Advertentie

Ode aan Doloress Cannon..


dolores-cannon

x

x

Een ode aan Dolores Cannon.

2014 © Priscilla Westerweele (praktijkazura.nl)

x

Op 18 oktober jl. is Dolores Cannon overleden; ze was 83-jaar. Regressie- en hypnosetherapeut, gespecialiseerd in het behouden en catalogiseren van ‘verloren kennis’. Ze was ca. 50 jaar toen ze met hypnose en vorige levens begon te experimenteren. Daarbij ontdekte ze, dat elk mens een deel heeft, waar zich oneindige kennis en kracht bevindt en waarmee de therapeut en cliënt contact mee kunnen maken en kunnen communiceren. Dit deel geeft haar en andere therapeuten die door haar zijn opgeleid en deze techniek toepassen, toegang tot vorige levens en leidt tot genezing wanneer dat nodig en mogelijk is. Deze therapie doopte zij tot ‘Quantum Healing Hypnosis Therapy’ (QHHT). De resultaten waren spectaculair.

Dolores is ook 20 jaar lang UFO onderzoeker geweest en daarbij gebruikte ze haar vaardigheden als regressietherapeut, om mensen te helpen, die betrokken waren bij ontvoeringszaken. Ze schreef verschillende boeken over de UFO-informatie die vrijwilligers onder hypnose hadden onthuld. Dolores reisde de wereld rond om haar werk te promoten, haar onderzoeken te bespreken en colleges en lezingen te verzorgen. Ze werd ook wereldwijd uitgenodigd voor verschillende radio- en televisieprogramma’s en heeft 17 boeken geschreven waaronder ‘Conversations with Nostradamus’.. Dit is een serie bestaande uit 3 boeken over de vertalingen van de kwatrijnen van de Franse helderziende Nostradamus. Deze serie bevat de vertaling van bijna 1.000 voorspellingen die voor het eerst zijn verklaard en sinds 1989 gepubliceerd.

The CustodiansIn haar boek ‘The Custodians’ staat gedetailleerde informatie over oorzaken van UFO ervaringen, UFO ontvoeringen, verloren tijd, implantaten en veel meer. ‘The Convoluted Universe serie 1 tot en met 4 bevatten complexe metafysieke theorieën. Een aantal jaren geleden kwam ik haar voor het eerst tegen op internet en ik was meteen gefascineerd. Na het bekijken van vele video’s die op YouTube van haar te vinden zijn, ben ik ook een aantal boeken van haar gaan lezen. Ik wist dat dit niet voor niets mijn aandacht trok. Mijn praktijk die ik sinds 2004 had geopend, bood verschillende therapieën en technieken aan, maar er was altijd dat gevoel aanwezig dat er nog iets anders op me lag te wachten..!

Een aantal van haar boeken verder besloot ik om de opleiding te gaan volgen. Zij kwam naar Engeland om level 1 te onderwijzen. De eerste dag dat zij de zaal binnenkwam gebeurde er iets ongelooflijks. Alle 87 studenten waren stil en hingen aan haar lippen; ze had zo’n ongelooflijke kracht en uitstraling! Deze vrouw met haar humor en haar geduld en liefde om te onderwijzen heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Haar opleiding was werkelijk een groot cadeau.

Na mijn ‘stage en oefen’periode ben ik begonnen om haar lessen in de praktijk te brengen. Vanaf het moment dat ik mijn website had aangepast werd het meteen druk met cliënten. Er was een grote behoefte aan de ‘QHHT’-sessies. Na ruim honderd sessies gegeven te hebben kwam Dolores weer naar Engeland om level 2 te onderwijzen. En daar zat ze weer met nog steeds dezelfde uitstraling en energie om haar heen. Haar lichaam was wel ouder geworden na die anderhalf jaar. Je kon toch zien dat de jaren echt gingen tellen. Maar aan haar gepassioneerdheid en enthousiasme was niets te merken. Ook level 2 was rijk aan kennis en informatie.

Deze vrouw verdient het dat er wordt stilgestaan bij haar bijdrage die ze aan de wereld heeft geleverd. Deze vrouw had een sterk en helder contact met haar hoger bewustzijn en ‘zij’ wilden met haar werken omdat zij eerlijk, zuiver en nieuwsgierig was en omdat zij het allerbeste voor had met haar cliënten. Gelukkig blijft haar werk voortbestaan omdat zij ongeveer tien jaar geleden is begonnen om haar techniek te onderwijzen, wereldwijd. En deze studenten verkrijgen dezelfde soortgelijke wonderbaarlijke gebeurtenissen in de sessies als Dolores had. Deze bijzondere therapie is zo allesomvattend dat het mogelijk is om in 1 sessie heling, inzichten en antwoorden te krijgen op alle levens- en gezondheidsvragen.

Een ode aan mijn spirituele moeder die mijn wereld veranderd heeft. Dolores, ik hou van je. Dank je wel!

Priscilla Westerweele

azura@zeelandnet.nl

x

[bol_product_links block_id=”bol_544d2a113b172_selected-products” products=”1001004011436993,1001004001981498,1001004000913107,1001004001580129,1001004005369069,1001004000767663,1001004006030823,1001004000729383,1001004011452558,1001004001202190,1001004001173393,1001004007169116″ name=”dolores Cannon” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F5D4A2″ border_color=”D23819″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

15 gedachten over “Ode aan Doloress Cannon..

