Advertentie

Spreken we over de frauduleuze PCR-test..??


Er klopt veel niet met het hele Corona-verhaal. Dat voelen velen aan, maar kunnen er de vinger niet opleggen. Toch zitten anderen niet stil. Ondanks de censuur van goedwillende medische wetenschappers, komen er essentiële data beschikbaar, die OVERDUIDELIJK aantonen, dat de hele PCR-test bijvoorbeeld, op basis waarvan AL HET CORONA-beleid wordt gebaseerd, in elkaar is geflanst.. En dat klinkt nog vriendelijk, want zéér waarschijnlijk spreken we over FRAUDE op massale schaal..!!

We raden je aan dit artikel in alle rust te lezen en je aanvullend te informeren. Dan hoef je niet in de medisch-technische dat te duiken, maar artikelen en informatie te lezen over de waarschuwingen die al maanden rondom deze PCR-test rondgaan. Ja en vele berichten worden gecensureerd.. Alleen dát al, zou voor IEDEREEN een teken aan de wand dienen te zijn.. Waarom mag er niet gewoon over deze krankzinnig snelle toelating van deze test worden gecommuniceerd..? Door medische wetenschappers die weten waarover ze praten..!

Er stinkt iets verschrikkelijk rondom deze hele Corona-zaak.. ZO SIMPEL IS HET.. Alles voor zoete koek aannemen, en je straks klakkeloos te laten injecteren met een EXPERIMENTEEL VIRUS, is in onze ogen volstrekte idiotie..! Want PCR-pandemie bekrachtigen op basis van een test, waarvan de maker/ontwerper ervan al zei, dat deze NIET GESCHIKT is om de diagnose COVID te stellen, is daarmee geen pandemie..! Volg je intuïtie en gebruik je gezonde verstand..!! Dit is ongetwijfeld niet het laatste wat je zult horen over de ONTMANTELING van deze sleuteltest..!

* * *
X

X

Erasmus MC en RIVM aan de basis van het PCR complot?
x

Spreken we over de frauduleuze PCR-test..??

2020 De Bataafse Courant | deze versie WantToKnow.nl/be
x
De zogenaamde pandemie en al haar tirannieke uitwassen zijn uitsluitend gebaseerd op de RT-PCR-test. (Reverse Transcription – PCR test). Gebleken is, dat deze test van alles en nog wat detecteert, doch geen diagnose kan stellen. Wij hebben hier op de site al verschillende artikelen aan gewijd. Het Erasmus MC en het RIVM hebben zwaar de hand gehad in deze frauduleuze test en er dreigt nu een afstraffing van jewelste door echte wetenschappers..! Het RIVM heeft een buitengewoon belangrijke rol vervuld in de totstandkoming van dit onderzoek. Ondanks het feit dat de Duitse prof. dr. Christian Drosten de eer naar zich toe heeft getrokken, blijkt overduidelijk de invloed van het Erasmus MC en het RIVM.
x
De tools voor het instrument PCR-test zijn ogenschijnlijk door Nederland aangereikt. Via het Erasmus MC door Richard Molenkamp, Bart Haagmans, Marion P.G. Koopmans. En via het RIVM Bilthoven door Adam Meijer, Bas van der Veer, Chantal Reusken, Sharon van den Brink, Lisa Wijsman, Gabriel Goderski. Normaal gesproken moet een dergelijk gewichtig rapport door andere wetenschappers worden bestudeerd en geverifieerd (peer-reviewed) en duurt het maanden voordat er reactie op komt. In dit specifieke geval heeft Dr. Christian Drosten dit zelf maar gedaan. BINNEN 24 UUR..! Binnen 24 uur was de PCR-test procedure gevalideerd, en dat terwijl het virus nog niet eens in Europa was gearriveerd..!
x
De snelheid waarmee vervolgens de WHO de test accepteerde is minstens ‘verdacht’ te noemen.
Mede gezien het feit dat na de faliekant mislukte Mexicaanse griep pandemie in 2009 de spelregels werden veranderd. Een pandemie werd vroeger afgemeten aan het aantal slachtoffers, na 2010 is dat geherdefinieerd in “aantal infecties”. HIER In een eerder artikel HIER heeft Borger al gewaarschuwd, dat deze gevalideerde procedure moet worden ingetrokken:
Moleculair Bioloog Peter Borger identificeert de ontwerpfouten in de Coronatest en gaat met een aantal collega’s de intrekking eisen van validiteit van de niet gecontroleerde PCR-test en -procedure.
Moleculair bioloog Dr. Peter Borger heeft op 21 november j.l. een uitgebreide verklaring gegeven. Bovendien zal er een peer-reviewed paper verschijnen, waarin hij en enkele zeer grote namen van deskundigen geen spaan heel zullen laten van het A-wetenschappelijke broddelwerk. Lees dit verslag/deze verklaring, die in duidelijk Nederlands is opgesteld: HIER (pdf)
x
Dit stuurt op een ‘medisch gericht’ (tucht/rechtzaak) aan.
Waar precies die procedure aanhangig wordt gemaakt? In Nederland – toch de bakermat van deze fabuleuze fraude – zijn de rechters onderdeel van het Grote Plan (lees: complot).

