Advertentie

Weer bewIJS te over.. Wanneer stopt de klimaatfraude..??


Hoe zeggen ze dat? ‘It’s under your nose’..

Of misschien beter:  ‘In your face’..?!

x
x

Weer bewIJS te over..

Wanneer stopt de klimaatfraude..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Regelrechte fraude is het. Die klimaathoax. Als er aan de ene kant wetenschappers zijn die de theorieën over klimaatveranderingen steunen en aan de andere kant MINSTENS evenzovele deskundige wetenschappers verklaren dat het grote onzin is, om de conclusies te trekken die de andere groep publiceert, dan is er toch geen eensluidende conclusie. Als deze jongens het al niet eens zijn, HOE KUN JE DAN klimaatmaatregelen afkondigen, die de hele wereldbevolking miljarden en miljarden gaan kosten,,? En je kunt het natuurlijk ook verwoorden, zoals Michael O’Leary van RyanAir dat doet, helemaal onderaan dit artikel…

En dan is er het argument van medemensen: Toch ben ik blij dat er wat aan gedaan wordt’.. Tja, dan zijn we natuurlijk helemaal van God los nietwaar..? Als we op basis van valse data, conclusies gaan trekken en daar dan vervolgens heel blij mee zijn..?? Zoals het ‘officiële verhaal’ van 9/11 een hoax is? ‘Nou, so what, ik ben in ieder geval blij dat er wat gedaan wordt aan die militante islam’..! En dat dan veel van die militante mensen volledig gebrainwashed zijn, zodat ze meedoen met militante acties voor hun geloof..? Enzovoort. Maar terug naar de idiotie van de ópwarming van de Aarde’.. Of was het nou ‘klimaatverandering’..??

KIJK GEWOON NAAR ESSENTIËLE BERICHTEN!!
Mogen we niet meer naar berichten kijken, die feitelijk verklaren dat al het ge-OH over klimaatverandering feitelijk een HOAX is..? Moet het deel van de mensheid dat zich besodemietert voelt en EERLIJK onderzoek wil, met consensus voor iedereen, zijn mond houden.. Nou, dat dachten we niet. Zullen we dan nog maar weer eens RECENTE INFO aanreiken, om te laten zien, dat er van een klimaatverandering sprake kan zijn, maar dat dát vooralsnog niet betekent dat het:
a. opwarming van de Aarde door CO2 betekent
b. veroorzaakt wordt door de mens, die deze CO2 ongebreideld de atmosfeer in brengt.
c. een andere oorzaak zou kunnen zijn. Wat te denken van inter-planetaire veranderingen. Zoals de bewezen feiten aantonen. Zie deze video:

Het ene ná het andere bericht over de opwarming-van-de-Aarde-ONZIN
Het zal je ongetwijfeld ook opgevallen zijn. Het ene ná het andere bericht doet je verbazen, dat bijvoorbeeld klimaatwetenschappers verbaasd zijn, dat er de afgelopen 13 jaar (!!) geen poolijsverlies  is geweest en dat dit jaar in juni er een verrassende Arctische ijsgroei waar te nemen valt.. Waar zijn we mee bezig..?

De opwarming van de Aarde..? Wie zegt dat we geen nieuwe IJstijd tegemoet gaan..?? Oh, dat is ook klimaatverandering.. Tja, dan moeten wij altijd aan deze cartoon denken, waarbij een eigen-wijs jongetje zélf maar iets op het bord schrijft, zodat de leraar weer bij zijn positieven kan komen.. Het is gewoon het ‘weer’ dat op Aarde zijn ding doet. En natuurlijk zal de mens invloed hebben. Maar zolang we niet weten in welke mate en met welke resultaten dit is, zijn VOORBARIGE EN WELLICHT LEUGENACHTIGE CONCLUSIES volledig niet op z’n plaats..!

Het Antarctische zee-ijs..
Zo laat het Deense Meteorologisch Instituut (DMI) met gemodelleerde gegevens keihard zien, dat het zee-ijs uit het Zuidpoolgebied al 13 jaar geleden is gestopt met krimpen. Dit natuurlijk VOLLEDIG in strijd met wat de ‘klimaatwetenschappers’ aan eerdere klimaatvoorspellingen en -modellen de wereld in hebben geholpen. Het blijkt gewoon FEITELIJK dat het antarctische zee-ijsvolume in 13 jaar niet is afgenomen..! Kijk hier naar rapportage van kuststations van Antarctica, die feitelijk aantonen dat er sprake is van lichte afkoeling in plaats van opwarming (HIER). Dit was voor velen een verrassing.

