Advertentie

MH17-persconferentie: nog niet eens ’n begin..!


x

Ook het zojuist verschenen boek van Joost Niemöller spreekt al van een 'doofpot'.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl?? (klik voor artikel)
In dit boek van Joost Niemöller uit 2015, spreekt hij al van een ‘doofpot’.. Over de politieke koers die kapitein Rutte meent te moeten varen met deze ramp. En over de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl?? (klik voor boekinfo op coverafbeelding)

x

x

MH17-persconferentie: nog niet eens ’n begin..!

2016 © Joost Niemöller/deze versie WantToKnow.nl/be

x

Joost Niemöller, journalist en auteur van het MH17-boek
Joost Niemöller, journalist en auteur van het MH17-boek

Vandaag 28 september 2016, vond de persconferentie (HIER) plaats van het JIT, de ad hoc onderzoeksgroep waarin o.a. het OM van Nederland plaats heeft. Dit onderzoek van het JIT dient als voorbereiding van een rechtszaak. Het was een persconferentie die alleen maar vragen opriep. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: zo werd domweg gesteld:

Het scenario dat de MH17 is neergeschoten door een militair gevechtsvliegtuig kan worden uitgesloten op basis van radargegevens, verklaringen van getuigen en forensisch onderzoek.

Nu, dat is interessant. ‘Op grond van radargegevens.’ Het punt was nu juist dat die radargegevens, zowel van Oekraïne, als van Rusland, ontbraken! ‘Op grond van radargegevens’  kan dus juist helemaal niets geconcludeerd worden, aangezien die er niet zijn.

‘Verklaringen van getuigen.’..? Er zijn vele, misschien wel tientallen getuigenverklaringen van militaire straaljagers. Bij sommige van die verklaringen kun je vraagtekens zetten. Andere zijn heel uitvoerig en precies. Heeft het JIT geen van die getuigen gesproken? En indien wel, op basis van wat zijn die verklaringen verworpen? Hier mogen we dus naar raden. Een beetje advocaat zou hier pijnlijke vragen over op kunnen werpen.

Het JIT heeft zowel vanuit Rusland als Oekraïne genoeg radardata verkregen die – in samenhang bezien – een voldoende compleet beeld geven van het luchtruim boven Oost-Oekraïne.

Dat kan het OM niet menen!
Twee dagen geleden presenteerde het Russische ministerie van Defensie radargegevens waaruit blijkt dat er helemaal niets te zien was in de directe omgeving van MH17! Een Buk was er dus niet. Of liegen de Russen? Het OM kon hierop alleen maar antwoorden dat het niet zien van een Buk niet bewijst dat er geen Buk was. Misschien. Maar de Russen gaven aan bijvoorbeeld wel een hele kleine drone gezien te hebben, op Russisch grondgebied. Ze konden dus erg veel zien met hun radar. En zo’n enorme stalen Buk dus al helemaal. Het OM gaf ook aan dat ze de radarbeelden van de Russen nog niet hadden ontvangen. Ze wisten dus niet waarover ze spraken. Ze zeiden maar wat. Dat kun je voor een rechter maar beter niet doen.

Hieruit blijkt dat zich op het moment van de crash geen andere vliegtuigen in de nabijheid van MH17 bevonden die het vliegtuig hadden kunnen neerschieten.

Wat was er tegen, Mark Rutte, om -gelang je belofte-, regelmatig contact te houden met de nabestaanden van de MH17-slachtoffers..? Zo het je wel je politieke scenario van de ramp geopenbaard..
Wat was er tegen, Mark Rutte, om -gelang je belofte-, regelmatig contact te houden met de nabestaanden van de MH17-slachtoffers..? Zo het je wel je politieke scenario van de MH17-ramp geopenbaard..

Maar wie zegt dat die vliegtuigen zich in de nabijheid moesten bevinden? Militaire jets kunnen laag over de grond vliegen. Onder de radar door. Ze kunnen van daaruit een air to air raketje afvuren. Mogelijk ook onzichtbaar voor de radar. Dat zal het OM allemaal moet weerleggen voor een rechter, willen ze deze plompverloren stelling hard kunnen maken. Met name ook omdat getuigen, waarvan het OM kennelijk niets wil weten, juist aangaven dat de jets laag overvlogen, en pas na het afschieten, hoogte kozen. Wat normale strategie is. Had het OM goede gronden om al deze verklaringen terzijde te schuiven? Ze zeggen er verder niks over. Uit andere filmpjes is bovendien te zien dat de Oekraïense jets vaker laag overvlogen in het gebied.

