Advertentie

De moedige oproep van vijf artsen…!


X
X

De moedige oproep van vijf artsen..!

2021 © Leon de Winter | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Afgelopen week drukte ‘De Telegraaf’ een opiniestuk af van vijf artsen. Zij zijn bezorgd over het vaccineren van gezonde kinderen; ze schreven onder meer, dat onderzoek naar de risico’s voor kinderen van het Pfizer-vaccin slechts twee maanden heeft geduurd: “Het onderzoek was daarmee veel te kort en te beperkt om eventuele bijwerkingen op (middel)lange termijn op te kunnen sporen. Over mogelijke schade op de lange duur tasten we zelfs volledig in het duister.” Maar ook ten aanzien van de gevolgen voor volwassenen tasten we in het duister…

Ik heb één Astra-prik gehad, ben in afwachting van de tweede, en niemand kan mij vertellen wat de lange termijn risico’s van de vaccinatie zijn. Het vaccin bestaat te kort om dat nu enigszins in kaart te kunnen brengen. Er is aanleiding tot zorg. In Amerika en Israël zijn de afgelopen weken opmerkelijk veel gevallen geconstateerd van myocorditis (ontsteking van de hartspier).
NBC meldde hierover: “Een hoger dan normaal aantal gevallen van een bepaald type hartontsteking is gerapporteerd na een Covid-19-vaccinatie, vooral bij jongemannen na een tweede dosis van een mRNA-vaccin, aldus de CDC (Centers for Disease Control and Prevention – ’t Amerikaanse RIVM].”

Onder normale omstandigheden zou het toedienen van die vaccins direct worden stopgezet totdat deze gevallen zijn geanalyseerd, maar we leven niet in normale omstandigheden. Bijna alle medische organisaties in de wereld hebben ingezet op een razendsnelle vaccinatie van de mensheid – ook al is het virus bijna uitsluitend gevaarlijk voor zieke en/of oudere mensen.

Levensgevaarlijk
Voor sommige groepen kan het virus levensgevaarlijk zijn; ik hoor bij zo’n groep. Ik doe er dus niet laconiek over, dit is een serieuze ziekte. Maar voor de meeste gezonde vijftig-minners is het gevaar om eraan te sterven, kleiner dan bij een zware griepgolf. Voor zestigplussers met een onderliggende aandoening is die kans veel groter. De vaccins zijn in noodtempo ontwikkeld en naar het publiek gebracht; op zich is dat een uitzonderlijke prestatie van hoogbegaafde wetenschappers, die lof en bewondering verdienen. Op korte termijn lijken de vaccins opmerkelijk effectief te zijn. Maar wat gebeurt er op langere termijn?

De Amerikaanse viroloog Robert W. Malone staat aan de basis van de nieuwe inzichten en technieken die tot de huidige mRNA-vaccins hebben geleid. Maar Malone twijfelt aan de veiligheid van deze nieuwe vaccins. Hij doet dat onder meer in de DarkHorse-podcast van Bret Weinstein, een evolutionair bioloog die al in april 2020 de gedachte uitte dat het virus vanuit een laboratorium in Wuhan naar de rest van de wereld is opgetrokken.

Deze Robert Malone is een autoriteit, maar dat weerhield YouTube er niet van de podcast van Weinstein te verwijderen. YouTube wil niet dat het publiek kennis neemt van hun zorgen ten aanzien van de vaccins die wij toegediend krijgen. Terwijl die zorg begrijpelijk is als je bedenkt dat tot voor kort vaccins pas na jarenlange tests werden toegelaten. Nu hebben de Amerikaanse en Europese gezondheidsautoriteiten tijdelijke noodvergunningen afgegeven omdat er geen ander middel was om de gevaren van het virus te reduceren – althans, dat was het overheersende verhaal van de medische elites.

Ivermectine
Alle andere opties werden van tafel geveegd, zoals het gebruik van bestaande medicijnen als Ivermectine – waarover de afgelopen dagen opmerkelijke artikelen verschenen in degelijke wetenschappelijke tijdschriften als The Lancet en het American Journal of Therapeutics. Wie tot nu toe over Ivermectine iets positiefs durfde te beweren, zoals de Amerikaanse wetenschapper Pierre Kory, verloor zijn accounts op sociale media, werd afgemaakt op tv en in kranten, en verloor vaak ook nog zijn baan.

(kik voor vergroting van dit bericht)

In december vertelde Kory tijdens een bijeenkomst in de Senaat dat Ivermectine een ‘wondermedicijn’ was. De YouTube-video van die Senaatbijeenkomst werd geblokkeerd door de censors van dat platform, die dus het publiek onkundig houden van wat er in de Senaat werd gezegd – het is een online bestorming van het Capitool. Onze politici nemen besluiten over de totale vaccinatie van het Nederlandse volk, zonder te weten wat die op den duur aan gezondheidsproblemen zal aanrichten.

Vorig week opperde ik de gedachte dat het categorische ontkennen van het nut van bestaande medicijnen als Ivermectine misschien samenhangt met die kolossale inzet van nieuwe vaccins, die door de autoriteiten tijdelijk zijn toegelaten met één streng voorbehoud: er mogen geen andere effectieve medicijnen bestaan. Dus bestonden die niet.

Vaccins
Wereldwijd werd slechts één boodschap toegelaten: alleen vaccins kunnen ons van Covid-19 verlossen.
Die vaccins zijn er nu, maar wie daar ernstige bedenkingen tegen heeft, zoals nota bene de mede-grondlegger van de mRNA-vaccins, en wie beweert dat er wel effectieve medicijnen bestaan, wordt radicaal de mond gesnoerd.

De sociale media treden op als de hoeders van de opinies van de medische elites. De dissidenten, waartoe ook de tegenstanders horen van het grove middel van de lockdown, worden terzijde geschoven, hun kritische expertise wordt niet erkend. Ik vrees dat dat ook gebeurt met de moedige oproep van de vijf artsen om geen vaccinatie-fratsen uit te halen met onze kinderen. Wie luistert er naar hen?

 

1 gedachte over “De moedige oproep van vijf artsen…!

  1. Quote: [” De vaccins zijn in noodtempo ontwikkeld en naar het publiek gebracht; op zich is dat een uitzonderlijke prestatie van hoogbegaafde wetenschappers, die lof en bewondering verdienen.”] Het gelul van een dronken aardbei!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.