Advertentie

‘Aliens tegen Amerikaans raketschild’


WASHINGTON, 10 MEI., De regering-Bush moet ogenblikkelijk ophouden wapensystemen te bouwen in de ruimte omdat deze buitenaardse wezen zouden kunnen irriteren. Dat was de strekking van een persconferentie gisteren in Washington van de leden van het Project Onthulling bestaande uit zo’n twintig getuigen afkomstig uit de Amerikaanse strijdkrachten, inlichtingendiensten en wetenschappelijke instellingen.

~~~~

Noot Tessa: Het leek mij wel goed om dit artikel weer even in de publiciteit te krijgen. In mijn Hoofdartikel van de Week schrijf ik over de verborgen agenda van NASA . Daar komt ook een passage in voor over het ruimteschild. Dit miniscule artikel heeft NRC gepubliceerd n.a.lv. de persconfrentie van The Disclosure Project in 2001 door Steven Greer. Ik had gehoopt op een gigantische doorbraak in de media. Echter, na dit bericht is serieuze berichtgeving over het UFO-fenomeen weer als een nachtkaars gedoofd. Wie weet dit najaar, als NASA het maanoppervlak gaat bombarderen. Ik vermoed dat de E.T’s hier niet al te blij mee zijn en dat het aantal UFO-sightings ‘explosief’ zal toenemen. Wie weet gaan zelfs de media hier onophoudelijk verslag van doen. Who knows!

~~~~

Door: Reuters, BBC
Bron: NRC Handelsblad, 10 mei 2001, pagina 4

Originele link: ‘Aliens tegen Amerikaans raketschild’

Zij vragen het Congres concreet om hoorzittingen te organiseren over het fenomeen van de ongeidentificeerde vliegende objecten (UFO’s). Dit om oorlogshandelingen tegen buitenaardse beschavingen te voorkomen. Plattelandsarts Steven Greer, volgens de BBC het brein achter het project zei ook dat de regering eindelijk de hoogwaardige technologieën moet onthullen die de planeet kunnen redden en die afkomstig zouden zijn van de ,,super-intelligente aliens”.

2001-disclosure-press-conferenceDe persconferentie die daags kwam nadat Washington bekend maakte dat de Amerikaanse strijdkrachten specifieke eenheden krijgt voor ruimtedefensie onder leiding van een viersterrengeneraal, werd onder meer toegesproken door vormalige marine commandant Graham Bethune. Hij beschreef een patrouillevlucht in februari 1951 tussen IJsland en Newfoundland waarbij hij begeleiding gekregen zou hebben van een luchtvaartuig in de vorm van een lichtgevende cirkel. ,,De instrumenten in de cockpit begaven het. We hadden 31 mensen aan boord inclusief een psychiater, die allemaal hetzelfde hebben gezien.”

Volgens het Project Onthulling dat in 1993 begon zouden de leden allemaal mensen zijn uit de hogere rangen in overheidsdienst met toegang tot `top secret’-gegevens die geen persoonlijk gewin nastreven. Een andere `getuige’, sergeant Clifford Stone, vertelde betrokken te zijn geweest bij het opruimen van neergestorte vliegende schotels in 1969. ,,Terwijl we dit deden hielden we het Amerikaanse publike voor dat er niets aan de hand was.” Volgens Greer zijn de buitenaardse wezens ,,niet blij met onze neiging wapens in de ruimte te hangen”.

Op dit artikel rust auteursrecht van NRC Handelsblad BV, respectievelijk van de oorspronkelijke auteur.

14 gedachten over “‘Aliens tegen Amerikaans raketschild’

 1. Het ISS kun je met het blote oog zien overvliegen. Hoe ver staat dat ding van de aarde af? 50Km? 100 Km?
  Hoe is het dan mogelijk dat het ruimteveer dagen nodig heeft om er te komen en om terug te keren? Wat spoken die Janken daarboven eigenlijk uit? Ik heb daar al langer een gevoel bij dat er iets niet klopt. Ze worden door krachtige raketten gelanceerd en komen zonder aandrijving terug. Waarvoor hebben ze dan die gigantische aandrijfmotoren nodig?

 2. Ik denk dat Hans suggestieve vragen plaatste met de bedoeling mensen aan het denken te zetten over het onderwerp. Maar misschien ben ik wel een beetje dom.

 3. hahaha kom op jongens, beetje lief blijven he, en wat nick al zei dan, ik ben benieuwd naar de komende dagen, heel benieuwd. maar eerst nog genieten van me vakantie, daarna weer aan de slag met serieuze zaken, zoals het bewustmaken van onze medemensen!
  peace!

