Advertentie

Het ware gezicht van de Matrix..


x

x

Het ware gezicht van de Matrix

2018 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

harriet algra

De beerput opent zich met de dag verder. Er komt zoveel horror naar boven dat het af en toe nauwelijks te bevatten is. We mogen niet langer onze kop in het zand steken, want de enige manier om ons leven in een positieve stroom te krijgen, is dat we ons bewust worden van wat er gaande is. Door ons bewustzijn op deze onderwerpen te richten, veranderen we de uitkomst. Dit is kwantum fysica, getriggerd door ons intentionele bewustzijn. Het is belangrijk dat we ons gaan realiseren dat we, puur met onze waarneming, een hele nieuwe wereld kunnen gaan neerzetten.

De machten achter de schermen zijn zich hier terdege van bewust en proberen deze kennis op allerlei mogelijke manieren te verbergen. De New Age die afkomstig is van de zelfde machthebbers, is in het leven geroepen om ons juist bij de negativiteit vandaan te houden en ons geheel op het positieve te richten waardoor zij met hun afschuwelijke praktijken door kunnen gaan.

In mijn eerdere artikel ‘Wat écht achter de schermen gebeurt..? En wie is Trump?’ (HIER) heb ik de kinder- en organenhandel, een van de meest winstgevende praktijken van de Deep State,  aangetipt. Dit is een onderwerp waar de meeste mensen voor weglopen omdat het onvoorstelbaar is dat er mensen op deze aarde rondlopen die zich met dit soort gruwelijkheden bezighouden. Wat we ons dienen te realiseren is dat wij hier gevangen zitten in een ‘cyber’lichaam in een wereld die niet de onze is. Het is de wereld van de Archontische machten.

Dit is de reden dat ze niet te herkennen zijn omdat ze er exact uit zien zoals jij en ik. Wij zijn in essentie ‘Bronwezens’ uit een wereld waarin alles in harmonie is. De Deep State kan zich niet veroorloven zonder onze toestemming te werk te gaan. Die toestemming verkrijgen ze door recht onder onze neus het bewijs aan te leveren. Vervolgens wordt dat dan niet door ons wordt opgemerkt omdat we worden afgeleid door angst, stress, gedachten en verlangens. Komen wij niet in opstand dan is dat voor hen het signaal dat ze door mogen gaan met hun afschuwelijke praktijken.

Zodra je wakker begint te worden ontdek je die bewijzen en is het nauwelijks voor te stellen dat je dit niet eerder hebt opgemerkt. Zo ontving ik een aantal weken geleden op een avond een bericht van een vriendin waarin ze hevig geschokt haar ontdekking deelde over het logo van haar Bezzara koffiemachine. De koffiemachine had ze al jaren maar het viel haar nu pas op. De volgende ochtend mailde ze mij opnieuw. Dit keer met een foto van het stuur van haar Alfa Romeo, dat een identiek logo blijkt te hebben. Kijk zelf:

Zo wordt ook duidelijk dat het nazi-rijk uit de WOII nooit opgehouden heeft te bestaan.  We worden overspoeld met het Nazi SS –symbool en zelfs met het hakenkruis. De ’s’ uit het symbool is eigenlijk een bliksemschicht en wist je dat dit het symbool is, dat voor Lucifer wordt gebruikt in de ‘kerk van Satan’. Kijk naar het officiële logo van nazi-topfiguur Heinrich Himmler, die leider was van de SS Je hoeft echt niet gestudeerd te hebben om te zien dat deze mannen zich bezighielden met verborgen religies en betekenissen waar het publiek zich niet van bewust was. Kijk naar deze foto hieronder van het nieuwe NAVO-hoofdkantoor in Brussel.

Hieronder 2 voorbeelden van links het gebouw van een VS-Marinebasis in Coronado, San Diego in Californie. Ook in de muziekwereld vind je deze symbolen terug; op vele, vaak onverwachte plekken. Kijk op de rechter-afbeelding van Lady Gaga’s versie van een kerstboom! Opgebouwd uit bliksemschichten. Dit is de knipoog die de satanisten elkaar altijd geven, terwijl ze zich voordoen als Christen. Vervolgens hebben we de MUZIEKINDUSTRIE die letterlijk hun ziel aan de duivel heeft verkocht.

Hitler vertegenwoordigde de religie van de Koninklijke Elite van Europa; een religie die zeer Luciferiaans is! Wanneer we verder kijken bij SS-er Heinrich Himmler, is het bekend dat Himmler astrologen heeft geraadpleegd, en geïnteresseerd was in verschillende vormen van alternatieve geneeskunde, alternatieve wetenschappen en alternatieve religie. Wat minder bekend is, is de mate waarin de regering van het Derde Rijk zich heeft toegewijd aan dergelijke praktijken.

