Advertentie

‘Atlantis’-shuttle dagelijks door UFO(‘s) bezocht!


Foto gemaakt vanuit de Space Shuttle ‘Atlantis’. Het ISS, het International Space Station, heeft een tweede ‘gast’..! Groen omcirkeld, de dockingpoort van het ISS en rood omcirkeld de UFO..!

‘Atlantis’-shuttle dagelijks door UFO(‘s) bezocht!

© WantToKnow.nl/.be

x

Het lijkt wel of er een buitengewone interesse bestaat bij ‘hen daarboven’ voor de laatste SpaceShuttle-vlucht, die van het ruimteveer ‘Atlantis’, dat van 8 Juli tot 21 Juli in de ruimte verblijft. Filmpjes van YouTube die opduiken, zijn buitengewoon interessant, niet alleen omdat er UFO’s in allerlei standen op te zien zijn, maar het is duidelijk dat deze UFO’s in een soort ‘observatie-mode’ zitten. Ze hangen stil, bewegen nauwelijks en komen wel ‘ineens’ tevoorschijn.

Maar wat vooral interessant is, is dat het ‘plotselinge gedrag’ van de UFO’s een ‘ramp’ is voor NASA. Zij willen een boel PR-werk verrichten, door live-beelden uit de ruimte uit te zenden, maar NASA moet telkens een ’truc’ uithalen om de UFO’s BUITEN BEELD TE HOUDEN..! Het is overduidelijk, wanneer het beeld wordt weggedraaid, onderbroken of een andere ’truc’ wordt uitgehaald, dat dit gebeurt omdát de UFO’s in beeld verschijnen..!

Dit zijn misschien wat grote woorden, maar kijk zelf naar de filmpjes hieronder. We zijn ervan overtuigd, dat jij dezelfde conclusie zult trekken.. Het bizarre is dus, dat er dus bijna élke dag UFO’s rond het ISS hangen, waar nu de aangekoppelde ‘Atlantis’ hangt. Maar ook deze shuttle is dus al bezocht door UFO’s, toen hij een paar dagen ervoor alleen in de ruimte hing.
We hebben in een eerder bericht hier al melding van gemaakt, maar het is nu toch wel erg bont aan het worden..! Kijk en oordeel vooral zelf dus! Let dus op de ‘observatie-mode’ van de UFO’s, vervolgens op het razendsnel wegschakelen van de beelden door NASA. Nu de beelden:
x

Het is 8 Juli, de ‘Atlantis’ is zojuist in een baan om de Aarde gekomen,
de eerste UFO laat zich zien, de shuttle volgend..

x

x

9 Juli, de Atlantis is onderweg naar het ruimtestation ISS.
(Het kán een zg. lensflare zijn, maar het is waarschijnlijk een ‘object’..)

x

X

Het is 10 Juli en de SpaceShuttle ‘Atlantis’ manoeuvreert zich langzaam
richting docking-ruimte, het kleine gat in het midden van het ISS.

x

x

Wat staat ons nog meer te wachten de komende dagen..??

 

 

9 gedachten over “‘Atlantis’-shuttle dagelijks door UFO(‘s) bezocht!

  1. Ongelooflijke beelden Mb! Kun je nagaan, beelden van deze soort, zouden de wereld in vuur en vlam hebben gezet, jaren geleden. Nu plonst het in de ‘grijze massa’ lijkt wel, van alledag..!
   Het is toch duidelijk intelligent, wat je daar aan het werk ziet! Of ‘gewoon’ een natuurlijk fenomeen..? 🙄

 1. @ Guido,

  Dit zijn “gewoon” thaise ballonnen, of een lens flair of zo. Natuurlijk zijn dit geen ufo’s, ook niet bij de iss. Het is allemaal onzin, 1 grote hoax. Net als de toename van alle ufo meldingen. Het idee alleen al dat ufo’s zouden kunnen bestaan. Het universum is veel te klein om meerdere planeten te herbergen met leven, in welke vorm dan ook. En de bijbelse god had de mens geschapen en was tevreden….yeah right. Denk eerder dat ie dacht, “shit” heb ik het ff fout gedaan, ga het nog een keer proberen, maar dan beter”. Waarom zou ie het bij 1x laten? Nee hoor, ufo bestaan niet, het bewustzijn proces bestaat niet, de overheid is te vertrouwen en medicijnen maken je beter… Guido, sluit deze site maar, zonde van je tijd en energie 🙂

  Hoe zielig en diep triest kunnen sommige mensen denken??

