WantToKnow.nl

Een indrukwekkend reïncarnatie-verhaal.

Een verhaal waarvan wordt gezegd dat het tot de best gedocumenteerde zaken behoort inzake reïncarnatie tot op de dag van vandaag. Een klein Amerikaans jongetje is in staat, zich méér dan 50 bijzonder gedetailleerde herinneringen van ‘een ander’ leven voor de geest te halen. Uit een leven als gevechtspiloot in de Tweede Wereldoorlog.. De familie van de toenmalige piloot uit de 2e Wereldoorlog gelooft, op basis van deze herinneringen van het jongetje, dat hij zonder twijfel de reïncarnatie is van hun verongelukte broer.

In het onderstaande artikel lees je het hele verhaal; voor velen nog steeds té moeilijk om te vatten. Het hele verhaal is inmiddels ook gepubliceerd in een boek met de titel: ‘Soul Survivor’. Kijk helemaal onderaan ook naar een video-opname van een TV-interview dat Suzanne Stratford van Fox 8 heeft met het jongetje en zijn familie.

* * *

X

Ouders denken dat jongetje een geïncarneerde piloot is;

is deze jongen het bewijs zijn dat reïncarnatie bestaat?

Copyright © 2009, WJW-TV / 30 juni 2005
HIER het originele artikel.

vertaling © Ellen du Burck voor WantToKnow.nl/.be

x

Bijna zeven decennia geleden werd een 21-jarige Amerikaanse gevechtspiloot tijdens een missie boven de Pacific, neergeschoten door Japanse artillerie. De naam van deze piloot zou zijn vergeten, als de kleine, 6 jaar oude James Leiniger er niet zou zijn geweest. Heel wat mensen –inclusief degenen die de gevechtspiloot kenden- denken dat James deze piloot is, maar dan in gereïncarneerd in een nieuw lichaam.

James op 11-jarige leeftijg, met zijn ouders

James op 11-jarige leeftijd, met zijn ouders

De ouders van James, Andrea en Bruce Leininger, een hoogopgeleid en modern echtpaar, zeggen ‘dat het juist in hun leven zeer onwaarschijnlijk is dat een scenario als dit opduikt’. Maar na een tijdje raakten zij ervan overtuigd dat hun zoontje een eerder leven moest hebben gehad.
Van jongsaf aan wilde dit jongetje James met niets anders spelen, dan met vliegtuigjes, vertellen zijn ouders. Maar toen hij 2 was, kreeg hij regelmatig nachtmerries over de vliegtuigen waarvan hij zo hield… ‘Ik maakte hem wakker en hij was aan het schreeuwen’ vertelt Andrea. Ze vertelt dat wanneer ze hem vroeg waar hij over droomde hij zei: ‘Vliegtuig in brand, kleine man kan er niet uit’.

Waarheidscheck
Andrea vertelt dat haar moeder de eerste was die suggereerde dat James zich een eerder leven herinnerde. Aanvankelijk had Andrea haar twijfels. James keek alleen maar naar kinderprogramma’s en ze keken niet naar documentaires over de Tweede Wereldoorlog en praatten ook niet over militaire geschiedenis. Maar na een tijde begon Andrea zich af te vragen wat ze moest geloven.
Op een van de video’s gaat hij met een vliegtuig om alsof hij een preflight-check doet. Een andere keer, vertelt Andrea, had ik een speelgoedvliegtuigje voor hem gekocht en ik wees naar iets onder het vliegtuigje wat op een bom leek. James corrigeerde haar echter en zei dat het een ‘drop-tank’ was…

Daarna werden James z’n gewelddadige nachtmerries veel intenser, wel 3 of vier keer per week. Andrea’s moeder stelde voor om het werk van counseler en therapeute Carol Bowman te lezen, die gelooft dat doden soms herboren kunnen worden.

Met de begeleiding van Bowman, begonnen de ouders James aan te moedigen om zijn herinneringen te delen. het bijzondere was dat vrijwel meteen de nachtmerries minder frequent werden. Ook kon James steeds makkelijker over zijn schijnbare verleden praten, aldus Andrea. Bowman zegt uit haar ervaring, dat James op een leeftijd was dat vorige leven het makkelijkst op te halen zijn. ‘De lagen van ervaringen zijn nog niet cultureel geconditioneerd op deze leeftijd, dus de herinneringen kunnen makkelijker doordringen’, zegt Bowman.

Spoor van mysteries
Door de tijd heen, vertellen zijn ouders, openbaarden zich op deze manier buitengewone details over een eerder leven als gevechtspiloot, meestal tijdens de bedtijd, wanneer James een beetje soezerig was.

De cover van het boek over dit best gedocumenteerde reïncarnatieverhaal.

De cover van het boek over dit best gedocumenteerde reïncarnatieverhaal.

Ze vertelden dat James zei dat zijn vliegtuig geraakt was door Japans vuur en daardoor was gecrasht. James vertelde zijn vader dat hij een Corsair vloog en maakte op een gegeven moment melding van dit bijzondere feit: ‘Het was gebruikelijk dat ze altijd maar weer lekke banden kregen’. En dit is waar, historici en piloten zijn het erover eens dat de banden zwaar te lijden hadden tijdens de landing.
Maar dit is ng een feit dat je eenvoudig kunt terugvinden in boeken of op televisie. Maar Andrea vertelt ook dat James aan zijn vader ook de naam van de boot doorgaf waarvan hij opsteeg –Natoma- en de naam van degene die met toen hem meevloog – Jack Larson.

