Advertentie

Ebola, de moeder aller valse-vlag-operaties..?


Wij van WantToKnow zijn ons al ruim 1 maand aan het verbazen over de krankzinnige ontwikkelingen rondom angstaanjager no.1 op dit moment in de wereld.. Ebola. Want laten we daar maar mee beginnen, met de conclusie.. Meer dan het zaaien en aanjagen van angst, angst en nog eens heel erge angst, is het in onze ogen niet. Natuurlijk bestaat het virus, maar het is vooral de manier waarop het wordt gebruikt, die iedereen wakker zou moeten schudden. En dat gebruik van een virus als ‘middel’ is natuurlijk volstrekt verwoestend.

Maar het valt voor ons met geen mogelijkheid meer te doen, om alle ridiculiteiten die we voorbij zien komen, rondom ‘nieuws over Ebola’ in één artikel te vatten.. Wanneer namelijk eenmaal je ogen geopend zijn, waardoor je de krankzinnige waanvoorstellingen rondom deze angstcultuur ziet, die in de MSM (mainstream media) komen, is er geen weg terug.. Alles gaat tegen het daglicht, alles komt aan het licht.

We gaan er hieronder een aantal voor je noemen, van die krankzinnige zaken, maar in deze inleiding tóch de vraag, waar dit naar toe gaat.. Wat de bedoeling achter deze massahysterie is. In bijna álle Social Media-posts, zie je mensen zoeken en telkens, met NOG MEER bewijzen komen, dat deze ‘officiële epidemie’, een van de grootste valse-vlag-operaties is, die we de afgelopen 10 jaar voor onze kiezen hebben gekregen.. En dáár waar de bewijzen van het vaslse-vlag-karakter van bijvoorbeeld de 9/11-aanslagen niet voor het oprapen lag, is dat nu WEL het geval..! En alleen als je ziende blind bent, lijkt er sprake van een ‘uit de hand gelopen ziekte’…

Voorkennis van het in elkaar donderen van de koersen van United en American Airlines-aandelen, leverde de put-optieschrijvers enkele tientallen miljoenen op..!
Voorkennis van het in elkaar donderen van de koersen van United en American Airlines-aandelen, leverde de put-optieschrijvers enkele tientallen miljoenen op..!

Hoe krankzinnig moet het worden, hoe keihard in ons gezicht moeten we worden beledigd en gedenigreerd, om op te staan en deze valse bangmakerij te ontmaskeren..? Hierbij komt overigens één facet terug in déze valse-vlag-operatie, dat telkens terug komt in ál dit soort bedrog en leugens.. Namelijk, om nog eens te verdiénen aan de ellende die veroorzaakt gaat worden.. Neem bijvoorbeeld de put-opties die werden uitgeschreven op de aandelenmarkt, een paar dagen voor de 9/11-aanslagen op United Airlines.. (HIER) De hebzucht die ook nog eens bevredigd moet worden, bóven op de kennis van dood-en-verderf…!

Ook bij deze ‘Ebola-operatie’ is dit beeld weer duidelijk zichtbaar, want je mag 2x raden wie reeds betrokken zijn bij het commercialiseren van het Ebola-vaccin, dat natuurlijk straks weer volledig over de wereldbevolking uitgestrooid gaat worden.. Allereerst is er ene meneer Bill Gates, vaccinatiekoning sinds hij met zijn lucratieve computerhandel gestopt is.

En tweede in de rij is de firma… Monsanto.. Jawel.. En wat dit bedrijf nu ineens met vaccins te maken heeft.. Dus óf Monsanto zag een ‘enorme markt’ zich ontwikkelen in de vorm van honderden miljoenen vacciins, of Monsanto is door de ‘grote regisseur(s)’ gevraagd haar expertise op het gebied van doem en verderf in te brengen…

En nu horen we sommigen zuchten, onder zoveel geweld van ‘samenzweringstheorieën’, maar dat is natuurlijk ook allemaal prima. Het enige dat we met dit artikel willen doen, is je waarschuwen, heel erg waarschuwen. Want vanzelfsprekend ben JIJ het, waarop de volledige focus is gericht. Als wereldburger, als doelgroep voor het virus en waarschijnlijk ook, zo is ons inzicht op dit moment, als slachtoffer van deze wereldwijde angst-, dood-en-verderf-campagne.. Want voor ons is het duidelijk inmiddels. Deze Ebola-campagne is niets anders dan de moeder van alle valse-vlag-operaties..!

x

* * *

x

x

Ebola, de moeder aller valse-vlag-operaties..?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

 

By Steven Bancarz|

 

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/ebo-lie-man-living-in-ghana-confirms-ebola-is-a-hoax/

 

Overal komen de feiten naar voren, waaruit keihard blijkt, dat er in ieder geval sprake is van fraude en een hoax.. Wat te denken van de verklaring van een man in Ghana, Nana Kwame

Genaamd, die over het internet gonsde de laatste dagen. Zijn informatie dient gewoon bij iedereen terecht te komen. Om de verborgen agenda áchter deze hysterie te zien, voor wat hij werkelijk is.

