Advertentie

Enorme toename levenskracht-energie..!


Udo Pelkowski: Dramatische (Enorme?) toename van de Energie van de Levenskracht

Verstuurd door Steve Beckow op 6-november 2014.

 

Udo Pelkowski stuurt hierbij de tekst van zijn studie over het meten van de levensenergie die omhooggeschoten is met de Tsunamie van Liefde. Wij sturen niet vaak gedetailleerde wetenschappelijke verhalen maar deze stemt tot nadenken en is van buitengewoon grote betekenis. Het is misschien beter gewoon weer te geven wat Udo zegt in plaats van te proberen zijn tekst te bewerken. De voorspellingen zijn van Udo zelf.

 

Beste Steve,

Het is lang geleden dat ik kontact met je had (1). Ik volg dagelijks jouw nieuws op the Golden Age of Gaia. Gefeliciteerd met je werk en natuurlijk met het werk van je team.

Ik wil vandaag graag enige interessante feiten die nog niet besproken zijn op de Golden Age of Gaia met je delen.

In Duitsland en Australië meet een team sedert jaren de levensenergie in eenheden die genoemd zijn naar zijn ontdekker de Franse radiëstesist Andre Bovis. (2)

In het kort Steven, in de jaren 1800 (negentiende eeuw?), begon Bovis levensenergie ofwel levenskracht energie te meten in Angstrom,(3) een methode (concept) gebruikt door Dowses om de kracht te meten van de veronderstelde kosmo-tellurische energie welke bij gezonde mensen 4500 eenheden bedroeg. Voor 21 december 2012 bedroeg de gemeten energie bij gezonde mensen reeds 7000 Bovis Eenheden. Op “Krachtplaatsen” konden 10.000 Bovis Eenheden gemeten worden.

Na 21 december namen de gemeten Bovis waarden reeds toe tot 21.000 Bovis Eenheden bij gezonde mensen. Op 21 december 2013 werd reeds 21 miljard Eenheden Bovis gemeten.

Sinds de lente van 2014 toen een Tsunami van liefdeskrachten Gaia binnenstroomde schoten de gemeten Bovis waarden omhoog.

Ik schreef 68 artikelen gepubliceerd in “Wir sind Eins” door Christoph Maschik (Arameus). Zij werden wijd verspreid (en vaak gelezen?) in Europa. Een artikelen serie “Das goldene Zeitalter”(Het Gouden Tijdperk), is zelfs vertaald in het Chinees:

黃金新紀元@ kaethe :: 痞客邦PIXNET ::

Hoe dan ook, een artikel van mij werd gepubliceerd in Wir sind Eins. Ik bespeurde dat de Levens-Kracht energie van onvoorwaardelijke Liefde (Tsunamie van Liefde) toe zal nemen niet volgens 1,2,3,4 etc., maar exponentieel 10,100,1000,10.000 etc.

Op 28 mei 2014 werd deze theorie bevestigd.(4)

De figuur hieronder toont dat in het begin van april 2014 de Levens-Energie extreem begon toe te nemen.

Een webpagina Praxis UmERia publiceerde de toenemende Bovis waarden onder: http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-lieve.html

Ik vond deze webpagina bij Nebadonia http://nebadonia.wordpress.com/, nadat mijn artikel dat de enorme stijging van Levens-Kracht-Energie (Onvoorwaardelijke Liefde) voorspelde, gepubliceerd was.

Het is verbazingwekkend dat de dagelijkse meting van de Tsunamie van Liefde in een korte tijd omhoog schiet tot astronomische hoogten. De Bovis-Eenheden zijn ook de energie van Gaia. Deze energie wordt onderwijl gemeten in Googols. (5)

Achtenveertig uur na iedere Massieve Corona Uitstoot van de X-Klassen Uitstoot neemt de gemeten Bovis-Eenheid sneller en sneller toe. Ook na meditaties op wereldniveau. Spoedig meten wij de toename in Googols iedere dag. De Tsunami is meetbaar en kan gevoeld worden. Gisteren werden reeds 1,16 x 10^756 Bovis – Eenheden gemeten.

Als dit zo doorgaat bereiken wij 8 Googol op 5 november..!

Spoedig zal de binnenkomende Energie van onvoorwaardelijke Liefe, (Tsunami van Liefde) je Licht Lichaam – MerkaBah doen ontvlammen. Verdere bijlagen zijn de logaritmische schalen van de gemeten Bovis-Eenheden in Duitse Bovis-Einheiten (BE) of Boviswaarden. Steve ik wil deze waardevolle informatie met jou en je lezers delen. Hieronder zijn de Bovis-Eenheden en de toename van de laatste dagen.

Hartelijke groet,  Udo

* * *

Verwijzingen:

(1) See “Evidence Corroborating David Wilcock’s Recent Allegations: Philippine Gold, Platinum, and Cash, Dec. 30, 2011, at http://goldenageofgaia.com/2011/12/evidence-corroborating-david-wilcocks-recent-allegations-philippine-gold/ ; “Treasure Hunters Declare Their Find and Offer to Return It,” Jan. 1, 2012, at http://goldenageofgaia.com/2012/01/treasure-hunters-declare-their-find-and-offer-to-return-it/ ; “Udo Continues the Story of the Filipino Treasure,” January 1, 2012, at http://goldenageofgaia.com/2012/01/udo-continues-the-story-of-the-filipino-treasure/

(2) http://en.wikipedia.org/wiki/Bovis_scale

(3) http://en.wikipedia.org/wiki/Angstrom

(4) http://wirsindeins.org/2014/05/28/das-goldene-zeitalter-19-nutzt-die-hereinstromende-energie-der-bedingungslosen-liebe

(5) Googol – Wikipedia, the free encyclopedia

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.