Advertentie

Bijna € 20.000,- voor Van der Linde..!!


Voor allen die zich niet hebben geabonneerd op de nieuwsbrief van de Stichting die Hans van der Linde steunt in zijn verdediging in het proces dat het RIVM tegen hem heeft aangespannen, laten we hier graag de inhoud van die nieuwsbrief lezen:

 

Nieuwsbrief 1 van Steun Huisarts in Proces
23 december 2011

Beste geïnteresseerden in stichting Steun Huisarts in Proces,

U heeft zich via de website aangemeld voor de nieuwsbrief van de stichting Steun huisarts in proces. Dit is de eerste nieuwsbrief. Wij streven ernaar om deze maandelijks rond te sturen en vaker indien nodig.

Er zijn vele hartverwarmende reacties binnengekomen via de website steunhuisartsinproces.nl. Voor de initiatiefnemers is dat een geweldige stimulans om door te gaan. Hans van der Linde schrijft momenteel zijn verweer op de dagvaarding van het RIVM en prof. Coutinho. Deze zogenaamde Conclusie van Antwoord moet op 25 januari klaar zijn. Hij kan niet zelf de mails beantwoorden, maar op verzoek van het bestuur geeft hij hier een reactie:

Huisarts Hans van der Linde kan weer een beetje lachen, met zoveel financiële, maar vooral morele steun!

‘De bodemprocedure die het RIVM en Coutinho tegen mij hebben aangespannen, heeft op mijn echtgenote en mij een grote druk gelegd. Natuurlijk hebben we overwogen om de handdoek in de ring te gooien. Als je 68 jaar bent, zijn dit soort jaren durende rechtszaken afschuwelijk met daarbij nog eens de kans dat ons spaargeld er aan opgaat.

Aan de andere kant heb ik als praktiserend dokter mijn beroepseer die mij zegt dat commerciële belangen, gekwetste ego’s van virologen en machtsblokken in de gezondheidszorg nooit ertoe mogen leiden dat mensen onnodig gevaccineerd worden met een griepvaccin dat helaas niet in staat is gebleken om ernstige complicaties van griep te voorkomen.

Afgezien van het feit dat de jaarlijkse griepvaccinaties de gemeenschap heel veel geld kosten, zijn ze nauwelijks werkzaam en hebben ze wel degelijk bijwerkingen. Eigenlijk zijn alle onafhankelijke wetenschappers het wereldwijd daarover eens.

Daarbij komt dat het werkelijke aantal griepdoden maar een fractie is van de 1000 die jaar in jaar uit wordt rondgebazuind door mensen, die belang hebben bij de verkoop van griepvaccins. Nu griep een aangifteplichtige ziekte is geworden, blijkt het aantal gevallen van overlijden jaarlijks beneden de 100 te liggen. Daarbij gaat het overwegend om mensen die al in een erg slechte lichamelijke toestand verkeren.

Mijn vrouw en ik zijn immens dankbaar voor de financiële en morele steun die wij nu krijgen en die ons in staat stelt om door te zetten. Ik probeer de advocaatkosten zo laag mogelijk te houden door alle stukken zelf in concept te schrijven. Voor het juridisch kader heb ik toch een advocaat nodig en ook voor de gehele rechtsgang ben ik verplicht mij te laten vertegenwoordigen door een advocaat
.”

Donaties
Meer dan 500 donateurs hebben tot dusver (23 december 2011) € 19.600 overgemaakt naar bankrekeningnummer 16.79.65.425 van de stichting Steun Huisarts in Proces. Nog iedere dag komt er geld binnen op deze rekening.


Het proces
Op 28 november 2011 is Hans van der Linde gedagvaard door het RIVM en prof. dr. Coutinho. Woensdag 14 december was de eerste pro forma zitting in Middelburg. De rechter heeft toen de termijnen vastgesteld. Voor 25 januari 2012 moet de advocaat van Hans van der Linde reageren op de dagvaarding (Conclusie van Antwoord).

Daarna zal de rechtbank zich beraden of er een tweede schriftelijke ronde komt. De rechter kan dan ook besluiten tot een zogenaamde comparitie van partijen. Dat is een mondelinge behandeling, waarbij de partijen voor de rechter hun standpunten toelichten, om na te gaan of ze onderling nog uit hun geschil kunnen komen.
Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen. Begin januari komen we met een tweede nieuwsbrief.
Namens het bestuur,
Rien Vermeulen, voorzitter

10 gedachten over “Bijna € 20.000,- voor Van der Linde..!!

 1. Beste,

  wellicht een handige tip,
  om onderzoeksjournalist/financieelreporter. dhr Willem van Middelkoop eens te benaderen.

  En wel hierom;

  1. bovengenoemde heeft bij de mexicaansegriepvacinaties meerdere rechtzaken aangespannen vanwege de geheime samenstelling van het vaccin.

  2. Op basis van onderzoekcijfers die hij heeft/had bleek dat het aantal griepdoden
  zo ongeveer gelijk was gebleven , terwijl de vaccinatie tegen griep ongeveer ruim vertienvoudigd was.

