Advertentie

Hoe de Rabo Sven Hulleman kapot wil maken…!


x

x

Hoe de Rabo Sven Hulleman kapot wil maken…!

2015 WanttoKnow.nl/.be
x
x
Ieder juridisch onderlegd persoon, wéét dat je met een rechterlijk vonnis in de hand, een ‘veroordeelde’ het leven hartstikke zuur kunt maken. Je kunt de deurwaarder keer op keer langs sturen om een boete of dwangsom te gaan incasseren. Feitelijk kun je, een man als Sven Hulleman als uitgever van een verboden boek, want daar hebben we het hier over, met het vonnis bijna letterlijk wurgen.. En het enige wat deze dan kan doen, is zelf weer in Kort Geding deze maatregelen teniet trachten te doen..!
Sven-Hulleman
Jusrist Sven Hulleman in de mangel bij Rabo.. En kunnen wij Sven Hulleman helpen, of in ieder geval een hart onder de riem steken..??

Je kent waarschijnlijk het verhaal van het boek van Sven Hulleman, de man waarover we HIER al een stuk over schreven. De jurist die als een ware Robin Hood het opneemt voor de armen en daklozen.. Arm en dakloos gewórden door maatregelen van banken, die mensen nietsontziend op straat zetten. En dan met name de afdelingen van banken, waar de grootste club ‘hartelozen’ lijkt te zitten, bij ‘Bijzonder Beheer’.

En precies dáár gaat het boek De Verpanding over, waarin het ware verhaal wordt verteld, van 2 kunsthandelaren die in handen vallen van deze afdeling, bij de Rabobank. Een van de kunsthandelaren vertelt in het boek, hoe bankmedewerkers schilderijen van de muren halen, maar daar in zijn ogen geen rechtsgrond voor hebben.
x
De Verpanding, het boek
De Verpanding is geschreven door Paulien Derwort, in opdracht van Stichting Restschuld Eerlijk Delen (R.E.D.). Deze stichting komt op voor mensen die door toedoen van hun bank in de problemen zijn geraakt, voornamelijk door restschulden. (Wil je deze stichting steunen? Dat kan. Ga naar www.keerdebank.nl. Daar vind je meer informatie over de zaken van Koperberg en Van Veen, maar je kunt er ook een eigen verhaal delen)
x
Over het boek: Wim Koperberg en Tessa van Veen kenden elkaar niet, maar hebben allebei een grote liefde voor kunst en ondernemerschap. In 2007 en 2008 sluiten de twee kunstverzamelaars, onafhankelijke van elkaar dus, een lening af bij de Rabo. Van Veen kan hiermee een museumpand financieren en Koperberg gebruikt het krediet voor zijn winkel en galerie. Wanneer de ambitieuze plannen van de twee kunstliefhebbers door externe omstandigheden op een teleurstelling uitlopen, opent de Rabobank de jacht op hun kunstcollecties.
verpanding boek en RaboDe bank rommelt met de pandaktes, intimideert en achtervolgt haar klanten en maakt listig gebruik van hun vertrouwen. Alles lijkt geoorloofd in de jacht op de kunstwerken. ‘De Verpanding’ is dus een waargebeurd verhaal over twee ondernemers die vechten tegen de macht van de bank. Zij zijn niet de enigen die deze strijd voeren. Veel mensen hebben na 2008 te maken gekregen met ingewikkelde schuldproblematiek. ‘De Verpanding’ laat daarmee het menselijke gezicht zien van het gevecht voor rechtvaardigheid waarin vele onschuldige mensen terecht zijn gekomen.
x
Acteur George van Houts die met veel succes het toneelstuk ‘De Verleiders’ door Nederland opvoert, overhandigde de eerste exemplaren van het boek ‘De Verpanding’ aan genoemde twee hoofdpersonen: Wim Koperberg en Tessa van Veen. Beide zijn dus de dupe van de genoemde praktijken van de afdeling ‘Bijzonder Beheer’ van de Rabobank. Kijk naar de toespraak die George van Houts hield bij de introductie. ‘We Are Change’-Rotterdam sprak ook met auteur Paulien Derwort, Tessa van Veen, George van Houts en Sven Hulleman van Stichting Restschuld Eerlijk Delen. We spreken over Den Haag 15 maart 2015.
x
x
Maar voor de Rabo was deze publicatie kennelijk één brug te ver en stapte naar de rechter. De rechtbank in Den Haag liet het boek vervolgens in vonnis verbieden, om reden van het  feit dat Rabobankmedewerkers in het boek met naam worden genoemd; volgens de rechter een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer.
Sven Hulleman is als jurist op menswaardige wijze bezig, met stichting Stop De Restschuld (je ziet een blanco pagina wanneer je klikt!) om gedupeerde hypotheekhouders te helpen. Hij kondigde na het uitgesproken vonnis aan, dat er een tweede druk van het boek zou komen, maar dan zónder de namen van Rabo-medewerkers.. In deze tweede druk zullen de cases nog steeds uitgebreid worden beschreven, maar zijn de persoonlijk namen dus alvast weggehaald. Maar ook het eerste vonnis is nog niet definitief, want op 26 mei dient de zaak in hoger beroep.
De Rabobank heeft het gepresteerd het gehele vermogen van een klant te laten verdampen.
Zij hebben ons geplunderd en bestolen.
Als ik nog geld over had gehad zou ik ze een proces hebben aangedaan!
Wegens diefstal, misbruik van ‘zorgplicht’; misbruik van pandrecht en onethisch gedrag”.
Wim Koperberg, een van beide hoofdpersonen uit ‘De Verpanding’.
x
En nu, met het vonnis van de eerste zaak op zak, wordt Sven Hulleman door de mangel gehaald.. Het is een soort David en Goliathverhaal aan het worden. De berichten op internet gaan nu razendsnel en Sven Hulleman, de auteur/uitgever van het boek, krijgt van de Rabobank nu een conservatoir beslag van €5.000 omdat op het Facebook-account van Sven Hulleman een link gestaan zou hebben naar een pdf-versie van het door de rechter verboden boek. Tja, alsof die pdf niet in duizenden aantallen al is verspreid..!! Maar Sven Hulleman heeft het Facebook-account inmiddels volledig verwijderd. En natuurlijk gaat het boek, mét de namen van al die medewerkers-die-eigenlijk-niet-mogen-bekend-worden, weer gewoon harder over het internet..!

