Advertentie

Wat Angelina niet wist over kanker, had moeten weten..! (update)


Filmster Angelina Jolie (o.a. bekend van de film 'Tomb Raider') liet haar borsten 'preventief' verwijderen..Ze zou een 'borstkanker-gen in haar DNA hebben, dat haar noodlot zou hebben bezegeld..
Filmster Angelina Jolie (o.a. bekend van de film ‘Tomb Raider’) liet haar borsten ‘preventief’ verwijderen..Ze zou een ‘borstkanker-gen in haar DNA hebben, dat haar noodlot zou hebben bezegeld..

x

x

– UPDATE –

x
Op zondagmiddag 27 oktober vond er een succesvolle lezing plaats,
ter ere van de lancering van dit boek.
Behalve de auteur waren er artsen aanwezig,
waarvan we zowel de powerpoint van Ard Pisa als die van dr. Frits van der Blom
als downloaden hier aanbieden.

Powerpoint Ard Pisa

Powerpoint Dr. Frits van der Blom

x

* * *

x

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten..!

x

We zijn het allemaal gaan geloven …

x

2013 WantToKnow.nl/.be

x

Prof. Dr. René Bernhards
Prof. Dr. René Bernhards (klik voor lead)

Op 13 april 2013 verschijnt in ‘De Telegraaf’ het artikel/interview ‘Kanker de Baas’. Een top-kankeronderzoeker van het Amsterdamse Antonie van Leeuwenhoek-ziekenhuis, Prof. Dr. René Bernhards, doet daarin de volgende zeer schokkende en uiterst onthutsende uitspraken: “75% van alle kankermedicijnen werkt niet … Drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt.”

Hij gaat verder in het interview: “Sommige therapieën die je toedient bij longkanker of alvleesklierkanker worden vaak meer voor de vorm gegeven dan voor de werkzaamheid. Jaarlijks geeft de wereld US$ 49 miljard uit aan kankermedicijnen. En daarvan wordt US $ 37 miljard gebruikt om patiënten eigenlijk alleen maar zieker te maken, in plaats van beter. Want je hebt als kankerpatiënt wel de ellendige bijwerkingen, maar je hebt geen baat!”

(klik voor link naar uitgever Succesboeken)
(klik voor link naar uitgever Succesboeken)

Als uit de woorden van professor Bernards op te maken is dat de mensheid de  afgelopen decennia onvoorstelbaar is  beduveld, bedonderd, verkeerd voorgelicht, opgelicht, (je mag de woorden verder zelf invullen), waarom zou dit verhaal de komende decennia niet gewoon verder gaan..?? We krijgen de zogenaamde DNA-oorzaaktheorie op de rever gespeld, een theorie die volgens dr. Otto Warburg, prof. Brian Peskin en honderden andere wetenschappers wereldwijd niet de oorzaak van kanker is, maar een gevolg…! De wereld op zijn kop, of 180 graden gedraaid; hoe je het ook noemen wilt.

De hoofdoorzaak was in 1926 al bekend..!
De oorzaak van kanker ligt niet in onze genen, maar is een tekort aan zuurstof in de cel. Zal de DNA-theorie de 2de keer worden dat de wetenschap het verkeerde pad op wordt gestuurd..?

Wist jij dat al in december 2003 (GSK) GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in de gezaghebbende Engelse krant ‘The Independent’ zich liet ontvallen, dat 75% van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel dikke winst oplevert voor de farmaceutische industrie.. (Als je het gehele verhaal wilt lezen, klik je HIER voor het artikel als .pdf)

angelina kanker ard pisa
(Klik voor lead naar uitgever waar je het boek evt. ook kunt bestellen)

Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa, nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Want het kan toch niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten…??

Komt de volgende fraude aan het licht?
Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie … daar gaat dit boek over!  In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze. Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten:

ardpisa
Ir. Ard Pisa

Over de auteur van het boek, ing. Ard Pisa
Wij plaatsten hier op de site al eerder een artikel van de hand van Ard Pisa. (HIER). Maar wat is eigenlijk de achtergrond van de auteur van dit boek?
Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. Zijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobankorganisatie de ‘Leiderschapsprijs’ op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek ‘Leiderschap bij de Rabobank’.

Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging en emotionele huishouding. Zijn vastberadenheid brachten hem een stuk verder; tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij daarbij op het spoor van de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen.

