Advertentie

Opnieuw: verkiezingsfraude in your face..!


x
x

Opnieuw: verkiezingsfraude in your face..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

In de Amerikaanse staat Arizona is het ongelooflijke gebeurd: de ene kandidaat, Katie Hobbs, kon onmogelijk haar rivale Kari Lake verslaan met échte stemmen; en TOCH zou dit zijn gebeurd. Net als bij de presidentsverkiezingen van 2020 zijn we er nu in realtime getuige van, dat de gouverneursrace in Arizona simpel werd gestolen. De zg. ‘midterms’ gingen nooit over welke kandidaat de meeste stemmen verzamelde, ze gingen altijd over hoe de Democraten zouden stemmen.. Geen of nauwelijks aandacht voor een totaaloverzicht. Maar wanneer je dáár induikt, zouden bijvoorbeeld sociale media statistieken zinvol inzicht geven in welke kandidaat zou gaan winnen.want hoe populairder een kandidaat, hoe meer volgers en likes, des te groter de kans om gekozen te worden.

Over deze 2 Arizona-kandidaten hieronder meer. Eerst over die verkiezingsfraude. We spreken hier over een ongelooflijk fenomeen, waar we HIER en HIER op de site uitgebreid aandacht aan besteedden. Maar kijk eerste eens naar deze video van een getuigenis van een computerexpert, die vertelt in de rechtbank hoe verkiezingscomputers eenvoudig kunnen flip-floppen. Dit wil zeggen, dat alle stemmen van 2 kandidaten worden verwisseld, voordat de stemmen geteld zijn en tijdens de verkiezingsdag. Het gaat om een Clinton Curtis die een getuigenis aflegt over ‘Election Hacking Software’.

Een analyse  van dr. Naomi Wolf

Inleiding
Wij beschouwen de geheime stemming als fundamenteel voor onze rechten en voor ons democratisch systeem, en in veel opzichten is die overtuiging juist. Of het zou zeker juist zijn, als die geheime stembiljetten zouden moeten worden uitgebracht in een controleerbaar, nauwkeurig tabellerend stemsysteem. Maar de geheime stemming werd een heilig aspect van verkiezingen, in de tijd dat stembiljetten in dozen werden uitgebracht, met behulp van papier. Degenen die de geheimhouding van hun keuzes koesterden, liepen in een dergelijk systeem weinig risico, omdat de stembiljetten altijd konden worden herteld. Het waren fysieke artefacten. Ze bestaan of niet, en in dat geval is er sprake van fraude..

Mensen konden natuurlijk verkiezingen stelen in deze ‘analoge’ technologie van papier en gesloten stembussen, door stemmen te vernietigen of te verbergen, of door kiezers om te kopen, of door andere vormen van wangedrag. Maar er was geen reden om met analoge fysieke verwerking van stemmen de traditie van de geheime stemming ter discussie te stellen.

Vóór de digitale scanning van stemmen kon je een houten stembus niet kraken; en je kon geen algoritme instellen om een stapel papieren stembiljetten verkeerd te lezen. Dus aan het eind van de dag telde je op de een of andere manier fysieke documenten.
Outspoken with Dr Naomi Wolf is een door lezers ondersteunde publicatie. Om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te steunen, kunt u overwegen een gratis of betaald abonnee te worden.

Die dagen zijn duidelijk voorbij, en in veel districten zijn er digitale systemen die stembiljetten lezen. Zowel links als rechts hebben het andere team beschuldigd van snode elektronische chicanes. En als gevolg daarvan maakt de heilige traditie van geheime stemming, waarbij kiezers geen andere mogelijkheid hebben om hun stem te beheren, digitaal gelezen verkiezingen gruwelijk gemakkelijk te stelen. Zoals Harper’s tien jaar geleden terecht waarschuwde: “De verkiezingsfraude van vroeger was beperkt in omvang, maar nieuwe elektronische stemsystemen stellen insiders in staat verkiezingen op nationale schaal te manipuleren.” [HIER]

Het Brennan Center for Justice wijst erop dat de helft van Amerika nu stemt op elektronische machines die het einde van hun levensduur naderen, en die dus kwetsbaar zijn voor defecten door ontbrekende of verouderde onderdelen, of door virussen. De auteurs van de studie van het Brennan Center merken ook op dat veel districten elektronische machines gebruiken die geen papieren document geven voor elke stem [een ‘VVPAT’]. Hun beschrijving van het probleem is partijdig, en het lijkt vreemd om kiezers te belasteren met “virale video’s” en “complottheorieën” over aanraakschermen die stemmen omdraaien terwijl ze in feite … stemmen omdraaien, maar de kern van de crisis wordt hieronder nauwkeurig beschreven.

