Advertentie

Frank Ruesinks aangifte tegen Klaas Dijkhoff…


‘Waarom ik woensdag 28 augustus

AANGIFTE GA DOEN TEGEN KLAAS DIJKHOFF’

2019 © Frank Ruesink | deze publicatie WantToKnow.nl/be

x

Ik schrijf deze woorden op vrijdag 23 augustus 2019 en het is precies een jaar geleden, dat de heer Klaas Dijkhoff (HER) zijn Klaasbrief schreef. Zijn brief was voor mij de druppel, die de bekende emmer deed overlopen. Het volledige gebrek aan respect, begrip en acceptatie voor mij en vele andere ex-vaccers, zorgde ervoor dat ik mijn persoonlijke streep in het zand trok. Tot hier en niet verder was mijn gedachte. Geen politicus is in staat geweest om zo hard op mijn ziel te stappen als Klaas Dijkhoff. Oordeel zelf en lees deze brief:

Deze brief zorgde ervoor dat ik sinds Bevrijdingsdag bezig ben, een ander verhaal met de verzwegen waarheid onder de aandacht te brengen. Dat onder de aandacht brengen is meer dan gelukt. Met grote dank aan iedereen, die mijn berichten heeft gelezen en veelvuldig heeft gedeeld. Elke politieke partij, vele media en een aantal farmaceuten hebben in meer of mindere mate iets meegekregen van mijn inspanningen.

Frank Ruesink

Sommigen hebben mijn inspanningen genegeerd, anderen zoals De Telegraaf (HIER) hebben er wel aandacht aan besteed. Maar als iemand dacht dat het mij ging om alleen aandacht vragen voor de verzwegen waarheid heeft het mis. Mij gaat het niet om aandacht. Dit is slechts een eerste stap. Het gaat mij en vele anderen om het zien van een concrete en zichtbare verandering. Het gaat mij om het herstel van waarheid, vrijheid en liefde. Voor mij is dit het enige waar het in mijn leven om draait. En eerlijk gezegd is dit het enige waar het bij veel jonge ouders en volgens mij ook bij veel van mijn FB volgers om gaat.

Té lang heb ik alleen geluisterd..

Te lang heb ik alleen geluisterd naar halve waarheden of hele leugens.

Te lang heb ik alleen geluisterd naar angstverhalen gebaseerd op dezelfde halve waarheden of hele leugens.

Te lang heb ik alleen geluisterd naar verschillende politici, die op basis hiervan onze vrijheid willen inperken.

Maar het luisteren bracht mij niet de waarheid en de vrijheid waar ik naar verlangde.

Om te ervaren wat ik diep van binnen verlang, waarheid, vrijheid en liefde, moest ik het natuurlijk zelf gaan leven.

Gandhi had gelijk met zijn uitspraak: “Be the change you want to see”.

Ik ben dan ook dankbaar voor alle ruimte, die ik van mijn gezin heb gekregen om mijn verhaal met velen te delen.

Ik ben dankbaar dat er een platform is als Facebook waar in mijn berichten heb kunnen delen.

Ik ben de vele mensen, die mij in welke vorm dan ook hebben gesteund dankbaar dat ook zij hun stem hebben gebruikt en hun verhaal hebben gedeeld.

Ik ben ook de heer Rens Raemakers (HIER) dankbaar dat hij wel de moeite heeft genomen om persoonlijk te reageren op mijn bericht.

Dit in tegenstelling tot iemand als de heer Rolf Remorie, Commercieel Directeur van GSK (HIER). Hij is iemand, die zonder enig probleem zijn verhaal en zijn product verkoopt aan de politiek, maar als hij een paar lastige vragen krijgt van een betrokken vader wegduikt. Het is het wegduiken, het ontkennen, het beledigen, het ridiculiseren en de schuld bij mensen zoals mij neerleggen, dat ervoor zorgt dat ik niet langer zwijg en niet langer blijf afwachten.

