Advertentie

Verkiezingsfraude Michigan als eerste aan het licht?


x
 x

Verkiezingsfraude Michigan en Wisconsin?
Als eerste aan het licht..?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

In de deelstaat Michigan in de VS, één van de zogenaamde ‘swingstates’ in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, is een (eerste?) geval van vermoedelijke verkiezingsfraude, aan het licht gekomen. Deze swing/kantelstaten zijn voor zowel Joe Biden als Donald Trump essentieel om te winnen. Het verhaal kwam aan het licht toe een update van de getelde stemmen aantoonde, dat er iets meer dan 138.000 nieuwe stemmen IN ÉÉN KLAP naar Biden was gegaan en GEEN ENKELE STEM naar Trump..!! Omdat de stemmen relatief gelijkmatig tussen beide opponenten verdeeld blijken te worden, is dit een uiterst opvallend verhaal..

En hoewel beide heren zichzelf reeds als winnaar hebben uitgeroepen, moeten veel stemmen nog worden geteld en zal het uiteindelijke resultaat vertraging oplopen, door met name het grote aantal stemmen per post (door Corona-vrees met name).. Bijzonder is dat met name Donald Trump, voorafgaand aan de verkiezingen waarschuwde, dat er uitgebreide verkiezingsfraude kan plaatsvinden. De stemprocedures verschillen sterk tussen de deelstaten en ook de veiligheidsprocedures om fraude te voorkomen. Je kunt je afvragen hoe één van de rijkste en machtigste landen ter wereld, een dergelijk aftands en versleten verkiezingssysteem heeft.

De fraude..?
In het geval van Michigan blijkt een vreemde update van de getelde stemmen voor beide kandidaten, nu grote belangstelling in social media te trekken. En velen geloven dat het een aanwijzing is dat er verkiezingsfraude is gepleegd. Het bleek dat bij deze update er plotseling 138.000 nieuwe stemmen voor Biden waren bijgeteld en GEEN ENKELE voor Trump! Een stevig aantal als je bedenkt, dat de situatie tot daarvoor Trump 2.200.902 stemmen had en Joe Biden 1.992.356 stemmen. Wanneer je deze bizarre bijtelling in een grafiek ziet, zie je pas wat voor rare situatie er ineens ontstaat; het ‘gat wordt gedicht’ met Trump.. Laten we het zo zeggen. Kijk:

Dat deze anomalie in overeenstemming zou zijn met de werkelijkheid, is iets waar een groot vraagteken bij wordt gezet, zo niet als hoogst onwaarschijnlijk wordt beschouwd. Er is geen officiële verklaring gegeven voor wat velen als vreemde gerapporteerde cijfers beschouwen, bijvoorbeeld dat het een technische of menselijke fout was toen de update werd gemaakt, die later werd gecorrigeerd. Wel zijn er debunking-sites, die komen met het verhaal dat het zou gaan over een ’tikfout’ of een fout in een Excel-sheet-achtige presentatie. Het is dan natuurlijk wel bizar, dat die tikfout gaat over een getal van 7 cijfers..

Voor kritische personen, die het tellen van de stemmen volgen, is hier met name dan ook de sterke indruk ontstaan, dat het om regelrechte verkiezingsfraude gaat. Het past binnen het plaatje zoals Donald Trump dat aan de wereld meedeelt. Laten we ook heel duidelijk zijn over een sterk motief voor deze mogelijke fraude: voor Biden is het winnen in Michigan essentieel, om Donald Trump te verslaan. En.. deze fout gebeurde niet alleen in de verslaggeving van de uitslag van Michigan; ook bij de uitslag van Wisconins, gebeurde HETZELFDE.. Heb je dan de schijn tégen, of heb je dan een héél goed argument, waardoor je de schijn niet meer tégen hebt..?