Oh, wordt het kouder, dan moeten we wel de bordjes ‘opwarming van de Aarde’ verwijderen… Een paar weken gelden zijn in St. Mary, Montana medewerkers Glacier National Park (GNP) onopgemerkt begonnen met het verwijderen en veranderen van borden en tekens in het park. Ook de brochures en literatuur die bezoekers vertelden over de gletsjers van het park dienen te worden aangepast..!

Want naar verwachting zouden alle gletsjers in het park zijn verdwijnen de komende 10 jaar. Een stevige worsteling om zoiets in het geheim proberen te doen. En ja, het kwam natuurlijk uit.. Hysterische klimaatbeweringen verbergen/vervangen, terwijl men het publiek niet eerlijk vertelt, dat eerdere beweringen onnauwkeurig waren. Al dit ‘gedoe’ omdat metingen van teams van Lysander Spooner University -die elk jaar in september naar het Park komen- hadden opgemerkt dat de beroemdste gletsjers van het GNP, zoals de Grinnell-gletsjer en de Jackson-gletsjer, sinds 2010 aan het groeien zijn en helemaal niet krimpen.

De Jackson Glacier kan het afgelopen decennium met wel 25% (of meer!) zijn gegroeid. Het middelpunt van deze kletskoek, was een 3-dimensionaal panorama in het bezoekerscentrum bij St. Mary dat liet zien hoe de gletsjers aan het verdwijnen waren. Maar ook deze display-van-onkunde werd weggehaald, maar dit filmpje uit 2017 laat nog duidelijk zien, wat dit verhaal behelst..

En wat blijkt? Ook hier weer het leugenachtige verhaal rondom het verzwijgen van deze manipulaties. De claims van het ‘verdwijnen van de gletsjers tegen 2020’ werden beschreven in de New York Times, National Geographic en andere internationale nieuwsbronnen. Maar tot op heden is er geen enkele reguliere nieuwsbron, die ook maar één item heeft geplaatst over de schijnbare stabilisatie en het herstel van de gletsjers in het GNP in het afgelopen decennium. Zelfs plaatselijke nieuwsbronnen uit Montana, zoals The Missoulian, Billings Gazette en Bozeman Daily Chronicle, zijn volkomen stil gebleven over dit verhaal. Tja, zo blijven de leugens in stand en durft niemand te melden, dat de Keizer geen kleren aan heeft..!!

Maak je op voor EEN NIEUWE MINI-IJSTIJD..!!

Universitaire onderzoekers, wetenschappers van San Diego University en de University of Northumbria, kwamen vorig jaar tot dezelfde conclusie: het gaat voor lange tijd flink kouder worden.. Het was dr. Tony Phillips, redacteur van het gezaghebbende tijdschrift ‘Space Weather’, die eind vorig jaar schreef:

De zon begint aan een van zijn diepste Solar Minima van het ruimtetijdperk, waarbij het ontbreken van zonnevlekken daarom record lage temperaturen dreigt te gaan veroorzaken. En dat niet voor één of twee winters, maar voor veel langere tijd. Er is zelfs gerede kans op een nieuw ‘Maunder Minimum’ zoals dat ook tussen 1600 en het begin van de 18e eeuw plaatsvond. Kortom: een nieuwe mini ijstijd.’

Deze berichten krijgen een bevestiging van data die door NASA-satellieten wordt doorgegeven en andere universitaire wetenschappers. En niet schrikken, want “Het kan al over een paar maanden gebeuren”, zo waarschuwde Marin Mlynczak van NASA’s Langley Research Center. “Als de huidige trends doorzetten kunnen er in dit tijdperk spoedig een record koude periodes worden gemeten.’ Dat is weliswaar nu nog niet het geval, maar mogelijk al over een paar maanden wel.

Want waarnemingen van NASA’s TIMED-satelliet (Thermosphere Ionosphere Mesosphere Energetics and Dynamics), laten zien dat de thermosfeer, de bovenste laag rond onze planeet, aan het afkoelen is en krimpt. Hierdoor wordt onze atmosfeer letterlijk kleiner en kan de verminderde zonneactiviteit, daardoor tot een wereldwijde afkoeling leiden. “Zoals dat altijd gebeurt tijdens een Solar Minimum’, aldus Mlynczak.

