Advertentie

Syrië en de machten die haar verkrachten..


assad-father-and-son-mass-murder

x

x

Syrië en de machten die haar verkrachten..

2016 © WantToKnow.nl/be (met dank aan Gijs)

x
In de Nederlandse pers/media wordt er structureel gesproken over een ‘burgeroorlog’ in Syrië, maar is het dat ook bij nadere beschouwing? Er is -zoals bij Libië, Egypte, Libanon en vele andere landen- sprake van een soevereine staat die wordt belegerd door huurmoordenaars, milities, nihilisten (op de grond) en waar het ‘vrije westen’ zogenaamd een ‘handje komt helpen’,  middels luchtaanvallen en het enige wat ze kennen: het gooien van bommen… Uiteindelijk is het allemaal te herleiden tot dezelfde machten die ‘in de schaduw’ opereren..

En.. alle ‘intellectuelen’, ‘moraalridders’ en ‘puristen’ onder ons… Hiermee is niet per definitie/automatisch gezegd dat Assad een goeie vent is of wat dan ook. Hij is een dictator. Maar wel een die zijn land al (samen met zijn vader) ruim 40 jaar buiten schot houdt van imperilistische invloeden. Want wat daar gebeurt, is in de eerste plaats ook helemaal niet aan ons…Bovendien werken deze ‘revoluties van opstandelingen’ telkens volgens hetzelfde stramien.. Het stramien van professor Gene Sharp, zoals een documentaire van de Oostenrijkse Tv liet zien, die de VOLGENDE dag al was verwijderd van hun ‘Uitzending Gemist’, waar andere -voorgaande- afleveringen er gewoon nog wél op stonden.. Lees het verhaal eens en besef hoe we in de maling worden genomen. HIER

gene sharp compositiion
Het is deze genius die zogenaamde GEWELDLOZE revoluties bepleitte in zijn theoretische bedenksels voor ‘regime-veranderingen’.. Niets is minder waar.. Wat hij bepleit is een uiterst geraffineerde voortzetting van de Rotshild-imperialistische politiek om de wereld aan de voeten te krijgen..

x
Wat wel aan ons is: dat onze westerse regeringen openlijk en onder de tafel het conflict veroorzaakten, via allerlei valse-vlag-aanslagen, waarbij Assad de schuldige zou zijn. Hij zou zijn ‘eigen volk’ bestoken met gifgas. De westerse krachten gaan door met bloed vergieten en dood en verderf zaaien… Zou dát niet onze eerste zorg dienen te zijn..? Om pas daarna -als je dat dan zo nodig wilt doen – te spreken over Assad als dictator en of ie ‘goed’ of ‘slecht’ is voor zijn volk. Onze ethische verantwoordelijkheid ligt in de eerste plaats bij de wandaden van onze eigen ‘volksvertegenwoordigers’, onze Tweede Kamerleden. En daar ZELF eens kritisch naar te kijken en ons dáárover uit te spreken en weerstand aan te bieden…

Heb je daarna nog zin om je te bemoeien en/of druk te maken over wat er zich duizenden kilometers van je vandaan gebeurt, zonder dat je daar enige directe betrokkenheid bij hebt… be my guest. But get your priorities straight! And keep your governments in check!!!

DIT IS GEEN BURGEROORLOOG IN SYRIË..!!
Kijk naar Madeline Hoffman van de  New Jersey Peace Actiongroup. Vanaf 16:20.. Wat een heel duidelijk verhaal..

https://www.youtube.com/watch?v=Yc-RmAVK8Pg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.