En ja hoor.. CENSUUR van de Social Media: Twitter verbergt fraudeberichten!!
Dit hele verhaal over mogelijke fraude werd verder aangewakkerd, doordat Twitter vlak na het ontstaan van het rumoer rond deze situatie, keihard begon met censureren, is voor ons ook heel opmerkelijk.! Tweets van mensen, die niets anders deden, dan alleen de aandacht op het incident vestigen, werden achter een Twitter-waarschuwingsmuur/melding geplaatst, waardoor het oorspronkelijke bericht niet meer te lezen is en die wordt toegepast voor de Twitter-aanduiding als verkeerde informatie.

Het is onduidelijk of Twitter met de maatregel wil beweren dat gegevens uit de officiële bronnen gemanipuleerd zijn of dat er onnodige onrust zou kunnen ontstaan onder het Amerikaanse electoraat..  Maar getuige deze woordkeus heeft Twitter het beste voor met de blanke zieltjes van de Amerikanen en probeert het ‘discutabele inhoud’ voor hen te weren.. ‘migth be misleading’ (‘Het zou misleidend kúnnen zijn’).. Tja en zo lusten wij er nog wel een paar..! Het hele censureren van Twitter heeft natuurlijk niets te maken, met ‘mogelijke schade’. Het is niets meer of minder dan het blokkeren van berichten/constateringen van MOGELIJKE fundamentele onregelmatigheden.

En dan is er deze bizarre uitspraak van Joe Biden op 24 oktober jl
Wist je dat deze situatie van plotselinge verschuivingen in aantallen, zich eerder had voorgedaan bij de presidentsverkiezingen van 2012? Toen, bij de presidentsverkiezingen van 2012 tussen de toenmalige Democratische president Barack Obama en de Republikeinse uitdager Mitt Romney, bleek in Pennsylvania, zich een soortgelijk incident (HIER) voorgedaan te hebben, waarbij bij de stemmen-telling in de stad Philadelphia, bleek dat Obama alle stemmen in 59 districten kreeg en Romney geen enkele stem..! Verdenkingen van verkiezingsfraude werden geuit, maar konden niet worden bewezen.

Maar wat zou je zeggen als Joe Biden zelf.. (!!) met een uitspraak komt over Obama en kiezersfraude op een uiterst georganiseerde manier..! Kijk en luister zelf hoe hij zich op deze bizarre wijze verspreekt in het programma ‘Pod Save America’ tegenover host Dan Pfeiffer, een bekende Obamafan, een feit waaraan Biden refereert…

Ook toeval..? Hetzelfde verhaal van deze ‘fouten’ in Wisconsin..
Vraagtekens ook in Wisconsin, een buurstaat van Michigan, een tweede ‘swingstate’, belangrijk om de presidentsverkiezingen te winnen. Maar ook hier werden er tussen de updates, plotseling bizarre getallen gerapporteerd. Ook ’toeval’, of een stevige kwestie van de ‘schijn tegen te hebben’..?! En ook daar, bij een duidelijke voorsprong voor Trump, sprong het aantal Biden-stemmers ineens kaarsrecht omhoog in de grafiek en toonde een voorsprong voor Joe Biden.

Het leek lange tijd dat Trump een geruststellende voorsprong had, maar plotseling sprong het aantal stemmen voor Biden tijdens een update op een krachtige en afwijkende manier omhoog. Dit betekent dat Biden nu in plaats daarvan de voorsprong heeft, terwijl er nog maar een paar procent van de stemmen moet worden geteld. Kijk zelf.

Laten we concluderen dat wij de verklaringen voor deze FEITELIJKE gebeurtenissen, niet of nauwelijks een verklaring vinden. Zo spreekt een woordvoerder van de organisatie Decision Desk, vanuit het hoofdkantoor over fouten van hun kant, en niet over een opzettelijke kiezersfraude. Meneer Drew McCoy, de ‘spokesperson’:

“It was a simple error from a file created by the state that we ingested. The state noticed the error and produced an updated count. Once they did, we updated the count accordingly. This happens on election night, and we expect other vote tabulators in (Michigan) experienced this error and corrected in real-time like we did.”

vertaling: “Het was een simpele fout, voortkomend uit de Staat die we hadden doorgevoerd. Deze staat merkte de fout op en heeft een geupate telling gemaakt. Toen ze dat hadden gedaan, hebben wij de telling dienovereenkomstig aangepast. Dit soort dingen gebeuren op de avond van de verkiezingen, en we vermoeden dat andere rekenaars in Michigan dezelfde hebben meegemaakt en deze in real-time hebben gecorrigeerd, zoals wij dat hebben gedaan.”