Dit wordt bevestigd door informatie die onlangs van de Verenigde Staten is verkregen.

Aha. De mysterieuze ‘staatsgeheime’ informatie van de Amerikanen. Die ook bij een rechtszaak niet gepresenteerd mag worden. Zal een rechter dat soort geheime en onzichtbare bewijzen accepteren? Dubieuze rechter zou dat zijn.

Ook de Russische Federatie heeft deze week bekend gemaakt over ‘nieuwe’ primaire radarbeelden te beschikken. Op basis daarvan trekt de Russische Federatie eveneens de conclusie dat daarop geen tweede vliegtuig te zien is dat MH17 kan hebben neergeschoten.

Toch nog maar eens goed naar de Russische persconferentie kijken dan. Ze trokken die conclusie namelijk helemaal niet. Ze zeiden alleen maar dat er niets op hun radar te zien was. Geen Buk. Uit geen enkele richting. (Kijk naar de huichelachtige manier waarop John Kerry op 20 juli 2014, een paar dagen ná de ramp (17-07-2014), het vuurtje lekker opstookt, rondom het Rusland-bashen.. Ze hebben van alles gezien en allerlei bewijs.. Maar nog HELEMAAL NIETS is in de openbaarheid gebracht.. Waarom niet! red.)

En dan:

Bij sectie op de lichamen van de cockpitbemanning zijn meerdere deeltjes gevonden die afkomstig zijn uit de springkop van een BUK-raket uit de 9M38 serie. doorboord, dwars door het cockpitraam heen.

‘Meerdere deeltjes in ‘lichamen.’ Dat is interessant. Volgens de Onderzoeksraad voor de Veiligheid was er maar één deeltje gevonden in één lichaam. Het lichaam kan niet opnieuw onderzocht zijn, want het is onmiddellijk vervoerd naar Maleisië en volgens islamitische wetten direct begraven. Of is het lichaam opnieuw opgegraven? Vragen, vragen..!!

Het JIT heeft de aanvoer- en afvoerroute van de BUK-installatie grotendeels in kaart kunnen brengen. Dit is gebeurd op basis van tapgesprekken, verklaringen van getuigen en foto’s en video’s die van getuigen zijn ontvangen of zijn gepost op social media.

Die ‘tapgesprekken’ zijn essentieel voor het bewijs. Ze leggen de linken naar personen. Maar waar komen die vandaan? Het OM vertelde dat niet, en tijdens de persconferentie werd er door geen enkele journalist naar gevraagd. (Essentieel, want een valse-vlag-operatie werkt ALTIJD met dit soort ‘bewijs’, door het lang van te voren te plaatsen, dáár waar het ‘gevonden’ kan worden, als paaseitjes met Pasen.. red)
x

Joost Niemöller: “Ik was aanwezig op de persconferentie en vroeg als enige wel naar de bron.

Het antwoord was onthutsend. De bron was de Oekraïense geheime dienst!”

X
Eerst werd nog gezegd dat het onder andere de Oekraïense geheime dienst was.
Maar daarna moest het ‘sectorhoofd van de Dienst Landelijke recherche Nationale Politie Nederland’, Wilbert Paulissen, toegeven dat alle telefoontaps waren aangeleverd door de Oekraïense geheime dienst. Wat is dan de waarde hiervan? Het klinkt allemaal aardig in zo’n snelle show, maar in een rechtszaak is de waarde van dit soort taps natuurlijk nul. Tenzij we het over een politiek rechtszaak hebben. (Wat ik niet wil uitsluiten.) Die getuigenverklaringen vonden plaats, zo werd en passant verteld, onder ‘Oekraïens recht.’ Geen idee wat we daaronder moeten verstaan, maar wat zijn getuigenverklaringen onder Oekraïens recht waard voor een niet-Oekraïense rechter?

Bij die getuigenverklaringen doet zich bovendien een ander probleem voor. Het OM verspreidde een filmpje met een animatie en met een aantal internetplaatjes. Ze vroegen: wie heeft dit gezien? Tja. Je vindt, zoveel jaar na dato, altijd mensen die iets hebben gezien wat ze voorgeschoteld wordt. Zeker wanneer dit gebeurt met levendige filmanimaties en foto’s. In een serieuze rechtszaak is dit dus niks waard. Het is niet wetenschappelijk, zoals ik ook nog mocht uitleggen voor Russia Today (HIER).