Maar nog is het niet genoeg voor Goliath Rabo, want ze blijven druk uitoefenen op Hulleman. ‘Ze houden me gewoon 24 uur per dag in de gaten. Die melding heeft een paar uur op Facebook gestaan, dat heeft een ander gepost. Maar ik kan toch niet de hele dag mijn FB-account checken? Ik heb het toen ik het zag, meteen verwijderd, maar dat is niet kennelijk genoeg voor Rabo, ze willen me kennelijk door de mangel..’

* * *

46 gedachten over “Hoe de Rabo Sven Hulleman kapot wil maken…!

 1. Sven heeft nog wat te verliezen.
  Ik heb ook zoiets meegemaakt met mijn werkgever. Hij betaalde niet.
  Maar omdat ik helemaal niks te verliezen heb, en ook geen eigendommen heb, ben ik ermee doorgegaan, en heb hem helemaal kapotgemaakt.
  Rechtvaardigheid moet zegevieren, vind ik.
  Misschien kan een ander het oppikken.
  Iemand die ze niks meer kunnen afpakken.
  Kunnen ze zoveel dwangsommen opleggen als ze willen.

  1. John, dat is idd een zeer goede strategie, maar wie wil zover gaan?
   Als je niets meer hebt, heb je niets meer te verliezen, absoluut.
   En in die positie zit ook een zeer grote kracht!

  1. Hoop dat Dutchamazing niet voor het gerecht wordt gesleept 😉
   Maar mocht dat het geval zijn dan gaan we over op delen via clouds.
   Vind trouwens dat we dat zowiezo al moeten doen, gezien allerlei verdwenen links, youtubes, enzo…

  2. Wie kan in dat opzicht iets zeggen over de betrouwbaarheid van bijvoorbeeld Google docs.
   Ik wil graag horen waar alle, welke info dan ook, veilig kan worden weggezet.
   Mijn computer is er één hoop ik 😉
   Maar wil een server waar alles kan worden weggezet.
   ICT-ers, ik doe een beroep op jullie, want ik heb daar te weinig sjoeger van helaas…

 2. Sven is een steun voor veel mensen die door de banken in de problemen zijn gekomen. Hij moet zijn werk gewoon kunnen doen zonder lastig gevallen te worden door graaiers in pakken. We moeten meer actie tegen de banken gaan voeren en dan bedoel ik niet demonstreren op het Malieveld want dat werkt voor geen meter. Ik denk meer in de lijnen van het blokkeren van bankgebouwen en bankkantoren. Acties waar de banken direct last van hebben.

 3. Ik ben zelf slachtoffer geweest van de banken des ondanks zou ik nimmer de namen van bank medewerkers openbaar maken. Jammer dat Hulleman dit gedaan heeft. Zeker als advocaat weet je al dat je een hoop ellende over je heen stort en je doel jammer genoeg voorbij schiet.