Volgens het hoofdkwartier van ‘Decision Desk’ zouden deze fouten dus zijn gecorrigeerd. Wij zijn verrast, dat mensen op dit soort heftige verkiezingsavonden, dit soort fouten kunnen maken voor een miljoenenpubliek. Het kán natuurlijk altijd, maar als we het synergetische plaatje maken van al deze ‘schijnbare’ punten, die verkiezingsfraude in ieder geval zouden moeten onderzoeken, dan kunnen we het niet anders dan eens zijn met de uitermate kritische houding van Donald Trump.

En laten we wel wezen.. Donald Trump heeft het niet alleen over het benádelen van hemzelf, maar vooral over FRAUDE TEGEN DE DEMOCRATIE.. En precies daarom, sprak hij in zijn toespraak over de nadelen voor het Amerikaanse volk..! Wordt ongetwijfeld vervolgd.

* * *

 

6 gedachten over “Verkiezingsfraude Michigan als eerste aan het licht?

 1. Hoe versleten en nieuw ook mag een stemsysteem zijn;
  mensen zelf veroorzaken fraude!
  Het Fraude systeem is zo geraffineerd opgezet zoals we kunnen lezen dat er ook geraffineerde burgers moeten zijn om dat systeem te bedienen.
  Wanneer zouden gewone burgers gewoon stemmen en gewoon tellen.
  hier geldt dus; wij mensen mogen stemmen maar we vertrouwen elkaar niet.
  de democraties stemmende burger zal nu niet zeggen ja we hebben gefraudeerd. Hoe eerlijk is dat?

 2. Als een presidentskandidaat openlijk verklaart dat hij beschikt over een organisatie om de verkiezingen te vervalsen, dat had hij m.i. onmiddellijk opgepakt dienen te worden en opgesloten. Tevens had een onderzoek dienen gestart te worden naar de andere samenzweerders.
  Dit alles is niet gebeurd. Waarom ? Als een idioot onder invloed van de alcohol zo iets zou zeggen, dan kan men dat nog afdoen als “toogpraat “ zonder meer.
  Maar een “presidentskandidaat” als Biden is imo toch wat anders. Temeer daar er op tal van USA website al maanden berichten over het vervalsen van de verkiezingen. Wat is hier werkelijk gaande ??

  1. Akoeta 2.1 :
   Inderdaad..en over “ze….” , een bron over de Deepstate :
   https://www.zerohedge.com/geopolitical/understanding-tri-fold-nature-deep-state
   Dit geeft m.i. al een goede inleiding om de huidige machtsverhoudingen binnen de USA (en vooral dan in de Deepstate) te begrijpen. Gezien de korte tekst, kan natuurlijk niet alles vermeld worden. Veel sporen leiden dan ook naar Londen. Ook in de “ Russiangate” zaak zijn er sporen naar Londen.
   En imo kan het voormelde evenmin los gezien worden van de Covid 19 samenzwering, en de bedoeling er van :
   https://www.henrymakow.com/2020/11/NWO-is-Throwback-to-Totalitarian-Judaism.html?_ga=2.265706506.441803845.1604686717-236315499.1603741985
   met titel : “Judaism is Template for COVID Communism” (=einde titel)
   En Trump is hier een hinderpaal, die dan ook moet opgeruimd worden. In afwachting dan de chaos… waaruit dan deze communistische NWO moet ontstaan cfr. het motto : “ordo ab chao”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.