De grootste wens van Ard is dat mensen ondanks alle ellende, angsten en trauma’s van kanker gaan inzien dat een oplossing voorhanden is. Het gaat allang niet meer over wetenschappelijk bewijs, dat is namelijk al sinds 1926 tot onze beschikking. Het gaat erom wie wie gelooft en de moed heeft het verschil te maken om kanker te kunnen stoppen door zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen..!

Angelina Jolie..
angelina-jolie-brad-pittArd Pisa in het voorwoord van het boek: “Terwijl ik  dit boek schrijf, staan de media vol met het verhaal over de ‘weloverwogen’ borstamputatie van beide borsten van de internationale filmster Angelina Jolie. Zij is uit onwetendheid gaan geloven, onder misleiding van de reguliere kankerinstituten, dat haar genen (erfelijkheid) de hoofdoorzaak van kanker zijn. Talrijke onderzoeken van gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers, zoals die van dr. Warburg en prof. Peskin, bewijzen het tegendeel..!

Angelina heeft zich onbewust laten gebruiken voor een grootschalige, internationale pr-campagne van de farmaceutische industrie. Dit voorval bewijst maar weer eens hoe mensen over de hele wereld bewust worden gemanipuleerd en hoe een van de grootste leugens van de geschiedenis op geraffineerde wijze in stand wordt gehouden. In dit boek wordt het je allemaal uitgelegd. Deze praktijken moeten stoppen! 

Mijn grootste wens is dat zowel Angelina als de lezers van dit boek meer te weten komen over het fenomeen kanker en de industrie daaromheen, die een zeer machtige positie in de wereld heeft verworven. Elk mens heeft namelijk het recht op gezondheid en het maken van keuzen op basis van volledige en juiste informatie!”

(Wil je meer informatie over dit boek, of het boek bestellen? Klik dan HIER)

35 gedachten over “Wat Angelina niet wist over kanker, had moeten weten..! (update)

 1. Interessant artikel. Het raakt me.
  Het is schandalig dat om economische redenen mensen niet de hele waarheid krijgen te horen en in bepaalde gevallen zelfs harde leugens met alle gevolgen van dien te verwerken krijgen.
  Ik weet niet wat er precies waar is en wat onwaar, maar ik laat me graag informeren vanuit alle hoeken om vervolgens naar eigen inzicht en gevoel zo gezond mogelijk te leven en ziektes te voorkomen.

  1. Hallo Tatiana,

   Binnen 1 week zijn alle zorgverzekeraars opgelost, en hebben we allemaal directe toegang tot de zorg die we zelf(!)kiezen (zie verderop in deze tekst).
   En wat is waar en wat is niet waar? Ja dat is ieders pad.
   Het boek van Peskin is niet waar. Niet in absolute zin. Voor sommige mensen klopt alle informatie, vanwege het kankerproces dat ze hebben, en voor anderen weer niet.

   Vraag altijd naar ieders eigen verhalen en ervaringen.
   En vraag hen vanuit welk perspectief ze naar hun kanker kijken. (zie verderop in deze tekst).
   Dan kan je de werkelijke betekenis van hun informatie plaatsen.

   Je kunt een crowd power omgeving maken. Kan simpelweg een facebook pagina zijn.
   En nodig daar mensen uit om hun eigen ervaringen te delen.
   Just a thought.

   Je kunt op mijn site verbindopnieuwmetmij.nl in het filmpje op de openingspagina zien hoe dat nou zit, met die zorgverzekeraars die binnen een week niet meer nodig zijn. En op mijn facebook vind je een linkje naar mijn video naar aanleiding van mijn eigen kanker ervaring: https://www.facebook.com/astrid.vantriet.90/posts/1399681146929822

   Groet, Astrid

  2. dubbele punt achter https zetten, dan werkt de pagina van de laatste link wel.

