Advertentie

Deense Tv: HPV-vaccin ruïneert vrouwenlevens


Is vertrouwen in de pharmaceutische INDUSTRIE een bijzaak?
Het ideaalplaatje van Big Pharma: na alle meisjes, nu alle puberjongens als doelgroep voor een…. baarmoederhalskanker-vaccin..! Het vertrouwen in de pharmaceutische INDUSTRIE opnieuw in opspraak!! (klik voor apart artikel)

Het vertrouwen in de medische wetenschap is en blijft een uiterst kwetsbaar gegeven. Sinds 2008, dat deze website in de lucht is, waarschuwen we mensen om te blijven opletten in dit kader, en te blijven kijken naar de volstrekt TEGENGESTELDE belang dat de farmaceutische industrie heeft, ten opzichte van jou als ‘patiënt’ of jou als gezond mens. De cowboys van Big Pharma, want zo gaan we ze steeds meer zien, zijn gewoon van plan ZOVEEL MOGELIJK medicijnen te verkopen, waarbij vooral de laatste 2 decennia, het credo is geworden, dat ‘gezonde mensen dienen gezond te blijven en zich te beschermen tegen heftige en vooral levensbedreigende ziekten’…! Snap je?

Er werd ineens een omdraaiing gemaakt van doelgroep.. Niet de zieke mensen waren de doelgroep van de farma-cowboys, maar de gezonde populatie.. Dus werd 5% zieke mensen-doelgroep ineens een 95%-gezonde-mensen-doelgroep.. Vaccineren dus en niet zo’n klein beetje ook. De laatste truuk van deze INDUSTRIE? Zorgen dat jongens een anti-baarmoederhalskanker-virusvaccinatie toegediend dienen krijgen..

De serieuze gezichten waarmee de gezondheidsautoriteiten dit verhaal willen verkopen is werkelijk in-en-in-ziek in zichzelf.. Daarboven, wanneer je een beetje afstand kunt bewaren, feitelijk uiterst lachwekkend..  Wanneer we naar het verleden kijken en de grote farmaceutische blunders nog even tevoorschijn halen, waaronder het toedienen van het DES-hormoon aan jonge moeders, het verschrikkelijke Softenon-debacle en nog meer van deze zaken, is het nogmaals heel erg op je tellen passen.

Het krankzinnige van een speciaal ontworpen logo voor de H1N1-griep.. Alsof het een bedrijf is, dat er netjes op moet staan..! Keer op keer komt de vaccinatiefraude aan het licht en blijven mensen maar in hun angst de verkeerde beslissingen nemen..!!
Het krankzinnige bij de Mexicaanse griepvaccinatiecampagne, was dat er zelfs een speciaal ontworpen logo was voor deze H1N1-griep.. Alsof het een bedrijf is, dat er netjes op moet staan..! Keer op keer komt de vaccinatiefraude aan het licht en blijven mensen maar in hun angst de verkeerde beslissingen nemen en hun blind geloof in de farmaceutische INDUSTRIE houden..!! (Klik voor artikel over de Mexicaanse griepfraude!!)

En dan is er iets nóg heftigers aan de hand in deze wereld, en dat is de wereld van het farmaceutische lobby-werk, waarmee ONVOLLEDIGE en zelfs VERVALSTE MEDISCHE RAPPORTEN worden gebruikt om de wetgevers in met name Brussel, via de EU, trachten over te halen, bepaalde geneesmiddelen goed te keuren en zelfs te verplichten voor gebruik in landelijke vaccinatieprogramma’s. Eén van die vaccins is het HPV-vaccin. Een ziekte die ernstig genoeg is om er niet de spot mee te drijven. En dat is preciés wat de farmaceutische industrie dus wel doet, zéker nu het stralend gezonde jongens in de puberteit wil gaan vaccineren tegen het baarmoederhalskankervirus..

We zullen hier niet in de té wetenschappelijk details treden, maar als je bedenkt dat er meer  dan 30 virusstammen zijn van het HPV-virus, en de vaccinatie slechts zou helpen tegen een 3-tal van deze virussen, dan is het toch een Russisch roulette, om ALLE meiden (en jonge jongens!) te gaan vaccineren..? Maar dat dus allemaal niet op zichzelf… Want wat dacht je van de schade die dit HPV-vaccin al heeft toegebracht..? Schade waarover autoriteiten en gezondheidsautoriteiten niet wensen te spreken..