  Excuus voor deze sarcastische reactie, maar soms wordt ik een beetje moe van scheeple.. keep on sleeping…zzzz

  Have a nice day all 🙂

 2. Overvloed en Schaarste, dat laatste moet continu kunstmatig gecreëerd worden als cinematografische sluiter vernauwing, de Illusie dat de SS Space Shuttle op de toppen van nieuwste wetenschappelijke technologie danst en de top of de bill is.
  De waarheid is dat de Shuttle de laatste meest primitieve manier is om iets de ruimte in te gooien, om iets naar het publiek toe te gooien, dat is het bot wat wij onnozelen op onze schermpjes toegeworpen krijgen.
  De schapen kooi moet gesloten blijven, daarom is de ruimte kunstmatig zwart geverfd en is de Shutter Shuttle uitgesneden uit het omliggende panorama van Mesdag om vooral maar de indruk te blijven houden dat dat is waar alles om draait.

  De Amerikanen en hun Shuttle programma.
  Egocentrisme in denken en kijken is moeilijk meer vol te houden met alsmaar meer pixels in het beeld, steeds scherpere beeld kwaliteiten.
  Elk puntje kan tegenwoordig achteraf worden ingezoomd maal 100.
  Daarom is elk puntje dat uit het niets tevoorschijn komt een punt geworden.

  Over desensitisatie gesproken, ook een militaire geheime dienst strategie, ik kan mij nauwelijks meer opwinden over het feit dat het zo druk is in de ruimte.
  Dat was vroeger inderdaad wel anders.
  Hoe komt dat? Heel simpel; als onze eigen soort zo dol dwaas is gemaakt, dan is elke dag in de menselijke dierentuin zo’n bizarre kwelling geworden, dan is alle gekte om een ieder heen een dagelijkse voortslepende nacht merrie geworden waar bij in vergelijking een schotel encounter ontmoeting van het eerste soort tot een banale normaliteit gereduceerd wordt in ons waarnemingsvermogen.

  Het gaat om het spreekwoordelijke vermeende goud dat er tussen de benen van de buren blinkt, daar ligt de bronstige apen focus. Van die opgezwollen rode stop licht achterkanten die je vroeger alleen maar in dierentuinen tegenkwam en in strategisch geplaatste cafés en bordelen van haven plaatsen

  Het Buiten ons liggende het Buiten Aardse dat is het Normaalste en rustigste en meest natuurlijke en het meest Logische wat ik mij kan bedenken op moment, daarom valt dat niet meer op.
  Hoe mensen doorgaans met elkaar om gaan tart op moment elke Verbeelding elke Logica, dat is dusz waar de Aandacht door geleid en gemangeld en dus misbruikt wordt elke dag weer.
  Dat is wat ze voor elkaar hebben die media masters van oh oh oh oh cherso.
  De sociale slacht partijen van elke dag om ons heen hebben de mensen zo verdoofd en zo gedesillusioneerd dat Alleen nog maar het Rust gevende, het verlossende kan komen van Iets Extra Ordinairs van Buiten Af, een ramp of een complete Buitenaardse Beschaving is nu de Enige Rustgevende factor die ik kan bedenken.

