‘Chemtrails’ door US-luchtmacht bedacht en gebruikt..!


chemtrails ostfriesland

x

‘Chemtrails’ door US-luchtmacht bedacht en gebruikt..!

2013 WantToKnow.nl/.be

x

Even verbazend wellicht voor de mensen die sites als WantToKnow zien als ‘conspiracy’-sites, waarachter mensen schuil gaan, die achter elke boom een beer vermoeden. Maar steeds vaker blijkt dat de werkelijke waarheid’ nog veel heftiger is dan al die ‘samenzweringssites’ bij elkaar kunnen verzamelen en aan het licht brengen..

De verschijnselen zijn té verdacht om er géén aandacht aan te besteden. (klik op de foto voor een zéér uitgebreide lead)
De chemtrail-verschijnselen zijn té verdacht om er géén aandacht aan te besteden.

Zo is in een bibliotheek in Oklahoma op micro-fiches een handboek gevonden van de Amerikaanse luchtmacht, een handboek dat dateert uit 1990. En dat boek, draagt de titel ‘Chemtrails’…! Het boek bevat beschrijvingen van verschillende experimenten die piloten kunnen uitvoeren via het vrijlaten van sprays met verschillende verdachte substanties. Stoffen die in relatie kunnen worden gebracht met het beïnvloeden van het weer en andere die te maken hebben met het HAARP-project, waarbij barium-fluoride wordt gebruikt om de HAARP-straling te bekrachtigen of beïnvloeden.

Het sproeien van het giftige bariumzout, in relatie tot het HAARP-systeem (zie HIER en HIER artikelen),  wordt beschreven als experimenten met anti-zwaartekracht tests en het creëren van een wapenschild via HAARP. De lijst met stoffen, genoemd in dit manual, en die in deze US-Airforce experimenten kunnen worden gebruikt, worden genoemd. Het gaat daarbij om aluminum 3, aluminum-hydride, barium-fluoride, beryllium, cyanide, hydrochloric-zuur, verschillende ionen waaronder koper-ionen, ijzer-2-ionen, lithium ionen, nikkel-perchloraat (dit is raketbrandstof), fosfor tri-fluoride, zilver-iodide, sodium ionen en single-valence metals.

Hier de YouTube met het verhaal van de man die het handboek vond in het ‘Oklahoma Library system’. Kijk naar deze video waarin je de man ziet die de micro-fiches vond in deze bibliotheek. Inmiddels is er veel commentaar op dit ‘handboek’; er wordt gezegd dat het alleen gaat om een handboek met ‘chemische verbindingen’… Maar dat is natuurlijk kul, omdat het hier slechts gaat om het debunken van de debunkers.. Het woord ‘chemtrails’ is dus niet bedacht door al die mensen die overal spoken menen te zien, maar door de Amerikaanse luchtmacht zélf.. Een bizarre ontdekking.. De motivatie om dit woord überhaupt dus te bedenken, toont de intentie achter het woord en is dus feitelijk de kern van dit verhaal. Kijk naar de hele video en wees je bewust van het grote ‘chemtrails’-verhaal..

x
Mocht je nog niet helemaal op de hoogte zijn van chemtrails, luister dan naar deze video waarin Dr. Russell Blaylock er geen doekjes om windt.. Een radioshow die ‘Linderman Unleashed Radio Show’ heet en op 28 Maart 2013 werd uitgezonden. Presentator Curt Linderman spreekt met Dr. Blaylock over de verwoestende gezondheidseffecten die chemtrails hebben. Over de zogenaamde ‘geo-engineering’ die overal op de wereld wordt geïmplementeerd om zogenaamd ‘het klimaat positief te beïnvloeden’.. Maar dit wordt dan gedaan zonder het democratische proces te volgen en (wereld-)burgers te informeren..

Dit korte artikel van Dr. Blaylock over chemtrails laten we hier graag nog even in de Nederlandse vertaling verschijnen.

