Boeven, bedrijven, banken en de belastingdienst


government or private organised crime

x

x

Boeven, bedrijven, banken en de belastingdienst

Advertentie

9 thoughts on “Boeven, bedrijven, banken en de belastingdienst

 1. Onze welvaart is grotendeels gebaseerd op schuld want voor schulden maken wordt je beloond door de overheid.En voor sparen wordt je gestraft.De gevolgen van dit jaren lange beleid zijn nu duidelijk zichtbaar.Het is niet zeker of we hier ooit nog zonder catastrofale gevolgen uit komen.

 2. 1x per maand haal ik m´n geld van de bank, na de verplichte afschrijvingen die niet anders als digitaal kunnen. Wat overblijft gaat “onder het matras”.

  Voor mij geen cent naar de banken en pensioenmaatschappijen, 20 jaar geleden niet, nu niet en nooit niet!

 3. Het lastige van Banken, belastingen en Overheid is dat zij al jaren, zelfs decennia bezig zijn de burger te plunderen. Wat nog veel lastiger is dat vele inwoners van Nederland dat weten en er niets over durven te zeggen of schrijven. Allemaal door de angst die aangepraat en ingezet wordt door de overheid, de bedrijven waar men snel moet werken, zeer resultaat gericht. Als de angst regeert heeft de manipulator vrij spel! Mensen laat de liefde spreken, wanneer wij met z’n allen weigeren belasting te betalen, of de liefde laten spreken en uitdragen daar kan men niet tegen. zet em op, stuur allemaal de petitie in en laat je horen. hartegroet Mieke

 4. space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Naar een space furatief staatbestuur zonder belastingen en zonder overheidsschulden.

  Hoe zouden toekomstige Aardse Marsbewoners belastingen gaan
  betalen, Rusland….

  Tussen space futuristen lopen rare kwezels rond, pro of contra de petro$ in verband met TTIP?!

  Om welke anti-speculatieve redenen werd de Euro ingevoerd!
  Wordt de Bancor in mei 2016 de nieuwe continentale eenheidsmunt voor Europa.

  Een planetaire eenheidsmunt en digitaal geld zijn efficiënte hulpmiddelen tegen speculatie en contra politieke monetaire economische industriële destabilisatie zonder cybercrimi’s uit het oog te verliezen

 5. Moderne schuldeconomie voeren betekent dat grootindustrielen en banken economie voeren op basis van schuld! Zij verdienen er oceanen met geld mee!

  Later als de schuld onhoudbaar wordt presenteren deze zelfde grootindustrielen en bankiers hun schuld aan de belastingbetaler en dit met medeweten van de politici!

  Staan onze politici voor een democratie dan wel voor de moneymakers?

  Al deze personen begaan zware criminaliteit en de politici plegen verraad aan de burgers. Hier moeten we geen medelijden voor hebben!

  Laten we hen de schulden betalen!

 6. Van morgen kwam ik een dame tegen die op een bank heeft gewerkt en ik zei tegen haar dat de banken de laatste jaren nogal wat medewerkers/sters ontslaan omdat ik benieuwd was naar haar reactie.
  Toen het gesprek op gang kwam zei ik dat de ABN ook weer mensen gaat ontslaan en zelfs bekend maken dat het door automatiseren komt waardoor deze medewerkers/sters overbodig zijn.
  Toen zei deze dame ja dat is erg en dat alleen maar OMDAT ALLEEN DE TOP HOGERE BONUSSEN KRIJGEN en niet de gewone medewerkers/sters en dat vond ze niet netjes.
  Hoe erg ben je gehersenspoeld als je dit soort opmerkingen geeft?

 7. https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/446449/Pauw.html in deze uitzending hoort u zeggen dat ING 775 miljoen moet betalen omdat ze de boel besodemieterd hebben onder leiding van de heer Hamers (ik ben overigens wel benieuwd naar de reactie van Paul Rosenmuller die gelobbyd heeft voor meer salaris voor deze man) maar wanneer ik denk aan aandeel houders en bv de dividendbelasting afschaffing dan ben ik bang dat dit weer een showspektakel is waarbij het lijkt dat deze bank gestraft wordt maar is dat daadwerkelijk ook het geval?Wat ik bedoel is dat het geld in de staatskas terecht komt waaruit ook die dividendbelasting afschaffing bekostigd wordt.
  Betekend dit dan ook dat het geld gewoon weer terug komt waar het vandaan komt of ben ik nu mis?Waarom komt deze zaak niet gewoon voor de rechter en wordt die bank niet gewoon gesloten want ze hebben per slot van rekening toch gewoon de boel opgelicht en het zou ook een waarschuwing zijn voor andere banken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.