Advertentie

9/11-onthulling? Waarom anders deze video’s van het net?


Een ex-Russische militair, die een technisch volledig en zeer overtuigend artikel gemaakt heeft over de bewijzen, die verklaren op welke wijze de Twin-towers neer zijn gehaald, met een mini-kern-explosie..? Een theorie die een hoop verklaart. Vooral het bizarre vraagteken van het stof verandert in een uitroepteken!

Hoe is het mogelijk dat een betonnen kolos verpulvert? Hoeveel energie is dáár wel niet voor nodig. Juist, een kernexplosie, een mini-kernexplosie om precies te zijn, die VOLLEDIG gecontrolleerd, in staat is dit te doen.  De verpulvering van het mega-gebouw tot poederstof is daarbij echter een noodzakelijk gevolg.

Maar met de bewijsvoering van deze Russische expert, is het belangrijkste geschiedt: er is nu een verklaring voor heel veel vragen die openstonden.

Maar dáár gaat het hier in dit artikel eigenlijk niet eens om. Waarom dan wel?

Er is één of er zijn meerdere partijen op dit moment op het internet actief, die met een grote bezem, ALLE VIDEO’S aan het verwijderen zijn, die deze theorie van Dimitri Khalezov bevestigen..! Waar rook is, is kennelijk ook vuur. (Kijk bijv. HIER op de website van AOL)

In 26 YouTube’s  legt Dimitri Khalezov, een voormalig officier van de Soviet nuclear intelligence, de nucleaire demolitie van het WTC in een interview van A tot Z uit. Maar al deze YouTube’s zijn inmiddels verwijderd..! Heeft het ermee te maken dat Khalezov een top-expert op dit gebied is en dus weet waarover hij spreekt..! Een reden te over kennelijk, voor partijen die deze kennis niet op grote schaal verspreid willen zien..!

Maar internet zou internet niet zijn, als deze 26 filmpjes tóch gewoon te vinden zijn. HIER de lead ernaar toe..

Zo zijn er ook op veel andere plaatsen, waar filmpjes stonden die deze Khalezov aan het woord laten, van het net verwijderd..

Een kernexplosie..??

Laten we ter zake komen. In dit filmpje, dat wél vrij op het internet te vinden is,  zie je de nucleaire explosie plaatsvinden.. Hier is dat onder de Noordelijke toren. (WTC2)

Het is erg belangrijk dat je goed je ogen gericht houdt op de toren, want je mist het schudden ervan heel makkelijk. Dit schudden van de toren werd veroorzaakt door een GEMETEN aardbeving van maar liefst 5,7 op de schaal van Richter. Deze vond plaats, doordat een nucleaire explosie plaatsvond ondergronds, vergelijkbaar met een kracht van een 150 kiloton TNT-explosie, aldus Khalezov. (kijk voor een volledig overzicht inzake deze ‘beving’, HIER)

Maar eerst de YouTube van de trillende toren. Let op bij 0:08!

X

X

De seconden ná deze explosie, begint de toren te verpulveren, op de wijze zoals dat op de tekening hier staat getekend. De zware onbeschadigde top van de toren valt namelijk, doordat er ónder deze toren niets meer zat dan een stapel compleet stof, met kleine hele stukken in de tussenliggende zone.

We willen hier niet heel uitgebreid bij dit verhaal stilstaan, omdat er nogal wat over te vertellen valt. Het best kun je ‘je surfende muis volgen’ in dit verhaal. Er is heel veel te vinden in dit kader, waarvan je mond openvalt. Een mini-nucleaire explosie, is een uiterst zinnige verklaring voor heel veel zaken, met name van de ongelooflijke verpulvering van vele tienduizenden kubieke meters beton EN staal..!

We geven je deze leads (met heel veel dank aan Guus):

DrogBlog, artikel in het Nederlands: HIER

911 WTC Nuclear Demolition. HIER

Het verwijderen van de video’s waarin Dimitri Khalezov’s verslag doet van deze Nuclear Demolitions!  HIER

Website van Dimitri A. Khalezov. HIER

Nuclear demolition van wolkenkrabbers HIER

NAGEKOMEN BERICHT 28 juli 2010:

Inmiddels zijn de meeste video’s rondom deze nucleaire verwoesting verdwenen van internet. Kijk in ieder geval even op deze torrent:

HIER

52 gedachten over “9/11-onthulling? Waarom anders deze video’s van het net?