Al deze pijnlijke voorbeelden, tonen immers hun evenzo pijnlijke falen aan..! Dus ZWIJGEN MAAR JONGENS..! De Roel Coutinho’s van deze wereld hebben aangetoond dat er veel, zo niet niet ALLES mis is in de wereld van schimmige vaccinatie-politiek.. En als Ab Osterhaus al de wiskey aan laat rukken, wanneer een minister besluit om 34 MILJOEN griepvaccins aan te schaffen, dan hoeven we toch niet veel meer hierover te zeggen…! We raden je aan het onderstaande artikel ook weer in dit licht te lezen, om wellicht ook joúw blinde vertrouwen in de farmaceutische industrie opnieuw te ’toetsen’…

x

* * *

x

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties.
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van deze ‘noodzakelijk-geachte’ vaccinaties..? Zoals bijvoorbeeld met het artikel hieronder..!

x

x

Deense Tv-documentaire:

x

HPV-vaccin ruïneert vrouwenlevens..

2015 © wanttoknow.nl/.be (bron)

x

De Deense Tv-zender ‘Tv2 Denmark’ heeft iets gedaan dat in de main stream media (msm) in bijvoorbeeld de VS nooit zou durven noch doen: namelijk een documentaire maken over het controversiële HPV-vaccin, waarvan velen beweren dat het de levens van veel jonge vrouwen heeft geruïneerd, en daarbij ook nog eens een onderzoeksrapport publiceren.

Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar 'consorten' aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw weer mega-miljarden-belangen??
Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar ‘consorten’ aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of wordt er een andere agenda uitgespeeld..? Bovenop de mega-miljarden-belangen van de industrie..??

Het is december 2013 wanneer de Amerikaanse Tv-persoonlijkheid Katie Couric een programma presenteert over het HPV-‘Gardasil’-vaccin, waarin ze het aandurfde om beide kanten van het controversiële vaccinatie-programma te laten zien. Ze liet een jonge moeder aan het woord in haar reportage, kort nadat haar dochter was overleden, nadat deze het HPV-vaccin had toegediend gekregen.

Het programma Katie Couric was niet écht pro-vaccinaties, bovendien liet ze beide kanten van de vaccinatie-controverse zien, waarbij ze wel enorm focuste op de farmaceutische kant van de zaak. Deze industriële kant van de HPV-vaccins, berichtte dat vaccins ‘natuurlijk’ veilig zijn, maar daarbij werd ze tegelijkertijd uiterst vals aangevallen door de msm en gedwongen om haar excuses aan te bieden, dat zelfs maar de moed had gehad om vragen te stellen over de risicio’s verbonden aan het HPV-vaccin..!

En wanneer een dergelijke censuur zo open en bloot zichtbaar is in de media in de VS, is het verfrissend om te zien hoe de Deense media deze documentaire hebben gemaakt, met Engelse ondertiteling, voor de rest van de wereld om te kijken en hun conclusies eruit te trekken. Gezinnen en doktoren die zijn geinterviewd, en de keiharde vragen zijn hier NIET gecensureerd.
En vergelijkbaar met de VS, kunnen de meisjes die de schade hebben ondervonden van de HPV-vaccinatie, geen enkele hulp van hun overheid tegemoet zien. Om de simpele reden dat de overheid KEIHARD vaccinatieschade ONTKENT.. Een gevoel van verraden zijn blijft dan over voor deze gezinnen.

x

Het commentaar bij deze documentaire is van Norma Erickson, van de gedegen website SaneVax.org

Het is donderdag 26 maart jl., wanneer de nationale televisiezender in Denemarken een documentaire uitzend over vaccinaties tegen het HPV-virus getiteld: De gevaccineerde meisjes – Ziek en verraden. De documentaire richt zich op de conditie van 3 meisjes die lijden aan serieuze en niet-gekende medische bijwerkingen, nadat ze het HPV-vaccin ‘Gardasil’ toegediend hadden gekregen. En wat hadden deze meisjes gemeen, met ál die andere meiden wereldwijd die dit vaccin in hun lijf gespoten kregen? Ze waren kerngezond, vóórdat dit vaccin werd toegediend, terwijl ze nu serieus beschadigd zijn.