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko's onschuld betuigen, door-zelfs-te-buigen..!
Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders er ook bij. Ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. ! Oekraïne, als mogelijke schuldige aan de ramp, in het JIT-team.. Wij van WC-eend adviseren.. WC-eend.. Wie had een andere uitslag dan op 28 september gepresenteerd, kunnen voorspellen..!!

Maar geen van de Nederlandse journalisten lijkt zich dit soort dingen af te vragen. Iedereen is blij met de filmpjes; nu is ‘bewezen’ wat ze ’toch al wisten’. Één groot feest van zelffelicitatie. Leuk. Maar voor een rechter kan je er niets mee. Over een eventuele rechtszaak kon het OM niets vertellen. Logisch. Ze hebben in de verste verte nog niet eens het begin van een zaak. Dan kan de rechter ook maar beter uit beeld blijven. De Hoofdofficier van het OM, Fred Westerbeke, had het dan ook niet over ‘de rechter’, maar over ‘een rechter.’ Een heel ver weg verhaal dus. En niemand die dat ook opmerkte. Ik zou verbijsterd zijn geweest als ik in het MH17 dossier niet de verbijstering allang voorbij was. Kafka is er niks bij. Arme slachtoffers.

* * *

x

38 gedachten over “MH17-persconferentie: nog niet eens ’n begin..!

 1. tsja, ik zie rasmussen en de hoop-scheffer en de rest van de bilderbergers al gniffelend en elleboog stotend mekaar toezingen. helaas voor de kliek zijn we niet achterlijk geboren, noch afgestompt door hun schoolsysteem ( ok, mazzel gehad met de juiste mentoren) en niet blind noch doof geworden.

  het is ontstellend om te zien dat de propaganda machine al op voorhand warm gestoomd is.

  ik heb alles gevolgd incluis de rapportages van hoge luchtmacht experts en ingenieurs plus de fabrikant van de buk’s.

  de russen gebruiken de oude buk’s allang niet meer. die heeft kiev.

  de kogelgaten in de cockpit komen niet van n buk.

  er zijn wel jachtvliegtuigen gezien. en dat waren geen rebellen volgens mij.

  hamvraag: waarom zouden de rebellen proberen putin’s vliegtuig te downen, of waarom zou putin in zn eigen voet schieten?

  komop zeg wat n aanfluiting, deze persconferentie.
  en dan heeft men 100 verdachten?
  haha, zullen we n schema gaan maken om inzichtelijk te maken wie hier nu eigenlijk boter op zn hoofd heeft?
  wordt nog druk in den haag icc.
  prettige voortzetting, Ptr

  1. Was het ook niet zo dat er eerder een afgetapt telefoongesprek is geweest waar twee seperatisten zouden bevestigen dat zij MH 17 hadden neergehaald?
   Alleen was het toen wel jammer dat het gesprek op 16-9-2014 was opgenomen een dag eerder dan dat MH 17 werd neergehaald.
   En nu beweren ze identiek hetzelfde ook weer een afgetapt telefoon gesprek aangedragen door de Oekrainse geheime dienst maar wie zegt dat daar ook weer niet mee geknoeid is en waarom komen ze daar nu pas mee?
   Wat ook opvalt is dat ten tijde van de ramp de seperatisten en het Oekrainse leger op maar vijf km van elkaar stonden wat een minieme afstand is als je op ca 10 km hoogte een toestel neerhaald.
   Kortom beide zijden zouden het dus gedaan kunnen hebben alleen zit één van de MOGELIJKE daders in het onderzoeksteam waardoor een onpartijdig onderzoek onmogelijk is vandaar dat de Russen een nieuw onafhankelijk onderzoek willen wat natuurlijk helemaal niet zo vreemd is gezien dit gegeven.

 2. Het is zo jammer dat ze allemaal zo corrupt zijn en bereid zijn de hele dag te liegen en te bedriegen in het belang van de CIA/NAVO/Rothschild-Zionisten.
  Omdat de rechtstaat corrupt is dient er LETTERLIJK wraak genomen te worden.
  Londen en Parijs zullen worden vernietigd.

  1. PS:
   “Het punt was nu juist dat die radargegevens, zowel van Oekraïne, als van Rusland, ontbraken! ‘Op grond van radargegevens’ kan dus juist helemaal niets geconcludeerd worden, aangezien die er niet zijn.”

