Advertentie

concept mailing


 

kerry cassidy rauni kilde combi

Met trots presenteert WantToKnow,

in samenwerking met ‘Centrum Zonnewijzer’ (Aalsmeer)

 

‘STOERE VROUWEN’-WEEKEND.

 

Twee echt stoere vrouwen, die hun sporen hebben verdiend op het gebied van onthullingen van misstanden en allerlei vormen van manipulatie. Twee dappere vrouwen die -gewapend met een enorme dosis kennis, inzicht en ervaring, de vinger leggen op de actuele situatie in de wereld. Twee vrouwen ook die geen blad voor de mond nemen m.b.t. cover-ups.

Dit zijn die vrouwen die volgend weekend, ieder een dag voor hun rekening zullen nemen om jou bij te praten en te informeren over grote zaken als gezondheidszaken, verborgen overheids-agenda’s, buitenaardse contacten, voedingsmanipulatie. Maar het is niet alleen de belichting van déze zaken; het gaat ook om bekrachtiging, zoals je dat van WantToKnow ook gewend bent. Hoe wapen je jezelf in deze wereld, waarin je van alle kanten wordt aangevallen in je uniciteit en je eigen kracht. Dit zijn de beide vrouwen die speciaal naar Nederland komen, volgend weekend, 23 en 24 Augustus.

*

Kerry Cassidy (Project Camelot) en Dr. Rauni Kilde

*

 

En natuurlijk: na afloop van elke presentatie, maar vooral na afloop van deze boeiende dagen (die los bij te wonen zijn) is er ruim de tijd om je discussiëren, vragen te stellen, suggesties/oplossingen op de sprekers af te vuren tijdens het afsluitende interactieve ‘Questions & Solutions’ deel, dus schroom niet om dan jouw vragen, zienswijze of oplossingen naar voren te brengen. Het doel van beide dagen is namelijk niet alléén om het echte nieuws te brengen en bewust te maken, maar vooral ook om samen vanuit een eenheidsgerichte aanpak aan oplossingen te werken en elkaar steun te bieden..!

xproject camelot

 

DEZE LINK

brengt je op de site van WantToKnow naar het volledige programma,

de verdere introductie van beide vrouwen

en hoe  je je opgeeft voor deze krachtige bijeenkomst..!

*

Boek je voor beide dagen, dan bieden we je een korting aan van € 10,-
(Je betaalt dan geen 2 x € 25,- = € 50,- maar €40,-)

*

centrum zonnewijzer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.