Advertentie

Student maakt elektriciteit-uit-de-lucht-oogstmachine..!


NICOLA TESLA warcliff project

x

Student maakt elektriciteit-uit-de-lucht-oogstmachine..!

2013 © WantToKnow.nl

x

EMS aftappenEen Duitse student heeft een elektromagnetische ‘oogstmachine’ gebouwd, die een AA-batterij kan opladen, door het opzuigen van omgevingsstraling. Deze apparaten zijn in staat om omgevings- of lekstraling af te tappen van bijna alles, van elektrische keukenapparaten, zoals koffiezetters en koelkasten, tot elektriciteitskabels die in de grond liggen of in de lucht hangen. Maar ook de energie van WiFi-routers en smartphones is eenvoudig af te tappen.. Het lijkt wellicht een beetje hokus-pokus half-wetenschap, maar de onderliggende wetenschappelijke verklaring, is echter verrassend gezond..! We spreken feitelijk alleen over de overdracht van draadloze (elektrische) kracht, net zoals er al smartphones zijn die je kunt opladen via draadloze opladers, met bijbehorende oplaadmatjes.

De student is Dennis Siegel en hij studeert aan de Kunstacademie van Bremen en ruimt het oplaadmatje op, maar gebruikt wel de onderliggende techniek ervan.Feitelijk kun je deze techniek vergelijken met de opladers van de waterkokers, die je in een houder plaatst en/of de sfeervol flikkerende LED-lampjes van Philips, die de batterijtjes van deze beroemde lampjes via het houdertje met draadloze oplaadsysteem weer van stroom voorziet. (HIER een filmpje van Dennis Siegel over ‘zijn’ vinding)
De exacte details van zijn vinding zijn nog niet bekend, omdat hij het óf niet precies weet doordat hij met een elektrotechnisch ingenieur samenwerkte, of omdat hij het geheim wil houden en een patent op zijn idee/vinding wil aanvragen. Maar zijn simpele beschrijving over hoe het apparaat werkt met spoelen en hoog-frequentie-diodes, is in overeenstemming met de wijze waarop draadloze overdracht van elektro-magnetische straling werkt.

aftappen EMSBij deze wijze van opladen, wordt de elektro-magnetische straling door een spoeltje geleid, waardoor opnieuw stroom wordt opgewekt door de spoel en de beweging van de straling. Volgens Siegel heeft hij 2 versies van deze oplader/elektriciteitsgenerator geproduceerd: één voor heel lage frequenties, zoals de 50/60 Hz signalen voor het elektriciteitsnet in huizen, en een oplader voor Megahertz (> 1000 Hz)-toepassingen, zoals radio, GSM en giga-Hertz-toepassingen, zoals Bluetooth- en WiFi-straling. De efficiency van deze draadloze laders, hangt echter sterk af van de manier waarop de lader doel-gericht kan worden, ergo, hoe sterk de spoel naar de bron van de frequentie kan worden gericht. In het geval van Siegel spreekt hij over het opladen van één AA-batterij per dag.. Dat is heel weinig natuurlijk, maar het gaat erom dat het principe werkt..!

Een volgende stap zou kunnen zijn, en we zijn dan op het gebied van Vrije Energie van Nikola Tesla, dat deze ‘stralingsbron’ wordt gezocht op het universele niveau, dat wil zeggen, dat we trachten Tesla’s idee (OPNIEUW) te realiseren, om stroom simpelweg af te tappen van de onuitputtelijk kosmische Bron.. Vooralsnog echter is de uitvinding van deze student minuscuul, vergeleken bij wat Tesla ontdekt zou hebben, op dit gebied. Tesla sprak immers over het plaatsen van een aantal van zijn XXX-torens om in de energie-behoefte van de HELE WERELD te kunnen voldoen. En natuurlijk vonden de olie-magnaten van die tijd, dit geen leuk idee.. (Energie-)Onafhankelijke burgers, daar kón je immers geen geld aan verdienen..

