Advertentie

Het laatste stukje van 2012.


x

Het laatste stukje van 2012..
X

2012 © Sophy van Doorn /Astrosophy.nl

x

En zo naderden we het laatste deel van 2012. Er stond en staat voor november en december heel wat op het programma als het gaat om bewustwording en energieverandering. We gaan naar een nieuw paradigma en een andere perceptie. De effecten in de materie kunnen mogelijk even op zich laten wachten. We moeten het eerst tot ons laten doordringen. De informatie hangt ‘in de lucht’ en als iets in de lucht zit ademen we dat in.  Als we veel zuurstof binnenkrijgen kan de informatie ook beter doordringen, die is namelijk gebonden aan zuurstof. Daarom is het zo goed om in meditaties diep en aandachtig te ademen, het verheldert ons denken en ons bewustzijn.

Om even het overzicht te houden; als we naar het totaalbeeld kijken, gaat het om de overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. En daar bovenop is er het Patriarchaat dat gaat veranderen in het Matriarchaat, de overheersend mannelijke manier waarop we de wereld bekijken gaat veranderen in de vrouwelijke kijk en werkwijze.

Eén van de patronen is de uitnodiging tot een andere collectieve reactie. We mogen de komende anderhalf jaar de materie wat gaan loslaten, allerlei zekerheden gaan overboord. We gaan anders aankijken tegen geld en uiteindelijk gaat dat helemaal verdwijnen. Er zijn nu al diverse plaatsen waar men een eigen munt heeft ingevoerd of een ruilsysteem. Dat gaat zich uitbreiden tot we ontdekken dat geld eigenlijk niet nodig is.

Verder worden we uitgenodigd om het Licht in het donker te brengen, om naar totale eerlijkheid en inzicht te gaan. Om iedereen te gaan zien in de eigen waardigheid. We gaan onszelf wat minder belangrijk vinden, we gaan ons meer bezighouden met de sociale kant van het leven.

De transformatieprocessen gaan nu echt vorm krijgen. Als we niet uit onszelf meegaan in deze processen kunnen we erin geduwd worden. Dan krijgen we bijvoorbeeld plotseling ontslag, of er gebeurt in ons privéleven iets schokkends. Daarmee worden we uit ons oude patroon getrokken en keert de energie zich even naar binnen. We kunnen dan een creatieve en inventieve oplossing vinden waar we mee verder kunnen. Waarmee we onszelf en onze omgeving kunnen transformeren. Het is echt een tijd om onvermoede of ondergesneeuwde talenten naar boven te halen. En er iets mee te gaan doen, natuurlijk.

Er zijn verschillende data die belangrijk zijn, maar eigenlijk is het één groot proces. Sinds 5 oktober staat planeet Saturnus in het Schorpioenteken. Dat houdt in dat hij stevig gaat meewerken aan het bovenstaande proces.

The power of Love: ’the Heart of Oneness’

In de horoscoop van dat moment (en die zet de toon voor de Saturnusenergie van de komende tijd, tot december 2014)  staat spirituele ontwikkeling op het programma. Dat houdt altijd in: los komen van ‘ik wil’ en het lijkt erop dat dit vrij makkelijk zal gaan. Het sociale aspect staat voorop, het gaat over communicatie en samenwerking en planeet Uranus, die bij Waterman hoort, speelt een belangrijke rol.

We zitten op een keerpunt, er moeten dingen veranderen, dat is wel duidelijk. We herhalen nu steeds weer oude patronen die tot op de draad versleten zijn, en dat kan niet zo doorgaan. Er zijn al veel vernieuwende initiatieven en er zit meer aan te komen. Op 13 november was er een Zonverduistering die hier niet te zien was, wel in Nieuw Zeeland. Onze tegenvoeters hadden er dus direct mee te maken, maar wij gaan het ook merken. De Zon ging in Schorpioen staan en legt daarbij ook een nadruk op transformatieprocessen.!

Dit teken maakt ons ervan bewust dat het tijd is om grenzen te verleggen. We komen dan terecht bij diepliggende emoties, bij allerlei angsten en onze behoefte om de dingen te laten zoals ze zijn. En juist dat gaat nu op de schop. De kracht van Schorpioen leert ons om te groeien, om nieuwe ervaringen te gaan beleven, en soms zal dat aanvoelen als een sprong van de hoge duikplank zonder dat je weet of er water in het zwembad zit. Maar als we dat niet doen, hoe kunnen we dan ruimte maken voor eigenschappen die we nog niet van onszelf kennen? Hoe kunnen we dan, ook als mensheid, ons volle potentieel waar maken?

