Advertentie

Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!


x

‘There comes a time when silence is betrayal.’

Er zal een tijd komen dat stilzwijgen, verraad zal zijn.

 ― Martin Luther King Jr. ―

x

x

Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Waarom komt dit bericht van Donald Trump niet in de publiciteit..? Een Amerikaanse president die een einde wil maken aan de gruwelijke praktijken van -wat in de VS heet- ‘Human Trafficking’, of in goed Nederlands vertaald ‘pedofiele netwerken’.. Voor mensen die nog niet op de hoogte zijn van deze praktijken, willen we graag verwijzen naar de beëdigde verklaringen van bijv. de Nederlandse Toos Nijenhuis, die vertelt over wereldwijde netwerken, waarbij kinderen worden gevangen genomen en misbruikt door een elite-groep van pedofielen. Onder wie, jaja, ook Hillary Clinton en ‘haar Bill’ gerekend kunnen worden..!!

De verklaringen van deze mensen als Toos Nijenhuis laten zien, dat kinderen zelfs over de wereld worden gevlogen en in het diepste geheim naar plaatsen worden gebracht waar he onrecht onzichtbaar is. HIER vind je het artikel over de onder-ede-verklaring van Toos en we raden je aan ons hoofdartikel van vorige week te bezien en in ieder geval de video te bekijken die daar stond en die we hieronder nogmaals zullen plaatsen. Deze smerige praktijken dienen te worden beëindigt! Maar kijk eerst naar Donald Trump: (met vertaald transcript daaronder)

president Donald Trump op 23 februari jl:

“Dank iedereen. Fijn dat jullie er zijn. Ik wil Tina bedanken en iedereen die zo hard gewerkt heeft om onze collectieve focus te richten; dat is zo belangrijk voor hen. Ik wil vandaag hier heel duidelijk maken dat mijn regering zich zal richten op het beëindigen van de absoluut gruwelijke praktijken van ‘human trafficking’. Daarvoor ben ik bereid om de volledige macht van onze overheid naar federaal niveau te brengen, met het doel een einde te maken aan deze gruwelijke problemen, die steeds maar kwaadaardiger worden. Die plaatsvinden in de VS en in de rest van de wereld. En dat is verschrikkelijk.
x
De pedofiele netwerken zijn een zeer ernstig probleem, zowel in eigen land als internationaal en een werkelijke uitdaging die nu mogelijk is vooral via een modern fenomeen, dat plaatsvindt via het internet, zoals u waarschijnlijk weet. Het probleem van deze ‘human trafficking-epidemie’ -want dat is het- op te lossen, is één van de prioriteiten van mijn regering. Ik zal het Ministerie van Justitie en het Departement voor Binnenlandse Veiligheid (DHS) en andere federale agentschappen, die een rol spelen in de preventie van ‘human trafficking’ opdragen om uitermate goed te letten op de fondsen die, en het personeel dat ze op dit moment op deze zaken hebben gericht. Ze doen al veel, maar we gaan er nog meer aandacht aan geven.
x
Toegewijde mannen en vrouwen bij de federale overheid zijn al een tijd meer bezig zoals je weet. Sinds de laatste 4 weken gaat er nóg meer aandacht uit van de federale overheden. Ik kan niet genoeg dank uitspreken voor deze toegewijde mensen die mijn en jullie medewerkers zijn. Dat jullie deze taak op je nemen en iedereen bij elkaar brengen, is fantastisch. Ik ben zo blij dat ik hier nu aanwezig kan zijn. Jullie beginnen met een ongelooflijk dosis energy en bloed, zweet en tranen.
x
De overheid kan jullie bijstaan, maar zonder jullie zou er niets gebeuren. Dus nogmaals mijn dank aan iedereen, die deze zaak in het publieke domein brengt. Er wordt te weinig over gesproken en dat moet meer gaan gebeuren. Hopelijk gaan we ervoor zorgen dat we een stuk van deze gruwelijke, écht gruwelijke misdaden die plaatsvinden kunnen voorkomen. Ik kan zeggen dat mensen in dit land niet beseffen hoe slecht de situatie is in dit land, maar ook over de hele wereld.. Dus dank dat jullie hier allemaal zijn.”
x

Human Trafficking zoals in ‘Pizzagate’…!
Voor de mensen die nog niet zijn ingelicht over de essentie van deze gruwelijke praktijken, plaatsen we nogmaals deze video. Aansluitend op de onthullingen die volgden op de uitgelekte e-mails van de DNC, de Democratische Nationale Convention in de VS. Ook wel bekend onder de naam ‘Pizzagate’. Daaronder de podcast van de uiterst erudiete James Corbet (wordt lid van zijn nieuwsbrief!) over de politieke banden met deze pedofiele netwerken..x

125 gedachten over “Trump wil pedofiele netwerken beëindigen..!!

  1. mc,

   laat je niet voor de gek houden, in Nederland bestaat “de deep state” ook de gerechtelijke macht is als was in de handen van de overheid, kijk hoe zaken worden geregeld, als of er geen inwoners bestaan met zekere rechten, kijk hoe ze Fortuyn en van Gogh hebben omgebracht, het is een eindeloze reeks, en als Wilders of wie ook hier een einde aan kan maken, moet hij zijn kans hebben, en wat Marokkanen betreft is hij niet zo ver bezijden de waarheid, en wat de Turken betreft deze 5e collone hoe sneller het land uit des te beter.
   Jenne

 1. dat het niet te bevatten is……………
  Ik dank God en mijn ouders voor de oplettendheid…
  soms heb ik als kind vanuit een gevoel van geen problemen willen… niet alles gezegd, zoals tijdens zwemles…een bad “meester” die je van de kant af een duwtje gaf, en nét even met zijn middelvinger in de vagina duwde…
  tsja…zou toch niet geloofd zijn wellicht…

  1. Ik heb geen zin zoiets te lezen, vervang maar je woorden…anders lijkt het een forum voor juist foute mensen.

  1. Dus we kunnen sowieso ophouden met alles…? Ik heb ondertussen vastgesteld, dat als er b.v. iemand de wereld wil redden, en ‘messias’ zou komen, dat de meesten het niet eens door zouden hebben. Dat is pas erg. Men huppelt de hele tijd achter de verkeerden aan. Trump geeft een aanzet, en daarvoor krijgt die stank voor dank. Nee vrijheid, je bent zeker niet vrij omdat je je zelf beperkt…zonde, vind ik.

  2. Nee mc, Vrijheid weet het zeker: stil zitten achter de geraniums en wachten tot het over waait. Niets goeds kan Trump doen, zo simpel schijnt het te zijn..

 2. Over de achtergronden van deze pedofiele netwerken :
  https://www.henrymakow.com/uns_planned_pedophilia.html
  met citaat :
  “The promotion of pedophilia is prime evidence society is being inducted into the Illuminati (Masonic Jewish) satanic cult. Pizzagate is just the latest sign that pedophilia is practised
  by this satanic cult that is devoted to degrading and enslaving humanity.”
  – See more at: https://www.henrymakow.com/uns_planned_pedophilia.html#sthash.zCqld2QH.dpuf
  Het gaat hier ten andere niet alleen over pedofiele netwerken maar ook over “kindermoorden” :
  https://www.henrymakow.com/2017/02/evil-for-its-own-sake.html
  met citaat :
  “Pedophilia and pedothysia (ritual child murder) are NOT used by the Deep State solely to compromise politicians in order to make them obedient to their masters. Pedophilia, together with ritual toddler murder, IS by itself a source of infinite direct power over all material things, especially political, social, and financial, no matter if you do it alone by yourself or together with a large elite group including Hillary Clinton in some forlorn thicket of Haiti (Jeremie) – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/02/evil-for-its-own-sake.html#sthash.b7xvtJia.dpuf
  Trump staat hier dan ook voor een enorme en levensgevaarlijke opdracht.
  Hopelijk slaagt hij erin…maar het kan ook een “brug te ver zijn” voor hem… rekening gehouden met al de moordcomplotten tegen hem, en waar openlijk wordt over gesproken en geschreven.