  1. Joris: jouw link geeft de volgende boodschap: Deze webpagina is niet beschikbaar.

 4. Beste Sven, wij staan jou bij, want welke burger laat zich monddood maken?!
  De terreur versus de banken moet van nu af niet meer zoetsappig! Behang die banken met spandoeken en zet ze publieke te kijk als ware bloedhonden die onze economie met vele bedrijven te gronde hebben gericht! Er moeten meer TV beelden op journaal komen, hoe de burger klaar is met de bank!
  De ernst van de zaak moet aan de kaak worden gesteld, want als vadertje Staat zich Oost-indisch doof blijft houden, na indiening van de petitie van burgerinitiatiefonsgeld, dan is de beer los, en ik roep iedereen op die deze zaak een warm hart toedraagt, zich aan te sluiten via http://www.keerdebank.nl Deze hele zaak versus de Verpanding moet overnieuw gedaan worden, maar dan door een rechter zonder eigen belang !

 5. Beste Sven, ik wens jou veel kracht en sterkte, het blijft een gevecht tegen deze Cabal/Elitebank, maar gewoon doorgaan met je strijd.
  Ik troost me maar met de gedachte dat dit gehele verrotte geldsysteem binnenkort toch zal omvallen, de verwachtingen/voorspellingen, ook via een aantal informanten inlichtingendienst Amerika, zal het systeem daar in september zal klappen. Als een boemerang zal dit ook zijn uitwerking hebben in Europa, ook in ons land, dus iedereen moet zijn borst maar nat maken, we krijgen nog te maken met heftig tijden en veel chaos, ook al ziet de gemiddelde Nederlander dit niet aankomen, maar ja, wie niet wil zien, luisteren zal uiteindelijk toch moeten voelen.
  Uiteraard komt de elite met de NWO met een fantastische oplossing wat velen zal aanspreken, maar het is nu maar de kunst om het dit te kunnen onderscheiden, want, voordat je het weet zit je in hun systeem van volledige slavernij.
  Het is genoeg geweest, 500.000 jaar als slaven hier in gevangenis te zijn gehouden, het wordt tijd voor een wereldwijde bevrijding, hoe dat zich gaat ontvouwen, dat weet God alleen en uiteindelijk zal het ware Licht doorbreken!
  Iedereen veel liefde, licht en kracht toewensend!
  Albertina

 6. Gezond geld heeft nu eenmaal geen bankiers en politieke flierefluiters als tussenhandelaren nodig. En precies daarom – want makkelijk geld en mooie baantjes!- zijn we met nergens door gedekt fiatgeld als wettig betaalmiddel opgescheept. De bankiers en hun gluiperige vazallen in de politiek zijn de gevaarlijkste vijanden van de mensheid want ze zullen hun misdadige monetaire systeem met alle denkbare middelen en desnoods gewapenderhand (ESM-verdrag)voortzetten.

  Sven Hulleman loopt gevaar. Want hij weet “te veel”. En dan krijg je in dit land met louche overheidscriminelen te maken.

  1. Yep! Nu allemaal wakker worden en met de hooivorken naar Den Haag en de hoofdkwartieren van de banken! Net als in IJsland oppakken en vastzetten dat criminele tuig!

 7. Bankensteun is niets anders dan “legaal” mensen hun geld af pakken.
  De meeste lezers hier weten waarschijnlijk al lang dat alle banken onder toezicht staan hier in Nederland staan ze onder toezicht van de DNB en die staat weer onder toezicht van de ECB enzovoort aan het einde staan al deze toezichthouders weer onder toezicht van de FED die in handen van bankiers is en niet van de staat zoals velen denken.
  Dat betekend dan ook dat steun aan een bank geven geld afdragen aan de bankiers is wat niet nodig is omdat de FED zelf geld bij mag drukken.
  Het vreemde is dat de ECB geen steun gaf toen de banken het nodig hadden en juist nu de politiek telkens zegt dat de economie weer aan het aantrekken is gaan ze 1140 miljard in de economie pompen dat wil zeggen ze gaan banken van geld voorzien zodat die het uit kunnen lenen wat dus niet gebeurd.
  Wel ontstaat er op deze manier een schuld die de ECB toch terug zal gaan eisen en wederom zullen ze dat bij de belastingbetaler komen halen waar dat geld dat de banken hebben ontvangen dan gebleven is zal wel nooit verteld worden.
  Het frappante is echter dat de banken eerst de belastingbetaler zijn geld hebben afgepakt waarmee deze belastingbetaler normaal zijn verplichtingen kon voldoen(dus dat geld heeft de bank al in bezit)vervolgens kunnen veel belastingbetalers daardoor niet meer aan hun verplichtingen voldoen en dan zijn het de zelfde banken die de mensen hun huis uitgooien omdat deze mensen de hypotheek niet meer kunnen betalen terwijl het de banken zelf waren die ervoor hebben gezorgd dat ze zelf in de problemen kwamen omdat zij zo goed hun werk hebben gedaan (als ze al in de problemen zaten).
  Hierdoor kunnen mensen ook geen aankopen meer doen wat dan weer leid tot ontslagen omdat de produktie terug loopt en uiteraard ook door de automatisering.
  Dus mijn mening over banken steun is dan ook banken steunen is economie kapot maken.

