Advertentie

Kijk en luister naar de WEF-godin: ‘CENSUUR’..!!


Kijk en luister naar de WEF-godin:
CENSUUR‘..!!

2024 © WantToKnow.nl/be
*

Ursula von der Leyen naast haar beschermvrouwe Angela Merkel, die haar in 2013 benoemde tot de eerste vrouwelijke Minister van Defensie in Duitsland. Merkel zorgde tevens dat Von der Leyen de nieuwe EC-voorzitter kon worden.

Zeg eens: ken jij een eerlijker grootmoederlijk gezicht, dan dit gezicht, in de hele westerse samenleving? Lijkt het niet eeuwen van geaggregeerde wijsheid uit te stralen, moederlijke vriendelijkheid, overvloedige voeding, zorg en genezing, en zelfs een vleugje plezier in de kinderkamer.. De pretoogjes.. Dde gerectificeerde essentie van Teutoonse schoonheid, vruchtbaarheid, vitaliteit en deugd. . De liefdevolle glimlach van de levensgever die de mensheid streelt, als een warme lentebries die op een juni-morgen door de dennentoppen over de Veluwe waait?

Dat is precies de reden waarom Ursula von der Leyen verkozen is tot voorzitter van de Europese Commissie, en waarom ze deze week in haar keynote speech voor de verzamelde mondiale grootheden van Davos in de vrieskou van januari het World Economic Forum (WEF) heeft voorgezeten.

Het is één ding wanneer een kadaverachtige kobold als Yuval Noah Harari je vertelt dat je insecten moet eten, en iets heel anders wanneer Oma Ursula je vertelt dat je Keine Sorge, Kinder. Alles is goed. Ursula gaf ons kinderen-van-de-wereld wel een kleine waarschuwing, zoals elke goede “grammy” aan de wereldwijde kleuterschool zou geven: kijk uit voor verkeerde informatie en desinformatie op het internet!

Net als de boze geesten uit de Germaanse Märchen, liggen deze boze krachten op het internet volgens haar op de loer; wachtend om alle welwillende plannen van het WEF voor onze utopische toekomst de grond in te boren. En dát kan natuurlijk niet.. Daarom, zo legde ze uit, heeft de Europese Commissie de Digital Services Act opgesteld – omdat verkeerde informatie en desinformatie kunnen uitmonden in haatzaaiende taal, het gevaarlijkste ter wereld.

Het moet worden uitgeroeid!
Vermalen onder een schoenhak! Mis- en desinformatie over wat precies? Ursula verzuimde te specificeren, maar we kunnen er wel naar raden, toch? Bijvoorbeeld, over hoe het WEF elk jaar meer en meer lijkt te werken als een wereldwijde afpersingsoperatie, op zoek naar de hefbomen van controle in alle ondeugende soevereine naties van de aarde, die overbevolkt zijn met ‘nutteloze eters’ die meedogenloos bezig zijn het klimaat te vernielen.

Om, bijvoorbeeld in het geval van de VS, te genieten van hun walgelijke motorsport, megakerken, wapenshows, hot-tubs en  All-You-Can-Eat buffetten! Het WEF, een racket? Een kliek van hooghartige controlefreaks? Wat een hatelijk iets om te zeggen, na alles wat de vriendelijke ‘Onkel Schwabenklaus’ heeft gedaan voor de mensheid! Het kwetst onze gevoelens om dit te horen! Je leest natuurlijk de cynische toon die in deze woorden ligt opgeslagen.

Maar waarom komen er dan toch jaarlijks tientallen miljardairs naar de bijeenkomst in Davos en coördineren ze hun geldstromen naar talloze NGO’s en schimmige activistische organisaties, die erop gericht zijn de activiteiten van regeringen over de hele wereld te manipuleren? Wees ervan ververzekerd, dat het niet voor de fantastische hors d’oeuvre schotels is of de waanzinnig fantastische hoeren-op-afroep. (De financiële nabobs moeten tevreden zijn met de diensten van hun persoonlijke koks en masseuses).