Na een intens onderzoek ontdekte zijn vader dat zowel de Natoma als Jack Larson echt zijn! De Natoma Bay was een klein vliegdekschip in de Pacific en Jack Larson woont in Arkansas. ‘Het was ongelooflijk’, zegt zijn vader. ‘Je zou mijn hersenen door mijn oren getrokken kunnen hebben. Ik kon het gewoon niet geloven’.

James 2 = James M. Huston Jr.?
Bruce, Jamies vader, werd helemaal geobsedeerd, struinde vervolgens ht Internet af, kamde allerlei militaire annalen uit en interviewde mannen die dienden aan boord van de Natoma Bay. Hij vertelt dat James zei dat hij neergeschoten was bij Iwo Jima.

Deze beroemde foto uit de 2e Wereldoorlog is gemaakt op Iwo Jima. Hetzelfde eiland waar de kleine James

Deze beroemde foto uit de 2e Wereldoorlog is gemaakt op Iwo Jima. Hetzelfde eiland waar de kleine James in een eerder leven als een andere James het leven liet..

James begon ook zijn tekeningen te ondertekenen met ‘James 3’. Bruce kwam snel te weten dat de enige piloot van het eskader die vermoord was op het eiland Iwo Jima, James M. Huston Jr was.
Bruce vertelt dat James ook zei dat zijn vliegtuig een directe aanval op de motor had overleefd. Ralph Clarbour, een achterschutter op een U.S. vliegtuig die vanaf de Natoma Bay opsteeg, vertelt dat zijn vliegtuig tijdens een aanval vlakbij Iwo Jima op 3 maart 1945, direct naast het vliegtuig vloog van het vliegtuig dat bestuurd werd door James M. Huston Jr. Clarbour vertelde dat hij zag dat Huston’s vliegtuig getroffen werd door luchtafweergeschut.

Waardevolle momenten

Bruce zegt dat hij nu gelooft dat zijn zoontje een vorig leven heeft gehad, waarin hij James M. Huston Jr was. Hij kwam terug omdat hij nog niet klaar was met ‘iets’. De Leiningers schreven een brief over hun zoontje naar Huston’s zus, Anne Baroon; zij gelooft het ook. ‘Het jongetje was zo overtuigend in allerlei dingen waarvan het onmogelijk is dat hij dat zou kunnen weten’, zegt ze.

Maar professor Paul Kurtz van de Staatsuniversiteit van New York in Buffalo, die een organisatie leidt die onderzoek naar paranormale beweringen, zegt dat hij denkt dat de ouders zichzelf misleiden. ‘Ze zijn gefascineerd door het mysterie en hebben er een sprookje van gemaakt’, aldus Kurtz….

James levendige, vermeende herinneringen beginnen langzaam te vervagen nu hij ouder wordt – maar onder zijn kostbare bezittingen blijven twee cadeaus die hem door Barron werden gestuurd: een borstbeeld van George Washington en een model van een Corsair vliegtuig.
Deze zaten bij de persoonlijke spullen van James Huston die terug werden gestuurd ná de oorlog. ‘Het lijkt dat hij iets heeft ervaren dat niet uniek is, maar de manier waarop het zich openbaarde was erg verbazingwekkend’, zegt Bruce.

Op de vraag of het idee dat James wellicht iemand anders is geweest zijn gevoel of van zijn vrouw over hun zoon heeft veranderd antwoord hij: “‘Het heeft niets veranderd in hoe we denken. Ik kijk niet naar hem  met de gedachte dat het mijn zoon niet is.. Ik denk: ‘Dát is mijn zoon’”.

Deze reportage van FOX-nieuws geeft een mooi beeld van James verhaal.

x

Boekentip(s) bij dit artikel:

Klik op de cover van de boekafbeelding voor meer informatie over het artikel

69 Reacties op Een indrukwekkend reïncarnatie-verhaal.

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • ronald

  Kwam deze site bij toeval tegen om weer eens te zoeken naar info betreft reïncarnatie.
  Ik begin er steeds meer in te geloven maar blijf sceptisch.
  Als kind had ik erg veel ‘deja vu’ momenten. Ik ben nu 53.
  Ik heb altijd wat gehad met dolfijnen, als ik ze zie ben ik erg emotioneel ook als ik ze in films of documantaires zie.
  Heb een keer mogen zwemmen met dolfijnen op Jamaica in een afgesloten baai. Zodra ik het water inging kwam een dolfijn naar mij toe en niet naar de anderen. De dolfijn raakte mij aan en legde zijn kop op mijn schouder. Dat mocht hij/zij niet doen van de trainer, deze dolfijn luisterde nog niet goed zei hij. Deze dolfijn was pas nieuw gekomen en nog niet getraind. De dolfijn wilde niet weg bij mij en ik praatte tegen hem. De tranen biggelde over mijn wangen zo mooi. Als ik er weer aan denk word ik er weer emontioneel van en dat voor een stoere man van 53. Ik heb wat met dieren, ook andere dieren komen naar mij toe en blijven bij mij.
  Ben ik in een vorig leven dolfijn geweest??? Of heb ik gewoon teveel naar flipper gekeken vroeger, geen idee maar een verbondenheid is er zeker. Ik denk dieren te kunnen begrijpen en denk dat ze mij begrijpen toch ben ik er ietwat skeptisch over.
  Ik ben niet religeus, misschien als je mij een label wilt opplakken zou je mij atheïst of agnost kunnen noemen. Ik weet zeker dat er geen god is maar dat een handige man genaamd Jezus het geloof is begonnen om mensen te kunnen controleren en manipuleren. Geloof was het wapen waarmee slavernij kon bestaan.
  groet.