Conclusie, last but not least
Het wordt tijd dat we  daadkrachtig optreden tegen deze façade van klimaat-informatie-fraude, -misleiding en -manipulatie. FEITEN en niets anders dan FEITEN zijn nodig om welk van de twee klimaatstandpunten dan ook te controleren op juistheid. Gaan we naar een heftige opwarming toe van de Aarde, of is er iets anders aan de hand.. Is er een naturlijk proces aan de gang, dat gekaapt wordt door enkele manipulatoren achter de schermen?

Gaat deze waanzin over de macht van de heersende elite, die het dan helemaal niet om het klimaat te doen is..?! Zien zij enkel een instrument in klimaatpieken en -dalen, om totale macht en controle te verkrijgen? Door mensen in angst te brengen en hen hun INKOMEN volledig te laten besteden aan deze fake-ontwikkelingen..? Door deze maatregelen zullen welvaart en vrijheid van wereldburgers, keihard onder druk komen en zal de gezaaide angst wellicht eindigen in totale controle..!

Een controle, die we dan natuurlijk volledig aan onszelf te wijten hebben, doordat we klakkeloos de propaganda van de gecontroleerde media en de politiek blijven geloven. Waarbij de straks ongetwijfeld torenhoge klimaat- en energiebelastingen zonder morren en zonder nadenken gaan accepteren zelfs zullen gaan omhelzen, ‘in het belang van onze kinderen en kleinkinderen’….??

8 gedachten over “Weer bewIJS te over.. Wanneer stopt de klimaatfraude..??

 1. Inmiddels betalen we in Nederland al milieubelasting en dergelijke en het zal steeds gekker worden, op naar de 1 tot 2 miljard heffing die de politiek in gedachten heeft. Zodra we aan die miljardenheffing vastzitten, al is het nog maar 1 maand, dan zal de leugenachtige klimaatkliek meteen beweren dat de in het hierboven staande artikel geconstateerde feiten en bewijzen, dat de aarde koeler wordt, volledig zijn te danken aan hun (zogenaamde!) inspanningen om met ons geld het klimaat te redden.

  Met een dergelijke corrupte vaststelling kunnen ze dan nog jaren doorgaan met geldgraaien (stelen) van de burger, “Want, hoera!, het helpt!, kijk maar om je heen!” En de volledige nepnieuwsmedia zullen de politiek bijvallen, want wat nu wordt verzwegen (oa. de feiten in bovenstaand artikel) wordt dan door de knip-en-plak-journalistjes breed uitgemeten op de voorpagina’s van hun kranten en enthousiast door de voorleesouders van het NOS- en het RTL-journaal nagebrabbeld.

  Dat die feiten en het bewijs zich al jaren eerder voordeden wordt er dan natuurlijk niet bij verteld, want de overgrote meerderheid van burgers weet dat toch niet, die keek nooit verder dan zijn neus lang is en zal dat dan ook niet doen, want wat zijn krantje schrijft en de sprekende pop van het journaal zegt, is en was de ultieme waarheid.

  Ik heb een aantal maanden geleden de onderstaande 4 minuten video van NL ondertiteling voorzien en ook die video spreekt boekdelen. Inmiddels bekeken door dik 13.000 mensen, dat aantal lijkt veel, maar op 17 miljoen Nederlanders een druppel op een gloeiende plaat. Met bijna 100 duimpjes omhoog, zijn er ook nog 18 duimpjes naar beneden gegeven, blijkbaar zijn feiten geen feiten voor een deel van de burgers. Maar goed, 18 op 13.000 is te verwaarlozen. Laten we hopen dat die verhouding binnenkort onder de gehele mensheid is terug te vinden als het gaat om de klimaatleugens van de elite en hun geldgraaimachinerie:

  VIER KLIMAATWETENSCHAPPERS VERNIETIGEN IN 4 MINUTEN DE GLOBAL WARMING-MYTHE.
  https://www.youtube.com/watch?v=1hmvO436g9M

  1. De 1 tot 2 miljard heffing (in mijn bovenstaande reactie), moet zijn 1000 tot 2000 miljard, sorry.

   Voor mensen die niet weten hoeveel 1 miljard is, dat is 1000 miljoen (DUIZEND miljoen), kun je je dan voorstellen over hoeveel geld het gaat als de regering ons minimaal 1000 miljard (DUIZEND miljard) afhandig wil maken. Reken maar eens uit wat dat per huishouden gaat kosten.

