Advertentie

The Panama Toilet Papers…


Het duurde nog geen paar uur, of de mensen die gewend zijn om dóór de oppervlakkige nieuwsberichtgeving en nieuwsgaring te kijken, wisten het zeker.. De Panama-papers zijn niets anders dan een doorgestoken kaart. Yes, the Panama-toilet-papers.. Bedoeld om mensen zwart te maken, wereldwijd afkeer op te roepen voor hen die niet deugen. Inderdaad Poroshenko en Poetin. Ja ook Poroshenko, want die dient namelijk het veld te ruimen voor de Amerikaanse staatsburger, de huidige Oekraïense minister van Financiën, de Amerikaanse (!!) mevrouw Natalie Jaresko. En.. overbodig te melden: deze Jaresko is niet genoemd in de Panama-papers..

natalie jareskoDe onthullingen uit de officiële (??) Panama Papers zorgt voor nogal heftige reacties, overal ter wereld. Officieel zijn de gegevens bij de Duitse ‘Süddeutsche Zeitung’ terecht gekomen en zou het gaan om een bestand van kleine 11 miljoen documenten. Deze krant heeft vervolgens deze documenten weer gedeeld met de ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists).

Dit is een internationale organisatie voor onderzoeksjournalistiek, die er garant voor staat, dat ELK RUMOER dat ook maar een beetje echt lijkt, wereldwijd wordt verspreid en GEGARANDEERD onder de aandacht komt. Maar WIE BEPAALT DE ECHTHEID..? En dan met name de VOLLEDIGHEID..!

Natuurlijk komen er grote namen voor in deze door ‘IEMAND’ gelekte gegevens; informatie van het juridisch advieskantoor ‘Mossack Fonseca’ in Panama, dat na een hack van hun server vorig jaar deze info zou zijn verloren. Inmiddels zijn door vele tientallen journalisten de bestanden geanalyseerd. En ja, het Panamese bedrijf hielp allerlei wereldleiders, zakenlieden en criminelen om miljarden euro’s weg te sluizen naar belastingparadijzen.

Grote namen als de remier van IJsland en die van Pakistan, de Saoedische koning, presidenten van Oekraïne, de Verenigde Arabische Emiraten en Argentinië, neven van de Syrische president Bashar al-Assad, de vader van de Britse premier Cameron, de familie van de president van Azerbeidzjan en een vriend van de Russische president Poetin, komen allemaal voor op de ‘lijst-van-stoute-kinderen’. Maar wat klopt er niet aan het hele verhaal, heb je daar al over gedacht. Kan het zijn dat het inderdaad doorgestoken kaart is, dat het gaat om de Panama-toilet-papers..? Of in goed Nederlands: plé-papier uit Panama.

* * *

x

x

mossack fonseca panama papers

x

The Panama Toilet Papers…

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Het filteren van de informatie die is vrijgekomen van de firma ‘Mossack Fonseca’ volgt een bepaald pad, door de corporate newsmedia in het Westen, georchestreerd. Elk weldenkend mens ziet dat dit gebeurd, dat deze agenda wordt gevolgd. Waar blijven de WESTERSE biljonairs en vooral corporaties, de grote klanten van ‘Mossack Fonseca’..? De kwaliteitskrant ‘The Guardian’ meldt erg snel, dat ‘veel van het gelekte materiaal niet ingezien zal kunnen worden’… Dit is natuurlijk geen verrassing, wanneer een consortium als het ‘International Consortium of Investigative Journalists’, dit orchestreert.. Een organisatie die is opgericht en gefinancierd door het Amerikaanse ‘Center for Public Integrity’.

Dat zeggen onze Nederlandse kranten, die ‘mogen publiceren uit deze informatie’ er natuurlijk niet bij. Noch dat de oprichters van deze club waar zij het ‘voorrecht’ van hebben, lid te zijn, o.a. bestaan uit: (HIER)

 • Ford Foundation
 • Carnegie Endowment
 • Rockefeller Family Fund
 • W K Kellogg Foundation
 • Open Society Foundation (Soros)
George Soros, de miljardair die alles in het werk stelt, de imperialistische agenda van de Amerikaanse 'krachten achter de schermen' uit te voeren. Hij is ook de man achter de grote organisatie van het op gang brengen van de vluchtelingenstromen uit het Midden-Oosten
George Soros, de miljardair die alles in het werk stelt, de imperialistische agenda van de Amerikaanse ‘krachten achter de schermen’ uit te voeren. Hij is ook de man achter de grote organisatie van het op gang brengen van de vluchtelingenstromen uit het Midden-Oosten (klik voor YouTube m.b.t. zijn rol in de rotzooi in Oekraïne)

Dacht je dat het westerse kapitalisme nu aan het kruis genageld zou worden? (Om maar even een Paasterm te gebruiken..) Wees gerust, want de vuile truuks van de westerse conglomeraten zullen niet zichtbaar worden..! Natuurlijk wél de gore aanvallen op AL DIE MENSEN EN ORGANISATIES die niet meezingen in het koor van deze imperialistisch-Amerikaanse club..

Rusland, Syrië en Iran, en natuurlijk een klein landje als IJsland, dat ook al niet veel op had met de Amerikaanse zakenbanken en hen de deur wees, een paar jaar terug.. Daarnaast een ‘aftands en al dementie onderhevig’ gevalletje in Engeland (de vader van David Cameron nota bene!) en de balans is op het oog in evenwicht..

Mossack Fonsecca..?
Bijzonder dat het logo van het juridisch-belastingadvieskantoor wel erg sterk lijkt, van dat van de NATO. De vader van de oprichter van de firma, Jurgen Mossack, was toevallig bij de Waffen SS en daarnaast meldt ‘Zerohedge’ dat deze meneer Jurgen rond 1960 in Panama is neergestreken met zijn familie. Het blijkt dat deze ICIJ-journalisten degene waren, die erachter zijn gekomen, dat de vader van Mossack, bij de Waffen-SS-heeft gediend.

censored BBC newsNadat ze in Panama aankwamen, stelde dezelfde vader Mossack voor om voor de CIA te spioneren onder de communisten in Cuba. Het bedrijf verdomd het overigens ook om verder informatie te geven over degenen die het bedrijf daadwerkelijk oprichtten.. ( “We will not answer any questions related to private information regarding our company founding partners.”) Het nazi-verleden van papa Mossack blijft sowieso verborgen. Wellicht is deze link in dit geval relevant, waarbij de CIA SS-nazi’s uit Duitsland naar de VS haalde, met preciés dit doel (HIER).

Hoe verzin je het? De onderzoekers zijn ook degenen die de geheimen bewaren..
In Engeland zijn het The Guardian en de BBC die de exclusieve rechten hebben om de database met 11 miljoen documenten te bekijken en dus ook te bepalen wat ze EXCLUSIEF in Engeland publiceren en misschien belangrijker: WAT ZE NIET PUBLICEREN..! En daar waar je dacht dat The Guardian nog een erudiete krant was, is deze ook al ‘geïnfecteerd’ door de instructies van de MI6-geheime dienst, gezien de beperking van informatie-publicatie rondom de klokkenluider Edward Snowden.

Wat zou er gebeuren als zowel The Guardian als de BBC een scan zouden doen in de Mossack-Fonseca-database, en de strapatsen van de bestuurders/eigenaren van grote multi-nationals zouden publiek maken? Wat als er binnen de ‘zoekopdracht’ BBC zou worden gewerkt.. Of onder elke publiek-bekende ‘donoren’ van het genoemde goede doel, de journalistenclub ICIJ..? Elk westers beurshandelsbedrijf en/of westerse multi-miljonair/biljardair..? Zit de westerse wereld te wachten op de bevestiging dat Chinese en Russische zakenlieden en politici corrupt zijn?

Poetin’s reactie.. Uitermate interessant..
poetin microfoonDe Russische president heeft bekend gemaakt, dat hij de opdracht getekend heeft, om gearchiveerde documenten te declassiferen, van TOP SECRET naar ‘openbaar’..  Hij gaf daarbij het rustige commentaar: “Voor zover ik weet, is dit informatie over de periode 1930 – 1989. In deze documenten staan gevallen beschreven, sorry voor de uitdrukking, evenals inkijkjes, rondom bijzonder interessante namen, waarvan de openbaarheid de gemeenschap zullen verbazen.. Ook de onschuldige ondrukten zullen zichtbaar worden.”

Poetin is voor de Russen natuurlijk een held; een president waar ze trots op konden zijn. De openbaarmaking van de informatie van het juridisch-financieel kantoor ‘Mossack Fonseca’ is natuurlijk een klap in het gezicht en een stevige negatieve publiciteitsgolf voor Poetin. De koers die hij nu kiest, om ‘interessante namen’ bekend te gaan maken, is verrassend. 

Wat is het doel van deze financieel-juridische ‘valse-vlag-operatie’..?
Zoals altijd gaat het bij valse-vlag-operaties om de ‘problem-reaction-solution’-methode. Er wordt eerst gezorgd voor een heftige aanval of indringend probleem.. Dat mogen we aannemen nu in de coulissen de heer George Soros is gezien. Dit probleem (Problem) is voor vele regeringen duidelijk; kijk naar IJsland, waar deze valse-vlag al meteen vruchten afwierp.. (Wie gaf deze Zweedse cameraploeg de info rondom de IJslandse premier??)