Het was Nicola Tesla die begin jaren 1900 al aantoonde dat feitelijke ALLES energie is, en dat het er alleen maar om gaat deze af te kunnen tappen. Zijn uitvindingen die dit bewezen, werden de nek omgedraaid..! Voor 'gratis' energie kun je mensen natuurlijk geen rekening sturen..!
Het was Nicola Tesla die begin jaren 1900 al aantoonde dat feitelijke ALLES energie is, en dat het er alleen maar om gaat deze af te kunnen tappen en dóór te stralen/geven. Zijn uitvindingen die dit bewezen, werden de nek omgedraaid..! Zijn patenten gestolen, o.a. door bankier JP Morgan. Want voor ‘gratis’ energie kun je mensen natuurlijk geen rekening sturen..!

De vraag is hoe lang het duurt voordat je -in het geval van Siegel- een AA-batterij kunt laden, bij je koffie-apparaat of je koelkast, of van de ‘lekstroom’ van de telefoon van je vriend of vriendin, maar nogmaals: het gaat om het principe. Als basisconcept is het idee van Siegel, om elektro-magnetische golven om ons heen uit de lucht te halen, bijzonder interessant. Wellicht is een volgende stap om een hele zooi van deze apparaten te bundelen in één grote ‘aftapper’ of ‘oogsten’, zoals Siegel deze techniek liefkozend noemt.

Je kunt vanzelfsprekend ook andersom denken..
Waarom deze lekstroom-aftappers niet zodanig maken, dat deze apparaten in staat zijn om elektro-magnetische machientjes aan te drijven die weinig stroom gebruiken.. (Watt). Kijken we bijvoorbeeld naar het verbruik van LED-diodes, dan zou je je voor kunnen stellen dat je deze kunt laten branden in het donker, op de lekstroom van alle draadloze apparatuur die om je heen in werking is. De essentiële vraag blijft echter hoeveel energie je kunt aftappen en er beschikbaar is.

(Klik voor lead naar dit boek)
(Klik voor lead naar dit boek)

Er zijn ‘urban legends’ (sterke verhalen) dat mensen in staat zouden zijn om in hun garage dit soort ‘aftapinstallaties’ te maken, de hun energie aftappen van stroomverdeelstations in de buurt of sterke radiozenders, zoals wij die o.a. in Lopik en IJsselstein hebben staan.. En de vraag is ook nog eens of de elektriciteitsbedrijven en/of radiostations dit zouden merken, als er elektro-magnetische straling van hun zender wordt afgetapt..? Zou de serviceverlening aan andere mensen, die feitelijk voor dit signaal betalen, in gevaar komen?

* * *

54 gedachten over “Student maakt elektriciteit-uit-de-lucht-oogstmachine..!

 1. “patent op zijn idee/vinding wil aanvragen” Patenten zorgen voor de afbraak van de vooruitgang. Een verleent patent zorgt ervoor dat de vinding niet meer toegankelijk is voor het grote publiek en zorgt ervoor dat het toepassen van een nieuwigheid vaak met tientallen jaren uitgesteld wordt, totdat het patent is verlopen.

  Het is de rem op de vooruitgang.

  Betreft de uitvinding…. Een spoel die de straling in de lucht opvangt en omzet in een lagere spanning spanning met als gevolg als je een apparaat aansluit stroom is al tientallen jaren bekend en heet een transformator.

  1. Patenten zorgen ervoor dat uitvinders beschermt worden tegen roofzucht. Téveel bescherming zorgt ervoor dat een markt wordt dichtgetimmerd, en consumensen niet meer bij deze vinding kunnen. Dat vind ik.
   En ik las net wat jij vindt Charles.. Toch? Het is niet de rem op de vooruitgang, maar jij dat het dat is.. Heeeel groot verschil.

   Zonder patenten zouden er volgens mij geen uitvinders meer zijn. Zeker in de constructie zoals we onze wereld nu hebben opgezet; dat is mijn mening. En natuurlijk is ook dat al heel snel aan verandering onderhevig, getuige o.a. en bijv. de open-source softwaren, waarop bijv. deze website is gemaakt. Een gratis fundament waarop je al met veel minder investering je eigen site/huis kunt bouwen.. Amen.

  2. Guido je schrijft: “Patenten zorgen ervoor dat uitvinders beschermt worden tegen roofzucht.” Beschermt tegen roofzucht…iemand vind iets uit en die wordt dan daarvan beroofd of zoiets, hoe stel je je dat voor? Mijn vraag is waaruit blijkt dat?