Waar het op neerkomt: elektronische (of ‘direct recording electronic’ (DRE)) machines zijn waardeloos en er kan op acht miljoen manieren mee geknoeid worden, en als ze niet ook een “VVPAT” of “voter-verified paper audit trail” geven – (deze verkiezingsaudit experts houden van burger-onvriendelijk jargon) kunnen ze een ravage aanrichten:

“Bijzonder zorgwekkend zijn rechtsgebieden die nog steeds DRE stemmachines gebruiken. Deze machines, die al dan niet een VVPAT produceren, vereisen over het algemeen dat een kiezer een touch-screen monitor gebruikt om te stemmen. In de afgelopen jaren zijn bij een aantal van deze modellen stemmen “omgedraaid”, waarbij het aanraakscherm de keuzes van de kiezers verkeerd registreerde als gevolg van kalibratiefouten die verband hielden met verouderende hardware. Dat heeft dan weer geleid tot virale video’s en samenzweringstheorieën over machines die “stemmen stelen”.
Hoewel het aantal rechtsgebieden dat DRE’s gebruikt de laatste jaren drastisch is gedaald, wonen bijna 26 miljoen geregistreerde kiezers in 16 staten in rechtsgebieden die vanaf februari 2022 nog steeds DRE’s gebruiken voor sommige of alle kiezers. En daarvan wonen meer dan 13 miljoen geregistreerde kiezers in zes staten (Indiana, Louisiana, Mississippi, New Jersey, Tennessee en Texas) die voor sommige of alle kiezers DRE’s zonder VVPAT gebruiken als hun belangrijkste stembureau-apparatuur.[ footnote1_tstxxlf1] Vier van deze staten zijn begonnen hun DRE kwetsbaarheid aan te pakken. Louisiana nam vorig jaar een wet aan die vereist dat nieuwe stemsystemen “een controleerbare, door de kiezer geverifieerde, papieren registratie produceren”. De staat is bezig met het selecteren van nieuwe stemmachines. Een nieuwe Texaanse wet verplicht de staat om DRE’s voor 1 september 2026 uit te faseren, hoewel kiezers op de stoep nog steeds kunnen stemmen op DRE’s zonder VVPAT. Indiana heeft in januari een wet aangenomen die rechtsgebieden met DRE’s verplicht om tegen 2024 VVPAT-printers toe te voegen. New Jersey vereist VVPAT sinds 2009. Ondanks die deadline blijven veel provincies papierloze systemen gebruiken, naar verluidt vanwege een gebrek aan financiering om ze te vervangen.
Nieuwe stemmachines die voor elke uitgebrachte stem een papieren stembiljet produceren, maken het voor verkiezingsfunctionarissen mogelijk om na de verkiezingen controles uit te voeren. Ongeveer de helft van alle staten en het District of Columbia voeren na de verkiezingen controles uit, waarbij de papieren stembiljetten worden gecontroleerd op de juistheid van de uitgebrachte stemmen. Nu partijdige actoren, gevoed door de Grote Leugen, partijdige controles uitvoeren die het vertrouwen in onze verkiezingen ondermijnen, wordt het steeds belangrijker dat gekwalificeerde verkiezingsfunctionarissen zelf legitieme controles uitvoeren […]”. [https://www.brennancenter.org/our-work/research-reports/voting-machines-risk-2022#footnote1_tstxxlf] Je hoeft niet te geloven dat het “partijdig” is om een geverifieerd papieren spoor voor elke verkiezing te eisen, om een betere verzekering te willen dat je stem correct geteld zal worden, dan – het helemaal niets dat je krijgt wanneer je denkt dat je je keuze gemaakt hebt, en wanneer je wegloopt van een “DRE” zonder een “VVPAT”.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Kijk dit zijn de cijfers-die-NIET-liegen

Het verkiezingsschandaal in Arizona
Het is het meest schandalige belangenconflict in deze afgelopen midterms, en mogelijk ooit in een verkiezing überhaupt, nu Katie Hobbs verantwoordelijk blijkt voor de ‘verkiezingsintegriteit’ in Arizona, toen ze het opnam tegen Kari Lake. Het gaat er natuurlijk om, WIE de stemmen telt, wie macht heeft over het verkiezingsproces om de bewuste dag.

Eer was een opzettelijk langdurige telling van de ‘stemmen’, zoals dat in 2020 ook al gebeurde. Alleen al dat feit zou de Arizona midterms voor velen ongeldig moeten maken; in feite zou Kari Lake’s juridische team, de Katie Hobbs campagne al ruim voor de midterms moeten aanklagen wegens grove en zichtbare belangenverstrengeling.

Het gaat maar door met beschuldigingen door de onwettige federale regering en hun criminele agentschappen. Zij die de ontkenners van de wetenschap tot ontkenners van de verkiezingen en ontkenners van de klimaatverandering, bestempelen. Iedereen die zich verzet op basis van nuchtere feiten, in de zachte oorlog-van-de-weldenkenden, wordt als ‘binnenlandse terrorist’ afgeschilderd  en is een gevaar voor ‘We the People’.

De gezagvoerders worden namelijk steeds wanhopiger naarmate meer en meer mensen zich bewust worden van hun ware agenda. Dat leidt ertoe dat ze gewoon ‘in plane site’, voor iedereen zichtbaar, hun toevlucht nemen tot dit soort daden. De enige weg leidt via de rechter, waarbij de rechtszaak volledig openbaar gehouden zou dienen te worden.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.