Iedereen die heeft meegewerkt aan
de validatie van de PCR-test,
moet strafrechtelijk worden vervolgd.
De PCR test is misbruikt als basis
van talloze onwettige maatregelen.

En natuurlijk heeft het intrekken van de validatie
VERSTREKKENDE GEVOLGEN!

x
De cover van het gewraakte onderzoek, waarbij autoriteit voor de PCR-test als legitieme Covid-detectie werd gepubliceerd. (klik voor PDF)
x
Helaas wordt de test in rapporten vaak onterecht aangeduid als ‘Real Time’, terwijl de afkorting RT betekent: ‘Reverse Transcription’. Begin dwaling. De PCR-test uitslagen zijn (wetenschappelijk bewezen) voor 97% vals positief. De registratie onder COVID-19 van diagnoses en overlijdensgevallen is 100% gefingeerd. Het laatste decreet van het regime Rutte kan dan worden uitgevaardigd, voordat ze worden opgeborgen.
 1. Met directe ingang wordt het testen met PCR gestaakt en moeten alle teststraten worden ontmanteld.
 2. Vaccinaties tegen onbewezen ziektekiemen als SARS-CoV-2 (etc.) worden met directe ingang verboden.
 3. Met directe ingang worden ALLE beperkende maatregelen in de ruimste zin des woords opgeheven.
 4. Met directe ingang is het dragen van ziekteverwekkende gezichtsmaskers strafbaar.
 5. Met directe ingang wordt de capaciteit van de zorg, ziekenhuisbedden en Intensive Care faciliteiten minimaal verdubbeld.
Dit laatste punt is van belang, omdat de ‘medische wetenschap’ niet direct zal meewerken aan normalisering en een gebroken hart doodleuk blijft rubriceren als ‘COVID-19’. De griep is compleet verdwenen en longontstekingen komen niet meer voor. De echte cijfers wijzen uit dat er geen oversterfte is, maar ondercapaciteit in de zorg..!
Peter Sattva / Bataafse Courant
x

Tot slot bieden we je hier graag het Café Weltschmerz-interview aan, van Jorn Lukaszczyk die in gesprek gaat met Peter Borger. Op woensdag 25 november jl. diende dr. Borger, samen met collega wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex CSO van Pfizer) een zogenaamd ‘retraction’ verzoek in voor het zg. ‘Drosten paper’. Deze paper is de wetenschappelijke onderbouwing van de huidige COVID-19 PCR-test. Zeg maar de test waarop het huidige wereldwijde Corona-bestrijdingsbeleid is gestoeld. Verder vertelt Peter ook over het komende vaccin en de eventuele consequenties. Een onderwerp waar in de main stream media niet over gesproken wordt. DEEL DIT ARTIKEL EN DE INFO..!!

