Advertentie

’n Intens gesprek over Elektro-Magnetische Straling.!


x

Een leerzame discussie over:

x

De effecten van Elektro-Magnetische Straling.!

2014 © WantToKnow/HealingSoundMovement

x

Aansluitend op de artikelen die we plaatsten en plaatsen over de heftig-agressieve werking van Elektro-Magnetische Straling op biologische systemen, zoals we onze eigen lichamen hebben, laten we je hier de discussie zien die Drs. John Consemulder had met een panel van deskundigen, over de effecten van deze straling. Onlangs plaatsten we nog een indringende artikel van Leda Langedijk, zelf elektro-sensitief. Dat artikel vind je HIER.

Dit is de inleiding die Drs. John Consemulder schreef bij dit gesprek, dat hij dus voerde met een aantal deskundigen, over de effecten van Elektro-Magnetische Straling op het menselijk lichaam en alle andere levensvormen:

“Wat is elektromagnetische straling eigenlijk? Wat zijn de risico’s van elektromagnetische velden en waarom weet het grote publiek hier weinig van? Wat zijn de biologische effecten van draadloos internet, GSM, UMTS, DECT telefoons, hoogspanningskabels? Hoe schadelijk zijn de nieuwe ontwikkelingen? Is draadloze straling mogelijk kankerverwekkend, neurotoxisch, DNA beschadigend? Wat zijn de effecten op het immuunsysteem, het hormonale systeem en het brein? Zijn er gevolgen voor de vruchtbaarheid? Worden onze kinderen extra bedreigd? Zijn er praktische oplossingen om eventuele schadelijke effecten te minimaliseren of tegen te gaan? Wat is de rol van de Gezondheidsraad en de overheid?

Luister mee met de experts aan tafel:

 • prof. dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE.org, auteur van het boek ‘ElektroStress & Gezondheid’),
 • dr. Hugo Schooneveld (voormalig senior scientist Wageningen Universiteit en Research Centrum, voorzitter Stichting EHS.nl)
 • dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en
 • Hayo Bol (http://hayobol.nl/) en luister naar het afsluitende panelgesprek met het publiek..

Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken altijd de mogelijkheid om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten, tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.

x

x

(Voor meer info over andere TV-dialogen, -interviews en nieuws:  healingsoundmovement.com/news)

 

13 gedachten over “’n Intens gesprek over Elektro-Magnetische Straling.!

 1. John, hartelijk dank voor het gespreksplatform over Elektro-Magnetische Straling. Veel zaken zijn indringend besproken en zullen een aantal mensen weten te bereiken. Maar, zoals helaas in vele (semi)wetenschappelijke gesprekken het geval is, zijn de sprekers veelal niet in staat om de taal van de luisteraar resp. geïnteresseerde te spreken.

  Hierdoor wordt een groot gedeelte van een inhoudelijk goed en steekhoudend gesprek om zeep geholpen. Teveel wordt in vaktermen gesproken, die niet verder worden verklaard en daardoor blijft de luisteraar in het diepe rondzwemmen. Gebruik dan die vaktermen niet, als ze niet verklaard worden of zorg ervoor, dat d.m.v. voorbereiding een gesprek niet ontaard in vaktaal. Er is dan uiteindelijk maar één lachende derde, en dat is dan de ‘tegenpartij’ zoals in dit geval regering/bedrijfsleven, die drommels goed in de gaten hebben, dat mensen gaan redeneren als: “Het zal wel zo zijn, maar ik begrijp er weinig tot niets van, dus laat ik de boel de boel en geloof maar wat mij door overheid/bedrijfsleven wordt verteld”.

  De mens wordt niet wijzer van leugens en bedrog, maar ook niet van het niet spreken van hun eigen moedertaal. De leugens en bedrog alsook verklaringen moeten juist in heldere bewoording op tafel worden gelegd, waardoor de interesse wordt gewekt!

  Aan alle gesprekspartners, die je aan tafel hebt gehad en in de toekomst nog gaat verwelkomen dan ook het dringende advies onze moedertaal te spreken waarin vaktaal kan en mag worden gebruikt, maar dan wel passend binnen de grenzen van het publiek, dat wordt toegesproken. Dan bereik je de doelgroep, die je wilt benaderen met eerlijkheid en openheid en krijg je begrip.

