Advertentie

Nieuwe, massale UFO-sighting in Japan


x

Nieuwe, massale UFO-sighting in Japan

© Guido Jonkers – WantToKnow-2011

x

De Japanse vulkaan Sakura-Jima is ruim 1100 meter hoog en onlangs opnieuw uitgebarsten. De vulkaan ligt recht tegenover de stad Kagoshima, de havenstad van Kagoshima Bay. Dat is slechts 8 km van de top van deze vulkanische berg. De grootste uitbarsting van deze vulkaan vond plaats bijna 550 jaar geleden, in de periode 1471-76. Maar ook in de jaren 1779, 1914-15, en in 1946 was er sprake van heftige uitbarstingen.

De Sakura-Jima is vergelijkbaar met de vulkaan de Vesuvius, die recht boven de Italiaanse stad Napels uit toornt en daar in het verleden al flink heeft huisgehouden.

Hier een paar positionele satellietfoto’s, van de plaats van de Kagoshima Bay en de vulkaan, die overigens 1 van een serie van 3 vulkanen is, aan die kant van de baai. De baai dreigt overigens in de loop der tijd langzaam dicht te lopen, door de vulkaanuitbarstingen. Er is aan de westkant nog slechts een opening van zo’n 4 km. De Oostelijke zijde is al dichtgelopen.

De ligging van de SakuraJima in het Zuiden van Japan.
De ligging van de vulkaan Sakura-Jima in Japan.
Het vulkanische eiland, midden in de baai. Duidelijk is te zien dat de Oostelijke zijde van het eiland inmiddels vast zit aan het “vaste (ei)land” van Japan, dat natuurlijk ook weer een eiland is.

Deze vulkaan wordt -natuurlijk vanuit zijn dreigende ligging- bewaakt door een heel peleton bewakingscamera’s, die dag en nacht draaien. Ook is er een speciale site in de lucht, die ervoor zorgt dat alle belanghebbenden, zich op de hoogte kunnen stellen van de laatste stand van zaken, rondom deze vulkanen in Kagoshima Bay.
Op deze foto rechts is ook te zien, dat de bebouwing van het baai-eiland gewoon doorgaat, tot aan de ‘tenen’ van de vulkaan.
Kan dat de reden zijn, dat opnieuw UFO’s zichtbaar zijn bij de uitbarsting van de SakuraJima, die vorige week startte?

De bewakingscamera’s tonen een onophoudelijke zwerm van ufo’s, vooral op het beeld dat op het linkerbovenscherm te zien is. Wat bijzonder is, is de duur van de opname. Enerzijds natuurlijk logisch, omdat het om continue beelden gaat van bewakingscamera’s, maar anderzijds is de duur van de zichtbaarheid van de UFO’s ook een zeer speciale observatie!

We raden je aan, gewoon rustig de opnames te bekijken en vooral te letten op de zwermen UFO’s, die zich boven, naast en vaak zelfs IN de vulkanische uitbarsting lijken op te houden. Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een groot mysterie. De enige signalen die wij als mensen kunnen interpreteren, lijken de aanwijzingen te zijn, dat deze UFO-lichten zich manifesteren op plekken, waar natuurlijk geweld plaatsvindt. (Jij hebt ook het artikel gelezen over de UFO-sightings rondom de tsunami-golf die vlak ná de krachtige beving het Noord-Oosten van Japan overspoelde? HIER)

Hier is het 8-minuten durende bewakingscamera-filmpje:x

 

6 gedachten over “Nieuwe, massale UFO-sighting in Japan

 1. Ufo s ……….

  Ik heb effe gespeurd op de mogenlijkheden ………

  Ik had een vermoeden betreft auto s en in het midden van het beeld is iets gebouwd wat de lichten van de koplamp effe voor een tijdje onzichtbaar maakt.

  Nu heb ik effe zitten speuren op autowegen …….. niet zo snel gevonden.

  Maar wel een foto en naar mijn idee van dezelfde zijde genomen, met onderaan de vulkaan zie je op dezelfde hoogte lichtjes.

  >> http://www.kampaibudokai.org/Kyushu.htm zie foto met de avondzon.

  http://www.travel-around-japan.com/k97-02-sakurajima.html lijkt me dat de roze lijn een weg aangeeft.

  Zouden de ufo lampjes simpelweg verklaard kunnen worden als koplampen van een auto …………

  1. nee de ufo lampjes kunnen niet simpelweg verklaard worden als de koplampen van een auto LOL

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.