VERLATEN DE RATTEN HET SCHIP…? IS DE PCR-test VOORBIJ..? ZO PLOTSELING…?

4 gedachten over “Spreken we over de frauduleuze PCR-test..??

 1. Vanaf het eerste moment waarvan ik kennis nam van het feit dat de overheid welke niet ‘Mijn Overheid’ is zoals zij zich wél presenteren, met een aantal maatregelen kwam, wist ik dat dit ook de verkeerde kant kon uitgaan. Niet gelijk oordelen maar afwachten en opletten dus.
  Maar ja hoor, de bal rolde de verkeerde kant uit en ik zag dat de weg kon worden geëffend voor iets waar de helderen onder ons al jaren voor gewaarschuwd hadden.
  De uitvoering van de NWO.
  Maar wat mij verbaast is dat er vaak gezegd wordt,”er worden steeds meer mensen wakker”, ik dit niet terugzie in de reacties bij willekeurige mensen op straat.
  je hoeft toch niet super intelligent te zijn om te zien wat het knullige gehalte is van de argumenten op basis waarvan de maatregelen onder de terreur van zwartmakerij en censuur worden doorgedrukt. Van moment één had ik al het later zich versterkende vermoeden dat deze hoax er een was van ongekend formaat. Met maar ÉÉN DOEL, de hele bups vaccineren!
  Openbaringen van Johannes komen nu naar voren als eigentijdse waarheidsvinding als je kijkt wie de poppetjes zijn die zich er in hoofdzaak mee bemoeien. (heb je weleens goed naar die kop van H. de Jonge gekeken) of ben ik nou de enige die een dikke zwarte wolk bij die man zie.
  Mijn punt is: hoe is het mogelijk om zoveel mensen met het theater van de angst te laten lopen achter de rattenvanger van hameln terwijl de methodiek om dit op wereldschaal te willen bereiken, zo kinderlijk simplistisch is uitgevoerd dat wanneer dit het narratief voor een speelfilm zou zijn, dit absoluut geclassificeerd zou worden als een B-film.
  Of is het dezelfde blindheid waarop het ‘succes’ van de reclame te verklaren is?
  Ik kijk al jaren geen tv meer en poets sinds heugenis niet met fluoride. Gewone radiozenders met de makkelijk te herkennen propaganda en/of kranten met zelfde afgestemde lariefarie, gaan ook aan mij voorbij.
  Zoe het alleen dàt zijn of is er zoals in de film,’They Live’ ergens een zender staan die mensen in hypnose houdt? Samen met het waardloze vreten en de ruggegraatloze luie en laffe grondhouding van helaas veel mensen?
  Of stel ik een vraag waarvan ik het antwoord al weet?

 2. Gezien het feit dat de PCR tests waardeloos gebleken zijn, zal het nog even duren voordat het algemeen is doorgedrongen tot het publiek wat ten onrechte onrecht is aangedaan. Alle bedrijven die zijn geboycot om in hun bestaan te voorzien en zo naar de ratsmodee gaan hebben alle reden om furieus te zijn en zullen hun gram halen bij de overheid die voor de zoveelste keer hebben bewezen dat je daar niks aan hebt.
  In de nabije toekomst zien ik gebeuren dat er een klootsmoesje verzonnen zal worden om dit mislukte gedrocht als een nachtkaars uit te laten gaan.
  Maar dan komt er een ander lijk uit de kast waarover vaker is bericht en dat is de alienagenda.
  Of laat het een meteoriet zijn die een kunstmatige tsunami veroorzaakt die de paniek opnieuw doet opjagen. En wéér zullen de media vooraan staan om de boel op te juinen tot catastrofale proporties. En wéér zullen er massa’s mensen instinken zoals bij deze covidhoax.
  Dan zullen het weer de echt wakkeren opstaan om de waarheid te doen zegevieren zoals dat nu ook gebeurt. Mensen,… flikker die tv toch aan de kant en hou op met de NPO te volgen!!!

