Advertentie

RFKjr: diens vader en oom vermoord door CIA..!


 

RFKjr: diens vader en oom vermoord door CIA..!

Dr. Joseph Sansone | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De presidentscampagne van Robert Kennedy Jr. heeft heel wat interesse en opwinding gewekt. Op het eerste gezicht is het schokkend dat RFK Jr. openlijk heeft verklaard dat zijn oom en voormalig president John F. Kennedy (HIER) door de CIA (HIER) is vermoord en dat diezelfde CIA betrokken was (HIER) bij de dood van zijn vader. Robert F. Kennedy sr. was de procureur-generaal van de V.S., daarna senator van de V.S. en werd vermoord op de avond dat hij in 1968 de Democratische voorverkiezing voor het presidentschap van Californië had gewonnen. Ik gebruik de uitdrukking ‘schokkend op het eerste gezicht’, omdat RFK Jr. dit misschien openlijk zegt als een soort verzekeringspolis..!

Zelfs mensen met verstandsverbijstering zouden vraagtekens kunnen zetten bij de wiskundige waarschijnlijkheid, van nóg een eenzame schutter of een vliegtuigongeluk. (JFK Jr.) Er kan nog een andere reden zijn waarom RFK Jr. waarschijnlijk veilig is. Het systeem is gemanipuleerd. Over een periode van 20 jaar, beginnend met de moord op JFK en eindigend met de moordpoging op president Reagan, waren er nogal wat politieke moorden en moordpogingen. JFK, RFK, MLK (Martin Luther King  (HIER)), Malcom X, werden allemaal vermoord. Gouverneur George Wallace en president Ronald Reagan (HIER) overleefden een moordaanslag. Dit zijn heel wat politieke moorden en moordpogingen in een periode van zo’n 20 jaar.

Wat is er veranderd?
Het kan zijn dat er een zachtere, minder vluchtige aanpak werd gebruikt. Simpel gezegd, het systeem werd steeds meer gemanipuleerd en de noodzaak om politieke tegenstanders uit te schakelen was niet langer nodig. Dit gebeurde zeker in de jaren 1990. Het was nooit nodig om Patrick J. Buchanan te vermoorden, want na een georkestreerde massamediacampagne om zijn karakter te vermoorden, werd hij in de jaren negentig steeds meer gecensureerd en gemarginaliseerd, totdat hij in de campagne van 2000 volledig werd geschrapt. Weet je nog, dat was toen Bush en Gore die honden- en ponyshow hielden met de vlinderstembiljetten, die ons stem-gokautomaten gaven, ik bedoel, geautomatiseerd stemmen..

In de campagne van 1996, toen Buchanan er bijna met de GOP nominatie vandoor ging, hadden veel activisten destijds het gevoel dat er vals gespeeld werd in de Arizona voorverkiezing, waar Buchanan in een flits van de eerste plaats naar de derde plaats ging op de verkiezingsavond. Het Bob Dole-campagneteam dacht zelfs al dat ze verloren hadden en vroegen de campagneleider van Buchanan of ze de huur van hun vliegtuig wilden overnemen.

Daarna, in de presidentscampagnes van 2008 en 2012, was het Ron Paul die grotendeels gecensureerd en gemarginaliseerd werd. Tegen die tijd verborg men het niet langer en liet de kandidaten zelfs helemaal achteraan het podium zitten tijdens debatten en werd hen gelijke spreektijd ontzegd. Er was ook de georkestreerde karaktermoord door de massamedia. Herinner je je de ‘gekke oom Ron’-opmerkingen nog? Hmmm….

Ik denk dat dokter Paul als verloskundige nooit zou hebben voorgesteld dat zijn zwangere patiënten de C19 biowapeninjecties zouden krijgen. Niet zo gek…Het CDC gaf miljoenen aan OBGYN-groepen (HIER) om onschuldige zwangere vrouwen de injecties op te dringen, terwijl ze wisten dat de gegevens van Pfizer aantoonden dat de injecties dodelijk waren voor foetussen. Maar OK, ik weet dat dit off topic is…

Op de een of andere manier was het Donald Trump die het algoritme tijdens de verkiezingen van 2016 verbrak en de reactie daarop waren nepverkiezingen (HIER) in een veel hogere mate dan in het verleden. Het was niet genoeg om het systeem te controleren om ervoor te zorgen dat je vooraf goedgekeurde kandidaat werd verkozen. In 2020 was het een schaamteloze diefstal waarbij de stemmen in verschillende staten op verkiezingsavond niet meer werden geteld en de volgende dag weer begonnen te tellen totdat er uiteindelijk genoeg stemmen waren.