 4. Iedereen die het beter weet dan Hans:leg eens uit?

  En wat moet een space shuttle meer dan 3 weken bij het ISS doen?

  nu niet maar in het verleden is dat weleens gebeurt.

  Of is er wel iets meer aan de hand?
  Zou je bijvoorbeeld verder weg kunnen van de aarde met een spaceshuttle?rondje maan ofzo……….
  Ik heb er in ieder geval geen verstand van.

 5. erzoek op verbod op chemtrails in het Congres

  Chemtrails’ is de term die gebruikt wordt om de heldere witte strepen, verspreid door ‘US Air Force’ tankervliegtuigen – geïdentificeerd met behulp van foto’s boven Noord Amerika en vele andere geallieerde landen. Anders dan normale condensstrepen – gevormd door tijdelijk gecondenseerde uitlaatgassen in de ijle stratosfeer, zoals uitgeademde lucht op een koude dag – blijven deze chemische sporen soms uren hangen, de lucht veranderend in een melkachtige sluier. Dit proces wordt door de US Air Force ‘aerial obscuration’ genoemd.

  Verzoek op verbod op chemtrails in het Congres

  ‘Chemtrails’ verschijnen ook in House Resolution 2977. In oktober geïntroduceerd door Ohio Rep. Dennis Kucinich, dit verzoek vroeg om vredelievend gebruik van de ruimte, en een verbod op ‘exotische wapens’. Sectie 7 van de “Space Preservation Act of 2001” verzocht specifiek het verbod op “chemtrails”.

  Kucinich vertelde onlangs de ‘Columbus Alive Newspaper’ (Jan. 24, 2002), dat ondanks officiële ontkenningen, als hoof van de ‘Armed Services oversight committee’, hij welbekend is met chemtrail projecten. Kucinich vertelde verslaggever Bob Fitrakis: “De waarheid is, dat er een compleet programma ligt in het ‘Department of Defense’, genaamd ‘Vision for 2020,’ dat deze wapens ontwikkeld”. Het ‘US Space Command’ haar visie voor 2020 vraagt om dominantie van de ruimte, land, zee en lucht.

  De ongewone witte strepen boven Canada en de VS gedurende de afgelopen drie jaar, gerapporteerd door Canadese piloten, politie agenten en voormalige militair personeel, zijn vaak heel anders dan de korte, penseeldunne ‘contrails’ achtergelaten door commerciële toestellen die boven hen vlogen.

  Contrails worden gevormd als waterdamp condenseert op stofdeeltjes, die als een soort kern dienst doen. Afgaand op NASA en de ‘National Oceanic and Atmospheric Administration’, kunnen contrails alleen gevormd worden beneden een temperatuur van 24 °C, en een vochtigheidsgraad van 70% of meer. Zelfs in ideale omstandigheden blijven contrails zelden langer hangen dan 20 minuten.

  Atmosferische onderzoeken door NASA en NOAA – inclusief TARFOX, ACE-Asia, ACE-I en II, INDOEX en Project SUCCESS – bevestigen dat kunstmatige wolken en contrails gemaakt kunnen worden onder omstandigheden met een lage luchtvochtigheid, door deeltjes te verspreiden met een vliegtuig. Hoe kleiner de deeltjes die verspreid worden, hoe sneller wolken gevormd worden.

  Petitie chemtrails voor Canadees Parlement

  Canadezen waren de eersten die bij hun overheid klaagden over chemtrails. Op 18 november 1999, bood Gordon Earl een petitie aan namens 550 bewoners van Espanola (Ontario), om “Elke wet te verwerpen die toestaat, dat stoffen van militaire afkomst verspreid worden in de lucht, met wat voor toestel dan ook of het nu van commerciële of militaire komaf is, zonder de inwoners van Canada te informeren die daar bij betrokken zijn.”

  Volgens ‘CBC Newsworld’ (29 augustus 1999), “Velen in de gemeenschap hebben ademhaling problemen en vreemde pijnen en ongemakken gemeld. De stadsraad hoorde, dat sommigen geloven dat militaire vliegtuigen stoffen over de stad verspreiden voor een weerbeïnvloeding experiment” – nadat laboratoriumtesten aantoonden dat er aluminium aanwezig was in het regenwater dat door chemtrails viel boven Espanola. Deze waarden waren vijf keer zo hoog als de provinciale gezondheids limieten”.

  Het Ministerie van Defensie zei desgevraagd: “Wij doen het niet.”

  Onderzoeken wijzen uit dat chemtrails geen contrails kunnen zijn

  Het meningsverschil over de vlucht stortte in samen met de Twin Towers, terwijl zware chemtrails werden gerapporteerd boven Vancouver Island en verschillende steden verspreid over de VS, ondanks dat alle toestellen aan de grond moesten blijven op 11, 12 en 13 september.