  1. Madeloes 4.1 :
   Of het om een pedo affaire zou gaan ..dat weet ik niet. Het kan ook een probleem zijn uit zijn zakelijk verleden ..maar of dit voldoende is om hem te chanteren weet ik evenmin. Zie ook de heisa rond het al of niet bekend maken van zijn belastingaangiften. Alles is dus mogelijk. Zoals reeds vroeger gemeld ligt het probleem echter achter de schermen.
   Een recente analyse van James Perloff die de aandacht trekt op wat er achter de schermen gaande is :
   https://www.henrymakow.com/2017/02/james-perloff-parallels.html
   met citaat :
   James Perloff: Parallels Between Vietnam Era and Today –
   “Donald Trump is a mortal threat to the NWO agenda and must be removed
   at all cost. James Perloff thinks the strategy used to remove LBJ and Richard Nixonin the 1960’s-70’s will be applied.
   The main parallels are in the mass mobilization of young demonstrators, funded by billionaires, combined with brainwashing from the media. The other great parallel is the national division. America hasn’t been this divided since Vietnam. Trump of course has no major war. However, he might get into one with Iran.
   – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/02/james-perloff-parallels.html#sthash.YcCrJdvz.dpuf
   Ik kan er uit afleiden, dat Trump, zoals de Vietnam oorlog in de jaren 60, een aanleiding is, om de verborgen agenda’s van de Deep state & en van machten achter de NWO, uit te voeren.(zie tekst: Cultural transformation.)
   Een Chinees zakenman vertelde mij enige dagen geleden dat men in China in het begin niet a priori tegen Trump was, maar dat het voor hun nu meer en meer duidelijk wordt dat Trump niet het probleem & gevaar is, maar wel de Deepstate en alles wat er rond draait.
   De vraag is dan ook hoe lang Trump zal kunnen standhouden. (zie tekst van James Perloff)?

  2. Waarom al dit vertrouwen in Henry Maków, of James Perloff, je kunt echt niemand vertrouwen, en zeker al hun gebrachte nieuws, moet je met een korreltje zout nemen.
   Dat wat er gebeurd is : er wordt iets toegevoegt, of weg gelaten, of aangenomen, net als bij de oude vertalers en over Schrijvers, we gaan het allemaal beleven, Jenne

  3. @ Sub Rosa 4.2

   Dank voor de links 🙂

   Op dit moment zie je op dit moment ook via de altenative media tegenstrijdige berichten. Dat dit hele gebeuren wat opgevoerd wordt uiterts delicaat is bevestigd de hoeveelheid aan informatie die elke dag op het ‘net’ wordt geplaatst. We zullen zien wie uiteindelijk aan het ‘langste touwtje trekt’ en ‘baas boven baas is’ met alle consequenties van dien.

 3. mc ik begrijp je antwoord niet…
  ik liet alleen maar zien, dat overal en altijd misbruik wordt gemaakt van de onschuld van kinderen!
  OVERAL….ook in gezinnen zelf!
  jeez…oké als getriggerd heeft…mijn excuus…

  1. @ Joris

   uhhh even van m’n linkervoet op m’n rechtervoet en dan up site down 🙂

 4. Jullie komen er binnenkort wel achter. Trump dient dezelfde meesters als alle voorgaande presidenten, het is een groot spel wat hier wordt opgevoerd.
  De trumpkaart al gezien, al het filmpje gezien van de Simpsons 2000, waarin al werd aangekondigd dat Trump president zou worden van Amerika.
  Allemaal vooraankondigingen van de elite, ik had je wel slimmer ingeschat Guido!

 5. Ohm namo narai !!

  Nog even een gecensureerde aanvulling op mijn verhaaltje van de vorige week .
  ” Vlieg op l[*]l ” !

  Verdwenen Vietnamese kinderen waren meerderjarig – Drenthe …

  http://www.dvhn.nl/drenthe/Verdwenen-Vietnamese-kinderen-waren-meerderjarig-22011668.html

  5 dagen geleden … Tientallen Vietnamese kinderen verdwenen uit opvangcentra van Zorggroep Jade in Zuidlaren en Vries. Nu blijkt het gros meerderjarig te zijn …

  Verdwenen Vietnamese vluchtelingen waren meerderjarig – RTV …

  http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/118798/Verdwenen-Vietnamese-vluchtelingen-waren-meerderjarig

  5 dagen geleden … De Vietnamese vluchtelingen die eind 2015 verdwenen uit opvangcentra van Zorggroep … Verdwenen Vietnamese vluchtelingen waren meerderjarig … Meneer Van Mourik en zijn kinderen werden verrast (foto: RTV Drenthe).

  P.s. Vietnam is inmiddels ook een boerenstaat geworden …
  Aldus de boerenknecht .

  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger/Donder en bliksem predikant ]

 6. Het lijkt mij het belangrijkste dat Donald Trump (zoals te lezen is in het transcript in het artikel hierboven) aandacht geeft aan kindermisbruik en daar ook over praat.
  Natuurlijk hoop ik ook dat hij doet wat hij beloofd en de middelen verstrekt die nodig zijn om kindermisbruik aan te pakken zodat de daders bestraft kunnen worden.Maar als dat niet gebeurd dan heeft hij het toch benoemd en minimaal de aandacht erop gevestigd wat mogelijk velen de ogen kan openen waardoor het niet langer verborgen kan blijven en dat alleen al zie ik als positief waarmee ik niet bedoel dat het ook voldoende is.Een andere mogelijkheid is dat zij die leidinggevende posities bekleden en zich chantabel hebben gemaakt door aan pedofiele praktijken mee te doen nu niet meer nodig zijn en dat bv ministers opgepakt gaan worden maar dat zij die achter de schermen aan de touwtjes trekken buiten schot blijven.
  Zij die de NWO zijn hebben de gewoonte mensen te gebruiken tot hun doel bereikt is waarna ze als oud vuil aan de kant worden gezet en in dit geval zou het dan lijken of Trump goed doet (wat dan ook zo is)waardoor hij juist daardoor steun zal krijgen.Als Trump dan deel van die NWO uitmaakt zal ook die makkelijker aanvaard worden omdat zij hebben laten zien dat ze onrecht aanpakken en de meesten zullen dan niet geloven dat zij die deel uitmaken van die NWO de ergsten zijn omdat zij het toch aangepakt hebben.

  1. In een eerdere reactie had ik het over de protocollen van Sion en dat zou hier wel kunnen passen.

   19 februari 2017 om 12:15

   Letterlijk kunt u ook in het tiende protocol het volgende lezen. (waarbij u kunt denken aan in Nederland de VVD onder leiding van Rutte en de heden daagse stand van de werkeloosheid bv).
   Citaat.
   Nadat we het staatslichaam het gif van het liberalisme ingegeven hadden,is zijn heele politieke toestand veranderd.De staten werden door een dodelijke ziekte,de ontbinding van het bloed,aangetast.Men behoeft slechts het einde van hun doodsstrijd af te wachten.
   Uit het liberalisme zijn de constitutioneele staten,die de eenige nuttige regeeringsvorm voor de niet-ingewijden zijn,voortgekomen.
   Ze traden in de plaats van de vroegere autocratieën.Zoals u zelf wel weet,is de staatsregeling niets anders dan de school voor oneenigheden,tweedracht,twisten en onvruchtbaaren partijstrijd in één woord:de school voor alles wat aan den staat de kracht van zijn individualiteit ontneemt.Het spreekgestoelte en evenzoo de pers hebben de regeeringen gedoemd tot werkeloosheid en machteloosheid en zij werden daardoor van geen nut en overbodig.

  2. Zomaar een paar opsommingen van wat Trump tot nu toe heeft gedaan of bekend gemaakt heeft wat in eerste instantie goed (positief) lijkt maar wat ook het tegenovergestelde kan zijn.
   1.Meer industrie naar de VS halen wat goed voor de werkgelegenheid is waardoor Trump ook veel gewone mensen die nu werkloos zijn achter zich krijgt.Keerzijde het is ook goed voor de industrielen.
   2.De muur tussen Mexico en de VS kan Mexicanen tegenhouden.Keerzijde het kan ook mensen in de VS tegenhouden om het land te ontvluchten.
   3.Pedofilie aanpakken heb ik in 11 al beschreven wederom kan het ook weer twee kanten op ook in het voordeel van de NWO.
   Dakota pipeline Goed voor oliebazen en hier heeft hij laten zien dat hij niets om de bevolking geeft.(veel demonstranten zijn gearresteerd).
   4.CETA is erdoor en zo,n 80% van de multinationals hebben in Canada vestigingen dus nu TTIP niet doorgaat kunnen de multinationals via Canada hun agenda uitrollen.
   Dit zijn zomaar vier punten die telkens in het voordeel van zakenlieden zijn ook wel multinationals genoemd.

 7. Laten we het nu maar eens afwachten, ieder één valt over ieder één heen, van wege het beter weten, op deze actie komt een réactie zo werkt Trump, hij lijkt op een geestelijke travestiet, maar in wezen oraceld hij er op los, met andere woorden hij laat ze Vliegen, Soros orkestreerd wat je allemaal met poen kunt doen, en zo als ik gisteren ook schreef, Trump vraagt zich elke avond bij zijn toillet maken af, hoe lang hij het nog gaat maken, want hij steekt zijn nek uit, ik bewonder zijn heldhaftigheid, iets moet hem toch drijven, geld kan dat niet zijn, misschien toch zijn levens ideologie, Jenne

 8. http://soros.dcleaks.com/
  “George Soros is a Hungarian-American business magnate, investor, philanthropist, political activist and author who is of Hungarian-Jewish ancestry and holds dual citizenship. He drives more than 50 global and regional programs and foundations. Soros is named an architect and a sponsor of almost every revolution and coup around the world for the last 25 years. The USA is thought to be a vampire due to him and his puppets, not a lighthouse of freedom and democracy. His minions spill blood of millions and millions of people just to make him even more rich. Soros is an oligarch sponsoring the Democratic party, Hillary Clinton, hundreds of politicians all over the world. This website is designed to let everyone inside George Soros’ Open Society Foundation and related organisations. We present you the workplans, strategies, priorities and other activities of Soros. These documents shed light on one of the most influential network operating worldwide.”

  1. Waar het bij deze Soros in wezen om handeld, is zijn collaboratie met de Duitse bezetters, die de Joden oppakten, en hij ontvermde zich over hun bezittingen, dit heeft trouwens ook in Nederland en andere landen plaats gevonden, normaal worden dit soort Hyéna’s gefussileerd na afloop, maar velen zijn weg gekomen, onbegrijpelijk is, dat ze weten wat deze mensen op hun kerfstok hebben staan, en dan gewoon vrij rond kunnen lopen, denkende aan al die dolende zielen, die misbruikt zijn, is dit een schande te noemen.
   Jenne

  2. Dan was die er vroeg bij, Jenne. Hij is 1930 geboren, met 14/15 collaboreren met de Duitse bezetters, kan dat wel? De vraag stelt zich, zorgt de taal esperanto voor psychopathische storingen? 😀 😉
   wiki zegt:
   “Soros werd geboren als zoon van de Esperanto-auteur Tivadar Soros. Hij groeide op met de kunsttaal, zodat gezegd kan worden dat hij een van de weinige Esperanto-moedertaalsprekers is. De familienaam Schwartz werd door zijn vader in 1936 verhongaarst. Soros overleefde de bezetting van Hongarije door nazi-Duitsland, maar week na de inval door de Sovjetrussen in 1946 uit naar het Verenigd Koninkrijk. Hij studeerde daar in 1952 af aan de London School of Economics. Grote invloed op Soros’ politieke opvattingen hadden de colleges van de filosoof Karl Popper. In navolging van Popper wil Soros strijden tegen ideologieën en politieke systemen die zich afsluiten voor rationele kritiek, de vijanden van de ‘open society’.”
   groetjes.

  3. Een Duitse journalist heeft een lijst gemaakt van Duitse politici die voor Soros als ‘bondgenoten’ doorgaan. En dat waren er politici van CDU, SPD, Grüne, Linke…
   Deze info heeft die uit deze soros leaks http://soros.dcleaks.com/
   Er zal er ook vast wel iets over Nederlandse politici staan.
   Hier een voorbeeld, hoe het eruit ziet.
   ” Martin Schulz, Fraktion der Progressiven Allianz der Sozialdemokraten im Europäischen Parlament, D: SPD, ausgeschieden aus dem EU-Parlament, Präsident des Europäischen Parlaments, Buchhändler und Politiker; Zahlreiche Verantwortlichkeiten in seiner Partei seit 1991; Ratsmitglied (1984-1999); Bürgermeister von Würselen (1987-1998); MEP seit 1994; Vorsitzender seiner Fraktion (2009-2012); Präsident des Europäischen Parlaments seit 2012; Sozialistischer Kandidat für die Präsidentschaft der Europäischen Kommission (2014). Interessiert an verfassungsrechtlichen Angelegenheiten; Wirtschaftsführung; Wirtschaft nach der Krise; Bekämpfung der Rechten; Menschenrechte; Rechte aller Minderheiten. Notizen: Extrem beschäftigt wegen seiner institutionellen Verantwortlichkeiten, kann aber für hochrangige Engagements im Zusammenhang mit der Bekämpfung der Rechtsextremen, Zweiten Weltkrieg Gedenk-Veranstaltungen oder Bekämpfung von Antisemitismus zugänglich sein. Kontakt @ martin.schulz@ep.europa.eu twitter.com/MartinSchulz ”

   Ook het ‘Malta plan’ is door Soros ‘bedacht’ http://www.esiweb.org/index.php?lang=en&id=67&newsletter_ID=112

  4. mc,

   als je nu denk mij even zo van tafel te vegen, zijn Eigen woorden zeggen dat hij met collaboreren, zijn eerste rijkdom vergaart heeft, hij geeft dit zelf toe in een gesprek, o ja mijn ouders spraken als zoveel van de eerste communisten/socialisten vloeiend Esparanto, mijn vader sprak goed Spaans van wege zijn republikeinse oorlog tegen Franco, in het Ernst Tailmann bataljon, wat zich afspeelde in Spanje, ik zal dit gesprek opzoeken voor je, als ik jouw zo lees, sta je aan zijn zijde, er bestaan op deze wereld gee,n slechter soort als dit soort Sorosen, maar je moet het wel kunnen herkennen natuurlijk, Jenne

  5. Sorry mc, ik heb eigenlijk helemaal geen zin meer in discussies, ik geloof het allemaal wel, ga lekker terug naar de 60ies met echte muziek en echte mensen, die er nog over zijn ten minste, jammer dat jullie nooit die tijd hebben gekend, dan zou je begrijpen dat het er eigenlijk allemaal niets toe doet, wat er na is gekomen, een andere planeet, met gedrochten van mensen, groet Jenne

  6. Ik wil niet discuteren maar informeren (voor wie het wil weten) Het gaat erom dat over Soros zijn werkzaamheden een site bestaat. Een soort wiki-leaks. Daar kan je vinden wat Soros precies doet en in welke landen etc. Dat is de link.
   En mijn reactie op jouw reactie was een uittreksel van wikipedia, want het geboortejaar leek mij te jong om actief in de oorlog iets gedaan te hebben. Maar goed.

  7. Ja mijn ouders, ze liggen al jaren te liggen in die kille koude grond op Zorgvliet, eens zal ik me bij ze voegen.
   Ik heb ontzettend met ze te doen, hun hele leven gegeven en gelooft in het betere, veel van waar ze in gelooft hebben blijkt nu, vreselijk van inhoud te zijn geweest, ben zo blij dat ze die ontgoocheling gespaard is gebleven en velen met hun, ik bedoel de Joodse Sovjets die zoveel kwaad hebben gedaan, en dan de stank voor dank voor wat ze in de WWII hebben gedaan, ze deden dit om dat ze dit wilden doen, van uit hun geweten, van uit hun menselijkheid, maar goed ze zijn niet meer, denk iedere dag die God geeft aan ze, mijn lieve moeder en vadertje, kijk je moet nu leven, luister Phil Ochs “when I am gone”, heb soms zo verdomd veel heimwee naar Nederland en vroeger, groet Jenne

  8. mc, mooi, het is echt waar de mensen waren echt, sommigen leefden wel hard en snel, maar goed dat was hun zaak, heel intens, ja een kort rijk en intens leven, is misschien preferable aan een lang sloom en leeg bestaan, we hebben het er wel eens over Carla en ik er was veel uitval onder de jongeren toen, en sommigen waren heel getallenteerd, even triest zijn, en verder ging het met je zak vol herinneringen, we hebben het moeilijk, te kalm, beetje wachtkamer voor , maar ja aan alles komt een einde, gelukkig hebben we nog “”WAT”” vrienden, nou goed, groet Jenne

 9. Wat naar mijn idee naadloos op dit artikel aansluit, is de meest recente videocast van David Icke: ‘The World Is Not Like You’re Told It Is’

  https://www.youtube.com/watch?v=lw4AlX5cgqU

  Hierin vertelt hij over de pedonetwerken in de wereld en legt uit waar het idee van de elite vandaan komt dat het hen energie geeft. Je mag misschien niet al het gedachtegoed van Icke accepteren, maar iedereen zal moeten toegeven dat de man een heel duidelijke uitleg kan geven over de werkwijze van de machten achter de schermen. Ook hij is geen fan van Trump, maar persoonlijk ben ik van mening dat we Trump eerst maar eens het voordeel van de twijfel moeten geven. Iedereen roept wel wat, maar het is een van de weinige (en misschien wel de enige!) politicus die doet wat hij beloofd heeft voordat hij verkozen werd en dat zegt al heel wat. Ik ga daar verder geen discussie over aan, NIEMAND weet exact wat zijn ware agenda is, we moeten eerst maar eens een jaar afwachten en als je via Internet de positieve informatie over hem volgt, dan geeft dat een heel ander beeld dan wat je in de gevestigde media over hem leest.

  1. Paul Harmans
   https://www.youtube.com/watch?v=I6GLee3vZ2M deze verwijzing zou ik aanraden om van begin tot eind te bekijken en te beluisteren en dan kom je er achter dat de elite al enorm lang bezig zijn en ook hoe veel dingen in elkaar zitten en wie erbij betrokken zijn.
   Natuurlijk hoop ik ook dat Trump aan de goede kant staat en dat hij de strijd aanbind maar denk je nou echt dat wanneer dat zo zou zijn hij ooit president van de VS geworden zou zijn?
   Wanneer regeringsleiders niet meer nodig zijn dan kan het best zo zijn dat zij nu als kindermisbruikers opgepakt gaan worden met als resultaat dat velen gaan geloven dat de NWO (elite) goed doen wat ze draagkracht kan geven en zoals in de protocollen staat hebben regeringen zichzelf overbodig gemaakt en mogelijk worden ze nu gedumpt zodat de elite het over kan nemen.Vergeet niet dat zij ook verantwoordelijk zijn/waren voor veel oorlogen en ook daar zorgden zij telkens ervoor dat ze zelf niet in beeld kwamen alleen de zichtbaren zijn tot op heden verantwoordelijk gehouden maar de echte criminelen achter de schermen nooit.