Ik geef toe, er zit her en der wat speculatie in mijn woorden hierboven, met betrekking tot de ongeveer 20 jaar van gewelddadige moorden en waarom het leek te zijn gestopt. Toch lijkt het erop dat het MK Ultra-programma werd omgebogen naar schietpartijen op scholen en het creëren van rellen en dergelijke, in plaats van zich te richten op hooggeplaatste politieke figuren die de boot doen schudden met ontevreden eenzame schutters.

In wezen is de politieke scheidslijn die er de laatste 40 jaar echt toe deed, de scheidslijn tussen globalisme en patriottisme. Het is een fundamenteel verschil tussen degenen die een globaal totalitarisme nastreven, een technocratisch systeem van bovenaf, en degenen die een basaal zelfbestuur nastreven. De diepe staat beheerst in toenemende mate het systeem, waaronder media, bedrijven, politici, de academische wereld, geld en overheid. De DeepState is een binnenlandse en internationale operatie.

Terug naar RFK Jr.
Het interessante aan RFK Jr. is dat hij de WHO, het WEF, Klaus Schwab, enz. uitscheldt, omdat ze proberen een totalitair mondiaal regeringssysteem te creëren. Hij heeft zelfs het vrije markt kapitalisme (HIER) voorgesteld als een manier om met vervuiling om te gaan en hij heeft zichzelf gepositioneerd als een rationele milieuactivist door te beweren dat de globalisten de klimaatverandering gebruiken om totalitarisme door te drukken. Volgens RFK Jr. ligt zijn peilingscijfer rond de 20% in de Democratische voorverkiezing, zijn interne peilingscijfers zijn hoger bij onafhankelijken en hij doet het goed bij de Republikeinen.

Als dit juist is, zou dit betekenen dat hij erg sterk zou staan tegenover Trump als hij de Democratische nominatie zou winnen. Aan de andere kant weten we dat het systeem gemanipuleerd is, wat betekent dat ze hem zullen uitsluiten en zullen sjoemelen met de geautomatiseerde stemming. Trump zal ook worden uitgesloten, maar het is misschien onmogelijk om hem de Republikeinse/GOP-nominatie afhandig te maken.

Hoewel de HealthRanger, Mike Adams in het interview waarnaar in de alinea hierboven wordt gelinkt, een gezonde mening heeft over het steunen van Trump voor de GOP-nominatie en RFK Jr. voor de DNC-nominatie. Beide kandidaten hebben een antiglobalisme-platform.

We laten het gemanipuleerde systeem even buiten beschouwing.
RFK Jr.’s campagne zal zeker veel Democraten wakker schudden die mensen die ze kennen en liefhebben hebben zien sterven door de injecties met biowapens. Zijn campagne kan de betovering verbreken voor velen die gehersenspoeld zijn om alle leugens te geloven die de regering, de media en de bedrijven hebben verteld. Zijn campagne zou er wel eens voor kunnen zorgen dat veel mensen zich realiseren dat ze de afgelopen ruim drie jaar de Goose Step hebben gedaan.

RFK Jr. heeft, voor zover ik weet, niet toegegeven dat de Covid-19 injecties biologische wapens zijn. Toch is hij de enige kandidaat voor het presidentschap, in welke partij dan ook, die zegt dat deze injecties schadelijk zijn en van de markt gehaald moeten worden. RFK Jr. noemt zelfs de grondwet en de Bill of Rights en spreekt zich uit tegen het totalitaire systeem dat voor onze ogen wordt gecreëerd. Hij verdedigt het eerste amendement. Zal hij het tweede amendement verdedigen?