  34
  • jenne

   @ Ronald, met Dolfijnen hebben alle mensen wat, om dat Dolfijnen, een enorme uitstraling hebben, die in het diepste innerlijke gevoel door drinkt, als wij op zee varen, wij zeilen dan op de miidelandse zee, en ze hebben zin om ons te vermaken, gaan ze om ons scheepje heen zwemmen vaak een drie éénheid twee volwassene en een kleine er tussen in, ze zwemmen voor ons uit en buitelen overal om ons heen, wij allemaat aan boord raken opgewonden, het trilt in je en om je je bevind je in een energie veld, dit bezoek duurd soms kort soms lang, er na is ieder één doodstil en een beetje triest, zo van na de begravenis, het zijn vrienden van de mensen, en van de planeet, we zouden ze wel wat beter kunnen beschermen, want zonder hen in de zeeën is het een dooie planeet.

   34.1
 • sasasne

  Ooit, ben ik in Londen op de brandstapel beland. Ik was een vrouw die alleen woonde. Ik had prachtige kwaliteiten, om alleen te leven, en om soms andere mensen te willen helpen, wanneer ze het even niet trokken. Ik had een grote kruidentuin, diertjes op mijn erf. Ik was helemaal in mijn nopjes. Totdat die opstand kwam, tegen vrouwen. Ze hebben mij tegen mijn wil in meegenomen, vastgezet, en daarna op een brandstapel gegooid. De mensen eromheen, de onvoorspelbaarheid en wreedheid, maken in dit leven, dat ik nog steeds, een wat donker mensbeeld heb. Ik voel nog de angst voor die onvoorspelbaarheid. En het gevoel van machteloosheid, dat je kunt praten als brugman voor je hagje, maar dat je toch het gevoel hebt dat het niet helpt. Toen is de bodem onder mijn voeten letterlijk en figuurlijk verbrand. Nu heb ik nog steeds moeite, om af te gaan op wat mensen zeggen en doen, om te vertrouwen op mijn oordeel, dat het goed is wat ik zie en hoor. Deze trauma’ s kunnen dus behoorlijk lang doorwerken! Grappig is, dat je dezelfde mensen weer tegenkomt, en dat je dan voelt, weet, dat iemand wel of niet goed voelt. soms herken je mensen aan trekken in hun gezicht of motoriek en aan de uitstraling aan de ogen.

  33
  • Burke

   @sasasne,

   Ik kan me je gevoel voorstellen dat het vertrouwen onder je voeten is weggeslagen door dat leven, maar bedenk dat er andere mensen/zielen zijn die jou helpen jou lessen te leren, dit is vaak al voor je incarneerde in liefde afgesproken. Er zijn geen incarnaties die het leven na leven op jouw voorzien hebben, zo werkt karma niet, zou niet goed voor hun eigen karma zijn…. Besef dat je ook levens hebt geleefd waarbij het duister jou heeft uitgedaagd om vat op jou te hebben, niemand leeft alleen zijn levens vanuit de ‘goede’ kant van de streep…Vertrouwen uitspreken in andere mensen is vertrouwen uitspreken in jezelf. Het mag, ik zou het gewoon toelaten…

   33.1
  • sasasne

   @Bueke hier kan ik wat mee, en ga ik wat mee doen, in naam van de liefde. Eigenlijk ontroer jij mij met jouw citaat, je hebt me geraakt! Dankjewel!

   33.2
  • sasasne

   @Burke Hier kan ik wat mee, en ga ik wat mee doen! Jouw citaat heeft mij ontroerd, ik voel mij geraakt in positief opbouwende zin. Dankjewel!

   33.3
  • Burke

   @Sasane,

   Fijn dat ik je heb kunnen ontroeren. Het heeft mijn ogen geopend dat ik in vorige levens velen mensen verdriet heb bezorgd door mijn handelen destijds met zaken die ik nu verwerpelijk vind. Maar denk vooral hierbij aan het verhaal van de verloren zoon uit de bijbel. Wat er ook gebeurt in je leven of levens de weg terug staat voor iedereen open, belemmeringen hiertoe creeeren we zelf.

   33.4
  • sasasne

   @Burke, een weg terug? Ik heb zo’n zinnetje in het hoofd die aangeeft, wat geweest is, is geweest, en daar kun je niets meer aan veranderen, en we gaan maar gewoon weer door. Zo ben ik opgevoed. Ik kan dus moeilijk omschakelen met wat jij aangeeft: dat er altijd een weg terug is. Ik ben heel erg benieuwt wat je hiermee bedoeld. bedoel je dan een soort van verwerkingsproces Burke?

   33.5
  • Burke

   @Sasasne,

   Met de weg terug bedoel ik de weg terug naar de bron, of god als je wilt, de oorsprong van de onvoorwaardelijkheid, in feite ons verwerkingsproces, het doorzien dat er geen afscheiding bestaat van deze bron, iets dat we onszelf wel voor blijven houden zolang we handelen vanuit het dualisme, het goed en kwaad etc., maar dat we dit allemaal hebben gekozen uit vrije wil, gewoon omdat het kan.

   33.6
  • Ik zie het re-incarnatie proces inprincipe als een soort Hollywood studio’s waarin je als acteur of als actrice of figurant je rol inneemt en die tentonele brengt.
   Het script voert het verhaal op, alleen jij bent in staat het in een bepaalde optiek en manier van doen, goed tot stand te brengen.
   Je kan het in grote lijnen de rode draad blijven volgen of misschien iets er aan toevoegen als beter acteer talent, volop met emoties, faalangsten of schitteren als nooit tevoren.
   Elk verloop, elke rol voert je naar een nieuwe ervaring, je krijgt steeds minder vrees, angst, je wordt bewuster en bewuster en zo voer je je karma ten top als geoemd filmster, die gelauwerd wordt door iedereen.
   Ach je kan het ook implenteren als in het echte leven en in de levens die achter je en voor je liggen, uit elke rol neem je een stukje mee van de media critiek en van al je fan’s.
   Tis hoe je alles verwerkt, het samen zijn in een rollen patroon is de afspraak die je gemaakt heb met medespelers, het is dus de slinger die je er zelf aan geeft, in een volgend stuk voer je je hoofdrol weer geheel anders uit dan je het NU aan het doen bent.