 2. ik durf te wedden dat ze niet echt haar borsten heeft laten verwijderen, soort media frenzy campagne is aan de gang om o.a. het derde drone geslacht te promoten…, mannen die hun ding laten weg halen en zoooh;

  Quote: “‘Angelina Effect:’ Well Known Hollywood Personality Promotes Noncancerous Breast Removal as Part of Multi-Billion Gene Patent Scheme, [Since blatant, grossly obvious news fakery is apparently the new standard in US/British media, one wonders if Angelina actually had her breast removed? ] ”

  http://educate-yourself.org/cn/angelinaeffect26jun13.shtml

  http://www.nujij.nl/algemeen/nieuwe-rage-nullo-s-mannen-die-hun-penis-afnijden.25277190.lynkx

  Reptilian shapeshifter – Angelina Jolie
  http://www.youtube.com/watch?v=maUiHJYT0SU

 3. Gevaarlijk en suggestief verhaal. Natuurlijk is bekend dat veel medicijnen niet werken, nauwkeuriger gezegd, dat Kanker een medicijn dat in het begin lijkt te werken, na verloop van tijd te slim af is. De suggestieve koppeling tussen de uitspraak van Prof. Dr. René Bernhards en de bewering van ing. Ard Pisa (dus niet dr. of prof, maar ing!) dat de oorzaak van kanker niet in onze genen ligt, maar dat het een tekort aan zuurstof in de cel is. Dat er een relatie is tussen kanker, zuurstof en suiker is een ander verhaal (kankercellen hebben veel voeding nodig, en zuurstof + suiker is dat). Dat betekent niet dat zuurstoftekort de enige oorzaak is.

 4. In het boek van Ard Pisa zijn ook een aantal bijzondere verhalen van mensen (waaronder ex-kankerpatienten) opgenomen. Een van hen is Ir. Linda Woudstra (ken haar persoonlijk). De Telegraaf (vrouw magazine) heeft er vandaag (4 oktober 2013) over gepubliceerd….

  ‘Ik wil geen chemo of bestralingen’
  Ondanks dringend advies van haar artsen zag Linda Woudstra, getrouwd en moeder van twee dochters (18 en 16), af van reguliere behandeling van borstkanker. Ze probeert zichzelf te genezen en zegt zich beter dan ooit te voelen. Lees verder hier verder: http://www.telegraaf.nl/vrouw/magazine/21942776/___Ik_wil_geen_chemo_of_bestralingen___.html

  Ton Claessen (68), lid mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten: http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/

 5. Deze z.g. mevr. Jolie, zo bevallig, heeft via de rechtbank een patent op dit gen laten plaatsen. Het is een subtiele geniale smerige miljarden dollar business zet, een patent hiervoor te krijgen. Het is weer eens prachtig georkestreerd. Het is voor de ‘gewone’ vrouw onbetaalbaar (5 tot6 duizend dollar) om alleen al een onderzoek te laten doen, of je dan al niet ook drager van dit gen bent, en dan moet de behandeling nog komen. Dus het is weer iets voor de zeer gefortuneerden. Lees het hele verhaal hier;
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P2149

  1. Je zal van je stoel vallen wat je allemaal niet kan laten patenteren.
   In de praktijk speelt het vereiste van industriële toepasbaarheid nauwelijks nog een rol. Tot voor kort was dat anders, toen – bij wijze van wettelijke fictie – methoden voor behandeling en diagnostiek uitgevoerd aan het menselijk of dierlijk lichaam niet voor industriële toepassing vatbaar werden geacht, maar tegenwoordig worden die zonder deze ingewikkelde omweg uitgesloten.En het laatste punt zal ook duidelijk zijn: een uitvinding die gewoon niet werkt, is niet octrooieerbaar, dit schijnt dus wel te werken. Maar dit is natuurlijk een heel ander medisch juridisch verhaal. Ik zou zeggen lees het artikel

  2. In het artikel staat: ’85 % risico zegt men – in realiteit is het slechts 1 op 1200 ‘ Even verder staat dat i.g.v. ń gemuteerde gen de kans 56% (i.p.v. 78%). Dergelijke getallen zijn altijd discutabel, echter een kans van 56 of 78% is zeer hoog! Dus, inderdaad, er zijn vrouwen voor wie het risico zeer groot is!

  3. Ik denk dat het van je stoel vallen´ niet te patenteren is. Als een gen te patenteren is, zijn dan b.v. rode bloed lichaampjes te patenteren? Dat bewuste patent moet ergens anders op betrekking hebben. Het aantonen?

  4. Persoonlijk geloof ik er helemaal niets van dat deze dame preventief haar borsten heeft laten verwijderen. Er zit ongetwijfeld een hele andere agenda achter…

  5. Het gevaar lijkt geweken: Bedrijven kunnen geen patent hebben op genen uit het menselijk lichaam. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof bepaald. De uitspraak heeft grote gevolgen voor patenten in de landbouw en in de biotechnologische en medische industrie.

