Advertentie

Olie: de échte wortel van al het kwaad..!


Olie is het levensbloed van onze economische samenleving geworden; precies het beeld dat de elite voor ogen had, aan het begin van de 20ste eeuw. Een elite die dat olie-bloed wilde controleren, waardoor zij een instrument in handen kregen, dat ervoor zou zorgen dat er -letterlijk en figuurlijk- een bijna oneindige stroom van geld op gang zou komen, die hen in staat zou stellen hun alleenheerschappij te vestigen. En zo geschiedde..

Het is de olie geweest die als natuurlijk hulpbron, alle mensen hier op Aarde zou moeten dienen, en niet slechts de ‘happy few’..! Maarrr…Maar we kunnen nog steeds terug naar onze eigen onafhankelijkheid..! In deze tijden, dat mensen aan het vechten zijn voor hun VRIJHEID, hun ON-afhankelijkheid, hoort een onafhankelijk positie van energie-voorziening daar óók bij!

We kunnen dus vooruitzien naar een brandstof die minstens zo onuitputtelijk is, als aardolie dat leek te zijn. Maar dan naar een brandstof, die in de handen van velen komt. Alleen al doordat het productieproces voor deze brandstof, door bijna iedere kleine gemeenschap of klein bedrijf, kan worden opgezet. Een pleidooi voor een goede kijk op alcohol, want daarover hebben we het hier, alcohol als brandstof..!
x

x
* * *

Olie is écht de wortel van al het kwaad..!

x

Wat gebeurt er, wanneer je olie en petroleum (kerosine o.a.) uit de economische productiefactoren haalt van een land of een bedrijf, en deze nieuwe som dan vervolgens invult met brandstof uit lokaal geproduceerde, lokaal gecontrolleerde, ecologische, economische en hernieuwbare bronnen?

John Rockefeller’s quotes:
x

Wees niet bevreesd om het goede opzij te zetten, om daarvoor het grote te bereiken’
X

en
X

‘Ik weet manieren om geld te maken, waar jij geen weet van hebt’….

Weet je wat er gebeurt..? 95% van de structurele problemen in de wereld valt dan weg..! Geen oorlogen meer om olie; geen geld dat met honderden miljarden tegelijk de grens over gaat, naar ‘buitenlandse oliemaatschappijen’. Maar ook en vooral geen ecologische verwoestingen meer, die direct zijn toe te schrijven aan de productie van deze brandstof. En ‘last but not least’, een giga-afname van kankerverwekkende stoffen in de lucht- en waterwegen van onze wereld.

Maar ja, olie is nodig voor onze manier van leven.. Toch? En als dat niet zo is, hoe komen we dan überhaupt verslaafd aan olie..?

De geschiedenis leert ons dat de Verenigde Staten, het olieland van het verleden, de overstap maakte van walvisolie naar petroleum, voor het branden van lampen en motoren, door de genialiteit van ene John Rockefeller en zijn ‘Standard Oil of New Jersey’..Rockefeller was niet alleen een uiterst gewiekst zakenman, maar ook de eerste die zag dat de olie-industrie pas kon overleven, met zijn enorme hoeveelheden aardolie, door onderling zich te verbinden..

15 Mei 1911: Kranten publiceren de uitspraak van het Amerikaans Hooggerechtshof inzake de opsplitsing van ‘Standard Oil’, is het begin van een oligopolie, op de achtergrond geleid door de sluwe Rockefeller-familie.

John Rockefeller krijgt in mei 1911 al te horen van het Amerikaanse Hogergerechtshof, dat hij met zijn Standard Oil’ een gevaar is voor de economische bedrijvigheid in de VS en zijn bedrijf dient te ontmantelen op de wijze waarop het minder gevaarlijk zal zijn. Voor Rockefeller geen straf, want de ontmanteling maakt zijn aandelen in het oorspronkelijke bedrijf, in één klap 3x zoveel waard..!

Terug naar aardolie-als-brandstof
Deze geschiedenis leert ons ook dat de benzine en diesel die werden gemaakt van deze aardolie (of petroleum) de enige verbrandingsbron konden zijn van de ‘verbrandingsmotoren’ die onze maatschappij laten draaien en rollen.. De brandstof voor onze auto’s, vrachtwagens, bussen en tractoren. En dat is nog steeds zo, dat wordt althans beweert..!