 3. Zie voor hoe de vork werkelijk in elkaar zit wat betreft virussen in het algemeen en het (niet bestaande) coronavirus “SARS-CoV-2” in het bijzonder:

  https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-misvatting-rond-virussen-deel-1.pdf

  https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-misvatting-rond-virussen-deel-2.pdf

  Extra vertalingen te vinden op

  https://wissenschafftplus.de/cms/de/wichtige-texte

  Conclusie: Er bestaan geen pathogene (ziekte veroorzakende) virussen. Geheel niet. Geen coronavirus, geen griepvirus, geen ebola virus, geen polio virus, enz, enz… Niets ervan.

  Wie dat eenmaal begrijpt zal rust vinden op dit gebied.

  VV

 4. Over Drosten en de PCR test zijn er nog andere aspecten die vragen oproepen. Drosten is verbonden aan het Charité ziekenhuis in Berlijn.
  https://tinyurl.com/yxwjymus
  Het Charité ziekenhuis wordt ook financiëel ondersteund door Bill Gates. In de volgende link is er een vraag over deze ondersteuning :
  https://tinyurl.com/yxwjw7vb
  Het Charité ziekenhuis is naast de “geneeskunde”” (sic) ook nog actief in andere domeinen :
  https://tinyurl.com/y42ummz2
  met citaat : “Das russische Fernsehen hat über sehr interessante Informationen über die Berliner „Charite“ berichtet, die zu überprüfen recht aufwändig war, aber sie haben sich als wahr herausgestellt. Und sie zeigen ein recht erschreckendes Bild über politische Macht in Deutschland. Die „Charite“ wird immer wieder politisch instrumentalisiert, das ist bekannt” (=einde citaat).
  Ik verwijs voor de details naar de tekst in de link.
  Er is niet alleen een probleem met de PCR test, maar ook met de akademische graad van Drosten :
  https://tinyurl.com/y5z6wopm
  met citaat :
  “Es ist eine wissenschaftliche Bombe, auf die der auf Wissenschaftsbetrug spezialisierte Naturwissenschaftler Dr. Markus Kühbacher kürzlich stieß. Denn der bekannte und in allen Medien als alleiniger „Corona-Experte“ dargestellte Virologe Prof. Christian Drosten, welcher aktuell unter anderem die deutsche Bundesregierung in der Coronakrise „berät“, dürfte die Verleihung seines wissenschaftlichen Titels Dr. med. im Fachbereich Medizin im Jahr 2003 zu Unrecht erhalten haben. Zumindest hätte ihm dieser Titel schon längst entzogen werden müssen, das ergaben die Nachforschungen Dr. Kühnbachers in den Bibliotheken diverser deutscher Universitäten. Drostens Promotionsschrift bis zum Sommer 2020 nicht auffindbar” (=einde citaat).
  Volgens Walter Eichelburg van de website Hartgeld had Drosten ook een drankprobleem. Het resultaat :
  https://lupocattivoblog.com/2020/10/16/justizopfer-walter-eichelburg-von-hartgeld-com/
  met citaat : “Vierzehn Jahre lang war Walter Eichelburg mit seinem Blog „hartgeld.com“ eine gewichtige Stimme der Wahrheit. Nun ist er verstummt. Die österreichische Staatsmacht hat ihn abgeholt und in eine Irrenanstalt gesteckt. Einfach so.” (=einde citaat).
  De voormelde aspecten toen imo duidelijk aan: Enerzijds het gigantische bedrog, in alle domeinen, dat met deze Covid 19(84) samenzwering gepaard gaat, en anderzijds het gevaar dat diegenen lopen die in het verzet staan tegen deze samenzwering.
  Als alle middelen uitgeput zijn, dan is er nog enkel het wapen van de psychiatrie, of de “finale oplossing”.(sic).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.