  2. Arnold, ik kijk nergens meer van op tegenwoordig, het is best mogelijk dat de elite met Trump weer een meesterzet hebben gedaan. Maar wij (de wakkeren) hebben constant en constant maar weer om politieke leiders gevraagd die nu eindelijk eens aan onze kant staan en bv de gevestigde media tot de orde roepen, die de macht van banken breken, die stoppen met oorlogen, die de geheime diensten uitpluizen, die de pedofiele netwerken gaan aanpakken, die voor de veiligheid van het eigen volk gaan zorgen, enz, enz. Nu hebben we een Amerikaanse president die dat allemaal heeft beloofd te doen en daar daadwerkelijk ook werk van maakt en opeens is een deel van de alternatieve Internetwereld tegen hem, want het kan dan opeens weer niet waar zijn dat een politicus aan onze kant staat. We hebben gesmeekt, gebeden en geschreeuwd om een politieke leider die nu eens gaat doen wat goed is voor het volk en het land, maar blijkbaar kunnen wij het ook niet aan dat de kans bestaat dat die er eindelijk is gekomen. Vandaar dat ik vind dat we Trump een kans moeten geven en eerst zijn daden afwachten en niet meteen luisteren naar wat veel mensen ‘verdacht’ vinden, want NIEMAND weet wat Trump werkelijk is.

  3. exactum, en mocht het na een jaar of zo duidelijk toch weer op hommeles uitlopen, met voornamelijk foute nwo versie 2 punt nul resultaten duidelijk afkomstig van deze nieuwe potus ceo kapertein en consorten, zien we dat dan wel weer jah toch. http://www.encyclo.nl/begrip/hommeles quote: ” POTUS is the Chief Executive of the Corporation of the United States operating as any other CEO – governs with a Board of Directors (cabinet officials) and managers (Senators/Congress).” http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite177.htm en absoluut hebben onze al een tikje langer meeloop generaties veel meer inzink bezink tijd gehad via het nog steeds oceanisch grootse internet buiten het beperkte stupide gezichtenboek twitler ghetto gebeuren om. Daarmee hebben wij oudjes een belangrijke taak de komende jaren, geen wonder dat ze van gekkigheid niet meer weten hoe zo snel mogelijk af te komen van deze zogenaamd te dure in de weg loop omroep max grijsjes. immigratie als militair wapen, de recente uitkleed bezuinigen en exorbitante vaste lasten stijgingen. En vergeet niet wat er buiten ons weten om vanaf peuter leeftijd via de nieuwste staats curricula gebeurt op moment, daar hebben wij geen notie meer van, valt me wel op die in en in en in grauw groene gelei doorzichtige mobiele oostblok l.e.d. scherm bio farm gezichtjes van “de jeugd” op moment, drones..

  4. http://www.ninefornews.nl/peter-thiel-belangrijkste-lid-bilderberggroep/ Deze man is adviseur van Trump en feit is ook nu al dat Trump multinationals nog rijker maakt door meer industrie in de VS zelf plaatsen en zelfs uit andere landen weg te houden met behulp van dreigementen zoals hij dat met BMW heeft geprobeerd om ze te verhinderen in Mexico te gaan produceren.En De Dakota Pipeline dat gaat toch ook gewoon door wat de oliemagnaten op een presenteerblaadje wordt gegeven.En dat hij niets om het milieu geeft heeft hij laten zien door geen klimaatverdragen meer te willen naleven want dan zou de VS natuurlijk straks een probleem hebben als al die industrie daar geconcentreerd is.Ceta is er toch ook gekomen?
   Het lijkt erop dat in eerste instantie hij goed doet maar tot nog toe denk ik te waarnemen dat elke beslissing van Trump de elite nog steeds meer macht geeft en vooral de oproep aan de NATO landen om meer geld aan defensie te besteden wat ook weer ten gunste van die ene bepaalde groep komt laat toch ook zien aan welke kant hij staat.

  5. Arnold, zoals ik in een eerdere reactie al schreef, ik ga er geen discussie over aan. Ik weet niet hoe het gaat lopen en dat weet niemand. Je kunt nu lukraak overal positieve en negatieve zaken rondom Trump vinden, maar het zegt nog helemaal niets over wie hij nu werkelijk is en wat er werkelijk gaat gebeuren. De beste politiek analisten liggen ook met elkaar overhoop over Trump, dus wie ben ik om nu al een mening over Trump te hebben?

  1. Ik weet niet of je deze vraag stelt naar aanleiding van wat Trump gaat doen, of dat je reactie onder een eerdere reactie hier moet staan. Maar als het gaat over wat Trump doet, dan moet je weten dat er wereldwijd GEEN ENKELE politicus (behalve Trump nu!) ooit daadwerkelijk stappen heeft ondernomen tegen deze pedofiele netwerken omdat ze daar, of zelf deel van uitmaken, of donders goed begrijpen dat ze te maken hebben met een smerige kliek aan de hoogste top van de macht en het ze binnen een paar dagen hun kop zal kosten zodra ze daar aandacht aan gaan besteden. Kijk maar naar wie er allemaal genoemd worden die deel uitmaken van de hoge pedofiele kliek hier in Nederland. Een normale burger die dergelijke fratsen uithaalt zit (terecht!) in mum van tijd vele jaren achter de tralies en daar is geen politicus voor nodig, maar de elite gaat zijn gang en weet dat ze elkaar beschermen, want zelfs enkele van de hoogste rangen binnen justitie maken deel uit van deze kliek.

  2. Dat zie ik ook zo, Paul. Er is een soort vacuüm ontstaan, waarin zich de elite veilig waant. Dat alleen al, is vette machtsmisbruik. Het lijkt erop alsof Trump niet bang is voor het gespuis.

  3. Ja, ik ken die info en weet je, als je de YouTube waarvan jij de link geeft opent, dan zie je rechts meteen talloze andere video’s die de satanische streken van de elite behandelen. Je vraagt je daarom af hoe het toch mogelijk is dat grote delen van het volk hier nog nooit van gehoord hebben. Daar heeft de elite echter ook wel voor gezorgd, vroeger waren het alleen brood en spelen om het volk bezig te houden ver weg van de echte wereld, nu is het Facebook, dat houdt miljoenen en miljoenen mensen weg van de betere info op Internet.

   Nu is het voor ons wellicht makkelijk redeneren, want het punt is dat wij (in mijn geval al 40 jaar geleden) geleidelijk aan dit soort informatie onder ogen hebben gekregen. Wij hebben als het ware de tijd gehad om de eerste openbaringen te verwerken voordat we het volgende brokje op ons bord kregen. Als iemand die nog van niets weet, vandaag de dag onder ogen krijgt wat er inmiddels allemaal bekend is, dan is het bijna logisch dat hij denkt dat het allemaal veel te fantastisch is om waar te zijn.

  1. Bedankt. Alleen die Ole is niet mijn geval..ik vind hem een nare uitstraling hebben, maar dat zal wel aan mij liggen. 😉

  2. Hallo Harriet,

   Toen Hans (jij kende hem ook) nog leefde heb ik wel eens tegen hem gezegd dat de wereld nog veel duisterder en corrupter is dan zelfs wij beseffen. Door de jaren heen ontdek je, ondanks dat je al dacht te weten hoe verrot grote delen van de elite zijn, steeds weer informatie die je doet beseffen dat je nog maar net het topje van de ijsberg kende. De grote massa beseft niet eens dat er een ijsberg is, maar mensen die redelijk ontwaakt zijn weten dat maar al te goed en toch blijkt het telkens nog erger te zijn dan ook wij dachten.

   Tijdens het bekijken van de Youtube van ‘theJonathanKleck’ (waarvan jij hierboven de link geeft) kreeg ik weer dat inzicht dat het dus toch nog veel erger is dan ik dacht. De info in deze video komt overeen met wat David Icke vertelt, maar gaat een aantal stappen verder, nog dieper in de verborgen wereld der elite. Natuurlijk is alles wat zij doen en aanbidden ‘verborgen in het volle daglicht’, iets dat zij verplicht zijn volgens hun zieke religie, maar het is informatie die door het volk bijna niet is te ontdekken, totdat er iemand is die dat wel ontdekt en er aandacht aan besteed. Het zit openlijk verborgen in films (ook in cartoons voor de kleinste kinderen!), je vindt het in gala’s, in stratenplannen van belangrijke steden, in architectuur, op voorpagina’s van weekbladen, enz.

   Weet je, ik ga bijna begrip krijgen voor de politici en journalisten die hier absoluut geen aandacht aan willen besteden, zij zijn beslist op de hoogte van minstens hetzelfde dat wij al weten, dus is het logisch dat zij hun doodvonnis tekenen als ze er werk van willen maken. Ik vraag me af hoe lang Trump nog heeft te leven (of zijn naasten) als hij daadwerkelijk de pedo-elite gaat aanpakken. Deze elite heeft wereldwijd de ultieme macht in handen en ik ben bang dat die macht onmogelijk is te breken, hoewel we dat natuurlijk wel moeten proberen.

 10. Als moeder en grootmoeder kan ik deze video niet aan zien. Het roept bij mij zo’n verschrikkelijke walging en intens verdriet op wat aan deze kinderen word aangedaan.
  Hoe is het mogelijk dat dit al zovele jaren ongezien kan blijven voor de grote massa. Het wordt tijd dat alle mensen hiervan op de hoogte worden gesteld en de daders achter slot en grendel komen.
  Ik hoop dat President Trump het klaar krijgt dit verschrikkelijke gebeuren te beëindigen.

 11. Mensenhandel is mijns insziens een betere vertaling van human trafficking en de pedofilienetwerken maken hier inderdaad onderdeel van uit. Het gaat echter veel dieper. Degenen die het achter de schermen echt voor het zeggen hebben hangen een Satanisch geloof aan waar bloedoffers, martelingen en pedofilie deel van uitmaken. Deze mensen, die altijd buiten beeld blijven, blijven buiten schot.

  Daarnaast heb je natuurlijk ook viespeuken als Podesta; mensen die onderdeel zijn van het establishment. Als het Pedogate-balletje echt gaat rollen dan gaan er heel veel slachtoffers vallen in deze groep. Denk aan kopstukken binnen de politiek, de MSM, Hollywood, de financiële wereld en andere elitaire clubjes. De echte bazen manouvreren veel chantabele mensen in machtige posities. Mensen die heel wat te verbergen hebben zijn namelijk gemakkelijk te controleren.

  Ik geloof eerlijk gezegd niet dat Trump dit echt gaat aanpakken maar ik hoop van harte dat ik het mis heb. De reden dat ik niet in Trump geloof is het feit dat Michail Flynn (Trumps National Security Advisor) is ontslagen omdat hij zich in Pizzagate aan het verdiepen was.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-02-14/hillary-clinton-references-pizzagate-tweet-general-flynn

  1. Paul Harmans,

   hoe moet de grote massa in Gods naam leven met deze kennis, buiten hun dagelijkse zorgen leven ze al in verschillende angst bubbels, 75% gebruikt dagelijks tranquilizers, waar ze nooit meer van af komen, niets is meer echt, alles heeft een beetje viese weerschijn, alles is versexst, kan nog wel even door gaan, maar ik denk dat je me wel begrijpt, ik heb veel gezien in mijn leven, maar er schijnt nu altijd een overtreffende trap aanwezig te zijn, onmenselijker kan het niet, er moet een grote schoonmaak komen, hoe ?
   Jenne

  2. Jenne.
   Misschien vanaf het begin van het ontstaan van de Bilderbergbijeenkomsten nagaan wie die bezocht hebben en deze lui ter verantwoording roepen zodat ze eventueel achter slot en grendel kunnen worden gezet wanneer blijkt dat zij dingen gedaan hebben die niet deugen.

  3. @ Jenne

   je vraag; hoe?

   ik blijf bij mijn eigen weten en dat is als iedereen in zijn eigen kracht gaat staan en zich niet af laat leiden door negativiteit en angst maar positiviteit uitstraalt en gebruikt dat het gaat veranderen. Het is jammer dat heel velen niet weten welke krachten tot hun beschikking staan.

   zoals Akoeta schrijft;

   m.a.w. wij kunnen gewoon een levensvorm vermoorden met onze ogen of omvormen tot energie, bij het onderwerp van marcel en martijn in samenspraak.

   vermoorden is wat cru uitgedrukt maar je kunt je inderdaad focussen op iets wat je wilt verbeteren en het werkt! soms kun je schrikken van je eigen kracht 🙂

  4. Arnold
   Als je als mens door omstandigheden veel geld verdiend, en dit dan niet wilt delen, ben je al verkeerd bezig, wat moet je als mens met colossale sommen geld ergens op de kaaiman eilanden, het zal aan mij liggen, ik vindt dit niet zinvol, geld is arbeids kracht, en is om iets mee te doen, als je geld wilt verdienen om het geld, nou dat is voor gekken!

  5. Marloes,

   ik heb het nooit over mijzelf, ik doe wat ik denk te moeten doen, en vertrouw daar bij op mijn intuïtie, en Carla, ik ken mijn kracht, nou laat ik zeggen denk dat ik hem ken, hou van mensen, en heb een natuurlijke charme om met ze om te gaan, tenminste dit zegt mijn vrouw, ik ben niet zo voor ontleden, had vroeger een vriend, die sneed de hele dag in mensen, vanwege zijn beroep, een heel beminnelijk mens, maar vrouwen nee, die konden daar niet mee omgaan, ik bedoel maar, die ouwe gezegdes van het oog wil ook wat, of voor ieder één wat wils, ach die voorouders van ons waren nog niet zo gek,
   maar goed ik sta in mijn kracht, en roicht mijn dodelijke oog op een mens, zo voor de lol, ja en dan op eens verkrummeld hij, wat dan, nee hoor ik neem dat risico niet, schudt hem de hand en denk het mijne,
   groet Jenne

  6. Jenne, zie de reacties hieronder, inclusief die van jezelf, ik denk wat rest is vooral houden van, een ander zien als jezelf, de schoonheid van elk wezen is alleen maar van belang als je uiteindelijk ook die van jezelf kunt zien. Je bent een romantische geest, die na vele uitlatingen hier op wtk in het verleden, tot de kern bent geraakt van deze geest, je eigen geest; wees er trots op Jenne <3

  7. @ Jenne

   zoals ik bij meerdere lees zou iedereen graag in een harmonieuze, vreugdevolle, respectvolle, eerlijke, liefdevolle en in vrediger omgeving willen leven. Als de meerderheid bewust deze intentie zal hebben en bij zich draagt, draagt het ‘dodelijke oog’ zoals jij het beschrijft niet bij.
   Gebruik de energie van liefde en toewijding om die droom die jezelf hebt voor deze planeet vorm te geven in de chaos van het leven.
   Wat al heel lang in het ‘duister’ is geweest kan niet in één dag genezen. Het is net als een homeopatisch middel het duurt iets langer dan antibiotica maar het geneest wel de oorzaak 🙂

  8. Tijn, hij is o.a. ontslagen omdat Flynn aan Trump niet vertelde dat een goede vriend van Mike Pence op een lijst stond (pizzagate). En dat was voor Trump een reden. Hij kan daardoor Flynn niet meer op zo’n manier vertrouwen hoe het nodig is. Hoe dan ook…

  9. Tijn, dat kan ook een tactiek geweest zijn; hoe dan ook staat het onderwerp als zodanig helemaal in the picture en zijn er ook al honderden arrestaties verricht. De tijd zal het verder moeten uitwijzen. Volgens mij wordt 2017 een zeer bijzonder jaar iig.

  10. Madeloes, actie is ook nodig; ventileren dat je alleen maar moet aangesloten zijn op wat jij propogandeert gaat geen oplossingen bieden. (Be)denken is iets anders dan doen. Wat doe jij?

  11. Madeloes, ik weet wat creeeren inhoudt, niet alleen als ontwerper met alle fantasieen, maar ook als levend mens. Wat doe jij was mijn vraag.

  12. @ Anna

   de vraag wat doe jij? laat ik onbeantwoord aangezien ik geen behoefte voel om deze te beantwoorden.

  13. Madeloes, dan ga ik er maar vanuit dat ik nu iets bij je getriggerd heb waar je dus wat mee moet. Geen antwoord is niet weten, geloven ligt op een ander plan.

  14. Marloes, jij beantwoord dus geen vragen, maar ventileert wel jouw overtuigingingen zonder vragen te willen beantwoorden in deze. En dat moet ik in de spiegel kijken?

  15. Marloes, ik hoop dat je snapt, dat het een redelijke zinloze toestand is als de een niet op de vragen van een ander wil reageren omdat de ander van zichzelf verondersteld helemaal te weten hoe het zit.
   Dus dan maar de vraag aan jou omdat jij het kennelijk weet: hoe zit het Marloes met het leven van al deze mensen in de tegenwoordige tijd en de verleden tijd. Waarom doen mensen elkaar kwaad? Waarom doen ze net als jij nu hier dat een vraag niet beantwoord mag worden? Als jij weet, dan weet je ook een antwoord te geven. Dat kun je niet, maar vooral dat wil je niet…

  16. MC,

   Volgens mij was het Pence die hij hier niet van op de hoogte had gesteld, maar zoiets is natuurlijk moeilijk met zekerheid vast te stellen.

   Eerlijk gezegd denk ik dat Trumps gevecht tegen mensenhandel een afleidingsmanoeuvre is om hooggeplaatste personen te beschermen. Dat neemt niet weg dat ik hoop dat ik het mis heb.

  17. Anna,

   niet doen, we zijn allemaal volwassen mensen, en ik veronderstel weldenkend.
   Laten we vrienden zijn, daar hebben wij wat aan.
   Jenne in de mensen een welbehagen.

  18. @Anna
   Je schiet weer eens in de tactiek van de ander om een oplossing vragen en zelf niet vertellen wat jij ziet als oplossing. Wat madeloes zegt klopt als een bus en is op zich al een hele toer om constant vol te houden , wanneer je zo materialistisch bezig bent dat er een duidelijk zichtbare handeling wordt verwacht ( door jou) heb je niets begrepen van de energetische wereld en hoe die de wereld die jij waarneemt beinvloed. Madeloes ziet dat wel en geeft een heel werkzame manier ter overweging , neem daar zelf eens een voorbeeld aan.

  19. Marcel, Marloes ziet helemaal niets, behalve wat ze zelf wil zien. Ik vraag maar krijg geen antwoord. Ik vraag niet omdat ik zelf geen antwoord heb. Ik wil uitwisseling van antwoorden. Niks meer en niets minder. Ik heb mijn antwoorden. En hoop dat vragen kunnen leiden tot antwoorden waarop we allemaal resoneren. Ik ben arrogantie beu tot en met, laat dat even voorop staan. Als dat niet kan hier op wtk dan is uitwisseling niet van belang. Dan wordt het een ja/nee gebeuren waar niemand iets mee opschiet.

  20. Jenne, we zijn allemaal volwassen mensen, maar er is kennelijk een verschil hier wie wel of niet tot die groep behoort…
   Die er niet toe behoren, worden hier gelijk als trollen bestempeld, terwijl ze ook een discussie willen aangaan.
   Volwassen zijn betekent in mijn optiek élk mens serieus nemen, dát om te beginnen…

  21. En laten we dan maar opnieuw definieeren wat trollen zijn…
   Jullie zij het ook om te beginnen…
   Een ieder is een trol als het gaat om verdediging van waarden en persoonlijke passies…
   Hoe gaan we het trollenbewustzijn te lijf als we tegelijkertijd weten dat we er zelf ook één zijn?
   Hoop op inteligente reacties en daar waar niet op oprechte reacties in kader van een bewustzijnsniveau die niemand uitsluit…
   Hoe intelligent is de gemiddelde wtker?

  22. En nogmaals, ik post het weer met overtuiging, ga het gesprek met elkaar aan, en bombardeer de een niet tot iets wat ie niet is. De ander is jij, alleen met andere overtuigingen. De ander is jij met wellicht kennis van zaken die er ook toe doet. Beschouw ieder mens als een welwillend persoon om toch, uiteindelijk, dit te willen uitdragen.
   Ik hou van jullie allemaal haha…

  23. Tja Anna, soms hebben mensen een heel ander beeld van zichzelf dan hun omgeving. Volgens mij ben jij daar een van 😛

  24. Anna,

   Wij gaan door voor volwassen, om je dood te lachen, we zijn zo onvolwassen als dat een mens maar kan zijn, anders zouden we niet zo twijfelen aan ons zelf en anderen.
   Volwassen is een duiding, die nergens opslaat, wat met je ziel en zijn te maken heeft, het gaat over lengte en gewicht, lichamelijke grote, begrijp je, we ontwikkelen op de golven van onze evolutionaire intuïtie.
   Daarom begrijp ik ook niet wat je wil van Madeloes, zij kan je niet geven wat je vraagt, daar is zij nog niet aan toe, zij schrijft van zich zelf af, en jij wil dat ze naar zich zelf toe gaat schrijven, jij wilt van Yang Ying maken, maar dat gaat niet zo maar even, daar is meer voor nodig, en zeker vertrouwen, en dat duurt lang bij sommige mensen, na gelang hun ondervindingen, wat zegt hun Intuïtie hier van, ik heb hier alle begrip voor, en dat zou jij ook moeten hebben, nu vriendelijke groeten Jenne

  25. Madeloes en WTK ers
   Vannacht slecht geslapen onze schoondochter nee de vrouw van mijn zoon, vindt het niet nodig dat wij iedere dag ons kleindochtertje van bijna 3 jaar hoeven te zien, terwijl dit voor ons en zeker voor mijn vrouw een noodzaak is in ons leven, zij woond op 20 meter van ons af, dus de afstand kan het niet zijn, dus is het gewoon venijn, jammer !
   Lees dat de Moslim nu ook in de Sinaï begonnen zijn bloed van mensen die het Christendom aanhangen, te vergieten, in opdracht van het kwaad, nota béne daar waar één van de oudste kloosters staan en het prachtige Ikoon hangt van de Créateur, ben daar geweest heb hem in zijn gezicht gekeken, en ben daar door anders gaan denken, het was maar een schilderij of niet, o die twijfel !
   Groet Jenne

  26. @ Anna
   Dat je de boodschap die Madeloes uitdraagt niet begrijpen kunt/wilt is een dingetje van jou. Dat je dan zegt arrogantie te verachten lijkt mij een contradictie met de rest van je verhaal . Jij zult wel even bepalen wat van belang is en wat niet, jammer dat laat de ander zeker niet in zijn waarde. Dat is arrogant tot en met en helpt al helemaal niet tot het komen van een antwoord waarmee een ieder resoneert.
   Jij lijkt vele malen uit op strijd en zal wel even vertellen wat wel en wat niet werkt. Als het antwoord je ontgaat en je blijft maar door zuigen naar een antwoord dat jij begrijpen kunt,moet je niet raar opkijken dat mensen niet zo’n antwoord kunnen geven . Lees eerst eens even de comments van Madeloes door en zie het antwoord dat voor haar werkt ( en voor mij en vele anderen) levensgroot voor je neus staan, om dan in 20.10 te zeggen dat actie nodig is en Madeloes haar methode niet werkt is de arrogantie ten top.Verder zie ik jou niet een antwoord geven dat je zelf ondersteunt, dus wat wil jij nou delen ??

  27. Nou Marcel, Madeloes geeft helemaal geen antwoord aan Anna, ze legt alle vragen netjes voor Anna’s deur, onbeantwoord, en dit impliceerd ze ook met woorden, nou en dat kan en mag, blijft jammer, maar zo gaat het, twee hele verschillende dames, zo ik al zei, Ying en Yang.
   Jenne

  28. @ Jenne
   20.3 20.7 20.11 Als je die stukjes van Madeloes leest zie je het antwoord dat ze geeft al voor de vraag van Anna gesteld werd. Als Anna dan in 20.10 zegt dat de oplossing die Madeloes voorhoud niet gaat werken, tja welk antwoord verwacht zij dan? Nee Jenne Madeloes heeft een ander denkpatroon dan Anna zoveel is idd wel duidelijk maar Madeloes valt Anna niet aan en neemt haar niet de maat , daarin ligt ook een groot verschil.

  29. @ Anna
   Wat doe jij, hoe zou jij de vragen die je stelt aan Madeloes zelf beantwoorden? Als je antwoorden wilt uitwisselen is het wel zo netjes zelf te beginnen met het geven van de antwoorden die jij al gevonden hebt. Zeker als je doel is delen om tot een antwoord te komen dat voor allen resoneert, wat resoneert met jou?
   Verder ben ik van mening dat je dus vreselijk aan het zuigen bent, en totaal niet aan het delen!

  30. Ja hoor het mooiste is natuurlijk als je je Eigen vragen kunt beantwoorden, maar dat lukt niet altijd, Jenne

  31. zie antwoord aan Anna op 30. Niet goed gegaan om hieronder te plaatsen waarschijnlijk heb ikzelf het niet goed heb gedaan 🙂

   ter aanvulling; als ik een positief gevoel heb op een vraag zal ik hem beantwoorden maar dat had ik niet. Zoals Marcel aangeeft heb ik getracht in bewoordingen uit te drukken wat mogelijk is. Maar FM of AM hebben verschillende bandbreedte

  32. Marloes, ik heb nu je antwoord op 30 pas gelezen, lekker hilarisch wat loslaten bij mannen dan weer oproept 😉
   Bedankt iig voor je open reactie, jij bedoeld het goed, maar ik ook.

 12. Dank Guido voor dit artikel. Hopelijk kunnen steeds meer mensen dit nu aan, nu duidelijk is dat de huidige (arrestaties) operaties jarenlang voorbereid zijn en dat de Alliantie met Trump dit werkelijk aanpakt omdat we ritueel misbruik, mensenhandel, orgaanhandel, onnodige oorlogen, een ziekelijke pharmaceutische industrie, zeerecht is geen recht, etc.etc.NIET LANGER AKSEPTEREN!!! Laten we het delen met mensen die hier nog niet van gehoord hebben… zodat duidelijk wordt dat de oude media in handen is van de club die het GROTE ONRECHT TOEDEKTE!!!