Maar denk nou eens een momentje ná..
Laten we teruggaan naar de jaren 1919 tot 1933 in de VS, het meest kapitalistisch-economisch hoogontwikkelde land ter wereld, van dat moment. De totale ban op de productie van alcohol gold in die jaren. We accepteren het als een gegeven, nemen het voor lief en kijken er nooit eens goed naar..! Want het was toch zo dat de VS één groot dronkenlappenland dreigde te worden? En dat het terecht was dat alcohol niet meer mocht worden geproduceerd..?

De VS is ná die alcoholban niet veranderd hoor; integendeel! Er werd en wordt nadien nog net zoveel én meer dus gedronken als daarvoor.. Het blijkt dat de mannen die dit alcoholverbod hebben geïnitieerd en helpen legaliseren, zélf enorme drinkers waren..!
We dienen de feiten te geloven dat deze pre-1919 mannen eigenlijk werden geleid door een groep van pre-1919 kerkelijke vrouwen..! En wist je dat áchter deze organisatie van kerkelijke-vrouwen-tegen-alcohol, die al in 1854 waren opgericht, en die plots een budget hadden van maar liefst 4 miljoen US-dollar, de heer John Rockefeller schuil ging..? Dat klinkt méér als een acceptabel idee, nietwaar..?

Want bekijk het nu eens zo..
Het is natuurlijk geen toeval dat het verbod op de productie van alcohol preciés plaatsvond in de periode dat de exploderende productie en acceptatie van de auto-industrie op gang kwam? En dat alcohol daarin feitelijk een superieure keuze was boven ‘petroleum’..? Is dat toeval?

En is het toeval dat de ban op alcohol pas werd opgeheven, nádat de infrastructuur voor de productie van alcohol-als-brandstof, die toen wel degelijk al bestond, compleet was vernietigd, vergeten en vervangen door de ‘reuzen van de olie-industrie’…?

De visionaire Henry Ford..
Het was vooral Henry Ford, de duurzame industrie-baron uit het begin van de 20-ste eeuw, die zijn hart had verpand aan een verbond tussen het kapitalisme en de natuur. Henry Ford heeft nog steeds het patent op een auto-carrosserie van vlas..! Onverwoestbaar.

Het was Henry Ford die van sojavezels een kostuum liet weven, om aan te tonen, dat de natuur ons van alle goede dingen kon voorzien. Dat we met inventiviteit een prachtig verbond tussen de natuur en de mens kunnen sluiten.
Maar die carrosserie van vlas mocht er niet komen, en ook die auto die zo heel prachtig op alcohol reed..
Het was John Rockefeller met belangen in de olie- en staalindustrie die Henry Ford’s pogingen om dit mens-natuur-verbond te sluiten, om zeep hielp. Waarschijnlijk was het kiezen of delen voor Ford, met de productie van auto’s in zijn autofabrieken. Daar waar hij met zijn lopende-band-uitvinding voorop lag in de verovering van de harten van de consument om te kunnen reizen, onafhankelijk van trein en bus.

En evenzo was het Henry Ford die in 1911 al met een industrieel geproduceerde auto kwam die op beide brandstofsoorten, benzine én alcohol, kon draaien..!! Kijk maar eens naar dit filmpje, waarin David Blume het betreffende Fordje toont..!
x

Maar wat wij je hier proberen te vertellen, is dat er de laatste 90 jaar, een economische, politieke en ecologische verkrachting heeft plaatsgevonden door de oliemaatschappijen van deze wereld, een volledige samenzwering, bekrachtigd door de macht en het geweld van generaties van corrupte politici, waaronder we deze mensen zeker kunnen rekenen: George Bush sr, Dick Cheney, Richard Nixon en ga zo nog maar even door…

Dát is wat we je proberen te vertellen..! De feodale positie van SHELL in bijv. Nigeria, de scrupuleuze houding van BP in de schandalige olie-platformramp, de houding van ESSO ná de ramp in Alaska, met de olie-mammoettanker ‘Exon Valdez’ en ga zo nog maar even door; het zijn afspiegelingen van de imperialistische visie die de leiders in de olie-industrie hebben op onze maatschappij. Verdeel en heers. Met andere woorden, terug naar de vrijheid;

Terug naar alcohol!

Kijk maar eens naar deze YouTube, hoe alcohol de nek werd omgedraaid… Het is de grote stimulator van alcohol-als-brandstof, David Blume, die hier een presentatie geeft over dit onderwerp. (Kijk eens op zijn waanzinnige alcohol-als-brandstof-website HIER)

En voor de goede orde spreken we hier dus over kleinschalige alcoholproductie, en niet over de mega-ethanol-industrieën, die boeren hun voedseloogsten laat omzetten in brandstof..