   De negen rechters waren unaniem in hun vonnis in een rechtszaak die kankerpatiënten hadden aangespannen tegen een bedrijf uit Utah. Myriad Genetics bezit patenten op genen die in verband worden gebracht met borst- en eierstokkanker. Volgens kankerpatiënten en medisch onderzoekers hebben die patenten geleid tot minder onderzoek en hoge kosten.
   Laboratorium

   In het vonnis schrijft rechter Clarence Thomas: “We vinden dat natuurlijk dna ook een natuurlijk verschijnsel is en dus niet in aanmerking komt voor een patent, ook niet als dat dna door een bedrijf wordt onttrokken.”

   De rechters vinden wel dat bedrijven patent kunnen vragen op synthetisch dna, dat is dna-materiaal dat in een laboratorium is gekweekt. (bron NOS)

  6. Je hebt dus nu wel gezien dat een gen wél gepatenteerd kan worden, want dat was uiteindelijk je vraag 5.1@Kees. Volgende keer mischien zelf onderzoek plegen, ook heel boeiend en leerzaam 🙂 Vriendelijke groet, Odette

  7. Dat was wat me ook verbaasde: genen zijn natuurlijke bouwstenen. De natuur kan je niet patenteren. Wat je kennelijk wel kunt patenteren is een synthetisch gen; dat is ook wel logisch, want dat is door een of ander bedrijf in elkaar geknutseld. Wellicht wordt het gen niet gepatenteerd (als er geen onderscheid te maken is met het natuurlijke gen), maar de manier om het te kunnen maken. En, Odette, draai het om: ben juist gaan uitzoeken wat de juistheid van de hier gedane bewering was. Ja, het patenteren heeft gespeeld, maar kennelijk is er een gerechtelijke uitspraak.

  8. Angelina Jolie heeft geen patent op dit gen (BCRA1 of BCRA2 mutatie) aangevraagd of verkregen. Het patent was aangevraagd door en verleend aan het bedrijf Myriad Genetics en het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft het patent ongeldig verklaard. In zijn vonnis heeft het hof tevens het patent voor de genmutaties die eierstokkanker kunnen veroorzaken, ongeldig verklaard. https://www.aclu.org/womens-rights/supreme-court-invalidates-patents-breast-and-ovarian-cancer-genes

 6. – Overheden hebben geen belang bij effectieve kankerbestrijding c.q. preventie ivm het toekomstige voedsel en plaats probleem.
  – naast de wettelijke toegestane €-vergiften in onze voeding id er meer schadelijks te weten
  – vervuilde lucht
  en de basis , in mijn ogen van alles: VERVUILD DRINKWATER..dat aan zgn wettelijke eisen voldoet………………als je de max. snelheid op de autobaan op 380 zet, krijgt niemand een bekeuring.

  – Ons drinkwater is een cocktail van medicamenten, chemicalien ( Professor Heberle 1987, TU BERLIJN) en chloodioxide en vroeger ( met het oude chloor) met zwaar kankerverwekkende Trihalomethanen en niet te vergeten FLUOR……zodat de tanden beter werden ..en de gezondheid zwakker. Alleen Preventie werkt ! Goed water-zuivere lucht en veilige voeding onder het motto Voorzichtig rujden, dan heb je de minste kans op deuken !
  Willen de Beroeps-verneiners , die in opdracht van overheid, “genees”-middelfabrikanten etc werken, hier niet op reageren svp!

 7. Laat iedereen verantwoordelijk zijn voor zijn/haar eigen gemaakte keuzes. Dan hoef je een ander ook nooit de schuldgeven als het toch auw gaat doen. Alleen maar angst is een slechte raadgever. Hoe goed Jolie het ook bedoelt zij snapt nog niet dat iedere mens een ‘vrije wil’ heeft. Trouwens technologie behoort niet alleen in dienst te staan van de mens, maar in dienst van mens en natuur. Dat laatste wordt vaak vergeten.