  1. Arnold, jij verteld hier wel iets, maar je weet dat het nog belachelijker in elkaar zit.
   De banken staan onder toezicht van, en die weer onder toezicht van, en die weer onder toezicht van, en zo nog even door, totdat we de werkelijke kliek te pakken hebben.
   En deze kliek regeert de wereld, althans denken ze, maar omdat velen in geld geloven, is het zo…

  2. Laten we de oorzaak opspeuren, en dan moeten we ver terug de geschiedenis in, en deze dan laven met artikelen op Wtk en links naar genoeg andere sites die ook een aandeel leveren.
   Kortom de geschiedenis herschrijven mbt tot HET GELD.
   Daarnaast een interne zoektocht naar HET EGO.

  3. En vele sites zijn en waren daar al mee bezig, al héél lang.
   Iig sinds internet bestaat, en daarvoor waren er genoeg lieden die het ook wel wisten, maar ze hadden beperkte middelen…
   Nu de eindjes aan elkaar knopen 😉
   Ik zou graag willen dat we de hele geschiedenis op een A4-tje zouden kunnen uitleggen.
   Net zoiets als de tien geboden uitleggen, want eigenlijk komt het op hetzelfde neer 😉

  4. “De economie”waarover een ieder het zo graag lijkt te hebben, is van een dienstbaar werktuig in een dwingende macht verandert . Anders gezegd stond ze eerst ten dienste van de mens ,en is dat nu omgedraaid,en niet in het minst door de dwang gedachte dat “de economie” altijd dient te groeien.Wat veel mensen echter vergeten is dat de economische groei van zeg 3% ten eerste altijd wegvalt tegen de geldontwaarding( die vele malen hoger ligt in werkelijkheid) en ten tweede een exponentiele factor heeft die in de biologie kanker wordt genoemd.De #% groei van vorig jaar wordt namelijk dit jaar meegeteld als 0% Want dit jaar dienen we weer 3% te groeien. Vorr wie mij niet begrijpt even een rekensom.
   jaar 1 !00euro is 100%+ 3 % groei
   jaar 2 103 euro is 100% + 3% groei
   jaar 3 106,09 euro is 100% +3% groei
   jaar 4 109,18 euro is 100% +3 %groei
   etc etc
   kortom om de 3% groei te halen die nodig is om te blijven groeien ( waarbij 3% een fictief getal is) zijn steeds meer euro’s nodig. Elk jaar is een groter bedrag nodig om eenzelfde3 percentage groei te voorzien . Dat dit niet eindeloos zo kan doorgaan is iedereen toch wel duidelijk.
   In het voorbeeld zie je de stijging
   jaar 1 is 3 euro
   jaar 2 is 3,09 euro
   jaar 3 is 3,1827 euro
   jaar 4 is 3,275471 euro
   Affijn zoek het allemaal zelf maar eens na , de eindigheid van het huidige systeem zit in het systeem ingebakken .

  5. Marcel.
   Met wat je schrijft ben ik het eens en daar komt dan ook nog bij dat bedrijven ons ook voorliegen.
   Voorbeeld jaar 1 hebben ze 100.000 euro winst jaar twee hebben ze 90.000 euro winst maar dan roepen ze in eens dat ze 10.000 euro verlies hebben en gooien dan personeel eruit omdat te compenseren
   wat klopt hier dan niet?

  6. Stel dat de zogenaamde economie elk jaar zoals Marcel beschrijft zou groeien en vervolgens zorgt de overheid door miljarden aan inkomsten weg te geven aan de multinationals door belasting voordeel aan deze bedrijven te geven dan wordt die zogenaamde groei toch automatisch teniet gedaan?