 1. Maar internet zou internet niet zijn, als deze 26 filmpjes tóch gewoon te vinden zijn.
  HIER de lead ernaar toe.

  Klik op HIER, daarna op de link van een van de 26 filmpjes, en dan op FREE downloading.

 2. “”leuk en aardig maar je moet je inschrijven om die filmpjes te kijken istnie ?”””

  staan inmiddels allemaal op you tube HIERRR >>>

  http://www.youtube.com/watch?v=uNs7yZUyIkU&feature=related

  Er staan aantal filmpjes niet bij, maar de nummers bijv. 24 effe in je zoekfunctie zetten bij you tube en bingo!!!

  Tip instaleer realplayer en daan kan je de filmpje s allemaal downloaden, dit kan je doen terwijl je kijkt.

  afstublieft greets

  dus geen lastig gedoe met torrents en wachttijden!!!

 3. zo juist alle 26 delen gezien, wouw wat een informatie.
  als deze man gelijk heeft,dan heeft de truthmovement er een probleem bij, geen thermite !!??
  maar wie heeft het gedaan? heeft iemand een link?
  het is oorverdovend stil op de mij bekende 911 sites aangaande Dimitri Khalezov

  1. Ik heb 5 delen gekeken en toen was ik er klaar mee…….. als we het hebben over een complottheorie, hebben we er in mijn optiek hier één. De goede man kan zich niet eens identificeren dan behalve met foto’s uit zijn (mogelijke) jeugd, waarbij hij ook nog een verklaring geeft voor een uniform die niet lijkt te passen bij hetgeen hij zegt dat hij heeft gedaan wat betreft werk in de voormalige USSR.

 4. Het geruchtmakende internationale nano-technisch onderzoek van vorig jaar heeft aangetoond dat in de onderzochten stof resten super-theriet gevonden werden.
  Super Theriet is nu net de stof die uitsluitend gebruikt wordt bij ‘Controlled Demolitions’.
  De brandweerlieden memoreerden vlak voor het instorten dat ze series explosies gehoord hadden, argumenten die m.i. pleiten voor een controlled demolition en niet voor een klein kern wapen.

  1. Laten we nou niet alles door elkaar halen, anders kan ik het helemaal niet meer volgen.. haahahaha.. René, het kan toch ook zijn dat het én én is…
   (Ken je dat..? Én Én..?)

 5. Wat ik me afvraag; is dit een zoveelste CIA cover up?
  De theorie aangaande die ondergrondse nukes vind ik in redelijke mate aannemelijk. Alles gereduceert tot stof, en eerder een gat dan een bult. En hoe verklaar je gesmolten staal van 1500 graden na 6 weken.
  Wat ik NIET aannemelijk vind is dat de us government dit heeft gedaan om “de levens van miljoenen andere new yorkers te sparen” door die “vliegtuig-nuke” onschadelijk te maken door die ondergrondse nuke af te laten gaan.

  Daar geloof ik dus helemaal NIETS van.

  Hoelang denken “ze” dat we nog gek zijn?

  1. De vraag is, m.b.t. die hitte die in de puinhopen nog 1 maand is blijven hangen, of die alleen dus door thermiet is veroorzaakt. Ook hier past die nuke-optie prima in..

   Maar het gevonden thermiet wijst idd op voorbereidende ondermijnende akties. Het een sluit het ander ook niet uit!
   De gebouwen dienden recht naar beneden te donderen, zodat al het bewijsmateriaal op ‘een hoop’ lag, zodat het snel verwijderd kon worden.

 6. Kijk eens op deze site,( http://www.drjudywood.com )dit is echt een aanrader. Er is een grote vermoede die erop wijst dat ze gebruik hebben gemaakt van(in het engels vertaald dan..)Directed Energy Weapons.
  Ik weet niet of jullie mensen ook wel eens van de pseudo wetenschapper john hutchinson hebben gehoord(Er zijn op you tube zat filmpjes van deze wetenschapper te zien).
  Even in het kort wie dze man is.
  John Hutchison woont in Vancouver in Canada in een appartement dat hij helemaal volgestouwd heeft met elektronische apparatuur.

  Hutchison is in zijn appartement aan het experimenteren geweest met scalaire golven, waarbij hij gebruik maakte van Teslaspoelen en een Van de Graaff-generator. Door middel van radiogolfinterferentie met een laag vermogen maar een hoge spanning van wel honderden kiloVolts ontdekte hij verbazingwekkende effecten zoals:

  * levitatie van zware metalen voorwerpen
  * fusie van ongelijke materiaalsoorten
  * ongewone verhitting van metalen zonder ander materiaal in de buurt te verbranden
  * vreemdsoortige breukvorming in metalen.

