Advertentie

Lucent’s Technologies…


x

x

Lucent’s Technologies…

x
2018 ©Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Meer en meer mensen verkeren in een chronische stresssituatie, met als gevolg dat hun afweersysteem het laat afweten en ziekten kunnen binnensluipen. Denk hierbij aan een burn-out, kanker, depressie etc. De belangrijkste oorzaken hierachter zijn de veelal onverwerkte en opgekropte emoties. Mensen hebben zelden of nooit geleerd hoe ze met hun emoties omgaan. We gebruiken woorden om te spreken, maar hebben vaak totaal geen besef wat wij écht zeggen, doordat de definitie (deaf phoenician) van het woord volledig is aangepast en ons als het ware doof houdt.

We nemen aan dat het woordenboek ons wel de juiste betekenis geeft en kijken niet verder naar de diepere betekenis die in woorden verscholen ligt. Hier hebben we etymologie, dat het deelgebied van de taalkunde dat de herkomst van woorden bestudeert, maar ook fonetiek (klankleer) voor nodig. Woorden die we spreken hebben in het echt een hele andere betekenis dan ons op school geleerd wordt m.a.g. dat we onszelf gevangen houden door de woorden die we uitspreken.

De geheime genootschappen bezitten de sleutels naar deze geheimen. Zo ook de Tempeliers (Templar is het Spaanse woord voor sleutel) en de Vrijmetselarij. Vervolgens worden we onder hypnose gebracht en volledig gehersenspoeld. We worden geconfronteerd met een maatschappij met wetten, regels en normen die volledig indruist tegen alles wat we van oorsprong zijn. Dit alles met het doel ons zover mogelijk van onze eigen, essentiële scheppingskracht verwijderd te houden.

Via religie, educatie en media wordt ons wijs gemaakt wat het perfecte uiterlijk zou zijn. Hoe een ‘perfecte relatie’ behoort te functioneren incl. huisje boompje beestje.Hoe meer je gestudeerd hebt, hoe meer recht je hebt op een hoger salaris. Hoe meer geld je bezit hoe meer status etc. etc. Deze zaken druisen zó in tegen onze natuurlijke vorm van leven, dat het gevolg is, dat we volledig in de stress schieten als we niet aan deze ‘normeringen’ kunnen voldoen. En erger nog, we denken dat we hier zelf debet aan zijn.

De techniek om mensen gevangen te houden wordt met de dag geavanceerder en wordt geruisloos geïntroduceerd. Het begon met de streepjescode die opgevolgd werd door de RFID-chip. RFID staat voor Radio Frequency IDentification; een manier om via radiosignalen een object te kunnen identificeren. De opvolger is het 5G netwerk die het mogelijk maakt straks mensen op afstand te besturen.

Lucis Trust Technologies..
De RFID-chip is ontwikkeld door het bedrijf ‘Lucis Trust Technologies’, dat gehuisvest is op 5th Avenue #666 op de 6de etage in hartje New York City. Het gebouw is eigendom van AT&T, de grootste provider en groothandel op de markt van lokale, lange afstands- en mobile telefoondiensten in de VS. Deze organisatie wordt mede gefinancierd door de CIA, de Verenigde Naties en niemand minder dan George Soros die mede-eigenaar blijkt te zijn van Lucent Technologies.

Recent is bekend gemaakt dat AT&T is opgesplitst in 3 verschillende bedrijven. Een van de drie, het bedrijf dat bekend stond als Bell Laboratories, gaat nu verder onder de naam Lucent Technologies. De software die ze gebruiken voor de Inferno applicaties, gaat door onder de naam Limbo. en de communicatie-protocollen die zijn ontworpen voor Lucent’s Inferno software heten Styx. Alle 4 deze roodbruin-vette namen, zijn synoniemen voor de hel waar de duivel regeert. Met deze achtergrond informatie krijgt het getal van het Beest: 666 wat op de Antichrist zou duiden, ineens echt een lugubere betekenis.

Wat ook een bijzonder detail is, is dat het gebouw op 5th Avenue 666 het centrum vertegenwoordigd van een pentagon, een vijfhoekig geometrisch patroon. Daarbij valt op, dat het gebouw van de Rothschilds, op een van de hoeken van dit pentagram ligt. Black Rock Plaza is eigendom van de Fisher Brothers die behoren tot de grootste onroerend goed families in New York en Soho China die op hun beurt weer gelinkt is aan Goldman Sachs.

