Advertentie

Journalist Timothy Holmseth legt pedo-netwerk open…


 

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

 

Timothy Holmseth, bekroonde journalist, stuitte tijdens zijn werk, op een internationaal pedonetwerk, dat is verbonden aan de CIA en FBI. Dit netwerk blijkt te handelde in baby’s, maakte en handelde in kinderporno en krijgt/kreeg bescherming van politie en justitie. Volgens Timothy werden de baby’s (o.a. via ambassades….!) verkocht. Hij heeft inmiddels stapels belastend bewijs en een rechtszaak is in voorbereiding.

Timothy Holmseth is dus tevens een nieuwe getuige die aantoont dat ‘Pedogate’ wel degelijk bestaat. Het is een verzamelterm voor een internationaal, pedofiel netwerk, waarbij kinderen worden verhandeld en misbruikt. Er staan hier op de site verschillende artikelen, die keihard aantonen, dat dit geen nepnieuws of iets dergelijks is. Kinderen die worden verhandeld en de wereld rondgevlogen, in het kader van (vaak satanisch) misbruik.

Het verhaal van Tim Holmseth bevestigt dat ook overheden hier nauw bij zijn betrokken. Het internationale pedonetwerk krijgt dus bescherming vanuit de hoogste kringen. Timothy zegt dat hij, na bijna tien jaar onderzoek, stapels bewijs te hebben, waaronder veel audio-opnames. Hij rangschikt dit verzamelde bewijs momenteel om het te kunnen inbrengen in door hem aangespannen rechtszaak. Hij werkt hierbij samen met topambtenaren binnen de CIA en FBI. Alleen dát is al levensgevaarlijk, want uit veel berichten blijkt, dat ook afdelingen van deze organisaties betrokken zijn.

Sarah Westall interviewt hem. Het is aanvankelijk ongemakkelijk naar hem te kijken, omdat hij elke paar seconden verzit. Sarah legt uit dat hij vanwege chronische rugpijn moet blijven bewegen. Als Timothy zijn levensverhaal vertelt; hoe hij op dit pedonetwerk is gestuit en welke tegenwerking hij kreeg te verduren, wordt duidelijk dat er een zware last op zijn schouders rust. Dat hij al die tijd zijn rug heeft weten recht te houden, verklaart wellicht zijn rugpijn en verdient groots respect. Timothy is een doorbijter en zal niet stoppen voordat zijn missie is geslaagd. “Dit móet ophouden”, aldus Timothy.

Timothy raakte bij toeval bij de zaak betrokken en realiseerde zich pas later dat hij een zaak onderzocht waarbij CIA-agenten kinderen ontvoerden. Hij zegt getuigenissen van veel van deze betrokkenen op band te hebben. “Ik heb zoveel te pakken weten te krijgen.” Eén van de zaken die hij de afgelopen jaren onderzocht, was de moord op kindsterretje JonBenet Ramsey. Timothy schrijft op zijn eigen website dat deze moord in verband wordt gebracht met John Podesta en Hillary Clinton. Hij deinst er niet voor terug om ook andere namen van prominente verdachten te noemen, zoals Vice President Mike Pence en bepaalde rechters.

“Ik heb bewijs tegen iedereen.”

Tijdens zijn onderzoek komt hij steeds dieper terecht in het gigantische wespennest van de schaduwregering, ook wel Deep State genoemd. Deze Deep State is opgebouwd uit talloze lagen en er zijn mensen aan verbonden uit het bedrijfsleven, justitie en sociale overheidsdiensten zoals de kinderbescherming. Vanwege zijn journalistieke onderzoek werd hij op een bepaald moment doelwit van de schaduwregering. Letterlijk alles werd uit de kast getrokken om hem tegen te werken.

Zo werd er een rechtszaak tegen hem aangespannen, waarvan hij, door overtuigend bewijsmateriaal én een eerlijke rechter, recentelijk is vrijgesproken. Gewapende agenten vielen zijn woning binnen en namen zijn computer in beslag. Toen hij zijn computer terug kreeg, was de harddrive onklaar gemaakt. Hierdoor verloor hij veel bewijsmateriaal, dat hij met veel moeite grotendeels heeft terug gekregen.