Met het misbruikschandaal in de katholieke kerk nog vers in het geheugen is het mij en volgens mij vele Nederlanders wel duidelijk: Een systeem herstelt zichzelf nooit van binnenuit. De belangen zijn te groot waardoor de ziekte in stand wordt gehouden. Dit totdat de bom barst, klokkenluiders eindelijk worden gehoord of de massa het niet meer accepteert.

Het is precies zoals de heer Hans Hoogervorst (VVD) ooit zei in een andere ziekmakende sector: “De kredietcrisis was niets anders dan een transparantiecrisis”.  Hij heeft gelijk. Dat was inderdaad een transparantiecrisis.

En nu in de vaccinatie-industrie is het precies hetzelfde. Het gebrek aan transparantie is tenenkrommend en soms bijna lachwekkend. Echter voor de vele ouders waarvan hun kind direct na de vaccinatie werd opgenomen in het ziekenhuis en nog steeds de consequenties elke dag ervaren valt er niets te lachen. En laat duidelijk zijn voor het gebrek aan transparantie ben ik en andere ex-vaccers niet verantwoordelijk.

Daar is het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (HIER), het RIVM, de Ministers en de Staatssecretaris van VWS verantwoordelijk voor. Zij moeten zorgen dat er een transparant en eerlijk verhaal wordt verteld. En wanneer je als politicus op dit moment nog durft te beweren, dat op de RIVM site de hele waarheid staat, dan kies je er bewust voor om onwetend te zijn. En dit laatste is misschien wel het allergrootste probleem. Bewust kiezen om onwetend te zijn, terwijl het gaat om onze grootste goed. Onze kinderen. De nieuwe generatie. We zijn onwetend, we worden onwetend gehouden en we laten ons onwetend houden.

DE ONWETENDHEID MOET STOPPEN

 • Het kan niet langer zo zijn, dat aan ouders niet verteld wordt dat er GEEN onderzoek wordt gedaan naar de veiligheid van vaccins.
 • Het kan niet langer zo zijn, dat ouders niet wordt verteld dat op grote schaal experimenten zijn uitgevoerd met “minder functionerende mensen”.
 • Het kan niet langer zo zijn, dat ouders niet wordt verteld dat farmaceuten zoals GSK een rapport in de doofpot stopt, waarin staat dat hun vaccin voor minimaal 36 dode kinderen heeft gezorgd.
 • het kan niet langer zo zijn, dat aan tieners, die nog geen biertje mogen drinken maar wel zelf een vaccinatie mogen halen, niet wordt verteld dat er in een vaccins cellijnen van levend geaborteerde baby’s zijn verwerkt.
 • Met andere woorden dat er ander DNA in hun lijf wordt ingebracht.
 • Het kan niet langer zo zijn, dat we als ouders onwetend worden gehouden over het schrijnende gebrek aan ethische praktijken bij farmaceuten.
 • Ja, dit alles moet stoppen.

Dus ondanks dat ik respect, begrip en waardering kan opbrengen voor elke politicus in Nederland, (En waarom dit zo is en waarom dit belangrijk is, leg ik later nog wel eens uit) ben ik boos en ja zelfs regelmatig woedend hoe de heer Klaas Dijkhoff en een aantal andere politici weigeren om te luisteren naar de vele slachtoffers in Nederland.

Dus trek ik woensdag nogmaals de grens en ga ik aangifte doen. Zijn uitspraak voor een zaal VVD´ers waarin hij stelde dat ik een onverantwoordelijke ouder ben. Dat ik een ouder ben, die met mijn gedrag andere kinderen in gevaar brengt. Dat ik een ouder ben, die met mijn onverantwoordelijke gedrag daarmee een gevaar voor de samenleving is, gaat voor mij verder dan een persoonlijke belediging. Meer dan 2,5 maand heb ik de heer Klaas Dijkhoff de tijd gegeven om zijn uitspraak te onderbouwen met bewijzen. Afgezien van radiostilte heb ik niets van hem vernomen.

