Advertentie

Getuigen overheid en leger USA over UFO-doofpot: ‘Goede kans dat we worden bezocht’


Edgar Mitchell
Edgar Mitchell

‘Ja, er zijn ET bezoeken geweest. Er zijn ruimtevaartuigen neergestort. Er zijn materialen en lichamen ontdekt.’ Het is de getuigenis van Edgar Mitchell, Apollo 14 astronaut, in het boek Disclosure van Steven Greer. Hieronder tref je een samenvatting (2 pag.) aan van het boek, met tientallen getuigenissen van mensen met een onberispelijke staat van dienst, afkomstig uit regering, leger en inlichtingendiensten. Volgens WTK.nl een onmisbaar boek als je inzicht wilt krijgen in het  het hoe en waarom van de UFO-doofpot. Denk jij dat het onder de hoed wordt gehouden omdat de mensheid massaal in paniek zou raken? Dit zegt Admiral Lord Peter Hill-Norton: ‘Ik geloof daar helemaal niks van. Er is een zeer goede kans dat we worden bezocht door mensen van andere planeten. Het zal ons goed doen om uit te vinden wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze willen.’

Vertaling Pim Lankhorst

‘Goeie beelden van dichtbij’

Mercury & Geminy astronaut, Colonel Gordon Cooper
Een schotel vloog over, zette drie landingspoten uit en landde in het opgedroogde meer. De cameramannen gingen ernaar toe, met hun camera op de UFO gericht….. Ik had een kans om de filmcamera bij het raampje te houden. Goeie beelden van dichtbij. Er was geen twijfel dat het niet op aarde was gemaakt. pp. 226-227. Zie ook Gordon Cooper & George Henderson, Leep of faith: An Astronauts Journey  into the unknown, pp. 88-91, Voor meer klik hier.

‘Met eigen ogen gezien’

FAA Chief of Accidents and Investigations, John Callahan
De UFO bewoog rond de 747.  Het was een enorme bal met lichten erom heen….Goed ik ben betrokken bij een heleboel doofpotaffaires met de FAA (Federal Aviation Administration). Toen we de presentatie gaven aan het personeel van President Reagan, lieten ze een heleboel mensen zweren dat dit nooit was gebeurd. Maar ze hebben mij nooit laten zeggen dat het nooit is gebeurd. Ik kan je vertellen wat ik met mijn eigen ogen heb gezien. Ik heb een videoband. Ik heb het bandje met geluid erop. Ik heb de rapporten die zijn geschreven die zullen bevestigen wat ik jullie vertel. pp. 80-85. Voor meer klik hier.

‘Goede kans dat we worden bezocht’

United Kingdom Chief of Defense (1971-73), Admiraal Lord Peter Hill-Norton
Er is vaak aan mij gevraagd waarom iemand met mijn achtergrond-een voormalig lid van Chief of Defense staff, een voormalig voorzitter van het Militair Commitee van de NATO , waarom ik denk dat er een doofpotaffaire is omtrent de feiten van UFO’s. Regeringen zijn bang dat als ze deze feiten bekend zouden maken, de mensen in paniek zouden raken. Ik geloof daar helemaal niks van. Dat heb ik ook op papier gezegd. Er is een zeer goede kans dat we worden bezocht door mensen van andere planeten. Het zal ons goed doen om uit te vinden wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze willen. pp. 305-307. Voor meer klik hier.

‘Het is tijd om de waarheid bekend te maken’

waarheidHoofd van de CIA, Admiral R.H. Hillenkoetter
Het is tijd om de waarheid bekend te maken door hoorzittingen in het Congres. Achter de schermen zijn  hoge Luchtmacht Officieren bezorgd over UFO’s. Maar doordat het officieel geheim wordt gehouden en belachelijk gemaakt, wordt burgers wijs gemaakt dat UFO’s  onzin zijn. Om de feiten geheim te houden, heeft de luchtmacht zijn personeel het zwijgen opgelegd. p.58, quote uit de New York Times, februari 28, 1960, p.L30. Klik hier voor het originele gearchiveerde artikel.