“Een Familierechtbank (inzake voogdij over de kinderen – red.) gebruiken om een journalist tegen te houden? Ben je gek geworden?”

Er is geprobeerd zijn kinderen af te pakken, omdat zijn onderzoek schadelijk zou zijn voor zijn kinderen. Hij werd een pedofiel genoemd. (E*: Dit is een veelgebruikte tactiek van de Deep State.) Hij is gearresteerd en in de gevangenis gegooid. Er werd online een smaad- en lastercampagne tegen hem gestart. Telefoontjes naar (toekomstige) werkgevers zorgden ervoor dat Timothy werd ontslagen en dat niemand hem in dienst wilde nemen. Hij werkt nu als pizzabezorger en heeft een dubbele baan en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met het dossier. Niets kan hem er echter weerhouden van de voortzetting van zijn onderzoek.

34:30   Sarah stelt een cruciale vraag: “je hebt al die dingen doorstaan. Je moest doorstaan dat je in de gevangenis werd gegooid. Je moest doorstaan dat ze je kinderen probeerden af te pakken. Ze hebben je naam besmeurd. En jij blijft maar doorvechten. Waarom blijf je doorvechten?”

Timothy haalt even diep adem, het is een moeilijk moment… Dan zegt hij met trillende stem: “Het is wat ze met de baby’s doen. Ik kan datgene wat ik te weten ben gekomen, niet meer vergeten. Weet je, ze verkopen die baby’s, maar wat ze ermee doen…” Hij vervolgt: “Ik realiseer me allang dat het leven tijdelijk is. En wij moeten ons verantwoorden voor wat we wel en niet hebben gedaan.”

“Sommige mensen hebben die vechtlust. Maar sommige niet, of kúnnen niet doorvechten.” Hij legt uit dat alles uit de kast wordt gehaald om de mensen die tegen pedonetwerken strijden, te stoppen. Ze sturen de de belastingdienst op je af, pakken je kinderen af. Timothy heeft regelmatig wanhopig huilende mensen aan de lijn. Ouders wiens kinderen onrechtmatig zijn afgepakt. “Dan komt er een punt dat ze wel moeten stoppen.”

“De maffia waar we hier mee te maken hebben, is Luceferiaans. Ze zijn Satanisch.”

17:00   Timothy is op een gegeven moment benaderd door sleutelfiguren binnen het inlichtingenapparaat (CIA, FBI) van de VS. Hij bereidt nu samen met deze White Hats een rechtszaak aan het voor. Doel is om het Satanische netwerk neer te halen. “Dit is écht. Als je weet wat er nu op het hoogste niveau van onze overheid gaande is. Het is oorlog. Het ís gaande. (…) Wanneer het publiek deze rechtszaak volgt, zullen ze weten wie het deed, hoe ze het deden, hoe uitgebreid het netwerk is en hoe ze opereren.” Het document dat Timothy voorbereidt, toont de blauwdruk van de schaduwregering en een substantieel deel van Pedogate. 39:50

42:00   Veel mensen hebben moeite om te geloven dat dit soort praktijken bestaan en denken dat de boodschapper gestoord is. “Maar het is echt.” Timothy noemt een aantal voorbeelden van wat Satanisten kinderen aan doen. Sarah beaamt dat ze dergelijke praktijken ook van andere getuigen heeft gehoord. (E*: Het is consistent met vele andere getuigenverklaringen die ik onder ogen heb gehad. – red.) Dit gaat veel verder dan seksueel misbruik, veel verder. En dat is voor Timothy de motivatie om door te gaan.

Timothy haalt steun uit zijn religie. Hij is een vechter. Hij hoopt dat zijn verhaal wordt verspreid. Dat zal zijn leven beschermen; “want deze mensen willen me dood hebben.”

Deel dit artikel daarom met zoveel mogelijk mensen. Ook al is het een lastig onderwerp, dat mensen moeilijk onder ogen kunnen zien. Het helpt in de strijd tegen deze pedonetwerken. Je helpt daarmee indirect ook de kinderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.