Advertentie

mailing voor Maurits


WTK 5 jaar banner

x

WantToKnow is jarig..!

 

Daarom voor jou, als ’trouwe bezoeker’, deze korting..!

x

elastieke realiteit wtk lezingOp 8 December 2008 ging de WantToKnow-site het internet op, 5 jaar geleden dus. Er is in die tijd veel gebeurd met de site en inmiddels zijn we zo’n 2300 artikelen verder.. Artikelen die overigens nog állemaal op de site te vinden zijn!

Inmiddels mag de site zich ook in een behoorlijk aantal bezoekers verheugen -zo’n kleine 225.000 mensen per maand- waaruit je kunt concluderen dat WantToKnow duidelijk in een behoefte voorziet.

Want er is in het dagelijkse nieuws simpelweg té veel dat verborgen blijft en onjuist of zelfs leugenachtig wordt verspreid, vinden wij. En dat vind jij kennelijk ook, want dat zal ongetwijfeld één van de redenen zijn, dat je op de WantToKnow-nieuwsbrief bent geabonneerd..

Het brengen van dat nieuws, én het aanreiken van inspiratie en bekrachtiging, zou je onze ‘roeping’ kunnen noemen. Inmiddels zijn er ook al zo’n 5.000 mensen, waaronder jij, die elke maandag de nieuwsbrief in hun e-mailbus krijgen. En zoals gezegd willen we je daarom trakteren.

Dat doen we door je -exclusief als nieuwsbriefontvanger-  een korting aan te bieden van € 10,- op de lezing van Bert Janssen en Herbert van Erkelens, van zondag 15 december a.s. Je betaalt dus geen € 60,- maar € 50,- voor een volledig verzorgde dag, inclusief biologische lunch, koffie en thee.

We hopen dat wij van WantToKnow je nog vaak essentieel nieuws mogen aanreiken en je mogen blijven inspireren en bekrachtigen! Wellicht tot ziens op zondag 15 december in Harderwijk; we gaan er in ieder geval een mooie dag van maken! Een bijzondere dag zoals gezegd, met een lunch dus, maar vooral met de 2 boeiende lezingen van 2 toffe kerels… En er is ook voldoende ruimte om de andere mensen te ont-moeten. Natuurlijk is er ook plaats voor discussie en vragen aan de beide mannen van de voordracht. Wil je meer lezen over deze dag, klik dan op deze link:

x

Wanttoknow-lezingdag: De-elastieke-realiteit

Wil je deelnemen en van de korting gebruik maken? Ga dan naar dit artikel, door op de blauwe zin te klikken en vul daar onderaan die pagina je gegevens in. Zet dan bij de opmerkingen simpel de code ‘korting‘ en maak dan € 50,- p.p. over op de rekening die erbij staat. Zo simpel is het!

Ps. Heb je je als nieuwsbriefontvanger toevallig al opgegeven? En heb je al  € 60,- overgemaakt? Dan storten we per omgaande de € 10,- korting terug op jouw rekening! Stuur dan even een mailtje naar contact@wanttoknow.nl en meld je naam. 

x

Herbert en Bert gaan er een fascinerende dag van maken, zondag de 15e.
We zien uit naar je komst!

bert en herbertx

WTK 5 jaar banner

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.