 8. Mijn moeder is net overleden, mede doordat Bill Gates zei dat twee derde van de wereldbevolking moet uitsterven.
  Waarom gaat ie zelf niet als eerste.
  Mijn moeder zei voor ze stierf, kill die klootzakken die ons onze aarde verkloten,
  ze weet niks over die reptilians, maar ik weet het wel.
  Ik zei tegen moeders, ik heb een kruis in me tijdens mijn geboorte en I kill them.
  Na zes jaar vechten alleen tegen 4% van de wereldbevolking, wanneer zijn we een?????
  NU ben ik alleen.Ik rol elke organistaie op en ga in diepte in. Ik hou een spiegel voor
  tijdens jullie ondergang. In 2005 lachte jullie allemaal, nu ga ik jullie allemaal ontmaskeren
  niet luisteren, directe acties avid en parlement.
  IOk had al eerder aanbevelingen gedaan om een een onafhankelijke anti terror groep op te richten met blanc card
  operations, ongetrouwd’onafhankelijk, 24 uur beschikbaar, like SAS group, die nu eindelijk die reptilians kunnen vangen.

 9. Beste mensen,

  We moeten individualiseren en de mens in kaart brengen en dan gaan behandelen. In de homeopathie liggen veel mogelijkheden om het lichaam te stimuleren en in balans te brengen , ook op het gebied van kanker. Niet de kanker bestrijden maar de persoon in kwestie sterk maken.

  Gegroet Herman Philipsen

  1. Bijv. door te beginnen met de mensen bewust te maken van de kracht van perceptie.. “Ben je bewust van je gedachten”
   http://www.lifebydesign.nl/blog/

   Ook vermeld in de laatste nieuwsbrief van Kanker Voorbij is o.a. hier de te vinden: http://www.lifebydesign.nl/blog/

   Mn. met informatie over een interessante lezing over kanker op 27 oktober te Eemnes.

   Voor meer informatie meld je ook aan op de nieuwsbrief van KankerVoorbij.com http://www.kankervoorbij.com/Nieuwsbrief.html

 10. Ik denk ook dat mensen bewust worden voorgelogen en gemanipuileerd voor de maximale winst van de farmaceutische industrie.
  Onze genen veranderen voortdurend; het is de z.g. epigenetica. Angelina Jolie heeft volkomen onnodig haar borsten laten verwijderen…

 11. Ard en Frits Super bedankt!
  Ik ben er niet bij geweest maar heb net de presentaties doorgenomen.
  Super!
  Ik ga het doorsturen naar mijn netwerk en nog verder toepsassen in mijn eigen leven, wat ik al grotendeels deed als..
  A Life by Design – http://www.lifebydesign.nl wat start met ‘Loving Yourself’ waar voeding en gezondheid de basis van zijn.

  Hartegroet / “Stay excited, No Expectations”

 12. Het is gewoon luguber dat ze ons niet de waarheid vertellen over het ontstaan van kanker en wat echte preventie is. Die volksonderzoeken is geen preventie. Het lijkt er meer op dat ze nieuwe slachtoffers zoeken en/of willen maken. Te bedenken dat er mensen zijn die hopen dat kanker een chronische ziekte wordt, omdat ze kanker zien als de gevreesde ziekte. Natuurlijk is het erg als het je overkomt en natuurlijk kun je er aan overlijden. Maar het verzwegen verhaal moet verteld worden. Ik ben bang dat studenten die oncoloog willen worden de boelshit leren die ze nu toepassen. Het is net zoals bij “huisartsen” die niet leren genezen, maar leren symptomen te bestrijden met petrochemische middelen. Wat een wereld. Het lijkt wel een horrorverhaal.

  1. Hoi Arien, welkom bij the ‘outcast’ van de wakkere wereld.

   Laat je niet gek maken, want dan ga je mee in het horrorverhaal.
   Geef het tijd en dan komen de antwoorden ‘van hoe verder’ vanzelf.

  2. Een aanrader voor iedereen:

   Een bijzonder interessant 1 uur durend radiointerview vind je op http://www.youtube.com/watch?v=4nKb1ry5i7M, waar Frits van der Blom, huisarts in ruste en homeopaat op zeer heldere en duidelijk manier zijn visie op het gebied van kanker geeft. Een aanrader als je een uur van je ‘kostbare’ tijd wilt investeren, want deze informatie is voor en door iedereen te begrijpen. Je zult de investering in tijd dubbel en dwars terug verdienen.

 13. Dr. Tullio Simoncini heeft een theorie dat kanker een schimmelinfectie is en gemakkelijk te genezen is door een behandeling met Sodium Bicarbonate, oftewel een zoutoplossing, dit laat hij ook zien in lezing op een universiteit.
  Door de publicatie werd zijn artslicentie afgenomen en werd hem verboden om verder als arts zijn diensten uit te oefenen..
  Te mooi om waar te zijn?

  http://www.youtube.com/watch?v=k8x48WiKvEc

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.