bij overhoringen maar voldoende naar andere corrupte lieden en praktijken gaan wijzen. Inmiddels zijn op dergelijke wijze al een hoop van dat soort figuren door de mand gevallen, denk bv aan Comey.

   En ben je op de hoogte van de Deep State praktijken van Hillary Clinton? Zou je die graag als president gehad willen hebben? Gegarandeerd dat er oorlog met Noord Korea was gekomen en wellicht ook met Rusland.

   Ik wil je aanraden de komende week(en) eens naar de berichtgevingen van Q te kijken, je maakt beslist een inschattingsfout door het af te doen als een psyop van de Deep State. Kijk dan niet even snel naar 30 minuten uitleg, maar volg het een tijdje, dan ga je de verbanden zien en welke vernietigende informatie Q vrijgeeft over de Deep State en welke rol Trump daarin speelt.

  2. Paul, juist.
   de mens wil altijd een uitleg, en dan slikt die dingen makkelijker. Dat is psychologie.
   B.v.
   We gaan de oorlog in!
   Oh nee, waarom?
   Omdat daar een boef zit die heel gemeen en lelijk is!
   Oke, dan gaan we de oorlog in.

   We moeten energie besparen!
   Huh, waarom?, ga ik niet doen.
   Omdat jullie te veel energie verbruiken!
   Oh, ja dat is zeker waar, we zijn ook zo erg.

   Zo is al de staatsmedia opgebouwd. Luister eens naar het nieuws op deze manier. Alles wordt aan het waarom opgehangen, ook is het nog zo onzinnig, als de waarom uitleg is, zijn de meeste mensen al gerustgesteld en vragen niet meer door.

  3. Jeetje Cozmic, nu moet Trump zich een nieuw vak-antie plekje zoeken. Hij is een van de velen die daar lol hadden met jonge meisjes.
   Wat moet je met zulke ‘presidenten’?? Niet echt integer.
   Al de gespeelde kritiek op Trump zou wellicht ook bij het hele toneelstukje kunnen horen…Trump als underdog, om het hele spectrum te bespelen?

  4. Mr Harmans 1 :
   1. Ik heb niet de minste sympathie voor Obama en Hillary. Wat we zien paraderen, zijn de handlangers, die fungeren als pionnen op het schaakboord.. Ik heb dit pogen duidelijk te maken door te verwijzen naar de strijd tussen 2 clans binnen de Zionistische en Illuminati wereld. Deze clans beslissen. Ik verwijs naar de 2 linken in mijn reactie.
   2. Noord Korea : Het is China dat hier beslist. Ze zijn N.Kor. en de Kim beu.. en zijn akkoord met een hereniging waarbij de nieuwe staat zelfs in het Westerse kamp terecht komt. Op voorwaarde : het vertrek van de USA uit Zuid Kor. +Japan + Taiwan. Bij een hereniging zal het uiteindelijk Zuid Korea zelf zijn, dat de het vertrek van de USA troepen zal moeten eisen. Vervolgens is het de bedoeling dat Taiwan opnieuw ingelijfd wordt bij China. Het is dan ook geen toeval dat het spanningsveld van Korea verschoven is naar Taiwan en de Zuid Chinese zee. Dit scenario werd mij reeds meer dan een 1 jaar geleden medegedeeld door een Chinese bron.
   3. Iran : Trump heeft hier het akkoord opgezegd, zoals reeds gemeld, onder druk van zijn “sponsors”, en waarbij alleen Israël belang heeft. Belangrijker zijn echter de sancties tegen Iran, die zoals deze tegen Rusland, in feite gericht zijn tegen de Europese bedrijven. Bolton heeft hier al de toon gezet :
   https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2018/05/13/usa-europas-wirtschaft-muss-mit-sanktionen-rechnen/
   met citaat :
   “Der Nationale Sicherheitsberater der USA, John Bolton, hat nach dem Ausstieg seines Landes aus dem Atomabkommen mit dem Iran Sanktionen gegen europäische Firmen in den Raum gestellt. „Es ist möglich. Es hängt vom Verhalten anderer Regierungen ab“, sagte Bolton am Sonntag dem Sender CNN mit Blick auf Europas Wirtschaft.”(=einde citaat).
   Wie zien hier ook wie het “hoge woord” voert!!!
   4. Israël : Bibi wil een oorlog, gevoerd en betaald door de USA en de vazallen tegen Syrië en Iran. Doel : uitvoering van het Oded Yinon plan en Groot Israël. Trump moet hieraan meewerken, en heeft dan ook een oorlogskabinet op poten gezet :
   https://www.zerohedge.com/news/2018-03-27/stockman-warns-trumps-new-war-cabinet-will-create-fiscal-doom-loop
   met citaat :
   “That is, Trump’s new War Cabinet of John Bolton, Mike Pompeo, Gina Haspel and Mad Dog Mattis is arguably the most interventionist, militarist, confrontationist and bellicose national security team ever assembled by a sitting President” (=einde citaat). Trump loopt hier dan ook als hondje aan de leiband van Bibi!!
   5. Q : Ik bekijk dat ook van tijd tot tijd.. maar ik zie niets gebeuren, tenzij in de negatieve zin.(zie supra). Trouwens met wat gaat Trump de Deepstate aanpakken. Zijn eigen huis en regering zitten vol met “mollen”. Moest Trump werkelijk een gevaar vormen voor de Deepstate, dan was hij al lang vermoord zoals o.a. JFK.
   Voor de rest hoop ik, Mr Harmans , dat ik mij vergis.