Een wereldwijd probleem gaat dus zorgen voor een wereldwijde controle op geld.. Get the Rothschild-picture? De gevolgen (Reaction) van deze ‘onthullingen’ zullen we dus de komende tijd gaan zien, maar het gaat natuurlijk voor de ‘daders’ van deze ‘HACK-die-geen-hack-is’, om de door hen aan te dragen ‘Solution’.. 

Er is immers wereldwijde verontwaardiging; het volk schreeuwt om ACTIE.. Er dient natuurlijk alles aan gedaan worden, dat dit soort ernstige financiële zaken in de toekomst voorkomen wordt. En dat doen we, door een wereldwijd belastingsysteem te gaan implementeren, zodat belastingontduiking voortaan niet meer kan plaatsvinden. Iedereen gelukkig, want daar gaat het toch om..??

Wellicht dat je in deze video nog meer aanknopingspunten ziet vanuit deze optiek.. Een lek als camouflage.. Geen gek idee nietwaar? Een journalistieke bliksemafleider..

81 gedachten over “The Panama Toilet Papers…

 1. ik was eerst blij met onthulling maar toen ze naam van Poetin noemden had ik plots mijn twijfels.natuurlijk zit meer achter en vroeg of laat zullen burgers achter komen hoe werkelijk in elkaar steekt maar of dat nog iets overblijft van Nederlandse,Duitse enz regeringen net als van EU dictatuur daar ben in niet zo zeker van en daar kan geen Saros of wie dan ook tegenop

 2. Toen ik las dat de dappere IJslanders de bankiers-clique een schop onder de kont had gegeven, dacht ik: Bravo!!! En meteen daarna: Het zal me benieuwen hoelang het duurt voordat ze, via één of ander slim opgezet moddergooi schandaal, weer naar binnen glippen. Het schandaal is er dus nu. De grijpgrage roversbende zal dus ook wel weer op de stoep van de IJslanders staan.

  1. Mijn vraag blijft: wie heeft die Zweedse filmploeg getipt over deze IJslandse premier..? En waarom Zweden en geen IJslandse filmploeg..??

  2. Mos gedijt sowieso al lekker in Zweden. En met wat zaad van de firma Saianym, jonge! Explosief!

 3. BIJNA ALLES wat door de MSM wordt verspreid moet niet met een korreltje, maar met een ZAK zout worden beluisterd en gelezen. Het zijn niets anders dan een stel (zout)ZAKKEN die de naam journalist niet eens verdienen!

  De MSM is de propaganda outlet geworden voor de regeringen en de Zionistische Joden die in de schaduw opereren.

  Telkens als ik naar de leugens van het journul luister en deze tegen het licht van de moderne geschiedenis aan houdt, lig ik compleet in een deuk.

  Ik moet in elk geval weer eens zien wat men nu met de uitslag van het laatste referendum gaat doen. Dit zal (zoals gewoonlijk) weer een maand lang konten draaien zijn en dan alsnog zeggen dat het referendum alleen maar RAADGEVEND is geweest.

  Ik word zo onderhand doodmoe van al die Zionistische propaganda,

  Wij (blanke Europeanen) moeten pons voor van alles en nog wat verontschuldigen:

  – Voor “onze” slavernijperiode – Terwijl de Arabieren en Joden al MILLENNIA slavernij bedrijven,

  – Voor ons “nazi” verleden – Terwijl de Zionistische Joden (zoals Stalin), Mohammed en Mongolen (Djengis Khan) vele malen erger waren.

  – Voor de holohoax: Tot op heden is er GEEN ENKEL onomstotelijk tastbaar bewijs gevonden – Enkel verhalen en uitspraken van (vele) overlevenden en afgedwongen “bekentenissen”.
  https://holohoax.wordpress.com/2013/10/26/holocaust-or-holohoax-05-20-amazing-facts/

  Wij (blanke Europeanen) moeten met lede ogen de intifada van het Midden-Oosten lijdzaam (en vooral vreedzaam!!!!!) blijven toezien, zonder dat we ons zorgen over de Europese cultuur en ons nagelsacht hoeven te maken.
  https://theyellowbrickroadfreeblog.wordpress.com/2015/09/04/the-global-migration-crisis-mass-and-kalergi-plan-invade-europe-with-millions-of-immigrants/

  Wij (blanke Europeanen) moeten maar lijdzaam toezien hoe de EUSSR ons allen verkoopt aan de Zionisten.
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/policestate_roadmap/policestate_roadmap06.htm

  Wij (blanke Europeanen) moeten maar lijdzaam toezien hoe er allerlei valse vlag operaties worden georkestreerd tegen de Europese bevolking om hen maar zoveel mogelijk angst in te boezemen.
  – Charlie Hebdo – Parijs – (9 januari 2015)
  – Vrijdag 13 november – Parijs – 2015
  – 23 maart 2016 – Brussel – 2015

  Wij (blanke Europeanen moeten maar lijdzaam blijven toezien hoe wij langzaamaan onze hoofdsteden aan de immigranten verliezen en dat we binnen een paar decennia een minderheid vormen in onze eigen landen.
  https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=europe+loses+capitals+on+mass+immigration&tbm=vid

  Wij (blanke Europeanen) moeten maar slikken dat Europese vrouwen massaal worden verkracht.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3408033/Muslim-cleric-says-Cologne-sex-attacks-victims-fault-wore-PERFUME.html
  http://www.frontpagemag.com/point/261500/islamic-professor-muslims-can-rape-non-muslim-daniel-greenfield
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3391075/Why-Germany-t-face-truth-migrant-sex-attacks-SUE-REID-finds-nation-denial-wave-horrific-attacks-reported-Europe.html

  Multicultureel Europa is iets dat ons wordt opgedrongen!!
  https://www.youtube.com/watch?v=cHOvGiF_EC8
  https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc&nohtml5=False
  https://www.youtube.com/watch?v=OJ9n0hibSS4&nohtml5=False

  En WIJ BLANKE EUROPEANEN MOETEN ONS BLIJVEN VERONTSCHULDIGEN
  EN TEGELIJKERTIJD ONZE HELE WESTERSE BESCHAVING ZIEN VERDWIJNEN,
  ZONDER SLAG OF STOOT EN ZONDER DAT WE DAAR OM HEBBEN GEVRAAGD, LAAT STAAN ONZE TOESTEMMING HEBBEN GEGEVEN???
  https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E&nohtml5=False

  B.S.!

  Ik verontschuldig me NIET LANGER!!

  WANNEER WORDEN WE NU EINDELIJK EENS MET ZIJN ALLEN WAKKER???

  https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E&feature=youtu.be

  Dan ben ik maar een racist
  Dan ben ik maar een antisemiet
  Dan ben ik maar een neonazi

  Ik doe niemand kwaad
  Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe het dan ook een ander niet.

  Maar ik WEIGER met elke vezel in mijn lichaam mijn cultuur, mijn normen en waarden, mijn opvoeding, mijn overtuigingen en alles waar ik voor sta zonder slag of stoot te laten verdwijnen voor mijn BLANKE nageslacht.

  Ik weet niet hoe, maar dit moet NU stoppen.
  Stop in elk geval met het geloven van al die Zionistische propaganda.

  Hitler was echt geen lieverdje, maar hij is volkomen gedemoniseerd door allerlei onophoudelijke Zionistische propaganda.
  Hij vocht voor het behoud van de Westerse cultuur.
  Hij heeft er voor gezorgd dat West-Europa is behouden voor het communisme.
  Hij heeft er voor gezorgd dat deze multiculturele samenleving decennia is uitgesteld.
  Hij heeft er voor gezorgd dat er allerlei wetgeving omtrent behandeling van dieren, zorgstelsels, etc. zijn doorgevoerd, die tegenwoordig weer volledig worden afgebroken door diezelfde Zionisten waar hij tegen vocht.

  Ken de geschiedenis en SNAP WAAROM alles nu gebeurd.
  Met het internet is er een gigantische bron aan informatie open gegaan
  Ga zelf op zoek en vindt de waarheid.

  Er kunnen twee vuistregels worden gehanteerd:

  Follow the money and you’ll get (closest) to the truth.

  Find the one you CANNOT criticize and you have the one that is in control.

  1. Ik heb 25% Indisch bloed en mijn moeder was van Joodse komaf en ik ben eigenlijk kalend maar wil er niet voor uitkomen. Hoor ik nu ook bij het “WIJ” clubje, ben ik oud en seniel aan het worden of is het iets anders?

