Advertentie

5G juridisch netwerk


Er is een enorm samenwerkingsverband ontstaan om 5G, het nieuwe mobiele netwerk te stoppen. Op de achtergrond is een juridisch team (2 juristen en een advocaat) aan het werk om de providers en instituten (overheid, gemeentes) aansprakelijk te gaan stellen volgens ‘alternatief verbindingsrecht’. Met al onze collega-netwerken hopen we dat vele honderden mensen binnen Nederland, tegelijkertijd de persoonlijke aansprakelijkstellingen gaan versturen…

Hopelijk meer dan duizend… Hierin gaan we volgens verschillende artikelen eisen dat ze stoppen met de uitrol van 5G, zo niet dat we via het alternatieve verbindingsrecht een claim gaan indienen van een x-bedrag per persoon per dag voor het uitrollen in NL, en een nog groter x-bedrag voor het uitrollen in de Gemeentes. We kunnen écht alle hulp gebruiken, dus doe mee waar jij dat kunt!

Er zijn inmiddels ruim 150 mensen, die de juridische documenten willen gaan ontvangen. Een aantal zal zijn/haar netwerk ook op gaan trommelen. Daarin komen er ook nog andere netwerken bij, zoals dat van Jordy Zwarts (HIER)… We gaan binnenkort hier een artikel plaatsen wanneer alles gereed is voor uitrol. Waarschijnlijk is dat binnen een week of 2, waarbij het natuurlijk juridisch waterdicht dient te zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.