   Take 5 Act: Sasasne on WTK – and Action !!!

   33.7
  • HyperAlert

   Sasasne mij hebben ze onder dwang laten toekijken hoe ze zoiets met hun buit, wraak object, (mijn geliefde), deden.
   Dus iemand zoals jij is voor mij het gif en het anti-gif tegelijk.
   Wat ik nu veel erger vind, en daar heb jij misschien ook nog iets van meegekregen, is dat ik ‘Kritisch’ nu nog steeds niet kan loslaten maar ik ‘kan’ op dit moment (nog) niet door m’n blokkade heen om gewoon te proberen contact met haar op te nemen. Al heb ik haar nog nooit in het echt gezien ‘zie’ ik haar toch hoor.
   Dat heeft allemaal met dit soort dingen te maken….
   ‘Sociaal’ gaat dit natuurlijk altijd snel alle dubbele perken te buiten, het wordt een zooitje, gelukkig neig ik meer naar het eindresultaat hermetisch kluizenaar en niet zo zeer naar het tegenovergestelde; fysiek ‘grootverbruiker’ ben ik nooit geweest maar elke potentieel meerwaarde contact loopt bij mij bij voorbaat altijd schade op door hetgeen waar ik mee rond loop….
   Wie kan mij aan hiermee? Ja er zijn er maar het nauwe sleutelgat in de bunker die ik om mij heen heb, ‘mijn strawman´, maakt het mij altijd moeilijk, al ben ik het zelf…
   Wat is er hier op Wtk met Kritisch gebeurt? Ze was ineens weg? Ze heeft toch niet gedreigd met kinderachtige rechtszaken? Daar hou ik helemaal niet van van dat bij voorbaat dreigen met juridisch ge- eikel maar toch hou ik van haar weet ik gewoon, maar door mijn blauwdruk van vorige levens erfenis zit ik vast op een mega blokkade. Impliciet geef ik dus altijd de code vrij waarmee mijn geestelijk martelslot gebroken kan worden, vrijwel Niets wat ik zeg is onzin, je praat in raadsels zeggen ze vaak tegen mij, ik weet wel waarom hoor… Het vervelende is ook vaak dat voor de grote ‘gewone’ gemiddelde buitenwereld mensen het vaak op ne*k sollicatie lijkt, het lijkt er op maar het is het niet, het is meer een geestelijk slot en sleutel van een dikke eiken houten deur die eeuwig dicht kan blijven, het verkwisten van levens en levensenergie, zelfkwelling, het ergste wat er is naast fysieke marteling….

   oh jah tijdens het afstruinen van ‘alternatieve blogs’ kwam ik een stukje ‘hollands glorie’ tegen, als er via je dna genen energie en dus informatie kan worden doorgegeven, mijn oma van vaderskant heeft de eer gehad om in de klauwen van onze prins hendrik het ‘adelijk genot’ te hebben mogen proeven, en dan druk ik het voorzichtig uit, ik schrok me rot eer gister want ik heb kennelijk niet voor niets de laatste paar jaar gestudeerd op de vreemde gewoontes van onze ‘Elite’, de puzzelstukjes komen eng dicht bij elkaar nu, maar het moet, de waarheden komen boven drijven, de vraag is of er genezing gegund kan worden aan ‘betrokkenen’, of dat überhaupt mogelijk is…

   http://rondehuis.blogspot.com/

   Quote (door firstbankrunner):

   ” Alles is gekoppeld aan elkaar,
   de orde troepen staan al klaar,
   de regering een poppenkast,
   die al ons geld verbrast.

   Ga niet protesteren,
   want zij zullen je bezeren,
   op de tv heel veel geleuter,
   ze behandelen je als een kleine kleuter.

   Een moslim terrorist in je achtertuin,
   een grote leugen van het fortuin,
   de graaiers willen meer,
   en ze kijken op je neer.

   Het enig wapen wat wij inzetten,
   is het massaal gaan internetten,
   we schreeuwen het tot onze schermen,
   wie gaat ons nog beschermen.

   De regering die hun zakken vullen,
   die hebben geen idee die sullen,
   de bankiers zijn veel te druk,
   met hun eigen gouden geluk.

   De internationals hebben geen tijd,
   want die willen hun troep aan je kwijt,
   dan maar onze lieve koningin,
   die heeft er alleen geen zin in.

   We hebben hulp nodig en snel,
   want ik spring uit mijn vel,
   Allah en God staan tegenover elkaar,
   en die hebben het op dit moment ook zwaar.
   superman lijkt me niet verkeerd,
   maar is een journalist die alles censureert.

   Een politie-agent is een struikrover,
   zo blijven er weinig opties over,
   waarom help jij mij niet,
   ik ben onzeker zoals je ziet.