Het HPV-vaccin wordt omschreven als een 'experimenteel' vaccin.. Die omschrijving komt door het onderzoek naar een MRSA-vaccin plotseling in een volledig ander daglicht te staan..!
Het HPV-vaccin wordt omschreven als een ‘experimenteel’ vaccin.. Die omschrijving komt door het onderzoek naar een MRSA-vaccin plotseling in een volledig ander daglicht te staan..!

Deze 3 meiden zijn medisch onderzocht en door de molen gehaald, zonder dat ’n éénduidige diagnose kon worden gesteld, en zónder dat ze hulp kregen bij hun ziektesymptomen, net zoals dat gaat in andere landen waar HPV-vaccins worden gebruikt. Tijdens deze documentaire, meldden 2 Deense artsen van het Frederiksberg Ziekenhuis, dat ze nog nooit van hun professioneel leven een dergelijk ziektebeeld hadden gezien.

Beide artsen verklaren in de documentaire dat ze hun bevindingen hadden gedeeld met de Deense Gezondheidsautoriteiten, in totaal zelfs tot 4x toe in het laatste jaar, om de overheid te waarschuwen voor mogelijke onbekende schadelijke effeecten ná de HPV-vaccinaties.. Dr. Louise Brinth van dit ziekenhuis, heeft persoonlijk zo’n 80 meiden onderzocht, waarvan ze gelooft dat ze weleens zouden kunnen lijden aan de bijwerkingen van de HPV-vaccinaties, die ze toegediend kregen. Zij verklaart:

“Ze zijn allemaal duizelig, ze hebben last van flauwtes en het grootste deel van deze groep lijden aan heftige hoofdpijnen, die je als chronisch kunt classificeren. Daarnaast hebben ze buikpijn en luchtweginfecties. Daarnaast zijn vreemde en ongecontroleerde spierbewegingen waar te nemen, die ze niet onder controle hebben. En wat bij allen voorkomt, is dat ze heel vermoeid zijn. We zien een uitermate verontrustend patroon, dat om aandacht SCHREEUWT, en dat al onderzocht had moeten zijn, door gedegen wetenschappelijk, medisch onderzoek.”

De Deense arts, Henrik G. Jenson is het daarmee eens maar verklaart:

“Jazeker is er sprake van een patroon. Maar dat is niet hetzelfde als te zeggen dat er een verband is.. Wanneer je een patroon ziet, binnen rapportages, dan is de basis aanwezig om met meer uitleg te moeten komen, en dieper in de materie te duiken. En het feit dat het medicijn nu is GOEDGEKEURD door het Europese Medicijnen Agenschap (EMA), betekent dat zij ook degenen zijn bij wie nu de verantwoordelijkheid rust.”

Terwijl de voorbereidingen voor deze documentaire in volle gang waren, vroegen de mensen van Tv2 aan de Deense gezondheidsautoriteiten om medewerking en om het overhandigen van alle documenten rondom het HPV-vaccinatieprogramma in Denemarken. Maar wat blijkt.. Dezelfde meneer, de arts Hendrik G. Jensen ‘vergat’ het nieuwsteam van enige informatie te voorzien over wat er gebeurd was met de 4 waarschuwingen die de Deense overheid had ontvangen van de medische professionals in het land, inzake de HPV-SCHADEGEVALLEN..! Tja, een teken aan de wand natuurlijk..!! Kennelijk had de man een ander belang, dan het publiek bekend worden van HPV-schade-behandeling..!

Meredith Prohaski , a 12-year-old who on July 30, 12- went to a doctor appointment for a routine visit and received the first in a series of 3 HPV vaccinations. Six hours later, she died. The family believes she may have died from anaphylactic shock caused by a latex allergy. Rebecca was a student at Badger Middle School in Waukesha and loved to play basketball. Journal Sentinel photo by Rick Wood/RWOOD@JOURNALSENTINEL.COM
Meredith Prohaski was een 12-jarig meisje dat in augustus vorig jaar stierf. Dit nadat ze door de arts, tijdens een routine-bezoek, de eerste van 3 HPV-vaccins toegediend kreeg.. 6 Uur na deze vaccinatie stierf ze. (klik voor artikel)

De mega-impact van de documentaire!
De speciaal ingerichtte Facebook-pagina, die vermoedelijke slachtoffers van HPV-vaccinbijwerkingen opriep hun bijdrage te leveren, door zich te melden, had al 398 leden, vóórdat deze documentaire werd uitgezonden. 2 Weken ná de uitzending was dit gestegen naar 938 members. Dit lijkt niet veel, in vergelijking met het miljoenen publiek dat de uitzending had gezien, maar je moet bedenken dat je niet ‘zomaar’ je kon opgeven als ‘lid’ van deze Facebook-groep. Ieder van de mensen die zich opgaven, werd gescreend door de mensen erachter en persoonlijk ondervraagd om verificatie ten opzichte van deze FB-groep te doen. En nog steeds staan er meisjes in de wacht die gecheckt moeten worden.