  7. En dan nog iets Asscher had het van de week erover dat hij in verband met de herziening van het nieuwe belastingstelsel rekening houd met hoge loonkosten en daar subsidie voor wil gaan geven aan bedrijven ook wilde hij loonheffings korting geven voor de laagste inkomens.
   De loonkosten zijn zo hoog door alle belastingen die daar op zitten dus waarom dan niet gewoon minder belasting heffen?
   Simpel zodra overheden subsidie geven aan bv bedrijven verschaffen ze zichzelf daarmee ook zeggenschap wat neerkomt op dat zij zich min of meer inkopen in een bedrijf wat dan weer neerkomt op je bedrijf uit handen geven.

  8. En als laatste personeel in dienst van multinationals kosten deze bedrijven niets.
   Oke ze betalen dan wel salaris maar als je dat terug krijgt door belasting voordeel van miljarden euro,s wat hebben ze dan te klagen?

 8. Afschaffing cash geld dichterbij: Banken willen alleen nog maar 5 euro biljetten. !!!!!
  En de rest word Digitaal zoals we overal om ons heen zien gebeuren..

  Harvard topeconoom:
  ‘Papiergeld is laatste hindernis voor heffen negatieve rente door centrale banken’

  Betalen (en identificeren) met een RFID polsbandje is één van de vele reeds bestaande mogelijkheden waarmee cash geld kan worden afgeschaft.

  Om totale controle te krijgen over de financiën van burgers, bedrijven en overheden, alsmede het invoeren van negatieve rente –dus moeten betalen om uw eigen geld op een bankrekening te ‘mogen’ laten staan-, willen de banken cash geld op den duur compleet afschaffen. Dat gebeurt vanwege de te verwachten weerstand van het volk niet in één keer, maar in fases. De volgende stap is wat de hoofdeconoom van megabank Citigroup betreft het beperken van de waarde van bankbiljetten tot maximaal 5 euro, zodat de burgers alleen nog maar kleine bedragen cash kunnen betalen.

  Geld hebben gaat geld kosten

  Om de samenleving financieel verder uit te zuigen willen de banken negatieve rente invoeren. Om te voorkomen dat steeds meer mensen om die reden hun rekeningen opheffen, willen de banken cash geld zo goed als compleet afschaffen. Zodra u alleen nog maar digitaal kunt kopen en betalen is het voor de banken kinderlijk eenvoudig om maandelijks automatisch rente over uw eigen geld af te schrijven.

  Legale permanente diefstal

  Willem Buiter, hoofdeconoom van Citigroup, wil met deze legaal te maken permanente diefstal voorkomen dat mensen ‘vluchten’ naar cash geld, wat binnenkort de laatste mogelijkheid is om negatieve rente te ontlopen. Ook het heffen van belasting op uw bank- en spaarrekeningtegoeden door de staat is volgens hem een serieuze optie.

  ‘Papiergeld laatste hindernis’

  Harvard econoom Kenneth Rogoff pleit al veel langer voor het totaal afschaffen van contant geld. ‘De centrale banken kunnen op die manier eenvoudiger negatieve rente doorzetten, om zo de economie aan te zwengelen. Daarnaast kunnen belastingontduiking en drugscriminaliteit beter worden bestreden,’ aldus Rogoff.

  ‘Papiergeld is de beslissende hindernis voor het verder verlagen van de rente van de centrale banken. Deze hindernis wegnemen zou een zeer eenvoudige en elegante oplossing voor dit probleem zijn.’

  ‘Overheid bang voor bankrun’

  Hoofdanalist van de Baader Bank, Robert Halver, waarschuwde onlangs dat ‘als contant geld wordt afgeschaft, niemand zich meer tegen negatieve rente kan verweren.’ De overheden zouden achter het afschaffen van cash geld staan, omdat ze anders heel bang zijn voor een massale bankrun.

  ‘Besparing voor economie’

  Wetenschappers van de Universiteit in Wenen berekenden dat de economie vele honderden miljoenen euro’s kan besparen als er voortaan alleen nog maar met pasjes wordt betaald. ‘Een betaling met contant geld kost gemiddeld 2,6 cent, met een pasje daarentegen maar 0,8 cent. Gemiddeld wordt er per cash betaling 15 euro uitgegeven, wat de economie 40 cent kost.’

  1. 2000 jaar geleden al voorspeld, of je nu gelovig bent of niet: dit komt precies overeen met waar de banken nu mee bezig zijn.

   Openbaring 13:16, “En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven (SV: dienstknechten) een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd,…”
   Openbaring 13:17, “…en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij (of: zij) die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.”