   Rusland toonde wel radargegevens, maar Kiev beweerd dat toevallig die dag het radarsysteem voor de burgerluchtvaart in onderhoud was, en daarom niet functioneerde. En dat ook de radar van de militairen niet actief was toen.

   De VS zou wel radargegevens hebben, maar die zijn nooit vrijgegeven. Er wordt door het onderzoeksteam wel gezegd dat ze die van de VS hebben gekregen. Maar ze zijn dus niet publiekelijk getoond.

  2. PPS:
   Bij nader inzien neem ik aan dat Joost bedoelde dat het onderzoeksteam die radargegevens van Rusland niet “had” in de zin van het niet tonen aan het publiek, en die van Kiev niet had omdat Kiev ze geheim wil houden. Kiev heeft het veto recht gekregen op het bekendmaken van alles wat te maken heeft met het juridische rapport…

 3. Over de Runen bataljons met zwaar wapentuig toen en nu aktief in dat gebied MH17 hoor je bij JIT ook weer niets.
  Maar ze bestaan wel en doordat JIT daar niets over zegt is het bewijs nu eindelijk helemaal rond: het is het runen bataljon AZOV, ondertussen een brigade, dat die Buk raket heeft afgeschoten.
  Gossiemossie zeg: de AZOF-commandanten en top-vertegenwoordigers van hen bij het ministerie van Binnenlandse zaken nu zo snel mogelijk voor een Maleisisch-Tribunaal in China en hen berechten.

  1. Het is helemaal geen BUK raket geweest.

   “MH-17 was shot down by cannon fire, then 2 Israeli Python A2A missiles, by 2 Ukie Air force Su-24s, one piloted by one Vladislav Voloshin.”

   See the deleted BBC report —
   http://slavyangrad.org/2014/07/25/video-report-deleted-by-bbc/

   Igor Kolomoisky commanding Azov brigade fighting in Donbas gave the order to shoot down MH17 to invoke outrage versus Russia.

   One of the pilots recorded shooting down MH17 and placed his movie on YouTube. I could not find it so far. But it must be in the YouTube archives.

   Repelteetje op geenstijl:

   Wedden dat 2 Oekraïense straaljagers MH17 hebben neergehaald?
   Wedden dat 1 van die 2 straaljagers die actie op video heeft vastgelegd?
   Wedden dat die opname in het archief van YouTube zit, maar niet meer online is?

 4. Het belangrijkste WAT ZE NIET GEDAAN hebben is LASER pennen die het spoor van de scherven/30mm kogels aangeven. Laserpennen die helemaal van de buitenkant van het vliegtuig tot binnenin het vliegtuig gaan. Of zelfs het spoor aangeven van scherven/kogels dat aan de andere kant van het vliegtuig weer naar buiten komt. Zo kan je de precieze locatie van de explosie/kogelregen vaststellen. En kan je ook vaststellen dat het om 3 verschillende sporen gaat, 30mm boordkanon kogelgaten, en 2 Israelische “air-to-air missiles”.

  Zie deze foto/link ==> http://tritechforensics.com/store/product/tubular-dowel-crime-scene-reconstruction-kit-for-vehicles/

  DIT HEBBEN ZE EXPRES NIET GEDAAN OMDAT HET DIRECT ZAL AANGEVEN dat de MH17 als eerste met het boordkanon van een straaljager is beschoten.

  – Geen cockpit voicerecorder vrijgeven
  – Geen blackbox data vrijgeven
  – Geen radar data Oekraine vrijgegevn
  – Geen opnamens van de “ground control Ukraine” vrijgegeven
  – Geen verklaring waarom de “ground control” 1 uur voor de Cia moordaanslag op MH17 is overgenomen door de Oekrainsche geheime dienst/leger
  – Geen verklaringen van de “ground control crew”

  MH17 is een Cia/Mossad/Oekrainsche geheime dienst massamoord op 300 mensen en 80 kinderen. Deze massamoord is gepleegd in opdracht van de Rothschild-Zionisten uit Londen en Parijs voor ambitie en hebzucht.

  Wraak is onderweg! Niemand hoeft iets te doen. Ik heb het allemaal al geregeld.