  Foto’s van zware netten in de lucht boven Santa Fe, New Mexico en BC’s Sunshine Coast verschillen ook met weerdata die hoge luchtvochtigheid weergeeft, op hetzelfde moment en plaats waar die eigenlijk een derde is van de luchtvochtigheid die nodig is om contrails te vormen.

  Met een computer programma genaamd ‘Flight Explorer’, legde Mark Steadham uit Houston (Texas) gedurende 62 dagen, het lucht verkeer vast boven dat drukke kruispunt. Hij identificeerde zowel commerciële als militaire vliegtuigen, die hetzelfde luchtruim deelden. De sporen achtergelaten door commerciële vliegtuigen bleven ongeveer 22 seconden hangen, die van militaire daarentegen tot wel 8 uur.

  Canadese en VS Luchtvaartofficials bevestigen chemtrails

  De eerste doorbraak in een onderzoek dat begon in januari 1999 door de ‘Environment News Service’, kwam 11 maanden nadat een luchthavenautoriteit in Victoria genaamd Terry Stewart een telefoontje beantwoorde van een inwoner van Victoria die ongerust was over de X- en rasterachtige patronen die boven de BC Hoofdstad waren neergelegd. “Het is een militaire oefening, het is een doorlopende oefening door de luchtmacht van de VS en Canada”, zei Stewart op 8 december 2000, “Ze wilden me geen inhoudelijke informatie geven over dit project”.

  De inhoudelijke informatie kwam in maart het volgende jaar, toen radioverslaggever S.T. Brendt uit Maine een Air Traffic Control manager belde, nadat zij, haar regisseur en staf 370 sporen telden in een lucht, waar normaal gesproken geen luchtverkeer was. Gedurende zijn dienst in de ‘US Navy Intelligence’, had Brendt haar man nog nooit zoiets gezien als deze ‘lucht armada’. “Het leek op een invasie”, zei Lou Aubuchont.

  De manager van de FAA vertelde Brendt, dat hij in de afgelopen maand verschillende commerciële vluchten moest omleiden in verband met ‘militaire oefeningen’. In daaropvolgende interviews in de WMWV Studio’s werd door de overheid officieel bevestigd dat er wijdverspreide chemtrail activiteiten werden uitgevoerd. Als ze naar het noorden in Canada vlogen, zei hij, sproeiden ze een substantie die op de radar van de luchtverkeersleiding te zien was als een waas.

  Deze karakteristieke eigenschappen van radar stralen, die reflecteren op deze fijne aluminiumdeeltjes werden bevestigd door laboratorium testen in Espanola. Het kwam ook overeen met een patent, welke verstrekt was aan ‘Hughes Aircraft Corp.’ in 1994. Deze, praktisch een blauwdruk, beschreef het sproeien van reflecterende aluminiumdeeltjes in de aarde’s broeikas atmosfeer, “Om globale opwarming te reduceren”.

  Aan het ‘Lawrence Livermore National Laboratory’ werden computersimulaties uitgevoerd, die aantoonden dat het sproeien van 10 miljoen ton aluminiumoxide in de bovenste lagen van de atmosfeer, hooguit 1 à 2% van het inkomende zonlicht reflecteert. De voorspelling beloofde geen netto opwarming van 85% van het aardoppervlak, ondanks een voorspelde verdubbeling van CO2 binnen 50 jaar.

  De grootste lobby voor een reductie in globale opwarming, zijn verzekeringsmaatschappijen groter dan de grootste olie en de internationale wapenhandel. Multinationals zoals de ‘Swiss Reinsurance Company’ en ‘Lloyds of London’, rapporteren onhoudbare verliezen vanwege extreme weersomstandigheden door een snel opwarmende aarde. Er wordt gevreesd, dat als zij failliet gaan, dat de geldmarkt en de banken die hen ondersteunen dat ook worden.

  Andrew Dlugolecki – directeur van een van ’s werelds zes grootste verzekeringsgroepen, CGNU – waarschuwden Den Haag twee jaar geleden, dat tenzij actie wordt ondernomen, de schade de dollar waarde van alle bronnen op aarde in 2065 zal overstijgen. “We komen al geld te kort in de verzekeringsindustrie”, verklaarde Dlugolecki.