  2. En zo wordt het vele malen duidelijker dat geld geen ruilmiddel is maar een controlemiddel. Goede ontwikkeling dus.

   Want is geld iets anders dan een illusie? Het zou voor comfort moeten zorgen maar zorgt uiteindelijk voor werk. Waar je zonder geld in afzienbare tijd een huisje bouwt en je dagelijks eten plukt tegen minimale inspanning, is het met geld ineens nodig om iedere dag te werken voor je huisje en iedere dag te werken voor je eten. Arbeid waar JIJ niets voor terug ziet anders dan de woning die net niet is wat jij wil en het eten waarvan je je af kan vragen of het eten is en daar moet je je dan ook nog eens ongeveer 5 keer zoveel voor inspannen. Nadat je je dan onnodig veel hebt ingespannen om te kunnen OVERLEVEN ben je uitgeput en heb je geen energie meer over om te doen waarvoor je hier eigenlijk bent: jezelf ontwikkelen. Dit knaagt en zorgt voor onvrede.

 9. Het is niet het zelfde,maar wij werden gedwongen ons huis te verkopen om dat de bank bang was geld te verliezen,ze gaan over lijken het zijn de grootste boeven ,na de tweede wereldoorlog,en dat na 50jaar netjes te hebben betaald de hypotheek rente,er zijn geen woorden voor
  gr v j.m.v.wakeren

 10. En hoe de (R) Overheid onder leiding van de EU alles langzaam maar zeker gestructureerd kapotmaken !!!

  Hoge verkeersboete na 1 juli gespreid betalen !!!!!!????

  Vanaf 1 juli is het mogelijk om verkeersboetes van 225 euro of hoger in termijnen te betalen.
  Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Heiligheid en Frustratie) heeft dat woensdag aan de Tweede Kamer gemeld.

  Dit klinkt als de uitvoering van een doodstraf in termijnen !!!

  Als mensen het niet kunnen betalen, kunnen ze dat ook niet gespreid over drie of vier maanden
  Zeker niet als dit ook nog eens verhoogd word met maar liefst 5 % Rente…

  Als de overheid nu al Burgers gijzelt vanwege een Verkeersboete,
  WAT MOETEN WE IN GODSNAAM DOEN MET ALLE CRIMINELE BESTUURDERS EN MINISTERS binnen de (R)Overheid…

  Tijd voor een compenserende tegenprestatie Pedofiele en Corrupte MINISTERS !

  http://www.nu.nl/politiek/4040

  1. marc.
   Stukje bij beetje pakt de overheid ons geld af een paar voorbeelden.
   Elk jaar voor woning huurders x% huurverhoging nergens goed voor.
   Stel een huis is 20 jaar oud en ook 20 jaar verhuurd dan gaan we rekenen huis gebouwd 20 jaar terug voor 100.000 gulden is nu ongeveer 45454,54 euro.
   Dit huis is 20jaar verhuurd voor eerst guldens 400 is nu 181,81 euro voor het gemak houd ik euro aan dus 20jaarx12 maanden=240 maanden= 240×181,81=43636,36 euro is betaald voor deze woning maar aangezien die guldens wel kunnen kloppen maar de euro niet want waar kun je voor 181,81 euro nog een huis huren?betekend dat dat dit huis allang zijn geld heeft opgebracht want de jaarlijkse stijgingen had ik niet meegerekend vervolgens wordt na 20 jaar dit huis verkocht voor nu 100.000 euro wat dus gewoon winst is dus waarom dan jaarlijks huur stijgingen?
   Jaarlijks krijgen mensen 0,5 of 0,75 %loonsverhogeing vervolgens wordt vakantiegeld zwaarder belast dus achteruit gang daar komt de inflatie en alle prijsstijgingen nog bij (welke niet meegerekend worden bij de overheidsberekeningen)dus de meeste mensen gaan al tientallen jaren achteruit en het CBS maar schreeuwen dat de koopkracht stijgt.
   Boetes mooi middel om geld af te pakken want ook al hou je je altijd aan de regels en ga je per ongeluk in de fout geen medelijden maar betalen .
   En nu zijn die politieagenten aan het protesteren en roepen zij eigenlijk de burger op om hen te steunen nadat ze ons al die tijd geld ontnomen hebben.

  2. Wat betreft corrupte ministers zij zijn het wel die nu versneld alle bestaande wetten aan het veranderen zijn en de rechters moeten zich weer aan die wetten houden wat dan ook betekend dat criminelen de burgers berechten.