Een derde hoek ligt in het Diamond District. Het vierde blijkt met JP Morgan Building verbonden te zijn. Rockefeller Center ligt eveneens binnen in het pentagon en het vijfde gebouw is Trump Tower. Zou dit gebouw de kracht van het pentagram wat het dus ook vormt kunnen verstoren? (HIER)

Al deze gebouwen zijn met elkaar verbonden via ondergrondse tunnels waar zelfs auto’s doorheen kunnen rijden om mensen ongezien en snel te kunnen verplaatsen.

A new mysterious leak that  seems too real. “Are you ready to see Wonderland?”

Trump is tenslotte ‘bouwvakker’ die zeker op de hoogte zal zijn van deze ondergrondse tunnels die ook onder zijn gebouw heen lopen. Het pentagram komen we ook tegen in het centrum van Washington DC. (zie afbeelding rechts) Verder blijken alle vernietigingskampen in de 2de wereldoorlog op de punten van een pentagram gebouwd te zijn. De Holocaust moet dan ook gezien worden als een satanisch offer op gigantische schaal. (zie HIER (pdf) ‘Vatican Holocaust’).

Lucis Trust is een niet gouvernementele organisatie (NGO) dat in 1922 is opgericht door Alice Bailey. Zij wordt door haar volgelingen gezien als de voorzetster van het werk van Helena Blavatsky, de grondlegster van de New Age beweging die uitgebreid heeft geschreven over Lucifer en Satan als zijne de GOD van deze wereld. Blavatsky was ingewijd in de 32ste graad van de Vrijmetselarij. Dus naast het feit dat er een link bestaat tussen de Vrijmetselarij en New Age, bestaat er ook een link tussen de Vrijmetselarij en Satanisme.

Denk hierbij aan de meest bekende satanist, Aleister Crowley, die ingewijd was in de 33ste graad van de Vrijmetselarij en tevens de vader van de recent overleden Barbara Bush lijkt te zijn. Hij was samen met Gerald Gardner ook de grondlegger van de WICCA (vermoedelijk een vorm van witte magie)

Even samengevat:

 • De Vrijmetselarij is verbonden aan de oprichtster van de New Age.
 • De meeste vrijmetselaars op hoog niveau zijn satanisten.
 • De meeste vrijmetselaars op hoog niveau zijn ingewijd in de magie en WICCA
 • De oprichters van WICCA waren Satanisten
Logo van de 1ste Kerk van Satan vergeleken met het logo van Blavatsky

De veiligheidsdiensten gebruiken de RFID technologie bij de grenscontroles. Denk hierbij aan de chips in paspoorten, vingerafdrukken, irisscans, stemherkenningen de gezichtsherkenning. De gezichtsherkenning is vele malen gevaarlijker dan de ander genoemden. Gezichtsherkenning heeft geen toestemming nodig en gaat zelfs ongemerkt. Een foto is al genoeg.

En met al die beveiligingscamera’s wordt je zelfs regelmatig op de foto gezet. Denk hierbij aan alle keren dat je van het PIN automaat gebruikt maakt. Hierbij worden de gemaakte foto’s in de database gecombineerd van de bank met je naam en bankrekening (HIER)

De verborgen agenda van George Soros, de filantroop..
Een van de grootste investeerders in AT&T is dus George Soros. Hij verwierf Lucent Technologies via Nokia in 2016 om de ‘BEAST’chip er zowel in de VS als de EU doorheen te drukken. Het doel hiermee was 90% van de mensheid te kunnen vernietigen zoals beschreven in de Georgia Guidestones. Dit had volledig ten uitvoer gebracht zullen worden tijdens het presidentschap van Hillary Clinton maar ze verloor tegen alle verwachtingen in.

Nu begint ook langzaamaan duidelijk te worden wat de link is met het 5G-netwerk. Recent is bekend geworden dat het 5G-netwerk de eicellen van vrouwen verhard waardoor het steeds moeilijker wordt om op een natuurlijke wijze zwanger te raken. In de VS hebben als gevolg hiervan in het afgelopen jaar 60% minder bevallingen plaatsgevonden.