 1. Een hele mooie ode aan Dolores Cannon, een pioneer,lerares en onderzoekster, maar vooral een heel bijzonder mens. Hoogstwaarschijnlijk heeft ze nu ze is overgegaan ook meesterschap bereikt en kan zij ons allen nog beter bijstaan vanuit haar dimensie.

  1. Zij had juist de intentie om je een zetje in de juiste richting te geven Veronica, niet om te blijven onderwijzen maar om een tipje van je eigen sluier op te lichten, daarna moest men het zelf doen.
   Het lijkt wel mooi zo’n prachtvrouw die blijft onderwijzen vanuit de andere kant maar men kan niet eeuwig aan het handje worden meegenomen natuurlijk, erkenning en/of genezing van angst enz moeten uiteindelijk toch vanuit jezelf komen.

  2. Ik heb haar nog wel voorbij zien komen, gechanneld door Pamela Aaralyn. Kijk maar op haar youtube kanaal. Doloress Cannon was hierin even mondig als toen ze nog leefde. Ze is voorlopig nog wel betrokken bij deze aarde.
   bijzondere vrouw hoor. Ik ben blij met haar boeken.

 2. Mag ik hier even een opmerking plaatsen voor de moderator? Er staat “wilt je een persoonlijke avatar afbeelding bij uw reactie” Maar wilt je moet zijn wil je en een afbeelding of avatar is in dit opzicht eender dus dubbel en dan nog wilt JE een afb en dan eindigen met UW reactie, misschien muggeziften mijnerzijds maar soms staat of valt het met de Nederlandse taal nietwaar.

 3. Goed mens, bijzonder mens, maar de wereld zit vol goede en bijzondere mensen, je moet alleen het geluk hebben ze te onmoeten, als je achter je chermtje blijf zitten zal dat moeilijk zijn of zeker niet gebeuren.

 4. Wat een groot verlangen in mij om ook zo wijs/bewust te zijn als deze vrouw.
  Ik hoop, dat ik mee mag naar de 5e dimensie, waar we onstoffelijk zullen zijn.
  Wanneer zullen de binnenaardsen verschijnen? Ik hoop, dat dat ook gauw gaat gebeuren, want zoals het nu gaat is het nog niet fijn! Maar we zullen nog even geduld. Moeten betrachten,voor dat Lord Maitreya zal komen, die het tijdperk van Vrede en Liefde zal inluiden. Dan zullen er veel wonderen gaan gebeuren, die elkaar steeds sneller zullen opvolgen. Lijkt mij heerlijk.
  Hij wijst ons op het belang om te delen, zodat er een eerlijker verdeling ontstaat van voeding en andere levensbehoeften.

 5. Deze bijzondere therapie is zo allesomvattend dat het mogelijk is om in 1 sessie heling, inzichten en antwoorden te krijgen op alle levens- en gezondheidsvragen.

  Alle levens- en gezondheidsvragen. ALLE.

  Nou nou…:)

 6. ‘als je hier snel weg wilt en niet wil blijven hangen in het eeuwige wereldse ellende wiel met dezelfde kloojoos in steeds weer dezelfde uitzichtloze situaties; let go of Fear and Forgive (Karma is a biatch)’.

  ‘als je werkelijk genezig wilt, het kan; vanaf 1 uur en 24 minuten, Instant Healing, If the Mind is powerful enough to make yourself sick, it is also powerful enough to heal yourself’. Ik geloof Dolores.

  De vorm van Hypnose waar Dolores de vinger op heeft weten te leggen, na meer dan 30 jaar Übung en ondervinding en uitproberen schijnt uniek te zijn. Je hoeft er niet in te geloven, Priscilla ik ben erg nieuwsgierig geworden. Vlissingen, dat is op Walcheren (Waltzing?), nog even en ik ken Walcheren beter dan Drenthe.

  Dolores Cannon Presents Convoluted Universe, Book Four
  http://www.youtube.com/watch?v=V0SZnG_uckE

  Tom Waits Waltzing Matilda live 1977
  http://www.youtube.com/watch?v=XrkThaBWa5c

  1. Hoi Odette, wat een mooi artikel. De 100e aap punt is wel bereikt maar toch blijft het voor velen moeilijk. Ik kom er nog op terug, als ik het helemaal heb gelezen.
   Guido en Odette bedankt voor het aanreiken van deze materie.
   @Jenne, ik weet dat jij het nog moeite hebt met het hebben van een open geest aangaande deze materie en dat het snel naar het zweverige voor je gaat. Daarom mijn vraag aan jou om je hierin eens te verdiepen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.
   Odette, het ga je goed en tot de volgende keer! <3 <3 <3

 7. Hallo,
  ik voel niet zoveel bij R.I.P.
  Het enige dat het zeer waarschijnlijk geeft is dat je je fysieke lichaam aflegt als een te strakke jas.
  De activiteit na de fysieke dood gaat gewoon door. Natuurlijk zal er rust zijn naar wens.
  Maar R.I.P. roept bij mij iets eeuwigs op. En eeuwig rusten kan niet.
  een overledene is uit de tijd gestapt. In Twente wordt deze uitspraak nog gebezigd. “he is oet de tied’ stapt. Wie uit de tijd stapt is in het eeuwige tijdloze gegaan. En.. gaat met zijn activiteiten door. Groet Frans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.