 11. Na het Libor- en Euriborschandaal is de Verpanding de grootste reden dat ik mijn Rabo-rekening heb opgezegd, dat zouden meer mensen moeten doen…

 12. Het treurige is dat je hier op wettelijke wijze via de corrupte en opportunistische/ “fascistische” occulte (verborgen) rechtsgang in Nederland eigenlijk niets aan kan doen, Het is de hoogste over het paard getilde en bewust onwetende beroepsgroep mafia in Nederland en het word ze als personeel van de staat NL en company “rechtbank” of company “politie” niet geleerd. En als men het toch weet, men eet er allemaal goed van.
  Het achter de schermen werkende occulte netwerk dat in samenspraak parasiteert op ons
  -mentale, materiële, fysieke & universele leven middels een achter de schermen verbonden -geloof, geld, geweld en grootheidswaan monopoly, Een verborgen belasting slavernij voor -kerk, krediet, krijgsmacht, koningshuis & kabinet dat globaal welig tiert niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten is zelf ook slaaf maar voelt zich als slaaf boven de slaven goed genoeg om hun slavernij uit volle overtuiging voort te zetten.
  Misschien dat er af en toe een kleine overwinning te behalen valt , een druppel op een gloeiende plaat maar de eigenlijke geldcreatie en schuld slavernij middels de “legale fictie” PERSOON waarmee je “mens zijn” krediet geworden is op de lening die de bank middels hun monopolie m.b.v. “de legale fictie” daarop voor je maakt. Dit maakt dat je middels het rente op rente systeem het veelvoud aan vermogen dat de bank zelf niet eens en nooit in bezit had aan het terugbetalen bent. Het is deze krediet creatie en krediet toename die als die door inflatie middels geld voor goederen concurrentie aan je spaartegoeden vreet.
  Deze uit het verborgen maritiem handels recht verkregen wijze van handelen is als een kip die gouden eieren legt en die men als het moet met de dood aan toe zal verdedigen.
  Deze uit juridische dubbelspraak gecreëerde wereld is als een contract met de spreekwoordelijke duivel, we zijn in onwetendheid geschonken aan de slavenhouders van de “company”, Het met private aandeelhouders florerende bedrijf “De Staat Der Nederlanden” en m.b.v. UCC (Uniform Commercial Code) als product het onderpand op het investeringsvermogen en de posities die deze staat en zijn private bankiers in de wereld daarmee in nemen.

  Our lives as the cargo of their ship. The ship that “they” own called our mother who also was unknowingly given away by her father to “their” company.
  And when we as baby’s left the SALT WATER of our mothers womb.
  And we got on Land for the first time thru the birth CANAL.
  we where unknowingly to our parents straight away doomed, doomed to serve as property. Property that was considered to have lost it soul at sea and had to be reported when we were brought on to “their” land.
  So as the ship (our mother) laid in her BERTH (harbour docking) our father reported us and made us unknowingly to him “their” property, “their” goods that came in by “their” ship and “they” decided it had to PASS by at the PORT authorities to be cleared into “their” country, get registered and get a PASSPORT as all cleared harbour goods are cleared.
  So at the authorities they created a Berth/ Birth Certificate, a certificate as proof of ownerSHIP. And declared our soul to be dead made us into goods under the Cestui Que Vie Act from 1666 (666).

  Cestui Que Vie Act 1666, 1666 CHAPTER 11 18 and 19 Cha 2

  An Act for Redresse of Inconveniencies by want of Proofe of the Deceases of Persons beyond the Seas or absenting themselves, upon whose Lives Estates doe depend.
  X1Recital that Cestui que vies have gone beyond Sea, and that Reversioners cannot find out whether they are alive or dead.

  Whereas diverse Lords of Mannours and others have granted Estates by Lease for one or more life or lives, or else for yeares determinable upon one or more life or lives And it hath often happened that such person or persons for whose life or lives such Estates have beene granted have gone beyond the Seas or soe absented themselves for many yeares that the Lessors and Reversioners cannot finde out whether such person or persons be alive or dead by reason whereof such Lessors and Reversioners have beene held out of possession of their Tenements for many yeares after all the lives upon which such Estates depend are dead in regard that the Lessors and Reversioners when they have brought Actions for the recovery of their Tenements have beene putt upon it to prove the death of their Tennants when it is almost impossible for them to discover the same, For remedy of which mischeife soe frequently happening to such Lessors or Reversioners.

  And since no-one ever declares himself to be alive before his seventh birthday you become a property owned by the state to be sold and trade by the state, not only your body but also your labour as a slave. And slaves can ask or beg, but they will never be free unless………

  Luckily for “them” most of “their” sheeple are just as smart as the programmes that they watch, “they” keep them entert(r)ained and sheeple seem to like it that way. and if they don’t feel helpless in this system it’s mostly because they don’t seem to understand the freedom they don’t have and so they rather spend away their lives working as tax slaves.

