Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

PCR-uitvinder overlijdt, net vóór COVID-uitbraak..


x

x

PCR-uitvinder overlijdt, net vóór COVID-uitbraak..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De dood van de PCR-test-uitvinder, Dr. Kary Mullis, was een mysterieuze dood. De grootste criticus van Dr. Tony Fauce, stierf vlak vóór de vermeende uitbraak van het COVID-virus. Wat is daar mysterieus aan? Nou heel simpel, Dr. Kary Mullis had laten weten, aan wie het maar wilde horen, dat de PCR-techniek, TOTAAL NIET GESCHIKT IS/WAS voor het doel waar hij nu wereldwijd voor wordt gebruikt. Namelijk het vaststellen of iemand positief besmet is met het virus..!!

Dr. Kary Mullis was een wetenschappelijke lastpost voor Big Pharma, toen hij plotseling stierf n 2019, enkele maanden vóor de pandemie werd afgekondigd.. Dat kwam een grote groep rondom dr. Tony Fauci uitermate goed uit, zodat Mullis’ dood een geplande mis-daad geweest kan zijn. Want Big Pharma én Fauci zouden natuurlijk nérgens geweest zijn, wanneer dr. Mullis zijn PCR-test had verbrijzeld, als middel voor het aantonen van COVID-besmetting. Maar het feit dat Fauci volledig werd weggezet door dr. Kary Mullis, zegt heel veel over Fauci. Nobelprijswinnar Kary Mullis zei over  hem “Tony Fauci begrijpt niets van geneeskunde, hij is een administrateur, maar hij heeft ook een agenda”!

In de maanden vóór de uitbraak waren er nóg 2 bijzondere zaken te signaleren in dit kader. Bizar is dat de Chinese regering een paar weken vóór de uitbraak een coronavirusoefening hield in Wuhan , precies waar de uitbraak begon..! Daarbij was gelijktijdig een evaluatie gaande, onder de naam ‘Event 201′, dat plaatsvond in NewYorkCity op 18 oktober 2019. Event 201 was een pandemie-oefening op hoog niveau, die werd gehost door het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation..!!

Dit is uiterst fascinerend omdat deze pandemische simulatieoefening van het coronavirus plaatsvond ongeveer 6 weken voordat de eerste ziekte door het coronavirus daadwerkelijk werd gemeld in.. Wuhan, China. Dan is het wel heel erg ’toevallig’, als je in dat soort toeval gelooft. Hoewel Kary Mullis stierf nét voordat Fauci de zaak hielp opblazen rond COVID-19, dienen we te luisteren naar wat hij zei.

Vooral omdat het misbruik van zijn PCR-test nu de basis is voor een grotere wereldwijde uitgerolde agenda. Overigens is de verkeerde aanwending van deze test ook bevestigd door een Europese rechtszaak, die oordeelde dat de veelgebruikte PCR-test voor het opsporen van het Wuhan coronavirus (Covid-19) tot 97 procent onbetrouwbaar is – dus eigenlijk onbruikbaar..!! Kary Mullin stierf, 74 jaar oud, op 7 augustus 2019, aan een longontsteking.