  Al deze effecten zijn op video vastgelegd en hij heeft zijn uitvindingen al aan veel gekwalificeerde wetenschappers en beroemde mensen getoond die hem nu financieel steunen. Het Hutchinson-effect wordt gedemonstreerd in filmpjes op het internet. In zijn filmpjes zien we voorwerpen zweven in de ruimte en metalen vibreren alsof het puddinkjes zijn. Er wordt zelfs een zware kanonskogel geleviteerd. Daarnaast is hij in staat om de versmelting te laten zien van verschillende materialen zoals hout en metaal. Het hout dompelt eenvoudigweg onder in het metaal en wanneer het Hutchinson-apparaat uitgeschakeld wordt, blijft het hout zitten alsof het in het metaal gelijmd zit! Op dezelfde manier heeft hij munten in aluminium staven gesmolten.

  Zijn experimenten tarten gewoonweg alle bestaande natuurwetten! Zijn afwijkende golven hebben anti-zwaartekrachteigenschappen en lijken de ruimtetijd zelf te veranderen. Hij is in staat om metalen te smelten zonder brandplekken of zichtbare hittestraling. Materialen zoals hout die in de buurt gehouden worden van het smeltende metaal, vliegen niet in brand! Dit gaat eenvoudigweg tegen de wet van de thermodynamica in, die stelt dat ten minste een warmtestraling opgemerkt zou moeten worden. Op een of andere manier lijkt zijn apparaat de normale organisatie van de atomen in het materiaal te ontregelen. Het is net alsof de Van der Waalskrachten die de atomen binden in het materiaal tijdelijk uitgeschakeld worden zodat de atomen vrijkomen om in een nieuwe configuratie gegoten te worden.

  John Hutchinson heeft ook een zichzelf instandhoudende batterij uitgevonden die zichzelf herlaadt middels nulpuntsenergie, althans dat is zijn bewering. De batterij genereert 18V bij 250mA! Hij zegt dat hij bij deze laatste uitvinding de hulp ingeroepen heeft van Tom Bearden!
  Maar waar ik op wil wijzen is dat deze technologie, best wel eens is toegepast op de Twin towers 9/11.
  Vanwege het feit dat stalen kolom veranderen in stof, daar is ook beeldmateriaal van op(WTC Steel Columns turn to dust on 9/11? op youtube).
  Dit kan alleen gebeuren door middel van exotische wapens,want je ziet duidelijk op dit filmpje dat de stalen kolom overeind blijft staan en een paar sec. daarna zakt het in elkaar en verandert het in stof(je ziet goed hoe de wind het stof meeneemt!)
  Daar wou ik graag over speculeren!!
  Groetjes allemaal

  1. Heb je wat te gekke links voor ons Ramon?

   We kunnen altijd wel gaan googelen erop maar jij als kenner zal wel wat goede links in pacht hebben…

  2. Een aantal indrukwekkende en voor mij persoonlijk overtuigende John Hutchinson video’s heb ik een tijdje terug zeker wel gezien op internet. Maar nog niet zo’n heldere beschrijving van wat je ziet gebeuren; heel spookachtig mooi maar ook wel eng. Zou een zogenaamde ‘Direct Energy Wapen’ ook gebruik maken van ‘Scalaire Golven’? Wat mij betreft verdient jou verhaal een ereplekje in de Galactische Guido Galerij van grensverleggende goed genoeg gedocumenteerde verhalen! Zou mooi zijn gewoon frontaal op de front pagina van WTK. Goed geschreven Ramon, dat het lekker weg leest bedoel ik. Veel gewone traditionele wetenschappers zijn niet van die communicatieve taal virtuozen.

  3. Ik raad jullie aan toch eens op de site van Judy Wood te neuzen. (lead hierboven) Waar ik achter kwam, aldaar:
   1. een van haar studenten is onder uiterst verdachte omstandigheden gewoon keihard vermoord. Ze was al eens bedreigd, met duidelijk de doodsbedreiging. Deze student is als voorbeeld aangepakt.
   2. zij heeft een filmpje waarbij een enorm stuk omvallende pui, van een van de torens, zeker 50 meter hoog, in de lucht verpulverd..!!!
   3. ze laat (o.a. brandweer- en politie-)auto’s zien, die raadselachtig half onbeschadigd zijn, terwijl de andere kant, dus 1,5 meter verder, volledig opgebrand is.
   4. deze auto’s staan aan de andere kant van Manhattan..!!!!!
   5. het is gewoon een fantastische wetenschap-ster..