 

Deze Nana Kwame legde de volgende verklaring af, over dátgene wat er gebeurt in zijn land:
“Mensen in de Westerse wereld dienen wakker te worden, ze dienen te weten wat er hier gebeurt in West-Afrika. ER WORDT GELOGEN!!. Het Ebola-virus bestaat niet en wordt al helemaal niet ‘VERSPREID’..! Het Rode Kruis heeft een ziekte naar 4 specifieke landen gebracht voor 4 specifieke redenen en het wordt alleen weggehaald, bij hen die behandeling krijgen en injecties toegediend krijgen van het Rode Kruis. Dat is preciés ook de reden, dat Nigerianen en Liberianen het Rode Kruis uit hun land geschopt hebben en de waarheid in het nieuws brengen. Ik zal het kort omschrijven.

 

En terwijl iedereen maar praat over ‘depopulatie’ als reden voor deze gemaakte ‘epidemie’, is de werkelijke reden veel tastbaarder. In het westen wordt altijd gesproken over depopulatie, wanneer het gaat om Afrika. Maar ik verzeker je dat je niet ver komt met depopulatie, als er ‘slechts’ 160 mensen per dag sterven, terwijl er 1000-den geboren worden, diezelfde dag. Dit zijn de werkelijke redenen:

 

#1
Deze ziekte die door vaccins wordt ingebracht, en die bekend staat onder de naam ‘Ebola’, werd geïntroduceerd in West-Afrika, met het ultieme doel om ‘boots-on-the-ground’ te krijgen in Nigeria, Liberia en Sierra Leone. Er dienen dus Amerikanen in Afrika te worden ‘geplant’..

 

Ik weet niet of je nog weet dat Amerika geprobeerd heeft om in Nigeria ‘Boko Haram’ te bestrijden..? BULLSHIT! Ook die leugens van de Amerikanen werden ontmaskerd, toen Nigerianen de waarheid begonnen te vertellen. Er zijn geen vermiste meisjes!! De wereldwijde steun voor de Amerikanen vervaagde als sneeuw voor de zon en er diende een nieuwe reden bedacht te worden om troepen in Nigeria te krijgen, om de nieuwe oliereserves, die ontdekt waren, te komen stelen..

#2
Sierra Leone is ’s werelds grootste leverancier van diamanten. En de laatste 4 maanden is de hele industrie aan het staken, omdat de arbeiders het verder verdommen om te blijven werken onder verschrikkelijke omstandigheden en een hongerloon. Het Westen is niet van plan om deze lonen op te trekken, omdat het hele idee is, om deze mensen juist te laten overleven op een zakje rijst en buitenlandse hulp.. Zodat ze een bron van goedkope arbeidskrachten blijven.. Voor altijd..!

En er was ook een reden nodig om ‘boots-on-the-ground’ te krijgen in Sierra Leone, om een eind te maken aan de diamantmijnwerkers-staking.

En dit is niet de eerste keer dat dit is gedaan. Als mijnwerkers het verdommen om verder te werken, worden troepen erop af gestuurd, en zelfs als deze dienen te moorden en de arbeiders zouden moeten vervangen, dan wordt dit gedaan, om zo snel mogelijk weer de diamantenstroom uit het land op gang te brengen..!

En om nou allemaal verschillende redenen te bedenken om al deze landen los binnen te vallen, zou téveel opvallen. En dus verleent een ziekte als ‘Ebola’ de aandacht en geeft het de sympathie aan hen, die deze ‘enge ziekte’ komen bestrijden.. En dus komt er ineens toegang tot het hele Afrikaanse gebied, waar deze ‘Ebola’ heerst.…

# 3
Additioneel op het stelen van olie uit Nigeria en het geforceerd weer op gang brengen van de diamantmijnbouw in Sierra Leone, zijn er ook troepen al gestuurd om vaccinaties te FORCEREN met het dodelijke Ebola-vergif, en toe te dienen op die Afrikaanse mensen die ze niet vrijwillig willen laten toedienen..! 3000 Manschappen zijn er gezonden, om preciés het omgekeerde te doen, van wat we denken dat ze doen..! Het verzekeren van het verder verspreiden van het ‘gif’, omdat het alleen wordt verspreid via vaccinatie..!

