Advertentie

Nu zijn ’t 81 artsen tégen corona-idiotie..!!


Misschien maken 80 artsen wel indruk bij dit bizarre kabinetsbeleid, inzake de benadering van de Corona-golf. Angst lijkt in alle gevallen het ’toverwoorde’ voor het Kabinet Mark Rutte, om de Nederlandse bevolking haar vrijheden te ontnemen.. De 1,5-metermantra van Rutte wordt bij het volk naar binnen geduwd, totdat iedereen er van begint te kokhalzen. De weerstand tegen deze bizarre onzinmaatregelen, die menigeen nog volkomen gebrainwashed lijkt te volgen, neemt hand over hand toe.
x
Verstandige en vooral erudiete mensen, artsen, medisch-wetenschappers, marechaussee  en statistici zijn kennelijk niet aan het goede adres bij het kabinet en Mark Rutte, dat volledig blind lijkt te varen op de virologen. Deze doen natuurlijk ook maar wat ze kunnen, maar het FEIT dat het e.e.a. allemaal achter gesloten deuren dient plaats te vinden, wordt kennelijk zonder tegensputteren geaccepteerd door onze volksvertegenwoordiging, de Tweede Kamer. Zou een gezamenlijk initiatief van artsen/medici dan wellicht het kabinet doen twijfelen. Of in ieder geval het Nederlandse volk wakker schudden..?? We gaan het zien, want 81 artsen heeft het initiatief genomen om een Open Brief aan het kabinet te sturen.
X
Deze plaatsen we hieronder, zodat jij ook van de inhoud kunt kennis nemen. Spreek er met mensen in je omgeving over en laat weten hoe je er zélf over denkt. Het lijkt alsof meneer Mark Rutte een volledig ándere, geheime agenda uitvoert.
x

* * *

x

Artsen in brandbrief:

‘De coronamaatregelen richten veel schade aan’..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Een groep van 81 artsen is het niet eens met de coronamaatregelen van het kabinet en zegt dat ze meer schade aanrichten dan goed doen. In een brandbrief roepen de artsen de politiek op tot meer openheid in het debat. De artsen zeggen dat er een klimaat is van “shamen, blamen en censureren van artsen die een tegengeluid op overheidsbeleid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu laten horen”. Ook artsen die alternatieven naast een vaccinroute belichten of kritische vragen stellen over de gang van zaken, zouden de mond worden gesnoerd. De artsen noemen dit ‘uitermate zorgelijk’. De briefschrijvers zeggen niet te snappen waarom het adviseren van de overheid achter gesloten deuren plaatsvindt.

‘Je wordt weggezet als complotdenker’..!
Tegen Medisch Contact zegt een van de initiatiefnemers van de brief, infectioloog Hannah Visser: “De aanleiding voor het opstellen van deze brief is dat we de laatste weken merkten dat het lastig is om als arts in de openbaarheid vraagtekens te zetten bij het beleid. Als je dat doet, dan word je al snel weggezet als complotdenker. Dat is zeker niet het geval. We hopen dat met deze brief meer artsen zich vrij voelen om te debatteren, op een constructieve manier.”

De briefschrijvers bekritiseren onder meer de anderhalve meter afstand: “Er is nog weinig tot geen bewijs voor het nut van sociale distantie op 1 tot 2 meter afstand. In de openlucht raken mensen weinig besmet, terwijl dit in onvoldoende geventileerde ruimtes ook buiten 1,5 meter makkelijk lijkt te gebeuren. Er is groeiend bewijs voor verspreiding via aërosolen en superspreaders.”
Aërosolen zijn kleine stof- en vloeistofdeeltjes die in de lucht zweven. Dat kunnen wolken zijn, maar ook rook of roetdeeltjes afkomstig uit het verkeer. Superspreaders zijn individuen of organismen die een virus dragen en om onduidelijke reden veel besmettelijker zijn dan anderen met hetzelfde virus.

‘Schade is enorm’
Volgens de 81 artsen leveren de overheidsmaatregelen om het virus tegen te gaan veel schade op: “De schade op het gebied van het psychosociale domein, economische schade en schade aan de non-covid gezondheidszorg en totale zorgkosten, is ongeëvenaard en vele malen groter dan de winst van de gewonnen levensjaren van coronapatiënten.” De 81 artsen roepen ook andere medisch professionals op om de brief te tekenen. Meer dan 1100 hebben dat ook gedaan. Daarnaast kunnen ook mensen die niet in de medische wereld werken de brief tekenen. Dat hebben inmiddels meer dan 5000 mensen gedaan.

 

3 gedachten over “Nu zijn ’t 81 artsen tégen corona-idiotie..!!

  1. Urgent: informatie over het Covid 19 vaccin (Nederlands ondertiteld) https://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/

    Drie goede video’s van Karen Hamaker over Angst. Wat doet het met jou, mij en de maatschappij? https://www.youtube.com/channel UCJIjePYIUI4gMt8iQ1LKbzQ
    of – met wat toelichting – https://genezendvermogen.nl/corona-deel-8/?utm_campaign=Genezend%20Vermogen&utm_source=enormail&utm_medium=email&utm_content=LEER%20HIER%20MEER%20OVER%20DEZE%20BELANGRIJKE%20INFORMATIE

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.