  Het was Edward Teller, vader van de waterstofbom, die opriep tot het sproeien van een chemisch ‘zonnescherm’ op het ‘International Seminar on Planetary Emergencies’. Naast het verstoren van regionale weerpatronen, maakt Teller’s hoofd klimaatvormgeving, Ken Caldeira, zich zorgen over negatieve gezondheidseffecten. De Klimaatwetenschapper, die de data van het ‘luchtscherm’ vernietigde, waarschuwde verder voor het eventueel vernietigen van de ozonlaag. Caldeira gelooft dat de regering publiekelijk toegeeft aan chemtrails deze lente.

  Gezondheidrisico

  Wetenschappers zeggen, dat aluminiumoxide – zo inert als zand – geen toxische dreiging heft. De ‘U.S. Environmental Protection Agency’ bevestigde, dat er een sterk verband is tussen kleine deeltjes en duizenden premature sterfgevallen elk jaar. Dit was op basis van meer dan 3000 gezondheidsstudies die sinds 1997 waren gepubliceerd.

  Afgaand op een artikel in de ‘New York Times’, “Kleine hoeveelheden viezigheid verband met ziekte” van 21 april 2001; verscheidene gezondheidsstudies tonen aan dat, “microscopisch kleine deeltjes – bestaand uit metalen, koolstof en andere ingrediënten – in staat zijn te infiltreren in de kleinste delen van de longen, en daar rechtstreeks in de bloedbaan komen, waar zij de meest sterke band hebben met ziekte en vroegtijdig overlijden, in het bijzonder bij mensen die al gevoelig voor luchtwegproblemen zijn.

  In een rapport genaamd, “Kleine deeltjes kunnen doden”, uit ‘New Scientist’ van 5 augustus 2000, concludeerde een ‘Harvard Six Cities’ studie dat de geïdentificeerde deeltjes met een diameter van minder dan 10 micrometer een gevaar zijn voor de gezondheid.

  Barium Chemtrails

  Een wetenschapper van ‘Wright-Patterson Air Force Base’ vertelde ‘Columbus Alive’ op 6 december 2001, dat twee verschillende chemtrail projecten momenteel uitgevoerd worden door de ‘US Military’. Een daarvan heeft te maken met het maken van wolken om opwarming van de aarde tegen te gaan.

  Ook het Pentagon ontvouwt chemtrails met een mengsel van bariumstearaat en fijne ijzerdeeltjes als een tijdelijke atmosferische antenne voor geleiding van radio en radar golven over de horizon. Het zeepachtige stearaat dat gebruikt wordt om de ijzerdeeltjes te dragen, verschijnen als prismatische banden met kleuren.

  Barium/ijzer chemtrails werden herhaaldelijke gebruikt voor lange afstand radio en radar transport, tijdens aanhoudende aanvallen op Irak, Kosovo en Afghanistan. De wetenschapper die door Fitzrakis geïnterviewd werd, vertelde dat barium chemtrails gebruikt worden in combinatie met een atmosferische opwarmer, genaamd HAARP in Gakon (Alaska).

  De uitvinder van HAARP, Bernard Eastland, vertelde deze verslaggever, dat in principe het doel van dit multimiljoenen-watt-wapen is, om de ‘jet stream’ te sturen en het weer te veranderen. Zijn patent vraagt om het sproeien van Barium in de atmosfeer om het effect van HAARP te verbeteren. “Wright-Patterson is lang en diep verbonden geweest met het HAARP electromagnetische oorlog programma”, vertelde Eastland aan ‘Columbus Live’.

  Als sommige van de chemtrails die over onze hoofden wordt gesproeid, stoffen zitten voor het geleiden van electromagnetische energie, dan kunnen inwoners van alle betrokken gebieden in nog groter gevaar verkeren vanwege de intense electromagnetische straling, uitgezonden door mobiele telefoons en microgolf zenders, radar installaties op militaire basissen, hoogspanningsleidingen, hoge intensiteit militaire verbindingstorens en tienduizenden andere goed gedocumenteerde bronnen van ‘electrosmog’ – meer dan 15 miljoen keer meer, dan de natuurlijke achtergrond niveaus.

  Barium chemtrails kunnen deze al gevaarlijke electromagnetische straling versterken.

  Canadese militaire officieren op ‘Canadian Forces Base Comox’ hebben met klem ontkend dat deze militaire nevenoperaties bestaan. Maar Terry Stewart vertelde de ‘Vancouver Courier’ 12 augustus 2001, dat deze informatie – betreffende de bevestiging van de Canada/VS militaire oefening – direct van CFB Comox kwam.

  Auteur: William Thomas

  Bron: http://portland.indymedia.org/en/2002/06/12850.shtml

  Vertaling: Gerard

 6. @Ben
  Rare redenatie!
  Maar ik weet de antwoorden wel hoor. Mocht ik iets niet weten, dan zoek ik het wel op!
  En ik brand niemand af, dat is wat jij ervan maakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.