  3. Wellicht heeft dhr van Middelkoop nog een aantal handige tips.

  4. in mijn beleving heeft dhr van Middelkoop altijd een goed gefundeerd commentaar en is niet bang om tegen heilige huisjes aan te trappen.

  Tevens wat ik jl. in de financiele media las, over een van de topjongens van een farmaceut, de goedeman had een dagsalaris van een goeie 3 ton per dag.

  U leest het goed, een goeie 300.000 per dag. En dit was er nog maar EEN (1)van die topjongens.

  HOEZO, wordt de gezondheidszorg onbetaalbaar?

  http://geke.us/Wilson.html

  Bovenvermelde link wellicht een hele sterke voor mw. Schipper.

  Ik groet u allen en fijne dagen.

  semper fidelis

  Dhr. van Middelkoop heeft vast nog meer soillante details.

 2. Ik heb ME en weinig energie. Ging na de griepprik er helemaal van onderuit: kreeg een ontzettend raar hoofd, verhoging en verder alle griepverschijnselen.
  De natuurgenezer constateerde dat het van de griepprik kwam en ik kreeg een
  homeopatisch anti-griepprikmiddel hiervoor. Ik denk nu dat als je al weinig weerstand hebt.je juist onderuit gaat van zo’n griepprik en er zelfs aan kunt overlijden. Voor mij dus nu geen griepprik meer. Heb er geen vertrouwen meer in.
  Ik sta helemaal achter dr. van der Linden en hoop dat meer huisartsen zich achter hem zullen scharen.

  1. Ik vraag me daarom steeds af hoe het nou zit met de term ‘risicogroepen’. Het lijkt mij dat als er ergens een risico aan kleeft, dat je dat juist zou moeten vermijden. Desalniettemin worden deze groepen het eerst aangesproken als er weer angst wordt gezaaid. Als in in mijn nuchterheid hiernaar kijk, dan stel ik liever dat deze groepen een groot risico nemen door juist wel de lichaamsvreemde stoffen in te laten spuiten, waarbij de natuurlijke weg volledig wordt overgeslagen en dus het immuunsysteem volledig wordt ondermijnd en genegeerd. Naar mijn idee is het juist risicovol om risicogroepen hiertoe aan te zetten en zet ik daarbij de nodige vraagtekens bij de integriteit van degenen die dit aanbevelen.

  2. De term ‘risicogroepen’ is de resultante van de angst die men ons aanpraat..! Ja toch? Simpel hoor.. Als ik lees dat de griepspuit ws. maar effectief is voor 1,5% van ALLE gevaccineerden, hoe krijg je dan die 100% zo gek dat ze een spuit laten zetten..!? Juist, door ze angst aan te jagen, door ze als ‘risicogroep’ te kwalificeren..!

  3. Ik hoorde van mijn klassiek homeopaat dat me eigenlijk niet bestaat ik hoop niet dat je natuur genezer je niet voor de gek houdt, er is mij verteld veel zon en lekker buiten wandelen goed helpt tegen alle vermoeidheids-klachten !!!!

   kan je Huisarts Hans van der Linde wel vertrouwen ? want hij is en blijft onderdeel van het systeen en big pharma !!!

   hartengroet Tinkerbel

 3. In de USA worden griepvaccinaties door medici onder elkaar “killershots” genoemd, zij kijken wel uit om dit in t openbaar te roepen vanwege de reacties van de “pharmaffia”.

  En ohja moet u een keer een Hepatitis a of b vaccinatie halen doe dat dan altijd in t ziekenhuis met een “crashcar” in de buurt (zie de beschrijving in de bijsluiter van de vaccinatie) u loopt nl een risico om een acute hartstilstand van deze vaccinatie te krijgen.

 4. De nieuwsbrief van de stichting die blijkbaar eind december is verstuurd, heb ik niet ontvangen. Wel heb ik een aantal tips en verwijzingen gegeven (ook een vorm van betaling), net zoals hierboven gebeurt. Ik hoop vurig dat Van der Linde slaagt in zijn opzet en straks tevreden kan terugkijken op deze hele gang van zaken. Dit betekent wat mij betreft dat de politiek en de publieke opinie meer alert zijn op de belangen die spelen in de farmaceutische markt en dat deze belangen beter worden afgewogen, zodat ook de budgetten van de overheid en de behoeftes van patiënten een plaats krijgen in het beleid.

 5. wij?? doen iets heel verkeerds ! we moeten geen geld inzamelen om deze arts te helpen maar we moeten er voor zorgdragen dat die coutinio en die osterhaus de laan uit gestuurd worden zonder ook maar een cent ! zij zijn de aanstichters van dit geheel niet?? deze arts ! en ook deze dames en heren OM die niet deugen van geen enen kant en dan ook nog eens te spreken van de gehele twede kamer wat telkens de mensheid een ENORME loer draaid . die mensen moeten wij kwijd zien te geraken dan doen wij?? met z,n allen iets goeds nu niet .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.