  We zijn uiteindelijk allemaal ‘wetenschappers’, die door ‘weten’ kunnen ‘scheppen’ en omgekeerd. Zo kunnen we ook door het luisteren naar boeiende informatie te ‘weten’ komen en onze wereld ‘scheppen’.

 2. Zelf ben ik bovengemiddeld gevoelig voor alle hoogfrequente radiostraling in de bandbreedte van WiFi en GSM.
  Dit is een erg pijnlijke zaak, ook omdat ik op het werk daar veel last van heb. Een aantal collega’s kunnen dat moeilijk geloven/bekroppen. Helaas moet ik daar blijven om meerdere mensen daarmee in aanraking te laten komen. Ik ben dan een soort martyr…

  1. Heb je al eens aan een dubbelblind onderzoek meegedaan met in- en uitgeschakelde telefoons en/of wifi toegangspunten?

   Ik heb (vluchtig) gezocht, maar nog nergens een rapport gevonden waarin mensen zoals jij op een goede, objectieve manier onderzocht zijn op hun gevoeligheid. Zo’n onderzoek moet toch vrij eenvoudig uit te voeren zijn?

 3. Het onderzoek naar electromagnetische straling moet mijns inziens gezocht worden bij de electromagnetische ultrafijn particles waarmee ieder mens (over)belast is.

  Ik denk dat daar de oorzaak van het probleem te vinden is.

  De EU heeft onder druk van de industriële lobby nog steeds geen regulering voor ultrafijn particles geimplementeerd.

 4. Ik weet mee te praten over EMV-gevoeligheid. Op zeker moment kreeg ik hartkloppingen als ik in de buurt kwam van mijn mobieltje of die van iemand anders. Of laptops of tablets en dect en eigenlijk alles. Ook mijn horloge verdroeg ik niet meer. Mijn electrische wekker was allang weg.
  Het lang vertoeven bij hoogspanningskabels )zoals in IJburg’, heeft hieraan meegewerkt. Ik snap dan ook nog steeds niet hoe de IJburgbewoners het volhouden.
  In mijn zoektocht naar genezing ben ik terechtgekomen bij halfedelstenen, zoals bergkristal en aventurijn, die heel veel straling neutraliseren.
  Nu, na 6 mnd ben ik zover, dat ik even in een cafe kan zitten zonder ellende. Het verhaal is lang, maar genezing is mogelijk. Het streven is natuurlijk naar een stralingsvrij leven, maar of dat ooit zal gebeuren=

 5. Geweldig programma. De kritiek van Harry Braam, dat het ‘te wetenschappelijk’ zou zijn, snijdt naar mijn mening hout, maar er is volgens mij een andere kant. Namelijk dat er zo weinig programma’s zijn waar gedegen informatie wordt gegeven en dat het om een onderwerp gaat, waar je als je je in de discussie wilt mengen wel goed beslagen ten ijs moet komen en niet om het wetenschappelijke heen kan. Ik – op natuurkundig gebied een ei en zonder benul van bouwbiologie (ik had niet eens kunnen zeggen wat het bij benadering inhoudt) – kon trouwens nagenoeg alles uitstekend volgen. Ik vond juist dat er heel veel enorm duidelijk werd uitgelegd. Daarmee was voor mij het wetenschappelijk gehalte toch een pre.

  1. Ik had het niet beter kunnen formuleren, dank!

   stralende groeten, John

  1. Jhon,
   zulke wapens, denk ik, worden ook door de VS gebruikt, en dat meerdere landen over deze technieken beschikken.
   Er zijn mensen, onder wie Werner Altnickel, die stellen dat de oorlog nooit gestopt is, maar dat de technieken verandert zijn m.b.v. haarp en elektro-magnetisme zijn ze blijkbaar in staat de hele wereld te ontwrichten…

  2. De super neutronen bom is er zo één, dood mensen en niet de instalaties en hardware, toen het Russische jachtvliegtuig 2X over het USA fregat in de zwarte zee was gevlogen, werkte de hele electronische instalatie aan boord niet meer.
   Ik denk dan ook dat de chemstrails niets met de zon hebben te maken maar alles met de sateliten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.