Advertentie

italie autopsie virus is bacterie


Breaking Covid nieuws! Italië heeft naar verluidt ontdekt dat covid geen virus is, maar een bacterie. Het stolt het bloed en vermindert de zuurstofverzadiging door verspreiding in het lichaam. Ze gingen tegen de Wereldgezondheidsorganisatie in dat er geen lichamen worden geautopieerd. Toen het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid veel autopsies bestelde, vonden ze dat het bloed gestold was in alle aders van de patiënten. Ze begonnen onmiddellijk met het gebruik van aspirine 100 mg en een stollingsmedicijn. En hebben enorm veel succes gehad. 14.000 mensen werden uit het ziekenhuis ontslagen als gezond en covide vrij. Italië eist dat Bill Gates en de Wereldgezondheidsorganisatie verantwoordelijk worden gesteld voor misdaden tegen de menselijkheid voor het misleiden, misleiden en achterhouden van levensreddende informatie van de wereld, die duizenden mensen het leven heeft gekost. Ventilatoren en ICU units waren niet nodig. Een gemandateerd vaccin is niet nodig. Covid19 is een bacterie, gemakkelijk…
behandeld met aspirine en stollingsmiddel. Verspreid het woord! Maak dit globaal. Hopelijk komt onze president hier achter en doet hij er iets aan! Voordat we al onze grondwettelijke vrijheden verliezen.
Nog een artikel hierover:
Carlie J Gardipee 2020
Coronavirus / Gezondheid
Ontdekking: Autopsies bewijzen dat COVID-19 een verspreide intravasculaire stolling (pulmonale trombose) is.
Geplaatst door Chinonyerem Emmanuella
Het is nu duidelijk dat de hele wereld de zogenaamde Coronaviruspandemie ten onrechte heeft aangevallen als gevolg van een ernstige pathofysiologische diagnosefout.
Volgens waardevolle informatie van Italiaanse pathologen waren ventilatoren en intensive care-units nooit nodig.
Autopsies uitgevoerd door de Italiaanse pathologen hebben aangetoond dat het niet om een longontsteking gaat, maar om verspreide intravasculaire stolling (trombose) die bestreden zou moeten worden met antibiotica, antivirale middelen, anti-inflammatoire middelen en antistollingsmiddelen.
Als dit voor alle gevallen geldt, betekent dit dat de hele wereld op het punt staat deze nieuwe pandemie eerder dan verwacht op te lossen.
In Italië worden momenteel echter protocollen gewijzigd die door deze pandemie negatief zijn beïnvloed.
Het indrukwekkende geval van een Mexicaanse familie in de Verenigde Staten die beweerde te zijn genezen met een huismiddel werd gedocumenteerd: drie 500 mg aspirines opgelost in citroensap gekookt met honing, heet genomen.
De volgende dag werden ze wakker alsof er niets met hen was gebeurd! Nou, de wetenschappelijke informatie die volgt bewijst dat ze gelijk hebben!
Lees ook: Coronavirus: Veiligheidsmaatregelen voor de gezondheid Buiten het Chirurgisch Masker en Hand Sanitizers
“HET EINDE VAN COVID-19 IS NABIJ” – GAIN AFRICA DIRECTOR VERKLAART, GESTEUND W.H.O CHIEFS
Deze informatie werd vrijgegeven door een medisch onderzoeker uit Italië:
“Dankzij 50 autopsies uitgevoerd op patiënten die stierven aan COVID-19, hebben Italiaanse pathologen ontdekt dat IT NIET PNEUMONIA is, strikt genomen, omdat het virus niet alleen pneumocyten van dit type doodt, maar een inflammatoire storm gebruikt om een endotheliale vasculaire trombose te creëren.”
Bij verspreide intravasculaire stolling is de long het meest aangetast omdat deze het meest ontstoken is, maar er is ook een hartaanval, een beroerte en vele andere trombo-embolische ziekten.
In feite hebben de protocollen de antivirale therapieën nutteloos gemaakt en zich gericht op anti-inflammatoire en anti-stollingstherapieën. Deze therapieën moeten onmiddellijk worden uitgevoerd, ook thuis, waarbij de behandeling van de patiënten zeer goed reageert.
Als de Chinezen het aan de kaak hadden gesteld, zouden ze hebben geïnvesteerd in thuistherapie, niet in intensieve zorg! De manier om het te bestrijden is dus met antibiotica, ontstekingsremmers en antistollingsmiddelen.
Een Italiaanse patholoog meldt dat het ziekenhuis in Bergamo in totaal 50 autopsies heeft uitgevoerd en één in Milaan, 20, dat wil zeggen, de Italiaanse serie is de hoogste ter wereld, de Chinezen hebben er slechts 3 gedaan, wat de informatie volledig lijkt te bevestigen.
In een notendop wordt de ziekte bepaald door een verspreide intravasculaire stolling die door het virus wordt veroorzaakt; het is dus geen longontsteking, maar een longtrombose, een grote diagnostische fout.
Sommige wereldleiders hebben het aantal reanimatieplaatsen op de IC verdubbeld, met onnodige exorbitante kosten.
Volgens de Italiaanse patholoog is de behandeling op de IC’s nutteloos als het trombo-embolie niet eerst wordt opgelost. “Als we een long ventileren waar geen bloed circuleert, is het nutteloos, in feite zullen negen (9) van de tien (10) patiënten sterven omdat het probleem cardiovasculair is, niet respiratoir”.
“Het is veneuze microthrombose, niet longontsteking, die het sterftecijfer bepaalt.”
Volgens de literatuur induceert de ontsteking trombose via een complex maar bekend pathofysiologisch mechanisme.
Helaas was wat de wetenschappelijke literatuur zei, vooral in het Chinees, tot medio maart dat anti-inflammatoire middelen niet gebruikt mochten worden.
Nu wordt de therapie in Italië gebruikt met ontstekingsremmers en antibiotica, zoals bij de griep, en het aantal gehospitaliseerde patiënten is verminderd.
Hij ontdekte ook dat veel sterfgevallen, zelfs in de 40, een geschiedenis van koorts hadden gedurende 10 tot 15 dagen, die niet goed werden behandeld.

De ontsteking doet veel weefselschade en creëert grond voor trombusvorming. Het grootste probleem is echter niet het virus, maar de immuunhyperreactie die de cel waar het virus zich bevindt vernietigt.
In feite hebben patiënten met reumatoïde artritis nooit op de IC hoeven worden opgenomen omdat ze corticosteroïdentherapie volgen, wat een grote ontstekingsremmende werking heeft.
Met deze belangrijke ontdekking is het mogelijk om terug te keren naar het normale leven en gesloten deals te openen als gevolg van de quarantaine, zij het niet onmiddellijk, maar met de tijd.
Deel dit zodat de gezondheidsautoriteiten van elk land hun respectievelijke analyse van deze informatie kunnen maken, verdere sterfgevallen kunnen voorkomen en de investeringen op de juiste manier kunnen heroriënteren; het vaccin kan later komen…. Bevestiging van de post van vorige week waar mij consequent werd verteld dat ik valse informatie verspreidde.
Bedankt
Marsha Reed

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.