Anderen ter linkerzijde hebben zich over deze kwestie gebogen. Ik denk hierbij aan Naomi Wolf. RFK Jr. heeft ook gesproken over verkiezingsintegriteit en de noodzaak van papieren stembiljetten, op zijn minst als back-up, om verkiezingsresultaten te verifiëren. Dit is iets waar DeSantis tegen is. Misschien is hij te rechts voor de Democratische partij ….. Of misschien zal hij sommigen binnen de Democratische partij wakker schudden en zich realiseren hoe fascistisch ze zijn geworden. Eén ding is zeker. Er is een man kandidaat voor het presidentschap die openlijk de CIA heeft genoemd voor de moord op zijn oom en waarschijnlijk ook de moord op zijn vader. Dat alleen al is een soort overwinning.

Betrokkenheid CIA…!?
Kijk naar deze video’s en maak je eigen afweging over de bewijzen, dat de CIA achter de moord op Robert Kennedy zat.. Een degelijk stuk speurwerk laat aan veel twijfel over de CIA-betrokkenheid weinig ruimte. Op 5 juni 1968 werd presidentskandidaat Robert F. Kennedy naar verluidt doodgeschoten door een ‘eenzame gek’. Deze moord lijkt hetzelfde patroon te hebben gevolgd als de moord op zijn broer, John F. Kennedy. Het zorgvuldig georkestreerde scenario, behelsde, dat een ‘eenzame gek’, genaamd Lee Harvey Oswald, de schuld kreeg van die misdaad.

Daarnaast waren de volgende punten bijzonder opvallend: de plaatselijke politie was medeplichtig aan het verdoezelen van het bewijsmateriaal. CIA-agenten waren ter plaatse, maar hun precieze rol werd nooit bekendgemaakt. Robert Kennedy, een fel criticus van de oorlog in Vietnam, vormde een belangrijke bedreiging voor het establishment en had een grote kans om de presidentsverkiezingen te winnen. Zijn tegenstander zou Richard Nixon zijn geweest.

3 gedachten over “RFKjr: diens vader en oom vermoord door CIA..!

 1. Het is vandaag 05.06.2023 precies 55 jaar geleden dat Robert F. Kennedy sr. in het Ambassador Hotel in Los Angeles om 04:44 uur is vermoord en niet door patsy/psyop Sirhan Sirhan, die sindsdien achter slot en grendel verblijft. In de voorafgaande zin komen drie meestergetallen voor: 5 + 6 = 11, 55 & 44.
  Op 11.04 heeft weduwe Ethel Skakel Kennedy overigens de gezegende leeftijd van 95 jaar mogen bereiken.
  RFK’s jr. jongste zus Rory (1968) was in 2019 een van de drie oprichters van Just Stop Oil en zus Kerry (1959) is betrokken bij activiteiten tegen ‘klimaatverandering’.
  Ook bij the Kennedy’s is it all in the family.

  1. De aanslag op RFK sr. vond dus plaats op 05.06.1968 om 04:44 uur.
   De gijzeling van het personeel van de Amerikaanse ambassade in Teheran duurde van 04.11.1979 tot 20.01.1981 en dat is exact 444 dagen.
   Het in september 1964 in opdracht van president Lyndon Baines Johnson (LBJ) gepresenteerde Warren Report over de moord op JFK telde 888 pagina’s en als je 1776, het jaartal van de stichting van de VS door tweeën deel, krijg je 888. Het zoveelste bewijs dat de VS een creatie is van de luciferaanbiddende & sinds 1776 (!) door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.
   Drie leden van de achtkoppige Warren-commissie hebben bij voorbaat afstand gedaan van de belangrijkste conclusie in het rapport: Lee Harvey Oswald was de enige schutter. Congreslid voor Louisiana Hale Boggs was een van hen en op 16.10.1972 is hij tijdens een vlucht met vliegtuig + piloot boven Alaska spoorloos verdwenen. Boggs had namelijk aangekondigd dat na de verkiezingen van 05.11.1972 een nieuw onderzoek moest komen naar de moord op JFK.
   Boggs was net als president Kennedy, diens zwager Sargent Shriver (directeur van het Peace Corps 1961 – 1966) lid van de ultrageheime orde van Columbus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.