   Misschien verlies ik wel mijn baan,
   en daarmee mijn hele voortbestaan.
   is er leven na deze ellende,
   of blijft het altijd een bende.”

   http://www.nujij.nl/http-www-zonnewind-be-economie-crisis-verdrag-van.10443838.lynkx

   33.8
  • sasasne

   @burke. Okay dat bedoel je…teruggaan naar de bron. En @paul, dan kom je, nu ik erover nadenk eropuit, dat het inderdaad allemaal maar een spel is, waarin je een rol gespeeld hebt met je omhulsel van vlees en bloed. De reden dat we heftige zaken meegemaakt hebben, kunnen we dan w.s niet in de dualiteit vinden (hier op aarde). We zouden vast allemaal een reden kunnen hebben om hier te zijn nu in deze tijd, schreeuwend achter internet (hyper alert). De meeste van ons lijken al decennia lang in strijd te zijn met de duisterheid, die oorlog, angst, armoede en onvrede lijkt te kennen. Maar, wij, die dit meegemaakt komen toch allemaal weer terug. Ik ben erg benieuwt of dit leven enige zaken opgehelderd worden ik vraag mij af met wat voor energieën we hier op aarde te maken hebben, gezien we altijd elite om ons heen hebben die zouden willen kunnen bepalen hoe wij ons voelen. Ik vergeet nooit meer dat een politicus zei, dat we op zaterdag mogen lachen, en dat dan de leuke programma’s op tv mogen komen. En we willen weer terug naar de jaren 50! Waarom zegt de elite niet dat we altijd lol mogen hebben, en dat we vooruit moeten in plaats van achteruit, duidlijk toch, waar we naar mijn idee mee te stellen hebben?

   33.9
  • HyperAlert

   snurk burk gaap, ik ga maar weer verder met het geprogrammeer werk op m’n geliefde computer, input bepaald de output, het is allemaal zo voorspelbaar…. soms snap ik die ‘Elite’ wel hoor!

   33.10
  • HyperAlert

   bepaalt met een tee maar who cares

   33.11
  • @ Sasasne

   Ja daarom je nooit onderdrukt proberen te voelen, als alles een ervaring is wat je op doet aan de hand van verschillende soorten levensomstandigheden, waarom dan uithalen waar het allemaal niet zo mee zat.
   Mijn eigen optiek is dat je er iets van opsteekt wat het inhoud om bepaakde dingen te hebben ervaren, waar je later het geen weer kan gebruiken in een tegenover gestelde vorm, zo vermoord je iemand, zo probeer je zijn leven te redden.
   Man of vrouw zijn, arm of rijk zijn, een moordenaar of een moordvent/vrouw zijn, dom zijn of een hoog opgeleid personage, alles is maar te wensen, het maakt allemaal niks uit want het is een geweldige ervaring.
   Ga je er toch bedrukt bij wegzakken dan heb je waarschijnlijk iets over het hoofd gezien en zul je het op een of andere manier niet willen begrijpen.
   Je bent los van alle programmeringen die er zijn om er een eigen draai aan te geven, in mijn geval laat ik de dualiteit kompleet los en kies meer voor levens waar ik bewust in balans mee kan zijn, daar heb ik nu de meeste behoefte aan.

   @ HyperAlert

   Ja Kritisch zie je niet meer terug, die is geknakt al een tijdje geleden, vooral gefocust op het niet willen inzien dat achter de maskers her ook goede mensen schuil houden dan alleen maar trollen gebral.

   Heel misschien dat je haar weer eens tegen komt in een volgende tekst incarnatie, ik hoop het van harte voor je…

   33.12
  • sasasne

   INDERDAAD PAUL!!!!! Nu heb ik gekozen om rustig in Nederland te leven. We hebben een sociaal stelsel! Er is hier geen oorlog nu. Die paar elitairen snoeren we gewoon de mond, all is het via internet. Ik mag blij zijn dat ik me vrij voel, en alles kan doen wat ik wil.:) We mogen onze mening uiten (protesteren is een beetje lastig met al die ME, maar voor de rest kan het wel) zeggen wat we willen. Alle functies aan mijn lichaam doen het redelijk naar behoren, waardoor ik mij kan verplaatsten of genieten van andere geneugten van het leven (ik neem geen inentingen). Eigenlijk is het nu zo gek nog niet, en ik hang de slingers van mijn eigen leven op om de boel te versieren zoals ik wil! Dankjewel allemaal!!:)

   33.13
  • sasasne

   @hyper alert….bedankt dat ik voor jouw je gif en je antigif mag zijn in dit leven! Ik doe het graag voor je schat!

   33.14
  • HyperAlert

   Jammer dat ze zich zo vast heeft gebeten Paul, dat moet dan gebeurt zijn toen ik even 2 weken weg was, het is net of ik nog wat voor haar had kunnen doen, ik bedoel nu is dat op Wtk maar ik zie haar dat ook om de zoveel tijd in de andere ‘echte’ wereld doen met alle onnodige ellende van dien, ik weet zeker dat ik haar tijdelijke kwaadaardige vernauwing had kunnen voorkomen, zo voelt het tenminste, of dat echt zo is is nog maar de vraag natuurlijk, maar goed…. zucht… ik zoek ook nooit de makkelijkste uit

   Sjee Sasasne dat ik had niet verwacht en dat vind ik leuk van jou, ik heb vandaag door de dag heen mezelf nog wel even op een afstandje bekeken, ik bedoel zo een zeer stekelige ochtend reactie van mij, verder op de dag ging dat overdreven gekwetste van mij wel afzakken, ik bedoel het zegt genoeg over mij, en nu heb ik weer de neiging om naar de andere kant uit te zwaaien maar ik probeer me een beetje te beheersen want dan vind ik mezelf veel te voorspelbaar en dan is het weer pijnlijk maar op een andere manier; ik begin mezelf al een beetje in kaart te krijgen maar het blijft opletten al ben ik het zelf… in veel opzichten ben ik een watje vandaar dat lawaai maken, maar er zit ergens ook wel een klein monstertje in me, altijd de grenzen van het toelaatbare opzoeken ook; het zal wel niet erg macho zijn maar nu smelt ik even, kan ik mezelf zo opdweilen, nou jah dat is mijn mechanisme dus waar ik kennelijk niet omheen kan; ik schaam me kapot wat zeiden ze vroeger ook al weer? meisjes plagen zoentjes vragen, zou ik dan geen ene steek verder gekomen zijn?! tegenwoordig kunnen ze naast je Iq ook je Eq meten naar het schijnt wat ik vernomen heb, ik wil het echt niet weten!