   O ja, nu opeens beweert de politiek dat het veel minder zal zijn dan die 1000 miljard. Waarschijnlijk dat men voor de verkiezingen even wat gas terugneemt, maar wacht maar totdat slapend Nederland weer kiest voor de antieke politieke partijen en de corrupte kopstukken daarvan, maak je borst maar nat en begin vast met sparen (voor zover dat vandaag de dag nog mogelijk is).

  2. Hoi Paul.
   Naar mijn mening zou zowat in elk land dat lid is van de EU de zittende politici vervangen moeten worden door mensen die door het volk zelf aangewezen/gekozen worden uit het volk zelf.Ook heb ik niets meer met linkse of rechtse partijen omdat er niet veel verschil meer lijkt te zijn omdat ze geen echt duidelijke standpunten meer innemen en daardoor steun verlenen aan zelfs partijen die haaks beleid voeren op hun eigen beleid voor zover ze nog eigen beleid hebben.(Het beste voorbeeld is natuurlijk de PVDA die ineens de eigen achterban volledig te kijk hebben gezet door Rutte te steunen).Verder vind ik de eed afleggen aan de koning ook verkeerd want de regering behoort het volk te dienen en niet het koningshuis die ook nog eens belang hebben bij grote bedrijven via aandelen.Laat de regering de eed aan het volk afleggen.Is het gek te denken dat ze allen hetzelfde doel lijken te dienen waarbij het de bedoeling is het volk uit te buiten om uiteindelijk dat volk in een dictatuur te doen belanden? Wanneer rijken geld zat hebben om alles te kunnen kopen wat zij willen is de kans aanwezig dat zij meer willen en dan kom je uit op de baas zijn over alles en iedereen.Tel alles eens bij elkaar op zoals wet en regelgeving die constant veranderd worden wat ten koste gaat van onze rechten waarbij we wel plichten opgelegd krijgen,Alles elektrisch wat betekend dat er niets meer werkt wanneer de stroom uitvalt zo zal de elektrische auto het niet meer doen,maar ook brandstof voertuigen zullen uitvallen omdat pompen niet meer werken,bedrijven liggen stil omdat machines en computers niet meer werken,pinnen kan niet omdat dat ook via stroom gaat en wanneer cash dan weg is kan men totaal niets meer behalve dat plastic kaartje proberen op te eten terwijl bij cash geld nog gewerkt zou kunnen worden bij bv boeren om zo eten te kunnen kopen.
   Ik vind het onbegrijpelijk dat regeringen,gemeenten en anderen zo makkelijk meegaan in het zichzelf buiten spel zetten door in die gekte mee te gaan,behalve dan de banken daar begrijp ik het wel van want die hebben hierdoor straks alle macht wat nu ook al vaak het geval is omdat de meeste mensen leningen,hypotheken en andere verplichtingen aan banken hebben.Maar meedoen met de mode en doen wat andere niet nadenkende schapen doen lijkt belangrijker te zijn dan in echte vrijheid te kunnen leven wat wel mogelijk is wanneer men zelf meer zou nadenken.Studenten in de schulden brengen door de overheid is voor mij een bewijs dat dit bewust gebeurd en dat regeringen gewoon aan dat spel meedoen.

  3. Hoi Arnold,
   Yep, dat zijn de geijkte en corrupte daden van politici die je beschrijft en dat gaat al vele jaren zo. Zelfs mijn moeder van in de 80 weet dat dat van alle tijden is, dat was vroeger ook al zo. Helaas is het overgrote deel van de burgers nog steeds stekeblind en horende doof voor dit soort corruptie en misstanden. Of als ze het al weten, dan halen ze hun schouders op en beweren dat het toch niet helpt als je protesteert. Tsja, zo lacht de elite zich de ballen uit de broek, we maken het het schorem wel heel erg gemakkelijk, in feite vragen we er zelf om. Ik besef ook wel dat mensen het tegenwoordig te druk hebben om nog te gaan protesteren, tweeverdieners moeten wel elke dag aan het werk om niet in de schulden te komen en als men dan even wat vrije tijd heeft, dan wordt dat besteed om even bij te komen van alle stress en heeft men geen zin in moeilijke zaken.