 5. Zojuist kwam ik de volgende animatiefilm tegen van het forensisch onderzoeksteam.
  http://www.telegraaf.nl/tv/26697761/__Animatie_forensisch_onderzoek_MH17__.html
  Opvallend is en blijft dat constant de BUK raket als oorzaak wordt aangewezen en al het onderzoek daar op gericht is.
  Waarom niet verder gekeken wordt naar mogelijke andere oorzaken is mij volledig onduidelijk omdat niet alles onderzocht is omdat grote delen van het toestel in Oekraine zijn achter gebleven.
  Elke onderzoeker behoord te weten dat voor een goed en eerlijk onderzoek alle delen nodig zijn en dan kan men niet op voorhand bepalen welke delen wel en/of niet nodig zijn en de rest achterlaten wat hier wel is gebeurd.
  Zo,n animatiefilmpje ziet er wel leuk uit maar bewijst totaal niets omdat iedereen zo,n filmpje kan maken.
  Daarom ben ik ook van mening dat het niet meer is dan mensen te proberen overtuigen dat het en gedegen onderzoek was wat dus niet waar is omdat NIET ALLES IS ONDERZOCHT en mensen die JACHTTOESTELLEN HEBBEN GEZIEN komen al helemaal niet aan bod.

  1. https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/09/29/paniek-bij-mh17-jti-doofpot-getuige-mh17-kan-andere-identiteit-en-miljoenen-krijgen/

   Ard van der Steur (minister van justitie, Rothschild-Zionist) en Fred Westerbeke (hoofdofficier van justitie, Rothschild-Zionist) hebben er gisteren persoonlijk voor gezorgd dat er nu 24 thermonucleaire bommen op Nederland terecht komen in plaats van de 12 die al 60 jaar klaar staan voor ons uit Rusland. Deze mensen houden niet van het leven. Ze kiezen voor DE DOOD.

  2. Maandag mag de Nederlandse ambassadeur in Rusland verschijnen.
   Dan krijgt hij precies te horen hoeveel atoomboom er nu op Nederland gericht zijn. Wat een stelletje idioten daar in Den Haag. Moesten jullie zo nodig van Washington je mond open doen om de druk op Rusland op te voeren? Useful idiots in Den Haag die worden gebruikt om agressie tegen Rusland mogelijk te maken.

   Zo krijg je dus een wereld oorlog.

  3. @ Genies of death’: 24 raketten nu?

   De gereserveerde 12 was toch wel genoeg geweest ?
   Voor iedere provincie 1 ?
   Ga denk ik maar proberen te ontkomen naar Antartica, kijken of het me lukt om event. dat onderzoeksstation daar binnen te komen….

  4. De Youtube account is “vernietigd” binnen 1 dag nadat ik bovenstaand link plaatste. Nog een keer proberen dan! Met een werkende link. Even kijken hoe lang het duurt voor een “terminated”.

   https://youtu.be/Wk7F3OYhp4Q

   Hitler kon Londen niet vernietigen.
   Maar ik wel want ik ben een Sith.

   Nederlandse Rothschild-Zionisten die hun koffer al gepakt hebben om te vluchten naar Londen zullen bedrogen uitkomen. Door propaganda heb ik er de afgelopen 4 jaar voor gezorgd dat de Russen Londen als 1e zullen vernietigen met 500 mega ton thermonucleaire energie.

   “The best weapon against an enemy is another enemy.”

   – Friedrich Nietzsche

   Voor de Nederlandse Rothschild-Zionisten en hun marionetten op Russische “termination lists” zal het afwachten zijn tot de Russische galg. Londen is geen optie zoals dat wel mogelijk was in WW2. Ik heb voorruit gedacht.

   https://youtu.be/VtgJ4FjYu18

   Ik heb zelf nooit de doodstraf afgeschaft. Hij zal veelvuldig worden toegepast op de schuldigen voor landverraad.

