Advertentie

Georkestreerde ineenstorting US-dollar begonnen..


dollarbill gold value
De tekst dat een dollarbiljet een tegenwaarde zou hebben van het ‘geprinte bedrag in goud’ zijn vér achter ons..!

X
X

Insider Department of Homeland Security (DHS) waarschuwt:
X

Georkestreerde ineenstorting US-dollar ‘is begonnen’

2013 © Natural News, Jonathan Benson

2013 © vertaling Frank Bleeker

x

De klok tikt en telt af, terwijl de buitensporig boosaardige kliek die bekend staat als de ‘globale elite’ zich opmaakt voor de beslissende stappen voor een complete wereldovername. Een insider bij het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS), dat overigens de Amerikaanse hergeboorte is van de nazi-SS, bracht onlangs een onheilspellende waarschuwing naar buiten. Amerika’s dagen zijn geteld en de Amerikanen moeten zich in feite op het ergste (dat nog moet komen) voorbereiden.

Doug Hagmann
Doug Hagmann

Niet alleen is volgens de anonieme bron in de nabije toekomst een complete ineenstorting van de Amerikaanse dollar te verwachten, maar daarnaast is één enkel, uniform muntsysteem al in de maak om de plaats van de dollar in te nemen..
Alles wat er nu nog hoeft te gebeuren is, bij wijze van spreken, die laatste klap met de hamer, een gebeurtenis die de mensen werkelijk dooreen schudt en ze wakker maakt uit hun dronken roes, waarin zij alleen maar amusement opslurpen. Maar als dit uiteindelijk gebeurt, is het, voor wie dan ook, al te laat om daar nog iets aan te kunnen doen!

“De eerste schoten bij de wereldwijde economische overname werden afgevuurd in Cyprus”, legt Doug Hagmann van het CFP (Certified Financial Planner Board of Standards) uit, over de situatie zoals die zich op dit moment afspeelt.
“Het is een plan voor een communistische wereldeconomie waarin de ‘middenklasse’ zal worden weggevaagd door een reeks van gebeurtenissen die uiteindelijk hetzelfde effect zal hebben als we nu in het huidige Cyprus zien.”

De FED, eigenaar van de Amerikaanse dollar (!!), is een gedrocht geworden.
De FED, eigenaar van de Amerikaanse dollar (!!), is een gedrocht geworden.

En wat is er nu precies gebeurd in Cyprus? De mainstream media beweren dat het een eenvoudige, uit een noodsituatie ontstane ‘belastingmaatregel’was, een ‘heffing’, bedoeld om het land uit de crisis te trekken. Maar in werkelijkheid, werden het volk van Cyprus, en mensen met geld op Cypriotische banken, door de centrale bankiers letterlijk beroofd van vele miljarden dollars, door van de ene dag op de andere onaangekondigd de rekeningen van een groot deel van die rekeninghouders bij Cypriotische banken te bevriezen. Volgens meer recente rapporten kan, als onderdeel van de deal, tot 40% van het geld van de deposanten in beslag worden genomen.

Federal Reserve heeft onlangs meer dan 25% van de Amerikaanse ‘spaar- en beleggingsgelden gestolen door middel van ‘kwantitatieve verruimingszwendel’

Maar wat er op Cyprus is gebeurd, gebeurt nu feitelijk ook in de VS. Maar heel weinig Amerikanen, zo blijkt, zijn zich bewust van het feit dat de ‘kwantitatieve verruimings-regeling’ van de Federal Reserve, die opzettelijk meer papier geld injecteert in de algemene geldhoeveelheid, inflatie veroorzaakt. En inflatie leidt tot devaluatie van het geld, wat in wezen gewoon een andere vorm van stelen van de bevolking is, teneinde een stel centrale bankiers te spekken.

Het is in de onlangs verschenen film/documentaire 'THRIVE" dat er heel duidelijk gesproken wordt over onderdrukking door TPTB ('The Powers That Be). Volg het geld en je ziet wie dit zijn..!
Het is in de onlangs verschenen film/documentaire ‘THRIVE” dat er heel duidelijk gesproken wordt over onderdrukking door TPTB (‘The Powers That Be). Volg het geld en je ziet wie dit zijn..!

Hoewel deze liquiditeitsinjecties zouden kunnen leiden tot directe economische vooruitgang, zullen zij nooit lang duren en de lange termijn gevolgen van hun herhaald gebruik is hyperinflatie en de vernietiging van de munt. En de ongelukkige waarheid van de zaak is dat alle niveaus van de overheid zijn geïnfiltreerd met globalisten, die de belangen van de centrale bankiers ten koste van het volk zullen dienen.

“Het plan voor een wereldwijde valuta of een economische wereldorde is een zaak die de politieke partijen overstijgt,” schrijft Hagmann. “Degenen die blijven betogen in de nabootsing van Republikeinen en Democraten doen niets meer dan het verzorgen van wat entertainment om mensen af te leiden van het echte probleem: dat van de mondiale elite versus de rest van ons.

De top van de piramide in deze Ponzifraude is gevuld met leden van beide Amerikaanse politieke partijen die systematisch ons en onze toekomstige generaties plunderen en enorme financiële schulden, knechtschap en slavernij creëren. Het is een plan dat al eeuwen aan de gang is. Het probleem is echter dat we zijn geconditioneerd om niet zo groot te denken. Maar toch, de leugen is zo groot.”

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

http://canadafreepress.com/index.php/article/53842

http://canadafreepress.com/index.php/article/53832

http://canadafreepress.com

 

34 gedachten over “Georkestreerde ineenstorting US-dollar begonnen..

 1. hoe komt het eigenlijk dat de meute (nog slaapt), tja die bekende
  brood en spelen.
  er zijn zeven miljard mensen waarvan tweederde wel erg dom zijn!
  kijken liever voorgeprogrammeerde shit op tv.
  om deze mensen wakker te krijgen moet er een politieke aardbeving plaats vinden, en aan de andere kant die actie voor syrie heeft weinig opgehaald.
  kennelijk zijn er toch mensen die het spelletje door hebben
  MENSEN WORD WAKKER EN MAAK HET VERSCHIL!
  we zouden een keer in de maand twee dagen niet moeten tanken, en niet naar ’t werk moeten gaan, dit alles een jaar volhouden
  dan heb je een REVOLUTIE OM JE VINGERS ERBIJ AF TE LIKKEN!

  1. @raoena

   1(je schrijft dat je erg dom bent!)
   Ik zou zeggen dat het niets met dom zijn te maken heeft maar met bewustzijn.
   je kan toch ook niet tegen een kleuter zeggen dat hij dom is omdat hij nog geen wiskunde sommen kan maken!
   Nee voor alles staat een tijd en iedereen mag het op zijn eigen wijze, tempo doen.
   Maar als je gaat wijzen dat twee derde nog dom is dan gaan spreekwoordelijk drie vingers naar jezelf toe!!
   Daarom ook de eerste regel bij 1 die naar jezelf wijst!
   Jou innerlijke wereld word weerspiegeld in de buitenwereld dus wil je wat veranderen ga dan kijken naar jou innerlijke beleving en breng die dan liefdevol in balance.

  2. Nou ik heb gisteren een opschrift gezien wat zij;

   Dumb people should not bread, domme mensen zouden geen kinderen moeten maken.

  3. Heeeel gevaarlijke uitspraak vind ik, Jenne.. Zijn mensen met Downsyndroom ‘dom’.. Of andersom gezegd: ‘Wie is dom, en wie oordeelt erover’..?

  4. wie die tekst opschreef was sowieso zelf al dyslectisch of analfabeet 😆
   Bread = brood
   To breed = zich voortplanten

   just for the record 😉

  5. Idd 😉 Laat in hemelsnaam sommige mensen ajb geen brood maken..

  6. Nee zeg, asjeblieft, dat lukt soms nog minder dan mensen 🙂 en blijven oefenen om lekker brood te maken verveeld zo snel.

  7. GuidoJ, nee het stond op een steen op een foto.

   ja het is nog al discutabel, maar er zit ook iets, heel diep van waarheid in.
   Ach ja Downsyndroom, hoeft niet kan wel, maar ik weet niet waarom ze wekken altijd sympathie bij me op.

   Cozmic, ja goed gezien, geen zoete broodjes bakken.

  8. Ja hier had mijn reactie moeten staan; dumb people should not breed .

   Er zijn 7 milliard mensen waar van 2/3 wel heel erg dom zijn.

  9. definitie van DOM : Het kenmerk van een persoon met duidelijk lagere intelligentie dan gemiddeld .

   scratch scratch …… als 2/3 van de wereldbevolking een lagere intelligentie heeft dan gemiddeld dan vormt 66,67 een meerderheid van 50% ??? 🙄 Theoretisch zou maar 50% dom kunnen zijn toch ? Of ben ik nou zo dom ?

 2. Dit artikel is duidelijk geschreven vanuit een achterhaalde en op materialistisch scheidingsdenken gebaseerd inzicht. Hoek Republikeinen, conservatieven (“Blijf van mijn spullen af!” en: “Wie op mijn land komt mag ik neerschieten”: die mentaliteit).

  Globalisme staat voor grenzeloosheid en het afschaffen van de in de 19e eeuw opgerichte nationale staat. Een prima beweging dus, die staat voor eenheid onder de mensen, in plaats van onderscheid in nationalisme en huidskleur. Dit soort artikelen apelleert in hevige mate aan dat soort onderbuikgevoelens en op angst gebaseerd wij-zij-denken.

  Het huidige geldstelsel zorgt al eeuwen voor oorlogen. We bumpen van de ene in de andere crisis. En dat heeft inmiddels honderden miljoenen mensenlevens gekost. Het stelsel zal hoe dan ook uitmonden in 1 wereldmunt. Dat kan kort of lang duren. Maar het zal voor vrede zorgen. Geen valutaoorlogen meer. De kern van alle oorlogen (ook WOII).

  De mensheid beleeft momenteel een kramp. Veroorzaakt door een reinigingsproces. Verrotte instituten worden omgehaald, incluis dode banken en ander onkruit. En dat is maar goed ook. Zo’n reinigingsproces doet heel zeer en kost veel geld. Maar de westerse mens heeft zich zijn welvaart de afgelopen eeuwen niet waard getoond. Hij heeft voortdurend zijn hoofd afgewend van hongersnoden in Afrika. In plaats daarvan is ie elke zondag naar Ikea gegaan om daar tegen geleend geld bankstellen te kopen. Over verkeerde prioriteiten gesproken. De westerse mens is een egoist. En nu hij eindelijk wordt geconfronteerd met zijn onverantwoordelijke gedrag begint ie te zeuren dat ie wordt bestolen door de overheid.

  Niet te geloven, wat een kortzichtige, stomme en idiote verwaandheid. Hoe durven ze!

  Maar er komt nu dus een einde aan. We gaan nu zelf een tijdje honger lijden. Leerproces heet dat. Dat moeten we doorzien, in plaats van allerhande vage ‘elites’ de schuld te gaan geven van eigen onvermogen.

  1. Waar zou ik precies in geloven dan? Misschien moet je dat even aangeven voordat je mensen voor schaap begint uit te maken.

   Waarschijnlijk denk je dat ik denk dat er geen controlestaat of dictatuur hier komt. Dat schrijf ik echter nergens. Ik stel dat er 1 munt komt en vrede. Dat is daarmee niet strijdig.

   Waar wij verder waarschijnlijk van mening verschillen is de vraag of de westerse mens die controlestaat heeft verdiend. Ik meen van wel want de westerse mens heeft zich de afgelopen decennia van voorspoed onwaardig getoond. De westerse mens heeft zich de afgelopen decennia een sprinkhaan getoond. Allemaal obesitas in uitpuilende supermarkten die de hele dag lopen te zeuren. Terwijl 90% van de mensheid lag te creperen in eoa woestijn.

   Werkelijk, de westerse mens heeft een vreselijk lot verdiend. En die zal komen ook. Over zichzelf afgeroepen. Maar ze zien het niet. Ze gaan gewoon door met naar anderen wijzen. Het zijn de bankiers, de elite!

   Nee, je bent het zelf. Die elite is een spiegel. Die kon er niet zijn zonder het obese gedrag van het volk.

  2. Poging tot provocatie , Daan ?
   In wezen was goud al een mondiale munteenheid , de goudstandaard werd vervangen door gedrukt manipuleerbaar geld …. en nu moet er een mondiale munt komen . Terug bij af maar dan anders , gecontroleerd door banken en corporaties . Ik ben bang dat de Afrikaantjes er weinig baat bij zullen hebben aangezien nog steeds dezelfde kapiteins aan boord zijn die hun eerder de hongersnood hebben ingejaagd .

  3. …hetgeen overigens ook de reden is dat die meneer in dat filmpje op de homepage, onder de titel ‘Mind over matter’, op zijn donder kreeg van zijn ‘begeleider’. De westerse sprinkhaanmens is dergelijke Mind-technieken onwaardig. Hij zal die namelijk te allen tijde inzetten voor eigen gewin. De westerse mens zal iedere spirituele verworvenheid misbruiken voor gewin. Instantane-realisatietechnieken zullen enkel worden ingezet voor geld, seks of aanzien. Zo is de westerse mens. En daarom heeft hij het spirituele evenmin verdiend. Ook dat zal onder de komende dictatuur dan ook uitdoven. De westerse mens is onwaardig gebleken. De westerse mens zal vermaterialiseren, en verstoffen. Naast zombiebanken, zullen er geestloze, zombie-mensen ontstaan. Omdat de westerse mens onwaardig is gebleken.

   Over zichzelf afgeroepen.

  4. Das geen provocatie. Het is geen provocatie om vast te stellen dat de westerse mens niet deugt en zijn medemens heeft laten creperen. Wijzen naar ‘elites’ ondersteunt dat enkel. Het wijst immers op een volslagen gebrek aan zelfverantwoordelijkheidsgevoel. De ‘elite’ als zondebok. De elite heeft nooit iemand verhinderd om iets te doen aan Afrika. Maar Henk en Ingrid zaten toevallig net in de Ikea toen ze in Ethiopie bij bosjes omkwamen van de honger. Kwam ze even niet uit.

   Dat mijn verhaal wordt gezien als provocatie is een teken aan de wand…

  5. @ Ramon

   Ik zeg eerder dat daan een bewust schaap is die weet wat er aan de hand is en dat wij als mensen dit allemaal hebben gecreerd en nu voor het dillema zitten hoe we dit op gaan lossen met z,n allen
   Ook hier geld weer dat onze innerlijke belevingswereld word weerspiegel in de buitenwereld!

  6. Gelukkig bestaat de “Westerse mens” alleen op een platte wereldkaart 😉

  7. de nieuw age mensen en de nieuwe orde nwo globalen kannibalen vallen plots naadloos samen in het schurftige Ray gelly fish licht te bezien en bezichtigen afzichtelijk monsterlijk naadloos met jeuk, ’transparant’ ; en ‘met z’n allen’ en ‘niets is voor niets’ en ‘we zijn 1’ en ‘van binnen en buiten’ ; braak bakje en terwijl lieve Anna al compleet doordesemd is van de gekst denkbare new age waarheden en lief schaapachtig aan mij vraag wat nwo eigenlijk betekent zijn bij deze de 2 schijnbaar tegengestelde werelden 1 geworden, gelei kwallen transparant zonder ruggengraat, Anna gaan we vanaaffff op de ssjett? ik wil wel, ik werd effe niet vrolijk van Moon Anna, kan aan mij liggen… zijn we dan toch een goede match Anna? okay ik kan effe geen nieuw huis voor je kopen; nou en? en ik wil wel sjjetten en alles heel graag Anna maar fakesbook voelt nog steeds verschrikkelijk hyves eng bijenkorf borg cyber ebay bij mij, met je kop en bouwjaar op de E-beurs te koop, we zijn mensen Anna echt, ik ben nog steeds gek op haar hoor

  8. tot mijn grote schrik net in de Televaag gezien dat er in Hol land het grootste overdekte mega miljoenen prohostie centrum gebouwd gaat worden van meerdere hectares bedrijfsterrein helikopter omvang, de jeugd is nu intensief genoeg cam en token en f boek getraind om linea rect aaaaaaal in te stromen, op de fiets tot mijn schrik een moeder van begin 30 met een dochter van ten hoogste 8 jaar in peperdure achterbuurt ho bontkraag en op maat gesneden nauwe jeans met alle bijbehorende perrrrrff motoriek die je een tijdje terug hoogstens bij vroegrijpe 17 jarigen tegen kwam, hol land gefeliciteerd!

 3. Spanje, Griekenland en Cyprus als blauwdruk voor een geënsceneerde economische ‘crisis’? Hoe werkt het financiële systeem eigenlijk? Wordt geld uit het niets gecreëerd? Wat is de rol van private banken? Waarom drukt de regering zelf geen geld? Is rente op rente wel eerlijk? Hoe geraken we uit deze wereldwijde economische malaise? Wat is de oplossing en wat is onze rol hierbij?

  Op al deze vragen en meer gaan mijn gasten Ad Broere (econoom en auteur van de boeken ‘Ending the Global Casino’ en ‘Geld komt uit het Niets’), Niels Verduijn (Onsgeld.nu) en Peet Verbeek (Fair4All) en ik in tijdens ons 2e HealingSoundMovement Tv-debat over ‘Nieuwe Economie’ as zondagmiddag!