   Ik heb bv. aandacht besteed aan de Andere Krant en de 9/11 editie daarvan op mijn Facebook pagina (ik heb ook 5 kranten besteld om uit te delen). Maar GEEN hond die reageert (behalve Guido). Als ik (en misschien doe ik dat nog wel eens als een test) een triest berichtje over mijn hond op Facebook zou plaatsen, dan heb ik binnen no time 80 reacties, maar als het over 9/11 gaat, dan is er niemand die er iets over te zeggen heeft, al was het maar een duimpje. Ik heb rondom mij zat familie, kennissen en vrienden, maar ik zit nog steeds na te denken aan wie ik een exemplaar van de 9/11 krant ga geven. Ik kom voorlopig niet verder dan 3 personen, helaas.

  4. https://nos.nl/artikel/2288499-grote-pinstoring-bij-albert-heijn-is-opgelost.html
   Natuurlijk is elk commentaar overbodig wanneer u naar de foto kijkt.
   Ik doe het toch en op mijn manier,Zie ze voor l.l staan door eigen schuld omdat ze roddelverhalen op oa Facebook kennelijk meer waarderen dan waarschuwingen door mensen die wel door hebben dat in de toekomst dergelijke voorvallen meer routine kunnen zijn dan uitzondering omdat ze dit ook gereguleerd kunnen doen en ook zullen doen.
   Nou kunt u denken dat gaat mij niet gebeuren maar wanneer u een hypotheek of lening bij de bank hebt zouden ze dat nu al kunnen gebruiken als chantagemiddel omdat u per slot van rekening geld aan ze schuldig bent en wie de kleine lettertjes leest in overeenkomsten zou kunnen weten dat daar vaak staat dat de bank zich het recht voorbehoud het volledige bedrag in één keer terug op te eisen.
   Het maakt niet uit of u veel geld hebt of niet,ook u kunt aan de beurt zijn wanneer u nog schuld aan de bank open hebt staan.Zou best wel l.llig zijn wanneer u meent te kunnen betalen omdat u op de rekening denkt voldoende geld te hebben maar de bank blokkeert gewoon alle elektrische betalingsmogelijkheden.Een slimmer iemand dan ik vertelde mij dat de meeste schuld aan banken op de schouders rust van mensen die denken geld te hebben om de simpele reden dat zij hogere leningen aan kunnen gaan.

 2. https://nos.nl/artikel/2289491-staatssecretaris-snel-beperkte-zelf-onderzoek-naar-falen-fiscus.html
  Waarom zou iemand onderzoek tegenwerken of er niet volledige medewerking aan verlenen wanneer er niets te verbergen is wat toch van de overheid verwacht mag worden?
  Nou denk ikzelf dat de belastingdienst niet alleen hier niet correct heeft gehandeld maar ook zou mogelijk een onderzoek naar belastingafspraken met grote bedrijven op zijn plaats zijn omdat de grote bedrijven telkens alleen maar voordelen lijken te krijgen terwijl het MKB telkens met steeds zwaarder wordende belastingen te maken heeft.
  Wat betreft het milieu dat wordt kennelijk ook gebruikt om het MKB nog meer de afgrond in te helpen onder de noemer duurzaam.
  https://nos.nl/artikel/2289374-minister-landbouw-moet-duurzamer-worden-en-dat-kost-meer-geld.html
  Met alle respect maar waren het niet juist ook hier weer de grote bedrijven die gingen stunten met prijzen omdat zij in tegenstelling tot het MKB de inkoopprijzen naar beneden konden brengen om de simpele reden dat zij groot inkopen wat voor het MKB niet geldt?
  Heeft dat gestunt van grote supermarkten er niet voor gezorgd dat boeren te weinig geld betaald kregen voor hun producten? Zoals dat waarschijnlijk ook zal gelden voor andere leveranciers van die grote supermarkten.De invloed van deze daden gaat nog verder natuurlijk want mensen die bij dergelijke leveranciers werken zullen niet snel loonsverhoging krijgen omdat de groten profiteren waardoor er minder ruimte voor loonsverhogingen overblijft voor het personeel op de werkvloer.Waarom zouden dan nu de boodschappen duurder moeten worden voor de mensen die er niets aan kunnen doen en die boodschappen nodig hebben?
  Mevrouw Schouten zou beter diegenen aanspreken die ervoor gezorgd hebben dat de prijzen laag zijn door hun gestunt en niet zoals in Den Haag gewoon is de rekening weer bij de burgers leggen.