   Dan zeg je dat zonder patenten er geen uitvinders zijn en spreek je je zelf direct tegen door zelf open source software aan te halen.

   Kijk eens boven elke reactie, daar staat een naam en daaronder staat de reactie. Jij mag drie-maal raden van wie de reactie is die onder de naam staat…

  3. Welles, nietes, ja/nee, zwart wit.. Op zoek naar de ultieme waarheid vergeet je helemaal dat er ook nog een én/én is..! Denken in óf/óf brengt niet zo heel veel anders dan veroordeling.. Je gaat niet in op mijn én/én.. Dat kan en mag natuurlijk.
   Jij roept veel ware dingen, maar ik roep dat patent in principe is uitgevonden om mensen (vaak geniaal, maar zelden in staat zich juridisch te verdedigen (door te moeten aanvallen!)) die uitvinder zijn, te beschermen. Ik zal je één voorbeeld geven: http://webwereld.nl/e-commerce/3763-bedrijf-roel-pieper-mislukt-door-sterfgeval
   Rest my case.

  4. machtige maffioos corporaties vermoorden Jan de uitvinder en stelen zń revolutionaire computer software en die uitvinding zit nu ergens achter slot en grendel in een verborgen patenten kelder… oooh ooh wat een bescherming en een vooruitgang?

  5. En hoe wordt de uitvinder dan wel beloond..? Het is in feite hetzelfde systeem van copyright. Wat een Jan Wolkers of Harry Mulisch geschreven heeft zou vrij moeten zijn?
   Wat een muzikant voor muziek schrijft/maakt is vrij..?? Lekker kopiëren, stuk goedkoper dan de mensen die ervan moeten leven.. En dan gewoon doorverkopen, zonder aan de maker/bedenker te denken.. Of doen ‘sociaal’… Jaaaa, we doen een ‘vrijwillige donatie… Als genoeg mensen slechts € 1,- geven voor de muziek hoeft het toch geen 10% per boek/cd/kunstwerk te zijn..?
   Tja, daar kan ik over meepraten in 5 jaar WantToKnow. Als ik € 100,- aan donaties heb gekregen, dan is het veel..!! Maar mijn motivatie doet een boel. Mijn voldoening de rest. I rest my case.
   En voor wie de onbedwingbare behoefte voelt opkomen..
   http://www.wanttoknow.nl/sponsor-wanttoknownl/

  6. het schijnt dat giga veel patenten in een kluis blijven liggen om de vooruitgang tegen te gaan; Stagnatie is wat ze willen, Arrested Development, jaren 70 mensen met jaren 70 humor en jaar nul techniek van honderd jaar terug en dan liefst nog de Tesla uitvindingen van toen er uit gedelete voor het grote publiek..

  7. jah maar als een uitvinding echt belangwekkend revolutionair is dan weet je dat het in een zwart patent gat zal verdwijnen en daar gaat het volgens mij om…

  8. Misschien in de creatie stappen Hyper..? Zeggen wat je NIET wil en/of wat NIET goed is, is ohzo makkelijk.. Lekker schoppen, zeiken en afbranden. Maar hoe WEL jongeman, hoe wel..? That’s the question. Of zie ik iets over het hoofd.. 🙄

   Gaan we alles ‘open source’ maken, bezitloos wereldburger ruilt EQUI met ander bezitloos staatsburger..? Onder het motto: “Jij krabt mijn rug, was ik tegelijkertijd je voeten.”

  9. Nee Guido daar ben ik het niet mee eens! Je komt er vaak mee dat het om en/en gaat en dat is niet zo.

   Volgens mij gaat het om te komen tot de hoogste waarheid. Gaat het om het omzetten van leed in vreugde, van bitter naar zoet, van pessimisme in optimisme.

   Van demon in deus.

   Zet je demon van tekort aan ondersteuning om in een overvloedige ondersteuning. De schepping is overvloed, je hoeft het alleen maar te geloven.

  10. Zo te zien doe je dat al volop.. Overtuiging werkt wel vind je..? En wat brengt je op het idee dat ik dat al niet doe..? Ik wens je een fijne dag verder. In overvloed, zoals gewoonlijk. Hopelijk ZIE je het ook..

  11. Uhhhmmmm dit soms: “Tja, daar kan ik over meepraten in 5 jaar WantToKnow. Als ik € 100,- aan donaties heb gekregen, dan is het veel..!!”

  12. Verkeerd voorbeeld, totaal uit context gehaald. Mooi geweest Charles, wel-te-rusten.. 😉

  13. Je kan iets patenteren om het daarna vrij weg te geven , als je het niet patenteert zal een ander het doen en gaat jouw uitvinding of de kast in , of een ander loopt weg met de winsten . Hoe simpel is dit ? Patenteer het , zorg dat je uit je kosten komt en doe daarna met het patent wat je wil . Geen rocketscience .

  14. Van welles/nietes wordt je dus niet wijzer, dat blijkt maar weer eens.. De waarheid ligt in het midden, dat probeerde ik ook al te vertellen. De patenten zijn gemaakt om uitvinders te beschermen, precies zoals Cozmic het omschrijft. Het gaat Charles kennelijk z’n petje te boven; geeft niks, een denk-achterstand is weg te werken.. 🙄
   Als ik met een auto iemand dood kan rijden, opzettelijk, gaan we dan de auto’s afschaffen..?

  15. diamonds are 4 ever hèh Cozzie?!, vooral na 2 uur s’nachts, als je zeker weet dat de kritieke kritische sympathisanten en opponenten liggen te slapen, helden op slaapsokken… ben je nu ineens voor patenten omdat ik er een zwarte kanttekening tegenover heb gezet? zwabberrrrrr-Raarrrrrrrr, tijd voor wat geslachtelijke bijvoeglijke bepalingen, nu heb IK er ineens zin an, en nieuwelingen die zich eindelijk eens uitspreken zoals lieve kristal heldere Liszie de mond snoeren vind ik schandelijk Cozz, wees daar niet trots op, de NuJij moderator cultuur ligt nog vers in mijn geheugen, 2 jaar intensief dag en nacht op Nujij geschreven en breek me de bek niet open over posters die onder 1 hoedje speelden met de verraders redactie aldaar, wees zuinig op de Vrijheid hier herr Cozz, jij bent slordig daar mee, en wees voorzichtig met je Na zie studie, ook daar wil ik van alles over weten maar laat me niet identificeren als een domme gladde kaalkopf zonder hersens… daar ben ik te goed voor… Griekenland word door Go(ld)man Zuigt inmiddels weer onder de voet gelopen door de schreeuwende en lynchende zwarte laarzen die zich Golden Dawn noemen… jah plas daar maar eens overheen heer eikmans, kies je doelwitten wat nauwkeuriger en laat Kwalbert Lindeboom voor wat ie is op het publieke te kijk staan zuigbuis urinoir, goed schelden is een kunst Cozz en vergt enige uitgeslapen genuanceerde nuchterheid en verfijndheid, beukenootjes met capucijner capot petjes in de vorm van een lek geslagen skippybal met rood kloon neusje van de omroep max vereniging der verenigde zeur snor staarten de groeten

   David Bowie – Heroes
   http://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g

  16. Hyper, het siert je dat je steeds voor het vrouwelijke geslacht wilt opkomen maar we zijn niet zwak, maar sterk. Dat geldt voor Liszie net zo . Anders wordt het zo een ‘aangepraat’ van zwakte…trouwens geldt dat voor alle mensen.
   Een verkeerd of niet geïnformeerd mens kan veel ellende veroorzaken…

  17. Ik reageerde eigenlijk op Charles Herr Hyper . Maar toch fijn voor je dat je even je hart hebt kunnen luchten .

  18. okay Herr Cozz ik ben blij dat jij hier weer bent… het is nog lang niet klaar hierooh zoals jij zelf al treffend zei laatst

  19. Cozmic, ken uw wetten. Zodra een uitvinding openbaar gepubliceerd is kan er geen patent op aan gevraagd worden.
   De waarheid van Wikipedia is slechts hun eigen waarheid. (zij editen deze informatie)

   Guido, nee de waarheid ligt niet in het midden. Het pad gaat om omzetting, omzetting naar de hoogste waarheid.
   Om te komen tot innerlijke adel.

  20. Ik ervaar hier ook weer oplopende spanning gezien het feit dat daar nog geen patent op bedacht is van gratis je PC te kunnen draaien op de oplaaiende schrijfwijzes van menig charakterstieke memopauzes van geletterden hier. Na ‘sparren’ moeten we maar eens gaan ‘hopsen’ introduceren als nieuw leed vermaak gekoppeld aan weer wat meer ontopic geraaskalde feiten die genomineerd kunnen worden voor een orginaliteits prijs in het verloskundige zijn van verkregen potente patent rechten.

   Coz nogmaals jij hebt een patent hier op je werk en dat mag dus niet ge Kopyeerd of Vermeerderd worden zonder toestemming van bepaalde nuances.

   Hyper heerlijke vriend, blijf bij je leest met je schrijfkunst en ga niet te veel uit je bol.com dak op het van de wereldbol.

   Tis veel leuker als we elkaar weer in de wenkbrauwen kunnen kijken als heerlijkheid en gemeenschap van dezelfde weerspiegelingen betreft lopende feiten. Wie doet er mee aan een gezapige constructieve verandering ?! Niemand?! ik wel dus bij deze, een eerste stap.

  21. Heet patent op schrijfkunststukjes geen koppieright? en mag je dan helemaal geen plaghiaat meer plegen? Dus ook alle aangeleerde letterkundige fratzen van menig comment zijn aan dat recht onderhevig? Nou het mijne niet mag ten alle tijden en door elk en een ter leeringh ende vermaeck worden aangewend en vermenigvuldigt zonder bronvermelding ( immers beste vrienden ( heel zalvend toontje) komen wij niet allen uit den zelfden bron voort?)Ook door mij uitgevonden vindingen mogen door een ieder in zijn eigenste schuurtje worden nagebouwd , met het oog op eventuele crises.

  22. Je toetsenbord die je nu gebruikt om letters te toveren op je eigen beeldscherm kent instant partent recht. Je mag er tegen betaling gebruik van maken. Afhankelijk hoeveel een cursor mee mocht gaan binnen de clausule van op en neer gaande tik bewegingen. Het resulteerd altijd tot eigen gemaakte gezegdes die opdoemen in onze boven kamer en wiskundige geformuleerd worden tot kant en klare onzin formulering waar een ander totaal geen klap aan heeft. Een stort vloed aan woorden, letters of cijfers doet sommige verbleken omdat daar geen rechten aan kunnen worden geheven en of op orginaliteit schoonschrijven in dictee vorm. Sommigen hebben dus een verkorte versie voor het verkrijgen van gummende noties en anderen hebben spontaan lol er aan. Zolang het maar niet een vloeiende geinktte caligraverende zinssnedes worden op ABN articulerend Loi niveau mag het voort bestaan van een verkregen instant patent recht (verbloemd genotuleerd) niet geheel in rook op gaan. Letter voor letter, woord voor woord wordt zorgvuldige bedacht voor alle welwillende positieve ingestelde lantervanters zoals ik.

  23. @Cozmic
   Het gaat hier niet om woordverklaring denk ik. Wat ik probeer naar voren te halen is ontmoet je demonen en transformeer het tot iets eerbaars.

  24. Charles , ik begreep je al hoor , ik zat alleen ff te flaneren met esotherische kennis .
   Wat betreft wel of geen patent … als een uitvinder zijn kosten kan terugverdienen en eventueel nog wat meer dan zie ik daar geen schande in . Zeker niet als het ten goede van de samenleving komt .

 2. Verbazend dat er hier wat te patenteren valt, uit de beschrijving blijkt geen enkele nieuwigheid. Voor mensen die gevoelig zijn electrostress is dit wel onheilspellend nieuws – krijgen we straks van die Tesla-torens?

  Wat ‘gratis’ energie betreft: bijvoorbeeld windenergie is ook gratis, je hoeft het alleen maar om te zetten naar elektriciteit en te distribueren. Oh, wacht …

  1. Je hebt al zoveel draadloze oplaadbare apparaten wat we eigenlijk al heel gewoon vinden zonder dat er nog een snoertje te pas moet komen. Eigenlijk kunnen we die techniek uit buiten door puur Reversing Enginering erop toe te passen, we vinden dan wellis waar opnieuw het wiel uit maar dan in omgekeerde vorm. Winig mensen die dat kunnen want dat zijn meestal de knappe koppen die dat kunnen toepassen. vergeet dan ook niet de achterblijvers die vaak moeite hebben om deze kennis te willen aan nemen of laten we zeggen dat ze er mee kunnen omgaan. Vraag maar eens wie bv allemaal hier een High Tech End Mobieltje hier hebben op WTK, dan zul je verbaasd zijn hoe weinig dat er zullen zijn. Is het hte geld neet het is het niet altijd mee kunnen komen op het gebried van innovatie en het struikelen over het bergip digibeet te zijn. Niet iedereen is even technisch handig als de ander.

  2. Het gaat niet om hightech, maar om industrieel ontwerp met technieken die al ruim een eeuw beschikbaar zijn, bijv. in transformatoren en kristalontvangers. Zo’n ontwerp is wel enigszins te beschermen, maar een patent zie ik er niet in. (hoewel, idiote patenten lijken in opkomst) Toepassingen zullen beperkt blijven tot laag energieverbruik. Een klok/horloge lijkt me haalbaar, maar een leeslamp zit er niet in, laat staan een stofzuiger. De daarvoor benodigde veldsterkte vraagt zenders van ongehoord vermogen, dat op deze manier buitengewoon inefficiënt wordt overgedragen. Dat brengt me weer bij Tesla, van wiens mythisch geheime vindingen ik weinig verwacht, behalve meer dan 99% verlies bij distributie van energie die in praktijk niet te winnen is. Dat is beslist geen rocket science.

  3. @Cozmic
   Het gaat hier niet om woordverklaring denk ik. Wat ik probeer naar voren te halen is ontmoet je demonen en transformeer het tot iets eerbaars.

 3. Een bekende van mij is helemaal zelf supporting, heeft alles in zijn huis op 12 en 24 volt, twee Wind turbines als op schepen, 4 zonnepanelen, en in zijn beekje een rad wat een grote vrachtwagen generator aandrijft, verder voor eventueel een 2000 volt Honda generator, verwarming hout, warm water electrice, de hele instalatie kost minder als 5000 Euro, en hier hoef je geen uitvinder voor te zijn, maar je moet het wel doen, hij is zijn huis steeds verder aan het isoleren, deze zomer een voor hal gebouwd, zo dat er een luchtsluis ontstaat voor de entré.

  1. Waar gaat het nu eigenlijk om, elkaar verder helpen, het beste geven van wat je in je hebt, of maar gewoon in een achtbaan langs elkaar heen schieten.

   Dit gaat over energie, ik zou zeggen gebruik je energie op de goede wijze, door deze door te geven aan je mede standers.

 4. Toen ik de kop van dit artikel las schoot bij mij ook gelijk Tesla te binnen.
  Tesla heeft het bij zijn eigen leven al al dan niet overmoedig geroepen:
  “The future is mine”.
  Tijd voor uiteindelijke brede erkenning en rehabilitatie….

  1. hennep carroserie
   Tijd om verdorie zijn materiaal/patenten te lichten en in de praktijk te brengen.. Het waren vooral de ‘bastards’ J.P. Morgan (de bankier) en John D. Rockefeller (de oliemagnaat), die in de smiezen hadden dat ze steen- en steenrijk konden worden, door mensen afhankelijk te maken, in plaats van onafhankelijk, bijv. met energie.
   En kijk eens naar het verhaal van het patent van Henry Ford op een carrosserie van vlas.. (Zie foto boven van proefmodel) ‘Opsodemieteren met die vlascarrosserie’ werd hem verteld, en ondanks zijn patent kon hij het proces niet in productie nemen.. Het moest staal zijn om eerder genoemde heren te dienen met orders voor de staalindustrie.. (Henry Ford was -dat weten weinigen- een heel natuur-liefhebbend mens; hij had het idee om de industriële revolutie hand-in-hand te laten gaan met respect voor de natuur/mensen. Dit is een uitspraak van hem die het duidelijk maakt: “Waarom zouden we de oerbossen opgebruiken, of kolen uit de mijnen, die er eeuwen over gedaan hebben om te groeien, als we het equivalent van bossen en minerale producten kunnen halen uit onze jaarlijks oogst aan hennepproducten.”)
   Maar de VS-overheid heeft in de patentwet ingebouwd dat ze mag beslissen, zonder nadere motivatie om een patent te confisceren..! En natuuuuuurlijk gaat dat dan onder de valse vlag van: ‘Nationale veiligheid’.. Hetzelfde motto waarmee nu 270 miljoen Amerikaanse burgers hun grondwetten zijn afgenomen, ná 9/11. (Patriotwet)
   We hebben natuurlijk ook Dr. William Reich, met zijn Orgon-vinding, die de wereld voorzag van natuurlijke energie voor heling.. In de bak met die man.. HIER
   En over uitvinders die het loodje legden, zo plotseling, maar wel ’toevallig’ tegelijkertijd een revolutionaire vinding hadden gedaan..
   http://conspiracy-theory-secrets.com/uncategorized/free-energy-inventors-and-mysterious-deaths/
   Een quote uit dat artikel:

   There is a little known and seldom mentioned wrinkle in Patent Law: The U.S. government reserves the right to name any new request for patent that comes to the attention of the Patent Office as “Classified”; declaring it secret under the need for National Security. These secret patents do not come up under Patent Searches. Apparently many HHO-based patents come under this category. At any rate, several inventors who have filed patents on HHO-related devices say they were told to “forget about it”… Ordered to cease working with the device and never mention it again, their devices and equipment confiscated. This has happened not only the U.S. but other nations such as Australia as well. In the past, there have been many reports of strong-arm tactics such as life threats, break-ins and robberies of labs, and arson connected with these new inventions, as well as several questionable deaths of inventors. In fact, when adding up all the mysterious deaths, it would seem that being the inventor of a device that challenges the energy cartels’ power and continued wealth is the most dangerous occupation in the world to have.

  2. Dr. Rath over het probleem van de big pharma-olie patenten, het ontstaan van het globale I.G. Imperium door het chemisch kopiëren van natuurlijke stoffen en deze vervolgens dan als internationaal corporatief monopolie ten gelden maken over de rug van de gezondheid van het geknechte in het ongewisse gelaten volk..

   Dr. Rath – EU Politiek Perspectief
   http://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg

   Quote: ”

   1. (veralt.) jmd., der auf einem Bauernhof als Arbeiter angestellt ist
   2. (oft abwert.) jmd., der völlig abhängig ist und (bedingungslos) gehorchen muss ”

   http://de.thefreedictionary.com/Knecht

   zo rond 1880 stonden de scheikunde boeken in Duitsland openlijk vol met nieuwe ontdekte chemische formules die nu achter slot en patent grendel zitten, de scheikunde les in het Duitsland van 1880 was 100 keer integerder en intelligenter dan die gecensureerde ‘educatieve’ leugen boekjes van de middelbare school van nu… zelfs op de Universiteit Twente afdeling Chemie vonden ze het schandelijk welke flagrante armoede onzin er in de middelbare scheikunde les verkondigd wordt door mongolen scheikunde leraren die niet fris in de bovenkamer moeten zijn omdat ze moeten weten wat een gecensureerde uitgeklede flauwekul ellende ze moeten verkopen aan hun slachtoffer leerlingetjes… Op de universiteit krijg je de kans om Chemie te leren op de voorwaarde dat je de scheikunde les op school uit je geheugen bant…

  3. Nikola Tesla is idd een goed voorbeeld van de goede intentie van een uitvinder. Helaas had hij de verkeerde mensen vertrouwd. En daar is de VS-mentaliteit goed in, vriendelijk doen als ze iets van je willen en aan het eind je laten zakken (of vermoorden) voor de centen, erkenning en macht.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

  4. groeten aan Goudmans-Zuigt UsA Anna en Dokter Bernard met z’n liefdevolle massage handen, verschil moet er wezen, aanraken verboden mits goed gevulde bankrekening en maatschappelijk medische status? zum kotzen en niet te verkroppen maar het schijnt dat ik en de mijnen overal maar tegen moeten kunnen, opgerekt uitgestrekt tot moes vermalen en het beste om de ‘waarheid’ niet onder ogen te komen want dan word je gek en dood ziek..

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Jodenkoek

   Bonny St Claire Dokter Bernard
   http://www.youtube.com/watch?v=uKBh9uKsiUM

  5. En wat te denken van ingenieur Diesel, op weg naar Engeland met de boot van Hoek van Holland naar Hul, verdwenen met actentas vol papieren nieuwe motor op water damp.