* * *

x

Chemtrails, nano-aluminum en de neuro-afbrekende invloeden

en

de effecten op de neuro-ontwikkeling in het menselijk lichaam.

By Russell L. Blaylock, M.D.

 

Het internet staat letterlijk vol met verhalen over ‘chemtrails’ en over het zogenaamde ‘geo-engineering’, waarbij de zogenaamde ‘global-warming’ wordt aangepakt. Tot voor kort nam ik deze verhalen met een grote korrel zout. Daarbij was een van de grootste redenen voor mijn sceptische houding het ontbreken van visueel bewijs.. Ik zag die ‘chemtrails’ zelf niet, maar ze werden wel door al die ‘samenzweerders’ genoemd als bewijs. Maar de laatste jaren krijg ik ook steeds meer chemtrails zélf te zien, en ik kan daarom niets anders dan toegeven dat het niet de condenssporen zijn, waarmee ik als klein jongetje ben opgegroeid..  De ‘trails’ die ik nu te zien krijg zijn heel breed, blijven vele uren hangen en tonen een bepaald patroon, waarbij ze langzaam maar zeker in kunstmatig wolken veranderen. Ik vind het verontrustend dat ze steeds vaker voorkomen en bijna letterlijk de ‘lucht vervuilen’…

russellblaylockMijn grootste bezorgdheid hierbij is dat er bewijs is dat er vele duizenden tonnen genanoniseerd aluminium wordt gesproeid. Want het is de wetenschappelijke en medische literatuur duidelijk naar voren gekomen, dat deze nan0deeltjes aluminium uitermate heftig reageren met het menselijke lichaam, heftige ontstekingen kunnen veroorzaken in veel soorten lichaamscellen. In het bijzonder is het belangrijk te melden dat deze mini-mini-aluminiumdeeltjes uitermate giftig zijn voor de hersenen en het beenmerg in onze wervelkolom. Daarbij is een lijst met aandoeningen op te stellen, die vooral zenuwaandoeningen betreft, inclusief Alzheimer’s dementie, Parkinson en de ziekte van Lou Gehrig’s (ALS). Allemaal direct in verband gebracht met aluminium.

Nano-aluminiumdeeltjes zijn niet alleen heftige oorzaken van ontstekingen, maar ze penetreren ook de hersenen via een aantal routes door het lichaam. Onder andere via ons bloed, maar ook via speciale geurreceptoren in onze neus. Studies hebben aangetoond dat deze nano-deeltjes door de neus direct naar de hersenen gaan, naar preciés dat deel wat in verband wordt gebracht met Alzheimer, en waar ook de eerste verschijnselen van Alzheimer ook te zien zijn.. Bij onderzoek van hersenen van overleden Alheimer-patienten, blijkt dat in dat deel het hoogste niveau aluminium in de hersenen voorkomt.

chemtrail contrail verschilHet is met name deze route die de nano-deeltjes aluminium afleggen die het sprayen van enorme hoeveelheden van dit spul zo heftig maken. Mensen ademen deze rommel in, mensen van alle leeftijden, van kinderen tot ouderen. Het zal waarschijnlijk zijn dat vooral ouderen het meest te lijden hebben van deze nano-deeltjes. Ook de luchtfiltersystemen die mensen in huis hebben, zullen niet in staat zijn om al dit nano-aluminium uit de lucht te zeven, zodat de blootstelling aan deze deeltjes in je huis gewoon doorgaat.

En natuurlijk komen deze deeltjes aluminium ook in de grond terecht, waarbij het grondwater en de vegetatie wordt vergiftigd. Normaal wordt aluminium slecht geabsorbeerd door de grond, maar het is vooral door de eigenschappen van het nano-alumium dat dit nu wel het geval is. En opnieuw zal dit aluminium via de voedselketen en het drinkwater in het menselijk lichaam terecht komen.