En gelukkig mag er gesproken worden van een eerbare en erudiete manier waarop de Deense gezondheidsautoriteiten reageerden op deze documentaire. Zij hebben laten weten, dat ze láter op het programma zullen reageren, omdat ze de reportage degelijk vonden en ingrijpend in het HPV-vaccinatieprogramma in Denemarken. Temeer ook omdat overleg nodig is, daar Denemarken verdeeld is in 5 gezondheidsregio’s. En tot dusver is er geen officieel protocol of programma dat door de overheid is ontwikkeld om een dergelijke analyse en behandeling van slachtoffers te verwerken.

Deens gezondheidsautoriteiten realiseren zich ineens, dat de bijwerkingen van het HPV-vaccin extreem kunnen zijn en willen meer onderzoek hiernaar doen. (En dat, jazeker, terwijl het geraffineerde lobbywerk van de HPV-farma-cowboys natuurlijk al lang zijn vruchten heeft afgeworpen..! Het grootste deel van de ‘HPV-vaccindoelgroep’ heeft de vaccinatie in het lijf..) En natuurlijk duurt een dergelijk onderzoek vele maanden, zo niet jaren, om precies uit te vinden wat er met deze meisjes in is gebeurd, doordat er volstrekt géén protocollen zijn om hen te begeleiden/behandelen, ook niet op wereldniveau. En wat betekent dat voor de overlevenden in de tussentijd..?

Vinden vrouwen het normaal, het risico te lopen op lichte tot zéér heftige bijwerkingen van het HPV-vaccin,
van 25 op 1000..?
Terwijl het HPV-vaccin
12 op 1000 vrouwen zou beschermen tegen een relatief eenvoudig te behandelen HPV-gerelateerde kanker…?

Het HPV-vaccinatieprogramma stoppen totdat onderzoek klaar is..?
De vraag is of de Deense gezondheidsautoriteiten het risico willen nemen, om bewust 2500 bijwerkingsklachten van Gardasil-vaccinatie te laten gebeuren per 100.000 gevaccineerden, zoals is onthuld in het laatste informatiepakket dat producent Merck produceerde, in afwachting van de uitslag van het onderzoek. En dat niet alleen, want een belangrijkere vraag is of de vrouwen in Denemarken bereid zijn dat risico te lopen, en het normaal te vinden dat dit normaal is om mogelijk 12 vrouwen per 100.000 te behoeden voor HPV-gerelateerde baarmoederhalskanker..!

Wat impliceert deze schokkende grafiek..!
Feitelijk werd Gardasil in 2009 in Denemarken geïntroduceerd. En tot aan 2008 was de jongste vrouw die aan baarmoederhalskanker overleed 30 jaar oud. En 3 jaar later, ná de introductie van Gardasil in Denemarken, in 2012 dus, was de jongste vrouw die overleed aan deze kanker, 20 jaar (!!) oud.. Waarom is dit..?

x

HPV statistiek Denemarken

x

WAAROM STIJGT HET AANTAL DODEN VEROORZAAKT DOOR BAARMOEDERHALSKANKER, NADAT GARDASIL IS GEÏNTRODUCEERD?
Eén van de studies die door Merck werd gepresenteerd aan de FDA in de VS, de voedsel- en warenautoriteit, vóórdat dezelfde instantie het HPV-vaccin goedkeurde, is de volgende. Uit onderzoek onder vrouwen, die vóór de vaccinatie blootgesteld waren geweest aan de specifieke HPV-virusstammen, die in het vaccin vertegenwoordigt zijn, bleek dat maar liefst 44,6% een grotere kans op pré-baarmoederhalskanker-symptomen hebben. Kan de bijna 50% stijging van het dodenaantal, als gevolg van baarmoederhalskanker in Denemarken, veroorzaakt zijn, door dezelfde oorzaak, die aangegeven is in het onderzoek van Merck..??

professor dr. Floor van Leeuwen waarschuwde vanaf het begin van de introductie van het HPV-vaccin voor onbezonnenheid en het gevaar voor de volksgezondheid..!!
Professor dr. Floor van Leeuwen waarschuwde vanaf het begin van de introductie van het HPV-vaccin voor onverantwoordelijke onbezonnenheid en het gevaar voor de volksgezondheid..!!