  2. Beste Twijfelaar, is dit je familie naam, of geef je hier mee aan dat je twijfelt zo als wij bijna allemaal.
   En wat voor Indisch bloed, ik denk uit het oude goede koloniale oost Indië,
   ja heb ik ook nog al wat banden mee, prachtig lees Multe Tuli, jammer dat het zo afgelopen is, die pokke Islam maakt alles kapot.
   En je draagt dus een Toupé, nou en waar haar groeit zitten geen hersens, ik heb geluk groot bos haar en bijna 80 ig, maar heb mijn haar altijd goed verzorgt, wassen, borstellen, en Petrolhane massage lekker fris !
   En oud heeft niets met seniel te maken, ook dat is een questie van onderhoud, allemaal van moeder geleerd, en ik geef het weer door, O man het is zo heerlijk om te leven, en geef geef, cadeautjes, schouder klopjes, lekkere warme omarming, maar soms is een aaitje of vluvhtige kus ook al lekker mee genomen, helaas ik ben niet de huisbaas, anders zou ik vriendelijk verwelkome, groet Jenne

  3. Vergeet ik helemaal je vader was dus verwant aan het oude volkje, ja nou heel veel in Nederland, 75% heeft Fries bloed, en ja 20% Yiddies bloed, vroeger keek men niet op een zaadje, een van mijn overgroot ouders een dame meegenomen uit Sint Petersburg, door een zekere stuurman met goed vinden van zijn vader de Kapitein, nog een andere dame heerlijk Christelijk oosters Orthodox, mijn ouders vertelden, knots met haar geloof, een ander weesje kwam in de familie wegens Spaanse griep, in Friesland vooral Oost en Noord Friesland woonde veel Joden, de scholen waren tegelijk hun Synagoge, ja zo kan het ook, waar het ééne ophoud begint het andere, Jenne

  4. Ik zeg dat, wanneer in een land, de autochtone bevolking een minderheid wordt er iets gigantisch mis is en dat dit moet worden gestopt.

   Probeer maar eens 100 christelijke kerken in het huidige Israël of in Saoedi-Arabië te plaatsen.

   Ik denk niet dat deze lang blijven staan.

   Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe het dan ook een ander niet.

  5. An Argie,

   lees ; the dispossessed majority ; by Wilmot Robertson ; uitgever howard allen ; cape canaveral.
   Je kunt ook kijken naar de droevige film, Arkansas, om the zien wat er is overgebleven van het land of the Free.
   Alles volgt zijn pad, en daarbij behoorlijk geholpen door de daad krachtigen, en geintereseerden in macht.
   En dan hoe de werkelijkheid voor ons verborgen wordt, en verborgen blijft,
   we voelen allemaal dat het de verkeerde kant op gaat, binnen Europa, zijn mensen als Claus Juncker die de boel bedisselen, hij is een Katholieke nazi, opgevoed door de Jezuïten, uit een nazi familie, schoonvader facisten liefhebber, als zoveel anderen.
   Het is het verlengstuk van het III Reich waar in wij leven, een Reich waar geen plaats is voor Vrij Denkers Humanisten, helaas, groet Jenne

  6. Als ik het goed begrijp dan zijn alle zionisten, alle katholieken, alle jezuïeten, alle allochtonen e.d. allemaal goed fout en zijn de goeden uitsluitend de “blanke Europeanen” voor zover ze “ humanistische vrijdenkers” denken te zijn.

   Een fijn staaltje dualistisch denken. (Door een Humanist nog wel, hahaha)

  7. Kijk beste Twijfelaar, they are hiding behind the white supreme Christian humanist, de kracht van de reclame ligt in de herhaling, ha ha ha wist je nog niet.
   Kijk de pers bureaux werken op volle kracht om de mensen the brain fucken, het zijn de Vrij Metselaars, het zijn de Athéisten, het zijn de humanisten, het zijn noem maar op, maar nooit zij, zo maken en breken zij de beste persoon of organisatie, a fin proberen zij.
   Lees eens de Eed die de Jezuïten afleggen, aan het eind van hun demonisatie, ik heb het woord Allochtoon niet gebruikt, dat bestaat voor mij ook niet veel te veel alles over één kam scherend, er zijn zeker enige goede onder hen net als met Katholieken en Joden, en je moet dit natuurlijk wel zien in dat/die ganse grose menselijke geschiedenis, de meeste meelopers zijn dombo’s niet waar twijfelaar, groet Jenne

  8. @twijfelaar.

   Ik vind dat iedereen recht heeft op zijn plek. Met zijn eigen normen, waarden en cultuur.
   Ik vind dat iedereen het recht heeft op zelfbeschikking. Punt.

   Wat ik echter zie gebeuren, is dat Europa met zijn cultuur, volkomen wordt ondergelopen ZONDER dat dit is gevraagd aan de Europese bevolking en ZONDER dat we hier ook maar enige inspraak hebben gehad.

   Waarom denk je dat er woorden als racist, antisemiet en neonazi zijn bedacht?
   Om ELKE vorm van open debat bij voorbaat de kop in te kunnen drukken!

   Leer van de geschiedenis.
   De Jezuïeten en de vrijmetselaars komen vanuit de tempeliers.
   http://theunhivedmind.com/wordpress2/uhm-the-jesuits-are-the-ancient-knights-templar-symbolism/

   Zij zijn na de eerste kruisvaart de talmoed aan gaan hangen…
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/templars/knights_templars01.htm

   De Zionisten stammen af van de Khazaren (Asjkenazi joden).
   Een Oost-Europees volk dat zich in de 9e eeuw heeft bekeerd tot de Talmoed.

   De Talmoed is tegen ELK ander geloof.
   Zij beschouwen de rest van de wereld als GENTILE of GOYIM die te pas en te onpas mogen worden gebruikt, misleid, beroofd, vermoord, al naar gelang het hen uitkomt.

   Zij streven naar wereldheerschappij.
   Lees de protocollen van Zion. Hoewel dit door velen als een hoax wordt beschouwd, komt alles wat daarin staat wel erg dicht bij hetgene wat er vandaag de dag in de wereld gebeurd.
   https://ia601400.us.archive.org/17/items/DeProtocollenVanDeWijzenVanZion_201409/De%20Protocollen%20van%20de%20Wijzen%20van%20Zion.pdf

   Lees de werken van Theodore Herzl
   http://www.unisla.pt/arquivo/The%20Jewish%20State.pdf

   Lees de werken van Albert Pike.
   http://www.threeworldwars.com/new-world-order.htm

   Wanneer je alles achter elkaar zet,
   Van de overname van de FED op 23 december 1913 tot het vernietigen van Tsaristisch Rusland en de communistische revolutie
   http://www.conspirazzi.com/wp-content/uploads/2010/06/lina-sign-scorpion.pdf

   van de Balfourt declaratie tot en met de staat Israël, tot en met de oprichting van de V.N.
   Als je ziet hoe AIPAC de V.S. dicteert.

   https://www.youtube.com/watch?v=RnYzzLK6IoA
   https://www.youtube.com/watch?v=CboOjPbUE5Y&nohtml5=False

   De profetieën van vele jaren geleden worden waargemaakt door deze psychopaten.
   https://www.youtube.com/watch?v=CboOjPbUE5Y&nohtml5=False

   Volg de numerologie van de valse vlaggen.
   (3-22) 22 maart 2016
   (Vrijdag 13e) 13 november 2015 (vrijdag 13 oktober 1307 werden alle tempeliers vogelvrij verklaard)

   nog 1 laatste “right in your face”
   De vlag van Isra(h)ël

   De davidster is een exacte kopie van het zegel van Salomon.

   http://christianitybeliefs.org/end-times-deceptions/the-star-of-david-deception/
   http://www.overlordsofchaos.com/html/jewish_conspiracy_45.html

   The Cult of Evil, largely through the Rothschilds and other International Jewish Usurers, had initiated an international banking system, in which “the Jews” were pre-eminent and at its core. Moreover, a system of credit that could bring kings, nobles and nations to ruin, at will, and whenever it suited the Evil Agenda to do so. Thus, the crucial difference between the banking system set up by the Knights Templars and the one set up by the Cult of Evil at whose heart is “the Jews.” The first was established to create a great Christian Civilisation, the second was set up to destroy one.

   The raison d’être of the modern banking system -the Central Banking Cartel- is not to create a civilisation but to nullify everything the Knights Templars achieved, nay, to reverse and roll back those achievements as though they had not existed. To move mankind back to the Dark Ages and away from the Christ Impulse that underpins Western Christian Civilisation; to destroy all knowledge of Christ and therefore of God.

   The family is an integral part of the move towards a global empire, the New World Order with its One World Government and its One World Religion. An ancient ambition that has been carried through the historical process by the Cult of Evil who has seduced many along the way into joining them in it. The Rothschild clan is one of these who have succumbed to the blandishments of Evil and has reaped great profit from its fealty to the Prince of this World. They and many like them have been well rewarded for their role in the Evil Agenda, the five thousand year old Luciferian Conspiracy for World Government. They have played a leading role in the enslavement of nations and the destruction of ancient Natural Moral Order on Earth. They have greatly helped to create the wicked banking system that is financing the myriad aspects of the Evil Agenda that undermine Western Christian Civilisation and the spirituality upon which it is founded: Christianity.