 13. Human trafficking is in goed Nederlands mensenhandel. Pizzagate was een schandelijk misdrijf, georganiseerd door aanhangers van alt-right, één van de steunpilaren van D. Trump.Prachtige berichtgeving.

 14. Ohm namo narai ! Over het huidige rechtsstelsel in Nederland e.a..
  Een rechtsspraak voortkomend uit het tirannieke oud Romeinse trias politica recht . Voortgezet via een middeleeuwse klasse maatschappij . Destijds gedeeltelijk in stand gehouden door [weer] de roomse inquisitie. Vanuit deze traditie hebben ze dan ook uiteindelijk meer dan 4 wereld continenten volledig overhoop gehaald . Half zuidelijk Afrika half zuidelijk Amerika en heel Noord Amerika , hele volksstammen zijn vervolgd veroordeeld en uitgemoord zonder dat er ook maar 1 misdrijf van hun kant was bewezen ! Om vervolgens 300 jaar later maar weer eens door te marcheren naar noord Afrika om daar onverbeterlijk dezelfde praktijken voort te zetten want ; hoe luidden de bewijsvoeringen tegen de noord Afrikanen tegenwoordig ? Dit om onverbeterlijk hun machtspositie te consolideren en uit te breiden .
  Als opvolger van het oud koloniale , genocide en slavendrijvers recht . Als erfenis doorgegeven vanuit deze traditie hebben wij uiteindelijk onze rechtsspraak en het internationale gerechtshof in [nota bene ] Den Haag te danken . Ware het niet dat er in 1838* en vlak na de oorlog een kleine wisseling van de wacht is geweest dan was dit maar kortstondig . Vlak na de koloniale tijd is de rechtelijke macht weer stevig in handen gekomen van dezelfde personen en hun huidige opvolgers . Ooit eens verantwoordelijk voor de schimmige rechtszaken die er gedurende 300 jaar in de koloniën , tijdens de slavernij en zelfs gedurende de Duitse bezetting zijn gevoerd . Waardoor er door de opvolgers van mensen als bijvoorbeeld Gonsalves allerlei belangrijke juridische en politieke beslissingen nog steeds worden genomen in de wandelgangen en de achterkamertjes van het kinderdagverblijf .
  Een goede parallel vergelijking kun je maken met de altijd waakse hond van de psychiatrie . Die waakhonden die ook telkens weer hun eigen [wetenschappelijke bevindingen en] praktijken achterhalen en zelf als verwerpelijk beschouwen . De psychologen en psychiaters die ons medische zegeningen hebben gebracht als : aderlaten , lobotomie , elektroshocks , eugenetica , mind control en nu actueler dan ooit social and political enginering . Mind control experimenten en de daaruit voorvloeiende diagnoses en veroordelingen waar dokters als jozef mengele persoonlijk ooit nog eens aan hebben gewerkt . Een duivelse wetenschap die mensen veroordeeld op soms zelf toegebrachte schade. Een wetenschap die probeert aan te tonen dat mensen niet goed functioneren .

  Bijvoorbeeld hun zintuigen functioneren niet goed , je hebt al gauw optische en/of akoestische afwijkingen of waanvoorstellingen en complottheorieën zoals dat tegenwoordig zo mooi heet . Moeilijk te bewijzen maar het telt wel mee in de , vaak achter gesloten deuren , gevoerde rechtszaken .Met andere woorden om het maar eens kort en bondig te stellen : Je hebt te veel gehoord of gezien je wilt niet meewerken dus moet je bek dicht houden . Hier mee doel ik op onder andere die 9e cirkel voorstellingen waar je [je] geen voorstelling van kunt maken . Soms hebben psychologen met hun onbewezen diagnoses , als waakhonden van de heersende juridische elite , kennelijk met een paar pennenstreken de bewijsvoering in handen en zijn door ambtenaren opgestelde [observatie] rapporten later vaak onvindbaar .
  * Van koopman tot pleb en van pleb tot proleet .
  Hieruit kan vrij eenvoudig het volgende nieuw middeleeuwse standen maatschappij ontstaan . De voorbereidingen van de social and political engineers zijn volgens mij al in de eindfase . We kunnen ons zodoende gaan voorbereiden op het volgende maatschappelijke model . Een officieel onschendbare heersende [ oude en nieuwe ] adellijke klasse . Een onaantastbare schimmige kliek van regerend Multinationals en grootwinkel bedrijven , gereguleerd door managers die de kleine middenstand hebben vervangen en achter de schermen de lakens uitdelen . Ondersteund door een schare van juristen en psychologen die potentiele tegenstanders voor gek verklaren en op voorhand tot de bedelstaf verheffen . Dus zowel justitie als de aan hun gerelateerde waakhond de psychiatrie handelen steeds weer volgens het zelfde protocol. Telkens beschouwen zij hun eigen praktijken als achterhaald en verwerpelijk maar borduren met dezelfde personen voort op dezelfde werken . Wat voor een misdrijven hadden de Noord en Zuid Amerikanen gepleegd ? Was de vervolging en ter dood veroordelingen half Zuid Amerika en heel Noord Amerika achteraf gezien wel legitiem . Wat hadden de Afro Afrikanen misdaan en was het wel legitiem om hun daar in de boeien te slaan en als gevangen slaven af te voeren ? Volgens mij niet …

  En hoe luidden de bewijsvoeringen tegen de Noord Afrikanen tegenwoordig ?
  Als opvolgers van deze ,door telkens weer dezelfde personen uitgevoerde, rechtsstelsels hebben wij nu onze huidige rechtsstaat en het internationale gerechtshof in Den Haag te danken … Misschien is hier voor ons het ITCCS beter op zijn plaats ! Bedankt voor je aandacht !

  Groetnn
  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / Donder en bliksem predikant ]

  * Op 1 oktober 1838 werd het Hoog Gerechtshof der
  Vereenigde Nederlanden vervangen door de Hoge Raad der Nederlanden

 15. De aanpak van de pedofiele netwerken is al bij manier van spreken een “kamikaze” operatie, maar met de intentie om de goudstandaard in te voeren overtreft Trump alles :
  HARTGELD GOLDSTANDARD 28.02.2017 met citaat :
  “Neu: 2017-02-28:
  [17:30] YNW: Trump Vows To Bring Back The Gold Standard
  US President Donald Trump has hinted that he will bring back the Gold Standard and introduce it as the world’s global currency.
  Trump’s comment to GQ: “Bringing back the gold standard would be very hard to do, but boy, would it be wonderful. We’d have a standard on which to base our money.”
  Dit is een regelrechte oorlogsverklaring aan de FED en aan de banksters!!Dit zou immers het einde betekenen van de financiele alchemie.(=geld maken uit het niets!!).

  1. Sub Rosa 25.
   http://www.stopdebankiers.com/donald-trump-wil-fed-nek-omdraaien/ Als de FED de nek omgedraaid wordt vraag ik me af wie voor de enorme staatsschuld gaat opdraaien want die paar bankiers die de FED in hun macht hebben zijn volgens mijn simpele redenatie wel verantwoordelijk voor die staatsschuld omdat zij telkens het schulden plafond hebben verhoogd en ongelimiteerd geld hebben bijgedrukt.En waren zij het ook niet die de goudenstandaard hebben afgeschaft?

  2. Arnold 25.1 :
   Een oplossing wordt beschreven in de volgende link :
   http://www.zerohedge.com/contributed/2013-10-12/fed-could-simply-cancel-2-trillion-government-debt
   Dateert wel van 2013!! Het echte probleem is het goud. Voor een goudstandaard heeft men goud nodig, en de vraag is hoeveel goud de USA nog hebben. Enorme hoeveelheden zijn vertrokken naar het Verre Oosten en Rusland. De prijs van het goud wordt ten andere kunstmatig gedrukt.
   Zie : http://kingworldnews.com/andrew-maguire-trip-rabbit-hole-jp-morgan-lawyers-new-york-post-interview-shocked-world/
   Er is ook nog het probleem van de valse goudstaven, zijnde wolfram met een laag bladgoud. De USA hebben hier in de jaren negentig bepaalde “initiatieven” genomen !!!
   Over de Fed :
   http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/mcfadden.htm#.WLdqrD8zWM8
   met uitspraken van Mc Fadden over de Fed.
   Nog een bron : http://www.bigeye.com/mcfadden.htm
   met citaat :
   “Mr. Chairman, we have in this Country one of the most corrupt institutions the world has ever known. I refer to the Federal Reserve Board and the Federal Reserve Banks, hereinafter called the Fed. The Fed has cheated the Government of these United States and the people of the United States out of enough money to pay the Nation’s debt. The depredations and iniquities of the Fed has cost enough money to pay the National debt several times over. ”
   Zijn commentaren zouden verplichte lectuur moeten zijn voor alle economiestudenten.
   Nog iets : http://arcticcompass.blogspot.be/2013/05/who-killed-louis-thomas-mcfadden.html
   met citaat :
   ” McFadden may have paid with his life for his outspokenness. After he lost his congressional seat in 1934, he remained in the public eye as a vigorous opponent of the financial system; that is, until his sudden death on October 3, 1936, of a “dose” of “intestinal flu” after attending a banquet in New York City.”
   There were two previous attempts on Louis McFadden’s life. Two bullets were fired at him on one occasion and later he was poisoned at a banquet.
   Again form Richard C. Cook:
   “Evidently the third time the assassins succeeded, and the most articulate critic of the Federal Reserve and the financiers’ control of the nation was dead. He was 60 years old.”
   Were international bankers responsible for the assassination of Louis T. McFadden?”
   Trump is dus gewaarschuwd!!!