   De site oogt saai, maar is verre van dat.

  4. Spooky 911 Hutchinson effect? Zou heel goed kunnen! :

   “Why does this ambulance have melted inside doors? The inside looks to have suffered more heat damage than the outside. What would cause that?”

   http://www.drjudywood.com/articles/JJ/pics/Image156.jpg

   En inderdaad een heleboel spectaculaire Hutchinson filmpjes op de site van dr. Judy Wood, dat had ik niet verwacht en zelf nog niet aan elkaar geknoopt in m’n hoofd, tot nu toe dan…

  5. Maar onze eigen dr. Coen Vermeeren verbonden aan de T.U. Delft mogen we nu ook in het zonnetje zetten:

   “Volgens dr. Coen Vermeeren, het hoofd van Studium Generale Delft, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardse aliens onze planeet regelmatig bezoeken. Hij veronderstelt dat dit feit al jarenlang bij hoge militairen, wetenschappers en overheidsfunctionarissen bekend is. Maar het wordt opzettelijk verborgen gehouden voor de bevolking. In twee lezingen voor Studium Generale riep hij de studenten op om de cover-up bloot te leggen en een ‘eigen zoektocht’ te beginnen, ‘want daar is het leven voor en iets minder fascinerends is er niet’.“

   http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=7926

  6. dus volgens de T.U. Delft studenten van doctor Coen zijn de twin towers ingestort door de impact van een vliegtuig en kerosine brand?

   daar geloof ik niets van, zou dokter Coen intussen al bijgedraaid zijn?

   maar hij gelooft wel in buitenaardse beschavingen die voor ons verborgen worden gehouden door defensie?

  7. @Hyper Alert 00:19: dat zijn precies de foto’s die ik bedoel!! Verklaar dit maar eens met de ‘perfecte instorting van de torens’.. De foto waarnaar je verwijst, laat een politie-auto zien maar er zijn ook brandweerauto’s, waar de voorkant bijna is gesmolten, en de achterzijde compleet gaaf is..

   Maar het belangrijkst bij die foto van die politie-auto, is dat ze op FDR-drive stonden, helemaal aan de andere kant van Manhattan..!! Hoe kan een auto smelten, en dan alleen nog aan één kant.. Klik hier op de Googlemap van Manhattan, dan kun je het zien. HIER

   Klik ook HIER op de website van Judy Wood, voor meer van dit soort ongelooflijke foto’s. En bedenk: deze Judy Wood is professor..!! Geen kletskoek.

   Zij en David Griffin, die hier op de site vaak genoemd is, en Dr. Steven Jones zijn de voorvechters van de 9/11-Truth movement.

  8. @HA 00:24 Vermeeren is niet de enige die langzaam wakker is geworden. Stanton Friedman, is nucleair fysicus en komt nu ook met een stevige conclusie, waar de ongelovigen van deze wereld even naar zouden moeten kijken, in mijn ogen. HIER de lead naar een artikel van hem op AOL.

   Net zoals vele andere wetenschappers, politici en burgers is hij inmiddels overtuigd van een mega-schuilmantelproject, waarbij buitenaards contact verborgen wordt gehouden, ter eer en meerdere glorie van machthebbers-achter-de-schermen.. (daar zijn die schermen weer..)

  9. @ Guido

   Over 2 jaar roept trijntje niks anders dan 9/11 in dezelfde woorden dat het een en ander niet klopt, langzaam aan zal ze ook wel ontdooien en wakker gaan worden.

   Heel veel van deze kennis en onderzoeken zijn reeds opgeslagen in de Quantum Fysica ebn worden door heel wat witten jassen overal in de wereld onderzocht.

   Meeste wat uitgevonden of ontdekt wordt haalt niet eens de pers, maar zal gevangen blijven in een of andere metalen kantoorkast die opslot zit tot er iemand komt die het door gaat nemen en er verslag van doet.

   Dit soort zaken zijn overal te zien over de hele wereld heen en dan heb je idd mensen er tussen zitten die niet mee kunnen komen aan deze kennis en er af stand van doen, om toch ff later net zo hard mee gaan doen.