Ik bid dat de piloten die deze rotzooi in de hemel loslaten, zich terdege beseffen dat ze de levens en gezondheid van ook hun éigen families aan het verwoesten zijn. En natuurlijk geldt dit ook voor onze politieke leiders.. De vraag is dus wie er dan achter deze spray-politiek zit.. Als eenmaal de grond, de planten en waterbronnen zijn vergiftigd, dan is er feitelijk bijna geen manier om de schade die is aangedaan, weer ongedaan te maken. Als deze verwoestende projecten niet worden stopgezet zal er een gezondheidsramp van ongekende omvang gaan plaatsvinden, waarbij vooral het aantal zenuwziekten zal exploderen. Ook de afwijkingen in de zenuwontwikkeling in onze kinderen zal doorzetten, dáár waar we in een steeds jongere groep mensen al een dramatische toename zien van dit soort aandoeningen.’

* * *

Kortom, het zij nog maar weer eens gezegd: chemtrails bestaan uit puur gif dat in de atmosfeer wordt gesproeid om mensen te ondermijnen.. Niets nieuws dus, als je beseft dat manipulaties met o.a. vaccins en voedsel hetzelfde doel hebben

 

* * *

Oklahoma Library system

Advertentie

196 thoughts on “‘Chemtrails’ door US-luchtmacht bedacht en gebruikt..!

 1. Verledenweek riep mijn vrouw mijn in de kamer 7 hoog. En wees mijn een vliegtuig met iets er achter. Leek UFO zei ze. Dus ik rapido de verre kijker er bij. En wat zagen we. 2 Boeing achtige vliegtuigen precies achter elkaar. Ongeveer 3 tot 5 vliegtuig lengtes. Super dicht op elkaar. Leek als de ene de andere wou aanschieten. na enkele seconde haalde de ene de andere in en ging er schuin achter vliegen. Wat opviel was dat de ene achterste geen condens produceerde ook niet toen die achter de andere weg ging en er zeg maar naast vloog ook geen strepen.

  Tijd 21:50 17-7-2016 Leeuwarden west van uit de flat.
  (eigenlijk dacht dat Russische bombers waren heel eventjes, waren denk ik geen passagiers vliegtuigen, Wel zo een model!) Waren 1 op verrekijker oog met grijs bruin zonder de ruiten van passagiers en denk 2 motige model!

  Kon helaas geen foto van maken. onmogelijke met foto toestel digitaal. Dit Heb nu opgelost (moet nog goed testen!)door op mijn verre kijken een hd webcam te monteren. Richten met 1 oog. gezoomd opnemen andere oog op de kijker met webcam. Lowbudget maar ok.

 2. Grappig dat hier boven weer een internettrolletje tussen te vinden is die doet alsof chemtrails nog steeds bewezen moeten worden. Nou gehoorzaam trolletjes, chemtrails zijn niet alleen al lang op alle levels bewezen, van analyse van de stoffen tot de bewijzen van de omkerende en in bosjes vliegende sproeivliegtuigen. MAAR ze zijn ook inmiddels op alle levels tot zelfs bij de VN toegegeven. En nu stil zijn domme trol, jij komt ook aan de beurt. We hebben zelf ogen om mee te kijken, hebben we geen trollen voor nodig.

  1. Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014 https://youtu.be/jHm0XhtDyZA

   https://geopolitics.co/2015/04/03/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/

   https://geopolitics.co/2015/04/13/what-chemtrails-are-doing-to-your-brain-are-shocking-neurosurgeon/

   https://youtu.be/DPnWaBsMYnY
   Pilots, Doctors & Scientists Tell Truth about Chemtrails [Excerpts]

   Foto’s van spraysystemen om snel te installeren en te verwijderen;
   https://geopolitics.co/2015/04/03/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/#jp-carousel-25188

   http://stateofthenation2012.com/?p=5227

   En een hele lange lijst; http://chemtrailsmuststop.com/

   Een veelzeggend commentaar;
   April 9, 2015 at 11:31 am

   My father, an Air Force Veteran, work in NORAD as an Radar Operator in the late 50’s and throughout the mid 60’s. He always joked that if he told me certain things, he would have to kill me. Anyhow, before he passed away, we got to talking about con/chem-trails. Basically, everything in this article confirms with what my father told me. I asked him if he believed it was for National Security. He told me, “Not for a minute.”