En naarmate er meer nieuwsartikelen verschijnen, zoals in Liberia, daarbij de mensen informerend over de populistische leugen en manipulaties door de VS, gaan er steeds meer Afrikanen komen die keihard weigeren, een bezoek te brengen aan het Rode Kruispost voor een Ebola-vaccinatie..Het zullen genoemde troepen zijn, die ervoor zullen zorgen dat geforceerde vaccinaties gaan plaatsvinden., zodat een visuele Ebola-pandemie zal optreden. En deze troepen zullen het Rode Kruis beschermen, tegen de Liberianen en Nigerianen, die hen volledig terecht uit hun land willen zetten..!

#4:
Last but not least is het nodig dat het Ebola-pandemie ZICHTBAAR WORDT..! Door deze angstzaai-techniek zullen de vele miljoenen zich laten vaccineren met een ‘Ebola-vaccin’, dat feitelijk de pandemie IS.. En nu zijn er al verhalen hoe het in de VS terecht is gekomen. Valt het je niet op, dat patiënten ineens naar de VS getransporteerd dienen te worden..? Is dat een normale manier om een pandemie op afstand te houden..?

Verhalen hoe witte Ebola-lijders genezen en zwarte mensen dat niet zo makkelijk kunnen.. En wat daar het resultaat van is…? JUIST een hogere vaccinatiegraad onder zwarten, doordat zij het gevoel hebben, minder snel te kunnen genezen van het Ebola-virus, en DUS een vaccin dienen te nemen.. Opdringende rijen voor de vaccinatieposten, zie je ze staan..? Omdat de genezing aan zwarten wordt onthouden..

Vraag jezelf nou eens af: Als Ebola nu écht van de ene op de andere persoon over zou gaan, -in plaats van de gecontroleerde verspreiding via vaccins-, waarom zouden dan de vluchten in en uit het land mogen doorgaan van de CDC en de Amerikaanse overheid..!? ZONDER OOK MAAR ENIGE CONTROLES..! We dienen wereldwijd informatie uit te gaan wisselen en na te gaan denken, omdat het werkelijke perspectief niet wordt gegeven in het nieuws, over de mensen die hier in West-Afrika leven.

Ze liegen voor hun eigen zaak en er zijn nauwelijks genoeg stemmen buiten dit gebied, met een nieuwsplatform, om onze realiteit te delen. Honderduizenden zijn al vermoord, verlamd of invalide geraakt, door deze en andere ‘nieuwe’ vaccins, over de hele wereld, en langzaam maar zeker worden we het ons gewaar. En wat gaan we nu doen met al deze informatie..?”

(Het originele stuk van deze man, vind je hier)

Dr. Cyril Broderick is een US-universitair medewerker, Liberiaan van geboorte en hij schreef een artikel voor een Liberiaanse krant wrote an article ‘The Daily Observer’, waarbij hij claimt dat Ebola het resultaat is van bio-terroristische experimenten, die worden uitgevoerd door de VS. Hij claimt dat diverse sites door Afrika verspreid, vooral in het westen, door de jaren heen opgezet zijn, met het doel ‘opdoemende ziekten te testen, in het bijzonder Ebola’..

Hij gaat verder in het artikel en meldt: ‘De WHO, wiens rol door veel wetenschappelijk-geneeskundigen al in twijfel werd getrokken na de frauduleuze Mexicaanse Griep-pandemie, zou hierbij betrokken zijn, evenals diverse andere VN-takken. Zij waren betrokken bij het selecteren en bewerken van de Afrikaane landen die deel zouden moeten nemen aan de testopzet, het promoten van vaccins, maar daarbij vooral diverse testdoelen nastrevend.

Diverse rapporten doen verslag van financiële ondersteuning door het Amerikaanse ministerie van Defensie van de Ebola-tests op mensen, die begonnen, enkele weken voor de uitbraak van Ebola in Guine en Sierra Leone’.

Aldus ook een rapport van de International Business Times.

En toevalligerwijs blijkt dat de Ebola-uitbraak, exact in de pas loopt met de vaccinatie-campagne van de VN.. Farmaceutische- en biotech-industrieën, zullen stevig hebben geprofiteerd van de Ebola-crisis, wanneer hoge functionarissen van bio-defense-onderzoeksinstellingen, en hoge VN-ambtenaren schaapachtig de multi-miljoenendeals zullen hebben getekend, inzake onderzoekscontracten..coincides with UN vaccine campaigns.