   For, they want to lead attention away from the fact that the real and ultimate aim is the elimination of all competition. That they want to destroy the individual spirit that energises capitalism because it is inimical to the great plan these people have for the world … the creation of a world-wide monopoly in which a very small number of men control the wealth of the world. In short, a feudalistic, fascist World State in which the individual means nothing; the dream of despots and tyrants throughout the ages.

   Daarom worden burgerrechten ingeperkt
   Daarom moet er steeds meer belasting worden betaald
   Daarom worden mensen die hier tegen in gingen volkomen gedemoniseerd
   Daarom worden bevolkingen in een greep van angst gehouden
   Daarom wordt de schuldenlast alleen maar groter
   Daarom zijn alle publieke werken als nutsvoorziening, “openbaar” vervoer, banken, etc. al lang en breed GEPRIVATISEERD
   Daarom is er steeds meer “veiligheid” (security) in de vorm van camera’s, internet afluisteren (prism, indect)
   Daarom zijn de afgelopen eeuwen alle wapens (gun-control) van de bevolkingen verwijderd
   Daarom zijn wij niets meer geworden dan melkkoeien van regeringen en conglomeraten. – lees dit soort psychopaten.

  9. an argie,

   mooi verwoord en zo duidelike en klaar als een berg beek, maar ja als ze niet willen leren ?! groet Jenne

  10. @Jenne
   Zoals een Katholiek premier, vanuit de Augustijnse leer, uit de vorige eeuw eens heeft gezegd:

   Ach ja, de goeden, tsja de goeden die hangen we apart.

   Zo geldt dat natuurlijk ook voor de Jennens van deze wereld.

  11. @ An Argie
   Het is OOK een inkleuring van de geschiedenis zoals je die weergeeft. Moeite heb ik wel met het groepsdenken (“Zij” vinden dat…. Etcetera) en zeker als dat over eeuwen heen gaat. De werkelijkheid is vele malen complexer. Het zijn allemaal individuele mensen die op basis van emoties, gevoelens, omstandigheden tot bepaalde keuzes gekomen zijn. Dat soort denken leidt tot tegenstellingen die er op individuele basis vaak helemaal niet zijn.

   Als je vindt dat het anders moet en je denkt dat er een meerderheid met je meegaat, dan kun je natuurlijk een volksbeweging starten. Zeer waarschijnlijk is er in de NL politiek een leemte net zoals ten tijde van PF.

   Ben nog wel benieuwd naar je antwoord op 5.2. Wie er tot jouw “WIJ” club “De Blanke Europeaan” behoren.

  12. Twijfelaar 5.12

   Ik zie dat hangen niet goed zitten, volgens mij maak je hier een abuis, het was beroeps Katharen moordenaar, Simon de Montfort, die toen de stad Beziers viel, tegen de geestelijke die een goed woordje deed voor de mensen alvoren zij op de Bùcher zouden worden verbrand, dat er hele goeden en getrouwe Katholieken onder de gevangenen huisden, toen zij Simon de Montfort dat zoeken zij boven wel uit, de geestelijke sprak toen, en de twijfelaars dan, ja zij Simon de Montfort, alvorens te verbranden even vierendelen, want dat zijn de ergste, de grootsprekende huigelaars.

  13. @an argie. Leuke analyses. Ben benieuwd wat je, naast posting hier, doet met deze kennis?

  14. Wat an archie doet is proberen om jou wakker te schudden. Alleen en masse valt er iets te bereiken. Maar de masse is niet in beweging te krijgen want ze komt niet verder dan schamper vragen te stellen zoals “Wat doe je met je kennis?”

  15. Saperien, wat doe nu weer onaardig. Mijn vraagt betreft precies jouw punt. Een voorwaarde om de massa wakker te schudden is ze te bereiken. Hier posten is een goed begin, maar lijkt mij niet voldoende? Vandaar mijn vraag aan An Anargie naar zijn strategie die massa wel te bereiken.

  16. Saperien.
   Peter van Velzen vind van zichzelf dat hij de wijsheid in pacht heeft.
   Ook zegt hij leraar te zijn en maakt verwijten naar anderen dat ze een simpele VMBO rekensom nog niet eens kunnen berekenen.
   Zelf heeft hij een rekensom gemaakt die kant nog wal raakt en zelfs niet klopte. (deze rekensom kan je terug vinden bij Referendum 100% opkomst zelfde uitslag!).
   Deze man is stekeblind en vraagt ook nu weer naar de bekende weg want als hij opgelet en nagedacht zou hebben had hij kunnen lezen dat An Argie kennis deelt door het op deze site te plaatsen wat zijn wederom domme vraag overbodig maakt.
   Ook is hij de enige die alles weet en kan berekenen en de rest van de mensen die hier reageren en zelfs Guidoj zijn volgens hem domme mensen wat blijkt uit zijn schrijven “interessant te constateren dat iedereen hier alles weet van MH 17 en andere zaken terwijl ze nog geen simpele VMBO rekensom kunnen maken”.
   Het grote probleem met deze persoon is dat HIJ HET IS DIE NIETS BEGRIJPT,MAAR JA ALS JE DAT DAN OOK WEER NIET BEGRIJPT HEB JE PAS ECHT EEN PROBLEEM.

  17. Goed lezen en schrijven is voor deze leraar ook al een probleem in de reactie van hem 5.17 zie ik als dom mens al twee fouten.
   1.Mijn VRAAGT betreft precies jouw punt.(vraagt met een T?).
   Bewijst dat foutloos schrijven voor deze leraar moeilijk is.
   2.Vandaar mijn vraag aan An Anargie naar zijn strategie de massa wel te bereiken. (An Anargie is gewoon An Argie hoor).
   Bewijst dat niet alleen schrijven maar ook goed lezen voor deze leraar een probleem is waardoor het wel erg moeilijk wordt om dan iets te begrijpen.
   Ikzelf maak ook schrijffouten maar ben geen leraar en volgens jou zelfs niet zo slim daarom kan je het mij niet kwalijk nemen maar jij als leraar Foei.

  18. Makkelijk scoren Arnold. GuidoJ heeft mijn IP-adres geblokkeerd en wil dat op verzoek niet terugdraaien, dus kan ik alleen via 4G nog reageren. Typen op mobieltje is gedoe en dan maak je makkelijk type fouten. Sorry daarvoor.

  19. @Arnold 5.18. Inderdaad mensen, kijk het nog maar eens na. Mijn rekensom is vrijwel hetzelfde als die van Loki (heb je die wel begrepen?), het enige verschil is dat ik de stemmen van de mensen die niet weten wat te moeten stemmen gelijkelijk verdeel over VOOR en TEGEN (muntje opgooien) en Loki ze verdeeld volgens de uiteindelijke uitslag, die op moment van stemmen niet bekend is. Gelijkelijk verdelen is daarom logischer.

   Volgens Arnold deelt An Argie zijn kennis alleen hier. Eens kijken of hij/zij het daarmee eens is?

   Overigens maak ik typefouten en Arnold taalfouten.

  20. Peter van Velzen.
   Intoetsen op een mobieltje is inderdaad lastig,maar als je dat dan weet kun je daar rekening mee houden waardoor je deze fouten kunt voorkomen.
   Verder heb je te kennen gegeven dat je les geeft en met succes.
   Dat houd dus in dat je je kennis hebt opgedaan via bronnen die door de overheid geschikt geacht worden voor les geven.
   Dat brengt mij bij het volgende punt namelijk dat je zonder vragen te stellen alles wat jou is geleerd nu doorgeeft aan de leerlingen.
   Waarom beschouw je de door jou opgedane kennis als waarheid en het enige juiste? (als dit niet zo is zou je leugens verspreiden).
   Geschiedenisboekjes bijvoorbeeld worden ook door mensen geschreven en daarmee kun je dus alle kanten op maar klopt het ook allemaal?
   Hier wordt geschreven over de Panama Papers wat door de meeste mensen als schandalig beschouwd zal worden met alle gevolgen van dien en verschillende hoge koppen zijn al gerold maar is dit toeval of opzet?
   Ik ben dus van mening dat het opzet is en zoals An argie al schreef een herhaling van de geschiedenis omdat het eerder ook al is voorgekomen.
   http://www.tomatobubble.com/id987.html
   Je bent snel met reageren en vind deze site en de reageerders dom gezien de uitspraak die je gedaan hebt wat ik eerder in punt 5.18 aangehaald heb.
   Bewijs jij nou maar eens dat dit Panama Papers schandaal geen opzet is en dan praten we verder wat de bedoeling namelijk van dit soort sites is alles van alle kanten bekijken en niet zomaar alles aannemen.

  21. Waar heb ik geschreven dat An Argie ALLEEN hier kennis deelt?
   An Argie deelt kennis op deze site maar dat wil niet zeggen dat het alleen hier gedeeld wordt.

  22. Misschien wil jij me helpen GuidoJ zover te krijgen dat hij mijn Arie account weer openstelt? Dan zijn mijn typefouten verleden tijd. Is beter voor iedereen.

   De rest van je verhaal is niet relevant, want ik ben helemaal geen leraar, ik onderwijs alleen hier. Je trekt weer eens de verkeerde conclusies uit de informatie die je krijgt aangereikt. Maar heb je Loki’s rekenuitleg wel begrepen eigenlijk?