   En dan nog het hele smerige, de France schrijver Céline, een op en top anti semiet, zijn naam wordt nu gebruikt voor een mode merk, in handen van jawol de semieten.

   Ze duiken de laatste tijd weer overal op met hun zielig doenerij, ik zeg niet dat ze geen groot onrecht is aan gedaan, ten minste de arme Joden, de rijken zijn zo als altijd de dans ontsprongen.

  6. JENNE, bedankt, dat wist ik niet met Rudolf Diesel. Op 29-9-1913 ging hij op reis met een schip van België naar Engeland (hij had toen al veel geld verloren) om aan een inwijding voor een nieuwe dieselfabriek deel te nemen, maar hij kwam nooit aan…’s ochtends was hij verdwenen. In zijn agenda stond op de dag van zijn dood een kruis getekend.

   Dus in 3 dagen 100 jaar geleden!

 5. Allemensen, ik heb dit lang geleden al gelezen over Henri Ford, zijn hennep carroserie, waar diepen jullie dit soort gegevens op.

  De Nederlandse hennep fabriek maakt nu tochj wel auto interieur carroserie onderdelen.

  Heb ooit een DKW automobiel gezien houten carroserie overtrokken met een laag hennep vezels ?, daar over heen kunststof, soort kunstleer.

  Om onze planeet te redden, zullen wij deze verkeerd bezig zijnde mensen, moeten ontkrachten, ontwapenen, en nemen wat van ons de mensheid is.

  Klinkt misschien niet helemaal juist, maar soms denk ik nog wel eens aan de Bader-Meinhoff oplossing.

  Uit eindelijk passen zij ook dat soort méthodes toe.

 6. Quote GuidoJ:

  “Tijd om verdorie zijn materiaal/patenten te lichten en in de praktijk te brengen..”

  Lijkt mij dat dat prima past in het begrip Rehabilitatie.

  “In the past, there have been many reports of strong-arm tactics such as life threats, break-ins and robberies of labs, and arson connected with these new inventions, as well as several questionable deaths of inventors. In fact, when adding up all the mysterious deaths, it would seem that being the inventor of a device that challenges the energy cartels’ power and continued wealth is the most dangerous occupation in the world to have.”

  If so,mag Rossi zich dan wel ernstige zorgen gaan maken.

 7. Patent hierop lijkt mij een beetje te ver gezocht, want zoiets heb ik thuis al jaren en wat denk je van de kristal radio, deze werkt ook door elektriciteit uit de lucht te halen. Dit principe is al meer dan een eeuw oud, dus geen nieuwe uitvinding dus. Het is heel simpel om elektriciteit uit de lucht te halen. Je neemt een antenne, deze sluit je aan op een spoeltje en verbind deze met een condensator en een diode. Voor een hogere opbrengst kun je ook nog een transistor en een tweede spoeltje met een weerstandje gebruiken. Elke radio hobbyist kan deze zo in elkaar solderen. Dit principe kun je overal op het internet vinden, dus patent op aanvragen wat algemeen bekent is? Is niet erg doordacht en weinig succes vol bij het patenten bureau denk ik zo.

 8. Willen we zo graag iets gratis zo als stroom? Je neemt een transformator, deze moet wel 2 bijna gelijke aantal windingen en de zelfde draaddikte hebben. Je sluit de transformator niet rechtstreeks aan op het net, maar deze zet je tussen het stopcontact en de stroomverbruiker(door lussen)Dit werkt als een verlengsnoer, maar nu in een transformator. De andere aansluiting in de transformator moet wel een paar windingen meer hebben dan de primaire windingen, omdat er verlies op treedt door warmte in de transformator. Afhankelijk welke stroom verbruiker jij via de primaire spoel aansluit, want de secondaire spoel levert dan de helft van deze stroomverbruiker. Stel dat je stroom gebruiker 1000 Watt is, dan levert jou transformator 500 Watt extra op. Gratis en voor niets. (je moet wel zo’n transformator hebben)

  1. Beste Qvic,
   Ik ben een volstrekte leek op het gebied van techniek en ben dus gebaat bij een werktekening.
   Kan jij die niet maken.
   Groet,
   Koos Krijgsman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.