Advertentie

Help je ajb het vuurtje brandend te houden..?


 28 december 2023

LS,

WantToKnow.nl/be bestaat 15 jaar; het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn; afgelopen 8 december was het zover. We zijn er trots op, al die 15 jaar, bijvoorbeeld wekelijks onze nieuwsbrief te hebben kunnen toesturen. En ook om te hebben mogen bijdragen aan meer begrip over fenomenen, die niet, of vaak volledig vertekend, in het reguliere nieuws komen. Onderwerpen/nieuws dat in de main stream media komt als ‘halve waarheden’ en daarbij dus óók ook een vertekening van de werkelijkheid..! Als de voortekenen niet bedriegen, staan we aan de vooravond van grote verschuivingen in het jaar dat voor ons ligt.

Deze verschuivingen, zullen niet altijd soepel verlopen en hoé deze veranderingen zich zullen gaan manifesteren, zal vooral afhangen ook van de reacties van mensen wereldwijd. Voor ons geldt, dat we je graag de service willen blijven aanbieden van ‘alternatief nieuws’, zoals het wordt genoemd, want informatie is krachtig-mentale voeding. Zoals je weet, doen we dit volledig vrijwillig en onbetaald.

De inkomstenmogelijkheden van de site zijn zeer beperkt, maar de kosten voor o.a. het onderhoud en hosting van de site zijn er niet minder om geworden, waardoor onze positie niet bepaald florissant te noemen is..

Gratis, tóch niet voor niks..!
Je kent wellicht deze uitdrukking, die we gebruiken om aan te geven, dat de site volledig gratis te gebruiken is door iedereen, die daar interesse voor heeft. En dat willen we ook zo houden. Maar we vragen begrip voor het feit, dat de informatie die we aanbieden, niet ‘zomaar’ tevoorschijn komt.

Met andere woorden: dit gebeurt niet vanzelf; vele uren van hard werk, opmaak, vertalen enz. worden besteedt, om de site te maken zoals die is. Een vraagbaak en vaak een moment van bezinning voor velen. En dat al 15 jaar lang..

In die 15 jaar zijn we voor velen, een niet meer weg te denken platform van informatie geworden. We gaan gewoon verder, niet in het minst is onze motivatie verminderd. Maar daarom willen we je wel, aan het einde van dit jaar 2023 vragen, of je ons met een kleine financiële bijdrage kunt helpen deze site in de lucht te blijven houden?

Het vuurtje inderdaad brandend te houden, zodat we dóór kunnen gaan met onze ‘missie’ om essentiële informatie aan te reiken. Voor een simpele manier om een bijdrage te doen, kun je hieronder op de donatieknop klikken en via o.a. I-Deal of PayPal een storting te doen. We zijn je daarvoor zéér erkentelijk voor!

Een directe eigen boeking kun je doen naar IBAN

NL35 INGB 0004 3131 74
t.n.v.    Dolphins & Whales publishing bv

Wij zijn er klaar voor en zullen in 2024 ook weer doorgaan met het organiseren
van lezingen en workshops. Hou de nieuwsbrieven in de gaten!

Wij wensen je voor 2024 veel gezondheid, plezier in het leven en co-creatie toe.

Tot ziens wellicht en..

Keep on want-to-know!

Guido Jonkers

publishing editor

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.