   33.15
  • dap

   Lieve sasasne torn mijn dochtertje 2 was vertelde zij mij het volgende verhaal
   Vroeger toen ik groot was hebben ze die vrouw in brand gedaan.
   Ik wilde haar eruit halen uit het vuur de lieve heks.
   Ze maakten alle huizen kapot en de kinderen hadden glas in hun hoofdje.
   Ik was verbijstert en geschrokken het was een gruwelijk verhaal uit de mond van een net 2 jarige. Ik had nooit iets vertelt natuurlijk over heksen in de brandstapel. Wat ik ontroerend vond dat zij de heks eruit wilde halen . Ze zij ook nog dat het te heet was het vuur en dat het pijn deed. Ze was helemaal overstuur, en ze had ook een obsessie met heks spelen. Ik heb haar gezegd dat ze nu veilig is en dat dat soort dingen hier niet meer gebeuren. Ze heeft het daarna niet meer gehad

   33.16
  • jenne

   Kleine kinderen moet je ook niet naar de TV laten kijken, één beeld zegt meer als 100 woorden, kinderen slaan op, en met hun onvolwassen denken, komen dan tot verbijsterende conclusies.

   33.17
 • Bhikkhu

  Namaste,

  Ohm mani padme hum.(108x)

  Ohm tare tutare tare.(108x)

  Siddhi.(108x)

  Ohm shanti.

  32
 • anoniem

  mijn vader keerde terug als mijn zoon na op 56 jarige leeftijd aan kanker te zijn overleden bij mij in huis,en uit dankbaarheid voor mijn zorg en liefde en onze vader-zoon relatie wou hij graag weer terug naar mij wat resulteerde in een prachtige zoon met de streken en wijsheid van mijn vader.ik behandel hem als mijn zoon met de wetenschap wie hij is geweest.met eeuwige dank aan god onze vader die leven mogelijk maakt en schenkt,en zelf ook terug keerde naar zijn kindjes als zijn eigen zoon jezus.
  reincarnatie is net zo simpel als in en uit een auto stappen als de auto versleten is ,stap je uit en breng je de auto naar het autokerkhof ,daarna ga je weer naar de garage om een nieuwe auto aan te schaffen waar je na aankoop weer in stapt en verder rijdt.zonder bestuurder is de auto een dood ding net zoals het lichaam zonder ziel een dood ding is.en elk nieuw leven wat we aangaan mogen we weer verder leren en groter worden (geestelijk gezien).zelf ben ik bezig om alle lessen ,pijn en verdriet van al mijn voorgaande levens te verwerken en herbeleven,om heelheid en eenheid in me zelf te bereiken.wens iedereen veel wijsheid en inzicht bij de zoektocht naar de waarheid in jezelf,want dat is waar alle leven begint bij jezelf in je eigen hart en eigen gevoel

  31
 • reincarnatie als optie ,als gedachte expiriment , is niets. Als je echter opeens onverwacht ,een glimp van een “vorigleven”ervaart! Dan ben je voorbij de vraag naar bewijs. Het zijn wonderlijke energieen die de aarde aandoen op dit moment.

  30
 • Budhy

  Zoek geen Bewijs Je Bent het bewijs.
  ‘t-Is Juist om ‘t-te vergeten, Tenzij er iets is wat doet zweten.
  Aliën/Engelen hebben hun wijsvinger op je bovenlip gelegd.
  Net onder je neus, dat kuiltje, opdat je Ziel niets zegt.
  OF zouden de Reptilians dat hebben gedaan, Zodat je hier niet vandaan kan gaan???
  Ik Ben een incarnatie van “God” met een Groeninhoudelijke Gouden pot.

  http://www.youtube.com/watch?v=C5qffZAWCWM&feature=player_embedded#!

  29
 • yanna

  In mijn geval is dit een verhaal van gelijke strekking.
  Mijn zoon was 3 en we keken een tekenfilm 22 jaar geleden en hij begon te vertellen dat hij een piloot was geweest in de 2e wereld oorlog en dat hij james heette en 38 jaar was geworden en was neergestort boven friesland.

  zijn tweede herrinnering was toen hij 4 was en een kasteel aan het tekenen was. hij vertelde dat hij ridder was in schotland en dat hij leefde in dat kasteel zijn papa van nu was zijn gevechtsvriend toen.

  Later in zijn leven is hij in regressie geweest en deze twee verhalen kwamen weer naar boven. hij was de verhalen vergeten maar ik niet.

  28
  • GuidoJ.

   Dankjewel voor het delen Yanna. Ook ikzelf heb een dergelijk verleden..! Neergestort met een bommenwerper vanuit Engeland naar Duits gebied. Heb nooit precies geweten wat het was, maar het ‘had met vliegen’ te maken.
   Pas toen ik 14 jaar geleden een TV-programma zag met neerstortende -zwaar aangeschoten en gehavende- bommenwerpers, moest ik vreselijk huilen, tot diep in de tenen. Pas toen begreep ik wat er in mijn DNA-archief was opgeslagen! Later heeft een paragnoste dit verhaal verder gedetailleerd verteld, zonder mijn aanwijzingen. En inmiddels met een veel persoonlijk spit(fire)werk een boel verder gekomen; bijna de puntjes helemaal op de ‘i’..!