Iemand beledigen zonder met bewijzen te komen rechtvaardigt een aanklacht als laster. Of je nu een politicus bent of niet. Dus heb ik vorige week al contact gehad met de politie. Zij hebben mijn verhaal en mijn argumenten telefonisch aangehoord. Zij weten waarom ik aangifte wil doen. Zij hadden begrip voor mijn uitleg en samen hebben we een afspraak ingepland voor aanstaande woensdag om 09:00 uur.

Ik verwacht dat ik morgen op de verjaardag van mijn oudste zoon, dit bericht afschrijf over deze aangifte, waarom en voor wie ik het doe, met welke gedachte ik naar het politiebureau loop en hoe ik omga met mensen, die geen vertrouwen hebben dat deze actie iets verandert. Voor vandaag wens ik iedereen nog een fijne dag toe.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Mochten mensen denken dat dit een aanval is op Klaas Dijkhoff, die hebben het mis. Deze vervolgactie is niets anders, dan het beschermen van mijn eigen kinderen.

PS 2: In de afgelopen dagen heb ik weer geleerd hoe moeilijk het voor een aantal mensen is, om met respect en begrip op elkaar te reageren. Graag vraag ik daar nogmaals aandacht voor.

9 gedachten over “Frank Ruesinks aangifte tegen Klaas Dijkhoff…

 1. Mr Ruesinks :
  Als Vlaming ken ik weinig van het NL gerechtssysteem. Van de NL politie weet ik iets meer, en voldoende om te weten dat het daar ook niet allemaal gesmeerd loopt. Uit de voormelde publicatie kan ik evenmin afleiden hoe U het juist gaat aanpakken, maar U dient er rekening mee te houden dat de “politie” al een eerste hinderpaal is. Om deze te omzeilen is het m.i. beter zelf een verklaring +dossier samen te stellen en dit over te maken aan de bevoegde officier van justitie. (aangetekend ofwel Uw dossier afgeven bij de officier van justitie zelf en een kopij laten afstempelen, alsmede een dossiernummer vragen). Het is ook van belang te verwijzen naar de van toepassing zijnde artikels uit het Strafwetboek (of hoe dit noemt in NL), en waar mogelijk te onderbouwen met rechtsleer en rechtspraak. Ik weet niet of U dat in NL ook heeft, maar wij hebben hier in VL wetboeken met commentaar per artikel. (d.i. rechtspraak en rechtsleer). Het komt er immers op aan de “tegenpartij” zoveel mogelijk klem te zetten. Een stevige start met een dossier dat bij manier van spreken “beton” is, geeft een grotere kans op succes. In deze materie zal het echter niet gemakkelijk zijn. Heeft U in het S.W. geen artikels over samenzweringen tegen de staat & bevolking of iets dergelijks… want daar gaat het immers om. Ik wens U dan ook veel succes, maar verwacht U wel aan “problemen….”.

 2. Prima aktie, want ook tav vaccinaties worden we voorgelogen door onze overheid. Wat ik alleen niet begrijp van de heer Ruesink, is dat hij niet 1 front vormt met de Stichting vaccinvrij. Die lieten ook al zien dat er geen enkele onderbouwing is voor vaccinatie. Het aantal slachtoffers van infectieziektes
  was al op 1 na nihil, voordat het Rijks Vaccinatie Programma van start ging. De suggestie die door voorstanders en de medische maffia, wordt gewekt, dat DANKZIJ vaccinatie de ziektes Ijn uitgebannen is een grove impertinentie, vooral mogelijk gemaakt door de MSM en onwetende artsen, die slechts Big Pharma napraten.
  En onze overheid beschermt ook hier weer haar burgers niet, maar de industrie.
  Gelukkig bestaat Internet als je op zoek gaat naar de waarheid

 3. In het boek “Dissolving Solutions ~ Disease, Vaccines and the Forgotten History” beschrijft dr. Suzanne Humphries hoe precies dezelfde niet-gefundeerde, want voornamelijk emotionele pro-vaccinatie argumenten in het verleden hebben geleid tot verplichte vaccinaties. Een gewoonte die — strijk en zet — kort daarna resulteerde in epidemieën groter en dodelijker dan ooit tevoren. Immers, vaccinatie geeft immuunsuppressie!