Omdat de meeste vrouwen onder invloed staan van de Mind Control, denken ze dat ze pas compleet zijn als ze 1 of meerdere kinderen hebben gebaard. De fertiliteitklinieken lijken de oplossing maar zijn een enorme wolf in schaapskleren. Die kunnen nu volledig hun gang gaan en via eugenetica een nieuw mensenras creëren die volledig ondergeschikt is aan de machthebbers waarbij ze niet langer in staat zullen zijn hun scheppingskracht in te zetten. Kinderen worden eigendom van de staat.

Van geboorte tot aan het overlijden zullen ze volledig worden geleefd zonder dat er nog een mogelijkheid bestaat hieraan te kunnen ontsnappen. Kinderen die nog wel op een natuurlijke wijze zijn geboren of geboren zullen worden, worden volgespoten met vaccinaties vol kwik en andere zware metalen waardoor ze autistisch worden. Op die manier wordt dan voorkomen dat ze nog een verbinding met hun hart kunnen maken. Scholen zijn ondertussen levensgevaarlijk geworden. Kinderen staan de hele dag bloot aan een veel te hoge straling. Hoe langer ze deelnemen aan het schoolproces hoe meer ze ontleren.

Wil je het beste voor je kind, haal het zo snel mogelijk van school af en ga het thuis onderwijzen. Een kind hoef je niets meer te leren. Het heeft alle kennis in zich, weliswaar verstopt. Alles wat nodig is, is het kind te helpen datgene te ontplooien wat het zelf op een bepaald moment aangeeft. Op deze manier leren ze razendsnel waarbij ze de stof die nu verdeeld wordt over kleuterschool, basisschool, middelbaar onderwijs en beroepsonderwijs, in een paar jaar kunnen afronden. De Tekos school in Rusland is hier het meer dan overtuigende bewijs van:

We dienen een verschuiving te maken in onze manier van denken. Iedereen heeft die keus, niemand uitgezonderd. Hoe eerder we dit realiseren, hoe sneller we deel uit zullen maken van een nieuwe Wereld die weer gebaseerd is op Liefde & Respect voor alles wat leeft. Daar zullen we in staat zijn alles te creëren wat we nodig hebben om weer gelukkig te zijn. Dit is ons geboorterecht!

 

Harriet Algra

mei 2018

www.totalhealthfoundation.org

 

 

27 gedachten over “Lucent’s Technologies…

 1. Niet alles onder één noemer vangen, plus er zijn diverse richtingen in de Vrij Metzelaarij, de één is niet altijd die andere, en of course the United states of North America, where everything is over don, plus de psychopatische menging van rassen, lees henrimakow.com over Brazilie, dit leid naar excessen, nee Amerika is niet Europa, en dit wordt iedere dag duidelijker, groet !

  1. Jenne…Amerika is niet Europa, maar wél geëmigreerde Europeanen!!
   Die eerst 60(ja lees goed!)60 miljoen Native americans uitmoorden…
   en kijk…see what has happened….

   Christconsciousness…

   niks Blavatsky, niks Bailey, niks Crowley….
   allemaal Luciferische verleidingen…
   lalalalala New Age…
   Ja Aquarius tijdperk, zeker…op naar een verlichte samenleving…
   5 dimensionaal….

   namaste

  2. Marie Anne, ja juist die Indianen uitmoorden, daar hadden ze de Engelse van Duitse afkomst voor nodig, lees Generaal Custer, die uit Hessen stammende slagers !

   Mijn kinderen hebben door mijn gereis en emigratie waanzin, diverse school systemen onder vonden, De Asvo school te Amsterdam, gezellig vrij maar ze konden niet lezen rekenen nog schrijven, maar ze aanvaarden het als normaal.
   Daarna de gescheiden jongens en meisjes school, the Carmathen grammerschool, uniform,
   s’morgens zingen in de assembly hall, onderwijzers onderwijzeressses in wijde zwarte gewaden, ze deden het goed, leerden veel en snel, haalden hun A level, volgende stap
   La douce France, niks discipline, roken op school geen respect voor de onderwijzers en onderwijzeressen, moeizaam naar het eind gestrompeld, hun BAC international baccalauréate gehaald met zweet op hun voorhoofd, nu beiden de Vijftig gepasseerd, beste herinneringen toch Wales les Pays de Galle, zo als de scholen behoren te zijn, gewoon om te leren in een mooie balans met sport en vrijetijd.