   Mijn antwoord is hier op, wie vroeger een computer had werd uitgemaakt als een ‘Nerd’ en iemand die heel dom was, zich opsloot zonder naar een bieb of school te gaan, je moest onder de mensen zijn anders telde je gewoon niet mee.

   Vandaag de dag heeft iedereen wel een computer als laptop of in zijn reeds mobiele telefoontje zitten als de normaalste zaak van de wereld en daar hoor je ze namelijk nooit over, want het is zo gewoon geworden, maar toch dank aan al die ‘Nerds’ die het toch maar allemaal bedacht hebben om alles zo ver te krijgen.

   Nu zijn er veel meer ‘Nerds’ die op allerlei gebied zich bezig houden met onderzoeken en oplossingen en daar verslag van naar buiten brengen, alleen men is nog steeds als vroeger, ‘afschieten die handel wat het is allemaal Phoney meuk.

   Behalve als het in de winkel te koop is en je krijgt er voor 15 Euro een stukje platic erbij voor je kids, ja dan is het nog hyped ook.

   Zo schieten toch velen hun doel voorbij aan innovatie.

  10. Helder Paul en goed geschreven in je eigen stijl en prima te begrijpen voor de goede verstaander, zegt het voort en vooral door gaan, waar zouden we Nu zijn zonder onze Nerds…

 7. Hoe kan een auto smelten, en dan alleen nog aan één kant..

  Waarom proberen julile niet gewoon uit te zoeken of dit inderdaad kan, in plaats van er meteen vanuit te gaan dat het níet kan?

  Wat jullie doen is geen eerlijke zoektocht houden naar wat er precies gebeurd is, maar alleen het zoeken naar bevestiging van je vooringenomen standpunt. In plaats van te onderzoeken of je standpunt wel houdt snijdt, selecteer je alleen die informatie waarvan je denkt dat die je standpunt bevestigt. Zo blijf je steeds in het zelfde gesloten kringetje ronddraaien.

  Dat doen jullie met ieder onderwerp hier. Jullie willen helemaal niet weten, jullie willen uitsluitend bevestiging van je “gevoel”, dat helaas vaak aangeprate angst is. De naam van deze site is daarom heel verkeerd gekozen, hij had moeten luiden: wanttoberight.

  Juist daarom zal wat hier geschreven wordt, ook nooit in brede kring serieus genomen worden, maar alleen door de leden van het eigen incestueuze clubje hier.

  Maar ja, Schiller zei het al.

  Ik zou zeggen: ga eens naar een open dag van een universiteit, verdiep je eens in wat wetenschappers doen, probeer eens mee te kijken op een wetenschappelijk lab, lees eens een boek uit de serie “voor dummies”. Echte wetenschap is oneindig veel interessanter, spannender en meeslepender dan jullie vermoeden.

  Gelukkig zijn de meeste complottheorieën die hier gepresenteerd wordt, complete onzin. Daarom wens ik jullie met een redelijk gerust hart het beste voor jullie verdere leven.

  1. Betekent dat we je nooit meer terugzien..? Ik mis je nu al!
   Écht! 😥
   En je bent echt boos nietwaar..? Wat een zuur commentaar joh..! Nog wat inhoudelijks te melden, op de ontdekkingen van deze erudiete wetenschapper, Dr. Judy Wood, een vrouw wiens wetenschappelijk medewerker is vermoord, op klaarlichte dag? Angst? Wie heeft het over angst.. Dát zijn nou precies jouw woorden..

   Overigens TW/RC: Kijk naar de Amerikaanse site van WantToKnow.info, spreek eens af met Fred Burks, als je weer eens naar de VS gaat. Zijn weg is uiteindelijk ook bij hemzelf uitgekomen, zoals alle wegen bij jezelf uitkomen.
   Een spiritueel pad, is niet zwevend, hoogdravend, geitenwollensokken-gedrag. Het is de ultieme stap naar de ultieme waarheid.. Ik wens jouw een fijne dag!

  2. Het is de ultieme stap naar de ultieme waarheid..

   Nee maar, wat een bescheidenheid. De ultieme waarheid zelfs, toe maar.

  3. Mag ik je auto ff lenen, dan laat ik het zien waar je bij staat, net als met CarGlass en hun sterretjes in de voorruit.