18 gedachten over “Olie: de échte wortel van al het kwaad..!

 1. Een tijdje terug heb ik een docu gezien waarin een paar gewiekste jongens een techniek hadden ontwikkeld om van ALLE organisch afval olie te maken .
  In wezen kwam het er gewoon op neer de natuurlijke processen waardoor olie ooit ontstaan is te kopiëren op een kunstmatige manier dmv hoge druk en temperatuur .
  Slachtafval en agrarisch afval kan worden omgezet in olie en kan uiteraard geraffineerd worden tot allerhande produkten .
  Hopelijk vind ik het linkje snel terug om het te kunnen posten .

 2. Een ander gerelateerd artikel hier op WTK:

  http://www.wanttoknow.nl/overige/over-vrije-energie-anti-zwaartekracht-en-oude-wetenschappen/

  Aether fysica is de enige echte fysica, de rest noemt een wetenschapper die werkt in de geheime ‘black projects”pop physics’. Even voor de duidelijkheid; als werkelijk alle universiteiten nog steeds stellig overtuigd zijn (en doorgeven aan alle studenten ter wereld!) dat de lichtsnelheid van Einstein (die dus geen constante blijkt te zijn) met 64 tot een paar honderd maal de snelheid van licht kan worden doorbroken…met een zogenaamde ‘gravity beam’…wat moeten we dan nog met olie?

  Uiteraard worden die principes nu gebruikt in de superwapentechnologie, maar ’the root of all evil’ kan dus met wortel en al uit de grond getrokken worden (als de grondeigenaren dit zouden toelaten zullen we maar zeggen…)!

  Het is er allemaal al en het dient beschikbaar te komen voor een betere wereld.

 3. Trekkertrek evenementen, klinkt heel dubbelzinnig, overgewaaid uit het beloofde land van de Fake Valse Vrijheid, het begon hier in het klein in Europa en Nederland.
  Uiteindelijk heeft deze Sport zich ook hier verder ontwikkeld.
  Tig jaren terug was het hier de ontdekking dat je wat met V8 motoren kon doen, net als de Amerikanen, die wisten dit al wat langer.
  Uiteindelijk was zelfs dit niet genoeg.
  Toen zijn ze recent hier overgestapt op andere brandstof.
  Juist jah een soort alcohol, methanol gebruiken ze nu geloof ik.
  Superieure kwaliteiten ten opzichte van slappe te laag octanisch onzuivere petroleum gas olie benzines.
  Als je echt schone power willen hebben moet je methanol gaan stoken in je motor.
  Nu ik er aan denk, ‘spiritueel’ gezien, ik hou van vulkanische evenementen, dat heeft iets met mij te maken.
  Vulcan is de planeet van Doctor Spock, de man met de gespitste oorjes die niet aan emoties doet, alleen logica, omdat mijn emoties vulkanisch kunnen zijn heb ik Doctor Spock nodig, en het IsIs bluswater van Mirakel, Dawn en Lianne, Anneke heeft ook etherisch blus water volgens mij (hahaha)

  http://www.nufoto.nl/fotos/71606/nk-tractor-pulling-meerkerk.html

  Oh ja de mensachtigen van de planeet Iarga hebben een bekende Nederlandse directeur eind jaren zestig begin jaren zeventig uitgelegd wat echte planetaire efficiëntie is, de introductie van de aardolie en de spoorwegen met de prehistorische kolen en staal technieken hadden de belletjes moeten laten rinkelen bij alle mensen die gezond van geest zijn, indianen volken wisten meteen dat gekken bezig waren, wij hebben deze vuiligheid ons op laten dringen door satanische krachten, we hadden gewoon nee kunnen zeggen, paard en wagen is superieur aan onze huidige (spoorwegen) idiotie, als je iets doet moet je het meteen goed doen, als je het heilige land, het levensruim er volledig mee gaat vol storten, bezint eer ge begint.

  De Iarganen hebben een goed werkend globaal spoor systeem, die sporen wel die lui, dat hebben ze duizenden jaren uitgedokterd en uitgedacht, super doordacht, geen half werk, geen dysfunctionele rotzooi op de markt dumpen zoals hier op aarde. Als een product geen levensduur heeft van minimaal duizend jaar, dan heeft het product geen waarde voor Iarganen, dan is het een psychisch ziek product.