   Jij zegt “… had hij kunnen lezen dat An Argie kennis deelt door het op deze site te plaatsen wat zijn wederom domme vraag overbodig maakt.” Met het overbodig maken van mijn domme vraag impliceer je dat An Argie alleen hier post.

   Je begrijpt toch wel wat je schrijft, hoop ik?

  23. @Arnold vindt VMBO-ers dom. Ik heb dat nergens gezegd. Uit ervaring weet ik dat VMBO-ers niet noodzakelijkerwijs dom zijn. Ze zijn niet zo goed in leren, maar dat is wat anders. Sterker @arnold betwijfeld in 5.22 de kwaliteit van het onderwijs. Niet goed kunnen leren houdt VMBO-ers dan juist slim. Kortom, Arnold raakt continu verstrikt in zijn eigen redenaties, zie ook 5.24 en de eerder genoemde rekenexercitie.

   Het zou me niets verbazen als dat An Argie ook regelmatig overkomt. Dat zal blijken als hij/zij haar ideeën toetst buiten WTK, want preken voor eigen parochie is makkelijk en de massa zal zo niet wakker worden geschud.

  1. @Twijfelaar,

   Met de “blanke” Europeaan bedoel ik de autochtone Europese bevolking wiens normen en waarden zijn gestoeld op een Christelijke samenleving. Het maakt me geen ene moer uit of dit katholieken, protestanten, lutheranen, hervormden of wat dan ook zijn.
   Nogmaals dit is een recht op zelfbeschikking.
   Dat een DEEL van de samenleving er andere ideeën op na houdt: Ook dit is geen probleem.

   Zodra dit DEEL echter de overhand krijgt en de oorspronkelijke (christelijke) normen en waarden dreigen te verdwijnen, creëer je een burgeroorlog.

   DE OORSPRONKELIJKE CHRISTELIJKE MAATSCHAPPIJ KENDE GEEN ENKELE VORM VAN RENTE. Woeker (usury) was zelfs strafbaar!
   Joden mogen onderling óók geen rente rekenen. Maar doordat zij ons zien als GENTILE of GOYIM (dieren) is dit volgens hen wel naar andere geloven geoorloofd.

   Wanneer ik zie dat het demografische westen wordt overlopen door niet-christelijke vluchtelingen, die er volkomen andere normen en waarden op nahouden, die haaks staan op de Europese cultuur, en dat maar al te goed laten merken, dan is het ok?

   Want wanneer ik iets zeg over joden of moslims, ook al snijdt het hout, dan word ik stante pede gebombardeerd tot racist, antisemiet en/ of neonazi.
   Wanneer ik LEES HOE rabbijnen en imams prediken over Christenen, waar wij NIET OVER MOGEN ZEGGEN VANWEGE BOVENSTAANDE, dan is het ok?

   En daar komt mijn: Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe het dan ook een ander niet naar boven.
   Hoe moet IK een ander respecteren wanneer dit, gezien de uitspraken en de daden, zelfs recht in je gezicht!, ABSOLUUT NIET WEDERZIJDS is?

   http://www.ifamericansknew.org/history/rel-christians.html
   http://www.catholicherald.co.uk/commentandblogs/2015/03/19/how-can-the-west-keep-up-good-relations-with-saudi-arabia-when-its-chief-religious-leader-wants-churches-destroyed/
   https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc&nohtml5=False

   En wij moeten iedereen maar verwelkomen?
   Dit is niet gebaseerd op angst. Dit is gebaseerd op realiteit, gezien de (demografische) geschiedenis!
   Ik wil het schaap zijn dat over 20 – 30 jaar zegt: Ich habe es nicht gewußt.
   B.S.

  2. an argie, volkomen mee eens, zonder het kleinste zweempje racisme, gewoon uit liefde voor mijn volk en zijn waarden, en geschiedenis heritage, ik wil respect voor mijn denken voortkomend uit mijn geinstrueerde intuïtie.
   En dit sta ik ook voor, voor alle andere mensen, ongeacht hun afkomst.

  3. http://www.npo.nl/pauw/12-04-2016/VARA_101377276
   Het laatste gesprek van deze aflevering is in dit kader wel interessant.
   Pim Fortuyn heeft ooit ook zoiets gezegd dat mensen met een bepaalde achtergrond alles konden zeggen maar als dan iemand van Nederlandse komaf iets dergelijks terug zei dan was dat gelijk discriminatie of iets van dien aard.

  4. Nogmaals: Find the one you cannot criticize and you have the one that is in control.

   De Zionistische politici en media doen er ALLES aan om de sheeple sheeple te laten zijn. Men denkt enkel en alleen aan het eigen hachje en werkt, al dan niet DOELBEWUST, mee aan de teloorgang van de Europese cultuur.

   Ze moeten zich diep en diep schamen!

   In december 2015 was er een bail-in van vier Italiaanse banken.
   Afgelopen weekend was een bail-in van een bank in Oostenrijk. De Duitse bank staat op omvallen. Italië en Frankrijk idem dito.

   Nadat de Europese burger de banken heeft gered middels een bail-out in 2010 zijn ze gewoon doorgegaan met het scheppen van geld uit lucbt. Met het laten toenemen van inflatie. Met de woeker die al meer dan twee EEUWEN aan de sheeple geld onttrekt.
   Wetgeving is ondertussen zodanig aangepast dat IN HEEL EUROPA deposito rekeningen LEGAAL mogen worden geplunderd.

   De meesten zullen zeggen dat ze toch geen 100.000 euries op de bank hebben staan. OOK ZAKELIJKE rekeningen worden niet ontzien.
   Er kunnen geen lonen/ uitkeringen meer worden uitgekeerd. Dit is geplunderd door de banken. Dit wordt de grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid die Europa in één klap in sociale onrust stort.
   Cyprus was een test. Dit is door de EU in Brussel geruisloos in 2013 in HEEL EUROPA doorgevoerd, ZONDER dat wij er ook maar ENIGE inspraak in hebben gehad.

   En dan?

   Joost mag het weten….Maar de Zionistische Rothschilds en consorten zullen zich nooit zonder slag of stoot overgeven.

   WWIII?

  5. WWIII komt er niet, het blijft (voorlopig nog) bij regionale conflicten. Het eind van de machtige wapenlobby (´s) is nabij.

   Volksbewegingen met een duidelijke lijn, maar die niet de tegenstellingen bevorderen, hebben de toekomst.

  6. Twuivelar,

   Opportuisme loopt altijd uit in verraad aan zich zelf en de anderen, opportunisme is graai werk, D66, zo de wind staat waait mijn jasje.
   En dan hoe zie je een volkspartij zonder een ideologie, zo van niets zeggen is ook een optie, nee mijn jongen, we moeten het hebben van praten, schrijven, discussie, mensen wakker schudden, en aan tonen dat het ook anders kan, vriendelijke groet Jenne

  7. Zo is dat. Praten, schrijven, discussie, “mensen wakker schudden…” we kunnen er niet genoeg van krijgen.

   Zoiets als de brandweer die blijft praten over het blussen tot het vuur vanzelf dooft…?

  8. Twijfelaar,

   ja je bent goed in het bedenken van persiflages, tourner en ridicule, moquerie, maar een echt goed gedegen antwoord heb ik nog niet van je gelezen,
   dat heet hier een maniakale persifleur, nou in het goed Amerikaans zeggen ze dan tegen zo iemand, put your head where your ashe is, leuk gevonden vind jij niet, groet Jenne

 4. De toneelvoorstellingen worden telkens grootser
  En de mens blijft álles voor zoete koek slikken.
  De mens blijft zich voeden van alle kanten en denkt bewust en wakker te zijn.
  Zolang de mens de media blijft volgen welke media dan ook, laat de mens zich programmeren.
  De scenes van het toneelstuk;
  -Hillary Clinton wordt vervolgd voor haar aandeel in de Panama constructie
  -Joe biden bedenkt zich wederom, aankondiging Niburu blijft uit en Hillary is uitgeschakeld
  -Obama is zijn controle over het leger sinds september 2015 kwijt aan de legergeneraal
  -Panama de false flag voor een uniforme wereldwijde belastingstelsel
  -WW3 wordt gestart uit ‘onverwachte hoek’ onverwacht voor de zgn bewuste mens; Putin kloon of onverwacht voor de schapen; obama Uitkomst is hetzelfde
  -Putin kloon speelt zijn rol telkens beter en niemand heeft door dat hij ook een Rotschild puppet is, zelfs na Brics-Vaticaan heeft men dat nog niet door.
  -De mens neemt het besluit om het toneelstuk te zien voor wat het is en realiseert zich dat hij/ zij zelf de hoofdrolspeler is en sturend is.

  Wees jezelf, denk voor jezelf, be your own hero.

  1. Ja goh, voor mij geen verrassing. Een papieren False flag variant voor het aanpakken van onze belastingstelsel.
   “Zoals de Amerikaanse president Obama het verwoordde: “Veel is legaal, maar dat is precies het probleem. De wetten zijn zo slecht opgesteld dat mensen die voldoende juristen en accountants hebben, zich onder verantwoordelijkheden uit kunnen wurmen waar gewone burgers zich aan moeten houden.”