  Wie de geschiedenis niet kent, is gedoemd om dezelfde stompzinnigheden te herhalen die zich in vorige era’s hebben afgespeeld… En dat is precies wat ik nu zie.

  Daarnaast weten de meeste artsen en politici over de Westerse patentgeneeskunde (WPG) alleen maar datgene, wat hen in academia, door de media, via Hollywood is voorgespiegeld. Weinigen onder hen komen tot het besef dat WPG simpelweg georganiseerde oorlog tegen het lichaam is, met behulp van new-to-nature stoffen die
  (1) giftig zijn voor het lichaam,
  (2) bij detoxificatie kostbare natuurlijke nutriënten roven, en
  (3) alleen maar symptomen kunnen verschuiven en in aantal vermeerderen.

  WPG heeft als kernwoord “behandelen”.
  Het woord “genezen” mag niet eens worden gebruikt, behalve in het woord “geneesmiddel”: wanneer een chemisch farmaproduct wordt bedoeld, ook bekend onder de term “medicijn”.
  En is het niet interessant is dat het Griekse woord “farmakos” in feite “gifmenger”, “bezweerder” en “tovenaar” betekent…?

 4. Wanneer het beleid wat de overheid en haar bijbehorende instanties voeren mensen niet enorm in de problemen brachten zou je bestuurlijk Nederland als een komische klucht kunnen zien.Wat betreft Dijkhof ben ik van mening dat hij niets om mensen geeft en belangen van anderen bovenaan zijn lijstje zet (het was toch ook zijn wagen die een vrouw omver reedt?).
  Ik vind het echt onbegrijpelijk dat heel Nederland (op een handvol na) alles maar accepteren van die overheden terwijl het bv toch overduidelijk is dat zij het grote geld dienen ten koste van de mensen die in getale veel groter zijn en wel hard voor hun centen moeten werken.
  Vaak ook kan eigenbelang en promotie kansen van bestuurders/sters hun beleid een verkeerde richting op sturen en dat lijkt vaak het geval te zijn zelfs bij instanties die er juist voor zouden moeten waken dat alle beleid neutraal gevoerd wordt en aan de bel zouden moeten trekken wanneer dat niet het geval is,helaas gebeurd dat niet.
  Nu wilde Rutte eerder al dividendbelastingafschaffing wat gelukkig niet doorging maar wie oplet kan zien dat het beleid in Nederland gewoon corrupt en rot is ten voordele van alleen de multinationals,banken en hun aandeelhouders en geen “hond” die er wat aan doet.
  Zelfs de belastingdienst heeft hen hulp gegeven bij het omzeilen van belasting betalen terwijl het MKB en de “gewone burgers” steeds zwaarder belast worden en tot op het bot worden kaalgeplukt (nu is het natuurlijk wel zo dat cadeau,s aan de toch al rijken door iemand betaald zal moeten worden dus waarom dan niet de minst bedeelden en hardst werkende volk daarvoor laten opdraaien lijkt men te denken).De privatisering van zowat alles heeft de grote jongens natuurlijk ook geen windeieren gelegd en nog hebben ze niet genoeg dus gaan bv verzekeraars schrappen in hun pakket waardoor voor hen meer overblijft terwijl de verzekerde telkens meer zelf moet betalen.Alleen de grote bedrijven moeten blijven bestaan zodat verzekerd is dat zij samen met banken en de aandeelhouders over alles de baas worden en iedereen hen moet gehoorzamen.https://nos.nl/artikel/2298666-zelfstandigenaftrek-wordt-fors-verlaagd.html
  De verhoging van 6% naar 9% BTW op dagelijkse boodschappen heeft bij mij niet gelijk de gedachte opgeroepen dat ze de koopkracht wilden stimuleren maar juist het tegenovergestelde.
  Ook vaccineren past dan natuurlijk wel in het plaatje waardoor de farmaceuten hun zakken nog meer kunnen vullen.Voor gewoon het volk hebben ze zelden of nooit geld over terwijl miljarden aan dood en verderf zaaiende maatregelen/materialen wordt uitgegeven.
  https://nos.nl/artikel/2298301-meer-mensen-kloppen-aan-bij-voedselbank.html
  De zelfstandigenaftrek voor het MKB betekend meer belasting betalen voor het MKB en geen hond die er iets van zegt of iets tegen doet en ook dit is extra belasting van het MKB wat bedrijven de kop kan gaan kosten onder de noemer van de koopkracht vergroten.
  Dit is pure diefstal wat MKB ers de kop gaat kosten met als resultaat dat alleen de grootsten overblijven want daar gaat het om.Wanneer we dan zien dat we steeds meer beboet worden voor de grootste flauwekul en dat spontaan kaalplukkende belastingen terplaatse worden verzonnen door gemeenten en overheid dan is het nu nog wachten op het verplichten van vaccineren en we zijn geen eigen baas meer maar staatseigendom zonder inspraak over wat dan ook.Waarom halen ze nooit geld daar waar het makkelijk gemist kan worden,bij hen die miljarden aan belastingen hebben ontdoken bijvoorbeeld of banken die met belastinggeld zijn gered?