   Groet Anne-Marie

 2. “Wil je het beste voor je kind, haal het zo snel mogelijk van school af en ga het thuis onderwijzen.”

  Pfff… Makkelijk gezegd!

  Een gezin heeft toch ook het inkomen van de vaak (bijna) full-time werkende ouders nodig. Bovendien kan niet iedereen lesgeven en is interactie met andere kinderen ook niet onbelangrijk.

 3. Op e “vrije scholen’ hebben de ouders geen inspraak. Vrije scholen – Rudolf Steiner – Anna Blavatsky!

  Praat me niet over scholen. Wij zitten al twee jaar in problemen en tegen scholen vechten daar moet je een plaat voor je kop hebben en keihard met een goede advocaat in je rug doorvechten met als doel: het gaat om kinderen!

  We hebben net voor elkaar dat onze kinderen naar een andere school in een andere stad kunnen (omdat de vorige school ONS weg wilde hebben vanwege onze ideeën en toen de kinderen getreitert werden door de leerkrachten en ze voor spek en bonen in de klas zaten, de hele organisatie meedeed en we buiten die organisatie een school moesten zoeken). Nu zijn ze gestart op een andere school en blijkt dat er veel kinderen op zitten die pestgedrag en zelfs gevaarlijk pestgedrag hebben en de kinderen met behoorlijk letsel thuis komen.

  Niet alleen scholen, maar ook alle organisaties die daar omheen zitten, zijn gevaarlijk. Je wordt zo maar bestempeld als een moeder die niet goed voor haar kinderen kan zorgen en dan heb je de “Raad” voor de kinderbescherming bij je thuis.

  Rechters durven scholen geen ongelijk geven en ga zo maar door.

  Thuis onderwijs mag niet meer tenzij je bij een extreem godsdienstige organisatie zit.

  Ik zou graag thuisonderwijs willen maar heb niet de mogelijkheid om dat te bekostigen.

  Trouwens mijn “ideeën” bestaan alleen maar uit biologische eten en politieke inzichten die niet stroken met de school. Wij liegen niet tegen onze kinderen en vertellen op een eenvoudige manier hoe de wereld draait en wie er achter zitten en het hoe en waarom. En natuurlijk vertellen kinderen op school hoe het wél zit als er iets verteld wordt wat niet waar is.

  Rijst de vraag of mij inzichten de juiste zijn. Iedere ouder voedt zijn kinderen op naar eigen inzichten.

 4. “Die Signatur der Sphären”, hier ligt de oorsprong van onze geometrie…het is wondermooi wat er gebeurd. http://www.youtube.com/watch?v=Kb4nBRnn8UM
  De gehele docu “Epos Dei- die Ordnung hinter den Dingen”
  Kleine opmerking: templar betekent niet sleutel in het Spaans, dat is llave (gesproken als jawe), maar als je ‘verlichten’ als vertaling kiest, dan kan je het wel als soort ‘sleutel’ zien.

 5. Harriet,
  Wist je dat niemand minder dan David Icke ook werkt voor het Lucis Trust?
  De verleiding is zo subtiel dat het lijkt alsof er types zijn, die kennelijk met rust gelaten worden en gewoon door kunnen gaan met waar ze mee bezig zijn, dat je langs die weg gerust uit mag gaan van het typische ‘consensus’ idee.
  M.a.w. zonder de luciferiaanse agenda in de weg te zitten worden massa’s mensen duidelijk gemaakt hoe het een en ander in elkaar zit en hoe de hazen lopen. Z.g.n. als waarschuwing. Maar wie nemen de moeite om jouw waarschuwingen op te volgen en ter harte te nemen?
  Dat zijn met name lieden die deze site bezoeken. En over het algemeen zijn deze mensen al veel meer geinformeerd dan de groep 3-4-5 mensen, waar er héél veel méér van zijn.

  Die gaan ook niet naar David Icke maar laten zich voorliegen door de propagandamedia.
  Het zijn juist de mensen met iets meer licht die luisteren boodschappers van de Lucis Trust en daarmee kennis nemen van wat er gebeurt en dan is de kous af voor de “Licht en liefdeclub’ want je was geinformeerd en op de hoogte,>>dus stem je er mee in<<!!
  Zo werkt dat binnen o.a. de Vrijmetselarij iv.b. met de menselijke vrije wil. Ook al is de boodschap nog zo cryptisch verpakt, je had het kunnen weten en wie zwijgt stem toe. Dus hebben ze naar hun protocol het volmacht om door te gaan met de luciferiaanse agenda.
  Het parool binnen die club is: wij zijn beter dan de Schepper zelf die lucifer verstootte en daarom moet de schepping kapot om er daarna de luciferiaanse versie overheen te leggen.