  Strength lies in the number, we could all wipe away each others debts even those on our houses.

 13. Als je aan een filosoof vraagt wat is geld eigenlijk? Zal hij antwoorden, geld is Geest. Als je hem vraagt wat rente is, zal hij antwoorden …..Diefstal…..Dus als geld Geest is …willen banken onze Geest beheersen via rente of wel Diefstal. Dus hoe meer geld een bank heeft hoe meer hij heerser is over onze Geest?

  1. diefstal is geld dat ineens verdwenen is in de handen van iemand die het echt hard nodig heeft.

  2. HyperAlert.
   Wat je schrijft kan makkelijk waar zijn.
   Feit blijft wel dat wat iemand ook steelt nooit of te nimmer zijn/haar eigendom zal worden.

  3. Wordt tijd dat we die Illuminatiekastelen gaan opeisen en vele bouwwerken meer, betaald van digitale, niet bestaande rente, bewoond door de grootste rovers aller tijden en wat mij betreft behoort daar ook ons zgn Koninklijk Huis bij. We moeten als bevolking dit door “ons” gebouwd roofgoed weer op gaan eisen. Het behoort aan de mensheid 😉

  4. Wat ik er ook over wil opmerken, is dat al deze grote bouwwerken, feitelijk gebouwd door de gewone mens, met noeste arbeid, en geloof in de meerwaarde van deze noeste arbeid, ik eigenlijk ook deels dankbaar ben, dat ik al deze fantastische bouwwerken, met een/hun enorme schoonheid, zou moeten ontberen als we deze fase in de menselijke ontwikkeling niet waren doorgegaan.
   Door ook deze bouwwerken weten we waar mensen toe in staat zijn, mede in hun wens om wat bij te dragen aan een gezamenlijk geheel van grootsheid.
   Ik ben altijd weer ontroerd als ik deze fantische bouwwerken mag aanschouwen en ondergaan.
   Dankbaar voor deze door de mensheid geproduceerde schoonheid…
   dit dus (des)ondanks de uitbuiting door de geld en machthebbers.
   Zie het maar als ikonen van het gezamenlijk kunnen van de mensheid, iets om trots op te zijn <3

 14. https://nos.nl/artikel/2261816-per-ongeluk-dubbele-hypotheekafschrijving-bij-tienduizenden-rabobank-klanten.html
  Wanneer het erom gaat dat de bank meent geld tegoed te hebben van de klant zijn ze zelfs bereid om voor bv 3 cent een aanmaning te sturen wat waarschijnlijk meer kost dan het oplevert.
  Wanneer het echter om een fout bij de bank gaat zijn ze ineens niet meer zo punctueel.
  Mensen die nauwelijks nog rond kunnen komen en geconfronteerd zijn met deze dubbele afschrijving zullen terwijl zij mogelijk dachten nog geld uit de muur te kunnen halen (pinnen) het deksel op hun neus hebben gehad en geen geld hebben kunnen pinnen wat betekend dat ze toch enige tijd/dagen zonder geld of zelfs eten hebben moeten doorbrengen.
  Het enige wat de Rabobank dan zegt en ik citeer:
  De woordvoerder van de Rabobank zegt dat het bedrag met terugwerkende kracht is teruggestort.(En nu komt het)Dat houdt in dat mensen die door de dubbele afschrijving rood zijn komen te staan ,daarover geen rente hoeven te betalen.De rente op rood staan is bij de Rabobank 12,9 procent op jaarbasis.
  Alleen al deze opmerking van die woordvoerder doet vermoeden dat ze het willen doen lijken of ze de klant tegemoet komen terwijl dat niet zo is.Natuurlijk kan en mag de Rabobank geen rente berekenen aan hun klant wanneer die door een fout van de bank zelf in het rood komt dat lijkt mij logisch.Eigenlijk is mijn mening dat deze Rabobank elke klant die hier mee te maken heeft gehad en een tijd niet aan zijn/haar eigen geld heeft kunnen komen financieel tegemoet zou moeten komen. Tegenover een tijd geen eten kunnen kopen door een fout van een bank mag best een compensatie van een x bedrag staan en dan heb ik het nog niet eens over mensen die in hun hemd zijn gezet door in bv een winkel te willen betalen (pinnen) omdat ze dachten dat ze nog geld op hun rekening hadden maar door die fout van de bank niet kregen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.