  2. Odette, is beter onder dit artikel dan onder het Brexit…

   https://www.youtube.com/watch?v=U-5VnMIiKPY

   Geo-engineering is een FEIT!!!
   en chemtrails zijn een onderdeel ervan. Of het erom gaat mensen bewust ziek te maken hou ik nog open, ofwel het me niet zou verbazen.

   Het meest verbazende is dat niemand meer contrails kan zien, omdat ze helemaal niet meer bestaan, omdat de nieuwe motoren al lang geen contrails meer maken, en als er nog iets eruit komt dan is dat met het blote oog niet zichtbaar.
   Dus het gehele argument, “dat zijn gewone contrails” is dus totale onzin.
   Wetende dat je goed Duits kunt (als Kölsche meid 😉 ) kan ik je de site http://www.chemtrail.de adviseren van Werner Altnickel. Ook met de actiegroep Skyguards wordt binnen de EU samenwerking met andere landen gezocht en probeert men geo-engineering onder de aandacht te brengen. Tschö 🙂

  3. Parabola, Gelukkig kan ik de gewone contrails nog wel zien als flinterdunne streepjes die snel oplossen tussen het dikke uitgewaaierde chemtrail gebeuren dat blijft hangen.
   En ik zeker de site bekijken in de loop van de dag,. Dank!

  4. @parabola 53.3
   “Geo-engineering is een FEIT!!!”
   Dat klopt. Er wordt onderzoek naar gedaan en het wordt incidenteel toegepast (bvb parade in Moskou), maar niet structureel. Althans dat is nooit bewezen.

   “en chemtrails zijn een onderdeel ervan.”
   Ik heb eerder uitgelegd dat chemtrails in de context van klimaatadaptatie zeer inefficient is. Dat heb ik nog niet weerlegd gezien.

   “Of het erom gaat mensen bewust ziek te maken hou ik nog open,”
   Daar is Marcel Wiersum veel stelliger in, maar die reageert nogal subjectief, dus niet naar jou toe.

   “ofwel het me niet zou verbazen.”
   Daar spreekt een enorme vooringenomenheid uit. Pas daar mee op.

  5. Beste Jim
   Ik heb bij mijn weten nergens met ook maar enige stelligheid beweerd dat chemtrails er zijn om mensen ziek te maken . Ik zou het zeer op prijs stellen als je eens beter in de gaten houd wie wat zegt , en je blik enigzinds verruimt.Het zou mij niet verbazen als mensen ziek worden van chemtrails , maar ik kan me niet voorstellen dat dat het enige doel zou zijn.
   Wat mij verder aan al jouw postings hier opvalt is het gemak waarmee je eventuele aanwijzingen / bewijzen van tafel veegt wanneer die niet in je straatje passen, en de haast gedreven dognatische manier van het verdedigen van jouw geloof ( de wetenschap) .Aan jouw manier van redeneren is helemaal niets wetenschappelijks te herkennen.

  6. Jim,
   het vaakst genoemde argument van de ontkenners is dat ze zeggen, dat het allemaal gewone contrails zijn.

   Maar dat kan helemaal niet, en klopt dus niet, omdat de moderne vliegtuigen allemaal een turbofan (tunnelschroefturbine) hebben, en die produceren zo goed als geen condensatiestrepen meer.
   De verhouding van de lucht bij een turbofan is voor de vorming van contrails veel te hoog, omdat het grootste gedeelte van de lucht niet verbrand wordt, maar langs de fan loopt en de lucht wordt dan zonder zich met de brandstof te vermengen eruit geblazen.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Turbofan

   Het leger begon al in de 50er jaren aandrijvingen zonder contrails te ontwikkelen. Later werden deze motoren altijd verder verbeterd, ook mbt de hitte die afstraalt.