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/het_doodde_de_wolken#c70547

  Quote:

  ” Door DeePr op 16-03-2011 om 00:02
  Wat hebben wij?
  Wat heb jij?
  -Alleen ‘t land,
  …geeft ons,
  …gevoel, geeft ons leven.
  ‘t Leven zelf.
  Zonder land?
  …lopen we maar wat rond,
  zijn de mensen verloren.
  Je hebt niets om op terug te vallen.
  Dan is er niets meer waar je
  levenskracht uit kunt putten.-
  Verdomme! Alles is ons afgenomen!
  Alles!!!
  Wat hebben wij nog! “

  1. Hyper , bedoel je met die directeur ; Stefan Denaerden ( als ik het goed spel uit mijn hoofd ) met het scheppingsparadigma en dat andere boek heet geloof ik Buitenaardse beschavingen , die ?

  2. Jah dat is hem Cozmic, dat is waar ik mij onder andere mee bezig hield op mijn twaalfde jaar, zal wel niet bij die leeftijd passen, het verraad was dat hij een overeenkomst moest tekenen met z’n uitgever, dat op de achterflap moest staan dat het ‘fictie’ was.

   Dit terwijl het geen fictie was, dit verraad heeft mij tig jaar van m’n leven gekost want ik kon aan m’n water wel aanvoelen dat het echt was en de fictie verklaring een leugen, dit alleen al heeft bij mij ongetwijfeld hersen beschadigingen veroorzaakt, zo kan je de menselijke mind helemaal kapot maken. Wij zijn een Volk van Mind fokkers, nu heb ik verschillende compartimenten in mij zelf die ik met moeite bij elkaar kan brengen, alleen door de schone kunsten kan dit bij mij, muziek poezszie literatuur toneel grafisch sculpturen levens kunstenaars paradijs vogels dat is het enige medicijn, maar als je dat doet dan komt al gauw Mr. Smith de Stadswacht om de hoek met de verschrikkelijkste dreigementen, uit naam van een zwijgende bevolking die op Het Oog recht in de leer blijft, wel zwijgend uiteraard, de gebroeders de Wit moeten het nog altijd ontgelden.

  3. Lol , ik was de enige in mijn kennissenkring die het universele scheppingsparadigma van a-z uit kon lezen . Ik had begrepen dat hij een hoge ome bij shell was en daarom onder een pseudoniem schreef , zeker in die tijd waren zijn boeken nogal controversieel .

 4. Bijna goed!

  Een onderdeel van de samenzwering is de criminalisering van hennep geweest.
  Ford’s/Diesel’s auto’s liepen ook op hennep-olie!

  Hennep is een optelsom van voordelen, waar olie een optelsom van nadelen is:
  + locale plant (dus geen grootschalig transport nodig)
  + hele hoge biomassa en groeit -zonder bestrijdingsmiddelen OP de grond.
  Niet nodig om diep eronder met milieuschade te winnen dus zoals bij olie.
  + goedkoop (dus geen enorme winsten mogelijk)
  + zeer duurzaam: papier gaat veel langer mee; kleding ook. De criminalisering van hennep was dan ook een in het voordeel van de katoen-industrie (met bijbehorende bestrijdingsmiddelen-industrie..)
  + vele vele toepassingen! (ook voeding en bouwmateriaal)

  Hier een nummertje erover:
  http://www.youtube.com/watch?v=TwQp7OWUqcA

  HENNEP = de definitie van duurzaam. Staat tegenover maximaal winstmaken.

 5. In ruim 100 jaar technische ontwikkelingen waarvan we soms duizelen is er maar belabberd weinig wat groot naar buiten wordt gebracht als het om de ontwikkeling gaat van duurzame en milieuvriendelijke energievormen. Ze zijn er wel maar worden stelselmatig buiten de aandacht gehouden. Verdienmodellen, patenten en de perverse politiek realiteit zijn de echte rem op de ontwikkeling.

 6. olie de echte wortel van alle kwaad ??????
  dat is toch de mens die alle kwaad in de wereld brengt!!!!!olie is maar een product waar ze gebruik van maken .

 7. Idd @ Yvonne: Tesla!
  Maar ook, en er is hier & daar op ’t www wel eea over te vinden: getijdenstroom, vanuit de aantrekkingskracht van de maand: die hangt hier voorlopig nog wel… 😉 Ik heb alleen zelf niet de kennis/ervaring om hier iets mee te gaan beginnen….
  En @ Hannie… de mens.. heeft van de olie een machtsmiddel gemaakt… triest…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.