 5. https://nos.nl/artikel/2299131-minister-wil-duidelijkheid-van-medicijnenfabrikanten-over-prijzen.html
  Nou heb ik geen glazen bol waaruit ik de toekomst kan lezen maar wat als die farmaceuten ineens minder of geen medicijnen meer gaan leveren voor mensen die dat nodig hebben?
  Het lijkt heel wat maar stelt natuurlijk niets voor omdat de politiek gewoon niets te vertellen meer heeft al willen ze de schijn ophouden dat ze dat wel hebben.
  Jaren lang heeft de politiek alles gedaan om die grote bedrijven te spekken en nu ineens zou Bruins op z,n strepen gaan staan en uitleg willen van hen?
  Voor wie oplet is het misschien al wel duidelijk want er waren eerder al problemen met het leveren van medicijnen dus dat het zich kan gaan herhalen of erger is dan ook niet uit te sluiten.
  Het werkt misschien wel goed voor de reductie van mensen? Zeg maar depopulatie.
  Voedsel schijnt binnen afzienbare tijd ook al een probleem te worden en dat werkt waarschijnlijk ook wel goed maar is ook de schuld van de politiek omdat die zelfs verdienen aan vervuiling door de industrie door vergunningen te verstrekken voor het lozen van afvalwater en andere vervuilende stoffen in het milieu.Doe daar weermanipulatie en bomenkap bij en u weet waar het probleem zit.Vindicat is een paar keer in opspraak geweest omdat ze op elkaars hoofd gingen staan terwijl daar de toekomstige leiders opgeleid worden en dat is geen goed teken,maar ik heb wel de indruk dat dergelijke problemen niet alleen bij Vindicat zich voordoen maar ook elders en al veel langer getuige de dwaasheden die door de politiek verzonnen en uitgevoerd worden.

 6. Misschien kan d’r ook eens een klacht naar de reclame code commissie. Vandaag ontving ik mijn oproep voor een griepprik. De bijgaande reclame folder vertelt mij dat:
  De beste manier om u tegen griep te beschermen. (ik heb betere in huis)
  De griepprik de beste bescherming tegen de ernstige gevolgen van griep is. (Je kan die griep dus wel gewoon krijgen)
  Dat je geen griep krijgt van de griepprik. (Ik hoor niet anders van mensen dat ze zo ziek zijn van die griepprik.)
  En dat je met de griepprik ook anderen beschermt.( O ja?, ik ben vorig jaar om deze tijd besmet geraakt met dat griepbeest door iemand die een week daarvoor ingeënt was).
  Ook zegt die folder dat de griepprik mij helpt zo gezond en actief mogelijk te blijven.Dat is dus ook al niet waar.

  Elk kerkgenootschap, dat zo invasief zijn of haar geloof verkondigd zal door onze maatschappij berispt worden, behalve de medische godsdienst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.