  4. Welke complotten zijn dan wel waar volgens jou,

   en met welke argumenten?

   groet
   Maup

 8. Illuminatie want my mind my soul and my body. Maar besef wel dat de geest geen kleur, geur, smaak of vorm heeft. Dus hiermee kun je alle pijn in de wereld beseffen. Er vrij van komen en niet meer wedergeboren worden. Om later niet nog meer ellende mee te maken. Dat is de werkelijke bevrijding.

  Ohm shanti.

 9. Een ex-Russische militair, die een technisch volledig en zeer overtuigend artikel gemaakt heeft over de bewijzen, die verklaren op welke wijze de Twin-towers neer zijn gehaald, met een mini-kern-explosie..? Een theorie die een hoop verklaart. Vooral het bizarre vraagteken van het stof verandert in een uitroepteken

  Bij aardgasverwarming en minder petroleumverwarming voor het
  explotiegevaar van de de Twin-towersbuildig, kan via een langzame programmatie, maar dit geheel lijkt niet zo evident, wel de sporen uitgewist door de ineenstorting van de building……

 10. Hey Allemaal,

  Lang geleden dat ik heb gecomment…
  Toch weer in de verleiding gebracht door dit onderwerp. Het blijft gewoon eng hoeveel onzin het volk nog slikt en hoe weinig mensen voor zichzelf durven na te denken en te durven onderzoeken! (of is dat aantal inmiddels gestegen?)

  Die kleine foto in de link naar dit artikel op de homepage zegt al genoeg! Uitvergroot zie je duidelijk dat de hoek van H-balk (of I-balk) een mooie 45 graden maakt, mede mogelijk gemaakt door ’thermite’ (ook veel toegepast in het ineen laten storten van vervallen gebouwen)

  Ooit gehoord van Larry Silverstein?

 11. Onzer aller T.U. Delft Doctor Coen Vermeeren is aan het bijdraaien?! Lees ik dat nou goed, wie had dat ooit gedacht?

  Quote:

  “Coen Vermeeren van de TU-Delft, leidinggevende van het Studium Generale dat voor Zemla onderzoek deed naar de waarschijnlijkheid van de hypothese dat de Twin Towers zijn opgeblazen, heeft zijn oordeel inmiddels gewijzigd. Hij is nu overtuigd van de onjuistheid van een cruciaal segment in de officiële lezing, namelijk het deel over de instorting van de torens van het World Trade Center: de Twin Towers en Gebouw 7.”

  http://www.nujij.nl/wetenschapper-uitzending-zembla-over-9-11.9010349.lynkx

 12. Beste mensen,

  Ik heb nog meegemaakt dat de eerste weken de 26 delen van Dimitri Khalezov gewoon op YouTube stonden. Daar verdwenen ze om elders weer op te duiken enzovoort… je kunt het nog wel herleiden uit mijn stukje op DrogBlog.

  De enige plek waar je ze in elk geval kunt downloaden is via torrents. Het is de moeite waard. Het meest wetenswaardige wellicht omtrent 911. MUST SEE. En graag ook zoveel mogelijk verspreiden als je het hebt.

  http://thepiratebay.org/torrent/5539488/Khalezov_-_Nuclear_Demolition_of_the_WTC

  Eerder heb ik een DEW (Judy Wood) nog voor mogelijk gehouden. Maar ik verwijs dat nu naar het land der fabelen.

  1. euhhh zomaar een veronderstelling , er vliegt een groot vliegtuig tegen een wolkenkrabber . wolkenkrabber stort in. lijkt me duidelijk

 13. Wat geloven de truthers nu eigenlijk?

  – dat er een bal de torens invloog en tegelijkertijd op tv een vliegtuig te zien was, maar dat dit trucage is?
  – dat met termiet alles opgeblazen wordt nadat er hologrammen de torens invlogen?
  – dat alles opgeblazen is met termiet nadat er vliegtuigen in de torens vlogen?
  – dat toren 7, 7 uur gebrand heeft, terwijl deze vol met explosieven zal, om hem vervolgens te laten instorten met controlled demolition?
  – dat de torens door middel van een mini kern explosie omlaag gebracht zijn?

  Kies maar!!!!!

  1. Hey Mike!!!!!
   Wat je lijkt te vergeten is de Dr. Judy Wood verklaringen. Maar…welke theorie men ook aanhangt, is niet het algemene idee dat ‘het officiele verhaal’ van geen kanten klopt? Wat de ware toedracht is geweest zullen we wel nooit weten.