Hoe groot is het toeval, als de laatste uitbraak van Ebola in Guinea, plaats vindt, tijdens de 3 grootste vaccinatie-campagnes, uitgevoerd door de WHO, de wereldgezondheidsorganisatie en de VN-tak UNICEF. Tenminste 2 van deze vaccinatieprogramma’s werden geïmplementeerd door Artsen Zonder Grenzen (Medicins Sans Frontieres – MSF). En sommige van deze toegediende vaccins zijn geproduceerd door Sanofi Pasteur, een Franse farmaceutl, wiens grootste aandeelhouder in de Rothschild Groep zit, dezelfde familie die het grootste deel van de Centrale Banken in de wereld beheert. De familie die aan de touwtjes trekt op deze planeet en alleen maar wil profiteren van deze Ebola-uitbraak, op welke wijze dan ook…!

De geschiedenis heeft een vreemde manier om zich te herhalen.. Het scenario zal er waarschijnlijk zodanig gaan uitzien, dat iedereen min of meer gedwongen gaat worden dit vaccin te nemen in de VS. En geloof je nog steeds niet dat het simpel in elkaar gezet complotje is..? Kijk eens naar dit filmpje:

Filmpje van vliegveld man met clipboard

Even vergeten dat de camera draaide waarschijnlijk.

Het patent op… Ebola..!!
En hier wordt het heel bizar.. Wist jij dat er een patent is op Ebola..? En dat patent in handen is van de CDC’s in de VS..? En toch is dat het geval.. Dus het patent van Ebola is in handen van de Amerikaanse overheid. NaturalNews, En daarbij hebben de U.S. Centers for Disease Control (CDC’s) een patent op een bepaalde string van het virus, gepatenteerd onder de naam ‘EboBun.’ Dit is het patentno. CA2741523A1 dat in 2010 is toegekend. En hier kun je het zien: view it here.

Degenen die het patent hebben aangevraagd, zijn duidelijk zichtbaar,.. Hieronder:

The Government Of The United States Of America As Represented By The Secretary, Department Of Health & Human Services, CDC’s (Center For Disease Control).

De patentsamenvatting vermeldt: ‘Deze uitvinding behelst de geïsoleerde menselijke Ebola-virussen (hEbola), bekend als ‘Bundibugyo (EboBun)’, zoals gedeponeerd bij de CDC’s, the Centers for Disease Control and Prevention (‘CDC’, Atlanta, Georgia, United States of America) op 26 november 2007, zoals genoteerd en ingeschreven onder accession nr. 200706291.)

Waarom dit patent..?
Het patenteren van Ebola lijkt net zo vreemd, als het patenteren van kanker of diabetes.. Waarom zou nou een overheidsinstelling de claim laten horen, dat zij deze infectieziekte hebben ‘uitgevonden’..? Om vervolgens een monopolie over haar ‘exploitatie en commercieel gebruik’ te claimen..? Zijn de CDC’s van plan om royalties te verzamelen van het Ebola-vaccin? Zijn ze van plan om meer varianten te bedenken en deze ook te patenteren..?

Denken ze dat we stupide zijn of iets dergelijks..? Het was kennelijk niet genoeg om de valse-vlag-operaties onder de titel ‘9/11’ en ‘Sandy Hook’ te brengen? De elite heeft gedacht:“Laten we een virus patenteren, het uittesten in Afrika, zodat we hun land kunnen innnemen. Daarbij ons verzekeren van de oliebronnen, daarbij hysterie creërend in het thuisland, zodat ze allemaal geloven dat ze een vaccin nodig hebben. Dat een levend virus bevat..”

Opnieuw zijn in deze zaak, het Ebola-virus, alle factoren aanwezig, die een klassieke valse-vlag-operatie kenmerken. Als Ebola écht is, hoef je toch geen ‘Ebola is Real’-campagne te voeren..? Waarom deze sowieso gevoerd wordt..!?

Verspreid deze informatie, maak dat mensen gaan nádenken..! Het is genoeg geweest met de propaganda die in het mainstream nieuws gebracht wordt. We hebben hier dus een rechtstreekse verklaring van iemand uit Ghana. Informatie die zegt dat het Ebola-virus JUIST VIA HET VACCIN wordt verspreidt..!! Via het Rode Kruis nota bene.. Een massale leugen, en een manipulatieve poging van de krachten achter de VS-regering, met het oog op vele doelen.

Steven Bancarz

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.