Volgens Ursula ontmoeten de notabelen van het WEF elkaar jaarlijks, “omdat onze democratieën en onze bedrijven dezelfde belangen hebben: het creëren van welvaart, rijkdom en veiligheid voor mensen, het creëren van een stabiele omgeving om innovatie en investeringen mogelijk te maken, en het creëren van gelijke kansen en vrijheid.”

Weinigen weten, dat mevrouw Von der Leyen, haar universitaire PhD(doctors)-titel probeerde binnen te harken met dubieuze kopieerpraktijken. Aangeklaagd, maar waarschijnlijk door een ‘hoge kruiwagen’ werd gered..!

We hebben teleurstellend nieuws voor je: Oma Ursula liegt (helaas, we leven in een tijd van epische teleurstellingen). Als het WEF ‘stabiliteit’ zou willen, zou je Alex (en papa George) Soros geen geld zien pompen in elke provinciale verkiezing van Maine tot Californië om ervoor te zorgen dat plunderingen, autodiefstallen en chaos onbestraft blijven. Of dat mannen van militaire leeftijd uit elke mislukte staat op de planeet over de oceanen worden gevlogen naar door NGO’s gesteunde tussenstations in Centraal-Amerika, daarbij Mexicaanse kartels in staat te stellen, de laatste etappe van hun illegale binnenkomst in de VS te kunnen overnemen.

Of dito de boten die Afrikanen en Arabieren over de Middellandse Zee vervoeren om de samenlevingen van Europa te overweldigen – waaronder vooral het Duitsland van oma Ursula. Het laatste waar het WEF voor staat, noch  om geeft, is dat luchtige gedoe over vrijheid. Idem dito ‘gelijke kansen’; ze willen al het goede voor zichzelf en ze willen dat de rest van ons ophoudt hun wereld te verstoren. En ze willen je hier echt weg hebben.In het kader van ‘nutteloze opvreter’ en/of ‘overbevolking’ bijvoorbeeld, kreten die natuurlijk alleen binnenskamers, onder het genot van een VSOP worden geuit.

De Covid-19 operatie, die zo voordelig is/zou moeten zijn, voor hun Great Reset/ het Grote Reset plan, heeft geresulteerd in miljarden mensen die onderworpen werden aan zeer gebrekkige ‘vaccins’, zijnde géén vaccins, maar experimentele mRNA-injecties. De gegevens wijzen op een schokkende, abnormale, aanhoudende stijging van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken sinds 2021, toen deze mRNA-spuiten werden geïntroduceerd. Dat was slechts de ouverture van de Next Big Thing. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan ‘ziekte X’…!

Deze week hebben het WEF en zijn ondergeschikte organisatie, de WHO, de waarschuwingen voor de komende ‘ziekte X’ opgevoerd. Deze, zeggen ze, zal veel erger zijn dan de namby-pamby Covid-19, die vooral leidde tot de dood van mensen, door iatrogene medische mishandeling met beademingsapparatuur, remdesivir en opiaten. Daarbij tevens de censuur werkzaam maken van de meedogenloze onderdrukking van effectieve behandelingen. Besef dat alle gepraat over Ivermectine en Hydroxychloroquine op het internet werd beschouwd als ‘disinfo’…

Als er in de komende weken en maanden zoiets als ‘Ziekte X’ opduikt, dan is dit wat het eigenlijk zal zijn: een dekmantel voor alle eerder mRNA-volgespoten mensen met een beschadigd immuunsysteem, die dodelijk ziek zullen worden van een nieuwe mutatie van Covid. Eminente virologen voorspellen precies dit. Verkeerde informatie, denk je? Wacht het af en kom erachter.. En elkaar info aanreiken, zal op allerlei manieren nóg heftiger worden gedwarsboomd; het is immers bewezen ‘mis-informatie’ (onvolledig en mogelijk onjuist) en zelfs ‘des-informatie’ (opzettelijk vals)

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.