   Over tientallen jaren verschijnen er vast allerlei ‘deathbed confessions’ van betrokkenen die van alles beweren en daarmee nog even de 1 of andere theorie ondersteunen. Maar in werkelijkheid…’wij’ zullen het echt nooit te weten komen.

   Remember de moord op J.F. Kennedy? En dat betrof slechts 1 dode…

  2. @ Ekim
   Even de puntjes op de i zetten beste man .
   – dat er een bal de toren ( een maar) invloog waarna met een vertraging van ongeveer 19 sec. een computer gegenereert beeld van een vliegtuig op tv werd uitgezonden.
   Dat er termiet is gebruikt om de steuncolommen op te blazen nadat er mogelijker wijs iets de torens ( behalve natuurlijk toren 7 ) ingevlogen was .
   -Veel van de gebruikelijke springstoffen exploderen niet door vuur dus ja toren 7 heeft een tijdje wat brandjes gehad en was mogelijkerwijs al reeds voorzien van springladingen.

   Dan aan jou de volgende vraag wat denk jij dan dat er is gebeurt , is er voor het eerst in de geschiedenis op een dag .
   -2 torens neergekomen door het branden van enkele tonnen kerosine . waarbij geen vliegtuigdelen werden gevonden en de torens verpulverden ?
   -1 vliegtuig het pentagon is ingevlogen door een gaatje dat te klein is om een dergelijk vliegtuig door te laten?
   Dat er een vliegtuig is neergestort op een plaats zonder zichtbare brokstukken achter te laten ?
   – dat een toren ( nr 7 ) na enkele brandjes te hebben gehad instorte ?

   Zou dat niet tot gevolg moeten hebben dat de bouwvoorschriften voor staalconstructies geheel herzien diende te worden , evenals de opleiding tot bouwkundig ingenieur? Waarom is iets dergelijks ( het instorten van stalen hoogbouw door brand) niet eerder gebeurt in de geschiedenis? Waarom is het nog nooit voorgekomen dat een vliegtuig geheel vaporiseert door ontbranding van zijn brandstof bij een crash?
   zomaar wat vragen die je dan toch gemakkelijk moet kunnen beantwoorden indien je de overhsidskant van het verhaal gelooft.

 14. Duidelijk verhaal dat het opgezet is , de cheaple kunnen dit niet aan en praten vlug over iets anders .Drie gebouwen vallen door twee zogenaamde vliegtuigen –
  Het BBC verhaal is niet te Debunken , nieuws dat Building 7 ook was gevallen terwijl hij in de live uitzending nog gewoon te zien was op de achtergrond , zo leg ik het uit zodat de meeste mensen wakker beginnen te worden.

 15. Met respect aan alle echte slachtoffers op 9/11, maar het gaat verder dan dit. Ook de meeste slachtoffers en getuigen zijn vals, de “jumpers” zijn photoshops, de zwaaiers zijn ingemonteerd, het is ongelooflijk hoe we met zijn allen bedonderd zijn! En het is nog een crappy job ook, dus vast ook weer opgezet om ons allemaal te laten bekvechten. Een set-up in een set-up in een set-up, werkelijk brilliant! RIP aan alle echte slachtoffers, vooral de mensen in Afganistan, Irak etc. En sterkte aan alle burgers onder de monsterwetten die ons worden opgelegd.

  1. ik was erbij en heb toch echt wqel 10tallen jumpers gezien… vergeet ik nooit meer die beelden. Dus mschei aub uit met deze onzintheorië… je bent nog erger dan ’n ramptoerist.

 16. Als ik kijk naar de manier waarop de 2 torens naar beneden kwamen dan twijfel ik toch sterk aan dit verhaal.
  Dat elementen binnen de regering en geheime diensten voorkennis hadden en hiermee hun voordeel hebben gedaan op de beurs staat wel vast. Dat was ook de reden dat WTC 7 gesloopt moest worden; om alle bewijzen van deze handel met voorkennis te vernietigen.
  Of 9/11 echt een false flag operatie was? Waarschijnlijk wel. Dat men precies wist wanneer de aanslagen zouden plaatsvinden en dat men er alles aan gedaan heeft om ze te laten slagen is in ieder geval zeker.

 17. LS…

  Mag toch hopen dat Putin nu snel zwaar onderbouwd met de waarheid komt. Run Bibi run ! Run Sjors run ! Run zionisten zwijn Rotschild run and burn in hell tot het einde der tijden !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.