  Steun ons werk om de Tv-registratie en het verspreiden van het echte nieuws mogelijk te maken en meld je aan om als publiek deel te nemen aan het afsluitende interactieve paneldiscussie…

  Meer info: http://www.healingsoundmovement.com/news/123/menselijke-economie-2e-hsm-tv-debat-met-publiek-7-april-met-o.a.-ad-broere-en-peet-verbeek.html

 4. Allereerst voor Daan, er zit veel waars in je betoog, vind alleen dat je wel erg generaliseerd wat de Westerlingen betreft.
  Ten tweede als je die bedragen leest, en volgens sommige moet je die bedragen ver 3 voudigen wat dan neerkomt op ;
  75 000 000 000 000 000 $, wat uit de roulatie is getrokken, en dan wat moet je er mee, onvoorstelbaar.

 5. Het financiele stelsel (hetgeen nu nog net op het nippertje in het centrum v/d aandacht staat van leiders en leiding geven) kan enkel veranderen als het door mensen werd veranderd ……. Dan is enkel het ‘water aan de lippen’ de methode om een kritische massa in beweging te krijgen ….
  Wat is hier nou zo moe …. moe …. moeilijk an ?
  Over een tijdje hebben we het alleen nog over ……….

  C
  O
  N
  T
  E
  N
  T

  = INHOUD !

  Rechtspraak van/door mensen op de brug van een gedeeld schip (lees: over’waar=heit) het herkenningsteken !

  1. over een tijdje na de grote nwo piraten bank overname hebben we het alleen nog over de grote techno token central hyves cyber computer die bepaalt wie mag leven en wie per chip commando wordt uitgeschakeld, afzichtelijk dom en goed gelovig geredeneerd Ygie, had ik niet van jou verwacht

  2. Vertrouwen in een goede afloop is enkel gestoeld op het besef dat de juiste mensen naar boven komen in deze tijd. De suggestie dat het kwaad zou kunnen winnen lijkt me een naargeestige beleving van het huidige eindspel 🙂
   Ik verwacht maar 1 ding van mijzelf: vertrouwen in de goede afloop omdat goede mensen op tijd naar het roer stappen. Elke andere focus/gedachte is een eigen creatie van het tegenovergestelde waar ik afstand van neem omdat de visualisatiekracht het enige is wat we hebben !

  3. Mensen die een zwart scenario voor ogen hebben en enkel het zwarte gat voor ogen hebben en delen hebben een deel’beleving & kennen wantrouwen (= mentale gedachte op basis van onderontwikkeld gevoel) als uitgangspunt. Helder gevoel weer dat alles 1 is en alles – hoe dan ook – goed komt 🙂

 6. Iets dat wat mij betreft erg belangrijk om te onderkennen is, is: de / een elite is het gevolg van een systeem en niet: het systeem is het gevolg van een elite

  Sommige lui hebben eenvoudigweg een gigantisch talent voor geld en macht. Zoals er ook zijn die verschrikkelijk goed viool kunnen spelen. De laatste groep komt bovendrijven in een muziekscene, de eerste groep in machtskringen. Die worden binnen een gegeven systeem een elite.
  Wanneer je nou de oorzaken van ellende gaat zoeken bij de mensen die in een systeem komen bovendrijven, in plaats van bij het systeem zelf, dan laat je je dus in de luren leggen. Dan laat je je van de essentie afleiden. En bovendien ga je dan ten onrechte bepaalde groepen mensen aanpakken, in plaats van het systeem.

  1. Dat vind ik niet. Vreemd systeem hanteer jij Daan; heb je dát weleens aangepakt? Of té ‘lui’..

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems.
  Exopolitics.org

  Bij de grootbanken, de angst voor de spaarders die hun overstap maken naar depositobanken. De politici liggen aan ketting van hun kiezers in het binnenland, de nodige wetregels voorhanden en de bankenlicenties. Zelfs binnen het bedrijfs-, investerings en verzekeringswereld lijkt het niet allemaal goud wat blinkt maar zijn tuk op het volgende. Een depositobank gescheiden van een investeringsbank of verzekeringsbank voor geval van faling, een depositobankrekening schrijft het nodige gelden over naar de investeringsbank of verzekeringsbank. Binnen de accountancyworld lopen niet allemaal domme grijze muizen rond, kennen de gepaste knock how. De paradijseilanden zijn op sterven na dood volgens EU-insiders voor het EU-burgers fiscaal profitariaat. De EU spaargarantie van 100000 € is overbodig bij de depositobank die liggen 24 uur op 24 aan de controleboeien van het bankentoezicht.
  Poitiek en de juiste verkiezingspropaganda zonder leugens…
  Op de Aarde is het geld de enige god, spaarcenten 100% veilig geen angst voor bankfaling, men kan op beide oren slapen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.