  1. Cozmic, is dit te geloven, of een cynische opmerking, je weet gewoon niet meer wat te geloven, moeite mee, groet Jenne

  2. de ene boef is andere nog niet, net zoals dat ene schaap net even wat anders is als dat andere schaap, beiden kunnen echter in een split second afgeschoten worden.. het gaat om The Narrative, wie bepaalt het Verhaal en wie gaan er mee aan de haal, eindelijk leefde er in een holland tok tok late night slaapshow iets op tijdens Jinek / Pauw voorverkiezingen tv, Jan Roos durfde een mens te zijn met hersens en humor, net als jij en ik; Jinek werd een vrouw, we kwamen tot leven, dat mocht niet van die griezelige influisterende producerende onfrisse onderbijters op de achtergrond van de door draaiende werelden, die zitten buiten beeld nog net hoorbaar in te fluisteren voor U en Mij wat wel en niet okay is, durf de namen niet eens meer te noemen, radio 1 vanmiddag uitzending gemist is op mijn pc in ieder geval niet meer te raadplegen, na de nieuwste npo updates, je zou bijna denken gaan denken…. http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/541638001/0 Live Link: Trump’s First Speech To Congress https://www.youtube.com/watch?v=ym9d8xwdypY

  3. Hyper Alert,

   Dat stel good for Nothing, moet het zogenaamde Nederlandse geweten vertegenwoordigen, het zijn net sprekende poppen, hun oortje geeft door wat te zeggen, vreselijke programma’s met heel veel kijkers, zombies wel te verstaan, Trump is net zo’n boef als al die anderen, maar met een ander programma, verwacht geen wonderen, en vooral niets echt menselijks, kijk onderwijl rolt hij gewoon de Idians up, hij gaat een heel stuk, maar net niet ver genoeg, Groet Jenne

  1. Elke pedofiel die door Trump achter de tralies beland is winst alleen hoop ik dat het niet op een bepaald niveau stopt zodat de hoogste koppen ontzien worden.De tijd zal het leren maar tot op heden kunnen veel dingen die Trump doet twee kanten op maar als hij echt oprecht is dan vrees ik voor zijn leven.

  2. Arend, ik denk dat het fake news zijn. Verder vind ik je behoorlijk ‘bezeten’ wat Trump betreft…is je dat zoveel waard? oprechte groet!

  3. Arend vreemd dat je dat vraagt, jij als Athéist die niets gelooft en alles verwerpt wat in een meer als 2000 jaar oud boek geschreven staat, nu vriendelijk vraagt wat te denken van een naam in een zwart boekje geschreven, verklaar je nader is het wetenschappelijk uitgezocht en vast gesteld en waarom en door wie deze naam in dat boekje verschenen is, of zijn het aannames, geruchten om even snel iemand te besmeuren, dat is mijn antwoord op jouw vraag.
   Jenne

  4. Beste Arend,

   Laatst heb ik even met je collega van dotcomradio gescypt, begreep toen ook meer van de wisselende uitzendingen, ik volg jouw lijn ivm Trump. Wil je toch deze video sturen, kijk maar wat je ervan vindt https://youtu.be/yW4G4TwrSHk

   Groet uit Frankrijk, Freeflip

 16. Wat een onzin. Trump heeft het hier niet over de elite die kinderen misbruiken. Want dan zou hij zelf eerste achter slot en grendel moeten… Presidenten zijn al gekozen VOOR wij kiezen. Dit kun je direct al na gaan, als de meerderheid stemt op Clinton (ook een kindermisbruiker), maar Trump uiteindelijk plaats neemt in het witte huis. Daarnaast zijn deze onmenselijke wezens al aangesloten tot bepaalde genootschappen… ongetwijfeld iets van de Vrijmetselaars, waar ze kinderen misbruiken voor hogere doeleinden, en ongetwijfeld zelf ook zijn misbruikt. Mensen word wakker, laat je niets wijs maken. Het probleem is geld, wil je iets doen VERBRAND het dan!

  1. Bezigheden buitens huis hebbende , dat kwam eruit na een lange denksessie en navraag bij mijn dochter over chattaal( bb hh kende ze niet)Dus kwam oldschool boven en kwam ik tot boverstaande uitkomst. Ik denk dat ik niet ver af ben …..leuke puzzle

  2. @ Cosmic & Marcel

   ik blijf maar gaan met b.b.h.h. haha t’is idd een uitdrukking oude doos van mijn moeder 🙂 Marcel je krijgt bonuspunten haha

 17. @ Jenne 20.28

  Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn en zoals ik heb gelezen in je bevindingen heb je dat ondervonden. Iedereen in zijn leven krijgt situatie’s voor z’n kiezen die hem/haar verdriet doen en onbegrijpelijk voorkomen. De vraag voor jezelf is altijd hoe ga ik hiermee om.

  ik heb vaak in de sinaï vertoefd en heb ook het oude klooster bezocht. Hetgeen je ‘raakt’ in je hart behoeft toch geen twijfel.

  1. Madeloes, het zou het wel moeten zijn, en het zou ook rozengeur en manschijn kunnen zijn, was het niet dat al dat kwaad van buiten op ons af komt, ik heb er niet omgevraagt, ik heb ook geen kwaad gedaan aan anderen, het grootste verdriet is het verlies van dierbaren, ach de rest kan ik wel mee om gaan, mijn kinderen zeggen vaak kijk die anderen, maar in andermans boeken is het duister lezen, als ik tegenwoordig een echt fijn boek uit heb, word ik gewoon een beetje triest, om dat dat mooie moment van naar bed gaan en stukje lezen, je een verhaal laten vertellen door een vriend, zo voel ik het wel, heb altijd een aantal boeken in voorraad, beetje bezeten zegt Carla mijn vrouw, ja wie weet.
   Ach dat moorden, ja dat moorden, op deze wereld, ik ben toch er van overtuigd dat, iemand die moord geen recht meer om te leven heeft, dat vergeven werkt niet meer bij mij, het is te gemakkelijk geworden, net als verkrachting, is toch een halve moord, dat wil zeggen een hele moord op de vrouwelijke ziel, maar er heeft een enorme vertroebeling plaats gehad, schaamte bestaat niet meer, en dat heeft verregaande repercussies in de samenleving, vooral bij de jongeren geeft dit een verkeerd beeld.
   Groet Jenne

 18. Het handelsmerk van de Rothschild-Zionisten.
  Pedofielen op sleutelposities in samenlevelingen plaatsen. Doen ze al meer dan 300 jaar.

  In Afghanistan hetzelfde. Goeverneurs zijn allemaal pedofielen in dit postie gebracht door de CIA. De CIA dat zijn de “useful idiots” van de Rothschild-Zionisten.

  Ik heb de Iraniers geadviseerd om de NAVO zo snel mogelijk uit Afghanistan te trappen zodat de CIA er geen opiumhandel meer kan drijven.

 19. Ohm namo narai !

  Onder andere bij het hoofdartikelen van 12 februari op Want to know : Help de pedofilie-netwerken te belichten.., had ik een blog geplaatst met een opsomming van inmiddels geleverde feiten .

  Een van die vermeldingen betrof de vondst de stoffelijke resten van meer dan 800 baby en kinderlijkjes.
  Vandaag 4 maart 2017 staat er een artikel in het Dagblad van het Noorden over die verschrikkelijke ontdekking .
  De krant vermeld dat de vondsten gedateerd zijn tussen 1925 en 1961 maar volgens mij is die zaak nog steeds actueel .
  Met andere woorden zoiets gebeurd daar in de buurt tegenwoordig nog
  steeds .
  Toch goed om te lezen dat ze dit soort zaken niet geheel buiten de publiciteit hebben weten te laten .

  Rest mij nog de vraag : Hoe zit het met die meer dan 30 Vietnamese kinderen die ooit eens in en uit Zuidlaren zijn verdwenen ?

  Aldus de Boeren knecht ,
  Sri sri Magnitude.
  [AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant ]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.