 6. Belangrijk is echter : Wie had er belang bij het neerhalen van MH 17.
  Om hierop te antwoorden dienen we te kijken naar de (geo)politieke en energiebelangen :
  1. De zionisten en neocons in de USA hebben hun soortgenoten aan de macht gebracht in Kiev, om een front te openen in de voortuin van Putin, als wraak voor zijn steun aan Syrië.
  2. Onmiddellijk na het neerhalen van de MH 17 begon de Israëlische aanval op Gaza.
  3. De reden van deze aanval :
  http://www.timesofisrael.com/abbas-medvedev-negotiating-1b-gaza-gas-deal/
  Abbas, Medvedev negotiating $1b. Gaza gas deal
  As PA president visits Moscow, Russian energy Gazprom eyes additional foothold in Mediterranean
  By Yifa Yaakov January 25, 2014, 8:41 am
  -https://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jul/09/israel-war-gaza-palestine-natural-gas-energy-crisis
  IDF’s Gaza assault is to control Palestinian gas, avert Israeli energy crisis
  Israel’s defence minister has confirmed that military plans to ‘uproot Hamas’ are about dominating Gaza’s gas reserves
  Nafeez Ahmed
  Wednesday 9 July 2014 19.14 BST
  3.Over de rol van Israël is er een interview in Knack met Lawrence Wilkenson dat besproken werd op de Willy van Damme blog :
  https://willyvandamme.wordpress.com/2016/09/23/isral-en-het-sectaire-geweld-in-het-midden-oosten/
  Israël en het sectaire geweld in het Midden-Oosten
  Posted on 23 september 2016
  Als men dan alle elementen samen legt, dan is er slechts één belanghebbende bij het neerhalen van de MH 17 en dat is Tel Aviv.
  4. Als men dan ook weet dat de Westerse landen vazallen zijn van Israël, dan weet men ook dat de waarheid niet mag en ook niet zal boven komen.

 7. Ik heb nog nooit zo,n schofterig gedrag tegen de nabestaanden van MH17 gezien.
  Deze regering moet zich doodschamen over alle beschuldigingen en leugens die het verteld en de bewijzen die het achter houd of laat liggen.

  1. Ze weten dat de CIA deze 300 mensen heeft vermoord.
   Dan gaan ze Rusland, waarvan ze weten dat die volledig onschuldig zijn, willens en wetens VALS beschuldigen.
   De Russen zijn lijsten aan het opstellen.
   Als het fout afloopt dan hangen ze zeker aan een galg.
   Sukkels zijn het.

 8. http://www.telegraaf.nl/binnenland/26719991/__Rutte___Onzin_MH17_moet_stoppen___.html

  Ik weet dit al een hele tijd. Maar het is bijzonder grappig om aan te zien. Hoe onze Nederlandse Rothschild-Zionisten zoals Mark Rutte, Asscher, Plasterk, Koenders, etc. in de Russische val lopen.

  De Russen hebben heel veel bewijsmateriaal dat de Oekraine in samenwerking met de Mossad/Cia MH17 hebben vernietigd. Ze laten dus nu al deze idioten in Nederland hoog van de toren blazen. Dan komen ze straks met meer bewijzen. Mark Rutte loopt met open ogen in de Russische val. Ik kon dit niet eerder zeggen want anders hadden ze er rekening mee gehouden.

  1. Ik ben onbelangrijk.
   Gewoon doorgaan mensen.
   80 Nederlandse kinderen vermoord door die klootzakken in Den Haag, van justitie, de rechtelijke macht en de AIVD. Het toedekken van een massamoord is nog erger dan hem plegen.
   Doorgaan met je website! Zodra ik wat geld over heb stuur ik het naar je op. Dus doorgaan. Enkel die 80 Nederlandse kinderen tellen. Al kost het je leven. Doorgaan!!! Ik handel Londen/Parijs af.

  1. Qui Bono, who benefits.. Wie heeft een motief.. De CIA/VS om Poetin te bashen en van Europa af te drijven. Waar hij eerst met ‘Prins Pils’ aan de Heineken zat, diende hij nu teruggedreven naar de wodka aan de Kremlin-keukentafel..

 9. Sorry voor de vele posts. Maar dit is voorlopig mijn laatste. Want ik ben een tijd weg. Ik denk toch dat dit de moeite waard is om te weten.

  ER IS HELEMAAL GEEN BUK afgeschoten. Dan valt direct alles weg van de JIT propaganda.

  “””By Evangelista:

  https://consortiumnews.com/2016/09/30/russia-baiting-and-risks-of-nuclear-war/

  In the latter part of the twentieth century Princeton University hosted a research program whose purpose was to scientifically proof the existence of paranormal phenomena. There were a number of people, of a variety of scientific and other educational backgrounds who recognized that the Princeton Paranormal Program could not succeed. These recognized that the program had to fail, either to find scientific proof, or scientifically. I was one among these: Paranormal phenomena cannot exist except in the minds that conjure them and believe in them, either cynically, as purposeful perpetrators, or fondly, as hopefully credulous believers. Some among the disbelievers thought the research, which was carried on by sincere scientists, as was well funded, was a waste of time and money. I was not among these. I recognized that for the way the human mind works, a serious scientific project to empirically proof, with the researchers sincerely believing in their effort and sincerely attempting to empirically prove their beliefs correct, and failing, was the only way that science could scientifically counter the desires of the desiring to believe to believe in such desirable phenomena, to scientifically settle the question (which, again because of the way the human mind works, and for the unscientific failures of science, which is also a product of the human mind, will never be entirely and finally settled).