 3. Ik was zo pas enkele dagen in Duitsland. Ik keek er naar de T.V. in het hotel, en één der onderwerpen was natuurlijk de “Klimaschutz”, met alle mogelijke erbij horende gelul. Intussen kwam de aap echter uit de mouw en is de aandacht verschoven naar extra belastingen om het klimaat te redden !!! Hierbij wordt dan een zeer perfide strategie gehanteerd… in de zin van : wie tegen extra belastingen is, werkt mee aan de ondergang”. Hier is dan ook duidelijk waar het m.i. omgaat : extra belastingen en dit afgezien van de occulte belangen achter Agenda 21-30. Ik kan dit alleen maar omschrijven als de “oplichting van de eeuw”.
  Mr Paul Harmans : U heeft dan ook volledig gelijk… De flauwe reactie op Uw video komt mij bekend voor. Wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil. Het “klootjesvolk” wil immers bedrogen worden.

  1. Opvallend vind ik telkens weer de manipulatie met/van gegevens door onderzoekers en/of regeringen en instituten zoals de EU.
   Bij de verkiezingen laatst werd de PVDA in Brussel weer vanuit het niets binnen no time weer “populair” (Timmermans).
   Opvallend was ook dat dit erg snel bekend was.
   Ook lijkt het er erg veel op dat geschrapt en gestreept wordt waardoor verkeerde beelden ontstaan zoals dat gebeurd is met bestaande gegevens ivm schommelingen in temperatuur zodat het voor de klimaatmaatregelen die gepland lijken te zijn erg gunstig uitpakt.(Dit is natuurlijk gewoon bedrog,maar wordt wel gebruikt om mensen op allerlei manieren geld uit de zakken te halen en MKB bedrijven de nek om te draaien het beste voorbeeld is natuurlijk dat een “koeienvlaai” ineens schadelijk zou zijn voor het milieu terwijl nog niet zolang geleden bv fruittelers dit bij de stammen van hun bomen uitspreidden omdat daardoor de groei bevorderd wordt en het beschermde ook nog tegen vorstschade aan de fruitbomen door hun isolerende werking).
   Opvallend is ook dat veel van die klimaatpaniek afkomstig is vanuit de VS en wanneer dan de VS (de bedenkers van deze klimaatpaniek kosten lijken te krijgen om klimaatverandering tegen te gaan dan verlaten ze ineens het in Parijs gesloten akkoord).
   Hetzelfde zien we ook bij de atoomdeal wat bescherming zou moeten bieden maar wat de VS kennelijk ook niet zo goed uitkwam.
   De VS lijken steeds vaker en meer op allerlei gebieden op ellende uit te zijn en doen enorm hun best om telkens olie op het vuur te gooien zo heeft Obama bv ook voor zijn beurt gesproken ivm MH 17 en toen dat uitkwam heeft hij zijn uitspraken moeten terugdraaien.(Dit had te maken met een raket dacht ik).
   Tegengeluiden die zelfs bewijs leveren dat wat officiële kringen in samenwerking met de MSM beweren NIET waar is worden steeds vaker volledig genegeerd en/of verdraaid.
   Mijn mening is dat Co2 geen probleem is maar wel bomenkap voor winst en om 5G mogelijk te maken waarvan bekend is dat de straling die daarmee gepaard gaat nog veel slechter is voor de gezondheid van alles,ook het overal maar dumpen van afval is schadelijk natuurlijk en wat zien we ook daar weer?Overheden kunnen hier ook weer geld verdienen en geven zelfs vergunningen uit om in schoon water lozingen van allerlei troep toe te staan wat ook gebeurd met emmissierechten voor grote vervuilers zoals fabrieken die gewoon toestemming krijgen bewust troep in de lucht te blazen.Zit een fabriek aan de limiet dan nemen ze gewoon van een ander bedrijf rechten over en gaan ze vrolijk verder met vervuilen op dezelfde plaats ondanks dat de grens was bereikt.
   ZE GEVEN TOTAAL NIETS OM MILIEU EN AL WAT LEEFT,WAT TELT IS GELD VOORTKOMEND UIT HEBZUCHT EN HET BEREIKEN VAN BEPAALDE DOELEN VOOR DE ELITE.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.