 5. De climax is nog niet daar. Het wordt tijd dat we de VS een HALT toe roepen. Het zwart maken van de Russen en Chinezen gaat maar door. Straks staat de Russische beer en kung-fu panda op de stoep. Lees en luister waarom!!!!
  http://beforeitsnews.com/alternative/2016/04/china-prepares-for-war-with-us-after-meeting-with-obama-3332889.html
  Wel heel frappant dat je bijna niets hoort over Amerikanen(441). Toevallig, NEE. Ze houden hun eigen straatje schoon voor de buitenwereld.

  1. Ik geloof Loki, dat het héél belangrijk is, niet met etiketjes te plakken als gemeengoed. Zijn al die 270 miljoen ‘Amerikanen’ dan fout en dienen in de gaten gehouden? Het gaat over de ‘krachten achter de schermen’ aldaar, die het leven voor de gem. Amerikaan ook tot een hel maken..!
   Luister naar David Icke en je snapt het verhaal; lees hier op de site het verhaal over de Khazaren-Rothschild-kliek..
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/vs-door-israel-bezette-khazaren-vazalstaat/

 6. Guido

  Ik zeg niet dat alle Amerikanen fout zijn en het is precies zoals je zegt “achter de schermen”.
  Er zit wel een grote MAAR aan vast, de meeste verheerlijken de VS als wereldpolitiemacht om het zomaar te zeggen. Dat ze hierbij als vazalstaat cq verlengde arm van Israël fungeren is hun probleem als bevolking. Geen hond die zich hierover druk maakt, ze vinden het wel best zo en dus algeheel geaccepteerd.
  En tuurlijk zijn er ook wakkere daar in de VS, een druppel op de gloeiende plaat, want meer is het niet.
  Ik bedoel hiermee eigenlijk te zeggen; als de bevolking daar niet ingrijpt, zullen wij het moeten doen om ze wakker te schudden.
  Maar goed, hier in Nederland is het eigenlijk niet anders, al groeit het verzet steeds harder.
  Dat is wel te danken aan mensen die eerder wakker waren om anderen wakker te schudden en mensen zoals jij Guido met je goed uitgewerkte stukken.

  1. Loki, bekijk de Amerikaanse film, “”Arkansas””, nou zo is het, en het is verschrikkelijk, moeten wel hele sterke mensen zijn, om daar niet je verstand te verliezen.
   Had ooit een oud Oom in Amerika wonen, bij de Milk River, enorme oppervlakte, had het kunnen erven, man had geen kinderen, vrouw al lang niet meer, brieven bus half uurtje in zijn chefie, schoenen nodig 50 miles, prachtige natuur bisons tussen zijn koeien, in Montane heel speciaal licht, het weerkaatst in Canada op de sneeuw velden, paradijselijk, en op het zelfde moment onmenselijk, vooral voor mensen als ik die van kneuterigheid houden.
   Het land voor de Jim Jarvis films, je hoord de muziek van de film dead men, die fanthastise bas gitaar player, nou wat je hoord dat zie je !

 7. De Panama papers zijn een mooi instrument om chaos te veroorzaken.
  Kijk alleen maar naar de reactie in verschillende landen door mensen die de straat op gaan en het aftreden van hen die beschuldigd worden eisen.
  Als meer “hoogwaardigheid bekleders” beschuldigd gaan worden zal ook het verzet toenemen.
  Cameron heeft nu gezegd dat hij van een aantal jaren zijn belastingaangiften zal laten zien om aan te tonen dat hij eerlijk gehandeld zou hebben.
  Eerst heeft hij ontkend en van de week gaf hij toch toe dat hij aandelen had verkocht wat betekend dat hij gelogen heeft.
  Dat hij nu zijn belastingaangiften publiekelijk gaat laten zien zegt ook niets omdat daarmee niet aangetoond wordt dat hij geen gebruik kan maken van slinkse manieren om de belasting te ontduiken.
  Het bekend maken van de Panama papers lijkt mij geen toeval maar opzet voor politieke doeleinden.
  Iemand is onschuldig totdat het tegendeel is bewezen.
  Dat houd in dat elke beschuldiging onderzocht dient te worden en ook dat men naar mogelijke politieke motieven moet kijken.
  Wie hebben er belang bij om anderen te beschadigen?

  1. Wiebes verhoogt boetes op zwart vermogen. De Panama Papers opent de oorlog op kapitaal van de burger maar laat de corporate mafia zijn gang gaan.

  2. Diezelfde Wiebes maakt het de grote multinationals mogelijk om miljarden aan belasting te ontduiken.
   Nederland wordt niet voor niets het belastingparadijs voor brievenbus firma,s en multinationals genoemd.
   Maar komt belasting ontduiken zoals in de Panama papers genoemd wordt en het “legaal” belasting ontduiken wat door diezelfde Wiebes mogelijk blijft niet op hetzelfde neer?
   Zo ja waarom mag hij dan de ene groep wel beboeten terwijl hij de andere groep juist de mogelijkheid biedt om hetzelfde te doen alleen op een andere “legale manier”.
   Waarom betaald niet iedereen gewoon hetzelfde percentage belasting waardoor iedereen verhoudingsgewijs evenveel betaald?
   Het zou een stuk eerlijker zijn lijkt mij.

  3. Arnold2 10.2

   Beste Arnold weet jij eigenlijk wel in wat voor potsierlijke onwerkelijke, niets met mensen uitestaande wereld wij leven, werkelijk jouw zin ; het zou een stuk eerlijker zijn lijkt mij, god beste jongen, denkje nu dat dat volk wat ons elke dag opnieuw door de ring laat springen, het woord eerlijk in hun vocabulair hebben, stelen roven, is hun devies !

 8. Kijk hoe een mens veranderen kan en ook moet uit zelf behoud, ben opgegroeid in Amsterdam, en gevormd door de het Amsterdamse leven, racisme geen sprake van, wel altijd alleen maar nooit eenzaam, de mens stond voorop, geloof, ja waar geloofde men in, in elkaar, soort vertrouwens respect samen zijn, en ieder één had het zelfde gewicht qua inbreng, nou ik kan jullie zeggen iedere dag opnieuw was een feestelijke belevenis, niet ludiek of plattelands humor, nee het hoogste intellect gemengd met de men of the street, en ik vind het zo jammer dat de generaties van nu dit niet meer mee kunnen maken, het was zo fantastisch, denk er iedere dag wel even aan, maar goed het wordt schrieler qua overblijfselen, en ik vind Derksen een fatastisch man, vanwege zijn gedurfte uitspraken die absoluut waar zijn.
  Hellaas in ben nu racist, moet het toegeven, niet op kleur, niet op religion, maar op zich misdragende satanische niets ontziende non respect analfabetische dieren in mensen gedaante, men was er al bang voor, in zweden is niet meer normaal te leven, wat is de bedoeling van dit, nou sorry dan niet belangrijk, dat tuig allemaal terug naar waar ze van daan komen, ik zie het niet anders, Jenne

  1. Ben vergeten om te beschrijven waarom ook deze Panama papers hier mee te maken hebben, ze rukken het fatsoens kleed onder de voeten van de normale fatsoenlijk levende burgers uit, laten zien tot wat een fars onze samenleving is gemaakt, willens en wetens, de balans uit het dagelijkse denken en doen is hier door verziekt, hoe kun je respect opbrengen voor criminele corrupte leiders, de menselijke qualiteiten worden dagelijks gereduseerd tot ja mijn God waar ben ik mee bezig, OK. ik ben oud, en dan kom je in het hokje van ouwe vandagen geklets, gedram, nou Guido.J; zegt dan het gaat over Jenne en Jenne, ja het zal wel zo zijn, maar ik wil jullie ze graag vertellen hoe het was, en weer moet worden, maar goed heb Guido.j de vrije hand gegeven, als hij dit schrijven niet gepast vindt, kan hij het zonder problemen verwijderen.
   Ach en lees een Simon Vestdijks boeken, de Anton Wachter romans, ik was zo’n Anton Wachter, als je het nu leest andere planeet, vriendelijke groet Jenne

  2. an argie, lees op de V.T. to day .com, hoe de Zionisten hun handlangers de Joden de hele Engelse zo gezegt Britse samenleving vercorrumperen, door de Labour Party met hun schenkingen geheel afhankelijk te maken van je mag kiezen, Israel, Zionisten, of de gewone Joden die hier voor open staan, en dat zijn ze niet allemaal volgens sommigen, Jenne

  3. @Jenne,

   Ooit de talmoed gelezen?
   Of iemand nu een Judaïst, een (Joodse) Zionist, (Zionisme is een politieke stroming, geen religieuze), Tempelier, Vrijmetselaar, of Jezuïet is, ze hanteren allemaal de Talmoed.