  Today with the MH-17 case we have a similar situation: A belief in a BUK missile that exists only in human minds. A BUK missile system that exists in believing human minds for the human mind’s inclination to believe what it is given to believe, and then is reinforced to believe by having the given belief reiterated as a given, as a peripheral ‘known’ that is supportive of a dependent central that is central for being made the focus of a discussion.

  Thus, we have discussion of a BUK carrier, allegedly filmed in passing here, or there, which may be there, not here, or here, not there, and may be going east, or may be going west, and may be ‘the one’, or not ‘the one’, and may be Russian manned, or may be Ukrainian manned, or maybe Ukrainian Russian, or Ukrainian Ukrainian manned, and so on and so on, in which any actual BUK missile is peripheral, being immaterial to the discussion, that reinforces, by being taken for granted in all of the discussion, none of which is, in fact, about any BUK missile, being all about a carrier, the entirely ephemeral, in the mind only and unsupported by any witness or fact, construction that it was a BUK missile that destroyed MH-17.

  Go through the evidences with a careful comb: There is no BUK except in discussion. In discussion there is little enough BUK, there is, instead, BUK carrier, BUK statistics, BUK launchers, BUK crews, BUK training, BUK sightings, BUK discussion uphill and down. But no BUK.

  There is no witness who saw a BUK launch, who saw a BUK contrail rising up toward an airliner, or to disappear into thin clouds, no witnesses who heard a BUK rocket-motor, a rocket-motor with power enough to lift itself, its fuel and a two-hundred plus kilogram payload straight up against gravity thirty-four or thirty-five kilometers, on an arc’d hypotenuse to laterally follow a moving target.

  But all of the discussion has been about a BUK. A phantom BUK, it appears, since there has been no trace of the actual BUK alleged, except two, apparently remaining out of an original allegation of four, projectile bits, chunks of general shape and size iron, or steel, similar to what are wrapped around the driving charge of a BUK warheads, and any number of other missile warheads whose purposes are to punch holes in aircraft structures, which makes them the least confirmatory of components (like pellets that appear to have been fired from a shotgun being put forward to identify a brand and gauge of shotgun allegedly used). What happened to the other two ‘warhead-pellets, if the investigators found them unlike any ever used in BUKs, or if they were copped for souvenirs by inspectors, or what, has not been revealed, which, itself, is peculiar.

  Ignored, or dismissed, so that the phantom BUK scenario may play solo on the stage, are evidences of air-to-air attack, witness testimonies, military radar paintings, additional entry wounds on the aircraft skin, in locations inconvenient for BUK theory, evidences of horizontal missile approach, evidence of in-structure explosions, etc.

  The Phantom BUK theory, though unsupported by any direct evidences, supported only by general beliefs in BUKs being around, being transported, or not transported, apparently absent from a transport, and so on, having no support from any witness, anywhere, human or radar, being launched, flying, exploding, or in bits in salvage, is the dominant theory. It is the ‘Princeton Paranormal’ equivalent theory. A theory of a construction whose existence is, to this point, entirely in human minds, with physical evidences lacking or unconvincing, peculiar or suspect, hearsay or wish-say.

  All of this is interesting. It is as interesting to me as the Princeton Paranormal Program researches were, for the same reason, for the purpose being to prove what the minds engaged are determined to prove, even in absence of physical evidences, even if physical evidences are impossible, even if physical evidences, to be put forward have to be manufactured.

  It is for what this provides in regard to human minds and their wonderful tenacity when they have a bulldog grip on a desired unreality that the costs in time and effort of the BUK investigation of the MH-17 destruction are well-spent, not wasted. Their contribution to science is something we would never find sponsors to straightforwardly pay for researches in regard to.

  As for the underlying question, who downed MH-17, that was determined at the beginning, almost immediately, so we don’t have to worry about all the BUK-blathering interfering, or having interfered with anything that was important. The aircraft was downed by Ukrainian government, or Ukrainian government allied parties (whether the parties were allied before or after).

