Advertentie

Help je ajb het vuurtje brandend te houden..?


 28 december 2018

LS,

WantToKnow.nl/be bestaat dit jaar 10 jaar; het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. We zijn trots er op, al 10 jaar, je bijvoorbeeld wekelijks onze nieuwsbrief te kunnen toesturen. En zo hebben we ook mogen bijdragen aan meer begrip over fenomenen, die je niet, of vaak volledig vertekend, in het reguliere nieuws ziet. Halve waarheden zijn immers ook een vertekening van de werkelijkheid..! Als de voortekenen niet bedriegen, staan we aan de vooravond van grote verschuivingen. Deze zullen niet altijd soepel verlopen en hoe deze veranderingen zich zullen manifesteren, zal vooral afhangen van de reacties van mensen wereldwijd.

Voor ons geldt, dat we je graag de service willen blijven aanbieden van ‘alternatief nieuws’, zoals het wordt genoemd. Zoals je weet, doen we dit volledig vrijwillig en onbetaald.

De inkomstenmogelijkheden van de site zijn zeer beperkt en met het verwijderen van Google Ads, aan het begin van 2018, hebben we een stevige terugloop in de toch povere basis-inkomsten gehad. Maar we vonden het principieel noodzakelijk, de zakelijke band tussen Google en de site te verbreken. Maar de kosten voor o.a. het onderhoud en hosting van de site zijn er niet minder om geworden, waardoor onze positie niet bepaald florissant te noemen is..

Gratis, tóch niet voor niks..!
Je kent wellicht deze uitdrukking, die we gebruiken om aan te geven, dat de site volledig gratis te gebruiken is door iedereen, die daar interesse voor heeft. En dat willen we ook zo houden. Maar we vragen begrip voor het feit, dat de informatie die we aanbieden, niet ‘zomaar’ tevoorschijn komt. Het gebeurt niet vanzelf; vele uren van hard werk, opmaak, vertalen enz. worden besteedt, om de site te maken zoals die is. Een vraagbaak en vaak een moment van bezinning voor velen. En dat al 10 jaar lang..

Mogen wij je daarom aan het einde van dit jaar 2018 vragen, of je ons met een kleine financiële bijdrage kunt helpen deze site in de lucht te blijven houden? Het vuurtje inderdaad brandend te houden, zodat we dóór kunnen gaan met onze ‘missie’ om essentiële informatie aan te reiken. Voor een simpele manier om een bijdrage te doen, kun je HIER klikken en via I-Deal een storting verzorgen. We zijn je daarvoor zéér erkentelijk voor!

Een directe eigen boeking kun je doen naar IBAN

NL35 INGB 0004 3131 74     t.n.v.    Dolphins & Whales publishing bv

Wij zijn er klaar voor en zullen in 2019 doorgaan met het organiseren ook van lezingen en workshops.
Hou de nieuwsbrieven in de gaten!
Wij wensen je voor 2019 veel gezondheid, plezier in het leven en co-creatie toe.

Tot ziens wellicht en..

Keep on want-to-know!

Guido Jonkers

publishing editor

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.