   28.1
  • yanna

   @ Guidoj dank je voor je aardige reactie.
   Ik ben zelf nl. ook een regressietherapeute dus vandaar en ervaringen genoeg gehad.

   28.2
  • Ja vaak wordt je getriggerd bij het zien van bepaalde zaken, had altijd last wanneer ik een film zag waarin mensen doorboord werden met zwaarden, voelde altijd koud staal door mijn lijf heen dringen.
   Onder regressie kwamen de feiten en onverwerkte problemen naar boven, door ze bewust opnieuw te ervaren en je zelf als subjectief buiten jezelf te plaatsen kon je heel makkelijk de blokkade oplossen.
   Nu echter behoren dat soort dingen tot verleden tijd, het is verwerkt en af, want geen enkele soort gelijke film trekt me aandacht weer.
   Zelfde als je in het buitenland komt dan pak je vaak eerdere oude stukken op, ze komen ineens naar buiten met veel emoties of met zelf kennis, terwijl je er nooit eerder geweest bent, kan je heel goed de weg vertellen.
   Veel levens zijn me heilig geweest en veel kan ik nog herinneren als de dag van gisteren, omdat ze inhoud hadden en de optel soms waren voor het leven in het NU.

   28.3
  • @ paul … en soms wordt je er totaal door overrompeld. Maar het is een magnefieke ervaring en kan zeker voor veel verheldering in je huidig leven leiden.( en dan spreek ik geheel uit en over mijzelf)

   28.4
  • Wat je nooit verwacht kan altijd erg verrassend zijn, nog beter is het vaak wanneer het bevestigingen regent dat je op het goede spoor zit.

   In re-incarnatie zitten meer levels van bewustzijn en ervaringen, soms zou je er aan willen ontsnappen maar soms is het ook noodzaak om veel zaken ervan te doorgronden.

   Het gaat erom wat je ervaart en hoe je het kan inlossen met je eigen opgebouwde inzichten, anders is er geen bal aan.

   28.5
  • @ paul ach je kent mij ,ik ervaar me te pletter.

   28.6
  • Niet te veel gaan pletten, dan blijft er niks meer over, aan platlanders hebben we niks!

   28.7
  • jenne

   GUIDO.J, dit verhaal van jou brengt ons ongewild dichter bij elkaar, als kleine Jongen op weg naar school, heel vaak terugkerende bommenwerpers op één motor met vlammen er uit laag 20 meter over ons heen zien Vliegen, ze probeerden de Flak te ontlopen die op de dijk stond, het was zo vreselijk de odeur het geluid, vaak in mijn broek gepoept, en dan wasten we ons aan de slootkant als de golf voor bij was, de gezichten achter de raamtjes en de soms op gestoken hand vergeet je nooit meer, het was altijd in de ochtend één van die toestellen een Egels man, met een gele neus probeerde een noodlanding, maar het land kon het vliegtuig niet dragen, hij zakte en bij een grote sloot gekomen schoot hij volkomen in de blubber, later heeft de gemeente een Klein grafje er boven geplaatst kettingtjes en witte steentjes, elke avond was de hemel vol vliegtuigen op weg naar Duitsland, dan Schoten de zoeklichten om hoog en soms werd hij gevangen in meerdere lichten en begonnen de kanonnen te schieten en soms werd er een geraakt en begon langzaam uit de formatie te zakken, en alle mensen achter hun huis staande hoorde je dan zachtjes vloeken, ook de Joodse dame Suze met haar dochter Clair stonden buiten te kijken, dit zijn trauma’s waar je je hele leven mee rond loopt, en er zijn er nog meer, veel meer herinneringen maar goed ik maak me altijd kwaad om dat over ons die kleine opgroeiende meisjes en jongens met hun angsten, zich nooit iemand druk maakt, wij horen er gewoon niet bij!
   Misschien zat je voorganger wel in één van deze toestellen, en stak je je hand naar mij op.

   28.8
 • Hendrik

  Ik kan een ieder aanraden om het boek van de cardioloog Dr.van Lommel te gaan lezen; hHij beschrijft wat mensen ervaren als ze een bijna dood ervaring hebben meegemaakt.Er worden in dat boek ook wetenschappelijke bewijzen getoond dat een menselijk bewustzijn los is van zijn lichamelijke bewustzijn.
  Hij probeert dat te verklaren door de vele ervaringen van zijn vak gebied door andere studies te gaan lezen en controleren.

  Hieruit blijkt dat bewustzijn iets anders is dan lichamelijke bewustzijnen. U kent het wel, kijken naar je lichaam geeft het gevoel dat je iets van verre naar je lichaam kijkt, terwijl je het gevoel hebt dat er een afstand is naar bijv. jouw been of voet. Terwijl je denkt dat er een afstand is zie je of voel je dat je ergens in of bij je hoofd een afstand is ten opzichte van je lichaam.

  Probeer het eens en ga kijken naar jouw been of voet. Je ziet en weet dat je met een zekere afstand er naar kijkt. Dus je kan al weten dat die afstand ergens door wordt veroorzaakt. Je weet dat die afstand ergens ontstaan is, en wel in jouw bewustzijn. Jouw hersens zeggen iets anders want je voelt jouw voet of been.
  Juist dat is het lichaam en jouw hersenen die lichamelijk zijn maar jouw bewustzijn verteld toch iets anders, namelijk een afstand naar jouw lichaams deel. Gek toch?

  Is het dan niet normaal dat jouw eigen bewustzijn zich ergens afspeelt in of rondom jouw hersens?
  Juist jouw bewustzijn is rondom je hoofd en die is nodig om jouw met jouw hersenen te kunnen praten.
  Er is ook bewezen dat een mens zijn hele leven herinneringen heeft van zijn verleden, maar ingewikkelde berekeningen hebben aangetoond dat alle informatie nooit en te nimmer zoveel beslag kan hebben op de delen van de hersenen die neuronen zouden moeten kunnen opslaan, dat is onmogelijk gebleken wegens de structuur van de hersenen en de chemische reacties van vele neuro transmitters.

  Met andere woorden, er is niet genoeg ruimte en chemische reacties die alle geheugen kan opslaan in een deel van de hersenen. En daarmee schijnt bewezen te zijn dat slechts een klein deel van herinneringen worden geconnect met het bewustzijn waar alles is opgeslagen. Mensen met een BDE hebben nooit een hersen activitiet getoond, terwijl ze na een reanimatie toch konden zeggen wat ze zagen en hoorden.
  Geen hersen activiteit leert in de geneeskunde dat mensen dan hersendood zijn en eigenlijk al opgegeven zijn, dus dood zijn. Na reanimatie kwamen mensen toch weer tot leven en ze vertelden dan hun verhaal wat ze hebben meegemaakt tijdens het dood zijn.
  Ook wetenschappelijk is aangetoond dat deze mensen niet liegen. Voorwerpen in de ok ruimte en gesprekken van artsen hebben ze letterlijk herhaald. Dat kon een dode mens nooit hebben geweten, toch kloppen die verhalen van bijna doden. Is bewustzijn dan een toestand die verbonden is met een andere dimensie, waar wij mensen niets van weten?

  Is natuurkunde slechts een oprit naar fysica natuurkunde?
  Zeker weten dat geleerden slechts het topje van de ijsberg heeft gevonden en niet weten wat er onder ligt.
  De mens is meer dan het leven die wij kennen, iedereen voelt iets wat hoger is dan hun eigen leven op deze mooie planeet. Uw eigen bewustzijn is altijd verbonden met andere bewustzijnen want daarom voelt u iets en voelt u gevaar of andere dingen. Wij mensen zijn verbonden door de kosmos als u wilt of niet.

  27
 • ea

  @Lianne Laten we het zeggen en doen!

  26
 • Lianne

  @ea
  dank je voor je antwoord! zullen we maar zeggen samen staan we sterk!?

  25
 • ea

  @Lianne

  Het is wel zo, dat we worden tegen gehouden, maar het enige manier mee om te gaan is doorgaan. Doorgaan met alles wat resoneert met waarheid, liefde en licht!
  Laat je licht maar schijnen zonder twijfel!
  Ik snap waar je het over hebt en dagelijks heb ik te maken met de tegenwerking waar je het over hebt en gedoe. Ik kan er maar niet aanwennen, dat er zo veel kwaadheid is.

  Tot op zekere hoogte voel ik me soms geconditioneert op licht en liefde te zijn, terwijl ik weet dat soms knokken een betere of praktischer is, dan licht en liefde te intenderen. In die zin ben ik helemaal mee eens, ja knuffelen van de duisternis ten koste van je zelf is ook stom.

  Omdat ik alle kanten in mijzelf erken, kan ik knokken en knuffelen tegelijke tijd, tenminste dat probeer ik.

  Knuffelen daar waar het mogelijk is en knokken daar waar het nodig is! Zo iets! Heet zo iets, onderscheidingsvermogen?

  24
 • Lianne

  @ea
  misschien had ik me iets genuanceerder uit moeten drukken.
  ik ben ook voor de liefde en de vrede! maar op deze aarde is er niet alleen maar liefde en vrede,dat moeten we niet vergeten!vraag jij je niet af waarom we steeds weer terug komen?is dit wel vrijwillig?misschien worden we half way up wel tegen gehouden,en moeten we terug omdat iets hier op aarde ons nodig heeft voor de energie die wij steeds weer van boven krijgen, optie?

  22
 • ea

  Dit verhaal doet mij denken aan het feit, waarom oorlog dus echt fout is.

  Je kan wel zeggen, het is reincarnatie wiel etc., maar als je dan bedenkt dat het niet ophoudt na het doden van de “vijand” of eigen dood, maar stil staat bij het leven dat niet geleeft is, dan heb ik de neiging alle oorlogen te eindigen en dat wel met spoed. Hoe ik dat denk te bereiken?
  Door liefde en licht, natuurlijk.

  @Lianne zegt dat de kennis kan je niet mee nemen…

  Nou, ik was laats bij de cursus Frans, waarbij er geexperimenteer werd met leren Frans door het te herrineren als je in je vorige leven Frans hebt gesproken, dan kan je de kennis ophalen of opgraven uit je multi-dimensioneel geheugen. Het klinkt wel logisch!
  Cursus Frans op een multidimensioneele manier, Mooi dacht ik bij mij zelf en nam deel aan de cursus.
  Tijdens de cursus, op een gegeven moment moest ik zo hard janken/huilen, dat ik op de aarde, in de tuin moest gaan liggen huilen.

  Ik weet eigenlijk niet precies waarom ik zo een emotioneel aanval kreeg, of het van dit leven was of van de vorige…

  De lerares die de workshop aan he leiden was ook helemaal niet op voorbereid, dat zo iets kon gebeuren. Ik kon wel iets van vorige leven en franse taal herrineren, maar ben niet meer terug geweest naar de cursus, omdat ik de emotionele lading niet kon verwerken.

  Wat ik hiermee wil zeggen is dat de kennis die je op doet gaat niet verloren, soms raak je het kwijt omdat het beter is, zoals in mijn geval, dat het te emotioneel is om het alemaal te herrineren.

  Je kan bewust dingen herrineren, maar over het algemeen, put je uit die kennis toch, gellukig niet altijd even bewust.

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.