   En dat heeft zich continue ontwikkeld. Tot 1986 waren er nog Transall machines, die tijdens de start over een extra aandrijving beschikten en een brandstofmix gebruikten, die contrails kon produceren, maar ook deze motoren zijn ondertussen omgebouwd.
   Omdat de nieuwe aandrijvingen ook brandstof besparen kan het zich geen airline meer veroorloven oude aandrijvingen te gebruiken.

   Sinds 2010 (uiterlijk) zijn er in b.v. Duitsland geen vliegtuigen meer die überhaupt zo iets als condensatiestrepen kunnen achterlaten, toen werden de laatste vliegtuigen met de nieuwe aandrijvingen voorzien.

   Dat is al één ontkenner-argument, onderuit gehaald….

  7. Jim, hou op met je peer revieweds…
   Geen argument, want peer reviews hebben hun langste tijd gehad, er is te veel mis mee en zeker niet open en transparant.

  8. Juist heel transparant. Als jij fouten ontdekt in het artikel en die goed kunt onderbouwen kun je een reactie in datzelfde tijdschrift plaatsen, bijvoorbeeld als ‘comment’. In sommige gevallen wordt het artikel zelfs alsnog ‘rejected’. Hoe open wil je het hebben?

 3. ja het is niet normaal wat je aan de hemel ziet verschijnen aan strepen,bij een heldere dag! toen ik een tijdje terug in brussel ging mee betogen met peter vereecke in brussel,waren we met te weinig om echt een stoet op te zetten door de hoofdstad! dus waren we met een handvol op een rond punt en in evenredig aantal met ordehandhavers die ons vredesactivisten zou moeten helpen voorkomen het te bond te maken!mensen zijn a mass hoofdzakelijk bezig met navelstaren door het westerse concept van overleven en een vorm van egoisme em materialisme!dus goed dat er blijven een boekje opengedaan wordt over wat zo allemaal gedaan wordt en verzwegen wordt door oa het leger-navo-nato-wereldgezondheidsorganisaties-regeringen…..!

 4. Wat de mens uitzendt, zal hij tevens zelf ontvangen.
  Zolang de mens gebruik blijft maken van zaken zoals Roundup en kernenergie, zal Chemtrails ook niet verdwijnen.
  Karma?
  Onkruid verdelging voor mens en natuur.
  Hoeveel mensen zijn er nou daadwerkelijk die voor 100% duurzaam met de natuur (= ook zichzelf bezig) zijn?

  1. Somberheid of realiteit?
   Gemak dient de mens? Verpakkingen, plastic, papier/ boomkap, verwoesting van de regenwouden, gif uit papierindustrie en katoen industrie, conserveringsmiddleen, magnetronmaaltijden/ voer, mobieltjes, auto’s, schoenen, tassen, prullaria, drijfgassen/ deo’s, wasmiddelen, fracking, gootsteenonstoppers, mierenpoeders etc. etc. etc. Het is toch echt de mens die dit mogelijk maakt. Waaronder dus ook de chemtrails.
   1 vinger naar de ander, = 10 naar mezelf. Inderdaad zolang we zelf niet kunnen veranderen, kunnen we dit ook niet van anderen eisen.

 5. ik weet het al jaren, ze zijn al jaren hiermee bezig: rond de 50 jaar. maar tot nu toe wilden de mensen het niet weten.
  ik ben blij dat ze het nu toegeven. ik denk dat het ook komt door internet berichten. nu kunnen ze er niet meer onderuit een worden ze gedwongen om de waarheid te vertellen.