US Luchmacht Piloot, Frederix Fox
Publicatie JANNAP 146E heeft een gedeelte wat zegt dat je geen informatie bekend mag maken omtrent het UFO fenomeen, met een boete hierop van 10000 dollar en 10 jaar in de gevangenis. Zo word het geheim bewaard. pp. 145, 146. Voor meer, klik hier.

UFO bericht: Rotzooi  niet met Nucleaire Wapens

US Luchtmacht, FAA, Kapitein Robert Salas
[De bewaker belde en] zei: “Meneer, er is een gloeiend rood voorwerp wat  recht buiten de voorste poort zweeft. Ik heb alle mannen hier met hun getrokken wapens. “We verloren tussen de 16 tot 18 ICBMs [nucleaire  InterContinentale ballistische raketten] tegelijkertijd toen UFO’s  in het gebied werden waargenomen door piloten …. [Een hoog gerangschikte Luchtmacht Officier] zei: “Stop het onderzoek, niets meer doen en schrijf geen eindverslag.” Ik heb gehoord dat veel van de bewakers die dit incident gemeld hebben naar Vietnam zijn gestuurd. pp. 168-171. Voor meer, klik hier.

US Luchtmacht, Professor Robert Jacobs
Dus dit ding [UFO] vuurt een lichtstraal op de kernkop, raakt het en dan verplaatst het naar de andere kant en vuurt nog een lichtstraal. En de kernkop valt van zijn plaats. Welke boodschap zou ik daaruit opmaken? [De UFOs vertelden ons] rotzooi niet met kernkoppen …. Major Mannsman zei: “Je zult hier nooit meer over spreken.” Na een artikel [over het incident jaren later], Kreeg ik de hele nacht lang telefoontjes . Mensen belden me en begonnen te tegen me te schreeuwen. Een nacht blies iemand mijn mailbox op. pp. 184, 187. Voor meer, klik hier.

Meer Doofpot: Geavanceerde Technologieen ontwikkeld van UFO’s

Russische luchtmacht, Ruimte Communicatie Centrum, generaal Vasily Alexeyev
In de regel, [plaatsen waar UFOs verschijnen] zijn plaatsen van strategische betekenis …. [De luchtmacht] kwam met een tafel met foto’s van alle vormen van UFOs die ooit zijn geregistreerd, ongeveer vijftig variërend van ellipsen en bollen tot iets wat lijkt op ruimteschepen …. De studie van UFOs kan een aantal nieuwe vormen van energie onthullen, of ten minste ons dichter bij een oplossing brengen. pp. 345-347. Voor meer, klik hier.

Apollo 14 astronaut, Edgar Mitchell, Ph.D. (Luchtvaart, MIT, zesde man die op de maan liep)
Ja, er zijn ET bezoeken geweest. Er zijn ruimtevaartuigen neergestort. Er zijn materialen en lichamen ontdekt. Er is een bepaalde mate van nabouwen gebeurd waardoor sommige van deze ruimtevaartuigen, of enkele onderdelen, gedupliceerd zijn. En er is een groep mensen die al dan niet in verband worden gebracht met de overheid die deze kennis hebben. Mensen in hoge overheidsfuncties hebben zeer weinig of geen geldige informatie over dit onderwerp. Het is het onderwerp van desinformatie om de aandacht af te leiden voor verwarring te zorgen, zodat de waarheid niet aan het licht komt. pp. 61-64. Zie ook  De Weg van de Explorer, Edgar Mitchell, Dwight Williams, blz. 212. Voor meer, klik hier.

‘Ik was binnenin het ruimteschip’

US Marine, Kapitein Bill Uhouse
De [vlucht] simulator was voor het buitenaardse ruimteschip– een 30 meter lang schip dat crashte in 1953. Ik was binnen in het echte buitenaardse schip om het op te starten …. Er zijn waarschijnlijk twee of drie dozijn [soortgelijke ruimteschepen] dat we gebouwd hebben. pp. 384, 385.

US Luchtmacht Inlichtingendienst Medewerker, Adjudant Dan Morris
UFO’s zijn beide buitenaardse en door de mens gemaakt …. Het is niet dat onze regering niet wil dat wij weten dat er mensen zijn op andere planeten. Wat de mensen die de macht hebben niet willen dat we weten is dat deze gratis energie [uit energie generatoren ontwikkeld met UFO technologie] beschikbaar is voor iedereen. Dus geheimhouding over de UFO’s is vanwege de energie kwestie. Als de mensen achter deze kennis komen, zullen ze eisen dat onze regering deze technologie vrijgeeft, en dat zal de wereld veranderen. pp. 364. Voor meer, klik hier.

‘Hierachter zitten mensen die heel rijk zijn’

Amerikaanse leger, kolonel Thomas E. Bearden
Waarschijnlijk 50 uitvinders hebben uitgevonden [vrijwel kosteloze energiesystemen]. Als we deze systemen gebruiken, kunnen we deze  biosfeer schoonmaken. Maar, wat we hebben, is een situatie waarin de gehele structuur van de wetenschap, de industrie, en het octrooibureau tegen jou zijn. Ik ben een slachtoffer geweest van behoorlijk wat onderdrukking. En achter dit, zitten een paar mensen die heel rijk zijn. Hoe sterker het agentschap, hoe meer ze hun toevlucht zullen nemen tot niet alleen legale, maar ook illegale middelen om de concurrentie te onderdrukken. Dodelijk geweld wordt gebruikt. pp. 534 – 542. Zie ook http://www.cheniere.org/. Voor meer, klik hier.

Het Plan voor de Grote Oorlog: Het is allemaal gebaseerd op een leugen

Fairchild Industries Corporate Manager, Wernher von Braun’s woordvoerster, Dr Carol Rosin
[In 1974, stichter van de moderne raketwetenschap] Von Braun vertelde me dat de redenen voor de ruimte gestationeerde wapens allemaal gebaseerd waren op een leugen. Hij zei dat de strategie die gebruikt werd bang-maak-taktiek was-dat eerst de Russen, dan terroristen zullen worden beschouwd als de vijand. De volgende vijand was asteroïden. “De laatste kaart is de buitenaardse wezens kaart. We zullen wapens in de ruimte moeten gaan bouwen tegen buitenaardse wezens, en het is allemaal een leugen. “…. Ik was op een bijeenkomst in Fairchild Industries in de Oorlogskamer. De conversatie [ging] over hoe ze deze vijanden zouden gaan aanvallen en op een gegeven moment zou er een Golfoorlog komen. En dit was 1977! pp. 255-259. Zie www.peaceinspace.com. Voor meer, klik hier.

Steven Greer
Steven Greer

Disclosure Project, oprichter en directeur, Steven M. Greer, MD
Leiders in het Pentagon, die ik heb geïnformeerd hebben niet meer toegang tot dergelijke projecten dan gewone burgers-tenzij ze behoren tot de insiders.” Wij hebben insiders en wetenschappers die kunnen bewijzen dat we beschikken over systemen die energie opwekken die in staat zijn om alle vormen van energie systemen die nu gebruikt worden volledig te vervangen. Elke persoon die is bezorgd over het milieu en de toekomst van de mensheid zou om dringende hoorzittingen moeten vragen zodat deze technologieën bekend worden gemaakt en veilig toegepast kunnen worden. pp. 14, 15, 567. Zie www.theorionproject.org. Voor meer, klik hier.

Tip van de redactie

– Voor een 10 pagina’s lange samenvatting van Disclosure, klik hier.
– Om verhalen van militaire en overheidsgetuigen te lezen over de UFO doofpotaffaire online, klik hier.
– Stuur dit artikel door aan zoveel mogelijk mensen, zie rechtsboven.
– Voor meer informatie over het UFO fenomeen, ga naar ons UFO Informatie Centrum.
– Andere websites: www.ufoplaza.nl, www.ufowijzer.nl, www.ufoblogger.blogspot.com
– Kijk ook even op unitynet: http://www.unitynet.nl/boeken/disclosure%20project/start.htm