  Dat zie je op alle fronten gebeuren er maar weinigen zijn de rode draad. Veel nieuwe technologie is gebaseerd op de propagatie van de dood.
  Wat nog niet zo heel erg zichtbaar is maar wel heel actueel in met name Zuid Afrika is het landjepik met communistische achtergrond als nieuw bestuursmodel voor de hele wereld maar dan volgens het ultra fascistische model.
  In NL speelt dat ook. N.l. de rechtse nooit gekozen kliek maakt het zo bont dat zelfs de meest reactionaire lulhannes een enorme afkeer ontwikkeld tegen het verworden kapitalisme. Daarmee de loper uitrollend voor een ommekeer hetgeen door de radicale communistische tendenzen te samen met een vals soort socialisme zal worden aangeprezen als de 'oplossing'.

  De huidige politiek is dus naar mijn idee een zoveelste uitvoering van de hegeliaanse dialectiek. Het is op dit moment steeds fouter aan het gaan in S.A. met de afsplitsing van het ANC. Die willen alle boeren (blanke) de dood in jagen en hun land afpakken en bedekken onder een communistische deken.
  Misschien moeten we ze gaan steunen vanuit Nederland en niet laten barsten zoals in 1904!!!!

  1. Neem aan Rob dat je wel een paar linkjes hebt van je bewijs over David Icke die voor Lucent werkt..? Of ‘weet’ je dat ‘gewoon’… 😉

  2. De Lucis Trust heeft wel degelijk banden met de theosofische beweging en publiceert in Lucifer het lijfblad van diezelfde aan Blavatsky ontleende organisatie.
   Ga je naar de gegevens van Lucis Trust dan lijkt het een van de zoveelste modieuze goedaardige, op spirituele beginselen gebaseerde organisaties maar ik heb alle reden om niet direct uit te gaan van het voordeel van de twijfel.
   Ik ga, zeker als ik wat meer gelegenheid heb het een en ander bijeen sprokkelen om mijn belofte gestand te doen. Maar zeker niet op commando.
   Zomaar wat roepen laat ik liever over aan anderen die denken overal een mening over te moeten ventileren en het is zeker niet de bedoeling om David Icke te snellen maar wat ik bedoel is dat het niet allen koks zijn die lange messen dragen.
   Bovendien zijn de twee organisaties inderdaadA niet hetzelfde maar vissen wel uit dezelfde vijver.
   Net zoals het CFR en de Bilderbergers niet hetzelfde zijn maar eveneens uit dezelfde vijver vissen.
   Het begrip ‘LICHT’ heeft vele sentimenten maar mag nooit klakkeloos uitgelegd worden als per definitie van een niet relatie. Zoals kinderliefde binnen het Vaticaan heel andere ‘waarden’ vertegenwoordigd.
   Ik zie heel veel mensen klakkeloos een, wat ik noem spiritualistische route nemen omdat de niche op dit gebied m.b.t. spirituele zingeving, enorm groot is na het wegvallen van de functie van de kerk en confessies. Hoe ontstellend veel mensen zijn hierdoor inmiddels zo door de wol geverfd geraakt dat ze zelf ook maar een therapeuticum begonnen zijn en het napapagaaien van pseudo meesters tot een haast wetmatige mantra hebben gemaakt en de kennelijk daarbij horende sites compleet met de clichéplaatjes als dolfijnen, elfjes en andere pastélkleurige afbeeldingen. Daarmee toevoegend aan de overvloedig gevulde spirituele supermarkt met dito exorbitante op niets gebaseerde tarieven echter zonder garantie, daarmee een voedingsbodem gevend voor clubs als Scepsis

 6. Ik ben dat ooit tegengekomen in de colofon van een van zijn boeken. Lucis trust is wat ik heb gelezen.
  Maar ik ga het opzoeken en laat het je zeker weten.