Evenmin wordt algemeen begrepen hoezeer Himmler’s ideeën over ras, ritualisme en mystiek de basis vormden van het Derde Rijk en uitgroeide tot een van de gevaarlijkste sekten ter wereld. Klinkt allemaal vrij NIEUW AGEY …, vind je niet? (HIER)

Dan Monsanto en haar duivelse praktijken..
Op 18 juni 2018 zal voor de allereerste keer in de geschiedenis het meest kwaadaardige bedrijf ter wereld, Monsanto/BAYER voor de rechter dienen te verschijnen. De aanklacht tegen het bedrijf is dat Monsanto bewust de waarheid over het zeer kankerverwekkende Round-Up heeft verzwegen. (HIER)

De rechtszaak werd in gang gezet kort na een schokkende brief van wijlen Marion Copley, een voormalig EPA wetenschapper. Ze onthulde hierin dat er ‘mollen’ binnen het federale agentschap werkten om de gevaren van glyfosaat verborgen te houden en hier door Monsanto flink voor werden betaald. (HIER)

Vanaf deze maand houdt de naam Monsanto op te bestaan, waarna het haar duivelse praktijken voort gaat zetten onder de paraplu van BAYER. Ze worden hiermee met hun misdaden tegen de mensheid, de grootste chemische reus aller tijden. Dit is niet de eerste keer dat het bedrijf zich schoon wast door onder een nieuwe naam zijn praktijken voort denkt te kunnen zetten. BAYER stond voor en tijdens de WO-II bekend als I.G. Farben.

Zijn gebruikte Joodse gevangenen uit de concentratiekampen als goedkope slaven waarop door SS artsen allerlei wetenschappelijke testen werden uitgevoerd. De meest bekende artsen waren Dr.Victor Capesius en Dr.Helmut Vetter die beiden werden berecht en veroordeeld voor oorlogsmisdaden. Ontelbare kinderen werden ontvoerd en gebruikt voor experimenten waar ze als proefkonijn door de beruchte Josef Mengele werden gebruikt. Ze werden opzettelijk geïnfecteerd met een groot aantal ziekten om de effectiviteit van verschillende door BAYER vervaardigde geneesmiddelen te testen. (HIER)

Deze activiteiten zijn nog steeds actueel…! Begin deze maand is er bij de Mexicaanse grens in Arizona een Pedo- kamp bij Tucson ontdekt waar een ondergronds netwerk is blootgelegd dat werd gebruikt om kinderen illegaal over de grens te smokkelen. Er zijn hierbij 160 kinderen gered. Het zijn vooral de veteranen die zich inzetten om deze praktijken bloot te leggen. (HIER)

QAnon – Veterans On Patrol – #OperationBackyardBrawl NEED OUR HELP!

China en de NWO…
China is een land waar gruwelijke misdaden tegen de mensheid worden gepleegd. Het heeft onze waarneming meer dan ooit nodig omdat het Communistische script eveneens de basis vertegenwoordigt van de Nieuwe Wereld Orde. Naast ‘Tibetaanse monniken, is het de ‘Falon Gong’-beweging, die slachtoffer is van de gruwelijke praktijken van het Chinese Communistische regime. Deze ‘Falon Gong’ is een moderne spirituele beweging die in 1991 zijn intrede deed, voortbouwend op oude Chinese tradities. Binnen enkele jaren had het meer dan 50 miljoen aanhangers.

Overal kwam je mensen in parken tegen die aan het praktiseren waren en steeds gezonder werden. Er ontstonden ziekenhuizen volledig gebaseerd op de Falon Gong Techniek die wonderen verrichten vooral met betrekking tot kanker. De farmaceutische industrie had het nakijken.De Chinese Communistische Partij raakte gealarmeerd door de enorme groei en verbood de beweging in 1999.

Honderdduizenden Falon Gong beoefenaars werden gearresteerd en gedwongen hun levensleer de rug toe te keren. Weigerden ze dit, dan verdwenen ze, zonder identiteit in het Chinese gevangenissysteem waar ze onvindbaar waren voor hun familie.

In 2006 doken er beschuldigingen op dat de verdwenen mensen werden gedood voor hun organen, die voor grote bedragen werden verkocht, meestal aan buitenlandse transplantatietoeristen. In 2016 verscheen er een rapport met bewijsmateriaal. (zie HIER ‘Bloody Harvest / the Slaughter’) De Falon Gong beoefenaars zijn uitermate gezond en daarom zeer geliefd voor hun organen. Deze worden er zonder verdoving uit worden gesneden om zo de hoogste prijs te kunnen opbrengen.

Deze video-doc van Mitchell Gerber vertelt het verhaal van ‘The Horror of FORCED Organ Harvesting EXPOSED’

Om ons zelf te kunnen bevrijden is het belangrijk dat we stoppen met denken, stoppen met verlangen en stoppen met geloven want dit is de lijm die ons gevangen houdt binnen in de Matrix. Pas als we weer wéten, kunnen we ècht gaan leven en zullen we elkaar ècht ontmoeten. Dit universum is gekaapt en deze ontvoering loopt dwars door ons heen. Ze ontvoeren ons door onze gedachten. We zijn hier om ons zelf te mogen bekrachtigen, autonoom te zijn. We kunnen met ons waarnemingsvermogen de paden binnen in de Matrix openen. Dit zendt trillingen door het hele veld die alles in beweging zetten.