   De Talmoed is een overlevering van uitspraken van rabbijnen
   Er wordt gezegd dat joodse geleerden de Talmoed gedeeltelijk mondeling ontvingen van Mozes zelf, als een collectie van tradities
   Het overstijgt zelfs de Tenach (of Thora), wat Christenen hanteren als Oude Testament.
   http://www.sacred-texts.com/jud/talmud.htm

   Om de moeite van het lezen en doorspitten te besparen, is hier een korte studie die is getoetst aan de referenties en die zijn gebaseerd op de Babylonische Talmoed. (Probeer niet te kwaad te worden wanneer iemand dit leest.)
   http://www.rense.com/general21/tal.htm

   Het frappante is dat, wanneer iemand die een ander geloof aanhangt, of atheïst is, en zúlke uitspraken doet, dat dit wordt gezien als antisemitisme, haatzaaierij, discriminatie, neonazisme, racisme, en wat al niet meer…
   Het is en blijft een vreemde wereld.

  4. an argie,

   mooi en duidelijk uitgelegt, ik bedank je voor de genomen moeite, ja mijn conclusie is insgelijk, het blijft een vreemde wereld, waar in zo verdomd makkelijk bloed wordt vergoten, en leed veroorzaakt, Jenne

  1. Jaja, maar wel heel hard POETIN blaten. Poetin dit, Poetin dat, Poetin zus, Poetin zo. Ze kent schijnbaar het spreekwoord “hand in eigen boezem steken. Maar ja, wat wil met iemand zonder geweten.

 9. Het ergste vind ik dat er zoveel geld opgaat aan verkiezingscampagnes waar maar een paar “mensen” beter van worden. Het vreemde van verkiezingen is dat elke kandidaat de kiezers probeert te overtuigen dat zij zich in het belang van diezelfde kiezers zullen inzetten. Zelden of nooit doen de gekozenen wat zij hebben beloofd en toch blijft men stemmen.
  Waarom blijft men kiezen en zou dat campagnegeld niet beter besteedt worden aan de armen die zonder eten zitten?

  1. Wat denk je zelf?
   Gezien alles wat op deze site (Met dank aan Guido!) te lezen is, kun je inmiddels concluderen dat het deze psychopaten geen ene moer kan schelen.

   Gezien de Talmoed, die zij stuk voor stuk aanhangen, zijn WIJ er slechts om hen te DIENEN. In hun ogen mogen ze alles met ons doen; ergo wij moeten inleveren en kreperen in ELK opzicht.

   Talloze malen zijn wij hiervoor gewaarschuwd. Van de bijbel tot en met Hitler.

   En de oplossing is zo eenvoudig. Ontneem ze de macht van de geldcreatie en ze zijn nergens meer. ECHTER! dit moet massaal gebeuren en daar wringt ‘m de schoen.

   Zo lang wij eilandjes blijven vormen, kunnen deze psychopaten ons tegen elkaar uitspelen. De laatste keer dat er een front is gevormd (Het wat wij tegenwoordig nazi Duitsland noemen), was de gehele westerse én communistische wereld nodig om “het volk” weer in het “gareel” te krijgen.

   Wist je dat de “nazis” het ziekenfonds in 1942 hebben ingevoerd in Nederland?
   Wist je dat de Europese wetgeving omtrent dierenbehandeling afstamt uit deze periode?
   Weet je hoeveel schuld “Het Duitse Reich” had bij de bankiers in mei 1945? 0, zero, knots, noppes, rien, niemendal, niets.
   Wist je dat GB tot 2005 de afbetalingen voor de rente aan de Rothschilds heeft moeten doen over WOII?

   Follow the money and you’ll get (closest) to the truth,

   En keer op keer is het het uitzuigende Babylonische bankensysteem dat er voor zorgt dat wij “het volk” de gebeten hond zijn, WAAR DAN OOK TER WERELD, omdat dit systeem, op een paar landen na, inmiddels wereldwijd is ingevoerd.

   Het maakt niet uit of een munt goud als onderpand heeft, of dat het fiat geld is. ZO LANG DIT PRIVATE BANKENSYSTEEM WORDT GEHANDHAAFD ONTSTAAT ER ALLEEN MAAR MEER SCHULD.

   Ooit gehoord van “Colonial conscript?” – Dit was fiat geld en er stond niets tegenover, maar dit heeft 30 jaar naadloos gewerkt. (Totdat de Rothschilds er zich mee gingen bemoeien.)
   Ooit gehoord van “Deutsche Reichsmark” ? – Dit was geld waar de Duitse arbeidskracht garand voor stond. Het heeft 12 jaar lang gewerkt en maakte Duitsland BINNEN 5 JAAR tot een enorme economische grootmacht ONDANKS EEN WERELDWIJD BOYCOT VAN DUITSE PRODUCTEN DOOR DE ROTHSCHILDS.
   (De afloop is bij iedereen bekend)

   ELKE oorlog, ELKE (monetaire) crisis, ELKE hongersnood van de afgelopen 250 jaar is door deze psychopaten georkestreerd om er zelf beter van te worden. Om nog meer macht te krijgen. Om steeds dichter bij hun Orwelliaanse, feodale einddoel te komen.

   Dus denk je nu echt dat deze psychopaten ook maar een greintje medeleven of barmhartigheid kunnen opbrengen?
   En juist dit, is waarom in de hele geschiedenis van de mensheid er talloze “verboden voor joden” periodes zijn geweest.

   http://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm

  2. recht in je gezicht, het ware gezicht!?!? (ben bang van wel..helaas, charmant maar ondertussen..) en vermoedelijk een voorzetje voor de nabije door de oprichters van het vierde eu rijk uitgestippelde toekomst, ik hoor op bnr radio niet anders dan geavanceerde chips in je achterste en weg met privileges en privacy ;

   http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/04/duitse-media-noemen-jas-maxima-hakenkruismantel
   http://www.nujij.nl/algemeen/duitse-media-noemen-jas-maxima-hakenkruismantel.35750779.lynkx

   wij zijn een beetje dom…

  3. Hoi Hyper, volgens mij, zijn het de dingen die wij niet zien, en of niet te zien krijgen, en ja we kunnen er toch maar bar weinig aan doen, zie referendum, groet Jenne

  4. An argie.
   Als antwoord op je vraag wat ik zelf denk.
   Nee mij is het ondertussen wel duidelijk dat de machtswellustelingen die naar wereldheerschappij streven niets om wat dan ook geven behalve kapitaal en macht.
   Het zichtbare is helaas bepalend voor standpunten die het merendeel van de wereld bevolking inneemt terwijl het niets anders is dan een groot theaterstuk.(niets is wat het lijkt).
   Ook wil ik je bedanken voor jouw reacties welke je hier plaatst omdat ze in ieder geval voor mij zeer leerzaam zijn. (ik hoop ook dat anderen ervan leren of dat bevestigd wordt wat ze mogelijk al dachten).
   HyperAlert.
   De hakenkruismantel.
   Zien we niet steeds vaker dat dingen nu steeds meer openlijk gebeuren?
   In dit geval is het Maxima die door de slapende meerderheid op handen gedragen wordt en velen zullen zeggen je kunt overal wel iets achter zoeken.
   Zij zullen hoogst waarschijnlijk ook zeggen: Och het is maar een sierstuk/designstuk dus waar heb je het over.
   Ik denk SS er Bernhard had contact met haar vader (die ook niet echt van alle blaam gezuiverd was)maar dat reken ik Maxima niet aan omdat zij niet voor de daden van haar vader verantwoordelijk is.
   Bernhard moet toen hij bij de SS ging de eed hebben afgelegd en dat gebeurde door trouw aan Adolf Hitler te beloven tot in den dood.
   Bernhard had ook goede banden met de familie Perron die voorstander van het nazisme waren.
   Argentinië was ook een land waar veel oud nazi,s/oorlogsmisdadigers na de oorlog een nieuw thuis vonden.
   Dit zijn dingen waar Maxima NIET verantwoordelijk gehouden mag/kan worden maar als je opgroeit tussen dat soort lui kun je wel besmet worden.
   Wat betreft die mantel: Die schijnt ze al eerder gedragen te hebben wat inhoud dat ze kon weten welke design stukken erop aangebracht waren en dus kon ze ook weten dat een bepaald stuk veel op het hakenkruis lijkt.
   Blijft de vraag over is dit bewust of onbewust gebeurd ?

  5. Zomaar een paar hints die iedereen kan controleren.
   EU en de Europese Commissie (EC) de eerste president van de EC was een zekere Hallstein een Nazi die in 1957 de eerste president van de EC werd.(dit wordt uitgebreid beschreven in het boek “de nazi achtergronden van de eu te Brussel” wat op internet te vinden is).
   Wat nu de strijd tegen het terrorisme genoemd wordt is te vergelijken met de strijd van de Duitsers in de tweede wereld oorlog tegen het verzet.
   Toen had men de SD en Gestapo die beperkende maatregelen nam zoals:
   1. Men moest zich kunnen legitimeren = nu identiteitsbewijs bij je
   hebben.
   2. Infiltranten die velen hebben verraden = informatie uitwisseling
   via computernetwerken waardoor veel van iedereen bekend is.
   Voorbeeld:
   Belastingaangifte u hoeft alleen nog maar te controleren omdat
   de belastingdienst alles al voor u heeft ingevuld.
   3. Alle medische gegevens worden digitaal gecommuniceerd.
   4. Plasterk wil nu dat de kabel afgetapt mag worden door de
   veiligheidsdiensten en informatie moet makkelijker uitgewisseld
   kunnen worden met buitenlandse veiligheidsdiensten (denk ook aan
   de gegevens die ze van u vragen als u gaat vliegen).
   5. UWV staat in contact met werkgevers en Arboartsen.
   6. Heeft u uw mobieltje bij u dan kan men u traceren.
   Trek uw conclusie.