De Deense gezondheidsautoriteiten en politieke vertegenwoordigers dienen te begrijpen dat deze ervaringen met Gardasil in Denemarken niet uniek zijn.. Want het blijkt, dat ELK LAND dat HPV-vaccins gebruikt, een dergelijke ervaring ondergaat.. Het is WERELDWIJD PROBLEEM.. Precies ook, zoals waarvoor te voren al was gewaarschuwd, door vakkundige mensen als bijvoorbeeld Dr. Floor van Leeuwen van het Nederlands Kankerinstituut.. (HIER)

Tot slot, last but not least..
Vaccins zijn een medische uitvinding, waarvan de werking allerminst onomstreden is. De voorzorgen die genomen moeten worden, bij het toedienen van vaccins, dienen ALTIJD van kracht te zijn. Vaccins dienen volgens de officiële vaccinatietheorie, toegediend te worden aan een gezonde populatie.. Maar als nu blijkt dat bij het HPV-vaccinatieprogramma, weleens vrouwen vooraf al gedoemd zijn baarmoederhalskanker te ontwikkelen, ALS GEVOLG VAN VACCINATIE, rest de vraag alleen nog maar, wiens belang deze HPV-vaccinatie-idiotie dient..! En in dat kader is het dus alleen maar verstandig, ook gezien het enorme lobbywerk, waarmee de HPV-vaccinatieprogramma’s zijn ingevoerd, deze programma’s voorlopig op ‘hold’ te zetten, voordat er nóg meer slachtoffers vallen ALS GEVOLG VAN VACCINATIES..! Dit programma dient te worden gestopt, totdat duidelijkheid is verkregen over de WERKELIJKE veiligheids- en werkingseigenschappen..!

hpvDe essentie van dit onderzoek dient zicht te richten op die individuen die het meest gevoelig zijn voor de risico’s van deze HPV-vaccins. Zij dienen te worden geidentificeerd en gekwalificeerd, waarna ze kunnen worden geëlimineerd van deze HPV-vaccinaties. Het is aan de rest van de ‘doelgroep’ of ‘beoogde vaccinatiepoplulatie’ dan, om te beoordelen of zij het VOOR HENZELF verantwoord achten, de makers van deze vaccins te vertrouwen..!

En vanzelfsprekend dienen de overlevenden van de HPV-vaccinatieschade ook te worden geïdentificeerd en bekrachtigd in hun proces, waarbij ze de juridische erkenning krijgen van hun schade. Hierdoor is de weg vrij voor schadevergoedingen en medische behandelingen..! Laten we stoppen met het opofferen van onze kinderen, op het altaar van ‘Het Algemeen Belang’. Winstbejag mag NOOIT zegevieren boven het belang van kinderen!

Bronnen:

* * *

x

[bol_product_links block_id=”bol_55460f3ebb781_selected-products” products=”1001004006516422,9200000015493947,9200000035678612,1001004006437838,1001004002404726,9200000021241191,9200000009295500,1001004007130768,1001004010888886,9200000007017994,9200000018030325,1001004008214576,1001004006694763″ name=”hpv denemarken” sub_id=”” link_color=”994E0C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”A9D4D9″ border_color=”6435D2″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

18 gedachten over “Deense Tv: HPV-vaccin ruïneert vrouwenlevens

 1. Schandalig hoe de zgn. Artsen reageren. Niemand van deze tunnelvisie lafaards neemt ook maar enige verantwoording.
  Ik kan er heel boos door worden. Kan de docu niet afkijken, wanneer komt men eens met een echt TV program dat de schuldigen aan de schandpaal nagelt in de ijdele hoop dat de bevolking dan wakker wordt!

  1. Henri.
   Dat is nu juist het gemene waar de farmacie gebruik van maakt denk ik dat artsen niet zo vlug geneigd zijn negatief over vaccinatie te oordelen omdat ze deze zelf toedienen/toegediend hebben wat mogelijk tot rechtsprocedures tegen hen kan leiden als ze dan ineens gaan bevestigen dat het schadelijk blijkt te zijn.
   Ook zullen de leveranciers van vaccinaties vragen gaan stellen en misschien deze artsen gaan bedreigen.
   Het komt er dan op neer dat zij in een moeilijk parket zitten en waar kies je dan voor?
   De enige die hier verantwoordelijk gehouden moeten worden zijn zij die deze middelen goed keuren en zij dienen ook aansprakelijk gesteld te worden.
   Hierbij is het grote probleem hoe bewijs je dat vaccinatie de boosdoener is als artsen je niet ondersteunen?