Op deze manier kunnen we als ‘Godswezen’ een nieuwe wereld gaan neerzetten die niet gekoppeld is aan een persoonlijkheid maar vanuit het besef van ‘IK besta’. Dit is wereldwijd gaande. We moeten binnen de Matrix gaan samenwerken. Dit lukt niet als je niet weet wat er wèrkelijk speelt, anders help je onbewust de scriptschrijvers van deze realiteit. We hoeven ons niet verantwoordelijk te voelen voor alle ellende in deze wereld maar we kunnen wel betrokken zijn. Dit alleen al brengt een enorme verschuiving tot stand.

Harriet Algra

juni 2018

www.totalhealthfoundation.nl

4 gedachten over “Het ware gezicht van de Matrix..

 1. Gezien de hypothese, dat er +/- 200 000 jaar geleden drastisch is ingegrepen door buitenaardse wezens, die van af toen onze DNA beheersen, treft ons geen schuld, het zijn zij die dit expirement leiden, die aansprakelijk zijn, en wat is cq zit er in een Matrix, het is een volkomen vertekende metamorfose die dit beeld geeft.

 2. SS en verschillende vormen van alternatieve geneeskunde, alternatieve wetenschappen en alternatieve religie. Wat minder bekend is, is de mate waarin de regering van het Derde Rijk zich heeft toegewijd aan dergelijke praktijken. Wat is daar mis mee? Heb je liever de Christen richting en haar pedofielen of de Islam die enkel aanzet tot geweld tegenover anders denkende. New age akkoord alhoewel deze praktijken zo oud zijn als de mens zelf en welk bewijs heb je tegen Heb jij God gezien?
  Verheerlijk je liever de chemische en pharma maffia van Duitsland of Amerika die de oorlog bekostigde in samenwerking met Hitler die beleverd werd zolang hij de factuur betaalde met GM motoren. Geen geld meer te krijgen was een oorlogsverklaring aan Duitsland.

  1. https://deleesclubvanalles.nl/book-review/himmlers-geheime-deal-30-8/
   Na vele jaren komen er nog steeds nieuwe boeken uit en worden dossiers die al die tijd gesloten waren geopend.
   Feit is dat de Duitsers het Haavara project hadden om joden de mogelijkheid te geven naar veiliger oorden te emigreren.Vele andere Europese landen sloten hun grenzen voor opvang van joden en daardoor lijken ze medeschuldig te zijn aan de holocaust.Daar wordt natuurlijk zelden over gesproken.Wewelsburg was het paradepaardje van de SS en daar zouden religie en geloof een grote rol hebben gespeeld zo werden daar de doodshoofd ringen van gesneuvelde SS officieren verzameld en naar verluid vonden er ook bepaalde religieuze ceremonies plaats. Ook zou de gouden Graal een rol hebben gespeeld en was Himmler opzoek naar de geschiedenis van het Arische ras en zelfs in verre vreemde oorden werden schedels van mensen gemeten ter vergelijking.
   Tot op de dag van vandaag lijkt de invloed van toen nog steeds door te werken want zo is de EU met hulp van veel oud Nazi,s ontstaan en ook hebben veel oud Nazi,s binnen de Nato hun sporen achtergelaten.
   Vorige week heeft de EU vergaderd over de vluchtelingen problematiek en Merkel vond dat geslaagd en vruchtbaar maar nu ligt ze wel overhoop met Seehofer die dreigde op te stappen wat voor Merkel haar regeerperiode het einde kon betekenen.
   Het vreemde vind ik dat de EU mensen in Noord Afrika wil opvangen maar wat ik niet begrijp is waarom er in de EU zelf gesloten opvangcentra moeten komen want dan moeten mensen alsnog de oversteek wagen per boot terwijl we weten dat velen verdronken zijn en nu alsnog kunnen verdrinken.Waarom niet allemaal in Noord Afrika opvangen?Geen risico op verdrinking en geen beveiliging van schepen nodig die mensen uit zee opvissen lijkt mij niet verkeerd en de kans dat de EU ontwricht wordt is dan ook kleiner nu krijg ik al snel het idee dat men bewust problemen binnen de EU op de hals haalt.Ron wat betreft je vraag “Heb je liever de Christen richting en haar pedofielen of de Islam die enkel aanzet tot geweld tegenover anders denkende”. Misschien moeten we niet denken in termen van Christen of Islam maar gewoon uitgaan van ons mens zijn en gewoon een ander niets aandoen waarvan we zelf ook niet willen dat het ons overkomt?
   Fascisme,communisme wat is het verschil?Onderdrukking vooral in Nederland zelf zie ik schrikbarende vormen aannemen vooral door de toename van verboden op straffe van boetes.In Duitsland hadden ze verboden voor joden en we weten wat daar uit voort is gekomen om maar aan te geven dat Nederland daar kennelijk niets van heeft geleerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.