  6. Haallooh Arnold en Jenne, kwam net het volgende tegen dat wel aardig aansluit, de grote Eu bonzen hebben het op moment voortdurend “over het net dat zich nu aan het sluiten is..” , de burger als pré crime crimineel en nieuwe vijand voor het leger en de staat ;

   Quote: “Complimenteer het volk, praat over soevereiniteit en vrijheid als hoogste goed, terwijl er in de achtergrond druk wordt gekonkeld om onze vrijheid en soevereiniteit over te dragen aan Brussel, de Nazistaat Europa waar zijn grootvader één van de grondleggers van was.”

   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10160:keek-adolf-hitler-toe-tijdens-kersttoespraak-willem-alexander&catid=9:binnenland&Itemid=22

   heb nog steeds een zwak voor to the Max, ze laat tenminste zien wat er aan de hand is, respect for that, humor en galgen realiteit in 1, snap wel dat Willum daar als een blok voor valt, had daar zelf niet bestand tegen geweest, Willum en ikkuh hebben dezelfde smaak kennelijk, mooi bootje trouwens ook, als ik een domina dicatatrice zouh moetuh kiezuh van muh grootvader zou ik hetzelfde doen, dan maar zo 1, in stijl verrekken als onderdaan en ietwat goedige-vadsige trouwe fool van de mean Queen;

   http://www.nujij.nl/algemeen/is-maxima-een-koninklijke-neonazi.35751439.lynkx

   The Stooges – I wanna be your dog (1969)
   https://www.youtube.com/watch?v=vwmU343eBu0

   ‘lieve mensùh, iedere mongòòllh begrijhp natuurlijk wel…’ Oefenen
   http://www.luckymedia.nl/luckytv/2013/09/oefenen/

   http://www.telegraaf.nl/vaarkrant/22928561/__Koning_koopt_nieuwe_speedboot__.html

   http://www.nujij.nl/algemeen/als-duitse-humor-verboden-wordt-omdat-erdogan-dat.35751634.lynkx

   Gemuilkorfd zetpilbaasje frutten frotter met teflon laag ende aan touwtjes met 2 statische weerhaken opgehangen makeup grizzly grindstoner nep fake grijns á la willempie heeft zwijgplicht (zal voor de mh17 wel hetzelfde gelden denk ik zo te denken) ;

   “The European elite have gagged elected politicians in the Netherlands, ordering them to suppress the Dutch people’s democratic voice until after our own referendum is done and dusted on June 23. In an astonishing statement delivered to the Dutch parliament this week Prime Minister Mark Rutte admitted he had been ordered by other EU leaders not to mention the referendum for the next two months.”

   http://www.express.co.uk/news/politics/661195/Dutch-referendum-Brussels-ban-MPs-Ukraine-deal-Brexit-EU

   Peter Gabriel – Digging In The Dirt
   https://www.youtube.com/watch?v=X0C3DHp36zc

  7. Goedenmiddag ma chere Odette, dus je amoureuse vlucht poging met de jonge Cruqius is op niets uitgelopen, goed voor ons !!!
   Ja het is veldgrauw, en het is geen Swastika, maar toch, nou ja wat kan het me eigenlijk schelen, t’is een mooi wijf, en in mijn idee wel rieel, en wat haar ouwe heer heeft gedaan vreselijk, maar ik denk dat zij het daar ook mee eens zal zijn, ik denk dat we het slechter hadden kunnen treffen, er zijn genoeg van die Nederlandse regenten dochters met spinnewebben in hun culotte, had dat beter geweest, o was ik maar koning en Carla koningin, elke dag feest, geen leger, weinig belasting, en alleen protestente Moslims, en tweede taal Fries, geen betaal kaarten alleen baar geld, nou je begrijpt het wel paradijs op aarde, Guido minister president, en Zeevat minister van alles, Anna minister van welzijn, Monika van het leren, Cosmic Jauke, dagelijkse referenties van het feest programma, ach maak je niet druk we vinden voor ieder één een leuke job, groet koning Jenne

  8. Odette.
   Ook al draait het de andere kant op dan nog blijft het vergelijkbaar met het hakenkruis alleen is het dan het spiegelbeeld.
   Mij maakt het geen moer uit wat ze draagt en dat is geheel aan haar maar als je zulke dingen gaat dragen in een land waar een dergelijk symbool tijdens het Nazi tijdperk symbool stond voor ellende dan kun je verwachten wat nu gebeurd in Duitsland.

  9. commentaar in het begin van de docu, van een fan; quote:’if they ever drop a nuclear bom on this damn place, Lemmy and cockrodges is the only thing that’s gonna survive’

   en jah hij mag van mij een duits kruis op z’n keel dragen, omdat ik weet waarom ie vaderloos is opgegroeid, kwestie van terug pakken van wat je te vroeg verloren bent, via een artistieke omweg een logische energetische pendulum beweging, kan meneer griezel smartassslijmjurk ouwe vrouwtjes oh zoh EU hey you genuanceerd mispelende blaaskaak interview fluisteraar de pauw nog een puntje aan zuigen, around a 1000, ‘niet veel per jaar’ zegt ie, Lemmy ‘als je al 63 bent’… meneer de pauw vond Putin z’n verzuip opmerking niet veel soeps, dan trekt ie zo’n quasi onnozele routine koekwaus kop alsof tie zelf het enige wandelende fossiel is met een gram denkvermogen, heb ik toch anders beleefd.

   Lemmy 49% Mf, 51% Son Of A B
   https://www.youtube.com/watch?v=RSyuRtFpIJ4

   van mij mag Max elke dag die jas dragen, straigth in your face the way it probably is, denk je echt dat zij een ‘democraat’ is rolling over the floor laughing out loud and bursting out in tears(gas), zal me niks verbazen dat dit in de kern voor het gros van de dutch burger vrouwtjes niet veul anders is, of zie ik het veuls te scheef.

   sound engineering en beleving, voor het eerst in beeld mijn favo bnr radio auto presentator bekeken, is goed bevallen, reptielen onder elkaar gevoel denk ik, ik snap hum wel, je wilt graag uitzinnige fan zijn maar het lukt net niet;
   http://www.abhd.nl/video/lexus-gs-f/

 10. NUIT DEBOUT blijft groeien, gisteren was het woord Monsanto en het kiezen voor zijn vergif door de pseudo volks vertegenwoordigers in Brussel het onderwerp!
  Het schijnt naar internationale groei te gaan, het is fijn om er tussen te staan te mediteren.

  1. Het wordt een keer tijd dat het volk in opstand komt. We laten ons al decennia als lammeren naar de slachtbank leiden door de banken, de politici, de conglomeraten en ander grootkapitaal met aan de absolute top de Rothschilds en de Rockefellers.

   Keer op keer worden we door deze psychopaten belazerd. Van euro tot grondwet, van bail-outs, bail-ins, ESM tot het “raadgevende” referendum over de Oekraïne; we worden keer op keer belazerd, voelen ons keer op keer buitenspel gezet. Politici hoor en zie je niet, behalve wanneer er verkiezingen zijn en dan SPELEN ze voor sinterklaas. Zwarte piet mag niet meer vanwege “politieke correctheid”.
   Maar vanmorgen was op het journul dat 33% van de ouderen niet meer kunnen rondkomen van het pensioen waar zij hun hele leven voor hebben gespaard.

   Tijd voor verandering. Dit kan alleen wanneer de macht van de geldcreatie weer in handen van de staat komt.
   Zo lang de gelduitgifte in handen is van private banken (DNB en ECB zijn private instellingen) wordt de inflatie alleen maar erger.
   Er wordt geld gecreëerd uit niets. Met een druk op de knop worden getalletjes tevoorschijn getoverd waar de Nederlandse belastingbetaler garant voor mag staan.

   De laatste keer dat men zich in Europa uit de schulden probeerde te drukken was ten tijde van de Weimar republiek. En je kunt vinden hoe dat is afgelopen….

   Hopelijk is het nog niet te laat. De FED is in paniek en de V.S is zich op drie fronten aan het voorbereiden op een oorlog (Oekraïne en Syrië, Noord-Korea en China)
   Tegelijkertijd doet het op andere fronten alles om de BRICS landen in het diskrediet te brengen (Brazilië en India)
   Geopolitisch gezien is het, weliswaar met andere landen, een afspiegeling van 1938-1939…

   https://www.youtube.com/watch?v=vQmDJtDDpKY

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.