  We zijn zelfs zo verdoofd dat elke opzienbarend Nieuws dat tot ons komt neerdaalt in een geestelijk slacht huis, de varkens wonen nog wel in het hok maar zijn al vrijwel ontzield niet meer aanwezig, niets kan ons Verdwaasden nog meer beroeren, vandaar dat de operationele martel kamers en hand boeken nu ook Openlijk op de Amerikaanse politieke agenda aan ons worden gepresenteerd, zelfs de reclame voor SM praktijken als Nieuwe vorm van Liefde betuigen aan elkaar staat nu op de nachtelijke reclame rol ons toe te schreeuwen hoe geweldig dat allemaal is; als Niets er meer werkelijk toe doet kunnen we elkaar met Slagers instrumenten te lijf gaan als Tijd Verdrijf; Gewone Prikkels komen al lang niet meer binnen; zucht… (Verzuchting)

  Alleen ‘ouderen’ hebben nog wat waarnemingsvermogen en empathisch vermogen van zoals het vroeger was.
  Wij kunnen ons nog ergens over druk maken of ergens over verbazen of gearrangeerd raken.
  Ik weet nog dat ik de officiële eerste lancering van de allereerste Shuttle op een tweede generatie peperdure video recorder opnam.
  Toen nam ik nog serieus wat ik zag, de vorm van de Shuttle, zoals beloofd in science fictie strips van die tijd, Buck Rogerachtig, Star Trek achtige fenomenaal gestroomlijnde futuristische oogstrelende flitsende voertuigen.
  Nu weet ik dat het publiek zo verwrongen is in hun waarneming dat Stagnatie en verstarring Arrested Development en Austerity als ontwikkeling en vooruitgang worden ervaren.
  Dat is wat ze bereikt hebben de media moguls.

  De Lancia Ypsilon, het meest oubollig geknepen dwerg automobieltje ever wordt ons nu gepresenteerd als een Hyper de Luxe mijlpaal van pracht en praal in de auto geschiedenis, upgraden, het mindere mooi brengen en duur maken, de gruwelijkste gemankeerde scarface boeven tronie ever ooit spreekt ons met een verwrongen slagers horror hoofd toe in de verNederlandse tv reclame dat ‘wij recht hebben op dit soort buitensporige luxe’.
  De omgekeerde wereld hebben ze in onze hoofden gemaakt.
  De dood van de slager als Toonbeeld van de nieuwe Romantiek, de godsdienst van dood en verderf en beperking is al lang nedergedaald in onze vierkante hoofden.

  Top of de bil – Wim en Leen
  http://www.youtube.com/watch?v=Oji7oBqio0w

  ItaliaspeedTV – New Lancia Ypsilon (II) “25 Years of Evolution”
  http://www.youtube.com/watch?v=HUst4NhxBt0

 3. @ Guido,
  in vuur en vlam?? nou eerlijk op de een of andere manier heb ik mijn interesse verloren in het hele ufo geblaat.En de ‘grijze massa’ is te druk met van ‘alles en nog wat’, dan omhoog te kijken. Maar is het geen Schande om te moeten zien ,dat men in de ruimte een station heeft wat ik weet niet wat kost, en betaalt wordt en in Afrika waar het droog is ,aan zijn Lot overlaat? zouden er geen technieken zijn die regen/water kunnen produceren? of is het de Loop der Dingen?

  1. Madelief, als je wilt reageren op een reactie, moet je even klikken op de reactiemogelijkheid bij de eerste reactie; nu staat je reactie helemaal bovenaan..

   De Loop der Dingen, met hoofdletters zelfs..? Ik weet het niet, er schijnen zóveel dingen te lopen.. Maar ik snap wat je bedoelt.
   One flew East, one flew West,
   One flew over the Cuckoos nest..
   Volgens mij is het vooral onbevooroordeeld kijken en niet oordelen. Voel en let it be! En wat je kunt doen?
   Don’t worry, be happy! Let op het hoofdartikel morgen of zaterdag hier op de site.. Rode neus vast op hoor..!! De groetjes van Bobby McFerrin.. (al meer dan 2.500.000 x bekeken!)

  2. die technieken bestaan zeker, helaas voor die mensen leverd het op de korte termijn geen geld op, ’t kost alleen maar geld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.