  1. Heel goed. Vreemd dat die posters anders zijn. Vind ik wel. En het verhaal van David Icke is ook goed.. “Don’t get cought in a box!”.. haha..
   Anyway, nu weten we nóg niet waarom dat symbool er staat. De jongen die interviewt vergeet dus de belangrijkste vraag te stellen.. “Waarom staat dat symbool (alléén) op de posters?”..

  1. Duidend op het gemak waarmee je meent iemand, zonder ENIGE LINK oid, in een bepaald daglicht te kunnen zetten. Vind ik vreemd en vandaar die twee ‘aanhalingstekens’.. 😉 No sweat, maar kennelijk ‘long toes’..?

 7. Geen lange zweettenen.
  Maar ik heb inmiddels wel degelijk wat gevonden waar ikzelf ook niet blij mee ben want ook ik heb lange tijd veel, en nog steeds, waardering gehad voor Icke. Heb ooit de ene na de andere voorstelling niet willen missen. En inderdaad heeft hij velen de ogen geopend.
  Maar ik steeds mis bij deze man is een oplossing van praktische aard. Zeg maar de halfslachtige hegeliaanse dialektiek. Probleem, reactie, maar geen oplossing.
  Nogmaals, ik heb veel waardering voor die man maar plaats hem niet op een voetstuk en als ie moet vallen dan valt ie. Ik ben ooit ook op uitnodiging in contact geraakt met Share International. Aanvankelijk dacht ik, ‘nou met elkaar de verworvenheden delen zodat ook de minder bedeelden een bestaan hebben, prima.Tot dat ik de theosofische agenda erachter ontdekte en begon de in hun ogen verkeerde vragen te stellen…
  Kom hier nog zeker op terug.

  1. Rob, even een opmerking over je reacties..! Op deze manier van reageren, word het voor derden bijna niet meer te lezen. Je dient op ‘beantwoorden’ te klikken bij het oorspronkelijke draadje (in dit geval onder nummer 10 ) en niet bovenaan de pagina..! Maar goed, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd, zou m’n moeder zeggen..
   Geef je nog antwoord op de vraag hoe die 2, dus Lucent Technologies en Lucis Trust, ook maar IETS te maken hebben met elkaar. Dat het 2 gedrochten zijn, is kennelijk niet je verhaal, toch? David Icke is dus niet bewezen volgens jou gelieerd aan Lucent Technologies..
   Maar let op: ‘Bommel’ is ook niet écht gelieerd aan een tompouce.. 😉

  2. En precies dáárom zouden er Bommels moeten komen bij bijv. HEMA. Bruine tompouce met gele streepjes.. Bruine vulling en natuurlijk bladerdeeg, zoals z’n vriendje Tom Pouce..

 8. Naar aanleiding van dit artikel ging ik op zoek naar meer bedrijven waar George Soros de hand in heeft en toen kwam ik op https://www.thestreet.com/story/13052918/1/stocks-george-soros-is-buying.html terecht en daar las ik over de Zions Bank waardoor ik weer terecht kwam bij https://www.youtube.com/watch?v=HNsymcHTT3w Maar het is wel duidelijk waar deze George Soros voor staat en waar hij geld in investeert.Mogelijk komt er toch een kink in de kabel want wanneer u de volgende verwijzing bekijkt lijkt het erop dat er steeds meer mensen weerstand bieden aan de bankiers. The Secret Constitution and Bank Bank Wars with Karen Hudes
  https://www.youtube.com/watch?v=-yy0NmkIQcQ
  De Fed zou dienen om belastinggeld te ontfutselen en het leger lijkt ook wakker te worden in de VS want volgens Karen Hudes willen steeds minder militairen strijden voor de bankiers maar wel voor hun land wat toch positief zou zijn als het echt zo is.

  1. Die lampen zijn gasdicht en als de gloeidraad het druppeltje kwik laat verdampen door de verwarming van de lamp door diezelfde gloeidraad, dan ontstaat kwikdamp wat dan weer zoals neongas in bijv. een neonlamp laat meeontladen en licht produceren.
   En als de stroom afgeschakeld is, koelt de kwikdamp af en condenseert weer tot een druppel vloeibaar kwik.
   Zo’n lamp moet dus wel heel blijven. Tot die tijd is er niets aan de hand.
   Maar sommige lampen breken nu eenmaal en daar zit de ellende.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.