Advertentie

Help je mee het vuurtje brandend te houden..?!


x

2017 Ligt achter ons,
x

een magisch nieuw-jaar voor ons..!

x
2018 © WantToKnow.nl/be

x
2018 Zal een jaar worden, waarin we steeds méér de contouren van de door velen gewenste menselijker wereld vorm zullen zien krijgen.
Dat betekent dat de manipulaties, de leugens en het bedrog, steeds minder kans zullen krijgen, om ‘voor anker te gaan’ en daarbij andere schepen in hun ‘flow’ te hinderen. Het blijkt dat er een grotere kracht hier op Aarde zich aan het manifesteren is, die al die ‘laag-frequente’ rommel transparant maakt. Anders gezegd: het wordt té doorzichtig om niet-eerlijk te zijn..!

Andersom kunnen we ons dus verheugen in een wereld waarin ook jou waarheid er ten volle toe doet. Deze hoéft niet meer verborgen te blijven, omdat jij er bijvoorbeeld niet toe zou doen! Het tegendeel is waar: zónder jou zou de wereld écht een ándere wereld zijn; hoe gek dat wellicht ook klinkt of voelt. In dat opzicht zal 2018 écht een bijzonder jaar worden. De som van dit getal 2018 vormt in de numerologie het ‘meestergetal’ 11. Dat betekent dat de magie van 2018 zich duidelijk zal doen gelden. Maar bedenk ook dat magie niet hetzelfde is als ‘gemakkelijk’.

De WantToKnow-site heeft weer de behoefte om een beroep op u te doen.
Uw bijdrage te vragen voor de voortgang van de site, die volledig ‘gratis’ in de virtuele lucht wordt gehouden. Maar hopelijk niet voor niets..! Hopelijk heb je er iets aan gehad in 2017. Als je onze gratis nieuwsbrief niet ontvangt, ben je vast tóch een regelmatige bezoeker van wanttoknow.nl/be. En zie je al die berichten met informatie.over zaken die niet of nauwelijks in de mains-stream-media te vinden zijn! Je wilt dus kennelijk op de hoogte blijven van al deze zaken die wij van ónze kant met plezier verkiezen te belichten. Hopelijk heb je er wat aan en wat aan gehad in 2017. Gratis en dus toch niet voor niks..!

Mogen wij je daarom om je hulp vragen?

Zodat we het WantToKnow-vuurtje ook in 2018 brandend kunnen houden..!

Wanneer je HIER klikt, kom je op onze donatie-pagina,
waar we de I-Deal-betaalmodule hebben kunnen plaatsen.

Een donatie is op die pagina simpel te doen.
Hoe klein of groot ook, je hulp wordt door ons heel erg op prijs gesteld.

Wij wensen je een magische jaar,
vol van gezondheid en voorspoed!
Namens allen die aan deze site meewerken!

Dank voor het begrip en de dankbare bijdrage. !
Boven alles echter, wensen we u dat magische 2018.

Guido Jonkers

publishing editor WantToKnow.nl/be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.