Advertentie

Sta op en kom in actie tegen de Corona-waan..!


STOP DE IDIOTE EN ILLEGALE LOCKDOWN EN CORONA-MANIPULATIES..

Sta jij op? Doe je gewoon mee, als je het niet bevalt, wat er over ons wordt heengestort, inzake de Corona-idiotie.. Zoals de ernst van de ‘pandemie’ afmeten aan het aantal beschikbare bedden in ziekenhuizen.. Gaat het om het tekort aan bedden of over de ernst van een vermeende besmettelijke ziekte..? Een vreselijke, dodelijke ziekte waarvoor je getest moet worden, om te zien of je het hebt..! En natuurlijk is er een heftige aandoening, die Corona heet, maar daarvoor hoef je geen heel land naar de gallemiezen te helpen.. De economie, cultuur en ondernemingen de nek omdraaien, ook nog eens op basis van een VALSE PCR-TEST..! (HIER)

Doe mee en verklaar je solidair. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je instemming betuigen. Daarvoor je naam, adres en woonplaats door te sturen naar onderstaande email adres van dokter Elke Klerk (HIER). Daardoor is een collectieve strafrechtelijke vervolging van Rutte en zijn kompanen mogelijk. Deze illegale lockdown maatregelen die nergens op gebaseerd zijn, dan alleen misleiding van het volk moeten natuurlijk onmiddellijk stoppen!

Beste mensen,

Verzamel zoveel mogelijk mensen met naam en adres. Al deze mensen kunnen in een en dezelfde aangifte ex art. 93 j° 97 WvSr aangifte doen bij het OM Den Haag tegen Rutte en zijn kompanen, waarbij tevens onderbouwd wordt geëist opheffing van de mondmaskerplicht en 1,5m regel in strijd met art. 2 en 3 EVRM (absolute grondrechten).

Tevens de eis om per direct over te gaan tot de strafrechtelijke vervolging van Rutte en zijn kompanen, waarbij wordt gesteld dat zij op geen enkele wijze het NL volk vertegenwoordigen en geen mandaat hebben voor hun rechtshandelingen.  Indien niet binnen 1 week zal worden overgegaan tot arrestatie van Rutte en zijn kompanen, dan zullen de aangevers overgaan tot het verzoeken van het Internationaal Strafhof te Den Haag tot het uitbrengen van een internationaal arrestatiebevel jegens Rutte en zijn kompanen o.g.v. onder meer artt 2 en 3  EVRM foltering en mishandeling van het NL volk.

De USA erkent het Int. Strafhof niet, maar het verzoek tot int. arrestatie van Rutte en zijn kompanen kunnen wij wel indienen bij de USA ambassade, zodat de USA kan overgaan tot arrestaties van Rutte en kompanen. Dit kan serieus en per direct worden gedaan. Ik kan de stukken opmaken. Nu zo veel mogelijk mensen verzamelen.

  1.  Dit is de actie die we hebben ontworpen i.p.v. de actie Covid 19 van de A lijst, omdat dit is wat er moet gebeuren. Agenda 20-30 wordt hierbij ook ingezet als bewijs voor staatsgreep.
  2. We een andere advocaat hebben die deze grote zaak op deze wijze wil aangaan en er zijn al duizenden mensen die mee doen.

Dank jullie alvast

dr, Elke F.  Klerk

& mr. Arno van Kessel (advocaat te Leeuwarden)

 

Graag jullie naam, adres en woonplaats direct naar: elkefdeklerk@gmail.com via telegram of mail is voldoende.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.