  2. Hoi Arnold, ja het lijkt een Catch 22 situatie. Helaas!
   En ik ben ook ietwat teleurgesteld omdat ik toetertijd niet wist wat nu via de nieuwe media wordt vermeldt. En wij hierdoor hebben mogen leren.
   Hoop alleen dat tegen de tijd dat ik opa mag worden ik voor dat dit gebeurt een goed gesprek met mijn kinderen mag hebben.
   NB heb zelf (achteraf bekeken) ook ooit schade geleden dmv vacinaties. Gelukkig is er nu iig bij mij (ons) meer bewustzijn.
   PS en ben ook blij dat mijn dochter niet ingeent is. Die beslissing hebben wij, de ouders, niet aan haar overgelaten.

  3. Henri.
   In ieder geval heb je de verantwoording als ouder zijnde genomen en jullie kind niet met onherstelbare schade opgezadeld.
   Moest in de toekomst het kind er toch anders over denken(wat ik denk dat niet zal gebeuren)dan kan hij /zij alsnog beslissen waar hij/zij voor kiest maar dan is het wel hun eigen besluit.

  4. Ik heb niet goed opgelet het is dus zij maar ja misschien dat er nog een hij bijkomt?Who knows?

  1. ja Welke MSM journalist durft de anti kwakkers om commentaar op dit onderzoek te vragen. Antoinette waar ben je nu met je assertiviteit of is er voor jou al een baantje geregeld na de tv carriere door Roel en Ab ?????

 2. Tot op de dag van vandaag heeft het HPV-vaccin nog geen enkel geval van baarmoederhalskanker voorkomen; zelfs niet bijna. Niet alleen zijn er duizenden meisjes (ja, ook in Nederland) met gezondheids-schade door het HPV-vaccin maar stijgt het aantal gevallen van baarmoederhalskanker juist door dit vaccin. Mijn website: http://hpv-vaccin.123website.nl/

 3. Inderdaad de Pharmacie van Glaxo heeft als commisaris de Murdoch’s , de Media tycoon. onderdeel van de engelse elite kliek. In dienst van het Cartel van de warlords in The City. 100000 dooien meer of minder geeft hun niks.

 4. Ik ben 58 jaar en heb toen één inenting gehad tegen Polio. En daar is het bij gebleven. Ik heb pokken en mazelen gehad als kind maar heb daar geen schade aan overgehouden. Mijn bloeddruk heb ik uit pure nieuwsgierigheid laten opmeten door een ‘arts’ en was 12 op 8 en dit was volgens de arts uitstekend. Maar dat wist ik want ik voel mij goed en ga nooit bij artsen omdat ik nooit ziek ben. OK, ik drink niet, roken wel en af en toe een joint.

  En tot nu toe ben ik nog nooit noemenswaardig ziek geweest. Buiten een 3-tal keren de griep en de hoogste temperatuur die ik ooit maakte was 39,9°. Verder nog nooit ziek geweest. Ik heb twee zonen, nooit vaccins gekregen, één heeft de mazelen gehad, de andere (nog) niks, respectievelijk 31 en 27.

  Tja, iedereen moet dit uiteraard zelf beslissen, en ik heb misschien geluk gehad. Gezien de eenzijdige berichtgeving van de Mainstream besloot ik eens verder te kijken en als ik dat zo lees van die giftige metalen die daar bijzitten, mijn hart bloedt als ik dan zie hoe een kindje van 2 of 3 maanden, dat kerngezond is, daar een injectie krijgt toegediend met een chemische cocktail…

  Groeten,
  Rudy

  1. Rudy,

   ik ben 54 en mijn levensverhaal op ziekteniveau verloopt gelijkaardig als het uwe!
   Uiteraard heb ik ook heel veel twijfel over het nut van vaccinaties!

   Het is een propaganda gevoerd door de overheid , ongewenste reclame en gesubsidieerd met belastinggeld!
   Goed lobbywerk van de pharmacy dus!
   Als we dan toch moeten bezuinigen! Waarom niet op deze dingen beperken en gelijk de betrokken overheden ontslaan?

 5. Veel ellende wordt door overheden zelf veroorzaakt en zij kunnen dit omdat er geen maatregelen tegen genomen worden.
  Een aantal jaren geleden werden er miljoenen vaccins aangeschaft en niet gebruikt(ik meen dat dit tegen vogelgriep was)het resultaat was wel dat de farmacie de buit binnen had.
  Edith Schippers doet ook aan dit spelletje mee zij handelt ook in het belang van de farmacie omdat zij daar zelf profijt uit kan halen.
  Zolang er niet tegen misstappen van de overheid opgetreden wordt zal dit spel op allerlei gebied gewoon door blijven gaan.

  1. Net gelezen op Ad.nl, de schadelijke gevolgen op termijn zijn onbekend, bv onvruchtbaarheid . Echte horror is het!

 6. Woensdag 13 mei werd op het NOS nieuws vermeld dat onderzoekers van het VU medisch centrum vinden dat alle jongens vanaf 12 jaar tegen keelkanker moeten worden gevaccineerd met het gif wat ook tegen baarmoederhalskanker bij meisjes/vrouwen wordt gebruikt.
  De telegraaf en het AD zouden hier ook over berichten.
  Guidoj je verdient echt respect want ondanks dat velen jouw site van complottheorie beschuldigen blijkt nu maar weer eens eens te meer dat veel wel degelijk uitkomt van wat je hier schrijft en geschreven hebt en vooral met onderbouwing.
  Mijn dank hiervoor en voor diegenen die deze site onzin vinden die moeten zich maar eens afvragen wie houd nou wie voor de gek?

 7. In de tekst staat dat 25 op 1000 last krijgt en 12 op 1000 ziek wordt (zie rode tekst). Direct links ernaast staat een andere verhouding, namelijk 2500 op 100.000 (is dus 25 op 1000 / klopt dus) en 12 op 100.000 (is dus echt iets anders dan 12 op 1000 / klopt dus niet). Deze twee stukken tekst zijn dus niet gelijk.

 8. het spijt mij het te moeten zeggen maar dit is een bewuste sterlisiatie campagne van de NWO om agenda 21 uit te rollen en een hele generatie steriel te maken. Naast de wifi natuurlijk.Diegene die zich hier bewust voor laten lenen en dit “verkopen “zouden eigenlijk aan de hoogte boom horen te hangen.

 9. Al versta je er misschien niks van wat dit meisje zegt, de beelden spreken voor zich. Voor de HPV inenting was ze een actief meisje en nu zit ze in een rolstoel. De artsen hielden het op psygisch, totdat er een eerlijk arts zei dat het door de vaccinatie kwam.
  http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/ECE2734986/lange-ventelister-til-undersoegelse-for-vaccinebivirkninger/

  Meisjes (1300) met bijwerkingen, kunnen zich nu in DK melden voor een onderzoek. Maar de wachttijd is lang.
  Er is geen effektieve behandeling. Er wordt alleen aanbevolen om zeker 3 ltr. water met zout te drinken om de bloeddruk rustig te houden.

  Japan doet geen aanbevelingen meer voor dit vaccin nav. de bijwerkingen.

  http://politiken.dk/indland/ECE2735173/sundhedsstyrelsen-fordele-ved-hpv-vaccine-opvejer-ulemper/
  Zolang er geen off. dokument over de bijwerkingen is, gaat de staat gewoon door met inenten.
  En omdat de meeste 12 jarigen nu zijn ingeent, gaan ze vanaf 9 jaar inenten.
  Het sprookje gaat dat de bijwerkingen komen omdat de persoon actief sport beoefend en dat doet een 9 jarige nog niet zo. Vandaar de verlaging van de leeftijd.

  Tussen haakjes… de kinderen van de lagere scholen moeten nu verplicht op school blijven tot 17:00 om zgn. hun huiswerk te doen.
  Dit betekent dat niemand meer kan gaan sporten na schooltijd.

  Het gaat allemaal zeer geraffineerd crimineel. Hoe tem/verziek je kinderen. Prop ze vol met medicijnen, ouders moe en geen tijd, eten uit pakjes, laat ze stilzitten van 8 – 17 uur, geef ze een computer en mobiel en je hebt ze waar je ze hebben wilt.
  Hersendood en ziek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.