  This is evidenced by the combination of early blame-assigning and the permission of and participation in obstruction of the investigating in the aftermath of the case: Such peculiarities as permitting an involved, and so potentially responsible, party to participate in the investigating, and granting that party right to veto ‘unacceptable’ conclusions directly implicates that party as a primary participant in the action being given this “investigation”, instead of investigation. It also directly implicates all of those parties who join in, participate in, accept, permit and however they may find themselves able to, facilitate, the obstruction and diversion of the investigation.”””

 10. Een FB vriend wonende in de Donbass regio vroeg om het volgende te delen, ik doe het hier. Hij verwacht dat de YT verwijderd gaat worden omdat hij er nu ruchtbaarheid aangeeft. Eventueel downloaden dus voor het geval dat…
  “En dan hier de originele video van Ukrainian military TV youtube kanaal, waarin zichtbaar is dat een Buk in gereedheid wordt gebracht, een dag voordat MH17 wordt neergeschoten Misschien wil Rutte en JIT dit even uitleggen? Vrienden, delen, delen en nog eens delen. Vanaf 4:45 in de video.”
  https://www.youtube.com/watch?v=Q3MomxNHnUA

  1. Ik wil even deze posting heractiveren, als het goed is staat ie nu bovenaan 😉

  2. Nou, nou, wat een hoop drukte om niets. Typisch zo’n filmpje dat meer vragen oproept dan dat het beantwoordt.
   Wie is die FB vriend dan wel niet? Wie zegt dat het JIT dit filmpje niet allang gezien heeft? Van wanneer zijn de beelden dan? Is het filmpje wel authentiek?
   enz., enz. Nietszeggend, en dus wordt het filmpje natuurlijk helemaal niet verwijderd.

 11. Op 3 juli 1988 haalde de US aircraft, onder leiding van William C. Rogers, een Iraans passagiersvliegtuig neer, Iran Air Flight 655. Het voorval vond plaats in Iraans luchtruim en over Iraanse territoriale wateren. Geen onderzoek, spijtbetuiging van Amerikaanse kant. Wie van de ouderen herinnert zich dit voorval nog? Hoe anders is het nu met de MH17 en de berichtgeving hierover.

  1. Hetzelfde verhaal.. Amerika houdt zijn bek dicht, waar het meteen ná het incident klaar stond met beschuldigen via Obama en Kerry, die gebaseerd waren op ‘hun gegevens’. Waar zijn die? Waar is de ophef over de ONTBREKENDE Amerikaanse beelden..?
   Een WitteHuis-woordvoerster sprak de volgende dag over deze beelden.. De journalisten moesten maar op ‘social media’ kijken. (Waar de CIA zijn huiswerk-video-manipulatie-opgaven keurig had geplaatst..)

 12. Het lanceren en vooral het succesvol lanceren van een bukraket is net iets geavanceerder dan het afsteken van een lawinepijl, wie denkt dat een zootje ongeregelde deserteurs dit voor elkaar zouden krijgen lijken mij niet al te bijdehand. De desbetreffende lanceerinstallatie is ook nooit teruggevonden, magic?

 13. Komt er een tweede MH17 affaire aan, als valse vlag.

  http://russia-insider.com/en/politics/few-military-secrets-put-your-pipe-and-smoke/ri16917

  Eerst werd al gemeld dat de US enkele van haar vliegtuigen aan het omschilderen is in de kleuren zoals die door de Russen gebruikt worden op hun toestellen.
  http://russia-insider.com/en/us-preparing-false-flag-bombing/ri16894

  Voorts beschrijft men, dat een Oekraniens vliegtuig van Kiev naar Amman vliegt. Niet rechtsstreeks over veilig Israel, maar met een grote bocht over Syrië.
  Op dezelfde manier vloog het toestel terug.
  Ik post dit nu maar, mocht er volgende week iets gebeuren.

 14. BUK explosie simulatie toont aan => het was GEEN BUK!!! https://twitter.com/Deus_Abscondis/status/786546533915172864

  “DSB didn’t even reconstruct MH17 using all the pieces they had – left important pieces elsewhere in hangar.”
  De simulatie en de test tonen op geen enkele wijze de grote 30 mm boordkanon gaten bij de cockpit die we allemaal gezien hebben op foto’s die genomen warden binnen 24 uur na de CIA massamoord op 300 vliegtuig passagiers, 80 kinderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.