  5. Sub Rosa,

   Wie weet wel zeker wat er achter de schermen gebeurt? We volgen allemaal onze intuïtie en pikken op wat ons het meest logisch lijkt. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik over politiek geen diepgaande discussies ga voeren, dat is ondoenlijk omdat wij (het volk) geen voldoende overzicht hebben. Ik wil best mijn mening geven en er evt. een artikel over schrijven, maar het is aan anderen om daar wel of geen geloof aan te hechten. We moeten gewoon afwachten en pas na bepaalde tijd kunnen wij als volk vaststellen wat er nu precies is gebeurd en wie de boemannen waren en wie niet. Ik zal absoluut publiekelijk toegeven dat ik het fout had wat betreft Trump, maar voorlopig zie ik alleen dat de man ONZE taal spreekt en heel veel positieve zaken heeft uitgevoerd.

   Wat JFK aangaat, die had niet een heel groot deel (waarschijnlijk niemand!) van de geheime diensten, het leger en van andere overheidsinstellingen achter zich staan, dat was er in die tijd nog niet. Trump heeft dat vandaag de dag wel en dat grote (zeer grote!) aantal beschermd hem! Het zijn dit soort soort mensen dat Wikileaks de geheime documenten heeft geleverd. Sinds de jaren ’60 zijn veel mensen bij deze diensten en instellingen, net als ons, wakker geworden en beseffen dat ook zij en hun families het onderspit zullen delven als de Deep State niet gestopt wordt.

 9. Hallo,

  Mijn reactie over het artikel hierboven, en dan over de zin:>Als we dit massaal doen droogt het systeem binnen de kortste keren volledig op en zullen we weer vrij zijn.<
  Mooie woorden maar voorlopig niet haalbaar in deze krankzinnige maatschappij-wereld, waarin de mens al als slaaf wordt gebruikt,de jeugd wordt aangemoedigt tot het kopen van huizen ,auto's enzo,zodat ze al aan een flinke lening vastzitten dus wat betekent een baan zoeken om aan je betaalverplichting te kunnen voldoen.Arbeit macht frei. Maar in deze tijden, waarin vele mensen onder onmenselijke hoge werkdruk staan zien we dat er vele burnouts-depressie's,tot zelfdoding enzo ontstaan,waardoor ze niet meer aan hun werkverplichtingen kunnen voldoen,dus daarop volgt het, ik noem het nazi systemen van de uitkeringsinstanties die het leven nog moeilijker maken en allerlei vrijheden afnemen door de wetten die zij hanteren. Het is een grote shit maatschappij waarin we leven waarin sluipend meer verplichtingen aan ons worden opgedrongen,en waarin we in onze vrijheid worden beperkt.

 10. Na jaren bewustwording en lost&found waarheid kan ik niet geloven dat ‘bewuste’ mensen, tot nu toe ca. 50% het meer of minder eens zijn met deze stelling?
  “Ik hou zeer zeker rekening met de mogelijkheid dat Donald Trump een verborgen agenda uitspeelt, om de VS en de wereld te verlossen van de invloed van de ‘negatieve krachten achter de schermen’.”
  Opmerkelijk, nog steeds buiten zichzelf aan het zoeken?? is best grappig…maar ja, de hoop sterft het laatst. 🙂

  1. mc, wij de bewust levende mensheid, gaan er van uit dat er een groot kwaad is op onze planeet, maar is dit wel zo, er zijn zoveel negatieve krachten cq kwaad, die er een eigen agenda op na houden, en ja de hoop sterft het laatst, wat blijft ons na het heen gaan van de hoop op, het devote denken hebben we niet meer, ook die troost is ons ontnomen, groet Jenne

 11. Binnen al dit geweld, gaat de Chinese Octopus rustig verder met zijn wereld omvattende tentakels alles naar zich toe te trekken en de absorberen, vrienden van mij in Spanje hele oude families, vertellen dat na het uithollen en overnemen van de Rioja wijnen, is het nu de beurt aan de Pata Négra Gambon, hier kun je je gerust heel onrustig over zijn, het gele gevaar uit onze kindertijd strip verhalen, neemt werkelijke vormen aan, Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.