 6. Schrikbarend en verontrustende informatie…..wij zijn zelf een groep begonnen om de mensen wakker te maken tegen deze “shit” en hoop dat er gauw een einde aan komt…

  mvg A. Meester

 7. Heldere diep blauwe hemel, naar het zuiden toe Toulouse wat Wind veren, 30°, kersen zijn al uit gebloeid veel insecten, nog geen hommels.

 8. 10-tallen jaren geleden hebben nagenoeg alle aanwezigen tijdens een Bilderberg-conferentie zich uitgesproken over de toename van de wereldbevolking met bijbehorende zaken als voedselvoorziening, gezondheid, enz. de uitspraken over aanpak van deze “problemen” liepen uiteen van stationair tot “90% uitroeiing” van de menselijke soort. en zie hoever de opvolgers van de destijds aanwezige elite is gevorderd. er is en blijft ge-engineerd en getest worden op meerdere fronten (voedsel, water, lucht), maar ook worden mensenrechten gesnoeid, verdraaid, gedumpt. op zich niets nieuws want dat vindt al eeuwen lang plaats. de snelheid waarmee het de laatste decennia wordt losgelaten op de wereldbevolking is zeer verontrustend. het doel is onduidelijk; of weet de elite iets bijzonders dat de massa beter niet kan bereiken? het kan niet alleen wereldheerschappij zijn, zoals de NWO al lange tijd nastreeft. dat is te simpel, er moeten haast wel meer grote belangen meespelen. benieuwd wat er de komende jaren allemaal boven komt drijven aan manipulaties en intriges. vast meer dan de twin-towers, chemtrails, volksopstand in noord-afrika en midden-oosten, etc.

 9. mensen willen het niet weten, zij zijn blind en kunnen zich niet voorstellen dat medemensen zoiets doen.
  ik vraag mij af waarom wil de USA de mensheid uitroeien.

  1. Ik ben op zoek naar informatie over de demonstratie a.s. zondag in Den Haag. Googelen brengt mij niet verder. Het lijkt alsof info is verwijderd op internet. Kan iemand mij helpen?

  2. we gaan met zń allen braaf weken van tevoren toestemming vragen om een rondje in de stad te mogen lopen, lees ik op feeksboek, het moet niet gekker worden, heeft een demonstratie dan nog enige zin? de haags noord koreaanse burgermeester op lange poten, geeft op commando, met links rechts marcheren pijltjes, op je dombofoon aan, welke straat je in moet lopen… hoeveel vaccinaties heb je dan voor je derde levensjaar gehad, als je dit normaal vindt? tegelijkertijd zie ik vanavond tijdens mijn fiets rondje tot mijn verbijstering dat er voor de verandering iets in het plaatselijke parkcentrum is georganiseerd, met veel kleine partytenten, een groepje vrouwelijke kleuters van ten hoogste 11 jaar ziet hier aanleiding toe om het adolescenten weekend groepsgedrag van een 16 jarige voor het eerst uitgaander in centrum zonder begeleiding te gaan simuleren, zonder begeleiding, om 9 uur ’s avonds over straat, daar waar het vanwege de donkere locatie zonder aanpalende aangrenzende bewoonde woningen bekend is dat er na tienen regelmatig veel bezopen ellende gebeurt, een klas van een stuk of 10 uitgelaten kleuters, wat voor ouders zijn dit? wat zit er in het drinkwater, het scrotum van mannetjes zakt nauwelijks of niet meer in hoor ik op alex info radio en de dames staan vroegtijdig strak van de hormonen in ons drinkwater…

  3. Hoi Hyper e.a.,

   Volgens mij is de grootse reden van het lethargisch gedrag de vergiftiging van lucht, water en voedsel, media, farma etc. die al generaties voor een degeneratie van onze hersenen veroorzaakt.
   De meeste mensen zijn slachtoffer hiervan, en lijden aan een permanente hersenbeschadiging.
   Je zou dus kunnen stellen dat wij allemaal in een psychiatrische samenleving leven.
   En een gek weet niet dat hij gek is, anders zou deze er wel iets aan doen.
   Dit noemt men dus be-schaving, de Mns; afgeschaaft en afgeschaft.
   Went er maar alvast aan, het begint nu pas…..

