Advertentie

UFO-sightings top-20 van 2012


x

UFO-sightings top-20 van 2012

2012 © WantToKnow.nl

x

Deze YouTube is samengesteld aan de hand van de meest duidelijke en indrukwekkende UFO-sightings. Vreemde vliegende, maar vooral onbekende voorwerpen… Kijk en oordeel zelf en deel je mening hieronder..

x

13 gedachten over “UFO-sightings top-20 van 2012

 1. Ik heb er geen verstand van maar ben er van overtuigd dat er meer rond vliegt dan wat ons algemeen bekend is.
  De waarheid komt nog wel eens te voorschijn.
  Ik maak me daar niet druk meer om. Zo veel mensen willen het niet geloven en denken dat het sprookjes zijn.
  Maar dan moeten ze de sprookjesboeken maar eens echt goed lezen. Want juist die staan vol waarheden. Ze lezen natuurlijk liever een krant vol leugens. 🙂

 2. Iron Sky, iets waar we eigenlijk allemaal opzoek naar zijn om er in te willen geloven dat de Nazi’s van de Maan gaan komen om ons met het aardoppervlak gelijk gaan maken. In tegendeel zoals het Amerikaanse ideaals beeld ook op de proef wordt gesteld ze GAAN het weer winnen van die achterstallig Duitse Technologie die ze reeds al zelf zo groot hebben gemaakt.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Py_IndUbcxc

  In ieder geval we zien wederom de geroemde HANEBU’s in volle aktie!

 3. Ik vind het arrogant om te denken dat wij de enigen met hersens zijn en daarom ben ik overtuigd van het bestaan van extraterrestrials.

  In ogenschouw nemende wat hitler in de jaren 40 al kon fabriceren, denk ik dat – omdat technologie steeds verder ontwikkeld wordt (in het geheim) – dat de meeste sightings als man-made kunnen worden afgedaan.

  Zelf ook een keer 3 objecten gezien met vreemde kleuren. Deze vlogen wel in een rechte baan….. alleen toen waren en nog geen mobieltjes met camera’s, dus geen beeldmateriaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.