Deze eclips trekt ons de diepte in, met als doel te vinden wie we echt zijn. En dan kunnen we achter ons laten wat we niet zijn. Ook de Volle Maaneclips geeft dat beeld, maar dan komt er ook wat licht aan het eind van de tunnel. De Zon staat dan al in Boogschutter en dat geeft een optimistisch beeld. Boogschutter zoekt naar waarheid , wijsheid en geneeskracht en hecht zin en betekenis aan gebeurtenissen.

De  Maan staat in Tweelingen, het teken van de communicatie. Als die Maan verduisterd raakt komt de waarheid, wijsheid en geneeskracht van heel ver, uit een donker en deels onbekend verleden, uit de tijd van het Matriarchaat. Eerst kunnen er nog duistere dingen aan het licht komen, zoals de misbruikzaken van de laatste tijd. Wat dat betreft is er nog grote opruiming en dat kan voor iedereen, op eigen terrein, het geval zijn.

In de week van 22 november staat er een extra spanning op de planeten Uranus en Pluto. Het is een uitnodiging om actief bezig te zijn met het veranderen van de energie. De input vanuit het Universum is groot en vraagt om actie. Luister dus goed naar je intuïtie. Originele ideeën en uitvindingen krijgen een kans. Sommige mensen willen hun leven misschien omgooien of ‘zien het Licht’. Het is een tijd om baanbrekend bezig te zijn, verwacht het onverwachte.

Er kan irritatie naar buiten komen, of protesten en dan vooral van mensen die niet willen veranderen. Dit kan hier en daar escaleren en omdat planeet Mars er mee te maken heeft, kan dat ook al een paar dagen eerder. Mars heeft altijd wat haast. Wat er ook gebeurt, innerlijk of uiterlijk, het zal een transformerend effect hebben.

Vanaf 28 november, de dag van de Maansverduistering, staat een heel bijzondere planeetcombinatie aan de hemel, een soort uitvergrote V. Zo’n figuur heet een Yod, of een Vingerwijzing Gods, en heeft te maken met diepgaande collectieve transformatieprocessen  waaraan niet valt te ontkomen. De dagen ervoor zijn wat dat betreft ook al spannend. Later meer over mensen die er persoonlijk bij betrokken zijn, hoewel we allemaal wel wat zullen meekrijgen.

We zitten nu al in de aanloop, het hoogtepunt is in december. Dan is de Yod helemaal geactiveerd, met name op 17 december in de vroege avond. Ook op 12-12-2012 en  21-12-2012 worden deze krachten geactiveerd. Eigenlijk is de hele periode tussen die twee data één groot transformatieproces.

De energie van de Yod is sterk gericht op het ontvangen van en luisteren naar de instroom van de Universele wijsheid, inspiratie en intuïtie.  Het kan onze intuïtieve kanalen openen en als die eenmaal open zijn, blijft dat zo. We kunnen dit proces het beste zien als één grote doorlopende inspiratie. Wat er binnenkomt is moeilijk voorspelbaar, het gaat om heel oude kennis waar we inmiddels niets meer van weten.

Hou dus je hart en je oren open. Als je je deel mee wilt krijgen ga dan, ondanks de decemberdrukte, toch regelmatig met je aandacht naar binnen. Meditatie is nu heel zinvol. En let erop dat je diep en rustig ademt, dat is heel belangrijk hierbij. Het Hebreeuwse woord Ruach betekent zowel adem, Licht als bewustzijn, dus… En zorg dat je goed gegrond blijft, dat is nu heel belangrijk. Je kunt ook regelmatig aan je gidsen vragen om inzicht, alle kanalen staan open.

Er kunnen zich gebeurtenissen van buitenaf voordoen waardoor je op een ander spoor wordt gezet. Hou wel voor ogen dat het allemaal past in jouw bewustwording en dat het daarmee zinvol is.

In principe kan iedereen er mee te maken krijgen maar er is een groep waarbij de Yod contact maakt met de Zon in hun horoscoop. De Zon gaat onder meer over het bewust worden van wie je bent. Je merkt misschien dat je intuïtief weten groter wordt, dat je paranormale vermogens sterker worden of dat je door de materie heen kunt kijken. En je kunt oude en overbodige overtuigingen over jezelf loslaten. Het gaat om een stevig bewustwordingsproces waardoor je steeds beter kunt weten en laten zien wie je bent en wat je talenten zijn.

Het gaat  om de mensen die geboren zijn op de laatste twee of de eerste drie dagen van een maand. En dan met name als je begin juni en begin december bent geboren. Voor jou zijn de dagen rond 17 december heel belangrijk voor je bewustwording. Er komt dan veel Universele wijsheid naar ons toe en als je rond begin juni en begin december geboren bent, kun je je er makkelijker van bewust worden. Verderop staat meer informatie over de 17e.

Als je rond de jaarwisseling bent geboren loopt Pluto, de planeet van geboorte, dood en wedergeboorte nu over je Zon. Het  kan een heel transformerende ervaring zijn en je leven hier en daar omvergooien. Mogelijk gebeuren er dingen waar je in eerste instantie niet echt blij mee bent, maar het is wel ergens goed voor. Afgelopen jaar heb je er misschien al wat van gemerkt, je energieniveau kan wat op een laag pitje staan.

De dagen 12-12-2012 en 21-12-2012 spreken natuurlijk tot de verbeelding. Op die dagen staat de bovenstaande Yod stevig verankerd aan de lucht. Met name om 12:12 (2×3) en de werking is onder andere in Nederland, en vooral in Amsterdam letterlijk gericht op de energie van planeet Aarde. De Aarde wordt daar als het ware geïnjecteerd met vernieuwende ideeën vanuit de kracht van de Moeder Godin. We kunnen die energie dan gronden. Als je op die dagen de luxe hebt om te kunnen mediteren om 12:12, doe dat dan. Anders zijn de uren ervoor ook oké.

Numerologisch gezien hebben die data ook een aparte betekenis. Opgeteld komen we bij beide dagen uit op de 11 en die staat voor bewustzijnsverhoging, veranderingen en het naar voren komen van een nieuwe benadering. Bij de 11 hoort ook altijd een vorm van samenwerking.

12.12.12
3 x 12 (1+2=3) kunnen we ook lezen als 333. De 3 staat voor creativiteit, 3 x 3 voor creativiteit op een verhoogde trilling. Op een heel subtiel niveau wordt nu Universele creativiteit overgebracht, waardoor we anders gaan reageren. Er komt een nieuw soort ideeën, een andere en meer spirituele denkwijze binnen. Daarmee kunnen we vernieuwende oplossingen gaan vinden voor allerlei problemen. We kunnen, ieder voor zich, de keus maken of we erin meegaan of niet.

Dit houdt onder andere in dat je zelf bepaalt hoe je leeft. Het biedt wat minder vastigheid, maar mensen willen niet meer dat een autoriteit hen vertelt wat ze moeten doen of denken. We gaan leven vanuit een groter gevoel van verantwoordelijkheid en houden rekening met wat de aarde en andere mensen nodig hebben. Het is eigenlijk: je ego los laten en leven vanuit het besef dat we allemaal Eén zijn. We zijn er aan toe om veranderingen, ook van denken, te accepteren. Soms is het even wennen, maar toen de eerste trein en de eerste auto verschenen waren er ook allemaal rampscenario’s. En dat bleek nogal mee te vallen.

Nog een paar data die eruit springen:

Op 17 december komt er, met name in de vroege avond, veel Universele wijsheid naar ons toe. We worden dan op een heel subtiele manier in evenwicht gebracht met het Universum. Ga even mediteren en luisteren als je in de gelegenheid bent. In de dagen ervoor is er een toenemend effect, erna zwakt dat weer af.

Een ander belangrijk moment valt in de nacht van 26 op 27 december. Dan staan we ook helemaal op ontvangen. Dan kunnen we ook gaan begrijpen hoe we de nieuwe energie kunnen toepassen. Het is dan ook bijna Volle Maan, die valt op de 28e om 11:22. De Nieuwe Maan op 13 december en deze Volle Maan zijn allebei heel sterk gericht op spiritualiteit, tenminste hier in Nederland. Dit zijn, net als 22-11. mooie dagen om het nieuwe paradigma te gronden.

Als je dat wilt doen realiseer je dan duidelijk wat je voor ogen hebt. Zorg dat je goed gegrond bent. Vraag je gidsen en engelen om begeleiding en ga dan visualiseren hoe je die ingeving kunt vormgeven. Als je het prettig vind kun je edelstenen gebruiken, een kaars aansteken, alles wat je nodig hebt om ontspannen bezig te zijn. Zie voor je wat er moet gebeuren om het idee in de wereld te brengen en zie hoe de hele aarde ervan profiteert.

Het werkt sterker als je dit met meer mensen doet.  Een andere datum is 7 januari 2013, dan is in actie komen het sleutelwoord. Er is dus nogal wat werk aan de winkel. Misschien is het handig om in december niet teveel te plannen want we kunnen aardig moe worden van al die binnenkomende energie. En er komt altijd wel wat binnen, ook al ga je niet mediteren. Ik wens jullie een heel mooie tijd en een verLicht 2013.

November 2012

Sophy van Doorn

x

website: www.astrosophy.nl .

36 gedachten over “Het laatste stukje van 2012.

 1. Hoi Sophy.

  Ik ben als Boogschutter 7 december helemaal in mijn nopjes en zit op het puntje van mijn stoel, en ik geniet van de achtbanen de processen van al het moois wat er nu gebeurt en niet onbelangrijk wat er allemaal op ons af komt.
  heerlijk om je eindelijk in je element te voelen en te mogen zien wat er allemaal gebeurt met moeder aarde de kosmos en en al haar bewoners.

  1. @Sophy en Raymond,

   Hier kan ik mij ook volledig bij aansluiten, ik voel mij net als jou Raymond helemaal in mijn element. Dit is mijn frequentie, hier kan ik wat mee en ik gun het werkelijk iedereen, vandaar dat ik een gedichtje wil delen wat ik al maakte op 14-08-09

   In een prachtige Goudsbloem bevind
   zich mijn kleurrijk Universum
   Alles wat Licht en kleur uitstraalt
   mag er ZIJN.

   Er is Blijheid,
   er wordt gelachen en gehuild maar
   dat is van GELUK!!!

   Er is Vrede en Vrijheid
   er wordt gedanst en gezongen
   ieder in z’n eigen ritme, op z’n eigen wijs.

   Vreugde manifesteert zich in Alles
   Het positieve ontpopt zich vanuit het
   ONZICHTBARE!!!

   Liefdevolle Wijsheid ontsluit zich
   Zon, Maan en de Sterren,
   verre en dichtbije Planeten
   hebben hun baan gekozen:

   Zo is de Hemel op Aarde geboren!!!
   Alice

   Sophy, bedankt voor dit artikel, voor mij is het weer een stukje van de schitterende puzzel, waar wij allen aan meewerken, of wij ons dat nu bewust zijn of niet.
   En het mooiste is aan dit mysterie dat wij allemaal de sleutel in ons bezit hebben van dit overweldigende eenheidsbewustzijn. Bij deze wens ik iedereen hele mooie tijd toe en een overgang vol Harmonie naar 2013.

  2. Hoe doen jullie dat toch?

   Ik voel me als onder een betonnen flatgebouw, een overladen agenda, zorg voor de kids, vrouw overleden, terwijl iedereen roept dat je het wat zonniger moet zien, accepteer het leven, alles komt nu echt bijna goed, nog heel even, very soon, all is about to unfold, en vooral naar binnen gaan en mediteren. Hoe mediteer je onder een flatgebouw?

  3. Sterkte ermee Joris . Geen kleffe cliché praatjes van mij . Mediteren en zo is geen noodzaak , zeker niet als je het gevoel hebt dat een een paar ton beton op je liggen . Hopelijk gaat de zon snel weer schijnen voor je .

 2. Horoscopen zijn allang achterhaald… Echt joh, pfff ik word zo moe hiervan, dat gehele horoscopen gebeuren is allang debunked middels verschillende wetenschappelijke onderzoeken.

  Maar oke, ik zal wel gebrainwashed zijn, dat zal het zijn!

  En ik ga na 21-12-2012 langzaam aan de liefde voelen voor alles om mij heen en dan mooi naar de volgende Dimensie… Kuch kuch kuch..

  1. Hoe was het ook alweer? …. Oja wetenschap staat voor alles wat meetbaar en beredeneerbaar is vanuit de ratio( of in ieder geval zoiets) Imo dus een gemiste kans voor het gevoel en de intuïtie.
   Ik persoonlijk vind het niet gek dat “de wetenschap “horoscopen niet kan verklaren en derhalve verwerpt. Doch als je als mens geworden ziel alleen alles vanuit een wetenschappelijke kant gaat bekijken ben je toch wel enig zins bekrompen bezig, je gooit dan een hoop van jezelf weg zonder er acht op te slaan. Nouja ieder zijn eigen ding…….

  2. HororSkopen, tja een vakterm die moeilijk te anticiperen is binnen boekhoudkundige zaken, Zeker wanneer je na een filmpje als ‘Legend of the Fall’ of tussen het stappen door een stukje van je levens script wordt bloot gelegd. In mijn geval zal het eerder een kater wezen die de vorige dag ontstaan is na Abraham te hebben gezien in een ander zijn potje met mosterd. Meer verklap ik niet anders is het niet meer spannend te noemen maar oh zo voorspelbaar… Absolute Horor te Koop.

  3. Had ik het over jou dan Marcel!? jij moet helaas nog 24 jaartjes wachten op een potje bruine pepernoten achtige smurrie. Echte gele rakkers kunnen niet zonder mosterd.

  1. Heel fijn om zoiets te lezen. Dankjewel voor het plaatsen Cozmic.
   Er zijn echt wel heel goede mensen of moet ik zeggen “echte” mensen op deze wereld.

 3. zo raar dat mijn Hoger Zelf, Overziel en Twinflame het maar hebben over 20-12-2012 om 20.12 uur in ELKE tijdzone ter wereld. En NIET over 21-12 waar het hele internet over spreekt. Snapt u het?
  liefs van Iris

  1. Jahoor dan heb ik een feestje , en waar het internet over spreekt is het uitblijven van de eventuele kater die daar dan dus niet op volgt!
   Katers ( en dan bedoel ik niet mannetjes katten ) bestaan niet in 5d !

  2. @ Ongeduldige Iris , ten eerste kwam dit over als een retorische vraag . Ten tweede heeft iedereen zijn eigen invulling bij het concept van 21-12 , als het een plotseling event zou zijn dan staat ons heel wat te wachten . Stel dat de frequenties langzaam zouden veranderen en de maan/saturnus matrix zijn kracht verliest dan zou er een geleidelijk ontwaken ontstaan . Of het nou 20-12 of 21-12 zou zijn zou absoluut niet uitmaken , just a moment in time .

  3. Op 20-12 komt mijn schoonmoeder op bezoek, dus ik houdt nog even een slag om de arm..

 4. Vond net op you tube een interessant filmpje over 3 december 2012 en de unieke constellatie van de drie planeten Venus, Saturnus en Mercurius, t.o.v. de Piramide van Gizeh. (Ik lees er in het bovenstaande verhaal niets over). Deze constellatie doet zich voor het eerst na 2737 jaar voor. 3 december is 18 dagen voor 21 december ( 18= 6+6+6).
  Op 3 december zullen we de drie planeten exact boven de piramides zien staan. Vormen de piramides door hun exacte positionering t.o.v. elkaar een waarschuwing, voor wat er die dag gaat gebeuren?

  Er is een voorspelling over een komende hele zware aardbeving in Egypte en het zich openen van de onderwereld. Er zou zelfs sprake zijn van een gigantische (blijvende) krater.
  De demonische wereld zou (tijdelijk)bezit nemen van de aarde en het rijk van de AntiChrist zou zich spoedig daarna fysiek op aarde vestigen.

 5. Weet de cosmos wel dat wij alleen in de Westerse landen de Gregoriaanse kalender gebruiken en dat er ook allerlei andere ‘grote’ kalenders zijn zoals de islamitische en de joodse? Dan gaan datums als 11:11:11 en 12:12:12 en 21:12:12 helemaal niet meer op. Of doen die andere mensen dan niet mee?

  1. Toch vermoed ik dat de Maya’s het ook niet letterlijk over 21 december 2012 na christus hadden. Volgens mij was Jezus nog niet geboren toen en zelfs de Paus denkt dat ie niet precies 2012 jaar gelden geboren is sinds kort. Toch schijnen ze het over dezelfde datum te hebben als wij.

 6. “We gaan anders aankijken tegen geld en uiteindelijk gaat dat helemaal verdwijnen. Er zijn nu al diverse plaatsen waar men een eigen munt heeft ingevoerd…

  Diepe zucht…

 7. beste Rene, ik heb die aankondiging ook gelezen, met een mooi plaatje erbij, in de nieuwsbrief van EarthKeeper/Metatron. Idd. een bijzondere constellatie, in een bijzondere tijd met nog veel meer bijzondere constellaites.
  Ik zou zeggen, laat al die doemscenario’s maar aan je voorbij gaan, verspilde moeite van de kliek die ons klein en volgzaam wilde houden.
  Blik op vertrouwen in de toekomst en het nu, blijf aarden en ademen, het worden heel mooie feestdagen.

 8. ja ik heb zelf het idee dat we er niet veel van merken. zelfs al krijgt aarde een andere baan, gaat de lichtgordel in, de deeltjes gaan anders spinnen, dan nog is het een zootje en dat verandert toch niet.hoe die planeten en sterren ook gaan staan, dat brengt geen enkele verandering te weeg in de huidige situatie van vervuiling, overbevolking, manipulatie, chemische toevoegingen, chemtrails, vergiftigde medicijnen, verkeerde educatie, duistere mensen die ons manipuleren. Het is wel erg naief te geloven dat zoiets er ineens niet meer is. Wakker worden. sprookjes zijn kinderverhaaltjes. Al die onzin wordt door die mensne verteld die die zogenaamde lichtwerzens channelen. lees maar duister channelen. die proberen je in de maling te nemen met onzin verhaaltjes om je af te leiden eens in jezelf te kijken of je zelf misschien verandering behoeft. Verander de wereld, verander dan je zelf. Je kunt de wereld niet veranderen maar wel jezelf en zo is het. Raar dat als je hier een vraag stelt dat je geen antwoord krijgt. Wat heeft de mogelijkheid om te reageren dan voor nut? niks dus. ik ga weer weg hier. groetjes.

  1. De mogelijkheid tot reageren Iris, om antwoord te geven op je vraag…, is niet bedoeld als een Orakel van Delphi. U vraagt wij draaien.
   Maar een tip: als je in de spiegel kijkt, zie je dáár het Orakel. Antwoorden op vragen die je niet stelt… Die vind je hier wel op WantToKnow. Ofzow.

  2. jå ISis je weet vast niet half hoe adhd grappig je doet. Op 5 December komt SintNieklaas terug van vakantie en aan het eind van de maand is het Oud en en dan weer Nieuw. En op 20 december duurt het nog een dag voordat de kalender van de Maya’s (de Illusies) het cirkeltje rond is heb ik begrepen. Het spoorboekje heeft dan last van opvriezende vastgevroren wissels volgens der Helga van het WEer met haar strakke jeans en de seinen worden niet opgemerkt door de power gurrrrlll machinist die het toevallig te druk heeft met twitteren. Nou dekselse doelgerichte twitter teut ik zie je Morgen middag stipt om 12 uur op de grote kruising van de boerharmsen weg te veenendaal gemeente lutjebroek.. Jij bent de humoristische versie van Kees dus veel hoopvoller in a way ondanks het ijs en het vriest nu buiten. Britt en Ymke, Isis en Lisz, als 4 handen op hieper z’n buik staat gelijk aan is evenredig met Cozz en Kees, en Willie en Peul, en nu eerst die Bombay film van Moon bekijken. De 1 heeft alles al gezien en de ander moet bijkans nog beginnen en is nu al bang om te laat te zijn, gekkenhuis hierooh.. Oh jah Dick bizarre ik probeer net een online wiskunde programmaatje uit en ik krijg het volgende getal als eerste willekeurige resultaat van een ‘wiskundige’ basis optelling; 979+465 = 1444, ik heb die getallen niet gekozen, dat deed het programma voor mij.. als voorbeeld oefening…

   http://www.intmath.com/help/problem-solver.php

   Salaam Bombay! (1988) Full Movie Part 1 with eng. subtitles
   http://www.youtube.com/watch?v=UhWV61v2SnU

 9. @ joris
  Begin eens met het besef dat een overvolle agenda je eigen keuze is, dat klinkt vast een beetje aanvallend , maar zo bedoel ik dat echt niet. Mijn vrouw is ook niet meer en ook ik moet er zijn voor mijn dochter. Alles in je leven komt op je pad door de keuzen die je zelf maakt , wordt het leven je te veel maak dan andere keuzen. Je creëert je eigen wereld, en dat is heel wat reëler dan menigeen nu beseft! Die creatie krijgt vorm door je keuzen. Sterkte, bovendien maakt het voor meditatie niet zoveel uit waar je dat doet en hoe.

 10. ja in de spiegel kijken doe ik heel vaak. ik leer van mezelf. maar ik stel hier degene van wie dit artiekel is een vraag en ik vind het wel zo beleefd om dan ook antwoord te krijgen.

  1. Iris wij waren afgestompt geraakt omdat wij hierooh vele malen hetzelfde ondervonden als jij, Serieus; mijn gevoel zegt dat jij gelijk hebt, al was het maar om de frappante symmetrische getallen combinatie; 20-12-2012 om 20.12 uur, en er zijn hier nu minimaal 3 hier die jou nu zien als buiten gewoon boven gemiddeld, voor ons ben jij het dusz die antwoorden kan geven op vragen waar we al tijden mee rond lopen. Please vertel ons eens iets over jouw Oversoul bijvoorbeeld, misschien heel normaal voor jou, maar niet iedereen heeft dat, laat staan gemakkelijke communicatie..

  2. In ieder geval bedankt voor het antwoord. Ik wilde eigenlijk net die email berichtjes dat er een bericht is in spam gaan zetten. Ik dacht nog even, ach misschien heb ik antwoord.Op de vraag info over de overziel. Dat kan ik niet in een klein kadertje zetten Dat is een proces geweest voor mij vanaf 2005 nov en gaat nog steeds door. Maar om dat hier in een klein stukje neer te pennen doet onterecht aan de pracht van het hele gebeuren en is onmogelij. Ik heb 7 jaar dagboek erover.. Iedereen kan kontakt maken met zijn Godzelven. Het is niet eens moeilijk. Als je maar wilt. En als je maar in de spiegel durft te kijken en jezelf eens kritisch onderhanden neemt. Je overtuigingen eens analyseert en het handigst gaat dat in een schrift want als je eenmaal een overtuiging onderzoekt, bv wat veel vrouwen hebben, ik ben te dik dan stuit je op vele overtuigingen die daar mee te maken hebben. m een overzicht te krijgn en die overtuiging te deleten heb je dus een schrift nodig om het op te schrijven anders raak je het overzicht kwijt.
   “De herkenning van de waarheid over je zelf betekent eenvoudig dat je eerst moet uitvinden hoe je onbewust over jezelf denkt. Wanneer dat een aardig plaatje oplevert, bouw dan hierop verder. Wanneer het een armzalig plaatje is, erken het als slechts een mening die je over jezelf hebt en niet als een ‘absolute toestand’.” ditlaatste heb ik even geciteerd uit één van mijn Sethboeken.(ik heb er 16 Van hem heb ik geleerd in de spiegel te kijken. Maar inmiddels zijn het ook MIJN woorden geworden.Ik heb hem zelfs een keertje op visite gehad. Hij is niet fysiek. Iedereen die iets over de aard van zijn werkelijkheid wil weten raad ik dan aan om bv te beginnen met Seth spreekt of de Seth materie. Aarde reist 20-12-2012 om 20-12 uur het licht binnen. Dat is een FEIT. Mensen worden dan geconfronteerd met dat licht en geconfronteerd met dit licht en , kan je ik dit licht verdragen?. Kan de atoomfrequentie van mijn atoomlichaam omgaan met deze versnelle frequentie? Een HZ (hoger zelf = een vader-moeder, net als je op aarde hebt en daar kom je vandaan en die begeleidt je ) zal je helpen de lichtfrequenties (die zijn tonaal) vast te kunnen houden. Iemand die niet wenst mee te gaan op de toon van de liefde, de toon van de wet van één dus dit licht kan dus enorm in de shit raken so to say. Eigenlijk had iedereen al een keuze moeten maken. Kies je voor licht of kies je voor duister? Dan had je het na 20-12 niet moeilijk. Het koren en kaf zal gescheiden worden. Dat is de consequentie van in dit licht reizen wat maar 1 keer in de zoveel jaren gebeurt. Het is een kans. Een ascentiekans, een kans je dna te activeren. Om even terug te komen op dat voorbeeld ik ben te dik.
   hier een klein citaatje van mijn vriend Seth.

   Ik ben dik en dat vindt jij een feit.
   Het feit is echter, dat jij gelooft dat je dik bent en dus ben je het. Maar…. dik zijn is geen wortelstelling in deze werkelijkheid, noch een overtuiging waar iedereen in deze realiteit het als bestaansvorm mee eens is.
   IK ben dik is een overtuiging die je kunt veranderen.

   Maar eerst moet je door en door begrijpen dat ik ben dik echt een overtuiging is en GEEN FEIT en als je dat gelooft kun je de overtuiging, en dus je werkelijkheid
   Veranderen.

   Onze emoties worden door onze overtuigingen voortgebracht en niet andersom.

   En zo is het echt, hij heeft 100% gelijk. Het is een wijze ziel deze vriend.
   Wat we dus kunnen doen is om een overtuigingsoverzicht te maken. Schrijf eens je overtuigingen over bepaalde gebieden op en kijk wat ze voor resultaten deze hebben in je eigen persoonlijke werkelijheid

   Nu over je HZ en je Overziel.
   Je kunt ze gewoon vragen je te helpen. Doordat wij mensen een vrije wil hebben gekregen vanuit het Goddelijke zal een HZ of een Overziel alleen in het uiterste geval ingrijpen. Dat is bij mij gebeurd. Gelukkig mag ik wel zeggen. Het is echter niet gebruikelijk. Als jij dus uit vrije wil vraagt om hulp van je HZ of Overziel dan krijg je die. Gegarandeerd. Dan is het zaak om te gaan leren met ze te praten. Dat gaat telepatisch. Het is zoveel makkelijker met je eigen Godzelven telepatisch te communiseren als met een begeleidende niet fysieke helper. Maar eerst dien je jezelf te onderzoeken. Dat heb ik gedaan maar ik heb wel heel veel hulp gehad van mijn zielfamilie dat is wel zo eerlijk te vermelden. Maar ik heb KEIHARD gewerkt aan mezelf. En nu de beloning gekregen. Een volledige integratie met mijn tweelingvlam.Een kostbaarheid die zijn weerga niet kent. De meeste mensen zullen geen ene jota begrijpen waar ik over schrijf maar dat geeft niet. Het jezelf onderzoeken dat begrijpt iedereen. In het kort is dit dan mijn antwoord. Ik ben niet meer en niet minder dan wie dan ook. Het enige wat afwijkt aan mij is dat ik niet een aardezaad maar een sterrenzaad ben en met een specifieke taak geincarneerd ben maar dat is iets wat alleen mij en mijn persoonlijk ascentieteam aangaat. Ik wens iedereen een fijne dag. en heel veel licht.

  3. Moon ik heb deel 1 net gezien en stukkie van deel 2, aangrijpend, grijpt me nu al naar de strot, confronterend, bulls eye, dat is het waar het bij mij vast zit maar mijn verstand kon er al lang niet meer bij.. bovendien is er jaren terug een keer voorspeld dat er een pijl gegooid zou worden naar dit pijn punt van mij en dan erkenning inzicht at last eindelijk!! Nu ik dit zo kan delen kan het waarschijnlijk naar boven komen, al was ik altijd bang dat ik dan explodeer of er juist in stik, volgens mij ben ik er nu wel aan toe en dan komt het dusz naar mij toe gevlogen.

   Salaam Bombay! (1988) Full Movie Part 1 with eng. subtitles
   http://www.youtube.com/watch?v=UhWV61v2SnU

 11. Op engelen en gidsen richt ik mij niet omdat ik een christen ben.
  Tegen die tijd zal ik meer en langer tot God bidden, en Hem vragen om extra inzicht dus wijsheid.

 12. Straks zullen er velen bij de neus genomen zijn als ze erachter komen dat ze in armoede terecht zijn gekomen. En dat wordt dan als een soort les gezien. Zo kun je alles wel recht praten wat krom is en krom wat recht. Dat hele spirituele gedoe heeft iets eliteachtigs. Achter de schermen wordt gewerkt aan de uitvoering van de agenda van de Fabian Society en die streeft naar een communistsche wereldregering met een grote massa van armen en een kleine steen en steerijke topelite. En alle meelopers (spirituelen) gaan er dan in mee omdat die toch vaak kijken hoe de wind waait en daarin dan mee gaan. Het heeft iets heel engs dit heet eng.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.