   Stay Human, if possible,
   Groet, Zjoz.

  4. Hyper, we zijn al lang monddood gemaakt, het is eigenlijk al klaar. Dit pikken, of verzet/ongehoorzaam en dan bij het grootste deel van de bevolking. Het liefst in heel Europa, en de rest van de wereld 🙂 Dat kan snel gaan maar het kan nog vele jaren duren. Ondertussen ‘Rette sich, wer kann’ denk ik dan maar…

   Zjoz, het degeneratieproces van de mens, heel triest want zo waarneembaar.

 10. De criminele activiteiten van de regeringen is verbijsterend.
  De regeringen slagen erin om dit buiten de publiciteit te houden.
  Chemtrails werken niet remmend op de opwarming van de aarde. Ze werken wel vernietigend op plant- en dierenleven. En creeren “superbugs”.

  Dr. Blaylock sprak veel over Aluminium, maar Barium is eigenlijk nog veel giftiger. Barium is radio-actief en zeer kankerverwekkend. Barium atrofieert de thymus en het beenmerg (je immuunorganen). Hierdoor kun je niet meer voldoende (of geen) witte bloedlichaampjes aanmaken, waardoor Kanker volgt.

  Ik ben al langer op de hoogte van deze chem trails en ook de toxiciteit van vaccinaties (ook stoppen ze barium in vaccinaties).
  Ik heb me erop toegelegd om uit te vinden of er een stof is die barium in het lichaam ontgift. En ik denk dat ik die heb gevonden. Dat is namelijk koper. Maar dan moet je de pure koper hebben, niet zoals dat tegenwoordig gemixed wordt met zware metalen. Dus antiek koper of koper nuggets. Een kopernugget in een glas water en je hebt gezond drinkwater! Een kopernugget op je lichaam, tegen het kankergezwel, en het verdwijnt.

  Het mechanisme werkt als volgt: Koper geeft het lichaam koper-ionen, benodigd voor de aanmaak van gezonde bloedlichaampjes en-enzymen. Een kankerpatient heeft een copper-depletion. Helemaal geen koper meer, want de koper in het lichaam is opgebruikt bij de ontgifting van b.v. barium of aluminium. Wanneer het lichaam weer de beschikking krijgt over koper, ontgift het zich: het immuunsysteem herstelt zich; de thymus en beenmerg leggen weer weefsel aan. De stamcellen zijn hierbij betrokken.

  Dit was mijn reaktie,
  A. Bannink,
  paranormaal genezer

  1. dank je voor de tip. waar kan je antiek koper of koper nuggets kopen.

   warme groet
   Annet

 11. Was al voorzegd:”…de tijd dat de ene mens over de andere mens heeft geheerst tot diens nadeel”.(Prediker 8:10), maar er is hoop:”…úw(God) gramschap kwam,…en de bestemde tijd om…aan die uw naam vrezen..hun beloning te geven, en om hen de verderven die de aarde verderven.(Openbaring 11:18)De Formeerde van de aarde:”die haar stevig heeft bevestigd,die haar niet louter voor niets heeft geschapen,die haar geformeerd heeft om ook bewoond te worden…”(Jesaja 45:18).

  1. Mooie naam, Graziella…. voluit is het Grazia of in het Engels Grace. Dat betekent Genade… In de bijbel staat daar een hele mooie tekst over

   2 Korinthien 12:9

   “Mijn genade is voor u genoeg, want Mijn kracht wordt in zwakheid volbracht. Daarom zal ik veel liever roemen in mijn zwakheden, opdat de kracht van Christus in mij komt wonen.”

   Ik vind het een prachtige tekst….. het gaat over overgave en volledige acceptatie wie je bent…. De Kracht van Kwetsbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *